Keresés

Részletes keresés

be-st Creative Commons License 2002.05.11 0 0 3532
A hunbasket szerint Szabó-Bognár.
Üdv
Pistike
Előzmény: Törölt nick (3531)
be-st Creative Commons License 2002.05.11 0 0 3529
Üdv!
Tippek:
Falco-Kaposvár -6 27/23
Debrecen-Körmend -13 22/26
Dombóvár-Paks -8 30/26
Albacomp-Szolnok +5 27/18

Hajrá Fehérvár!

Üdv
Pistike

Avass Creative Commons License 2002.05.11 0 0 3528
Hú, a nagy gépelésben majdnem lemaradtam tippügyileg:

Falco-Klíma Vill H7 29/22 (még talán Dzunics-al, de nélküle...)
Debrecen-Körmend V9 25/23 (visszaáll „a világ rendje”)
Dombóvár-Paks H4 34/21 (az első meccs meglehet a vasútnak...)
Albacomp-Szolnok H3 20/17 (Fehérváron az Olajnak nem lehet tétmeccsen nyerni – á lá Pistike)

Jó éjt!

Avass Creative Commons License 2002.05.11 0 0 3527
A tényszerűség kedvéért. Az említett újság híres arról, hogy a cikk címében azt írja: "Moszkvában Ladákat osztogatnak", míg a cikkből kiderül: nem Moszkvában, hanem Leningrádban (sicc!), nem Ladákat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak! :-)))

De komolyan. Az kiderül a cikkből, hogy Váradi jv. Ford gépjárművének lízingjére a pécsi Ford-márkakereskedés ajánlotta az Axon RT.-t, aminek akkor még volt pécsi kirendeltsége. Egyébként februártól bérli a mostani autót, de már tavaly szeptembertől fut az üzlet.
A kupadöntőről szólva elmondta, hogy visszanézve a meccset, csak Davis fault-befújását bánta meg, a többi, vitatott esetben Nagy II. sípolt.
Egyébként a szövetség felkérte a jv. bizottságot, hogy a videokazettát és a szakvéleményét azonnal terjessze a szövettség elé, hogy az állást foglalhasson.

Kíváncsian várom!

...ja, egyébként a cikk úgy kezdődik: "Egy internetes honlapon megszellőztették, Váradi a Szolnok javára részrehajlóan vezette a meccset." Mióta híresek lettetek, nem is köszöntök? :-)

Előzmény: Artúr Doki (3525)
Avass Creative Commons License 2002.05.11 0 0 3526
Szia Sporttárs
"Azt fenntartom, hogy rendezőnek ott nem volt keresnivalója, ha meg még kicsi is, pláne nem értem, mit képzelt. Ennek ellenére őszintén sajnálom, és jobbulást kívánok."

Ez így nagyon nem tetszik nekem. Ha nem a rendezőknek, akkor kinek lett volna ott keresnivalója? Hogyhogy mit képzelt?! Tette a dolgát próbálta megvédeni a játékosokat, az ALBÁS játékosokat a közönségtől, hiszen a felvételen jól látszik, a rendezők azzal vannak elfoglalva, hogy a fehérvári játékosokat szétválaszzák a nézőktől. Különben is, a sérült rendezőt a zsűriasztal elől hozták el, ahol szinte csak fehérvári játékosok tartózkodtak, nézők nem, és Williams is arra járt, hiszen ahogy futottak a sérülttel az öltözőbe a társai, az odaérkező Pavlovics akkor lépett oda az amcsikhoz, akik szintén ott álltak. A felvételen nem látszik, hogy ki bántalmazta a rendezőt, ígyhát én nem is bocsátkozok feltételezésekbe, mindenesetre a meccs közvetítése után bemondták, hogy a sértett megtette a feljelentést Damon Williams ellen.

Előzmény: Törölt nick (3523)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.11 0 0 3525
HI!
Olvasta valaki a tegnapi Blikk újságot????
Mármint a paksiakon kívül?
Érdekes dolgokat írtak benne...BUNDAGYANÚ SZOLNOKON.
Akit érdekel az nézzen utána.

