Igen én is rájuk gondoltam, a "vajkez?" Tódira, meg "mikezemvan" Todicsra. De ha alacsony súlypontú stöpszlire van szükség, akit nem lehet kibillenteni az egyensúlyából, akkor Egon az ideális :)
Az ötletgazdi, vagyis Feribá azt javasolta, hogy elsősorban DK-sok jöjjenek, tehát nálunk Olajka91 és xGabi jöhet még szóba - ha van kedvük, majd rákérdezünk a topcbálon (meg akit még kifelejtettem). Másodsorban - ha nem vagyunk ki létszámilag - jöhetnek szurkolók is. Gondolom, Te Todtra céloztál, + szólhatnánk mondjuk Tódinak, vagy Alice-nek, esetleg meghívhatjuk Mérész Csabit, Ő ugyis lelkesen szokott szurkolni a kispadon. :-)))
A streetball torna torna király ötlet. A taktikánk arra épülhetne hogy a gyors kosár után az ikertornyaink (Avass-Gabci) minden kísérletet megakadályoznak, ha máshogy nem megy hát alattomosan.
Lehetnek olyan játékosok is akik szurkolók, de nem DK-znak? Így totális offenzív játékot nyomhatnánk: triplaesöben ázna minden ellenfél.
...hát akkor, mint hozzáértő, és mint "tippkirály" (saját magamat kellett megkoronáznom, mert közűletek senki nem ismerte fel a bennem elrejtőzőtt tehetséget). :-)
Sacramento-Dallas 4-2
Már csak azért is, mert egyrészt Ők is Királyok, másrészt a kedvenceim (jugoszláv légió :-)))). Harmadrészt alapszakasz elsők valamelyik csoportban (vagy főcsoportban, ezeket annyira keverem...)
Május 4-én kezd?dik az NBA Play-Off második fordulója egy Sacramento-Dallas találkozóval.
Ez az egyetlen biztos meccs, továbbjutott még a Lakers és a Hornets is második fordulóba. A többi párharc 2-2-re áll, dönt? meccsek következnek.
Az NBA-s dolgot meglátjuk, mindenesetre tippelni lehet, összesíteni fogom ?ket!
A szabályokat kitalálom, szerintem csak a párharcok végkimenetelére kellene tippelni, nem minden meccs eredményére.
A "négy igenes népszavazásban" benne vagyok!
Elég érdekes lenne a program, ha netán 5 meccsre kényszerülnénk! Azért egy kedd-csütörtök-szombat menetrend a Debrecennel elég er?ltetett. Mindenképpen 3 meccsen rövidre kell zárni!
kwest!
Tegnap elég elkeserít? volt a gy?ri kupadönt?, bár az egész nap remekül sikerült.
Ja, Streetball torna: én is teljes mellszélességgel támogatom.
Belfera, hogy találtad ki a taktikánkat, már szét is küldtem a videokazettáket a többikenek néhány futbalmeccsel (magyar bajnokik) ahol rengeteg professzionális megoldást láthatunk arra, hogyan is lehet kirúgni a stadionból a labdát (időhúzás gyanánt).
...erről jut eszembe, tegnap olvastam összegyűjtött riporteri bakikat. Az egyik:
"Hrutka, jó lövés!.....bedobás"
Jani! Kösz, hogy rögtön rontsam a renomémat: bepiszkolódott az egyszem sárga pólóm, Te meg nem küldtél Falcos-sálat, úgyhogy visszavedlettem. Egyébként Gyere nyugodtan Szolnokra (ha ráérsz), Belfera-éknál még elférsz (vonattal jönnek). :-)
Belfera, szerintem ez a három már így hosszabb, mint a te hozzászólásod. :-) /ne írd le a jó öreg Avass-t!/
Szia Klima-Vill!
Hivatalos tájákoztatás szerint Paja-nak megsérült a térde az előző, paksi meccsen. Úgy tudom, be is volt kötve, úgy üldögélt a padon. (egyébként erről is írtam már a meccs előtt). Helyszíni infók szerint be is melegített, de végül mégsem került pályára. Az azonban az érzésem, hogy a legvégén beküldte volna Finánc néhány percre, de mivel a meccsünk vége előtt 3-4 perccel befejeződött a szombathelyi derbi, és megtudták, hogy kikapott az Alba (a gyúró ment ki telefonálni) nem erőltették a becserélését.
Tippverseny:
Úgy látom elég sok minden felmerült, ezért kocsmaszavazással kellene dönteni a végleges szabályokról.
4 kérdés, melyekre mindenkitől választ várok (elég leírni a kérdés sorszámát, utána pedig igen/nem).
