Keresés

Részletes keresés

Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3381
Szasz Nick007

"3. bajnokcsapat otthonában" Biztos, hogy Szolnokra akarsz jönni? :-)

Előzmény: nick007 (3378)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3380
Szia Avass!

Igen igaz,hogy Nagy II. Kaposváron játszott éveken keresztül de szerintem ez nem "meredek"-nem jelent semmit-legalábbis én remélem!
Utána Dombóváron játszott-ha jól emlékszem két idényt és utána hagyta abba az aktív játékot.Ezután lett játékvezető és jó játékvezető-ez is szerintem-az én csapatomnak is sokszor vezetett és vezet meccset.
Az igaz,hogy megfogadtam,hogy a döntőről többet egy szót se de azért megint leírom a véleményem.
Nagyot csalódtam mindkét játékvezetőben!Mindkettőt jónak tartottam.Váradit az öregek közül,a Lacit a fiatalok közül.Most már több nap távlatából úgy gondolom,hogy nagyon meg akarták fogni a meccset de ez sajnos "átbillent" a rossz oldalra mert ide-oda fújogattak minden baromságot.Gondolom ezért merte a Vuki is bevállalni a hátast mert egy jó játékos azért megérzi ha kiment a ló a bírók alól!

Nem értem miért emlegetik annyiszor ezt a "szerb stílust".Nincsenek igazi "stílusok" mert minden csapat keményen védekezik és minden csapat gyorsan indul ha van rá lehetőség!
Valaki világosítson fel mit értetek szerb stílus alatt mert szerintem sokmindenre rá lehet fogni hogy szerb stílus.
De ezen a stíluson kívül más stílust nem is hallottam.

Pacsi

Let's Go Klíma!

Előzmény: Avass (3374)
belfera Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3379
Épp most beszéltem némóval, aki sajnos bokaszalagszakadást szenvedett a nyári tornára való felkészülés során. :-((( (Egy pattanóra ketten ugrottak fel Jurgilas-szal, aki csúnyán meglökte, ezért pont Maljkovics bokáján ért földet. Váradi persze nem fújt semmit. :-))) )
Ezért kénytelen kihagyni a mai meccset (én azért odamegyek hozzá, boran :-)), és mivel nem tud netközelbe bicegni, ezért megkért, hogy tegyem fel a tippjeit/szavazatait az oldalra.

Paks-Dombóvár +15, 18/24, 3-1
Körmend-Debrecen +16, 27/22, 3-0
Kaposvár-Falco +6, 21/28, 3-2
Szolnok-Albacomp +5, 19/16, 3-2

1. igen
2. igen
3. Dunántúl
4. egészpálya
5. terem

Némó, ezúton is jobbulást! Remélem Kaposvárra már el tudsz majd vinni. :-)))

nick007 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3378
Tehát először a szavazás:
1.igen
2.igen
3.bajnokcsapat otthonában
4.street
5.-

Tippek:

ASE-Dombóvár +15 28/31 3-0
Körmend-Debrecen +17 32/24 3-0
Kaposvár-Falco +18 26/24 3-1
Szolnok-Albacomp +9 24/26 3-2
Huhh..

Hajrá ASE!

Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3377
Hajrá DK!
Ez egy tipikus "csakhogyhozzászóljakésamitopickunklegyenazelsőaversenben" stílusú beírás volt (HIHI).
Előzmény: Fishtax (3376)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3376
Azt néztem, hogy egész szépen helytáll a topikunk a Drukkerkocsma listáján: stabilan a 40. hely környékén tanyázunk, a női szekció is csak pár hellyel van mögöttünk, a tabella elejét 80%-ban a foci tölti meg, a csapatsportágak közül csak a kézilabda, vizilabda, jégkorong, az egyéniek közül pedig az atlétika, tenisz, kerékpár az, ahol több bejegyzés található (plusz még néhány, jellemzően "csetelős" topik). Persze tudom, hogy "marhában keresik a nagyot, nem emberben" (copyright by édesapám egykori kedvenc tanára), azaz ki tudja, a sokezer hozzászólás más topikban mit takar, értelmet-e, vagy csak szövegelést, így azt kell mondjam, hajrá mi, előre, topik! :-)

