Keresés

Részletes keresés

andrej11 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3040
Dombóvár-Debrecen H12

Kaposvár-Szolnok H6

Körmend-Paks H6

Falco-Alba V3 (remélem)

Mindenkinek jó hétvégét és jó szurkolást.

Előzmény: Avass (3036)
gringo Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3039
Kaposvár - Olaj V5
Falco - Alba H6
Körmend - Paks H25
Dombóvár - Debrecen H11

némo Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3038

Sziasztok!

Nem tom mikor érek holnap Körmendre elég fullos a napom. Mindenesetre megpróbálok én is eljutni a Monetba, ha nem ott lesz a találka akkor telefonon elérsz!
Azért arra figyeljetek, hogy holnap lesz a Baba 500. meccsének hazai ünneplése és nem kéne lemaradni róla!!!!!!:-)

Tippek:
Ahogy írtam, csak akkor lehetek első, ha valami nagy meglepi vagy győzelem lesz. Ennek tükrében:

Dombóvár-Debrecen +18 (Lee ismét 40 pont felett)
Falco-Alba +12 (Infó ide infó oda Lacika maga lesz a csoda!)
Kaposvár-Olaj -3 (nagyon kemény meccsen)
Körmend-ASE +21 (ezzel nyerem meg a tippversenyt, az MTE meg a középszakaszt!)

:-))))))
Hát! A fenti eredmények egy mondást juttattak az eszembe, miszerint: "Bátor ember a templomba is f...ik":-))))

Jó szurkolást mindenkinek!
Üdv.némo

Előzmény: belfera (3032)
oilboys Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3037
Holnap tuti nyerünk kváron! Ezt súgják az érzéseim!!!

Eddig még egy sem jött be :-((( , de azért hátha mégis!

HAJRÁ OLAJ!!! FOREVER OIL BOYS!!!

Avass Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3036
Dombóvár-Debrecen H10 (...igazából, fogalmam sincs, de nem is érdekes. Max. a presztizs.)
Klíma Vill-Szolnok V4 (...ez lesz az a meglepetés, amivel feltörök, mint az olaj a Dzsoki-farmon?)
Körmend-Paks H12 (Az Atom csak az 1. helyre vigyáz)
Falco-Albacomp V15 (...a Falco meg a húzóemberei egészségére)

Előzmény: belfera (3029)
pepy Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3035
Kedves Belfera!
Nem tom mennyire leszünk sokan holnap Nálatok, mindenesetre azt tom mondani, hogy a forumosok közül ki lesz ott. Szal aki biztos: Artúr Doki, Saabee és yoomagam. Persze szervezett formában megyünk és ez azt teszi lehetővé, hogy abszolute nem tom mikor érkezünk:) Függ attól, hogy ki mikor szomjazik meg, mennyi kocsmáról tudjuk elterelni a nép figyelmét, és ami nem mellékes, ki mikor szeretné eltávolítani a felesleges folyadékot magából. De ott leszünk, szurkolunk és remélem nyer a csapatunk (esetleg kevéssel kikap, de erre az igazi szurkoló nem tippelhet, megérted ugye:)
Ha már itt tartok, tippülök is:
Kaposvár-Szolnok H9 (szolnokiaknak bocsi, de ott nem tudnak nyerni)
Dombóvár-Debrecen H13 (kell Nekik, mint az a bizonyos kenyér)
Falco-Alba V9 (én is hiszek az informátornak:)
Körmend-Atom V6 (a szívemnek nem mondhatok ellent:)
Hajrá Atom!

ui.: nálam lesz gyertya

Feribá04 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3034
Szia Belfera!

Képzeld kábé egy óra múlva indulok sötét Vas megyébe :-) és az éjszakát Sárváron töltöm. Holnap már korábban átmegyek Körmendre és ha gondolod elbeszélgethetünk pár liter fröccs mellett. Tudod a számom, várom a hívásod!