1. Kapjon-e (felezett) pontot, aki a meccs győztesét nem találja el?
2. Kapjanak-e +pontot a legjobb tippelők?
3. Legyen-e tippelés a párharcok pontos kimenetelére?
4. Legyen-e tippelés a legjobb dobókra?
Az én véleményem:
1.igen
2. igen
3. igen
4. igen
:-)))))))))))
Tippek az NBA-rájátszásra:
Gery!
Én benne vagyok, szerintem kezdj bele, aztán meglátjuk mekkora lesz az érdeklődés. Ezt a terepet meghagyom Neked - már csak az a kérdés, hogy az új, vagy a régi szabályok szerint folyjon-e ez a játék?
Jó lenne minél hamarabb dönteni, mert úgy tudom, hogy holnap befejeződik az első kör.
Topictalálka:
Avass!
Szerintem az a leg1xűbb, ha én is odaállok mellétek a csarnok elé, ugyanis minden szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a legtöbb megjelenő topiktársat van szerencsém személyesen ismerni. Tehát kedves ChrisClay, Gery, Kwest, Némó, Artúr Doki, Feribá, Fishtax, Jonny Boy, Nick007, Saabee, Rostás és Sporttárs - azt a kis borostás stöpszlit és Olaj-sálas, sört szürcsölő colost keressétek, akik mellett ott vigyorog egy frissen nyírt kobakú belfera. :-)) Ha ez sem segít, akkor a meccsek után mindenki keresse a legnagyobb és leghangosabb társaságot a kijelölt sörözőben. :-))
Streetball-torna:
Feribá!
Remek ötlet - ha jól emléxem úgy 1/2 éve én is felvetettem ugyanitt. :-))
Zotya!
Sajnos nem lesz alkalmad a cserepadról eldönteni a meccseket, ugyanis én orvosilag alkalmatlan vagyok a kosárlabdára - az oldalirányú mozgás szemtengelyferdülést okoz nálam. :-)) (Értsd: a bal térdem már néhány éve annyi :-(() Ettől függetlenül szívesen segítem a csapatot vezetőedzőként, sok finomságot ellestem egykori középiskolai mesteremtől - a taktika legfontosabb része: "Gólig játssz!". Zúghat majd a "Belfera-egyetem!". :-)))) (Már előre látom a szolnoki taktikát: gyors kosár az elején, aztán kibekkelik valahogy a meccset :-)))
Bíróküldés:
Némi változás történt - a Falco-Szolnok elődöntőt Földházi fújja Nagy II helyett, aki viszont a döntőt vezeti Váradival, és Szabó nélkül. Inkább nem mondok semmit - fenntartva ezzel a korrektség látszatát. :-))
Végezetül álljon itt a negyeddöntők műsora:
(csak hogy hosszabb legyek Avassnál :-)))
Na....
A bíróküldés érdekes,de ha túlleszünk az elődöntőn,akkor már oké,mert deja vu-érzésem van:
az előző évi kaposvári döntőt is a Váradi/Szabó IV páros ténykedése mellett nyertük meg...remélem idén is bejön.
Az elődöntőnek kevésbé örvendezek: Szamost nem szeretem,a Viperát meg kimondottan utálom...
de ettől függetlenül győzni kell...és fogunk is.
Én valszeg passzolom a topikbált,mert iszkolnom kell hazafelé...idehaza is lészen még elfoglaltságom.
Remélem sűrű,kétnapos hétvége elé nézünk paksi barátaim...
Bízom benne,hogy mindenki igen-igen fáradtan kezdi meg a jövő hetet hétfőn...de persze boldogan!!!
Holnapra szorítok a Hali-nak...
Áve!
HAJRÁ ATOMVÁROS!
Kedves Albások!
Lehet hogy a meccs hevében azt írtam hogy ti lennétek a bírok kedvencei. Ez úton szeretném ezt tisztázni:Csak a hév szólt belőlem.Amit írtam az így nem igaz,az viszont igen hogy azt a meccset nagyon oda fújták és amíg faultjuk nem volt addig volt bőven szabálytalanság.Ezt nekem hiddjétek el!És annak a 900embernek aki amúgy csak ülni szokott mostanság mióta rossz időket élünk de még ők is örjöngtek egy- egy be nem fújt faultnál!Részemről lezárom ezt a vitát.Nem érdemes folytatni mert kissé én is és az albások is elfogultak lehetnek!Bocs ha valakit megsértettem nem volt szándékos.
G_e_r_y!NBA-t szerintem ne keverjük ide!
Topic kosár:szerintem jó buli lenne!Persze kultúráltan!
Mindenki!Baromira elmennék Szolnokra csak pont most nem nagyon tudnék!Lélekben veletek leszek!