fish

belfera Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3375
Kösz a segítséget, de hétköznapokon sajnos 20.16-kor megy az utolsó vonat Sopronba (hétvégén 22.00-kor).
Viszont most már van sofőröm, ezért mégiscsak megjelenek a meccsen. A szünetben mindig oda szoktam menni némóhoz, aki a B-középpel szembeni palánk alatt ül, tehát ott megtalálsz.
Hajrá Körmend!
Előzmény: boran (3349)
Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3374
Szia Fish
Megnéztem az általad említett topicot, és - engedelmetekkel be is másolnám ide Sportbarát hozzászólását, mivel nagyban egyezik az én véleményemmel (remélem ez már kiderült korábban is). Tehát:
"sportbarát
Gratulálok a szolnoki csapatnak, hogy összejött nekik végre a kupagyőzelem. Azt hiszem úgy a játékosok mint a szurkolók örömét (az enyémet legalábbis mindenképpen) beárnyékolja a győzelem mikéntje. Szerintem mindkét csapat szokatlanul sportszerűen játszott, mindent megtett a győzelemért. ( Feltételezem, hogy a paksiak centere is "csak" fáradt volt az előző napi meccs után.Nem láttam az előző napi meccseket csak a csapatokat és eredményeket ismerem feltételezem hogy a paksiaknak volt a nehezebb feladata, de ezt sejthették már korábban .) Sajnos a bírókról a sportszerűség nem mondható el. Nagy II játákvzetőnek a III. negyedre nem lett volna szabad a pályára lépnie. Teljesen összezavarodott, így nem lehet meccset vezetni. Váradi játákvezetőnek viszont illett volna segítenie kollégáját. A meccsen egyébként sokkal jobban koncentrált a szolnok ezért valószínünek tartom, akkor is nyerik a meccset ha mindkét játákvezető úgy fújja a sípot ahogy egy tv-s kupadöntőn elvárható. Valószínű, hogy a szolnoknál 35-40 ,a paksnál 45-50 %-kal kevesebb fautot , kevesebb kipontozódást és a kupadöntőhöz méltó látványos játékot látunk. ( Remélem, hogy a gyermekeimet néhány év múlva nyugudtan leültethetem a képernyő elé és nem csak sportszerü felkészült csapatokat , hanem felkészült bírók által vezetett kupadöntőt tudunk nézni . (Jobban örültem volna 1 pontos szolnoki győzelemnek egy korrekt játkvezetés mellet.) Sajnálom ,hogy a két csapat nem a bajnoki döntőben fog találkozni. Szurkolok a szolnoknak, hogy a bajnokságban győzni tudjon a paks felett , mert különben csak egy statisztikai szám lesz ez a kupagyőzelem. Még két észrevétel : 1, Davis szerintem is az egyik legsportszerűbb játékos , "egy kicsit durva volt ahogy kipontozták " . 2, Gratulálok Trepáknak , nagyon tetszett a játéka. Egy kérdés a tájékozottabbakhoz: Tavaly a Paks nyerte a kupát úgy, hogy azt Kaposvárról hozta el. Igaz-e hogy Nagy II Kaposváron játszott éveken keresztül? ( remélem, hogy csak kacsa, mert ha ez így van akkor az egy kicsit meredek)"
Előzmény: Fishtax (3371)
Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3373
...Jaj, még nem is szavaztam. Emlékeztetőül a kérdések (aki még nem voksolt, az gyorsan tegye meg!!!)

1. Van-e igény erre az egészre, magyarul legyen-e ilyen hétvége?
2. Ha lenne ilyen résztvennél-e rajta?
3. Hol legyen megrendezve?
4. Egészpályás játék vagy streetball?
5. Teremben vagy szabadtéren (streetball esetén a kérdés értelmetlen)?

Tehát az én "kívánságlistám":
1. IGEN
2. IGEN
3. Paks (Feribá előadta Nekem a pályázattarvezetet, ezen kívül a paksiak úgysem mernek Szolnokra jönni :-))
4. Egészpálya (szerintem így is lenne több csapat)
5. Terem terem terem-terem-terem (vagy a ponyvás megoldás, ha zuhog :-))

Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3372
Szia Sporttárs
"ASE Budapestre költözik" Viszik az erőművet is?

Az átigazolásokhoz még annyit: Báder Marci természetesen jövőre Szolnokra költözik, emelett megtartjuk értékeinket (Lapov, Orosz, Trepák). Sztojan jön játékos-edzőnek, és jó szokásához híven hozza a fél csapatot Kaposvárról (Filipovics, Bukva). Ezekre az erősítésekre azért lesz szükség, mert a városnak vissza kell fizetnie a csarnok árát a szocik kasszájába, ezért visszabontják kicsit az arénát, így a sok magas legény - jut belőlük a cserepadra is - tudják tartani a ponyvát, hogy fel ne ázzon a parkett eső esetén.