Más.Már megint érdekesen küldték a bírókat...a kupadöntős produkciója után Váradi ismét Szolnokon fújt...no comment.
Az is interesting,hogy Szamos sporttárs az ASE uccsó négy meccséből 3 fújt...(körmendi,szolnoki elődöntő és tegnapelőtt odahaza)
Ki ez az idióta,aki intézi ezt az egészet???
Kedden meg Váradi fújná a 3. Ase-Vasút meccset...kiváncsian várom,merik-e?
Na pá!
HAJRÁ ATOM!!!!

Előzmény: Törölt nick (3523)
Avass Creative Commons License 2002.05.11 0 0 3524
Előre szeretném bocsátani, ha valaki nem tart engem eléggé korrekt beállítottságú szolnokinak, akkor nyugodtan lapozzon tovább...

Idáig vártam a véleményem kinyilvánításával, mert nem akartam abba a hibába esni, hogy már akkor levonom a következtetéseket, amikor még nem tudtam megnézni a meccset videón, bár élőben is láttam az eseményeket.

:-((((
Ez egy nagyon szomorú csütörtök volt. Kezdődött egy szörnyű, számomra még most is felfoghatatlan mészárlással. A bankrablás további bajokat szült, ugyanis emiatt a T. topictársak nem láthatták a közvetítést (elvonult a királyi csat.). Nehogy félreértsetek, a meccset legkevésbé sem a kosárlabda miatt lett volna érdemes látnotok, sőt... Inkább azért, mert akkor nem írtak volna néhányan olyan sületlenségeket, hogy „szerb provokáció” és hasonlók. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy valószínűleg Sterbenz edző úr sem ezen a meccsen volt, ugyanis én nem láttam olyan „körülményeket” amiket Ő említ, amit pedig a Terror Házáról mondott, azt meg remélem nem a meccsre értette, ugyanis akkor eléggé elrugaszkodott a valóságtól, ha pedig a lefújás után történtekre gondolt, akkor igazán fogalmazhatna világosabban (vagy az újságíró, aki megszólaltatta).
Tehát a mérkőzés kb. 40 perces csúszással kezdődött. Amikor a feldobás előtt néhány perccel a csarnokba léptem, eléggé meglepődtem: egy rájátszásos ki-ki meccsen jó, ha 3/4 ház volt. Az okokat nagyjából érintettétek, egyetértek, de ennek ellenére eléggé elkeserítő volt a hangulattalanság…
...mint ahogy a meccs is. Gyorsan leközvetítem az első egy percet, ezt szorozzátok be 40-el és mintha ott ültetek volna a lelátón. Szóval: feldobás után az Olaj szerzi meg a labdát, indul a figura, a végén dobás kintről, rossz. A pattanóból Williams kapja a labdát, leindították az Olajt 2-1-ben W.-nél a labda, a másik oldalon talán Boros, Vukival szemben. Damon át akarja passzolni a lasztit Vuki feje felett, de az felteszi a kezét és lehúzza a bőrt. Rögvest indul is, de azonmód kiütik a kezéből a labdát, ami néhány szolnoki és fehérvári kézből kicsorogva az Albához kerül. Itt is néhány passz, futkározás, aminek az a vége, hogy a labdát vezető Boros Báderrel ütközik, a labda az utóbbi lábáról kigurul az oldalvonalon kívülre... és ez így folytatódik... Teljes káosz mindkét oldalon.
A félidőben 28-30-al „ellépett”, vagy inkább elvánszorgott az Alba. Ez, és a végeredmény mészárszéket sejtet, de egyáltalán nem volt durva meccs, amit jól példáz a félidőbeli 8-7-es (!) és a meccs végi 20-19-es faultarány is, ami nem azért alakult ki, mert az „olajnakfújómocskoscsalóváradi” és a koronázatlan, mindig is Olajszimpatizáns Király spori megint nem vett észre semmit, hanem egy-két megszokott téves ítéleten kívül valóban sportszerű meccs volt, egyszerűen RENGETEGET hibáztak a csapatok támadásban. Nyoma sem volt – és ezt tényleg objektíven, minden érzelemtől mentesen mondom – tehát nem tapasztaltam SEMMIFÉLE provokációt, sem Williams, sem más fehérvári játékos irányába. A szolnokiak teljesen nyugodtan fogadták a bírói ítéleteket, a két nagy reklamáló: Lapov és Vuki sem ment túl a szolid tiltakozáson egy-egy hibájuk után, sőt Vuki csak a 4. faultjánál reklamált picit, a többit vita nélkül elismerte, még akkor is feltéve a kezét, amikor csak róla ment ki a labda (hozzátéve, hogy Váradi spori - teljesen meglepően – egyetlen alakítását sem díjazta). A „ripacs” és „cirkuszba való” edzőnk pedig nem reklamált hevesebben Sterbenz mesternél.