Üdv.
Feribá04

Holnap végetek!

Gabci456 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3033
Kaposvár - Olaj V8
Falco - Alba H4
Körmend - Paks H7
Dombóvár - Debrecen H15

belfera Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3032
Kedves Ismerős és Ismeretlen Paksi Kollegák!

Gondolom sokan elkíséritek szeretett csapatotok szombaton Körmendre, és ha már jöttök, jó lenne dumálni egyet - leegyeztetni, hogy melyik tábor mikor szidja Czigl-Airt, ki fizeti a piát a kupaelődöntő után, stb. :-))
Mindenképp megvárom Gery és kwest véleményét, de talán találkozhatnánk a Monet Műv.Házban - biztos tudjátok hol van. Úgy néz ki, hogy most én is korábban befutok, és talán még helyet is foglalnak nekem, ezért ráérek 15-20 perccel kezdés előtt átmenni a csarnokba.

Bocai Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3031
Kaposvár - Olaj V1
Falco - Alba V12
Körmend - Paks H8
Dombóvár - Debrecen H17
olajka91 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3030
Sziasztok!
Tippjeim:Körm-ASE h9
Kapos -OlajH11
Falco-Alba h9
Domb.-Debr v7
Hajrá olaj forever !Hajrá Fradi!
Isten veled TIBI!
belfera Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3029
Igazad van, Jani helyében én sem örülnék az egyre jobb formába lendülő Albacompnak. :-)))
Előzmény: kaposvari (3016)
kaposvari Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3028
Dombóvár-Debrecen H4
kaposvari Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3027
Klíma Vill-Szolnok H14
Körmend-Paks H6
Falco-Albacomp V7
némo Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3026

Szia Lecsó!

Elöljáróban csak annyit: Haver vagy!
Már ami a fociban értendő klubhovatartozásodat illeti!

Már a tragédia történte óta nekem is nagyon sokszor eszembe jut ez a mocskos tett. Azonban az a véleményem, hogy a büntetést azokra kell bízni akiket az állam erre feljogosít és nem szabad, hogy bármi hasonló eset akár bosszúból még1x
megtörténjen. Bízni kell (még ha oly nehéz is) az igazságszolgáltatásban. Nem szabad engedni, hogy bárkit is az indulat és a bosszú vezéreljen mert az beláthatatlan következményekkel járhat. Uralkodni kell magunkon ezzel is demonstrálva a gyilkosok felé, hogy MI EMBEREK vagyunk! Természetes azonban, hogy követelni kell az elkövetők szigorú és példás büntetését és soha nem szabad elfelejteni, elfelejtettni a tettüket.

Üdv. némo

Előzmény: Lecsó11 (3023)
nick007 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3025
Tippjeim a hétvégére:

Körmend-ASE V3 (most tényleg nem megyek)
Kaposvár-Szolnok H12
Falco-Alba V10
Dombóvár-Debrecen H9

Hajrá ASE!

Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3024
Estleg megoldható,hogy minden szolnokról érkező szurkoló (ezért remélem sok lesz!) egy szál gyertyát hozzon magával (nem nagy kérés szerintem) és gyújtsa meg a mérkőzés előtt,v. után,és helyezze a csarnok tövében. Terjesszétek el,azoknak,akik jönnek. Nagyon szép dolog lenne.
Lecsó11 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3023
Nagyon sok mindent szerettem volna mondani,de nem tudom szavakba foglalni,és talán nem is ide való,de úgy érzem vmit ki kell adnom magamból. Rögtön leszögezem kezdésként,hogy amióta az eszemet tudom /van pár évtizede/ mindig is óriási fradi-drukker vagyok. Nem szeretem annyira a focit,mint a kosárlabdát,de a fradit mindennél jobban szeretem (aki hasonló érzésű,érti,hogy gondolom). És rögtön leszögezem szerdán minden gondolkodás nélkül elmentem pestre a fradi-győr meccsre (nagyon rég láttam élőben fradi meccset). És éjjel is ottvoltam a Lövőház utcában,a sokezer gyászlóval együtt. Ami a meccsen történt,az elkéspesztő,hátborzongató. Amikor a többezer fradista énekelte könnyezve a fradi-indulót,és amikor a végén együtt üvöltötte mindenki a hajrá-hajrá ftc-t az félemetes volt. Látszott mindenkin a GYŰLÖLET /amit a kis Floresz is mondott/. Nem tudok,mit mondani. Tehetetlennek érzem magam, óriási fájdalom van bennem, keserűség (hová is tartunk?), szeretet, düh...és bosszúvágy. És megőrjít az a gondolat,hogy egy ilyen EMBERnek el kellett mennie. Aki ilyet tett,az még állatnak se megy el. Micsoda fájdalmat okoztak a GYILKOSOK a családjának, tudom,hogy már nem élt együtt a feleségével,de ez mindegy. Hogy fog felnőni apa nélkül a két gyereke,hogy fog ezután élni az apja. A világ szőrnyűbb dolga,ha a szülőnek kell temetnie gyerekét. Micsoda fájdamat okoztak a játékosainak,akik ellentmondást nemtűrően szerették,tisztelték. Micsoda fájdalmat okoztak a barátainak,az egykori csapattársainak (aki látott a meccsből vmit láthatta). És micsoda fájdalmat okoztok sokszázezer embernek,akik szurkoltak SIMInek.
Azt kívánom ugyanilyen fájdalmat érezzem egytől egyig minden GYILKOS. Azt kívánom engedje csak szépen őket szabadon a rendőrség. És engedjék,hogy méltóképp megbűnhődjenek tettükért. Ne hagyjuk,hogy elsimítsák (szokás szerint) az ügyet. A fradi-szurkoló nem felejt. Soha. Semmit. És senkit.
Remélem ezek a gerinctelen senkiházi kigyúrt buzik egytől-egyig méltó büntetésben részesülnek (nehogy azt higgyék a börtönben nincs fradidrukker).
Azt mondták neki: most jól megkaptad,Simon g**i. HOgy rohadni ki mindkét szemük! DÖögöljön meg mindegyik! Szakadjanak meg!
Avass Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3021
No, ennek a fordulónak már erősen play-off szaga van. A Pesten nem lehet érezni? Lefordítom a kérdést: TV közvetítés lesz-e? Plíz, infót!
Fishtax Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3020
Merjünk bátrak lenni... ha bejön, előrerukkolok, ha nem, akkor sem eshetek a 12. helynél hátrébb... :-)

Körmend-ASE -3 (hátha...)
Dombóvár-Debrecen +14
Kaposvár-Szolnok +10
Falco-Alba -7 (én bedőltem a titkos háttérinformációnak :-) )

fish

Avass Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3019
...elolvastam, érdemes volt...

(NS online Labdrúgás/A méltatlanság fáj az egészben)

Előzmény: Avass (3018)
Avass Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3018
...ajaj, ez mellé ment! Hát akkor: Gratulálok ARTÚR DOKI a írásodhoz! Mihejst hozzájutok, elolvasom.
Feribá, Te is írhatnál már valamit, akár a Dörmögő Dömötörbe is, nekem mindegy, csak ne hagyj a pácban! :-)
Előzmény: belfera (3010)
be-st Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3017
Üdv!
Tippek 7végére:
Falco - Albacomp -8
Körmend - Paks +2
Kaposvár - Szolnok +9
Dombóvár - Debrecen +9