:-)))

Előzmény: Törölt nick (3367)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3371
Ha vki szeretne olvasni _teljesen_ elfogulatlan szolnoki hozzászólást, az nézzen át a Sportfórum ismert topikjába, és keresse meg sportbarát beírását!
(Továbbra is tiszteletben tartva az itteni szolnoki topiktársak _elfogadható_mértékben elfogult véleményét!)

fish

Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3370
Szasz Csaby1

Örülök, hogy megismerkedtünk, ha sikerül a visszavágó topictalálka ügyben, az jó lenne. Nick007, Johhny Boy, Fishtax, Pepy, Saabee + persze a többi Atomos, ha sikerül eljutnunk idén Paksra (a csapatnak és Nekünk) mindenképpen szeretnék találkozni Veletek (újra). A sálamat nem adom! :-))

"Avass +szolnokiak. Szerintem igazából senki nem az Olajt szidta, hanem inkább a bírókat."
A bírókat, meg a Szolnokot, hogy megvették a bírókat + hisztiztek + cirkusz + színészkedés + hooligans (ebben mondjuk telj. egyetértés részemről :-(() + nem érdemeltük meg. Nekem ebben legjobban az utóbbi fájt, ezt tettem szóvá, és azt azért nem hiszem, hogy ez egy "levajazott" kupadöntő volt. Mégegyszer (és utoljára): egyáltalán nem panaszkodhatunk a bírókra, de csalást erős túlzás lenne emlegetni (lásd: Belfera tudósítása a faultokról). Az, hogy Nekünk kedveznek a sporik, egyáltalán nem megszokott (hiába no, nem mindenki kultiválja a szerb stílust), és talán ezért feltűnőbb. Máskor is voltak már ilyen meccsek, nem csak velünk történt meg, hogy ide, vagy oda lejtett egy kissé a pálya (a bírói szimpátia), de, hogy ez meccset eldöntő tényező lett volna?! Szerintem NEM, és ez az igazán fontos kérdés.

...Utoljára írtam a kupadöntőről, végezetül, csak úgy kaposvári-módra: KUPAGYŐZTES! KUPAGYŐZTES! MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK, HEJ, HEJ!!! :-))))))))

Előzmény: csaby1 (3364)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3369
"ha már a Váradi(játékvezető eltárs)is elismeri hogy Szolnoknak fújt"

Ácsi! Ez csak most ütöttem meg a szememet! Hogy is volt ez??? (Tudom, mások szemében ez már kukacoskodás, de ha már vádaskodunk, akkor azt tegyük rendesen, minden részletre kiterjedően! :-) )

fish

Előzmény: Tomas79 (3287)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3368
Összegyűjtöttem, mit írtak a hétvégéről az általam ismert megyei napilapok (portálok):
Tolnai Népújság
Új Néplap
(Szolnok)
nyugat.hu

fish

Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3366
T. Champions
Pontosan szeretnélek idézni, ezt írtad:
"Az pedig, hogy ki mennyit reklamál, ki kérem magmank, hogy a Stojant is beleértve természetesen az egyik legtöbbet reklamáló csapattal azonosítanák a Kvárt."

Én már többször vitatkoztam kaposváriakkal különböző fórumokon. Biztos általánosításnak fog tűnni, de általában jellemző rátok, hogy nem olvassátok el figyelmesen a vitapartner szövegét, ugyanis olyat én nem írtam, hogy a legtöbbet reklamáló csapat a mezőnyben a Kaposvár. Újra átolvastam a hozzászólásaimat, amiket Neked címeztem. Ezek voltak azok a mondatok, amik a Klímáról, vagy a dumáról szóltak:

"Minden élvonalbeli gárdából tudnék ugyanis min. 3 olyan játékost említeni, aki végigszövegeli a meccseket, még a legegyértelműbb szituációkon is vitatkozva."

"A Szolnoknak (és a Kaposvárnak) más a játéka, köszönhetően a - nem csak általam - sokat emlegetett "szerb iskolának"
/mármint különbözik a játéka az eredeti szövegben előtte említett stílustól/

"(és ha megtörténne az a kisebbfajta csoda, hogy összekerülünk a döntőben-nem csak miattatok írtam csodát. Szóval, ha összekerülünk, szerintem nyugodtan írhatunk a TV csatornáknak, hogy nehogy eszükbe jusson közvetíteni a meccseinket, mert mindne kissrác eldobálja a kosárlabdát és fejvesztve menekül a sakkcsapotkba!)"

