kaposváriként (nem irigykedve, csak semlegesként) mondhatom, az olaj IGEN VASTAGON MEGKAPTA A HAZAI PÁLYÁT, FŐLEG A 4. NEGYEDBEN emléxem vagy 5-6 olyan szitura ami miatt a bírók szégyelhetnék magukat...
a paks ezt ugyanúgy nyerte volna fair play mellett mint tavaly nálunk kaposváron.
üdv mindenkinek
HAJRÁ KOSÁRLABDA
Ez egy igen korrekt csalás volt, főleg ami az utolső 5 percben történt, és főleg Nagy sporttárs(?) részéről... Mondom ezt pártatlanként, és úgy, hogy tévében láttam a meccset, így a visszajátszások alapján azért többet lehetett látni, mint a helyszínen. Ezt az Olajnak kellett nyernie, bármi áron...
Hááát! Nagyon szomorú vagyok! Kiváncsian várom a beszámolókat, mindkét részről, mert nagyon hullámzó volt a játék, legalább is az online közvetítés alapján. Akkor is továbbra is hajrá Körmend!!!
Sziasztok srácok!
Nagyon kérem a majdani jelenlévőket hogy akinek lesz lehetősége minnél előbb tegye fel a netre az eredményeket, főleg a Falcoé érdekel!Előre is köszi.
HAJRÁ FALCO !!!!!!!!
Hi!
Elég érdekesen alakul a négyes döntő bírói párosítása! Már csak egy mérkőzésen nem volt még bírócsere az eredeti kiíráshoz képest! Úgy láccik nem hiába lobbizik a kocsma népe a kedvencei ellen:)
Avass!
Úgy tom egyelőre Feribá távolléte biztos csak paksi részről, Artúr Doktor Úr a különítmény tagja lesz. Tehát kedves Kollega, aggodalomra semmi ok, kevés hiányzóval próbáljuk átvészelni a hosszú hétvégét:)
Thnx a szállást!
A szerdai kupadönt? után kárpótolnia kell a Sorsnak!
A nyári tornával kapcsolatban az egészpályás játékot javasolnám.
Bevezethetnénk kézis példán alapulva, hogy lehessen cserélni védekezés és támadás közben, mert hosszú ám a pálya :))))))))))))))))
Nos erre a nyári Kosarazásra az első szondázások alkalmával úgytűni mindeki fogható. A részleteket valóban Szolnokon kellene megbeszélni, azonban Feribá kérdésére, miszerint "rendes" kosárlabda avagy Stretball legyen én az elsőre voksolok. Aztán felvetődik az un. idegenlégiós (DK-n kívüli) személyek játéklehetősége is. Én ammondó vagyok, hogy hasonlóan a bajnokikhoz lehessen nevezni légiósokat, viszont (megelőzendő a sima meccseket) ezt azzal kellene nehezíteni, hogy a mérkőzések alkalmával mindíg max. 2-3 légiós lehet csak a pályán. Nevezni természetesen lehet többet is (bár ezt is maximalizálni kellene pl 5 főben)de minden légiós nem lehet egyszerre a pályán max. cserélhetnék egymást. Így talán a győztes csapat valóban magáénak érezhetné a győzelmet.
Amúgy a Balatont én vetettem fel és szerintem, ha ez a Siófok megoldható, akkor maximálisan megfelelne. Igaz azonban, hogy az esetleges sérülések elkerülése végett a terem lenne a legjobb megoldás. Mond meg a kollégáidnak, hogy gyorsan áljanak neki egy csarnok építésnek és akkor ez sem akadály.:-)) Támogatásért menjenek a Deutsch Tomikához Ő majd segít!:-))
Amúgy holnapra lehetne csinálni egy forgatókönyvet arról, mik azok a témák amelyeket meg kell beszélni. Én a magam részéről a "taggyülés" levezető elnökének (úgyis mint az egyik házigazdát) téged neveznélek ki. Feladatod lenne a napirendi pontok ismertetése és a taggyűlési jkv. elkészítése.:-)) Persze, ha ezt a többiek is elfogadják akkor hétfőre mindenkinek szabadságot kell kivennie!:-)))
Én teljes mellszélességgel és borostával támogatlak technikai vezetöi kinevezésedben a szolnoki DK csapat élén. Játékos-edzö nem akarsz esetleg lenni?
A kispálya-nagypálya kérdése: ha van elég jelentkez? célszerübb lenne a fedett nagypálya és akkor az idöjárástól sem tudna közbeszólni.
Nost beszéltem telefonon Olajka91 kollegával. Abban maradtunk, hogy nem kavarunk be az utolsó pillanatban. Tehát a Paks-Körmend meccs előtt a csarnok főbejáratánál lesz a találka (tugggyátok: a borostás stöpszli, colos az olajsállal + a golyófejű Belfera). A két meccs közti szünetet azonban illő lenne értelmes elfoglaltsággal eltölteni, valószínűleg ki fog nyitni a többször említett büfé a két meccs között. Aki nem tudja hol van, annak az első találkozáskor el tudjuk magyarázni.
