Keresés

Részletes keresés

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3243
Sziasztok!

Az előzőekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Bojant a 10. perctől a 35. percig ültetni kellett a sok személyi hiba miatt, Pavlovics sem érte meg a 30. percet, és a csapat motorja sem (Maljkovics)tudta megkezdeni a 36. percet. Ezt nem tudta kihasználni a Paks. Vukicsevics tényleg nagyot alakított Davis 5. személyi hibájánál, de ne felejtsétek el, hogy Maljkovics ezt megelőzően pont ilyen ítélet alapján pontozódott ki! Mészáros egy gyönyörő hátsó ledöntéssel (gake) levitte Trepákot, de Trepi kapott támadót....

Végül csak azt tudom mondani, hogy ha nem lejt ennyire a hazai pálya akkor is győztünk volna, elég csak megnézni a dobószázalékot (és erről nem a bírók tehetnek). A Paks faultjainak jelentős részét az utólsó percben szerezte, amikor a játékosok egymást heccelve a szándékos(!!) faultokat vétettek, hogy kipontozódjanak.

Mindegy a győzelmet nem, csak a vereséget kell magyarázni...

További jó magyarázkodást!

Előzmény: kaposvari (3237)
olajka91 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3242
Rostás +Sportás+Ld miről beszélsz te pártatlanságodról.Minden szavatokból amit eddid az Olajról írtatok korábban gyülölet érződik.Amikor a rádió uti csarnokotokban majd nem az egész csapatunk ki pontozodott nem voltatok ilyen lelkesek,mi is a bíróba kerestük a hibát.Nézd már meg a mi kulcs játékosaink mikor pontozodtak ki.Az utolsó percben amit befújtak az mind fault volt.Arról pedig ,hogy szolnokon 20 pontal kellene nyernetek,Otthon is csak 5 volt a maximum.Azt is a két játékvezetőnek köszönhetően.+Kibicnek kuss sirni csak a győztesnek szabad.Csütörtökön majd kaptoka pofátokra! KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!
HAJRÁ OLAJ FOREVER!
andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3240
Teljesen egyetértek az értékeléssel azzal együtt, hogy természetesen én is GRATULÁLOK A SZOLNOKNAK A KUPAGYŐZELEMHEZ.

A meccsről: a Paks nem játszott igazán jól, de szívosan tapadt a Szolnokra, amely csapat többször is eldönthette volna a kupa sorsát.

A Paks többször közel jutott a Szolnokhoz, de az 5 pont sokáig átléphetetlen küszöb volt a számukra.

A Szolnokban jól játszott a Pavlovics és a Trepák is. Utóbbi játékost én még ilyen jól és főként hasznosan nem láttam játszani.

A játékvezetés katasztófális volt!!!!!!!!! Kiváncsi lennék az ellenőri jelentésre...
A meccs első három negyedében úgy általában voltak gyengék, tévedtek ide és oda is. A meccs végén azonban döntő módon avatkoztak bele a meccs és a kupa kérdésébe: pl.: Maljkovics szabálytalansága hihetetlenül durva és alattomos volt, Davis ötödik hibája pedig a röhej kategóriája volt, Lapov egy idegbeteg...

Azt sem értem igazán, hogy miért nem volt teltház? Lehet, hogy a Szolnokiak egy részének sem tetszik ez a stílus?

Előzmény: Törölt nick (3224)
boran Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3239
Azért ti sem vagytok gyengék ezen a téren! :-)))
Előzmény: kaposvari (3237)
champions Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3238
Fodor Péter: - Rosszul kezdtünk, mi futottunk az eredmény után, ezt akartuk elkerülni. Mindent megtettünk, hogy fordítsunk, de ez nem csak rajtunk múlott. Remélem, a kosárlabda barátai között vannak olyanok, akik nem csupán egy csapat szemszögéb?l nézték a kupadönt?t.