Ha esetleg arra gonoltál, hogy egyenlőségjelet húztam az Olaj és a Kaposvár játékstílusa között, azt továbbra is fenntartom. Nem akarom itt most elemezni a két csapatot, legyen elég annyi: az Olaj a meccsekre nevezett csapatában általában 4 délvidéki származású kosaras szerepel (a bő keretben +1), és szerb az edző is. A Kaposvárnál szintén 4 délszláv, és véletlenül az edző is Újvidékről (Novi Sad) való.

Megértem, hogy nincs időd, de úgy nincs értelme "beszélgetni", ha nem figyelsz arra, amit a másik mond.

Üdv

Előzmény: champions (3336)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3365
Igyekeztem kivonni magam ebb?l a nagy perpatvarból, ami a kupadönt? után zajlott. Valahol megértem a két csapat szurkolóit, hogy néha kicsit felkorbácsolódtak az indulatok. Nem örültem neki, ennek ellenére nem érzem magam "fels?bbrendünek", mint néhány "semleges" hozzászóló.

Mindenkinek jó szurkolást a Play-off-ra! Sikerélményünk ugyis csak nekünk lesz! :)))

Paks-Dombóvár +18, 21/35, 3-0
MTE-Debrecen +25, 24/18, 3-0
Kaposvár-Falco +11, 22/30, 3-2
Szolnok-Albacomp +7, 19/27, 3-2

csaby1 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3364
A tippek, mivel az utolsó hely kötelez, na meg a topicmeetingen is megszóltak, hogy régen tippeltem:

Paks-Dombóvár +22, 24/32, 3-0
Körmend-Debrecen +21, 27/25, 3-0
Kaposvár-Falco +20, 26/30, 3-1
Szolnok-Albacomp +14, 22/28, 3-2

Szerintem a Körmendnek a legegyszerűbb a dolga, bár az is igaz, hogy nem keveset kell utaznia. Örülnék, ha a Falco legalább egyszer nyerne. És remélem, hogy az Alba meg az Olaj jól kifacsarja egymást, hogy aztán nekünk könnyebb dogunk legyen.

Avass +szolnokiak. Szerintem igazából senki nem az Olajt szidta, hanem inkább a bírókat. Én még most is tartom, hogy 7 játékos nem pontozóhat ki egy meccsen. Ez rossz felfogás, egyszerűen szétfújták a meccset.
Előöntőben gyertek Paksra, rendezünk egy meetinget....

Hajrá ASE!!!

Előzmény: Fishtax (3323)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3363
Mi van?Mi van?Mi van?
Csütörtökön divatszurkolás lesz Budapesten,fiúcskák? derogál hazajönni egy Dombóvár meccsre? Ezentúl strigulázni fogunk az Atomic Boys-on belül,és akinek kijön az 3 vagy 5 hiányzás azt számüzzük a bérletes oldalra antizni!
Félre az ökörséggel:szomorúan olvastam,hogy nem emelitek jelenlétetekkel az est fényét.
viszont egy kábé 30 fős dombóvári ármádia igen,úgy hírlik...Mondjuk már rájuk fér,mert még csak odahaza mutatták meg a tudásukat...

Feribá! Nagyjából úgy van ahogy írtátok Hool-Ultra ügyben.Viszont voltak Hool-ok:Vásárhely...erről a szolnoki kollégák többet tudnának mesélgetni....

Ismét beindultak a pletykagyárosok:ez oda igazol,amaz meg ide...
állítólag a Körmend oldalán már Trummer paksi szerződését tényként könyvelik el...ments Isten.
amit produkált a hétvégén...1pont+3 pont...Röhej!
Bácsival dumáltam vAsárnap. nagyon ki volt akadva szegény...állítólag hamarosan tárgyalnak velük.Ő maradna,de gondolom vannak ajánlatai külföldről...
azt mondta,hogy idehaza csak Pakson fog játszani...
Hajrá ASE!!!

Előzmény: Jonny boy (3360)
Cho8 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3362
Most nincs időm elolvasni a hozzászólásokat, de azért a kérdésekre válaszolok, meg tippelek.
Szóval:
1.Igen
2.Igen
3.Dunántúl
4.Mind1
5.Szabadtéren

Tippek:
Paks-Dombóvár +9 22/31, 3-1
Körmend-Debrecen +16 27/21, 3-0
Kaposvár-Falco +8 26/30, 3-2
Szolnok-Alba +11 21/28, 3-2

HAJRÁ KÖRMEND!!!!

belfera Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3361
Olajka91!
Senkit sem szeretnék kizárni a játékból (nincs is hozzá semmi jogom), ettől függetlenül nálam is szereztél néhány rosszpontot az ominózus hozzászólásaiddal, úgyhogy azt ajánlom, hogy mindig számolj utána a pontjaidnak, nehogy véletlenül kevesebbet kapjál tőlem az elértnél. :-)))
Most, hogy az összes fehérvári maffiózótól bocsánatot kértél, semmi gond. :-))) De azért többet ne boruljon el az agyad.

