Keresés

Részletes keresés

Feribá04 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3307
"de azt senki más nem tudja rajtunk kívül, miket kellett nekünk elszenvedni a bíróktól! (Lásd: Albacomp elleni idegenbeli, Falco elleni idegenbeli, Paks elleni itthoni"

Paks elleni idegenbelit akartál mondani ugye? Azt még úgy ahogy aláírom, de a szolnoki meccset semmiképp. 5 játékosunkat fújta ki Vígh és Jurgilasnak is 4 volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Hány vendégjátékos pontozódik ki akkor, ha nem szenvedtek a bíróktól? 7????

Egyébként megemelem a kalapom előtted azután amit saját szurkolótáborodról írtál.
Igaza van Belferának. A nagy Olaj tábor is ilyen trágár lett volna, ha nincsenek olyan vezetőik, mint pl. Tojás. De volt és így a szurkolók létszáma még a Körmendét is verte, a csapat pedig bajnok lett.

Üdv.
Feribá04

Előzmény: Tigress (3304)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3306
Szia Avass!

Ha megütitek az Albát az elődöntőben beszélhetünk a nyári kosárral kapcsolatban, de kizárólag Pakson, mert Szolnokon nem kellene tovább ASE-Olaj topiktalálkával kísérletezni. Ha magánban akarsz a freemail működik vagy hívj (20/9558849).

Üdv.
Feribá04

Klima-vill Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3305
Sziasztok!! Lehet, hogy en vagyok az elso de megkell vedenem a birokat. Valljuk be akarhogy fujnak mindenkeppen meglettek volna talalva a vesztes csapat reszerol. Ugy jottek ki a pályára, hogy megfogjak a meccset es utanna kovetkezetesen befujtak azokat a faultokat amit a meccs elejen (sokat hibaztak , de mendket csapat fele---igy csalassal ne vadoljuk oket)
Hajra Kaposvar!!
Tigress Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3304
Nagyon felment bennem is a pumpa a sok "semleges" vélemény miatt.
Most, hogy egy nagyon kicsit talán tényleg idefújtak (elsősorben Davis 5. faultjára gondolok -igaz kint volt a keze Davisnek, bár Czigleré sem volt semmi) mindenki szid minket (durvábban teszik, csak nem merem kiírni, mert még én leszek a bunkó), de azt senki más nem tudja rajtunk kívül, miket kellett nekünk elszenvedni a bíróktól! (Lásd: Albacomp elleni idegenbeli, Falco elleni idegenbeli, Paks elleni itthoni, a Kaposvár elleni utolsó meccsen sem volt éppen semleges a bíráskodás... Hadd ne folytassam)
Ugyanezeket, amikért most ti háborogtok, nekünk _folyamatosan_ befújják!
Falcosok meg se szólaljanak: Miljkovicsnak technikai jár, ha bemegy a pályára, Zsoldosnak nem. Wiley teljes erőből belerúgja a labdát a hirdetőtáblába. Semmi. Később szép tisztán mondja a bírónak, hogy "Te buzi" majd megismétli, hátha elsőre nem figyelt. Ismét semmi. Bezzeg a múltkor Vuki megkérdezte a bírót: "Te láttál valamit?" Technikai.

E Z E K A F I Ú K N A G Y O N M E G É R D E M E L T É K !!!!!!!!!!!!!!

És a Paks kipontózódásos "taktikája" undorító. Csak hogy most is a bírókra lehessen fogni...
Sajnos ők tényleg rossz felfogásban kezdtek neki, teljesen széttördelték a játékot, de könyörgöm nehogy már ez is a mi hibánk legyen!
"Szurkolók": Sajnos sokadszor is meg kell állapítanom, hogy nagyon gyenge és bunkó szurkolótáborunk van:-( Sorry a paksiaknak és a fehérváriaknak is(Bár legutóbbi hozzászólásaik alapján nem érdemlik meg)
Remélem nem sokáig fogom ilyen rossz szájízzel olvasni a fórumot.
Ui: A bajnokságban biztos hogy továbbra SEM fogjuk megkapni a hazai pálya előnyét, mint ahogy eddig SEM kaptuk meg (eltérően a Pakstól, Albacomptól, Falcotól, Kaposvártól)

De akkor is
K U P A G Y Ő Z T E S , K U P A G Y Ő Z T E S , K U P A G Y Ő Z T E S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRÁ OLAJ! SZÉP VOLT FIÚK! KÖSZÖNJÜK!

Ui2: Ezt még tegnap délután írtam, azóta egy kicsit korrektebb lett a hangvétel.