Tehát szépen csordogált a meccs, egészen az utolsó percig, amikor 40 mp. volt vissza, a hazai csapat kért időt és a vendégek mentek 1 ponttal. Elkezdődött az Olaj támadás és én öregedtem 10 évet. Azt láttam ugyanis, hogy Vuki 3 pontosra emeli a labdát. Ez még nem biztos, hogy okot adott volna az aggodalmam táplálására, ha azonban hozzáteszem, hogy az említett úrnak az első 7 (!) távoli kísérlete kudarccal végződött és a 8. próbálkozása is csak azért ment be, mert talán már a labda is megunta a sikertelen kísérletezést. Nos ez már elég indok , hogy ősz hajszálak jelenjenek meg a halántékomon.
A csarnok azonban robban, mert a trojka ül! Sőt Marci ügyetlenül elvégzett bedobására is lecsap VUKI, és Williamst megelőzve dob egy ziccert. 4 ide!
A következő Alba támadásnál „villám” Shannon is süllyeszt egy triplát, máris csak 1 ide, azonban a bedobásunk előtt már csak 0,6 másodperc van hátra, ami gyakorlatilag semmire sem elég!
Visszanézve videón a meccset, azt ismert események miatt csak Williamset figyeltem. Senki nem bántotta, sem szöveggel, sem tettel, Ő is feltűnően nyugodtan viselkedett, nem volt túlpörgetve, felspannolva senki által, és ezt felelősségem teljes tudatában, akárkineka szemébe merem mondani!
Az alább elterülő történéseket a videón kikockázva tekintettem meg, többször is:
A bedobást követően a labda Maljkovicshoz kerül, aki átöleli a játékszert. Williams ekkor érkezik lendületből, és a hátára pattan, átöleli Borist. Maljkovics megtántorodik a súly alatt, de nem csinál semmit, várva, majd csak elengedi W. Ezután felgyorsulnak az események. Boris a hátán W-vel elindul a kispadunk felé (néhány lépésre innen történt a fault) és közben próbálja lerázni a „púpot a hátáról”. Ez nem sikerül, mindketten egyensúlyukat vesztik, ekkor W. ököllel rázúz kettőt-hármat Malkovicsra. A kispadunkra zuhannak, Trepák és Cziczás közé, akik persze már talpon vannak. Borisz az esés közben kiszabadul Williams szorításából, a továbbiakban nem vesz részt az eseményekben. Ellenben érkezik Bencze és Báder, ill. Lapov és Vukicsevics és úgy 6-8 rendező, akik igyekeznek a játékosok és a berontani kész nézők KÖZÉ állni. Az ezt követő kaotikus jeleneteket nehéz lenne pontosan leírni, annyi biztos, hogy Williams fejpántja kétszer is villan, egy pillanatra látszik, hogy a földön verekszik, először feltételezésem szerint Cziczással (vagy egy nézővel?). Egy sárga overál is látszik, egy rendező, aki elesett. Addigra a szerb „halálkommandó” próbál rendet teremteni, először ellökdösik az odarohanó fehérváriakat (Vuki például a hóna alatt hozza ki Bádert és Benczét egyszerre, és néhány szóval lecsillapítja Őket). Majd máris a zsűriasztal mellett vannak, (mármint Vuki és Lapov) ahol nagyarányú nézőbetörés fenyeget, és nyílván az ott, a nézőkkel dulakodó Góbi-Boros-Shannon hármasnál nagyobb tekintéllyel bírnak a szolnoki publikum előtt. Ekkor Williams már a saját kispad felé tart (vagy vonszolják, ez nem látszik a képen). Ekkor mindenki a zsűriasztal felé fordul, az arcokon döbbenet (Marci a szája elé kapja a kezét), és ahogy fordul a kamera, látszik, ahogyan egy rendezőt a társai cipelnek az öltözők felé. Pavlovics odarohan Shannonhoz (akit elsőként távolítottak el a szolnoki nézők közül) és a mellette álló Williamshez, és mutatja a sérült rendezőt, aztán csak a fejét fogja...

