ebbe én is mindig belefutok, pláne, hogy nem nagyon van barátnőm, csak fiu barátaim. sőt mondtam már azt is: nem Ő nem a barátom csak fizetek neki a sexért! 3 hétig terjengett a pletyka, míg valakinek le nem esett, hogy nincs rá szükségem, h fizessek érte.
Így van, házinyúlra nem lövünk! :) Nem, de persze a munkakapcsolat teljesen természetes, sőt illendő is, hiszen mindketten zenészek. Általános tévhit, hogyha egy jó srác, meg egy jó csaj sokat dumálnak egymással, akkor már jaj biztos van v.-mi olyan köztük, aztán meg kiderül, hogy nemis, csak jó haverok. Én ugyanígy vagyok egy fiú osztálytársammal. Mindenfélét beszéltek rólunk, hogy így meg úgy kavarunk egymással, aztán tele lett a hócipőnk, és jól odamondtuk a frankót a mindenkinek, hogy nam az van, amire gondolnak.
nem teljesen erre gongoltam mikor a féltékenységre utaltam. kicsit olybá tűnt, mint egy durcás kis gyerek: Robertnek Mary a felesége ők egymást szeretik kezdetektől fogva, ez a szőke suna meg ne molyogjon rá!! de jó, mert őszinte.
AAAAAAAGH! THE ALBUM IS NOT DELAYED (OR EVEN "DELAYED AGAIN"? ****!) DUE TO ME HAVING THAT MOST MYSTERIOUS OF AILMENTS 'WRITERS BLOCK'...
IN THE COURSE OF THE REUTERS INTERVIEW I CONDUCTED RECENTLY I TALKED (IN PASSING) ABOUT THE OBVIOUS DIFFICULTIES OF REALIZING 33 NEW SETS OF LYRICS - EACH TIME I SET OUT ON AN ALBUM PROJECT MY STANDARDS, PARTICULARLY WITH REGARDS TO THE SONGWORDS, GO UP - I NEED TO BE HONEST AND PROUD, AS WELL AS (HOPEFULLY) ENTERTAINING ETC ETC ETC...
THESE OBSERVATIONS WERE THEN (PREDICTABLY) REDUCED TO THE OLD JOURNALISTIC CLICHE 'WRITERS BLOCK', DISSEMINATED, AND SEIZED ON BY THE LAZY AND THE BORED...
I LOVE THE CREATIVE PROCESS OF MAKING SONGS, AND THIS ALBUM IN PARTICULAR HAS BEEN A JOY - THE THRILL OF PLAYING IN A BAND THAT LOVES WHAT IT DOES IS SOMETHING I HAD ALMOST FORGOTTEN - SO THE NOTION OF 'GETTING IT OUT ON TIME' - WHATEVER THAT ACTUALLY MEANS - IS NOT MY PRIORITY...
THE END JUSTIFIES THE MEANS, AND THE TRUE TEST OF ART IS TIME, AND...
WELL ENOUGH - YOU GET WHAT I MEAN I HOPE?!!
THE NEXT CURE ALBUM WILL BE FUCKING AMAZING... BUT TO GET TO FUCKING AMAZING SOMETIMES TAKES A LITTLE MORE TIME...
"TOMORROW MUST BE MORE" INDEED RSX
PS RE: CURE LIVE SHOWS... AS EVER: WHEN WE HAVE AGREED TO PLAY ANYWHERE - ANYWHERE! - WE WILL POST IT HERE... SO IF IT ISNT HERE... ITS WISHFUL THINKING!
Félig igazad van, "enyhén szólva" örülnék, ha egy olyan kaliberű férjeuram volna, mint
Robert, de másrészt meg nem, mert marha ritkán látnam, és ahogy magamat ismerem, tuti válás lenne a vége. A drága Rob már legénykora óta ismeri Mary-t, szóval nem viccből vehette feleségül, ugyanis nem a hölgy nyígott, hanem Rob vetette fel, hogy házasodjanak össze, szóval ebben már akkor is volt v.-mi. Egyébként azt nem értettem, hogy a Republica szölke énekesnőjével miért vannak olyan jóban, de aztán leesett, hogy kollégák, szóval ezért.
Tegnap este láttam a német RTL-en a Wer wird Millionär című magasröptű vetélkedőt. Az ornitológus gyerektől a következőt kérdezték (asszem 2000 Euroért): "Melyik film aláfestő zenéjében működött közre a New Order, a The Cure és a Siouxsie and the Banshees?
A) Nagy Katalin B) Cleopátra C) Marie Antoinette D) nem emlékszem
A srác hosszas vívódás után bejelölte a C-t és nyert. Ismeri/látta valaki a filmet?
A legjobb vicc az volt, hogy Günther Jauch (műsorvezető, amúgy meglehetősen művelt) úrnak fogalma sem volt, hogy kell kiejteni a Siouxsie-t. Hosszú percekig próbálkoztak mindenfélével (szuszi, szuzi, szúzi...stb) de hiába. Hát, németek...
némi féltékenységet érzek a "betüidben" tényleg egyébként ez a kedves kis Robi bácsi - akinek egyuttal kellemes hanukát kivánok - Maryvel jol megvan? erről soha nem /én legalább is/ hallottam, h mi van velük vagy mi nincs. egy dolog maradt meg velük kapcsolatban (most ahogy írom egyre több), h azért házasodtak össze, mert már több éve ismerik egymást mint nem.