Keresés

Részletes keresés

xGabi Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3074
Vukicsevicset az első negyed 4. percében cserélte le az edzőnk,tehát szó sem volt arról,hogy végigjátsza a negyedet ; a harmadik negyed elején az - egyébként közröhejes - kipontozódásáig újabb négy percet kosarazott.Valahol ugyan igazad van,mert öt percnél valóban többet játszott,de lényegi szempontból nem hiszem,hogy az a nyolc olyan sokkal több lenne az ötnél...
Téma részemről lezárva.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: rik-027 (3071)
jani0625 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3073
Kedves Albás forum társak!

1.Én nem titeket hanem a bírókat hibáztattam.
2.Amit Góbi csinált az tényleg sportszerűtlen volt és ami a többit illeti, egy ilyen meccsen elmegy, mert volt ittis ottis durvaság.
3.Én nem azt állítottam hogy a Kálmán(akiről persze most nem így beszélnétek ha el ment volna hozzátok)-Alexe tengelyről hogy a sportszerűség mintaképei, de tegnap amit velük, főleg Kálmánnal műveltek az azért csúcs volt.
4.Bocs hogy amikor 47-el leszoptunk TŐLETEK még nem ismertem ezt a helyet, biztos ez az én hibám, vagy csak azért jöttem ide mert most jól megy nekünk(relatív).Én akkor is elismertem volna azt és most is.Arról meg ti nem sokat tehettek hogy a vezetőségeteknek sok a pénze és ide-oda csordogál egy kicsi.
5.Arról az ominózus Zsoldos-féle befutásról és kiabálásról csak annyit hogy az akkor volt mikor Dénes és Williams szorongatta a labdát és végül a feldobásnál Williams helyett Báder került oda hogy még véletlenül se legyen a miénk a labda.Amúgy utána Dénes leugrotta Williams-et és ebből dobtunk pontot.

Ha valamit elfeljtettem vagy kérdés van én szívesen rendelekzésetekre állok!

Avass!De megnézném!

kwest Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3072
Igen, megtörtént az az eset az alapszakaszban, ami elég kemény volt (bár nagyon halvány emlékezetem szerint egy kicsit más pozícióban voltak, mint a mostani eset), de a mostanival kapcsolatban azért fűzzük tovább egy kicsit:

- ilyen esetben nem lehet taktikai faultról beszélni
- Davis háromszor próbálkozott, és ha bármelyik sikerült volna, ebből egy akkora lerántás lett volna, mint a ház
- ennek mindenkire nézve nagyon súlyos következményei lehettek volna, és pont ezért nem értem, hogy az általam intelligens játékosnak tartott Davis miért próbálkozott ilyesmivel
- ez még nem jelenti azt, hogy Davis ezután az eset után egyértelműen unszimpatikussá válna a számomra, de tényleg egy csúnya ügy volt, amit éppen tőle nem vártam volna

Igen, ami igaz, az igaz: csata volt, meg Davis nem is gázolgatott soha.

ja, Isti mutogatása. Mi volt ez konkrétan? Nem láttam.

Előzmény: Feribá04 (3069)
rik-027 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3071
ne izgulj xGabi vukicsevics ennél jóval többet játszott, ha nem is túl sokat. a harmadik negyedben pontozódott ki a 4. vagy talán az 5. percében, persze félidő után kezdő volt. ez eddig legyen mondjuk 4 perc. aztán kezdett is és ha jól emléxem az első negyedet majdnem végig játszotta.
Előzmény: xGabi (3070)
xGabi Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3070
Tegnap nem voltam számítógép - és Internetközelben,így Avass kolléga már megtette a megtehetőt a tegnapi meccsel kapcsolatban.Meg fogom nézni a tévéfelvételt este,és ha Ognjen tényleg öt egész percet játszott...Hát az nagyon durva lenne!Bár Királynak a fehérvári alapszakaszmeccsen elkövetett hőstette (4 Olaj - kipontozódás,34 csapatfault 19 - cel szemben) után már nagyon meg sem lepődöm,csak sajnos nem tudom,hova vezet ez az út.Főleg azt nem,hogy a mi csapatunk számára hova.
Most egoista leszek és legelőször a saját csapatom hősies - Pavlovics és Trepák nélküli - helytállásához szeretnék gratulálni!
Paksnak,Körmendnek is,persze,de a Falcóról sem feledkezem el. (Jani!)
Még valami : remélem,az idén először és utoljára játszottunk középrájátszásnak keresztelt,emberi teljesítőképesség - mérceként funkcionáló szakaszt.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Avass (3062)
Feribá04 Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3069
Kedves Gery és Kwest!