Az Albások a vendégkispad előtt gyülekeznek. Elsőként Vuki megy oda lepacsizni, majd Lapov és Pavlovics, a többiek követik Őket. A „három testőr” le is kíséri az ellenfelet a pályáról, próbálván megvédeni Őket, és lecsillapítani a játékos-kijáró mellett-felett gyülekező bérleteseket, akik jól láthatóan kisebb tárgyakkal dobálják Damont.
Próbáltam a tényekre szorítkozni, éppen azért, hogy többé ne beszélhessünk „szerb provokációról”. Mondom, igyekeztem alaposan végignézni a videón a történteket, éppen ezért szeretném megdicsérni, főleg az agyonszidott délszláv játékosainkat, ebben a szituban is nagyon jól helyt álltak, akárcsak az előző Williams balhé idején.

Hát, csak ennyi, röviden...

boran Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3522
Sziasztok!
Asszem kihevertem én is a szerdai meccset, kicsit már bizakodóbb vagyok! Ennél szarabbul nem lehet már játszani! (Igaz az ominózus Fehérvár meccs után is ezt reméltük és tessék!) Szóval hajrá Körmend, hajrá Körmend hejjj! Hejjj!
Ja, hpgy milyen bizakodó vagyok a folytatást illetően megpróbálkozok a tippeléssel is! Íme:
Dombóvár-Paks -2,31/26
Debrecen-Körmend -10,23/29
Falco-Kaposvár +9,35/25
Albacomp-Szolnok -2,23/19
Előzmény: belfera (3472)
CVZ Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3521
Azt elhiszem,h. a fehérváriak szívesen záratnák be a szolnoki csarnok kapuit,csak az a baj ,h. az indok hiányzik hozzá!Ha Vuki Jászai-díjra érdemes, akkor NG-nek minyimum az Oscar-díj járna!Nemtom, de hallottatok arról ,h. pl. Nyerges Zsoltot valamelyik vidéki csarnokban "megtalálták" volna?!
xGabi Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3520
Félhivatalos információim szerint a tegnapi meccs után király játékvezető kiállította Williams - t és Maljkovicsot ; ez ugye automatikus egymeccses eltiltást vonna maga után.Ti tudtok valamit erről ?

Vasárnap 12.45 - kor indulok Székesfehérvárra ; aki esetleg valami folyamán úgy gondolja,hogy velem tart,a vasútállomás bejáratánál a szokásos szerelésemben (Olaj - sál) szívesen megvárom,akár testi érintkezés nélkül is :-)

HAJRÁ OLAJ !!!

Tigress Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3519
Igaz, hogy lerágott csont, de hadd mondjam el én is a véleményemet.
Sterbencz nyilatkozatával kezdem. Erősen ledöbbentem rajta, mert a mérkőzésnek egyáltalán nem volt terror hangulata. A jól ismert rigmus kétszer (max. 3-szor) hangzott el. Egyszer még a meccs előtt néhány B-közepes kezde el, de nem csatlakoztak hozzájuk, így csak 2-szer hangzott fel. Másodjára (már több szájból) mikor Bencze szabályosan leütötte Lapovot, de a bírók nem fújtak. (Esetleg az lehetett a 3. amit már valaki említett a lejárt támadóidővel kapcsolatban.) Ezen túl se niggerezés, se huhogás, se afrikázás. SEMMI.
LD írta, hogy Williams-et terrorizálták az Olajosok. Tanítani lehetne, ahogy Vuki megfogta! Tisztán, faultok nélkül. (Össz. volt kb 20 faultunk)
A balhé után "persze" már zúgott az a bizonyos dal. Még anyukám is kiabálta, pedig tőle még soha nem hallottam ehhez hasonlót a tizenakárhány év alatt.
Nagy Gáborról annyit, hogy valószínűleg ha nincs a balhé, simán kisétálhat ott, ahol hétvégén a paksiak is kisétáltak. De ilyen felfokozott hangulatban én inkább megvártam volna a helyében a rendezőt, hogy kikísérje. Ütés nem volt (néhány méterre álltam), éppen hogy csak hozzáértek. NG egyszerűen lefeküdt. De sajnos a szövetségben úgyis neki fognak hinni, úgyhogy én is félek a zártkapus meccsektől.
Sajnálom, hogy így alakult. A meccsen azt mondtam, örülök, hogy nem közvetítette a TV, de azért lett volna jó a közvetítés, hogy mindenki lássa NEM VOLT TERROR!!!
Akkor is tovább jutunk!
Hajrá Olaj!
Cho8 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3518
Dombóvár-Paks +4 34/23 (Lee és Riley összeszedi magát)
Debrecen-Körmend -9 24/31 (a szerdai játék után egy 1pontos győzelemnek is örülnék!)
Falco-Kaposvár +5 26/22 (ismét egy szoros meccs)
Albacomp-Szolnok +1 28/21 (ez meg egy még szorosabb, remélhetőleg balhé nélkül)

