Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3266
(Nem, nem akarom elhitetni, ki is emeltem, hogy nem a tárgyalt meccsre vonatkozóan írtam azt, amit.

fish)

Előzmény: Mol Szolnok Fun (3263)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3265
Sziasztok!
Sajnos csak most kerültem net közelbe,ezért az első dolgom a hozzászolások elolvasása volt.
HANGSÚLYOZOM AMIT MOST IROK AZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,ÉS SEM MEGBÁNTANI SEM ÓCSÁROLNI NEM AKKAROK VELE SENKI ITT JELENLÉVŐT.
Én mindkét nap ottvoltam Szolnokon,és ott is aludtuk 6 másik szúrkolótársammal együtt.Nálam a szolnoki B közép nagyon vezeti az ócsárolás(finoman)tetöfokát.(Itt nem az itteni korrekt topictársakra gondolok)Már az is elég durva volt,hogy a Körmend-ASE meccsen a Szolnok néhány(kb.50-100 fö)szúrkolója minket
ocsárolt,ahelyett,hogy a meccset nézték volna.
2.Váradi és kaposvári kollégája igencsak elfújta szerintem a mecset.EZT MAGA VÁRADI IS ELISMERTE KECSKEMÉTEN A MEKI PAKOLOJÁBAN.Ehez az esethez még annyi mondanivalom van,hogy tölünk aki ott volt az érezte magát annyira gerinces embernek,hogy egy újjal nem nyultunk hozzá a játékvezetö eltárshoz :).
3.Mi Szombat este megprobáltunk Szolnokon egy pihenő övezet zsák utcájában az autóban aludni,de ezt néhány szolnoki ismeretlen kolléga meghijusitotta.Sajnos.
4.Szolnoknak annyira kötelezö volt nyernie,hogy amikor szünetbe kimentem cigizni,akkor egy szolnoki idősebb emberke(állitólag vezető)annyit mondott nekem szemtől szembe,idézem szó szerint:
"Már annyi pénzt ráköltöttünk a kosárlabdára,hogy muszály nyernünk"
5.Ezeket az irásokat mind úgy követtem el,hogy én pl. Szolnokon is(maradjuk ennél)a festett arcu sráccal is elbeszélgettem(gondolom nem azért mert anyáztam össze vissza)úgy hogy elöször szombaton kötünk álltak a rendőrök és utána dumáltunk már mindkét oldalon.És a beszélgetésből az derült ki számomra,hogy akik ott kinn voltak,és a B közép tagja is nem egy két sör után,és szerintem az átlagos alatti iq-val rendelkezö egyének(itt nem a topic társakra gondolok,mert maximális tiszeteletem az övéké)Mint kedült ök csak általánositani tudnak.Ahogy(ha jól emlékszek Balázs,a festett arcú srác)is elmondta,annyi bajuk van a paksiakkal,hogy itt megverték öket a rendőrök.De ez mind azért történt,mert megütötték a paksi fő zsarut.
Na kb ennyit akkartam,de ez egy kicsit hosszura sikeredett.
EZ VOLT AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,ÉS MÉGEGYSZER MONDOM NEM AKKAROK ÓCSÁROLNI SENKIT!!!!
Hajrá ASE!!!
És ahogy Fodor Peti is mondta nekem tegnap a bulin:LESZ MÉG EGY HOLNAPI NAP!
xGabi Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3264
Kupagyőztes!
Lássuk a tegnapi kupadöntőt az én meglátásomban!
OLAJ - Atomerőmű SE 91 - 82
Nagyon jól kezdtünk,ami véleményem szerint a meccs egészére kihataott,mert a paksiaknak futni kellett az eredmény után.Ezt a helyzeti előnyt a jól működő kinti dobásainknak köszönhettük ; amint a mezőnyemberek,legfőképpen Pavlovics fáradni kezdtek,fel is zárkózott az ASE,mert a hamar 4 faultot szedő Lapov és az átlagos Orosz nem tudtak centerben húzóemberré válni.Amikor beállt Trepák Zoli,a helyzet megváltozott,elsősorban az ő pontjainak köszönhetően ment előre a szekér ; a félidőre sikerült is visszaállítanunk az első negyed végi különbséget.A szünet után nagyon bekezdett a csapat,Pavlovics és Vukicsevics pontjaival tíz fölé nőtt a differencia.A Paks persze nem adta fel,Davis kosarainak betudhatóan a harmadik negyed végére ismét csak nyolc ponttal tartottunk előrébb.Véleményem szerint az utolsó negyed már nem teljesen a kosárlabdáról szólt ; öldöklő küzdelemben tartottuk néhány pontos előnyünket.Az utolsó néhány percekben szerencsével és néhány vitatott bírói ítéletnek (ezekről majd később!) köszönhetően újra elhúztunk,és sikerült itthon tartanunk a régóta várt kupagyőzelmet.
Rövid értékelés :