Igen én független szemmel néztem a döntőt és igencsak szomorkodtam, hogy hova süllyedtünk. Kezdve Lapovval aki szinte minden meccset végigkáromkodik, hisztizik stb., a Vukicsevics két méteres hátraugrása eljátszva, hog yDavis faultolta – nevetséges ... ez a jó példa a fiataloknak? Kell ez nekünk?
A Paks – íg yrájátszani a faultokra a végén – sportszerűtlen – ezzel nem lesznek mártírok inkább mégjobban unszimpatikussá válltak.
Két igen csúnyán “játszó” csapat – alattomos faultok, szinészkedések, káromkodások... – ez nem visz előre.
Igencsak el kellene azon gondolkozni, hogy milyen játékosokat is igazolunk külföldről és a Fodor család megnyilvánulásainak következményeiről és kordában tartásáról, esetleg valamilyen féle szankcionálásáról.
( A bírok sokat tévedtek – ide-oda – de ettől függetlenül jól fújtak. Nagyon nehéz lehetett hisz a játékosok abszolute nem partnerek ebben – céljuk a káosz elérése, amivel a vereséget magyarázhatják... – Meg lehet nézni a tegnap esti Euroliga döntőt – a bírok mindent befújtak a stílus ugyan az volt, és ez biztató!!)

kaposvari Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3237
Másrészt örülök, hogy mások is észrevették a szolnokiakról amit már hónapok óta írok róluk azaz hogy cirkuszolásban, színészkedésben mennyire nagy királyok.

Előzmény: kaposvari (3236)
kaposvari Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3236
Gratulálok a Szolnoknak.
be-st Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3235
Üdv!
Gratuláció a Szolnoknak a kupagyőzelemhez, de rendkívül örülnék, ha ezúttal ők is elismernék, amit több semleges hozzászóló már előttem elmondott, hogy ott, akkor más nem nyerhetett volna.
Két dolog jut eszembe a tegnapi meccs kapcsán:
1. a kupadöntőt nem lenne szabad a jelenlegi formában megrendezni. Semleges helyszín kellene, akár előre, akár a döntőbe jutottak ismeretében kijelölve. Így meglehetősen irreális. Egyébként az elődöntőket is lehetne oda-visszavágósra, és csak a döntőt megrendezni valahol. (Ezt azért nem most találtam ki, évek óta feltűnt ez az általam nagy marhaságnak tartott dolog, hogy az egyik bejutott csapat otthonában rendezik a döntőt. És tényleg nem csak azért, mert Fehérvár még nem rendezettt, és olyan nagyon nem is akart.)
2. Szolnokon komoly tétre menő meccsen nemigen nyerhet vendégcsapat. És nem csak a jó szolnoki csapat miatt. Egyszerűen a bírók épségben haza akarnak menni. Képzeld el, abban a talán mondható így, hisztérikus hangulatban mondjuk 3 perccel a vége előtt fordít az ellenfél és nyer. Hááát. Amikor plusz tíznél is egy élesebb, számukra nem kedvező szituációnál zeng a takarodjatok kórus. Vagy ez csak a normális, az úgymond fantasztikus meccshangulat? Hááát.
Ha ezek után nyerünk egy meccset Szolnokon, akkor baromi jók vagyunk. Mert ott csak úgy lehet, ha legalább 20-szal megyünk, szoros meccsen nem lehet. Hússzal menni meg elég nehéz, azért annyira vannak jók.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Ui.: Nem kiásni akarom a csatabárdot, főleg nem az itt jelenlévő mérsékelt szolnokiakkal. Az itt jelen nem lévő ultrákkal meg azért nem, mert én szórakozni járok kosármeccsre, nem levezetni az indulataimat.
Fishtax Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3233
Gratulálok a topik szolnoki tagjainak a kupagyőzelemhez!