MINDENT BELE HOLNAP!!!!!!
HAJRÁ KÖRMEND!!!!

Bocai Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3517
Amennyit a lelátóról látni lehetett: Maljkovics átöleli a labdát elörehajolva a dudaszónál, majd elindul a kispad felé és Willams hátulról ráveti magát. Ezután káosz, majd ölben vitték le a rendezöt. A meccs alatt (a 2. félidöben mert csak azt láttam) az volt az érzésem hogy feltünöen nyugodt a hangulat a játékosok között, Vuki nem piszkálta Williamst. A
nézötéren nagyobb volt a döbbenet 40-47-nél, minthogy hergelés folyt volna. Mindenki a fejét fogta kínjában olyan csapnivalóan játszott az Olaj.
Tény, Vuki fantasztikusat produkált pár másodpercen belül 20 mp-el a vége elött, ezzel együtt hihetetlen nagy lehetöséget szalasztott el az Alba.
Az is igaz, a balhé után az egész csarnok kórusban pocskondiázott.
Testi érintkezést kerülve irány Fehérvár vasárnap:-)
A tippek:
Dombóvár-Paks +3, 34/28
Debrecen-Körmend -10, 22/31
Falco-Kaposvár +6, 32/24
Albacomp-Szolnok -4, 25/20
kaposvari Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3516
Falco-Klíma Vill V6 31/22 (Dzunics nélkül is bedaráljuk)
Debrecen-Körmend H6 23/22 (kakasok, ha már elkezdtétek, ne hagyjátok abba!)
Dombóvár-Paks V15 18/30 (itt sima lesz, pedig kivételesen szurkolok a Dombóvárnak)
Albacomp-Szolnok H8 20/17 (most már tényleg elég az olajosokból:-)

belfera Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3515
Úgy látom, hogy mindig vannak homályos dolgok a tippversennyel kapcsolatban.
íme válaszaim:

Fishtax!

Mivel nem kellett előre tippelni az elődöntőkre, döntőre, ezért az is leadhatja előrejelzését a következő kör párharcainak kimenetelére, aki esetleg nem találja el a továbbjutót a negyeddöntőkből.

Saabee!

Igazad van, elfelejtettem hozzáadni az életkorod a pontjaidhoz, ezért kaptál csak 39-et. :-))
A tisztánlátás kedvéért részletezném az eredményed.

Paks-Dombóvár tipped +19, eredmény +13 - eltérés 6 pont, ezért kaptál 8 pontot
legjobb dobókra tipped 26 ill. 28, eredmény 28 ill. 23 - eltérés 2 ill. 5 pont, ezért kaptál 4 ill. 2 pontot

Körmend-Debrecen tipped +8, eredmény -1 - eltérés 9 pont, ezért kaptál 2 pontot (győztes el nem találása miatt pontfelezés)
legjobb dobókra tipped 29 ill. 25, eredmény 27 ill. 32 - eltérés 2 ill. 7 pont, ezért kaptál 4 ill. 1 pontot

Kaposvár-Falco tipped +12, eredmény +7 - eltérés 5 pont, ezért kaptál 8 pontot
legjobb dobókra tipped 23 ill. 27, eredmény 18 ill. 24 - eltérés 5 ill. 3 pont, ezért kaptál 2 ill. 3 pontot

Szolnok-Albacomp tipped +17 eredmény +1 - eltérés 16 pont, ezért kaptál 0 pontot
legjobb dobókra tipped 21 ill. 26, eredmény 18 ill. 21 - eltérés 3 ill. 5 pont, ezért kaptál 3 ill. 2 pontot

A pontjaid összesen (8+4+2)+(2+4+1)+(8+2+3)+(0+3+2)=14+7+13+5=39 pont
(Mivel nem végeztél az első ötben, ezért plusszpontot nem kaptál.)