Avass Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3303
Tipposzlop (CTRL-C Belferától)

(eredmény, legjobb dobók, párharc kimenetele)

Paks-Dombóvár +14, 24/31, 3-1
Körmend-Debrecen +18, 34/21, 3-0
Kaposvár-Falco +23, 19/27, 3-1
Szolnok-Albacomp +11, 20/29, 3-2

Avass Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3302
...kész vagyok, most keresem az államat a földön. Ezek után csak tőmondatokat írok. E is kezdem: VÁÁOOOOUUUUUUUU!!!! U-U-U-U-U-U-U-U :-)))))))
Előzmény: belfera (3295)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3301
Topikkongresszus:
én már az elején mondtam,hogy ez gázos lesz.
Annak azért örülök,hogy a maradék összehozta a dolgot és jót cseverésztek.
A rendőrfönökkel való konzultálásunk tett pontot a dolog végére,ekkor döntött úgy a brigád nagy része,hogy ezt most inkább ne.
Azért szerintem bőven lesz még alkalom hasonló és talán még teljesebb és nagyobb látogatottságú rendezvényre.
Én az elvesztett kupadöntő kapcsán felemlegetném a vezetésünk szerepét is:annál a sokat emlegetett licitnél dőlt el a kupa sorsa.Nem hiszem,hogy nem lett volna rá suska:az új lelátókra volt lé,erre meg nem?
Na ennyi mostanra...holnap folyt.köv.
HAJRÁ ASE!!!
Előzmény: Artúr Doki (3300)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3300
Tegnap este olyan buli volt Pakson(amúgy búfelejtő),hogy az hihetetlen...
Ma reggel mikor szedegettem össze az előző napi élményeket azon tűnődtem,hogy mi lett volna ha kupagyőzelmet ünneplünk?
Végignyálaztam az elmúlt napok beszólásait,írásait hát zajlik az élet...
Olajka91 elég rendesen összeakasztotta a bajuszt a Somos-Klánnal...remélem egymás közt majd lerendezik a héten.
Champions kellemes,moderált megnyilvánulásai is szívderítőek voltak.Nem tudom milyen drukker: ha kívülálló akkor akár el is húzhat.
Ha kaposvári érzelmű,akkor nem szóltam...akkor értem.
Azt érdekesnek találom,hogy két kaposvári érdekeltségű bíró is fújt nekünk: Vipera Bognár az elődöntőben, nímand Nagy II a döntőben.
Miért kell neki fújnia a döntőt? Hol a többi nevesebb bíró? Valovics,Hartyáni,Harsányi,Bodnár...Nem mint ha velük esetleg más lett volna.
Ha dr.Vígh fújja a döntőt,akkor Paksra került volna vissza a kupa...Ő nagyon korrektül fújta a Szolnok-Falco elődöntőt.Nem szarik be,nem hagyja megfélemlíteni magát(közönség és játékosok által)...
Na de ez most már történelem...amely egy új kupagyőztest szült.Üdv a klubban!
remélem ismétlődik a tavalyi forgatókönyv: nevesítve,hogy a kupadöntőben vesztes nyeri a bajnokságot...
Előzmény: Artúr Doki (3299)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3299
Csók Kedveskéim!
Üdv minden fele és egészbarátomnak.
Asszem Belfera litániáit nem lehet überelni és mivel elég álmos vagyok,így ezt meg sem kísérelném.
Amúgy meg kábé azt írta ami az én véleményem is.
SZÉLLEL SZEMBEN NEM LEHET PISILNI!

Lehet,hogy némi változtatást kéne eszközölni az elkövetkező kupadöntőkre:
-semleges pálya(bár ez a szövetségnek nem érdeke)
-legalább a döntőre semleges ,pártatlan bírók lehetőleg külföldről.
-bronzmeccs tök fölösleges...mai ínséges időkben költségkímélés a döntőben már nem érdekelt csapatok számára.

Ja gratulálnék a jobbérzésű,normális szolnokiaknak a kupagyőzelemhez.Azt írnám,hogy megérdemelten győztek,de...
A többit már úgyis tudja mindenki...nem akarom szaporítani a szót.
Amúgy a mai NS címlaptól majdnem rókáztam,(köszönhetően a tegnapi felejthetelen Bongo-buliban elfogyasztott tetemes mennyiségű alkoholnak)ott örömködött az ünneplő csapat mellett a 3 paksiak által leginkább "kedvelt és megbecsült" Olaj-rajongó is...