Elnézést kérek a szolnoki publikumtól, amiért elfelejtettem megemlíteni, hogy nekünk is szurkoltak, és egyben szeretném megköszönni ezen segítségüket.

Hajrá Körmend!

Előzmény: olajka91 (3358)
Jonny boy Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3360
olajka91
A tippversenyhez gratula. Amúgy meg nem veled, hanem az egy nappal ezelőtti stilusoddal volt bajom, de nem csak nekem.
Viszont ha jól értettem már Te is megbántad, ennélfogva a dolog részemről le van zárva.
Előzmény: olajka91 (3358)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3359
Sziasztok!
Szeretnék én is tippelni:)
Szóval:
Paks-Dombóvár +17, 24/28, 3-0
Körmend-Debrecen +18, 30/21, 3-0
Kaposvár-Falco +23, 19/25, 3-1
Szolnok-Albacomp +11, 23/27, 3-2

U.i:remélem mindenki továbbra is becsületes megnyilványulásokat fog irni,és nem fogják a mésikat fikázni.
Hajrá ASE!!!

olajka91 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3358
Jonny Boy!(szavazz ki)
Neked mi bajod velem, elnézést kértem attól akit megbántottam.Vagy a tipplistán 9.akarsz lenni.

Belfera köszönöm ,hogy te még nem zártál ki ,igy a kupadöntöre kíirt tipp versenyt nem nyerhettem volna ekkora fölénnyel.A Körmend -ASE mérközésre vissztérve elfelejtetted meg említeni a hooligan közönség segítségét a 4.negyedben.Szerintem ha csarnok közönsége (kivétel a paksiak)nem áll az MTE mellé akkor 15 pontal kikaptatok volna,bár ez csak az én véleményem.A 3. hely feledása nem volt sportszerű veletek szembe,bár valószinű más is igy cselekedett volna.
Két Somos !
Én hétfőn úgy mentem dolgozni ,hogy majd szétvetett az öröm!Bekapcsolom a gépem és csak "páratatlan"fehérvári hozzászolást olvastam hogy elcsalták a meccset!Ezért hirtelen elborultam!Az írásért Boccs!Csütörtökön már azt írhatsz amit akarsz nem idegesítem föl magam.
Győzzőn a jobb sportszerű mérközésen!Hajrá olaj forever!

Előzmény: Jonny boy (3348)
Jonny boy Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3357
Fish,
Kösz a meghivást, még nem tudom, hogy élek e vele. Tudod, iskola, ZH-k..Egyébként nagyon szivesen mennék.
Mindenesetre a múltkor, amikor hasonló felállásban néztünk meccset, az Albacomp idegenben nyert rangadót (sajna pont miellenünk..:((
és véletlenül most is idegenben játszik...
Te nem vagy babonás? :))

Amúgy hánytól lesz a derbi?

Előzmény: Fishtax (3322)
saabee Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3356
O.K.!

Ott leszek.Habár a kezdésről lehet késem pár percet :(

Előzmény: Fishtax (3322)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3355
Igen. A zsoldosokról később tárgyalunk.
Előzmény: saabee (3354)
saabee Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3354
Népszavazás 2002 /II. (by Feribá04)

1.Há' még yo,hogy!
2.Naná :)
3.Paks /lokálpatrióta :) , a későbbiekben ezt is pályáztatni lehetne,mint a kupadöntőt :))/
4.sztríííítbóllll
5.x

Az "idegenlégiós" kérdés kidolgozása a jövő zenéje???

Előzmény: Feribá04 (3335)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3353
Manapság szerencsére nem, de annak idején a Zegnek volt egy brigádja, akik radikálisan meg tudták oldani a vitatott eseteket.
Előzmény: saabee (3351)
saabee Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3352
Ezt neked belfera! :)

ASE-Dombóvár +19, 26/28, 3-0 (dac...)
Körmend-Debrecen +8, 29/25, 3-1
Kaposvár-Falco +12, 23/27, 3-1
Szolnok-Albacomp +17, 21/26, 3-2

Akkor is az ASE!Akkor is az ASE!Akkor is az ASE!

saabee Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3351
Én is valami ilyesmit karcoltam volna,habár most Feriba04 megelőzött.

Még annyit,hogy Magyarországon kosármeccsen HOOL-okkal tuti nem találkozik az ember /legalábbis szervezett formában :) /

Előzmény: Feribá04 (3326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!