Igazam van, vagy igazam van?
Ha nem hiszed, lapozz vissza a szabályokhoz, és szémold újra! :-))

Tomas!

Sorry, de mivel minden játékos pontja 12 részösszegből tevődik össze, igencsak nagy meló lenne feltenni 16 résztvevő részletezését.
Azért remélem, hogy saabee kielemzése nyomán számodra is érthetőbbé válik a pontozás.

G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3514
Továbbra is teljesen kivülálloként figyelve más csapatok heves indulatokkal kisért csatározását leadnám a tippeket a hétvégére:

Debrecen-MTE V9 30/26
Falco-Kaposvár H5 28/20
Dombóvár-ASE V5 32/24
Albacomp-Szolnok H12 25(Ha játszik Williams)/18

Kötelezö gyöznünk Debrecenben!!!!!!!!!

olajka91 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3511
Sziasztok !
Tippjeim:
Alba-olaj V8 22/24
Domb-ASE h5 31/27
Debr-MTE H7 28/25
Falco -Kapos h8 31/20
Sportárs nem csalodtam benned azt csináltad amít vártam, (mellé beszélés +rizsa)nézd meg a közvetítést utánna várom véleményedet.Vasárnap győzzőn a jobb !
Hajrá olaj forever!
Előzmény: Törölt nick (3507)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3510
Na mivel le vagyok maradva tippülök!

Dombóvár-Paks V6 31/26
Debrecen-Körmend V11 16/27
Falco-KAPOSVÁR V8 41/19
Albacomp-Szolnok H6 23/17

Ja a nyári kosártalálkán -amely az eddigi elképzeléseitekkel ellentétben Kaposváron lesz:)))- természetesen mi is részt veszünk/vennénk!
Én tudnék szerezni -ingyen- egy csodaszép vadiúj sportcsarnokot,ahol játszahatnánk. Itt volt most hétvégén a VI.korcsoportos országos kosárdöntő is.
Ez még azért messze van...

Addig is jó szurkolást, és békésebb meccseket!
Ha legalább az országban lassan káosz,anarchia is van...

oilboys Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3509
TOMAS 79!

Azért ezt az európaizást át kellene gondolnod egy kicsit. Nálunk manapság úgyis szokás állandóan Uniózni, mégis legalább ugyanolyan durva balhék vannak kint is ,mint nálunk. Legutóbbi példa UEFA kupa döntő utáni "ünneplés"...

Azt meg hogy wiliems egy idegbeteg állat azt tudja mindenki aki látta már egy pár meccsét. Egy profi játékos keres annyit hogy függetleníteni tudja magát a külső körülményektől. Ez az eset is bizonyítja, hogy w. nem az, hanem csak egy köztörvényes bűnöző. Mivel 8 napon túl gyógyul a kirohanása remélem jogilag elmarasztalják, és minimum kiutasítják Magyarországról! Ilyen emberekre itt nincs szükség...

OLAJKA!

Vasárnap a várható bírói nyomás ellenére is mutassátok meg hogy MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!!!

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Üdv: csabesz

némo Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3508

Sziasztok!

Bicegve bár és rögzítőkötéssel a lábamon, de itt vagyok! Kimerítő és érdekes hozzászólásokat olvastam nem hiszem, hogy tovább kellene szaporítani a szót minden győztes csapatnak gratula (még a Debrecennek is, akkor is ha fájó)a veszteseknek pedig vigasztalást nyújthat a következő forduló.
Ebből kiindulva megadom a nyerő tippeket!

Falco-Kaposvár +9 28/18
Dombóvár-ASE +6 34/24
Alba-Olaj +21 32/16 !!!!!!!!!!!
Debrecen-Körmend -22 20/38

Hajrá Körmend!
Üdv.némo

Ui.: A tippelőversenyről csak annyit: A hagyomány kötelez!!:-))

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3504
Ez nem sportszerű mert mi is elszoktuk olvasni a te szubjektív hozzászólásaidat.