Nagyon elszomorítottak soraitok Davis-el kapcsolatban.

Emlékezzetek!

Az alapszakasz paksi mérkőzésén ugyanez történt - Isti kontra Geri - azzal a különbséggel, hogy a körmendi akkor felnyalatta a padlót az exkörmendivel. Ha visszakeresitek a hozzászólásomat az üggyel kapcsolatban láthatjátok, hogy én akkor a tettért abszolút nem hibáztattam a játékmestereteket.
Tegnap ugyanez történt.
Nickel labdát szerzett és, hogy ne tudjon indulni Feribá taktikai faultot szeretett volna, ám a bírók nem fújták le. Még kétszer megpróbálta értelemszerűen egyre vehemensebben ám Szamosék sípja néma maradt. Jól tudom, hogy kosárban nincs előnyszabály?
Nem hiszem, hogy a remek amerikai hátvédet ez alapján kell megítélnetek. Mi is nagyon szeretjük Németh Istit. A félidei kimutatása felénk nagyon király volt minden irónia nélkül és egy paksi sem értette félre. Davis sem hiszem, hogy túl gyakran tenne olyat a pályán amivel belegázolna érzelmetekbe, de ez csata volt és az első csapott össze a másodikkal.

Tiszelettel:
Feribá04

Holnap, ha lesz időm én is leírom a főképp pozitív élményeimet.

belfera Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3067
A tippverseny végeredménye 14 forduló után:

1. be-st (379/14*42/27/24/30/22/32/35)
2. némó (347/14*26/38/32/23/14/38/14)
3. rik-027 (343/14*27/22/32/24/31/21/34)
4. saabee (341/14*24/23/28/42/23/34/30)
5. andrej11 (340/14*34/23/20/38/25/28/37)
6. Bocai (322/14*28/00/34/34/28/21/18)
7. olajka91 (313/13*24/20/00/30/33/29/32)
8. Fishtax (310/14*29/20/18/18/20/28/24)
9. G_e_r_y (307/13*18/24/26/22/28/29/24)
10. Jonny boy (306/13*12/14/36/36/36/24/19)
belfera (306/14*19/18/22/25/23/24/22)
pepy (306/14*18/22/26/30/20/30/25)
13. kaposvari (291/14*16/14/24/18/38/24/33)
14. Gabci456 (287/14*16/13/22/16/31/22/28)
15. kwest (277/12*27/19/20/00/23/32/17)
16. Avass (276/14*20/23/30/36/19/17/18)
17. nick007 (264/13*24/22/16/34/17/36/25)
18. Cho8 (253/13*13/27/12/28/15/17/26)
19. Lecsó11 (216/10*25/04/32/34/23/22/00)
20. gringo (215/10*00/34/14/18/00/00/23)
21. csaby1 (167/09*16/18/00/30/16/00/00)
22. jani0625 (081/03*00/00/00/00/19/26/36)
23. CVZ (024/01*00/00/00/00/00/00/00)
24. Feribá (020/01*20/00/00/00/00/00/00)
25. champions (016/01*00/00/00/00/00/00/00)

A forduló győztese: andrej11 37 pont
Telitalálat: andrej11

Gratulálok az elso 25 helyezettnek, mindenkinek köszönet a részvételért.
Hamarosan jelentkezem egy kis összesítéssel (relatív lista, telitalálatok, fordulógyőztesek) + a rájátszásra kitalált új szabályokkal.