Maljkovics : újra helyén volt a szíve,nagyon sokat köszönhetünk a hármasainak.
Pavlovics : hamar kipontozódott,ezt nézve nem kevés a 17/9.
Vukicsevics : szürkébben kezdett,de a meccs végén mindenütt és mindenben ott volt ; ha kellett hármast dobott,ha kellett lepattanót szedett és két nagyszerű blokkja is volt
Orosz Benő : ezúttal nem emelkedett ki,sok erőt kivett belőle a Czigleren való védekezés
Lapov : zseniális húzás volt Gorantól,hogy csak az utolsó 3 percre küldte vissza,ekkor megtette a magáét.
Trepák Zoli : Vuki mellett a meccs másik nagy hőse,végig jól helyettesítette Lapovot és ponterős is volt
Mérész Csabi : Borisz kiszállása után a kezébe került a karmesteri pálca,és ő meg tudta oldani a feladatot ; a ziccere nagyon kellett.
Szaszának ezúttal epizódszerep jutott,de azért gratulálok neki is.

Mészáros : biztoskezű volt
Davis : a döntő utáni edzőkupaktanácson őt választották a döntő legértékesebb játékosának ; ez beszél helyettem is
Fodor Geri : nem nagyon bírt Vukicseviccsel,de támadásban jó volt
Sitku : ha tavaly nálunk egyszer így játszott volna...De ez a sztori mindenkinek ismerős
Czigler : faultok miatt majdnem annyit ült,mint Bojan,de a mikor bent volt,sok lepattanót szedett

És akkor a bírók : egy ilyen hangulatú kupadöntő után muszáj velük foglalkozni ; szerintem eleve rossz felfogásban vezették.Az elején úgy kezdtek,hogy sima testi érintés fault volt (Davis 1-2.,Fodor 2.,Pavlovics 2-3.),később ebben következetlenné váltak,és ebből adódtak hibáik.Úgy vélem,két súlyosabb hibát követtek el az ASE kárára : Davis kipontozása (tipikus Vuki-allűr volt...),és nem sokkal utána Fodor Geri 4 faultja (a támadó) szvsz negy hülyeség volt.Ha úgy nézzük,ezek vmennyire tényleg befolyásolták az eredményt,mert a sporik a meccs vége felé vétettek.Viszont a sok kipontozódás miatt a paksiakat is "ludasnak" tartom,mert a meccs utolsó percében 6-8 pontos Olaj - vezetésnél szvsz butaság volt a négyfaultos embereknek beütni az ötödiket.Büntetők . 42,ill. 31 ; faultarány - ha jól számoltam - 42-29,ami tényleg soknak tűnik,de még1x mondom,szerintem a végén már nem kellett volna odaütni.

A szurkolás nekem nagyon tetszett,kár,hogy a körmendiek sokan még szombaton hazamentek.A paksi tábor minden elismerést megérdemel.

Avass és Belfera nemtom vártatok - e rám szombaton a csarnok előtt,de a bűnös én vagyok,mert má' megin' elkéstem.A kassais buli miatt pedig szórom a hamut a fejemre...

HAJRÁ OLAJ !!!

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3263
Szia Haladó(Fishtax)!