Két megjegyzést fűznék a hétvégéhez (egyelőre még semmit nem olvastam innen, a hozzászólás CTRL+C – CTRL+V-vel megy):

1. A szolnoki „szurkoló”tábor hatalmas hajrával és meggyőző fölénnyel letaszította nálam a trónról a kaposváriakat a legunszimpatikusabb drukkerek megtisztelő címér folytatott kíméletlen harcban, akik gyenge kezdők az oilboyshoz képest. Többet most nem szeretnék írni, mert ami mégis kikívánkozna belőlem, az nem lenne méltó az itt megszokott beszélgetési színvonalhoz.

2. Váradi úr (nem írok sporttársat, mert nem akarom megsérteni sporttársat) a tegnapi nap folyamán több hibát is elkövetett. Egyrészt szanaszét fújta a kupadöntőt – kedves kaposvári kollégájával együtt – és mélyen meggyalázta a bíráskodás eddig sem magas színvonalát. Másrészt a döntő után, útban hazafelé betért a kecskeméti Mekibe. Annyi esze nem volt a drágámnak, hogy felmérje, az a paksiaknak is útbaesik hazafelé. Szerencséje volt, mert a mi legdühösebb szurkolóink akkorra már átkeltek a Dunán. De azért csak belefutott a csapatba, és egy busznyi drukkerbe. Állítólag volt egy kis szóváltás Vaido, Mészáros és közte, de az nem fajult tovább. Ellenben néhány paksi szimpatizáns jól megnézte magának Váradi úr vadonatúj autóját, amibe beszállt, és fel is írták a rendszámát, hogy tudják, ha legközelebb ez a sípmester Paksra téved, mely gépjárműre kell különösen vigyázni. Aztán ezt közzétették azon a rögtönzött bulin, ahol a hazatérő csapatot fogadtuk. Itt néhány további derék ember a rendszámból gyorsan kiderítette a következőket:

Váradi úr Ford Transitját ez év februárjában helyezték forgalomba. Üzemeltetője Váradi úr, a kocsi _tulajdonosa_ pedig az Axon kft. Az Axon kft-ről azért illik tudni az alábbiakat:

- székhelye a Szolnok melletti Abonyban van,
- a cég az Axon Rt-n keresztül a Mol 100%-os tulajdonában van…
- és mit ad isten, ki a Mol Szolnok kosárlabdacsapat legfőbb szponzora??? Na ki??? Csak nem a MOL?

A dolog szomorú pikantériája még, hogy az Axon vezérigazgatója (hogy a kft-é v. az rt-é, ezt már nem bírtam megjegyezni) egy bonyhádi (Tolna megye) fickó…

A következtetéseket és tanulságokat pedig mindenki vonja le maga.

fish

CVZ Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3232
K U P A G Y Ő Z T E S
jani0625 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3231
Sziasztok!
Nem akarok megsérteni senkit(főleg nem Avass-t!)de ezt tényleg a szolnoknak kellet nyerni.Amúgy ez semmit nem von le az érdemeikből!Gratula!
Ami nem tetszett:Vukicsevics miért nem kapott Jászai Díjat!?:)))
Amúgy meg a bronz is szépen csillog nekünk!
HAJRÁ FALCO!!!!!!!
CVZ Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3230
Szolnoki OLAJ : K U P A G Y Ő Z T E S

CVZ Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3229
Szolnoki OLAJ : K U P A G Y Ő Z T E S

És ezt senki kárörvendő,ellendrukker el nem veheti TÖLÜNK!!!!

rik-027 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3228
kaposváriként (nem irigykedve, csak semlegesként) mondhatom, az olaj IGEN VASTAGON MEGKAPTA A HAZAI PÁLYÁT, FŐLEG A 4. NEGYEDBEN emléxem vagy 5-6 olyan szitura ami miatt a bírók szégyelhetnék magukat...

a paks ezt ugyanúgy nyerte volna fair play mellett mint tavaly nálunk kaposváron.
üdv mindenkinek
HAJRÁ KOSÁRLABDA

milanfan1899 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3227
Köszönjük kedves játékvezetők, hogy egyenlő feltételeket teremtettek a két csapat számára.

HAJRÁ ASE!