Előzmény: belfera (3294)
belfera Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3298
Ismertetném a tippverseny szabályait 13 vélemény-nyilvánítás alapján:

1. Kapjon-e (felezett) pontot, aki a meccs győztesét nem találja el?
8 igen, 5 nem - MEGSZAVAZVA

A kapható pontok, melyeket felezni lehet:
(eltérés - pont)
0: 16 pont
1-2: 12 pont
3-4: 10 pont
5-6: 8 pont
7-8: 6 pont
9-10: 4 pont
11-12: 2 pont

2. Kapjanak-e +pontot a legjobb tippelők?
7 igen, 6 nem - MEGSZAVAZVA

Pontok by belfera:
1. 5 pont
2. 4 pont
3. 3 pont
4. 2 pont
5. 1 pont

3. Legyen-e tippelés a párharcok pontos kimenetelére?
12 igen, 1 nem - MEGSZAVAZVA

Pontok by saabee:
(párosítás - pont telitalálatra)
1-8: 5 pont
2-7: 6 pont
3-6: 8 pont
4-5: 10 pont

4. Legyen-e tippelés a legjobb dobókra?
10 igen, 3 nem - MEGSZAVAZVA

Pontok by belfera:
(eltérés - pont)
0: 5 pont
1-2: 4 pont
3-4: 3 pont
5-6: 2 pont
7-8: 1 pont

Le is adnám a tippjeim:
(eredmény, legjobb dobók, párharc kimenetele)

Paks-Dombóvár +16, 24/36, 3-0
Körmend-Debrecen +21, 31/25, 3-0
Kaposvár-Falco +14, 22/30, 3-1
Szolnok-Albacomp +6, 18/28, 3-2

Ha kérhetem mindenki ebben a formában tippeljen, megkönnyítve ezzel az összesítést. Köszönöm!

Igaz, hogy nem túl nagy az érdeklődés, és már le is mentek az első meccsek, én azért ennek ellenére tippelek az NBA-re is.

Detroit-Boston 3-4
L.A. Lakers-San Antonio 4-2

Jó játékot mindenkinek!

belfera Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3297
A kupadöntőre leadott tippek új szabályok szerinti kiértékelése után az alábbi eredmény született:

1. olajka91.32 pont
2. Fishtax..20 pont
-- Gabci456.20 pont
4. nick007..16 pont
-- pepy.....16 pont
6. G_e_r_y..15 pont
7. belfera..13 pont
8. Avass....11 pont
-- némó.....11 pont
10. Cho8....10 pont
--Jonny Boy.10 pont
12. jani0625.8 pont

Gratula mindenkinek!

Fishtax Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3296
(Tisztázzuk: nick007 paksi, míg rik-027 kaposvári.

fish)

