Bár már megint rohadtul nem érek rá, de muszály írnom valamit. Nagyon szívesen gratulálnék a Kvárnak a győzelemhez, de sajnos nem lehet.
Győzni csak akkor lehet, ha van ellenfél, ám a mi csapatunk nem is akart az lenni. Ez természetesen nem a Kaposvár bűne, ők megtették amit meg kellett tenniük. A játékvezetésről felesleges beszélni (nem múlott rajtuk semmi), de a szurkolásról muszály.
Mi kábé ötvenen voltunk, amit kellett megtettünk, de őszintén megvalva ilyen lélektelen hozzáálláshoz (Feribát kivéve) nem lehet szurkolói támogatást nyújtani.
Hadd jöjjön a Kaposvár...
Egyrészről gratulálok nekik, mert rövid idő alatt rengeteget fejlődtek (új dalok, szervezett szurkolás) és némi koreoval, látvánnyal igazán jók lehetnének, de sajnos nem lehet elmenni szó nélkül a mocskolódás mellett. Semmi okot nem adtunk rá mégis jött az anyázás, parasztozás, cigányozás. Teljesen felesleges. Úgy érzem a Devils mögött jelenleg a második legjobbak szurkolásban, de taplóságban is szilárdan állnak az Oil Boys mögött (bocs szolnoki kocsmatársak, tudjátok, hogy ez rátok nem vonatkozik). Sajnálom, komolyan...
Czigler Laci!
Tudom, hogy olvasod az internetet és nyomon követheted, hogy mindig minden körülmények között kiáltam melletted, ám most nem teszem.
HÚZZ A FASZBA!!!
Az okokat tudod!
Ui: Örülj, hogy nem írom le a személyednek szóló szurkolói dalocskát, mert az egész ország rajtad röhögne (bár ezt teszi most is).
Megfigyelem az ellentábort (beazonosítottalak), csak aztán ne csodálkozz, ha elintéznek a OWL-BOYS-os verőlegények! Hogy mersz Te ugrálni a vadiúj csarnokunkban? Még tönkreteszel valamit! Különben is, "Ki nem ugrál nem szolnoki hej, hej" figyelitek a srácot, tesók, lehet, hogy tégla (lehet, hogy ezért volt csöndben!)
:-))))))) (Gery, ha félreérted, én intézlek el! Már, ha nem előznek meg a körmendi szurkolótársak, vagy a Huhogós Fiúk.)
Szasz Fishtax
Megdöbbentő amit leírtál Lacikával kapcsolatban. Igaz, soha nem tartottam nagyra a küzdőszellemét - néha szerintem el is bóbiskol a pályán :-) - de azért, hogy egy játékost ilyen szinten (kórusban) szidja a saját szurkolótábor, ahhoz minimum anyagyilkosságot kell elkövetni! A statisztikák alapján nem volt ilyen vészes, pl. Övé volt a legtöbb lepattanó, bár Ti láttátok a "produkciót"!
Egyébként nem örülök, hogy lekerültünk Nálad az első helyről, a "legbunkóbb szurkolótábor" büszke címért folytatott öldöklő küzdelemben. Számíthattok rá, hogy megpróbáljuk visszavenni a jogos helyünket! :-)))
HU-U-U-U-U-U-U-U-U-U, Szeretünk Laci! (csak, hogy bosszantsalak!)
Nem a zászlóba tekert voltam, hanem az idegességében fel-alá járkáló (volt bőven hely...) fehérpólós sállal!
Köszi a figyelmet! :))
Tavaly öten is végigszurkoltuk a meccset a sima vereség ellenére a harmadik helyért, de most ahogy beértünk a csarnokba és már 10 felett égtünk valahogy megnémultunk :)))
Egyébként nem akartam felhozni, de valóban elég gyenge hangulat volt a gyakorlatilag sima győzelem ellenére!
A kaposváriakkal kapcsolatban maximálisan egyetértek...
Eh, hát mit is lehet erre mondani? A. Doki nem volt ott, a többiek majd csak ma jutnak netközelbe, nekem meg valóban nem volt sok kedvem írni, ráadásul volt fontosabb néznivaló is, plusz még az otthoni net is iszonyat lassú...
A meccsről: nem tudom nyugodt szívvel azt mondani, hogy megérdemelten nyert a Kaposvár, sokkal inkább azt, megérdemelten vesztettük el. Nagyon nem is részletezném, elég csak annyi hozzá, hazafelé a szurkolói buszon igen csúnya dolgok történtek, és mindegyik történésnek az lett a vége kórusban, hogy:"Buzi Cziegler!" :-( Inkább nem részletezem...