Streetball vagy egészpályás? Ez a fő kérdés, mert az utóbbi estén több csapat is indulna városonként. Egyébként a három várost én csak lehetséges helyszínként említettem. Ne feledkezzünk meg a többi kosaras fellegvárról sem. Könnyen lehet, hogy pl. az Albásokat is érdekli.
Ha már nem tudunk beszélni személyesen mostanában, néhány javaslatom és kérdésem lenne Hozzád, mint ötletgazdihoz.
1. A három, általad említett helyszínek 66%-ával egyetlen apró probléma merül fel: a Körmend-Szolnok távolság egyáltalán nem elhanyagolható szempont, nem is szólva a Szolnok-Körmend távolságról! Ráadásul mivel (most) Paksról jött az ötlet, szerintem a helyszín adott. Én mindenesetre szívesen elvállalom a szolnoki csapat technikai vezetőjének székét (már, ha a fiúk rám szavaznak), a részleteket majd tisztázzuk a találkán, valamint utánna itt a DK-ban.
2. Csak egy felvetés, hogy a paksiak is utazhassanak :-)). Valaki már felvetette a Balatonpartot, mint lehetséges helyszínt (mivel nyár lesz).
Nos, én továbbgondoltam az ötletet: annak a cégnek, ahol melózom Siófokon van a székhelye. Ott is vannak fiatal kollegák - akikkel egyébként már felvettem a kapcsolatot - Ők is szoktak kosarazni. Tudom, úgy megszervezni nehezebb, hogy nem vagyunk ott, viszont, ha egy jobb minőségű nyitott pálya is megteszi, akkor tudnak ebben segíteni + Ők is beszállnának a buliba.
3. Azt gondolom, hogy mindenképpen kéne csapatokként egy-egy olyan ember, aki összefogná az övéit. Ezeket az ifjakat a topictalálkán megválasztjuk, mindenesetre paksi részről én azt hiszem, hogy - mivel Te találtad ki - alkalmas lennél a fő csapatszervezőnek. Elvállalnád? Paksiak mit gondoltok?
Mindenképp lenne értelme. Azt azért jó lenne ha megbeszélnétek, hogy streetball legyen vagy rendes egészpályás, illetve muszály teremben, vagy jó a szabadtér is. Nekem teljesen mindegy, de mások esetében erőnlét vagy bokaproblémák miatt nem mellékes a helyszín. Fő pályázók a helyszínre egyértelműen Szolnok, Körmend, Paks és szerintem mindhárom tábor jól össze is tudná hozni a dolgot.
Üdv.
Feribá04
Ha döntőbe kerülünk, vasárnap lehet hogy ott leszek, de ennek az esélye is csak 50%.
:-(((
Újabb tisztáldozat paksi részről. Artúr Doki után egy másik illusztris kocsmázó jelenti be távolmaradását a kupadöntőről. Vigasztalhatatlan vagyok....
No mindegy, remélem majd legközelebb találkozunk. A nyári streetball torna szellemi atyja nélkül igen nehéz lesz érdemben beszélnünk a részletekről (pedig van egy jónak tűnő ötletem a helyszinnel kapcsolatban). Remélem azért sikerül összehoznunk a bulit, én legalábbis nagyon rajta vagyok!
Egy évvel ezelőtt kábé ugynebben az órában derült ki, hogy nem lehetek ott a kupahétvégén. A történelem ismétli önmagát azzal a különbséggel, hogy akkor a századírnokot okolhattam most pedig csak saját magam.
Mindenkinek jó és sportszerű szurkolást a hétvégére, a találkozóhoz pedig jó hangulatot és sok hideg sört kívánok!
Üdvözlettel:
Feribá04
Ui: Atomic Boys!!! MIndent bele fiúk, segítsétek a csapatot! Várom az örömteli SMS-eket.
Szia Olajka91
Az a baj, hogy kicsit későn szóltál. Nem biztos, hogy mindenki Netközelben lesz még addig, de az ötlet jó, és mindjárt le is ellenőrizhetjük, hogy a topictalálka résztvevői közül kb ? % értesülhet a változásról.
Tehát:
FIGYELEM! Kérek mindenkit, aki olvassa, mindenképpen jelezzetek vissza (meg lehet azt is említeni, hogy kit tudtok értesíteni az esetleges változásról!
IGEN (benne vagyok)
NEM (nem jó ötlet, foggalmam sincs róla, hol van az említett büfé)
Sajnos szombaton nélkülem kell kiszurkolnotok a győzelmet, de az esti kocsmázásban már szívesen részt veszek. AVASS majd kereslek, vagy egyeztess Bocaival, hogy hova mentek. Remélem a vesztes csapatok szurkolói is Szolnokon maradnak megnézni a kis-, és a nagydöntőt!