Előzmény: Avass (3286)
belfera Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3295
Na, ezt übereld, Avass koma! :-)))
belfera Creative Commons License 2002.05.07 0 0 3294
Úgy tűnik, hogy a mi kis férfi kosárladbánkban mindig történik valami, amiről hosszan lehet vitázni.
Először is szeretnék gratulálni a szolnoki kupagyőzelemhez - az eredmény ismeretében mindenképp megérte kipengetni a rendezésért 14 millert (!!!), ami végülis csak 11,2, hiszen a lé 1/5-ét visszakapja a klub. Köszönet a szombathelyi vezetőknek, hogy ilyen sokáig bírták a licitet (vannak ott még rejtett tartalékok), és ezzel 2,8 millához juttatták a körmendi klubot (is). (Gyengébbek kedvéért a rendezésért kifizetett összeget 5 részre osztják a résztvevő csapatok és a szövetség között.) Viszont nem értettem a szolnoki polgármester azon nyilatkozatát, miszerint "nagy sportdiplomáciai siker, hogy Szolnokra került a döntő" - az nem sportdiplomácia, hogy mi adjuk érte a legtöbbet, ilyesmiről esetleg egy pályázat útján elnyert esemény után lehetne beszélni.
Még ma sem tudom, hogy kinek is szurkoltam a döntőben, hiszen a Paks ugyan szimpatikusabb csapat számomra, de nem akartam, hogy - esetleges döntőbeli ellenfelünkként - egy kupagyőzelem után feldobódva vágjanak neki a rájátszásnak, és hát azt sem bántam volna, ha új név kerül a kupára, és az ellenünk egymás után 3x elbukó Szolnok 11 év után ismét nyer valamit.
Maga a mérkőzés nagy csatát hozott, rengeteg bírói tévedéssel, rekordszámú faulttal, ennek ellenére a helyszínen én nem éreztem úgy, hogy különösebben elcsalták volna a meccset a játékvezetők - talán még túlságosan el voltam keseredve a szombati vereség miatt. Éppen ezért - olvasva az össznépi felháborodást - ma délelőtt újra megnéztem videón az összecsapást.
Az első 30 percben ide is, oda is tévedtek a szürkeruhások, bár már ekkor is inkább a paksiakat sújtották - szvsz nem volt fault: Lapov 2. (tiszta blokk) és 3. (enyhe lökdösődés a palánk alatt) illetve Davis 1. (pattanózásnál elugrott Lapov mellett) és 3. (könnyű testi érintkezés), Geri 2. (tiszta blokk) és 3. (pattanózásnál elesett Trepákkal és Sitkuval), Zacsi 2. és 3. (mind2x védő követése némi felsőtesti érintkezéssel).
A 4. negyedben aztán feljöttek a vendégek 72-70-re, és ezután következett egy elég erős széria (egymást követő paksi támadások):
- Vuki hátraszaltó, támadó (egyben 5. hiba) Davis-nek - én ehelyett najnkomafírrel és technikaival jutalmaztam volna a szerb színészóriást
- elrontott dobás utáni lepattanóharcnál Lapov kiüti a labdát, szolnoki bedobás - fordított ítélet
- Marci mellbelöki Szaszát, támadó fault - be lehetett fújni, bár Borisz egész meccsen ugyanezzel a mozdulattal tartotta távol magától védőjét, és talán ennek is köszönhetően Marci teljesen begőzölt (lásd még Pavlo letarolása)
- Zacsi előredőlve, vállal belefut Lapovba, támadó fault - jogos ítélet
- Czigler befordul a 4 faultos Lapov mellett, aki lábbal tolja kifelé, majd a dobást Vuki elüti leszálló ágban, a síp néma marad - ehelyett inkább 5. fault Lapovnak, de ha már ezt nem merték felvállalni a sporik, akkor kosár jó
- Czigler követi Vukit, bekövetkezik a testi érintkezés, 5. fault a paksi centernek - semmi sem volt
Eközben az Olaj ismét elment 10 ponttal, a vendégek pedig teljesen begőzöltek, és ütöttek vagy 10 faultot az utolsó percben - a 7 kipontozódással mártírrá téve önmagukat.
Ettől függetlenül érvényesült a hazai pálya (Vígh csak az elődöntőt vezette), de az ASE még így is nyerhetett volna, ha veszélyesebb távolról (szünetig 1/8, a végére kábé 5/17), és Czigler nem dob 5-6 majdnemrigót közelről.
Csak az érdekesség kedvéért írom le, hogy én már átéltem olyan élvonalbeli mérkőzést, amit a vendégcsapat 3 emberrel fejezett be - úgy 14 éve egy ZTE-Körmenden történt meg utoljára ez a csúfság, ráadásul úgy, hogy ott az utolsó percekben nem volt ámokfutás (értsd faultolás 10 másodpercenként).. Ha jól emléxem, akkor azt a meccset Juhász Sándor, a paksiak jelenlegi elnöke vezette, aki aztán a következő szezonban már az egerszegiek vezetőedzőjeként tevékenykedett. Lehet, hogy jövőre Váradi vagy Nagy II lesz a Szolnok mestere? :-)))))