A hnagulat a pályán nagyon paprikás volt, Fodor Geri elgáncsolása igencsak olaj volt a tűzre, Sztojan hozta a formáját, kikacsintott az ellenfél drukkereire, félvállról vette a zrikálásokat (el kell ismerni, jól csinálja, mindenkit kihoz a sodrából, ő meg csak röhög rajta), és a szokásos Oscar-díjas alakításait is bevetette. Ha játékos lennék, akkor azért a sokadik seggrepacsi után már biztosan tökönrúgnám... :-) A hangulat a nézőtéren: (előre kijelentem, a következő néhány sorért senkitől sem fogok bocsánatot kérni!) Az általam látott szurkolótáborok közül a kaposvári nálam lenyerte a legundorítóbb, legvisszataszítóbb címet, ha nem lenne sértő a földművesekre nézve, akkor azt mondanám, parasztok! Sokan voltak, nagy is volt a hangjuk, de ha nálunk volt a labda, akkor végig fujjoltak, cigányoztak, anyáztak, csak minket tudtak ócsárolni (köszönet a paksi tábor vezérszurkolóinak, akik a "provokációra" annyit feleltettek: "szép volt, fiúk" - erre a sötét somogyiak csak lestek és anyáztak tovább).
Ha ezt még szombat éjszaka v. vasárnap írom le, sokkal élesebb lett volna...
Látod, helyetted is figyelek, ha nem vagyok, áldozatul estél volna a vereségeteknek a tippversenyben is (Belfera gyászolt).
Valóban meglepően kevesen voltatok a vendégszektorban (csak nem Te voltál zászlóba öltözve?), de azért a szolnoki közönséget néha még az a 9-10 ember is lekiabálhatta volna (már ha lett volna egy cseppnyi reményetek). Komolyan fontolgatom, hogy a következő meccsen átmenjek az OIL-OWL(bagoly)-BOYS-hoz. Bár asszem nem is a "B"-közép huhogott, hanem a töketlen bérletesek. Tényleg nem olyan hangulat volt sokszor, mint Fehérváron, ott jobban kiabálnak a hazaiak, mint nálunk. Szégyen, ezt azért nem gondoltam volna, mármint, hogy ilyesmi Szolnokon megtörténhet. Néha úgy éreztem, mintha temetésen lennék, pedig végig vezettünk!
...végigolvasva magamat, pontosítanom kell. Az előző mondatnak lehet egy olyan értelme is, hogy már szerdán győzhetne az Atom. NEM ÍGY ÉRTETTEM!!! Természetesen holnap után csak az Olaj győzhet (a Klímát persze lenyomjuk az utolsó alapszakasz-derbin, és máris másodikak vagyunk:-))))).
Különben is, a Paksnak az utolsó meccset elég hozni (Körmenden - ahol, mint tudjuk gyerekjáték nyerni :-))), szóval elég a MTE-t gyepálni, és megtarthatjátok az alapszakasz 1. helyet.
...abba nem is merek belegondolni, mi van, ha nem nyerjük meg legalább az egyik idegenbeli rangadót. Pistike, szerintem Dombóváron termett számotokra a legkeményebb dió, bíztam a Vasútban, de remélem azé' Zsoldos mester meglep Titeket valamivel (annyira azért nem bízok benne, valószínűbb, hogy rápihennek a play-off-ra, + a kupadöntőre).
...az év legfontosabb meccsét megnyertük, most jöhet a szezon két mégfontosabb meccse. HAJRÁ OLAJ!!!! Győzni kell!
Nem szép Tőletek, hogy így eltűntetek a topicról, mióta verik az Atomot. Kitartás, lesz ez még így se! Remélem még visszatértek, Atomvárosiak, minél hamarabb!
Üdv!
Rendkívül nehezen, de hoztuk az első úgymond kötelezőt, csak hát sajnos a többi eredményből az látszik, hogy vetélytásraink vannak jó formában, és nem a másik két csapat, így szerencsétlen esetben hiába hozzuk mind a hármat, még úgy is maradhatunk az 5. helyen.