Amit leírtál ua. amit én írtam csak más megvilágításban. A dobószázalék vitát kiegészíteném azzal, hogy az Olaj mezőnyből 25/46 54%-al, míg a Paks 25/59(!) 42%-al dobott. Ugye nem akarod azt elhitettni senkivel, hogy a plussz 13 kisérletből mindet fault miatt hagyta ki a Paks!? A büntetőt viszont a Paks sokkal jobban dobta mint mi (87%). A büntetők aránya megtévesztően nagy eltérést mutat (+11 a Paks ellen). A megtévesztést abban látom, hogy a végén a sorozatos taktikai (sic!) faultok miatt lett ekkora a külömbség. Ha ezt kivonjuk a 11-ből akkor már nem is olyan vészes az eltérés. Ha szigorúan ennél a számszerű ténynél maradnék képes lennék elhinni, hogy nem is lejtett a hazai pálya. De a látottak alapján azt kell mondanom, hogy egy picit igen, bár meccs közben nem mindíg éreztem ezt. (lásd Lapov idő előtti pihentetésének okait, Pavlovics a 28. és Maljkovics 34. percben történ kipontozódását. Paksi oldalról az első kipontozódás a már megvitatott okokból csak a 35. percben következett be....)

Előzmény: Fishtax (3258)
olajka91 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3262
Best!
Töled ellnézést kérek +akit megbántottam ,de a két Buzi pártatlan Somostól nem.Csak tudod nekem korán reggel sok volt pártatlan hozzá szolásokból és hirtelen felment bennem a pumpa.Tudom ,hogy nagyon rossz így elveszteni egy kupadöntöt,de mindent a bírókra fogni ez nevetséges.Való igaz nem álltak a helyzet magaslatán ide-oda tévedtek.Egyedül Davis támadóját furcsállotam, de előtte Pavlovics hasonlót kapott.
Hajrá olaj forever!
Reszkess Albacomp!
Előzmény: be-st (3248)
oilboys Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3261
HI ALL!

Két észrevételem van:

1. Van egy régi jó mondás:"Savanyú a szőlő..."

2.KUPAGYŐZTES,KUPAGYŐZTES!!!!( 11 év folyamatos reménykedése után még mindig nem akarom elhinni...)

Üdv mindenkinek: csabesz

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!!!

Santoro Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3260
"persze, hogy ilyenkor ez szándékos, de abban már párszor megegyeztünk itt magunk között, ez már elfogadott tendencia, ráadásul a bírók sem fújják be annak, hanem "sima" faultnak. "

Ahogy a matematika tanárom mondta anno "példa nem bizonyít, ellenpélda cáfol"

A közelmultban Szombathelyen lehetett azt megtapasztalni mikor ezek a taktikai faultok szándékosnak vannak ítélve by Szamos.

Sajnos a bírói felfogás ebben is különbözik.

Előzmény: Fishtax (3258)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3259
Magyarázkodni? Nekem? Mire gondolsz?
Előzmény: Mol Szolnok Fun (3257)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3258
"A Paks faultjainak jelentős részét az utólsó percben szerezte, amikor a játékosok egymást heccelve a szándékos(!!) faultokat vétettek, hogy kipontozódjanak."

(És NiNiKére is reagálva): odáig azért el kell jutni, hogy kipontozzák az embert. Játékosaink nagy része nem az utolsó pillanatban szedett össze 2-3-4 faultot, hanem az utolsó perceket szinte mindenki 4 személyivel kezdte. Az más meccseken is megfigyelhető taktika, hogy ha nagyon kell meni az eredményre, akkor a játékosok/edzők megpróbálják lassítani a játékot, büntetőket dobatni inkább az ellenféllel, hátha elrontja, aztán jöhet az ellentámadásból a hármas (gondolom, ezt nem kell ecsetelnem nektek). Így az idézett mondatot én azzal egészíteném ki, a Paks a kipontozódást jelentő 5. faultjainak jelentős részét az utolsó percben szerezte... a szándékosságról meg... persze, hogy ilyenkor ez szándékos, de abban már párszor megegyeztünk itt magunk között, ez már elfogadott tendencia, ráadásul a bírók sem fújják be annak, hanem "sima" faultnak.