Szurkolótáborok (a nézőszám megtippelésében mégsem vagyok olyan jó, ezért előfordulhat, hogy hülyeségeket írok, de az arányok nagyjából stimmelnek - talán :-)):
-Falco
Szombaton 5-6 sárgapólós + kábé ugyanennyi "civil" tapsolt párszáz szolnoki között. Egyikük a hazai játékosok büntetőzés közbeni zavarásával is megpróbálkozott, de aztán néhány hazai néző felállt, és jobb belátásra bírta. :-(
Vasárnapra megfeleződtek, de azért megtapsolták kedvenceik szép megmozdulásait.
-Körmend
Az elődöntőn úgy 40-50-en lehettünk a szektorban + az esetleges "rejtőzködők", és rendben is volt a szurkolás. Sajnos a nagyobb tömegek a döntőbejutás esetén vállalkoztak volna a kb. 350 km-es útra, de mivel ez nem sikerült, ezért úgy 15-20-an (szolid, családos emberek :-)) maradtunk a 3. helyért rendezett bohóckodáson.
-Paks
Mindkét napon komolyan érdekeltek voltak, és nagyjából meg is töltötték a vendégszektort, úgy 50-80 emberrel, az egyenpólónak köszönhetően pedig még félelmetesebb látványt nyújtottak. :-) Szurkolásban ők is hozták a tőlük megszokott, megbízható produkciót. (Bár ilyesmit már félve írok le, mert a topiktalálkán egy szolnoki drukker enélkül is paksinak gondolt - csak azért, mert éltettem Cziglert:-)))
-Szolnok
Tömören: Hooligans, hooligans! :-))) Kazinczy-díj kizárva! :-))
Szombaton az első elődöntő nagy részében szólt a "Litván cigány!" és a "Buzi Czigler!", a második meccsen szerencsére több volt a szurkolás, bár a "Táncolj köcsög!"-ből itt is lehetett volna kevesebb. Utóbbi mérkőzés szünetében átmentem dumálni a paksiakhoz, de hamarosan megjelentek a helyi erők is, akik 1xűen lebuziztak, és egy követ útján megkérték a levegőző piros-kék drukkereket, hogy inkább menjenek vissza a szektorukba, mielőtt balhé lenne. Már épp kezdtem attól tartani, hogy nem tudok visszatérni a helyemre, de aztán szerencsére lenyugodtak a kedélyek, és Csabesz valamint Endre megjelenése után már teljes biztonságban éreztem magam. A legkorrektebb jelenet az volt, amikor a rögtönzött kiselőadást tartó Darth Maulnak a "Baljós árnyak"-ból (alias festett arcú, alias Franci) odaszólt az egyik higgadtabb cimbije, hogy jöjjön, mert kezdődik a meccs, és mikor látta, hogy továbbra is löki a sódert ráordított, "Kezdődik a meccs, gyere már szurkolni! Vagy Neked nem az a fontos?", és elviharzott. Ezekután egyetértek azzal a nézettel, amit talán Avass vetett fel 1x, miszerint a néhány eccerű embert leszámítva jó srácok az OilBoy-ok (Csabeszról és Endréről például nem tudom elképzelni, hogy huhogna), csak hiányzik egy olyan idősebb vezéregyéniség közülük, akire hallgatnak, és aki tudja, hogy mi fér bele a szurkolásba és mi nem. A Micimackó dallamára énekelt "Minél inkább szopatunk, annál inkább szopatunk!", vagy a dr. Víghnek szánt "Vígjáték" például kifejezetten bejött nekem! :-)
Vasárnap már korrektebb volt a szurkolás, a "Hajrá Olaj!" és a "Gyerünk, gyerünk, Olajka!" dominált, némi buzicziglerezéssel, cigányozással spékelve - mondjuk a sok "sztendingovésön" kicsit unalmassá vált a végére. :-)
Még Mol Szolnok Fun érvelését elfogadva is meglepett, hogy a döntőre sem telt meg a csarnok, ráadásul a mindig hazug NS szerint - akik most az üres helyek ellenére is teltházat írtak - már nem először.

Topiktalálka:
Kedélyes dzsembori kerekedett belőle - köszönet Avassnak a szervezésért + a fuvarért és szállásért. Kár, hogy a "leggyávábbakat" csak Jonny Boy és a "civil" csaby és csapata képviselte. :-(( Legközelebb tessék váltás ruhát hozni, és akkor nincs mitől tartani - kivéve azoknak, akiknek a homlokukra van tertoválva, hogy "Hajrá ASE!". :-)) Bár olyasmit is hallottam, hogy a vérszomjas huligenszek Geiger-Müller-számlálóval járták az éjszakát paksiak után kutatva. :-))) Amúgy csodálkoztam volna, ha valakik belekötötnek úgy húszunkba. Rostassal az elődöntők között dumáltunk, este pedig a megjelentek között volt Avass, Bocai, Gabci, Mol Szolnok Fun, oilboys, csaby, Jonny Boy, ChrisClay, némó és jómagam. olajka91 szerencsére nem ért oda, így most nem kell letagadnom, hogy ismerem. :-)) A csarnokban összefutottam még kwest-tel, Artúr Dokival, Fishtax-szel, nick007-tel és saabee-val.
Üdv minden régi és új ismerősnek!!

Hajrá Körmend!

Fishtax Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3293
Mondjuk egy olyan vki, aki már véletlenül (és tényleg teljesen véletlenül) dolgozott már együtt az említett céggel. Tolna megye sem olyan nagy, és mint említettem, a vezérig. bonyhádi.

fish

Előzmény: belfera (3291)
belfera Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3292
Sporttárs, épp erre jártam! Honnan kellett emelkednie a körmendi csapatnak a szemedben? Most aztán tényleg kibújt a szög a zsákból. :-))))
Előzmény: Törölt nick (3255)
belfera Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3291
Fishtax!
Érdekes a "gazdag pécsi etnikummal" kapcsolatos infód - szerintem ez már elég lehet egy óváshoz. :-)) Pakson aztán gyorsan megy a nyomozás! Az autó tulaját rendszám alapján nem nehéz kideríteni egy kis rendőri segítséggel, de hogy a cég adatait ki vágja fejből egy buliban, azt el nem tudom képzelni. :-))
Előzmény: Fishtax (3233)
csaby1 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3290
Hello!!!