A meccsről így látatlanban néhány dolgot:
Hoztuk szokásos első két negyedünket, és kaptunk 55 pontot. (A Körmend elleni első két negyed erősen kakukktojás volt. Máig sem értem, hogy csináltuk.) Azonban hoztuk általában szokásos 3. és 4. negyedünket is, amikor is 51-33 lett ide. Ráadásul úgy, hogy sok emberünknek volt 4 személyije, és a legfőbb pontfelelős, Williams emiatt sokat ült is a kispadon. Azonban végre idegenben is sikerült csapat lenni, amit az mutat, hogy 5 emberünk került 10 pont fölé, és sikerült legalább megközelítani a dombóváriakat a kinti dobásokat tekintve, 5 emberünk dobott triplát. Ilyenkor meg nyerni szoktunk. Shannon úgy tűnik, magára talál, jól játszott. Pedig ha ő egyszer Williamsszel együtt.. ismerős a mondat második fele. Szerdán nem szabad, hogy könnyelműen vegyék a fiúk a Debrecen elleni meccset, és akkor ott nem lehet baj, aztán remélem, a Falco szombatra nem fog nagyot javulni, és akkor mi hozzuk, ami hozható. Aztán, hogy ez hányadik helyre lesz elég, azt nem tudom. 3.-ak már nem lehetünk.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Ja, és ennyi idő után már lehetne egy kis pofavizit (a legendás belfera megvillan). Szerdán 17.00-18.15 között fogadóórát tartok a Monet Művelődési Központban. Minden rajongót szeretettel...
Ha már ekkora a bizonytalanság Gery pontszáma körül, akkor azt javaslom, hogy közmegegyezéssel kapjon 0 (nulla) pontot. Így helyreállna a világ rendje. Ő köztudottan nem ért a kosárlabdához, én meg nagyon. Legalább összeverhetnénk egymást szerdán.
:)))))))
(már tudom hogy így fog köszönni nekem: "mi van egymeccses?")
Kemény meccsek várhatók, melyeken bármi megtörténhet.
Avass!
Tegnap este/éjjel valóban szét voltam csúszva kicsit (meló+szolnoki zakó).
Gery összpontszáma heyesen 254, hiszen az utolsó fordulóban nem 22-, hanem 28 pontot szerzett.
Úgy tűnik, hogy pontatlan voltam, mint a körmendi büntetők. :-(
Kösz a sms-t, mind2x megkaptam - hamarosan hívni foglak.
Belfera
Úgy látom szét vagy csúszva, valószínűleg elírtad Gery összpontszámát (248-al 10. hely). Egyébként megkaptad az SMS-t (azé' kérdezem, mert ugyan 2x is elküldtem, de az kimenő üzeneteim közt nem volt).
Jani0625
Így fejből sajna nem megy, hétfőn tudnám pontosan szállítani az infót az utolsó 2 forduló párosításáról, egyenlőre az Alba sorsolását néztem meg, ami úgy néz ki, hogy szerdán fogadják a Debrecent, az utolsó fordulóban pedig hozzátok látogatnak a fehérvári legények, úgyhogy HAJRÁ FALCO! különben veszélyben a 4. helyünk!
Különben nem hiszem, hogy megelőzhetnének Titeket, úgy emlékszem, hogy két vereség a különbség a két csapat közt, (19-21). Ez azt jelenti, hogy a Falconak mindkét hátralévő meccsét el kell buknia, míg a Debrecennek 2x kell nyernie (a következőt rögtön Fehérváron). Mivel az Albának is nagyon kell ez a meccs, finoman szólva nem valószínű egy vendégsiker.
A tegnapi piros-fekete rangadót már nagyon jól összefoglalta 10. Gabi (bocs, 6. Leninről jutott eszembe :-). Szóval, csak néhány kiegészítés.
VUKING PAJA és a CSAPAT
Csak annak kell megmagyaráznom az előző mondatot, aki nem látta a tegnapi derbit. Mondjuk ilyen, szinte a teljes körmendi tábor, ha jól számoltam 9 vendégszurkoló érkezett. Védelmükre kelve maximálisan megértem Őket, a kedvenceik által Fehérváron mutatott játék után nekem sem lenne kedvem 700-800 km-t autóznom.
Nos, a Körmend ott folytatta, ahol az Alba ellen abbahagyta, szerencsére mi is ott folytattuk, mármint az Alba elleni találkozón mutatott játékkal. A csapat hamar feledtette a Falco elleni szenvedést, briliáns támadójátékot mutattunk, volt türelmünk tiszta helyzetig játszani. A Körmend mondjuk nem is védekezett jól, Mi viszont megint lehúztuk a rolót, Madison megvillant 2-3 betöréssel az elején, utánna azonban erre is figyeltünk, működött a besegítés.