"Végül csak azt tudom mondani, hogy ha nem lejt ennyire a hazai pálya akkor is győztünk volna, elég csak megnézni a dobószázalékot (és erről nem a bírók tehetnek)"

Azzal továbbra sem értek egyet, hogy egy kupa négyesdöntőn miért kell "hazai pályát" fújni, ez nem bajnoki, itt csak rendező az egyik csapat, nem pedig házigazda (remélm, érthető, mire gondolok)! Annak örülök, hogy egy olyan szolnoki is elismerte, azért _annyira_ lejtett a hazai pálya, akinek érdeklődéssel szoktam olvasni a véleményét.
(A bíróknak pedig igenis lehet nagyon nagy szerepe a dobószázalékban - elég ha azt nézzük, melyik dobás közbeni faultot fújják le... ha nem fújják le, és nem megy ba, az erősen lehúzza a statisztikát. Ennek a részleteibe ne menjünk most bele, nem akarom azt mondani, hogy most is ez volt, csak az összefüggéseket szerettem volna jobban kiemelni.)

fish

Előzmény: Mol Szolnok Fun (3243)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3257
Feriba!

Pedig van okod magyarázkodni....!

Előzmény: Feribá04 (3256)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3256
Ezek után azt hiszem jobb, ha nem írok értékelést.
Bocai Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3254
Sziasztok,
Köszi a topictalálkát a meccs után, király volt, kár hogy a szünetben nem jöhetett létre. Gratula a vendégszurkolóknak is akik jelen voltak a meccseken mindkét nap. A csapatoknál csak Ti voltatok jobbak!
Csaby és a többiek: ezt Pakson meg kell ismételnünk ha lehet!
Egy hiányérzetem van csak: Avass még nem nyilatkozott...
NiNiKe Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3253
Sziazstok!
Szerény véleményem szerint nem a bírókon múlott a gyözelmünk. A mi meghatározó játékosaink hamarabb pontozódtak ki. Az utolsó két perc elötti időkérésnél Fodor taktikai utasítása az volt, hogy ne menjen az óra ezért oda kell ütni( pont az ellenfél kispadja felett ülök jól lehetett hallani). Ezeken után a négy fault-tal rendelkező emberek természetesen kipontozódtak, ezért nem kell sírni, hogy csak 3 ember fejezte be a játékot. Ciglert eddig sem kedveltem szerintem egy nagy mamlasz, de tegnap óta igen csak utálom. A meccs elött jön a kispadhoz (ekkor még senki nem szidta) kifújni az orrát és szépen bemutatott nekünk pedig egy rossz szavunk nem volt hozzá. Egyébként Vuki műesését befújni tényleg nagy marhaság volt.
be-st Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3252
Akkor én mostan itten aztatat szeretném kérdezni, hogy mér' divatszurkoló az, aki nem jár idegenbe meccsekre? Ezért járjak? Hiányzik ez nekem?
Üdv
Pistike - 23 éve divatszurkoló. Azért az már elég sok, nem?
Előzmény: Fishtax (3250)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3251
Gratulálok... Ez aztán a veretes stílus.
Előzmény: olajka91 (3244)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3250
"kár, hogy a két meccs között a paksiak nem jöttek át a találkahelyre!"

Nem teljesen rajtunk múlott. Bármennyire is dícséretes volt Avass és még néhány szolnoki topiktárs erőlködése, hogy meggyőzzenek minket testi épségünk sérthetetlenségéről, látva a csarnokban a ránk váró acsarkodást, inkább bátran úgy döntöttünk, beszarunk és nagyon gyorsan elhúzunk haza. Ebben csak megerősített minket az, hogy a Falco-Szolnok meccs végefelé feljött a mi lelátórészünkre egy magas rangú rendőtiszt (alezredes?), aki közölte velünk, hallott arról, hogy itt vmi interkontinentális találkozó készül, de ő inkább azt javasolja, a lehető leggyorsabban kerüljünk hatókörön kívülre! Így meg sem vártuk a meccs végét, a lefújás előtt pánikszerű menekülésre fogtuk a dolgot...

Mi vagyunk a leggyávábbak, hejj, hejj! :-)

fish

Előzmény: Törölt nick (3221)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3249
adrej!

A stílust megfelelőnek tartja a szolnoki közönség, csak a te asszociáló és logikai képességed korlátozott. Adatok:

- jegyeket elővételben is meg lehetett venni
- a csarnok befogadó képessége véges és így a jegyek száma is
- Körmend nem jutott be a döntőbe, ezért kb. 200 szurkoló már szombaton hazament
- előre vettek jegyet.....