Először is gratula az Olajnak!!! Szerintem jobbak voltak. Legalábbis addig a bizonyos 35. percig. Ami utána volt, az már kicsit nevetséges is lehetett. Azt is elismerem, hogy Zacsiék a végén már direkt csinálták a faultokat, de semmilyen körülmények között nem szabad 7 embert kipontozni.
35 percig összevissza sok hülyeséget fújtak. Hülyeségvolt Pavlovicsot is kipontozni. Maljkovics szerintem jogos volt, mint ahogy nálunk Marcié. 72-70 után meg....
Na tény, jobb volt az Olaj, ded ha mi jobbak vagyunk, akkor se nyerhettünk volna.

Utoljára köszi Avassnak a szállást, Bocaiéknak, Krisztáéknak stb. a bulit. Zsebe Ferinek a beszélgetést. Én jól éreztem magam. Kicsit a végén már nagyonis.
Gyertek a negyeddöntőben Paksra, és megismételjük a bulit.

Na ezért most megnyerjük a bajnokságot.
Hajrá ASE!!!

Előzmény: Avass (3288)
saabee Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3289
"Legfőképpen Feribával szerettem volna beszélni néhány szót, már a nyári torna végett is, de Fish akadt a horgomra, vele volt Nick (Rik?) és Saabee (ezek szerint Te voltál?). "
Igen.Én voltam :)

"Kérdésedre válaszolva: a magasabbik, támogatásomra felvonult arc Gabci456, míg a stöpszli (meg tudsz bocsájtani, Kriszti???!!!) a Bocai volt. "

Bocsi Gabci456 :)
Nem tudtam pontosan,hogy xGabi,vagy Gabci456 :)
Volt 50% esélyem,gondoltam merészen megtippelem :)

Előzmény: Avass (3286)
Avass Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3288
Saabee
Teljesen igazad van, a szerény eszközeimmel én is le próbáltam állítani a magáról (és a topic szelleméről) megfeledkezett kollégát. Nemsokára kiderült, hogy sikerrel tette-e?

Ja, ne legyek igazságtalanul egyoldalú: Olajka91, szeretném (valszeg nem csak én), ha Te sem szólnál úgy hozzá, mint azt megtetted nem is olyan régen! Akkor inkább ne írd le....

xGabi
A szakmabelit én úgy értettem: nem szeretem az olyan közvetítést, tudósítást, ahol érezni lehet, hogy a spíker szurkol valakinek. Még akkor sem, ha az a saját csapatom. Mert ezzel nagyon sok embert bánt. A másik oldalról. Is. Ennyi.

Kivételt képeznek ezalól term. a válogatott mérkőzések, magyar sportolók nemzetközi eseményeken. No, akkor lehet (sőt kell) szurkolni egy riporternek!

Előzmény: saabee (3283)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3287
Hi xGabi!
"túlzásokba estek a kupadöntőt illetően,és azt is,hogy a döntő nem a játékvezetésen dőlt el."
Igazad lehet,de ha már a Váradi(játékvezető eltárs)is elismeri hogy Szolnoknak fújt,akkor lehet bennene valami.
Szerintem amikor 2 pontal vezetett csak a Szolnok(72-70)akkor szerintem tudtunk volna fordítani
Személy szerint neken nem a vereség fáj,szintugy mint a paksi barátaimnak sem,hanem az,ahogy kikaptunk.Megnéztem a meccset mégegyszer,most videoról,és nagyon,de nagyon sok hiba volt a játékvezetésben.Szerintem kb 7-8 kosarat kaptunk a játékvezetők miatt,és kb 5-6 büntetőt.
Ez a szerény véleményem.
Hajrá ASE!!!

Előzmény: xGabi (3284)
Avass Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3286
...hát akkor a változatosság kedvéért megint én.

Most a topic-eseményekről.
Ígéretemhez híven szombaton 14:10-kor a megfelelő ismertetőjegyek birtokában ott szobroztam a csarnok előtt. Egy darabig vártam, azután felgyorsultak az események: gyors egymásutánban érkeztek a topicosok. Negyed órán belül megismerkedtem Rostassal, Némoval, Nick007-el (vagy Rik-027 voltál?), aki nagy meglepetést okozott Nekem! Beszéltem ezen kívül Pepy-vel, persze jött Belfera és Csaby is (csak akkor még nem tudtam, hogy Ő az). Ja, és odaköszönt Artúr Doki is (asszem már megismerném).
A szünetben a többször részletezett okok miatt a paksiak nem tudtak ott lenni, azért mi váltottunk néhány szót a körmendiekkel és az egyszem semleges (értsd: csapatilag nem éríntett) Rostassal.
A paksiakat nem lett volna értelme a meccsünk után várni a csarnok előtt, a 3. negyedben szépen elszivárogtak a csarnokból (mint később kiderült, a városból is:-(((). Az esti sörözésen-borozáson-beszélgetésen az ASE szurkolótábort csak JohnnyBoy, valamint Csaby1 képviselte az oldalbordával + 2 lelkes topic-olvasóval-szurkolóval együtt. Körmendi részről Belferáék (a soproni különítménnyel) Némó, + néhány (talán)topicos srác képviselte, akiknek a nevét sajna nem sikerült memorizálnom (bocsi!). Szerintem jól elvoltunk...
A döntő szünetében még egyszer próbálkoztam, gondoltam, majd hátulról támadok, Olaj sállal nem biztos, hogy átjutottam volna a marcona rendezőkön. Legfőképpen Feribával szerettem volna beszélni néhány szót, már a nyári torna végett is, de Fish akadt a horgomra, vele volt Nick (Rik?) és Saabee (ezek szerint Te voltál?). Kérdésedre válaszolva: a magasabbik, támogatásomra felvonult arc Gabci456, míg a stöpszli (meg tudsz bocsájtani, Kriszti???!!!) a Bocai volt.

