Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3200
IGEN (jó ötlet,) és NEM (de foggalmam sincs róla, hol van az említett büfé!).

fish

Előzmény: Avass (3199)
Avass Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3199
Szia Olajka91
Az a baj, hogy kicsit későn szóltál. Nem biztos, hogy mindenki Netközelben lesz még addig, de az ötlet jó, és mindjárt le is ellenőrizhetjük, hogy a topictalálka résztvevői közül kb ? % értesülhet a változásról.
Tehát:

FIGYELEM! Kérek mindenkit, aki olvassa, mindenképpen jelezzetek vissza (meg lehet azt is említeni, hogy kit tudtok értesíteni az esetleges változásról!
IGEN (benne vagyok)
NEM (nem jó ötlet, foggalmam sincs róla, hol van az említett büfé)

plíz, snell válaszoljatok!

Előzmény: olajka91 (3196)
Gabci456 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3198
Sziasztok

Sajnos szombaton nélkülem kell kiszurkolnotok a győzelmet, de az esti kocsmázásban már szívesen részt veszek. AVASS majd kereslek, vagy egyeztess Bocaival, hogy hova mentek. Remélem a vesztes csapatok szurkolói is Szolnokon maradnak megnézni a kis-, és a nagydöntőt!

Paks-Körmend H12
OLAJ-Falco H8

Körmend-Falco H11
OLAJ-Paks H7

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

Előzmény: olajka91 (3196)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3197
Tipp a kupadöntőre:

ASE-Körmend +7
Szolnok-Falco +13

Körmend-Falco +15
ASE-Szolnok +4

fish

olajka91 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3196
Sziasztok!
Avas, Gabci és a többiek.
Ha gondoljátok az olaj csarnok melletti bűfé kivánságra kinyit.Tegnap este felhívotta tulaj.Ha ma 14 óráig rácsörgök akkor bevásáról és nyitva lesz.Lehet hogy szállást is tud a körmendieknek ,de ez még nem bíztos.Szerintem közelebb van a csarnokhoz+Körmendi és a Paksi szurkolók is tudják hol van.Persze meccs után mehetünk bárhová ,de találkának és a két meccs között jobb lenne oda menni,ha úgy gondoljátok hogy ez jó lenne akkor írjatok v.hivjatok 70/3324773 számon.Sajna 2 után nem leszek gépközelbe.
Tippjeim:
MTE-ASE V7(Azért a körmendnek szúrkolunk,de így érzem)
Olaj-Falco h14
Döntő Olaj-ASE h8
Kupagyőztes.Hajrá olaj forever!
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3195
Egy kis segítség, ha valaki belevágna az NBA tippelésbe!

Egészen parádés meccsen a rájátszás 1. fordulójának 5. meccsén kétszeri hosszabbításban New Jersey-Indiana 120-109. Az ilyen meccsekt?l mentsen meg az Isten. Tuti szivroham vinne el.

New Jersey-Charlotte a 2. fordulóban.

A másik 5. meccs se semmi: Detroit-Toronto 85-82.

boran Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3194
De igen, de honnan tudod? Csak nem ismersz? Meg lennék lepve! 85-től 95-ig Sopronban tanultam. Nekem sem voltak gyengébb tanítóim kosárlabdában, Ezer László, az MNK győztes SMAFC oszlopos tagja( még mindig bedobja horoggal a félpályáról!!!), valamint Szlávik Gábor az SSE egykori vajkezű bedobója!
Előzmény: belfera (3183)
Avass Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3193
Szasz Jani
Arra azért ne számíts, hogy ezen bomba üzlet után Bill Gates papa majd hozzád jön kölcsönkérni?!
Előzmény: jani0625 (3191)
Avass Creative Commons License 2002.05.03 0 0 3192
El kell keserítsem az összes ASEFalcoKörmend szimpatizánst:

Körmend-Paks +3 (semleges pályán lövésem nincs!)
Szolnok-Falco +7 (ezt azé' kiszurkoljuk)

Paks-Falco +16
Körmend-Szolnok -4 (a hazai pálya 10 pont előnyt jelent... azt mondják! ILOVEVÍGH!)