Hajrá Olaj!

Előzmény: andrej11 (3240)
be-st Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3248
Üdv!
olajka91!
Itt nem szokás egymással így beszélni.
Egy dologra kérlek, ha majd megnyugszol egy kicsit. Légy szíves, hasonlítsd össze írásod színvonalát a többiekével. Nem a tartalmát, az szurkolók esetében szubjektív. A szóhasználatod, fogalmazásod, stb. És nem csak a nemszolnokiakra gondolok, hanem más szolnokiakra is. Itt nem így beszélünk. A szolnokiak sem így beszélnek. Őrjöngeni nem itt kell. (Szerintem sehol, de erről lehet, hogy más a véleményed.)
Egyébként javaslok egy módszert: Nyomtasd ki az előző kb. 20 hozzászólást. Mutasd meg 100 embernek, akinek semmi köze a kosárlabdához. Kérdezd meg tőlük, hogy egy beszélgetésben melyiknek nincs helye. Utána AZT a hozzászólót küldd el, aki a legtöbb szavazatot kapta.
Üdv
Pistike

nick007 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3247
Május 14. kedd
ASE-Dombóvár vezeti: VÁRADI, Király
No comment

Fishtax Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3246
[egyrészt]
javítás: "Gratuálok a topik _kulturált_ szolnoki tagjainak a kupagyőzelemhez." Csak ők sajnos kevesen vannak.

[másrészt]
"2002. május 14., kedd
18.00 Atomerőmű SE–Dombóvári VMSE F1AF 1013 Váradi, Király (Tihanyi dr.)" (forrás: hunbasket.hu)
király! :-) Ezen csak röhögni lehet...

fish

Előzmény: Fishtax (3233)
olajka91 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3245
CVZ válasz erre | adatok | e-mail 2002-02-11 14:11:18 (234)

Érvek helyett beszéljenek a tények:
Albacomp-UPC—Mol Szolnok 92-91 (24-24, 21-29, 17-18, 30-20)
Székesfehérvár 2500 n., v.: Szamos, Király.
Albacomp: Matus 4, Boros 6, WILLIAMS 37, GÓBI 12, BÁDER 21. Csere: Trunics 7/3, Bencze 5, Shannon. Edző: Sterbenz László.
Mol Szolnok: MALJKOVICS 19/6, PAVLOVICS 18/6, VUKICSEVICS 20/9, Orosz 2, LAPOV 15. Csere: Trepák 11, Mérész 6, Rusznák, Szarvas, Cziczás. Edző: Goran Miljkovics.
Az eredmény alakulása: 5. p.: 14-10, 8. p.: 20-20, 13. p.: 26-31, 18. p.: 37-42, 25. p.: 53-61, 33. p.: 69-76, 35. p.: 76-77, 38. p.: 87-83, 40. p.: 90-91.
Kipontozódott: Bencze, Orosz és Lapov (mind 23.), Vukicsevics (38.), Trepák (40. p.)
A két tábor hangpárbaja igazi rangadóhangulatot varázsolt a zsúfolt fehérvári csarnokba. Mindez a hazaiakat doppingolta inkább, pontosan játszva tartották 4-6 pontos előnyüket. Az első negyed derekára Vukicsevics remeklésének köszönhetően (11 pontot dobott ebben a játékrészben) felzárkózott és kiegyenlített az Olaj. A második negyedben a hazaiak a palánk alatt nem tudtak eredményesen kosarazni, Lapov és Trepák viszont rendre betalált. A fehérváriak betörésekkel igyekeztek feltörni a vendégek kőkemény védekezését, bár ebből kevés pontot értek el, Lapov és Orosz hamar összeszedte negyedik faultját. A fordulás után a játékvezetők vették át a főszerepet, egy percen belül mindkét szolnoki center kipontozódott. A négy kisemberrel játszó Szolnok óriási iramot diktálva tartani tudta előnyét. A záró negyedben inkább pankrációra hasonlított a játék, s a hazai pálya minden előnyét élvező Albacomp a 36. percben vette vissza a vezetést. A végjátékban óriási izgalmak közepette hősiesen tartotta magát a négy emberét is elveszítő Szolnok, de Báder 24 másodperccel a vége előtt dobott kosarára már nem tudtak válaszolni.
Sterbenz László: — A várt óriási küzdelem zajlott a pályán, a második negyedben az új emberek miatt akadozott a gépezetünk. Az döntött, hogy a végjátékra nekünk maradt centerünk.
Goran Miljkovics: — Jól küzdöttünk, de sajnos a két játékvezető nem mérte azonos mércével a csapatokat. Sosem kommentálom a bírók tevékenységét, de az mindennél többet elárul, hogy két kezdő centerünk összesen 29 percet tölthetett a pályán.