Avass Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3066
Sziasztok fehérvári fun-ok!

Csak egy gondolat a Falco-Alba-ról: a 14. percben befújt első faultot azért furcsálom! (akkor is ezt mondanám, ha az Olajról lenne szó).

Nekünk marha nagy mázlink volt, Ti viszont elszalasztottátok a lehetőséget. Mármint az esélyt, a bajnoki döntőre :-)) Bocs, nem Rátok, indexesekre célzok, olvasgattam a fehérvári honlapon a hozzászólásokat, ott nagy számban fordultak elő Körmend-Alba, valamint ASE-Alba döntőt jósoló hozzászólások (persze a Falco meccs előtt), tudom, akkor nem is Nektek kellene címeznem a kritikát, de - ahogy mondani szokták - a magas labdát le kellett csapni egy, a "sportszerű szerb légió"-ért szorító fanatic-nak. :-)

Tényleg, nem tudtok egy kiadó albérletet a csarnok közelében? Megérné fenntartani egyet, Lassan oda is költözhetünk, idén annyiszor mentünk hozzátok vendégségbe. Remélem a párharc (viszonylag) mentes lesz a balhéktól, mondjuk bízni nem bízom benne. :-(((

Sziasztok, győzzön a jobbik, a közvélemény szerint két legbrutálisabb csapat csatájában. Amelyik oldalon nagyobbak lesznek a veszteségek, az a csapat kiesett.

Előzmény: Törölt nick (3064)
belfera Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3065
Én is csatlakoznék Avass gratulációihoz + néhány kiegészítés:

GRATULÁLOK!
- mindkét szurkolótábor tegnapi produkciójához
- a nagyon értékes 2. hely megszerzéséhez
(emlékezzünk, tavaly is a rájátszásnak 2. helyről nekivágó csapat nyerte a bajnokságot)
- Fodor Geri remek játékához - Gyere haza, Gery! (ezt most komolyan)

Örülök, hogy újra találkozhattam némóval (bár ez szinte már mindennapos :-)), Artúr Dokival, Feribával, Pruzsival, és végre megismerhettem Geryt, kwest-et, Jonny boy-t és saabee-t (remélem nem hagytam ki senkit). Folytköv a kupadöntőn.

Hajrá Körmend!

Avass Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3062
Elmaradtak a gratulációk (a többi)
...van néhány, tehát futószalagon:

GRATULÁLOK!
- Az ASE-nak az alapszakasz-győzelemhez!
- A Körmendnek az otthoni veretlenségük megőrzéséhez!
- A Falconak (már ecseteltem)
- A Kaposvárnak az Olaj legyőzéséhez, Báne nélkül!
- A Mieiknek, mert az utolsó pillanatig nyílttá tudták tenni az idegenbeli meccset, nehézségeink ellenére.

Az utolsó ponthoz néhány adalék:

- Pavlovics egy percet sem játszott, ott ült ugyan a padon, de a Paks ellen megsérült a térde.

- Trepák Zolit nem is nevezték, belázasodott.

- Király volt az egyik játékvezető. Ez azért érdekes, mert azokon a meccsienken, amikor ez a vadb**** fújt, Lapov maximum a 25. percig tudta húzni kipontozódás nélkül, bármennyit is ültette Miljkovics! Most ugyan nem szórta ki, de az első félidőben úgy volt már 4 hibája, hogy 1 negyednyi időt Rusznyák Zsolti játszott. Tehát 15 perc alatt 4 hiba!

- VUKI-t is elintézték, szemtanú (Gabci456) mérte az időt: 5(!) percet töltött a parketten, ennyi idő elég volt a sporiknak, hogy kipontozzák!!! Ezek a f***-ok hogy mentek át a bírói vizsgán?