Előzmény: Törölt nick (3497)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3503
Sziasztok!
Szeretnék tippelni is.
Szóval:
Dombóvár-Paks -13,27/25
Debrecen-Körmend -7,21/28
Falco-Kaposvár -5,25/20
Albacomp-Szolnok +5,16/24
Belfera:ha megkérhetlek légyszives most egyszer rakd fel mindenki személyrestzabott számolási alakulást,ha nem olyan nagy meló,ugyanis én nem nagyon értem
Köszi:
Tomas
Hajrá ASE!
Éljen a tiszta kosárlabda!

Tomas79 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3502
Mol szolnok Fun!
Teljessen igazad a hétvégi szolnoki büfés sörözéssel kapcsolatban,de azt sem szabad elfelejteni,hogy a kinti részen egy paksi sem heccelt senkit,még is anyázás volt.
Szerintem a sportrndezvényekröl kikéne üzni az erőszakot,és a balhét.Valahogy egy europai rendezvényen ez nem igy van.Miért van ez Magyarországon?
Szerintem a balhézni vágyó egyéneket kikéne üzni a rendezvényekről,és ebben legjobban a saját társaik tudnának csinálni valamit.
Bocsánat,ha tul indulatossan reagáltam,de ez már kikivánkozott belölem.
Hajrá ASE!
Hajrá kosárlabda!!!
Előzmény: Mol Szolnok Fun (3488)
saabee Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3501
!!!3500!!!
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3500
Asszem bekapcsolódok én is...

Nem vagyok teljesen tisztában a szabályokkal de megpróbálok tippelni.
Ugye a két csapatból a legtöbb pontot dobó ponjaira tippelünk?!

Dombóvár-Paks -5,26/22
Debrecen-Körmend -6,22/27
Falco-Kaposvár -3,27/19
Albacomp-Szolnok +12,23/23

Előzmény: saabee (3495)
be-st Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3499
Jó, jó, pontosítok. Csak megint rövidebb akartam lenni, mert úgyis elég hosszú vagyok. Szóval, ahogy 1x x+1 hozzászólással ezelőtt már pontosítottam: komoly tétre (értsd kb. ki-ki alapon) menő meccsen nem lehet. Az a bizonyos paksi győzelem egy volt a sok alapszakaszbeliből.
Különben ez csak egy nem igazán szakmai jellegű meglátás. Csak úgy jön a többek által leírt hangulatjelentések, meg a szolnokiak viselkedése alapján. De mint mondtam, nem csatabárd-kiásás, hajrá mindenkinek a sajátja, különösen Fehérvár!
Nem lesz jövőre középszakasz. :-( Kevesebb meccset lehet látni. :-(
Üdv
Pistike
Előzmény: Feribá04 (3494)
LD Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3498
Elég autentikus forrásból kicsit máshogy hallottam a tegnapi eseményeket, mint itt páran leírták. Inkább nem írok még semmit, megvárom az esti közvetítést. Ami biztos, Williams verekedett, NG-t (minimum) megütötték (azt hiszem mindkettő szankcionálandó), illetve, hogy Sterbencz edző ruházatán elvétve lehetett tiszta részt találni a köpések özöne után. És hogy Góbinak és (a fehérvári) Tóth Attilának kellett elől mennie, hogy a csapat egyáltalán kijusson épségben a csarnokból.
saabee Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3496
"elszémoltad"

Ez egy új fogalom :)
Annyit jelent tudatosan ELCSALNI :)
Sz'al:elszámoltad

Újraszámolást!

:))

Előzmény: saabee (3495)
saabee Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3495
belfera!

Asszem elszémoltad a pontjaim!
61 helyett csak 39-et számoltál :)

Ezért még majd számolunk!

Dombóvár-Paks -7,34/27
Debrecen-Körmend -15,23/29
Falco-Kaposvár +4,31/22
Albacomp-Szolnok +9,25/19

Hajrá ASE!!!

Feribá04 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3494
NANA!!! :-))

(Alapszakasz Szolnok-ASE)

Előzmény: be-st (3487)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!