Ezek után fehérváriaknak kuss.Buzi Somos!
olajka91 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3244
Még egy kérdés lenne hol volt a fehérvár!
Somos takarodj vissza a jó dunatévés kurva anyádba !Te kérted óhalyod parancs!Mi vagy te az igazság bajnoka takarodj a fehérvári honlapra a homokos bátyátdal együtt!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3243
Sziasztok!

Az előzőekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Bojant a 10. perctől a 35. percig ültetni kellett a sok személyi hiba miatt, Pavlovics sem érte meg a 30. percet, és a csapat motorja sem (Maljkovics)tudta megkezdeni a 36. percet. Ezt nem tudta kihasználni a Paks. Vukicsevics tényleg nagyot alakított Davis 5. személyi hibájánál, de ne felejtsétek el, hogy Maljkovics ezt megelőzően pont ilyen ítélet alapján pontozódott ki! Mészáros egy gyönyörő hátsó ledöntéssel (gake) levitte Trepákot, de Trepi kapott támadót....

Végül csak azt tudom mondani, hogy ha nem lejt ennyire a hazai pálya akkor is győztünk volna, elég csak megnézni a dobószázalékot (és erről nem a bírók tehetnek). A Paks faultjainak jelentős részét az utólsó percben szerezte, amikor a játékosok egymást heccelve a szándékos(!!) faultokat vétettek, hogy kipontozódjanak.

Mindegy a győzelmet nem, csak a vereséget kell magyarázni...

További jó magyarázkodást!

Előzmény: kaposvari (3237)
olajka91 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3242
Rostás +Sportás+Ld miről beszélsz te pártatlanságodról.Minden szavatokból amit eddid az Olajról írtatok korábban gyülölet érződik.Amikor a rádió uti csarnokotokban majd nem az egész csapatunk ki pontozodott nem voltatok ilyen lelkesek,mi is a bíróba kerestük a hibát.Nézd már meg a mi kulcs játékosaink mikor pontozodtak ki.Az utolsó percben amit befújtak az mind fault volt.Arról pedig ,hogy szolnokon 20 pontal kellene nyernetek,Otthon is csak 5 volt a maximum.Azt is a két játékvezetőnek köszönhetően.+Kibicnek kuss sirni csak a győztesnek szabad.Csütörtökön majd kaptoka pofátokra! KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!KUPA GYŐZTES!
HAJRÁ OLAJ FOREVER!
andrej11 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3240
Teljesen egyetértek az értékeléssel azzal együtt, hogy természetesen én is GRATULÁLOK A SZOLNOKNAK A KUPAGYŐZELEMHEZ.

A meccsről: a Paks nem játszott igazán jól, de szívosan tapadt a Szolnokra, amely csapat többször is eldönthette volna a kupa sorsát.

A Paks többször közel jutott a Szolnokhoz, de az 5 pont sokáig átléphetetlen küszöb volt a számukra.

A Szolnokban jól játszott a Pavlovics és a Trepák is. Utóbbi játékost én még ilyen jól és főként hasznosan nem láttam játszani.

A játékvezetés katasztófális volt!!!!!!!!! Kiváncsi lennék az ellenőri jelentésre...
A meccs első három negyedében úgy általában voltak gyengék, tévedtek ide és oda is. A meccs végén azonban döntő módon avatkoztak bele a meccs és a kupa kérdésébe: pl.: Maljkovics szabálytalansága hihetetlenül durva és alattomos volt, Davis ötödik hibája pedig a röhej kategóriája volt, Lapov egy idegbeteg...

Azt sem értem igazán, hogy miért nem volt teltház? Lehet, hogy a Szolnokiak egy részének sem tetszik ez a stílus?