Mindenkitől elnézést kérek, ha közönséges vagyok, de e mellett már nem mehetek el szó nélkül, hiszen nem először és nem másodszor történik meg velünk, hogy egyértelműen csalni akarnak az általam egyre kevésbé tisztelt játékvezető "urak". Az is feltűnő, hogy minden elemzésben negatív vélemények hangzanak el a bíráskodásról, akár a vesztes, akár a győztes oldalról van szó! Ráadásul nem csak az elvakult szurkolók, hanem azok az általam igen tisztelt, objektív látásmódú, és ráadásul a kösárlabdához értő topictársak (neveket most nem sorolok, nehogy kihagyjak valakit) is leszólják a bírókat. Ez már nem elvakultság, és nem véletlen.

Ha viszont ennyire nem tetszik az, ahogyan most bíráskodnak; eljátszottam egy gondolattal. Meg tudja nekem valaki mondani, hogy mik a feltételei, és mi a módja annak, hogy valaki kosárlabda játékvezető legyen MO.-on? (komolyan kérdezem!)

Üdv mindenkinek! Jó szurkolást a rájátszásra és a kupadöntőre! Figyeljétek a topicot, nemsokára részletek a topictalálkozóval kapcsolatban, addig egy kis reklám! El ne menjenek!...

G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3061
Artúr Doki!

kwest helyében válaszolnék, ha neked megfelel.

Szóval történt az eset a második negyedben, Delmonte "Nickel" Madison labdaszerzése után sokadik zsákolási magánszámának indult neki, már a figurán gondolkodott, miközben az őt üldöző Davis háromszor(!!!) próbálta meg a mezénél fogva visszahúzni. Szerintem ti nem láttátok, mert ugye a Nickel felétek ment, a Davis meg ugye mögötte. Eddig a kezdők közül a Davis volt az egyetlen aki legalább semleges volt a szememben a paksiak közül. Kezdi elveszteni...

Czigler legközelebb ne kifelé mutogasson, hanem legalább a gyűrűt találja el!! :))

Egyébként ha végén befújják a faultot, akkor sincs semmi, mivel csak 3 csapatszemélyink volt!

Gratulálok a mezőny egyetlen hazai pályán veretlen csapatának!

Áldom a jó szerencsém, hogy megint Debrecenbe kell menni. Remélem arra lesz víz a csónakázó tóban :))))

Avass Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3060
...Most két eset lehetséges:
1. Zsoldos edző legalább annyira ért a jósláshoz, mint én. (a tippversenyben talán elcsíptem az előkelő 15. pozíciót, 21 résztvevőből).
2. A mesternek annyira vérévé vált a félrevezetés, hogy a páromat is átdobta a palánkon! (ezért még számolunk! :-))
3. A játékosai vzették félre Zs.-t.
4. Az Alba nem is akart nyerni, Ők Szolnokon akarnak bizonyítani.
5. A bírók a Falconak fújtak (12 fault nagyon sok, ennél az Alba sokkal tisztábban szokott védekezni :-))
6. A szombathelyiek arra számítanak, hogy a kupadöntőn kapják vissza a kölcsönt.

...nekem az 1. lehetőség a legszimpatikusabb :-)

Jani, most figyelj:
TISZTA SZÍVBŐL KÖSZÖNÖM A FALCONAK AZ ALBA LEGYŐZÉSÉT, HÁLÁNK ÖRÖKKÉ ÜLDÖZNI FOG! MOSTANTÓL A KUPADÖNTŐIG SÁRGA-FEKETÉBEN FOGOK JÁRNI! (Nincs kölcsönbe egy Falco-s sálad?)

Tényleg, komolyan. Kellemesen csalódtam a Falco csapatában. Nagyon sportszerűen küzdöttek, igazi sportemberekhez méltóan viselkedtek, nem törődve mással, mint az aktuális ellenfél legyőzésével. Nem vagyok meggyőződve, hogy fordított esetben az Olaj is ezt tette volna (mondjuk egy Alba ellen bizonyosan nem kapunk ki max. erőbedobás nélkül!). Nem szólhatnék egy szót sem, ha Zsoldos edző úgy dönt: a sok sebből vérző csapata inkább pihenjen egy kicsit. Pl. a nemrég felépült Tarlét nem nevezi, vagy játszanak a kezdők egy félidőt, csak úgy gyakorlásképpen, utánna jöjjön az ifi.