Belfera, aztán hogyan számolod össze? Mertugyanisha valaki nem találja el az elődöntők kimenetelét, akkor esélye sincs a vasárnapi meccsekre tippelni! Persze a Falco-ASE döntőt jósoló "hozzáértőkről" beszélek. :-))))

jani0625 Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3191
Tippjeim:
1.nem
2.igen
3.nem
4.igen

Köszi Avass a meghívást Szolnokra de nem tudok ott lenni.Kicsit fáj a szívem hogy ki maradok egy ilyen jó buliból főleg mikor 1* lesz kupagyőztes a FALCO! :)))
A Falcos sál amúgy meg hiány cikk és csak akkor tudnék rendelni ha lenne 15 jelentkező, ezért gondoltam ha benne vagytok 2500 ft/db + postaköltség áron(már lehethogy drágult) elláthatnám az egész olaj tábort Falco sállal:)))!

Tippjeim a 7végére:

Olaj - Falco v3(Bárcsak sikerülne!, bocsi Avass)
Körmend - Paks v7

Nem tudom nem igazán értek hozzá, de már láttam máshol egy fórumon, hogy vmi sz.gép szaki elmondhatná hogy hogyan lehetne esetleg szép képeket kedvenceinkről, rövid kommentárral felrakni?!Szerintem tök bulis lenne!Nem?
Véleményeteket írjátok meg légyszi!

FALCO 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!

Jonny boy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3190
Csak roviden:

Tippversenyre vonatkozolag:

1.Igen
2.Nem
3.Igen
4.Nem

És a kupadöntőre:

Szolnok - Falco H1
ASE - Kormend H5

Falco-Körmend V12
Szolnok-ASE V4

Hajrá ASE! Címvédünk!!!

xGabi Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3189
A már-már megszokottá vált technikai problémáim miatt csak most tudok reagálni az elmúlt három nap eseményeire - képzeljétek,mennyi ideig tartott ezt a rengeteg hozzászólást végigolvasni :-)
Sajnálattal kell közölnöm,hogy a Kassaiban tartandó pofaviziten nem valószínű,hogy megjelenek :-(( Azért 2 és negyed három körül én is odanézek a csarnok elé,remélem nem fogom eltéveszteni Avasst és Belferát.A szerkóm piros póló - fekete nadrág + Olaj - sál lesz ; tudom,hogy nem én leszek az egyedüli ilyen cuccban,de ha kékben és Albacomp - sállal indulnék,szerintem nem jutnék el a csarnokig :-)) A nyári streetballt támogatom ; bár a 18 évemmel és a 190 - es magasságommal nem lenne könnyű kibúvót találnom,annak ellenére sem,hogy elég sűrű nyaram lesz (pl. nyelvvizsga).

MÁS : reggel jártam bent az irodában,akkor még 150 jegy volt.Úgy hallottam,Paksra kétszázat küldtek el a két napra együtt,a körmendiekét nem tudom,szerintem tesznek el nekik a helyszínen.Arra én nem számítok,hogy hazai szurkoló a meccs napján még belépőhöz juthat...

HAJRÁ OLAJ !!!

saabee Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3188
Nem kérdés,nem kérdés!! :))

Egy paksi "klasszikus" után szabadon:
KUPABAJNOK!KUPABAJNOK!