Úgy látszik a testvírek komoly hullámvölgybe kerültek, Isti sérülése most már tartósan visszaveti a csapat teljesítményét. Ez figyelmeztető jel, egy csapat játéka nem függhetne ennyire egy játékostól. Ráadásul azt sem értem, hogy miért felejtettek el a többiek kintről dobni? A szokásos 13-14 tripla/meccses átlagot az utóbbi időben és tegnap is jócskán alulmúlta az MTE, magyarán SENKINEK nem ment! Vajon mi ennek az oka?
A címben szereplő nagybetűs CSAPAT magyarázata nagyjából megvan, talán csak annyit tennék hozzá, hogy a cserék sem látszottak meg a játékunkon annyira. Persze néha akadozott a támadójáték (eleinte Trepáknak nem ment be semmi, pedig megcsinálta a dobóhelyzetet, igaz általában kifelé lépett a palánktól és tempóval kísérletezett). Egyedül akkor ültünk le játékilag, amikor VUKI-t kellett leültetni.
Igen, ameddig így játszik, mint tegnap, csupa negybetűvel írom csak le a nevét. Igazi vezéregyéniséggé kezd válni, a tegnapi játékával és hozzáállásával egyre szimpatikusabb. A betörései bejöttek, vagy faultotlták (szerintem róla kapta a Körmend a legtöbb személyit) rengeteg labdát lopott, senki nem élt meg mellette, Madisont az első két perctől eltekintve levette a pályáról. Jóban volt az örzöttjével, nem hergelte a körmendieket, a csapttársakkal sem veszekedett, sőt a fiatalokat bíztatta és vigasztalta, ha nem úgy jöttek be a dolgok.
Egy "nagybetűssel" vagyok még adós: PAVLÓ-val. Nos, a múltkor úgymond "leszóltam", most viszont ünnepélyesen bocsánatot kell kérnem Tőle (lehet, hogy olvassa, és hatott a kritikám; azért nem bízom el ennyire magam:-). Egyszerűen tökéletesen játszott, egyáltalán nem volt önző, csak akkor dobta el, amikor az Ő képességeivel jó esély volt a gólra. Bravó PAJA!
Már véget is ért a "Háború és Béke", remélem sajnáljátok (aki nem, az fizessen be 1 Ft-ot a 117-12354789435 számú bankszámlára (hurrá, valszeg milliomos leszek!!!)
Ráadásként, közkívánatra (a Köz Géza kérte): Nem egyszerűsödik a képlet táblázatügyileg, az első két helyezett gyengélkedése miatt, még a Kaposvár is feljebb léphet, sőt még mi is lehetünk 3. (Kaposvári győzelem), vagy 5. is. Mindenesetre, ha abból indulok ki, hogy az Albának már nem lesz veresége a hátrlévő 2 meccsen, akkor vagy Pakson kell nyernünk, vagy Kaposváron (ha hozzuk a tegnapi formát, egyiket sem tartom lehetetlennek).
Némó!
Köszi a megértésed!Amúgy örömmel konstatálom hogy van olyan körmendi szurkoló akivel meg lehet találni a közös hangnemet!
más:Baromi pipa vagyok hogy kikaptunk tegnap(95-83)! Nem tudja vki hogy kivel fog még játszani a Debrecen és otthon vagy idegenben?Légyszi írjátok meg ha tudjátok! FALCO 4EVER!!!
UI:most aztán rághatom a körmömet hogy nehogy lecsússzunk a 7.re!Igaz otthon játszunk kétszer de most nem igazán megy a csapatnak és sok a sérült!
Elnézést kérek mindenkitől, de elírtam az egyik meccs végeredményét, és ezért az előző tabella nem takarta pontosan a valóságot. Íme a helyreigazítás - a biztonság kedvéért mindenki számoljon utána a pontjainak. :-)
Szerintem Isti többet (kb.18) dobott az általad írtnál,úgyhogy valakihez az ő pontjait adtad hozzá :-) Na mind1,majd a holnapi vagy a hétfői sajtótermékekben látni fogjuk a hííívatalosat...Egyébként bocsi,hogy így "leértékeltem" a mezőnyszázalékotokat,de asszem abban egyetértünk,hogy idegenben a 38 is nagyon kevés.Eddy tényleg harmatos volt.
A mainál több sikert kívánok a folytatásra!
HAJRÁ OLAJ !!!
Te hogy kerülsz ide?