Kösz, mégegyszer, Jani virtuálisan leborulok a kedvenceid, és Zsoldos edző lábainál (eddig is kedveltem, de ezután még szimpibb, annál is inkább, mert Neki személyes elszámolnivalója is van a mostani szolnoki vezetőséggel...)

Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3058
Atom:
Zacsi: parádés első félidő,triplákkal(amit várunk már régóta),aztán eltűnt.
Bácsi:ő pont fordítva és nem volt rossz ezúttal sem...
Gery: végre nagyon jó kis játékkal rukkolt elő, azért úgy tűnik kezdi összekapni magát.Eredmenyés volt,bátran játszott,szerzett labdákkal,kiharcolt faultokkal.csak így tovább...
Sitku: most ő a nagy talány...szerintem rém gyenge volt...csak az okát nem tudom.Tüzelt megállás nélkül,de csak nem mentek be a középtávolijai amik máskor rendre behullnak...
Czigler:jól védekezett,de a személyik miatt aztán padra kényszerült...nehezen viselte a pocskondiázást(érthető) ennek eredménye a sportszerűtlen...feltünően ideges volt.Ennek ellenére azért nem volt rossz...
CseréK:Rajkó:30 mp-egy eladott labda,Vaidi-ő is idegbeteg volt egy kicsit,Marci-amikor fent volt hasznos volt.

Bírók: vagy jót vagy semmit...akkor inkább az utóbbi...
közönség:mi kb 60 fővel nyomtuk,szerintem egész jól a hazai hangorkán ellenére...
Hazaiak is jól nyomták,a nagyzászló szuper,benne van az anyag,bár félő volt mikor kihúztátok,hogy úgy marad és nem láttok majd semmit a meccsből.
Tetszett a Baba-portré is...
szerencsére a légkör normális volt,sportszerűen szurkolt mind2 tábor eltekintve a buzicziglerezéstől meg a ütnikellmészárostól...de ez persze belefér,meg amúgy is megszoktuk már(szerintem ők is)Van aki így reagálja le mint Zacsi(gyorsan vágott 3 triplát),van aki meg úgy,mint Laci(ő meg rosszul vette le ugye...).
Ennyi...
Asszem ebből sokat nem lehet következtetni a jövő heti "visszavágóra".Az kupa lesz és az teljesen más tészta...
Találkozunk egy hét múlva...de ott nem lazítják el a végét a fiúk!

Topikrandi is volt:Belfera-Némo páros vette fel a küzdelmet a megerősített Sabee-Feribá-JohnnyBoy-jómagam csapat ellen...legközelebb majd talán többet.

Kwest:Mi volt ez a Davis-dolog?Fejtsd ki légyszi mert így homályos és nem tudom,hogy mire gondolsz?