asszem mára elég belőlem ennyi, jó éjszakát, kocsmázók!

Előzmény: saabee (3281)
xGabi Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3285
Teljes jogi felelősségem birtokában kijelentem,hogy nem én voltam ott Avass - sal a szünetben.Vele is szerettem volna összefutni,de most nem jött össze :-(
Majd legközelebb,ígérem nem fogok elbújni! :-)
Előzmény: saabee (3281)
xGabi Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3284
Na most az egyszer megelőztelek! :-)
Eddig nem tudtam,hogy sporttárs és rostas szakmabeleiek,de ha ez tényleg így van,akkor tényleg nem akartam őket (sem) lehordani a délutánival.Azt viszont továbbra is tartom,hogy egyes fehérváriak - akinek nem inge,persze... - túlzásokba estek a kupadöntőt illetően,és azt is,hogy a döntő nem a játékvezetésen dőlt el.
Előzmény: Avass (3270)
saabee Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3283
ALL!

Nem tudom miért szabadultak el így az indulatok,de Nekem az eddigi hangvétel jobban tetszett!
Ezért szeretnék felszólítani Mindenkit,aki így érez,hogy álljon ki a kupa-döntő előtti DK-ért!

Miért terjed itt ez a stílus!?

Úgy látom nagyobb vihart kavart szinte az egész döntő a kívülállókban,mint a résztvevő csapat szurkolóiban.
Kezd elszabadulni a pokol...
Ez senkinek sem yo!!!

Ezért kérek minenkit,aki nem tudja kultúrált formában megfogalmazni mondandóját az NE ÍRJON SEMMIT!!! /megoldás lehet:leírod egy papírra,elolvasod ha lehiggadtá elolvasod amit írtál,és még mindig úgy érzed,hogy ezt akarod beírni akkor bevered a gépbe!-de az OK gomb helyett azt nyomod,hogy MÉGSE :)/

Másik megoldás:beírsz valamit a Szóljuk le az előttünk írót! c. topicba.

Előzmény: champions (3280)
Avass Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3282
(Egyre kevésbé) Tisztelt Champions!
Újból elolvasgattam az indexes hozzászólásaidat. Szerintem ne add ki bőrkötésben! Azt hiszem rájöttem, hogy mi a különbség kettőnk között. Te mindenki magyar kosárlabdacsapatot utálsz a kaposvárin kívül, míg én ellenfélnek tekintem Őket, akik szintén győzni akarnak. Te legszivesebben megsemmisítenéd a Paksot (különösen a "ruszki" Jurgilast, Cziglert, Mészárost, Sitkut, Fodorékat - ja, hogy ez már szinte az egész csapat?!). Egy kanál vízben megfojtanád a Szolnokot (hadd ne soroljam a "kedvenceidet"), és legszívesebben bezárnád az "istállójukba" a dombóváriakat. Azt hiszem, az általad említett fiataloknak Tőled is lenne mit (remélem minél kevesebbet) tanulniuk.
Az a legnagyobb vicc egyébként, hogy kaposváriként színészkedéssel és tisztátalan játékkal vádolod a kupadöntő két csapatát (is). A topicon jelenlévő "semlegeseket" megkérdezve valószínűleg a legtöbben vágnák e műfaj M.O.-i legnagyobbikának nevét. Egyébként az általad grál lovagokként beállított kaposváriak közül pl. Dzunics, és Filipovics nálam csak "mutogatós" melléknévvel rendelkezik, Szojanról + csitt!! (Egyébként már soxszor mondottam, Ő nálam sok mindenben kivétel, de azt azért megjegyezném: addig örüljetek, amíg rendsen, időben tudtok neki fizetni!)
Ja, és hogy örülj, én is nyalok 1 kicsit Fish-nek (és az ASE-nek). A TV-ben látható kupadöntővel ellentétben Nálam az év legszebb és legszínvonalasabb meccse az elődöntőben, szombaton lejátszott Körmend-ASE volt.