Előzmény: pepy (3187)
pepy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3187
Kedves Belfera!
Sajnálattal közlöm Veled, hogy a kupahétvégére leadott tippjeiddel nem lennél olyan előkelő helyen, mint amilyenen végeztél a mittudomén milyen szakaszban:)))
Szal a helyes tippek:
Körmend-Atom V8 (belelendültünk)
Szolnok-Falco H11 (csak hogy ne ugyanannyit mondjak:)

3. Körmend-Falco H13
1. Szolnok-Atom V6

Megvédjük, megvédjük!!! :)))

Előzmény: belfera (3185)
belfera Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3186
A nyári topik-tornára valóban elkelne néhány díszvendég az általunk megszavazott legjobb csapatokból.
Czigler tarthatna motivációs tréninget, Vukicsevics hátraszaltó-bemutatót, a megjelenő légiósok között pedig rendezhetnénk egy szavalóversenyt Ady-versekkel. :-)))
A programot színesíthetné még büntető- és hármasdobóverseny, Knézy-imitátorok vetélkedése, este pedig sör-virsli-verseny. A torna eseményeiről a DunaTV 1/2 órás összefoglalót sugározna éjjel 1-kor a halacskák úszkálása helyett. :-)
Természetesen játékvezetőket is illene meghívni - főleg az új generációra lennék kíváncsi (Vígh, Bodnár, Benczúr, Török, Földházi), akikkel aztán meg is mérkőzhetnének a szurkolók.
Majd a szombat esti találkán kidolgozzuk a részleteket.
Előzmény: Fishtax (3177)
belfera Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3185
Köszönöm az eddigi szavazatokat, még vasárnap estig várom őket, hogy aztán egy gyors összesítés után közzétehessem a végleges szabályokat, és hétfőtől már lehessen tippelni az első mérkőzésekre.
Addig is néhány tipp a 7Vge előtt:

Sacramento-Dallas 3-4

Körmend-Paks +2
Szolnok-Falco +10

Paks-Falco +10
Körmend-Szolnok +3

Kupagyőztes, kupagyőztes!! :-)))

Előzmény: pepy (3175)
saabee Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3184
"...de ide a rozsdás bökőt, hogy vasárnap sokkal többen akarnak majd bemenni a döntőre, mint szombaton az elődöntőkre. "

Nem hinném, hogy a Falcora olyan sok ember kíváncsi Szolnokon. :)

ASE-Falco döntőt!!!

:)

Előzmény: Avass (3178)
belfera Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3183
Szamóca egykori alma materében érettségiztem, melynek fiú kosárlabdacsapata 2x is megnyerte a diákolimpiát - úgy 15 éve bizonyos Sterbencz Tamás vezérletével, 1994-ben pedig Palotai Péter irányítójátékával.
Csak nem azért kérded, mert az Erdészben végeztél?
Előzmény: boran (3174)
nick007 Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3182
HI!
1.nem
2.nem
3.igen
4.igen
Lecsó11 Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3181
Némi iróniával magammal (magunkkal) szemben,most mondhatnám,hogy így járt az akinek bejutott a csapata kupadöntőbe :-))))))))
Jól megkaptátok :-)
Előzmény: Avass (3178)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3180
Csak annyit szeretnék mondani,így megkésve is,hogy köszönet mindenkinek,aki a múlt szombati Klíma-Szolnok meccs után -ha egy rövid ideig is-de megemlékezett Simon Tibiről a csarnok mellett.

Más.
Tegnap volt szerencsém megnézni a PVSK-Panthers - Nyíregyháza meccset. Emir Halimics főszereplésével. Nem volt semmi,ahogy megjelentünk ott jónéhányan kék-fehér sálakkal,zászlókkal, Emir-es feliratú transzparensekkel. Nézzett is mindenki -pécsi,és ny.házi egyaránt- ,hogy mi van itt. Egyébként 32/24-et dobott. Megint.
És ne mondja azt senki,hogy na és ki(k) ellen,mert bárki ellen szerez /szerzett ennyi pontot. Na ja...
Élvezet volt újra hallani,amikor felzúgott az Emir-Emir-Emir az első triplájánál...
A végén odamentünk hozzá fényképezkedni,meg videózni,meg miegymás dumálgatás. Látszott rajt,hogy egy picit zavarban van. Még mindig jó fej. És nagy egyéniség.
Nem tudok mit mondani,csak annyit,hogy:
Emir, gyere "haza"!

Lecsó11 Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3179
Hi All!