Előzmény: Artúr Doki (3057)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3057
Na akkor most én is egy kicsit...
Egész jó kis körmendi túrát tudhatunk magunk mögött, egy egész jó kis meccsecskével...
Egy jó kezdés után fokozatosan engedtük magunkra a hazaiakat és teljesen változó játék zajlott.Hol itt az előny,hol ott... a szünet után mindez folytatódott, és én úgy érzem,hogy igazán nem volt veszélyben az első helyünk.Sőt...
Sőt a végén akár győzhettünk volna hiszen az uccsó támadásnál nem éppen szabályosan szerelték Zacsit...de asszem nem nagyon erőltettük igazán a győzelmet.
Ez a meccs egy győzelemmel felérő vereség volt, és elnézve a körmendi kispadot a végén nekik meg egy vereséggel felérő győzelem volt.
Nézzük az egyéni produktokat:
Marc:
Isti: én azt hittem hogy többet dobott,az NS csak 14/12 írt...többnek tűnt.Jól játszott és szokásához híven ezúttal is jól kommunikált a paksi szurkolókkal.
Rudi:szerintem nem játszott jól...
Nick:na ő viszont jó volt, még a sérülés után is.Továbbra is szeretjük...
Mujke: asszem kezd kiöregedni,és ezzel most nem akarom megbántani.
Eddy: volt jobb is,büntetőkkel hadilábon állt,viszont volt egy szörnyű pöcizsákja...
Zsebe "500" Feri: hát ez csak az ünnepről marad emlékezetes.
Előzmény: kwest (3056)
kwest Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3056
Na ez most már egy nagyon durva négyes flood, de csak annyi, hogy bocs a borzalmas helyesírásért, a hibák alól még az sem ment fel, hogy tegnap hirtelen felindultságomban erős kontaktust hoztam létre a fal és a kíbórd között, és azóta egy Erika típusú NDK írógépre hasonlító billentyűzeten nyomom (de ezzel azért legalább a kettős mássalhangzók alkalmankénti hiányát tudom magyarázni).
kwest Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3055
ja, Gery, úgy látom, hogy csak ezt az egy topicot látogatod. A Gamez szekcióban van egy olyan dolog, aminek az a címe, hogy Championship Manager. Szerintem érdekelne téged valamelyest :)))
kwest Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3054
Ja, természetesen a személyre lebontott teljesítmény-értékelések hiányoznak, de azokat inkább másokra bíznám (különös tekintettel Isti maximálisan ambivalens produkciójára).
Még talán egy személyes: Van ez a Davis nevű arc. Mindig tiszteletem-becsültem. Ma valami olyasmit mutatott az egyik "támadásnál", ami aszememben "többszáz" százalékkal csökkentette az addigi nagyon pozitív megítélést. Szerencsére igazi szurkolói nem láthatták, meg ők valszeg a múgy sem ábrándulnának ki belőle. Azért kíváncsi lettem volna arra, hogyha a gyors egymásutánban elkövetett három kísérletéből bármelyik célt ér (amit valószínűleg ő sem akarhatott igazán), kiállították-e volna-e -e ?
Előzmény: kwest (3053)
kwest Creative Commons License 2002.04.28 0 0 3053
Szép, csúnya, meg mindenféle.
Körmend-Paks 71:70

Hát, eléggé bizakodva fogtunk bele a dolgokba, de aztán a nagy akarás, meg úgy általában a nyögés. Még délelőtt kezdődött a részemről, ugyanis feldolgoztunk a B-közép fölé egy kisebbfajta zászlót (a próbaüzemet látam, de akkor üres volt a csarnok, kíváncsi vagyok, hogy tetszett a paksi kollégáknak). A délutáni műszak nagy eseménye volt, hogy személyesen összefutottam tippversenyünk atyjával, a legendás belferával (bocs, ez egy kicsit rövidre sikerült, de én meccs előtt és a szünetben egy kicsit hülye szoktam lenni, ez általában a lefújáskor elmúlik, majd Szolnokon egy kicsit hoszabban is).
Hát igen, a meccs. Nehéz dolog, most még job házigazdák voltunk, és a szerdai kilenc helyett egy laza tizenkettes előnyt ajándékoztunk az ellenfélnek. Ami utána történt, az eléggé sablonos volt. Néhány alkalommal sikerült ellépni, és reális esély let volna arra a bizonyos tizenötre (mielőtt bárki hanyattesne, itt arra gondolok, hogy a nehezen kicsikart öt-hat pontos előnyökből a hazai meccseken (főleg a rangadókon) be szokott csúszni egy 17-0, 15-2, vagy akár 3283628-3 :))) típusú sorozat, de ezekben a helyzetekben a saját nagyon hülye hibáinkból tulajdonképpen "éltettük" a Paksot. De úgy gondolom, hogy ez a realitás, és én tudtam örülni a sima győzelemnek is. Amit még mellékesen el lehet mondani: végre úgy szurkoltunk, ahogy az egy körmendi szurkolótáborhoz illik (igaz, hogy volt ilyen-olyan anyázás, de ettől még véletlenül sem fogok elhatárolódni, mivel ugyanahhoz a [ma nagyon egységes, és nagylétszámú] társasághoz tartozok, akiknek egynémely tagjától jött a dolog). A megjelent paksi szurkolókról csak annyit tudok írni, hogy eléggé szép létszámban képviseltetteék magukat. Az, hogy miként szurkoltak, egy passz a részemről, mivel ugye a dolgok közepében vagyok, és ma szerencsére a saját hangunkat is elnyomtuk.
A játékvezetésről nem, nem, soha.
Na, azért egy keveset: &@#@&>#}Ä]Ä&@í]#&@>}}@&@>#&
Asszem ennyi elég.
Gratulálok a Paksnak az első helyhez, megérdemelték; viszont magunknak is ehhez a szép teljesítményhez. Valószínűleg minden idők legerősebb és legkiegyensúlyozottabb szezonjában értük el ezt a nagyon jó helyezést (valószínűleg utoljára, de ez egy másik topic általam beígért és azóta sem publikált elemzésére tartozik), és nagyon jó esélyeink vannak arra, hogy megismételjük a tavaly elért harmadik helyezést.
Hajrá Körmend!
Meg most aztán tényleg mindenki.
Remélem jól fogunk szórakozni a következő hétvégén (biztos azok is találnak megfelelő programot maguknak, akiknek a csapata nem éppen érintett az adott időpontban, de hát megint ez a rohadék rosszindulat beszél belőlem).
Várom az előzetes playoff-elemzéseket.