Előzmény: Törölt nick (3224)
boran Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3239
Azért ti sem vagytok gyengék ezen a téren! :-)))
Előzmény: kaposvari (3237)
champions Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3238
Fodor Péter: - Rosszul kezdtünk, mi futottunk az eredmény után, ezt akartuk elkerülni. Mindent megtettünk, hogy fordítsunk, de ez nem csak rajtunk múlott. Remélem, a kosárlabda barátai között vannak olyanok, akik nem csupán egy csapat szemszögéb?l nézték a kupadönt?t.

Igen én független szemmel néztem a döntőt és igencsak szomorkodtam, hogy hova süllyedtünk. Kezdve Lapovval aki szinte minden meccset végigkáromkodik, hisztizik stb., a Vukicsevics két méteres hátraugrása eljátszva, hog yDavis faultolta – nevetséges ... ez a jó példa a fiataloknak? Kell ez nekünk?
A Paks – íg yrájátszani a faultokra a végén – sportszerűtlen – ezzel nem lesznek mártírok inkább mégjobban unszimpatikussá válltak.
Két igen csúnyán “játszó” csapat – alattomos faultok, szinészkedések, káromkodások... – ez nem visz előre.
Igencsak el kellene azon gondolkozni, hogy milyen játékosokat is igazolunk külföldről és a Fodor család megnyilvánulásainak következményeiről és kordában tartásáról, esetleg valamilyen féle szankcionálásáról.
( A bírok sokat tévedtek – ide-oda – de ettől függetlenül jól fújtak. Nagyon nehéz lehetett hisz a játékosok abszolute nem partnerek ebben – céljuk a káosz elérése, amivel a vereséget magyarázhatják... – Meg lehet nézni a tegnap esti Euroliga döntőt – a bírok mindent befújtak a stílus ugyan az volt, és ez biztató!!)

kaposvari Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3237
Másrészt örülök, hogy mások is észrevették a szolnokiakról amit már hónapok óta írok róluk azaz hogy cirkuszolásban, színészkedésben mennyire nagy királyok.

Előzmény: kaposvari (3236)
kaposvari Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3236
Gratulálok a Szolnoknak.
be-st Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3235
Üdv!
Gratuláció a Szolnoknak a kupagyőzelemhez, de rendkívül örülnék, ha ezúttal ők is elismernék, amit több semleges hozzászóló már előttem elmondott, hogy ott, akkor más nem nyerhetett volna.
Két dolog jut eszembe a tegnapi meccs kapcsán:
1. a kupadöntőt nem lenne szabad a jelenlegi formában megrendezni. Semleges helyszín kellene, akár előre, akár a döntőbe jutottak ismeretében kijelölve. Így meglehetősen irreális. Egyébként az elődöntőket is lehetne oda-visszavágósra, és csak a döntőt megrendezni valahol. (Ezt azért nem most találtam ki, évek óta feltűnt ez az általam nagy marhaságnak tartott dolog, hogy az egyik bejutott csapat otthonában rendezik a döntőt. És tényleg nem csak azért, mert Fehérvár még nem rendezettt, és olyan nagyon nem is akart.)
2. Szolnokon komoly tétre menő meccsen nemigen nyerhet vendégcsapat. És nem csak a jó szolnoki csapat miatt. Egyszerűen a bírók épségben haza akarnak menni. Képzeld el, abban a talán mondható így, hisztérikus hangulatban mondjuk 3 perccel a vége előtt fordít az ellenfél és nyer. Hááát. Amikor plusz tíznél is egy élesebb, számukra nem kedvező szituációnál zeng a takarodjatok kórus. Vagy ez csak a normális, az úgymond fantasztikus meccshangulat? Hááát.
Ha ezek után nyerünk egy meccset Szolnokon, akkor baromi jók vagyunk. Mert ott csak úgy lehet, ha legalább 20-szal megyünk, szoros meccsen nem lehet. Hússzal menni meg elég nehéz, azért annyira vannak jók.
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
Ui.: Nem kiásni akarom a csatabárdot, főleg nem az itt jelenlévő mérsékelt szolnokiakkal. Az itt jelen nem lévő ultrákkal meg azért nem, mert én szórakozni járok kosármeccsre, nem levezetni az indulataimat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!