És akármelyik lehet fordítva is, tehát ne is add fel, némó! A remény hal meg utoljára! Azért persze nem kéne, hogy fordítva legyenek. Főleg a szombathelyi meccs. Talán a kaposvári lehetne. Asszem szívesebben látnám mégiscsak őket. (Ez nem szolnokellenes megnyilatkozás, csak talán Kaposváron kicsit könnyebb nyerni, bár lehet, hogy csak azért mondom, mert ott már sikerült az idei szezonban.) Igaz, ha 4.-ek vagyunk "csak" itthon kell nyerni.
Mikor kezdődik a rájátszás? Szerdán vagy szombaton?
Holnap női öttusa VK Fehérváron! Sok magyar a 32-ben!
Üdv
Pistike

kaposvari Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3016
Jani, ha majd megnézed, hogy kivel hoz össze titeket a play-offban ez a hatodik hely, nem fogsz smileyzni:-))
Ha jól számolom a tied a hatodik csapat akinek szurkolója jár a kocsmába. Azért gyarapodunk, ez jó.
Előzmény: jani0625 (3011)
Avass Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3015
Szia Jani0625!
Úgy érzem, felelősséggel tartozom irányodba, mert volt egy kis közöm, hogy bekerülj ebbe az illusztris társaságba. :-)) Csak két dolog, dióhéjban.
1. Már eleget olvasgattam Belfera írásait, megismertem a stílusát. Nem gondolta komolyan, de komolyan...
2. Ezt jelzi egyébként a mondat végére írt smile (mosoly) /ez: :-), vagy több szájjal: :-))), esetleg orr nélkül: :), stb./ Ennek a jelentése kb.: "Vicc volt, nem gondoltam komolyan".

Ha ismerted, bocsi, nem akartalak kioktatni, csak úgy éreztem komolyan vetted Belferát, hát nem kell.

...egyébként én is gondolkodom, hogy leveszem a kezem Rólad! Méghogy "Kaposvár-Olaj H12"!!! Ezt, hogy gonoltad???!!! :-)))))))))

Én azé' nem bízom abban, hogy a Falco inaszakadtáig fog küzdeni, hiszen említetted, nulla izgalom, sima 6. pozíció. Szemben az Albával, akinek a 4. helye múlik a vendéggyőzelmen. De tudod mit, legyen igazad....

Szasz, Avass

Előzmény: jani0625 (3014)
jani0625 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3014
Belfera!
Bocsika nem azért mondtam de az elsőségért folytatott harcban a Paksnak szurkolok, meg hát riválisok is vagytok mégha most mi nem is szólhatunk bele a versenybe.Amúgy meg csak 1 tipp volt!
belfera Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3013
Kaposvár-Szolnok -1
Körmend-Paks +16
Falco-Alba -6
Dombóvár-Debrecen +8
belfera Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3012
Jani0625!
Ha ilyen rosszindulatú vagy a Körmenddel szemben, akkor ne várd, hogy megvédjelek. :-)
Előzmény: jani0625 (3011)
jani0625 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3011
Ácsi, ácsi, ácsi!
Ne hogy azt hiddjétek hogy feladjuk a meccset!Épp most voltam bent edzésen:1. nem úgy néztek ki mint akik ki akarnak kapni 2.Wiley már valószínű játszik ha mást nem akkor kispados lesz 3. Alexét nem láttam de lehet csak pihenőt kapott 1 napot 4. szerintem az egész csapat bizonyítani akar és meg is lesz! GYŐZNI FOGUNK!!!

FALCO - Alba h11
Körmend - Ase h6(az a lényeg hogy 16nál kevesebbel nyerjenek mert akkor csak 2.ak)
Kaposvár - Szolnok h13
Dombóvár - Debrecen h8(Lee megint jó lesz akkor akár több is lehet!)

GYEREKEK!Sajnállak titeket hogy annyit kell számolnotok és izgulnotok!Mi nekünk a legjobb! Tuti 6. hely :-) !

Hajrá FALCO!!!!!!!

belfera Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3010
Gondolom Feribá biztosan átadja gratulációdat Artúr Dokinak, aki a mai NS-ben publikált a 4.oldalon. Bár ne lett volna rá szükség! :-((
Előzmény: Avass (3009)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!