Mindenkinek féjtfuli:
kwest

jani0625 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3052
Sziasztok Srácok!
NYERTÜNK!!!FALCO -Alba 78-75!!!
A mocskos bírókról most tudnék zengeni ugyanis az alba a 15.percben(!) kapta 1. faultját!Fault arány végül 24-12 asszem!Lacika majdnem rácáfolt az eredményre mert szar volt de a többiek...
Röviden: a bírók mindent ellenünk fújtak teljesen szubjektívan nézve is ! Jók:Alexe, Pankár, Sallay de amúgy az egész csapat!
1ideig csak úgy folydogált a meccs 8-10pont körüli vezetésünkkel.Aztán lassan felzárkóztak Alexe kipontozódása után a sok büntető miatt.Ekkor az amúgy is gyenge centerposztunkat Góbi szegényitette azzal hogy leütötte Tarlét aki a földön maradt és a bírók alig akarták megállítani a játékot, az amúgy még mindig a földön csupa véres fejjel fekvő Tarle miatt!Ekkor átvették a vezetést de Gráczer triplája visszahozta a meccset.Ezután egy kavarodás alkalmával a Falco palánkjánál feldobásra került sor Dénes és Williams között amit a játékvezető urak Báderrel akartak elvégeztetni akinek köze se volt az esethez!Majd (persze) Dénes Gabi elütötte a labdát és indultunk amivel vissza is vettük a vezetést!Óriási győzelem volt annak ellenére hogy a bírók sokat kaphattak az Albától hogy ők nyerjenek de így is NYERTÜNK!

Remélem minden Szolnoki meg van elégedve!!

Avass!Neked is szól!a gratuációkat majd átnyújthatod!

Ez úgy érzem elég csattanós válasz volt minden "hitetlennek", hogy Laci szar játékával együtt is győztünk!Zsoldos egy varázsló!

FALCO 4EVER!!!!!!!!!!!

milanfan1899 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3051
Illetve ez már nem is az alapszakasz volt, de az igazi rájátszás most kezdődik.

Jöhet a Dombóvár.

HAJRÁ ASE!

Előzmény: milanfan1899 (3050)
milanfan1899 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3050
Megnyertük az alapszakaszt!

HAJRÁ ASE!

Avass Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3049
A többi otthon ülő divatszurkolónak (majdnem imdegyik) eredmény:

Dombóvár-Debrecen: 102-100 (körmendi honlapról)
Körmend-ASE: 71-70 (körmendi honlapról)
Kaposvár-Szolnok: 68-62 (ez biztos)
Falco-Alba: úgy hallottam, nyert a Falco!

rik-027 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3048
kvár-olaj 68-62
körm-ase 71-70

berekedtem.
hmm. elég szarok voltunk, nem lesz ez így jó...