Avass!Te baromi jó fej lehetsz!Szívesen találkoznék majd egyszer veled na persze a többiekkel is!
A bíróküldés egész jó. Igaz, hogy a Szamos úgymond elég nagy hülye, de szerintem a legkiegyensúlyozottabban tévedő magyar játékvezető :))) A Bognár meg általában elég nagy kussban van. A Vígh talán rosszabb lett volna körmendi szempontból. A döntő játékvezetői nagyjából a papírforma szerint, bár Bodnár kimaradása elég nagy meglepetés (lehet, hogy más dolga van). Szabó IV úgy-ahogy elfogadható számomra (egyébként a legjobb játékvezetés, amit magyar pályán valaha láttam az a Szabó-Szamos pároshoz kötődik - kupadöntő, Salgótarján még a régi szép időkben, lehet, hogy csak azért mert szerintem minden idők /na jó, 87 óta járok/ legjobb körmendi játékával párosult), Váradi már nem esik ebbe a kategóriába, de valószínű, hogy minden körmendi tudja, hogy miért.
Ja, Gery, ha még olvasod. Sajnos a holnapi győri kupadöntő nélkülem fog zajlani, mert ezek a "+!%/=k berendeltek holnapra, úgyhogy irány Szeged. Szurkoljatok helyettem is, és vigyetek ki egy "kwest szelleme veletek van" transzparenst. Úgy biztos a győzelem.
SZia Avass!!
Koszi a valaszodat de azert ez a Pavlovics ugy szerintem komolyabb. Valaminek lennie kell, hogy nem allitotta be pedig meg kiispontozodtak.
14.40 Marc-Körmend–Atomerőmű SE Szamos , Bognár T. FMKF 8001
17.30 Falco KC-Szombathely–MOL Szolnok Vígh dr., Nagy II. L. FMKF 8002
2002. május 5. vasárnap ^
3. helyért:
M* 13.00 A vesztes–B vesztes Király, Ádám FMKF 8003
Döntő:
15.30 A győztes–B győztes Szabó Gy., Váradi FMKF 8004
Komment: /by saabee/
Mindegyik csapat megkapta "szeme fényét":
-mi Szamos-sal ütöttük meg a főnyereményt /Ő már szombaton is bizonyított :(/
a legrosszabb az,hogy a körmendiek is hasonló véleménnyel vannak róla,mint mi...
-a Szolnoknak meg dr.Vígh biztos a szíve csücske :) ,nem így van,javítsatok ki ha tévedek!
Pozítivum számunkra,hogy MK-döntő kapcsán van egész friss és kellemes emlékünk Szabó IV kapcsán :)
Tippek :)
"Felvetődött körünkben, hogy a forduló legjobb öt tippelője ne kapjon pluszpontot..."
Szvsz se,mert így a különbségek elég nagyra nőnek.("ne tágítsuk kia a szakadékot")
Ellenben járhatna mondjuk bónusz pont azért,hogy még a párharcok megkezdése előtt meg kell tippelni a párharc végkimenetelét (pl.:3-1)
-habár persze ez csak egyszeri alkalom pluszpont szerzésre.
Itt szerintem csak annak járjon pont aki telibe trafálja a párharc alakulását.
Pontok pl.:
1-8 5 pont
2-7 6 pont
3-6 8 pont
4-5 10 pont
"Továbbá javaslat, hogy itt már csak az kapjon az eredmény alapján megfelelő pontszámot, aki eltalálta a győztes csapatot. Vagyis ha pl. a különbséget eltalálom, de a másik csapat nyer annyival, akkor ne érdemeljek pontot."
Szerintem ez a szabály továbbra is megmaradhatna,ugyanis...
/Pepy!Lehet hogy eddig félreértetted (?)/
Pl.:
Ha valaki tippel egy H15-öt,azonban az eredmény V15 lesz,akkor bár a különbséget elvileg eltalálta,gyakorlatilag NEM,ugyanis: ez azt eredményezi,hogy a tippjéhez képest 30-al lőtt mellé.Tehát erre kapná meg a pontszám felét./Habár ha 30-al lősz mellé,akkor arra nem is jár pont :)/
Tehát ez a szabály szvsz maradjon meg mert így a tippek szerintem reálisabb képet fognak mutatni.Főleg a rájátszás meccsein,ahol pár pontokon fognak múlni a meccsek,így a győztes kilétének megállapításához még nagyobb mázlira van szükség.
Ezzel kapcsolatban most ennyi.
MÁS!!!
Feriba04!
Nekem nagyon tetszik a streetball-os ötlet :)
Biztos az ASE csarnokot is simán meg lehet rá szerezni.
/Az ötlet nem kopírályt-os?-futballszurkolók bajnoksága/
Avass!