Cho8 Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3225
Gratula a Szolnoknak a kupagyőzelemhez!
LD Creative Commons License 2002.05.05 0 0 3223
Ez egy igen korrekt csalás volt, főleg ami az utolső 5 percben történt, és főleg Nagy sporttárs(?) részéről... Mondom ezt pártatlanként, és úgy, hogy tévében láttam a meccset, így a visszajátszások alapján azért többet lehetett látni, mint a helyszínen. Ezt az Olajnak kellett nyernie, bármi áron...
jani0625 Creative Commons License 2002.05.04 0 0 3222
Kicsit el vagyok keseredve, igaz ez volt a papírforma.
Avass!
Már bánom hogy nem küldtem el a sálat!:))

Na mindegy. Asszem holnap is kikapunk, de azért reménykedem.
Vki irja le a meccset igaz láttam hogy a félidőt még mi hoztuk.vagy nem?

FALCO 4EVER!!!!!!!!

Cho8 Creative Commons License 2002.05.04 0 0 3220
A másik meccsről tud vki infót?
A teletexten ezt írják:

Szombathely-Szolnok 83-68

A vasárnapi műsor:
a 3. helyért, 13 ó:
Körmend-Szombathely(???)

döntő, 15.30 ó:
Szolnok-ASE(???)

MOST AKKOR MI VAN?????

boran Creative Commons License 2002.05.04 0 0 3219
Hááát! Nagyon szomorú vagyok! Kiváncsian várom a beszámolókat, mindkét részről, mert nagyon hullámzó volt a játék, legalább is az online közvetítés alapján. Akkor is továbbra is hajrá Körmend!!!
Előzmény: Cho8 (3218)
Cho8 Creative Commons License 2002.05.04 0 0 3218
Körmend-ASE 86-87! :((((((
Nem t'om, hogy mi történt a fiúkkal, félidőben még vezettünk 13-mal!
De azért továbbra is HAJRÁ KÖRMEND!!!
belfera Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3217
Csak egy tipp, másra most nincs időm:

New Jersey - Charlotte 4-2

Egyébként: HAJRÁ KÖRMEND!!!!!!!

jani0625 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3216
Sziasztok srácok!
Nagyon kérem a majdani jelenlévőket hogy akinek lesz lehetősége minnél előbb tegye fel a netre az eredményeket, főleg a Falcoé érdekel!Előre is köszi.
HAJRÁ FALCO !!!!!!!!
Cho8 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3215
Tippverseny: IGEN
IGEN
IGEN
IGEN

Elődöntők:
Körmend-ASE +4

Szolnok-Falco +7

És máris kész a piros-fekete döntő!

ASE-Falco +8

Körmend-Szolnok +1 (Isti utolsó mp.-ben dobott triplájával)

A nyári streetballban én is benne vagyok, persze csak ha bevesztek a csapatba!:)

A topictalálkán nem leszek ott, úgyhogy várom majd a beszámolókat!

HAJRÁ KÖRMEND!!!!!!!

pepy Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3214
Hi!
Elég érdekesen alakul a négyes döntő bírói párosítása! Már csak egy mérkőzésen nem volt még bírócsere az eredeti kiíráshoz képest! Úgy láccik nem hiába lobbizik a kocsma népe a kedvencei ellen:)

Avass!
Úgy tom egyelőre Feribá távolléte biztos csak paksi részről, Artúr Doktor Úr a különítmény tagja lesz. Tehát kedves Kollega, aggodalomra semmi ok, kevés hiányzóval próbáljuk átvészelni a hosszú hétvégét:)
Thnx a szállást!

Előzmény: Avass (3204)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3213
Jöjjenek a tippek:

ASE-MTE V7
Olaj-Falco H14

Falco-ASE H5
Olaj-MTE V11

Nem is tippelhetek mást, csak körmendi sikert.

A szerdai kupadönt? után kárpótolnia kell a Sorsnak!