LD Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3047
A 13. perc körül Falco-Alba 29-25.
nick007 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3046
Sziasztok!

Aki még netközelben van, egy apró észrevétel!
A mai sport 3.-nak hozta ki az Albát ha nyer, meg persze a Szolnok is. Gyerünk szolnokiak szurkoljátok ki!

rik-027 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 3045
Kaposvár - Olaj H9 (Bane nélkül nehéz lesz)
Falco - Alba H4
Körmend - Paks H16 :-))
Dombóvár - Debrecen H12

Artúr Doki Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3044
Hály Népek!
Köszönet a sok gratulációért NS-cikk ügyben,de...
egyrészt nagyon szívesen lemondtam/lemondanék/ róla,ha nem kellett volna megírnom,
másrészt meg az ,hogy bekerült az újságba nem rajtam múlott(na jó beismerem,hogy csúsztattam egy kis zsét a zsurnalisztáknak).
Amúgy elismerésem az említett napilapnak, a mai számba sikerült beleerőltetniük egy fél oldalnyi kosárlabdát...bravo,csak így tovább!

Más tészta.Holnap útra kel a csipetcsapat,és irány Körmend.A létszámról nem tudok érdemben nyilatkozni,de a horda előszele már a helyszínen dáridózik...
A találkáról sem tudok mit mondani,s bár időben indulunk,nem tudom..
Peppyno elvtárs már felvázolta a hipotézist...
Egyébként ne is álmodjatok helycseréről,holnap győzni megyünk...
Jó szurkolást mindenkinek...
Ihola Amigos!
HAJRÁ ATOMVÁROS!!!!!!

Előzmény: belfera (3042)
Jonny boy Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3043
Halihó drukkerek!

Úgy néz ki, hogy izgalmas fordulónak nézünk elébe. Remélem, ez alól a mi meccsünk kivétel lesz.:)
A Körmendnek nagyon kell erőlködnie a bűvös 16 pontért, márpedig az erőlködésnek általában nyögés a vége... ;))
Ráadásul úgy látom szépen gyülekezik az Atomic-tábor, amihez szerencsére holnap én is csatlakozom. Úgyhogy reszkessetek, körmendiek!!! :))

A typpek:

Kaposvár - Olaj H8 (a tét miatt szoros lesz, a küzdelem fog dominálni)
Falco - Alba V11 (csak aztán Kálmán Laci rám ne cáfoljon!)
Körmend - ASE V4 (azért Zsebe Ferit mi is megtapsoljuk:))
Dombóvár - Debrecen H23 (így a Debrecennek kevesebbet kell majd utazni, Paks mégis közelebb van, mint Körmend:))

Jó szurkolást! Hajrá ASE!!!

(asszem egyéni smiley-csúcsot döntöttem)

belfera Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3042
Kedves Atomic-ok!

Örülök, hogy még egy biztos vereségnek ígérkező találkozóra is elkíséritek csapatotok. :-))
Feribá, látom Te még a vazsi akklimatizálódásra is szánsz 1 napot - vagy talán öreg csontjaidat mész áztatni a termálfürdőbe? :-))
Majd holnap még egyeztetjük a találkát.

Hajrá Körmend!
Gyere haza, Laci!!! :-))))

Előzmény: pepy (3035)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3041
belfera!

A Monet Műv. Házban minden meccs elött megtalálhatóak vagyunk kwesttel! Minden jóban benne vagyunk! :)))

Szegény Paksot egy hét alatt kétszer kell megverni :)))

Jöjjenek tippek:

MTE-ASE H20 (Egyszerűen elsők leszünk, hej-hej)
Dombóvár-Debrecen H14 (A hazaiaknál nagyobb a motiváció)
Falco-Albacomp H8 (De nagyon félek az Alba "rejtett lehetőségeitől")
Kaposvár-Olaj H14 (Nagy harc a dobogóért)

Mindenkinek jó szurkolást a hétvégére!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!