Na min1, természetesen örülök, hogy jelen vagy a fórumon is. Bíztatlak a minél több hozzászólásra és a körmendi csapat buzdítására!
Kérlek engedd meg, hogy én is üdvözöljelek a fórumlátogatók egyre szélesebb táborában!
Kérésed jogos (mármint, hogy ne Filkozzunk), de tudnod kell, hogy ezidáig ezért még senki nem szólt, nekem se és másnak se. Persze az is igaz, hogy nem volt Falco szurkoló sem eddig!(mármint itt)Viszont kérésed nálam nyitott fülekre talált és ezennel igérem, hogy hanyagolni fogom eddigi falcora nézve sértő pojjjénjaimat.
Tehát ezentúl részemről nincs se Filco, se Falk.o.
simán csak Falco van. OK?
Az eddigiekért pedig még1x elnézést!
OLAJ - Körmend 82 - 64 (26 - 9,17 - 19,15 - 23,24 -13)
Három negyeden át sziporkáztunk,a harmadik negyedben történteken pedig jobb minél hamarabb túltenni magunkat.Az MTE végig rendkívül gyengén dobott (mezőny kb. 25% és a büntető sem sokkal több),mi pedig már a meccs elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést.Az ujjsérüléssel bajlódó Lapov ezúttal nem játszott csúcsformában (bár így is összehozott 12 pontot úgy,hogy a középső két negyedet végigülte),viszont Pavlovics,Vukicsevcs és Maljkovics nagyszerűen húzta a csapatot ; Borisz pl. mindig a legjobbkor dobott triplát.Orosz Benő is ponterős volt,jól szedte a pattanókat is,de néha érthetetlen elemi hibákra képes.A cserék közül Trepák Zoli ugyan bizonytalanul kezdett,de később feljavult,Mérész és Szasza jól összeszedték a csapatot azokban az időszakokban,amikor Borisz pihent.
A körmendieknek ma szinte semmi sem sikerült,véleményem szerint tudják ők is,hogy ilyen játékkal nem végezhetnek dobogós helyen.Németh Isti volt a legjobbjuk,de valószínűleg még érezhette a sérülését,mert ő is sok dobást hibázott ; Madisonnak sem nagyon ment,Trummer sok-sok kísérletből dobott asszem három triplát.Mujanovics ezúttal nem is vállalt,még Edmondson borzasztóan gyenge volt : a harmadik negyed elején úgy dobott két büntetőt,hogy mindkettő centik híján nem lett homály,de emellett Trepák rengeteg lepattanót levett mellette és egy esetben be is takarta.A padról Grebenár 0,Zsebe Feri (ezúton is gratula neki az ötszázhoz : ennyit még nézni is sok :-) ) két homályt is összehozott.
Meglepően kevesen érkeztek a körmendi drukkerek,bár tapasztalatból tudom,hogy sajnos nagyon messze vagyunk egymástól :-((
Bodnár játékvezető sporttárs idegőrlését most az egyszer bocsájtsuk meg,bár a Vukicsevicsnek és Lapovnak fújt technikai kényszeredett mosolyt csalt az arcunkra...
Szóval készülünk Paksra,ezúttal én is a csapattal tartok.Ahogy hallom az Ase nincs jó passzban,ami arra enged következtetni,hogy...De ezt még inkább hagyjuk,inkább Goran kedvenc mondásával zárnám a monológot : "mint mindenhová,Paksra is győzni megyünk".
Még 1 dolog : az MK négyes döntőjére utazó körmendi,szombathelyi,paksi,és persze hazai szurkolókhoz szeretnék szólni,ugyanis megvan a pontos program,valamint az egyéb részletek.Tehát :
május 4. szombat
14.40 : Atomerőmű SE - Körmend
17.30 : Olaj - Falco
május 5. vasárnap
13.00 : bronzmeccs
15.30 : az MK döntője (m1,élőben)
A négyes döntőre napijegyeket bocsátanak ki,amelyek közül a felnőtt 1300/db,a diák/nyugdíjas 800/db.Érdeklődni az Olajbányász Sportcsarnokban lehet jövő keddtől (04.23) minden munkanap 7-19 óráig,valamint a klub szurkolói vonalán.
Mostmár tényleg befejezem :-)
Köszi a bizalmat kwest, de most éppen nem mentem el Szolnokra! (Pedig képzeljétek még Lipo (Chrys Clay) is felhívott, ha megyek akkor esetleg csatlakozna!
Persze most letelepedek a monitor elé és az elő közvetítést figyelemmel kísérem!