A nyári tornával kapcsolatban az egészpályás játékot javasolnám.
Bevezethetnénk kézis példán alapulva, hogy lehessen cserélni védekezés és támadás közben, mert hosszú ám a pálya :))))))))))))))))

oilboys Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3212
Üdv Mindenkinek!

A streetball tornára vegyétek úgy hogy az OILBOYS csapata szeretne nevezni!

Hónap ( csak alföldiesen...) tilleg meg kíne beszíni a dógot!!

Szerintem tuti , hogy PIROS-FEKETE döntő lesz!!!

Ott pedig már bármi lehet: óvodás hozzáállással azt is mondhatnám, hogy mi nyertünk régebben bármit is , szóval ez jár nekünk!:-))

Holnap találkozunk!!

ÜDV: csabesz

FOREVER OIL BOYS!

némo Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3211
Sziasztok!

Nos erre a nyári Kosarazásra az első szondázások alkalmával úgytűni mindeki fogható. A részleteket valóban Szolnokon kellene megbeszélni, azonban Feribá kérdésére, miszerint "rendes" kosárlabda avagy Stretball legyen én az elsőre voksolok. Aztán felvetődik az un. idegenlégiós (DK-n kívüli) személyek játéklehetősége is. Én ammondó vagyok, hogy hasonlóan a bajnokikhoz lehessen nevezni légiósokat, viszont (megelőzendő a sima meccseket) ezt azzal kellene nehezíteni, hogy a mérkőzések alkalmával mindíg max. 2-3 légiós lehet csak a pályán. Nevezni természetesen lehet többet is (bár ezt is maximalizálni kellene pl 5 főben)de minden légiós nem lehet egyszerre a pályán max. cserélhetnék egymást. Így talán a győztes csapat valóban magáénak érezhetné a győzelmet.
Amúgy a Balatont én vetettem fel és szerintem, ha ez a Siófok megoldható, akkor maximálisan megfelelne. Igaz azonban, hogy az esetleges sérülések elkerülése végett a terem lenne a legjobb megoldás. Mond meg a kollégáidnak, hogy gyorsan áljanak neki egy csarnok építésnek és akkor ez sem akadály.:-)) Támogatásért menjenek a Deutsch Tomikához Ő majd segít!:-))

Amúgy holnapra lehetne csinálni egy forgatókönyvet arról, mik azok a témák amelyeket meg kell beszélni. Én a magam részéről a "taggyülés" levezető elnökének (úgyis mint az egyik házigazdát) téged neveznélek ki. Feladatod lenne a napirendi pontok ismertetése és a taggyűlési jkv. elkészítése.:-)) Persze, ha ezt a többiek is elfogadják akkor hétfőre mindenkinek szabadságot kell kivennie!:-)))

Ja igen! És ez már belferának szól!

igen, igen, igen, igen.

Tippek:

ASE-Körmend -6
Szolnok-Falco +10

ASE-Falco -7 (!!!!)
Szolnok-Körmend -9

MTE!!! MTE!!!
Üdv. némo

Előzmény: Avass (3207)
Bocai Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3210
Én teljes mellszélességgel és borostával támogatlak technikai vezetöi kinevezésedben a szolnoki DK csapat élén. Játékos-edzö nem akarsz esetleg lenni?
A kispálya-nagypálya kérdése: ha van elég jelentkez? célszerübb lenne a fedett nagypálya és akkor az idöjárástól sem tudna közbeszólni.
Előzmény: Avass (3207)
Avass Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3209
Nost beszéltem telefonon Olajka91 kollegával. Abban maradtunk, hogy nem kavarunk be az utolsó pillanatban. Tehát a Paks-Körmend meccs előtt a csarnok főbejáratánál lesz a találka (tugggyátok: a borostás stöpszli, colos az olajsállal + a golyófejű Belfera). A két meccs közti szünetet azonban illő lenne értelmes elfoglaltsággal eltölteni, valószínűleg ki fog nyitni a többször említett büfé a két meccs között. Aki nem tudja hol van, annak az első találkozáskor el tudjuk magyarázni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!