#1 Igen
#2 Igen
#3 Igen
#4 Igen

hööhöhö

Avass Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3178
Isti? Jó ötlet. Szívesen megismerném, úgy hallottam (tőletek), hogy értelmes, jó fej!

Egyébként nem tudom, hogy gondolták, ezt a belépő dolgot a szervezők? Arról van szó, hogy ugye napijegyeket bocsájtottak ki, de az már nincs ráírva, hogy melyik napra szól. Ergo, bármelyik nap felhasználható! (ez tényleg így van, direkte rá is kérdeztem!) Nomármost, az biztos, hogy a két napra több jegyet adtak ki, mint a csarnok befogadóképessége, tippem szerint pont 2x annyit. Extrém esetben azonban mindenki vasárnap akar majd menni, tehát, ha a legrosszabb lehetőséget vesszük, akkor 5000 ember szándékszik majd bejutni egy 2500-as csarnokba! Ezt hogyan fogja megoldani a T. szervezőgárda? Mint a heringek, csak két sorban?
Jó, ez csak elmélet, de ide a rozsdás bökőt, hogy vasárnap sokkal többen akarnak majd bemenni a döntőre, mint szombaton az elődöntőkre.
Ráadásul olyat is mondtak, hogy a bérletek ugyan nem érvényesek, (ezt megértem) de fenntartják a bérletesek helyét! Ezt hogyan akarják megvalósítani, mondjuk vasárnap, amikor minden jegy elkelt, és nem lehet pontosan kiszámítani, hogy mennyivel többen akarnak majd bezsúfolódni a jegyes szektorokba??? Egyszóval szerintem ne vegyétek készpénznek, hogy majd külön belépőket fogtok még kapni a döntőre!

...ennyi voltam: Avass

Fishtax Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3177
Az alapszakasz utáni szavazásnál már egyszer kérdeztem, mi a célja a voksolásnak. Akkor felvetettem, az általunk megválasztott játékosok, képzeletbeli csapatok tudomására is hozhatnánk a végeredményt egy kiállított oklevél, népi kézműves kancsó, mittudoménmi átadásával. Most csatlakozom pepy ötletéhez, ha tényleg összejön egy ilyen kis "torna" (amit magam is támogatni szeretnék majd aktív részvételemmel), akkor hívjuk meg az MVP-t, meg akit még akarunk (és el is tud jönni), nem hiszem, hogy nem értékelnék! :-)

fish

pepy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3176
Bocsika, az első kérdésre is határozott nem a válaszom:)
1. nem
Előzmény: boran (3174)
pepy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3175
Tippügyben:
1.igen
2.nem
3.igen
4.igen

A kupadöntőre csinálunk egy kis közvéleménykutatás-szerű tippversenyt? Csupán négy meccsre (elődöntő+helyosztók) kell tippelni és a verseny győztese seggíthetne Belferának a további számolgatásban:)))
Jelentem Pakson a jegyek elfogytak már keddi napon. Szerintem nem sokat (150db) kaptunk a két napra összesen. Habár a szervezők azt mondják, ha döntősök vagyunk, akkor igényelhetünk további belépőket, kérdés kapunk-e? :)
A nyári kosárgála mindenképp jöhet, díszvendégnek kit hívjunk meg? Ajánlanám a topic által legjobbnak választott játékos invitálását!
Persze egy-két yoo bíró se ártana, kinek szíve szerint lehetne pl. Szamos, Szabó, Váradi, Bodnár, hogy csak a kedvenceket említsem:)
Hajrá Atom!

boran Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3174
Belfera!
Melyik suliba jártál Sopronban?
Előzmény: belfera (3157)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3173
nem
nem
igen
nem

fish

saabee Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3172
"Válastzások 2002"

1. IGEN

2.NEM

3.IGEN

4.NEM

Avass Creative Commons License 2002.05.02 0 0 3171
Mindenbe belemegyek, CSAK AZT NEEEEEEEEE!!!!!!! :-))))
Előzmény: Bocai (3169)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!