A paksiakat onnan fogod megismerni,hogy egy sereg szolnoki "kemény" fogja őket kergetni :))))
Mivel holnap és csütörtökön nem leszek netközelben csak pénteken csatlakozok a fórumhoz.
Addig is legyetek termelékenyek!:-)
Ja! Még valami!
Bár nem tartozik ezen fórumra, én mégis ezúton kívánok sok sikert a Haladás labdarúgócsapatának a holnapi kupadöntőhöz!
És most engedjétek meg, hogy idézzem a Haladás B-közép buzdítását, ami kb. így szól:
Ok. boran! Én kifejezetten örülnék neki, így (persze ha összejön a torna) legalább csereként szálhatok majd ringbe. Mindíg szerettem a padról felállva eldönteni meccseket!:-))))
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a lehetőség adott csak a szervezésen múlik minden. Gondolom most még mindenki a csapata szereplésével lesz elfoglalva (jogosan), de talán a bajnokság végefelé visszatérhetnénk rá.
Kérdés persze, hogy a paksi, kaposvári, vagy szolnoki kollégák csalodottságukban is hajlanak-e a dologra?:-))
Az ötlet nekem is tetszik! Szívesen támogatnám szerény kosártudásommal a körmendi különítményt! Igaz csak ritkán írok a fórumra, de rendszeresen olvasom! Hajrá Körmend! És most már hajrá körmendi szurkolók!!!
...az semmi! Már megrendeltem az "I LOVE ZSOLDOS" felirató polót, rajta a mester fényképével. Sajnos csak hátulról lesz rajta látható, ráadásul sötétben.
A jó öreg AVASSt arról is fel lehet majd ismerni, hogy én nem fogok mellette állni.
Sajna a szombati meccseken sajnos nem tudok részt venni, de az esti sörözésen már mindenképp ott leszek.
Ja, AVASS tényleg sárga-feketében jár a Falco-Alba óta. (Ki is lett persze azonnal közösítve) :))
Sziasztok!
Ha minden igaz.akkor én is eljutok valahogy szombaton Szolnokra,és szeretnék menni topic találkára is(igaz pepy?)A biráskodással kapcsolatban meg van szerintem mindenkinek a saját véleménye,de szerintem ez a magyar biráskodás nagyon gyenge,és észveszejtő dolgokat müvelnek.Szerintem ezt a szövetségnek kell(ene)szabályozni,Na ennyi kb.
Remélem találkozunk Szombaton.
Üdv:Tomas
Hajrá ASE!Hajrá magyar kosárlabda!Éljenek a birók!!
ÁÁÁÁ, kizárt dolog, hogy negyvennél több ilyen embert találnánk ilyenkor a csarnok előtt! Az lenne a legjobb, ha a borostád mellé felvennél egy síbakancsot+slécet is, ezzel nagy százalékban tudnánk csökkenteni azon csoportok számát, akik hasonlítanak ránk. Főleg, ha Gabci is jönne, mondjuk csak egy fradi zászlóba öltözve.
Tehát all! A legújabb verzió szerint ketten leszünk várakozó állásponton. Egy kis stöpszli borostával, valamint egy colos sörrel és olajos sállal!
Köszi, hogy figyeltek, ellenőrzés volt! :-)) Látom figyeltek, Pepy, Gery.
(vakon hittem a hallott infóknak).
Végül is tökmindegy a kezdési időpont, a paksi és körmendi topictársak úgyis ott lesznek, a szolnokiak meg legfeljebb egyenesen a Kassaiba jönnek! Azt azért fentartom, hogy a kezdések előtt 20 percen át várok minden érdeklődőt (tehát a feldobás előtt 10 minutával fogok bemmeni).
Pepy: a nagyapámnak meg nyomdája van! Küldtem választ!
Avass szaki!
Figyejjé má, szerintem lesznek még a meccsek elött Olaj-sálas, sörözö emberek rajtad kívül is a csarnok elött! És mi van ha kerekedik egy szellö, ugye? Egyb?l az új címer lesz felül és mindenki elmegy melletted! Na sebaj majd én melléd állok sál és sör nélkül kicsit borostásan, szemüvegben és nem lesz gond. Ha ez sem segít akkor a következö várakozásnál már lehetünk félmeztelen is hátha megizzadunk az els? meccsen és tuti meg leszünk találva.
Avass szaki!
Figyejjé má, szerintem lesznek még a meccsek el?tt Olaj-sálas, söröz? emberek rajtad kívül is a csarnok elött! És mi van ha kerekedik egy szellö, ugye? Egyb?l az új címer lesz felül és mindenki elmegy melletted! Na majd én melléd állok sál és sör nélkül kicsit borostásan, szemüvegben és nem lesz gond.