Várom válaszod, remélem megírod, hogy pl. a körmendieket miért utálod?!
Avass

saabee Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3281
Hi all!!!

Szóval akkor a 7vége.
Szombaton bizakodva vágtunk Neki a cirka 150km-es útnak.A bizalom nem volt megalapozatlan, mint ahogy azt a -18ról visszahozott elődöntő is mutatta.Mi tagadás azért szerencsénk is volt...

A két meccs közbeni topictalálkáról elég jól lemaradtunk :(
Habár Jonny boy próbált rávenni,hogy menjünk ki a csarnok melletti büfébe,mivel ott van pl. belfera is.Nem vállaltam fel,hogy 2en szabadon kószáljunk,bocs :)

Sajnos a meccshez tartozik,hogy pár tucat szolnoki
folyamatos fikázott minket.Sőt a 2 meccs között még 1 diszkrét sztriptízt is prezentált egyikőjük.

A napfénypontja volt még amikor az Olaj-Falco (!)
elődöntő közben minden szolnoki kosár után Nekünk mutogattak át...Ezért külön GRATULÁLOK az érintetteknek,Bravo!

A kupadöntő napja ismét a szokott körítéssel zajlott:( Ya,itt többek közt megtudtuk egy kispesti sráctól (Nuova Guardia),aki átjött hozzánk beszélgetni (lám így is leht!),hogy tegnap 2 paksi megfeküdt./Őket azóta is keressük,ugyanis Nekünk ez nem tünt fel:)/

A kisdöntőn a színvonal nem verdeste a plafont,hullottak a homályok becsülettel /pl. Kálmán Laci előadásában is láthattuk ezt a műfajt/,meg akadt pár kapufa is :)
Legfőképp a streetball jeleg bontakozott ki.A Németh Isti hatalmasat játszott :)

A döntőt mindenki láthatta :) ,vagy :( (?)
Én személy szerint úgy döntőttem nem nyilatkozom róla ellenberger kíváncsi lennék legfőképp a körmendiek véleményére.A "sokak által elfogultsággal vádolt" /:)/ belferának is színt kell vallania /gondolom miután végzet a szavazatok összesítésével-úgy is újra számolást fogunk kérni-ezt meg is teszi :)/ :))
Azért persze annyit alárulok,hogy Báccsi kipontozását követően "visszavonultam".Így az utolsó 5 percről ha akarnék sem tudnék nyilatkozni...

Gratulálok a Szolnoknak a kupagyőzelemhez!Szerintem vasárnap jobban is játszottak,mit mi.Ettől függetlenül eléggé letört a vereség ténye.

Topic-találka!
Sajnálom hogy nem jöhetett létre az 1.Gigantikus topic-találka,főleg azért mert Mi nem vállaltuk fel.Azonban,aki ott volt a hétvégén a csarnokban szvsz maximálisan megért bennünket.
Ennek ellenére végeláthatatlan számú kisebb találkozó esett meg,ami önmagában is örvendetes :)
Pl.: belfera előszeretettel kereste a társaságunk :)
Valamint a döntő szünetében feltünt körünkben Avass 2 másik "csávó" társaságában /az egyik asszem xGabi volt-erősíts meg,vagy cáfoljál!;a harmadik személy nem tudom ki volt -boccs :)
Elég fonák volt a helyzet,miközben Mi kedélyesen beszélgettünk hátul az anyák napját ünnepelték...
Tudom,hogy két tűz közé akartatok szorítani,de nem sikerült he-he-he :))

Szolnoki DK-sok,ha megbántottalk benneteket bocs.Nem tudtam elmenni a szolnoki qútúra néhány prominens képviselője mellett.

ui1: Zsuzsi!!! Nagyon megnyerted a teccésünket!Lagközelebb viszünk sampont!Addig is MAGASSZÁRÚ PUMA CIPŐ,HEJJ,HEJJ!!!

ui2: fish most ugrik a majom a vízbe :)

Akkor is az ASE!!! Akkor is az ASE!!! Akkor is az ASE!!!

champions Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3280
Így van nyaljad csak a seggét Fishtax!
Egyébként a két csapat a szinészkedésben és az alattomosságban a legjobb - ez a magyr kupa idén erről szólt.
Bíró legyen a talpán egyébként aki képes egy ilyen meccset, két gusztustalan játékosokkal(Mészáros, Sitku, Cziegler, Vukicsevics, LApov, Majlkovics)teli csapatnak végigfújni.
Dumálálásért általában technikai jár, namost itt szinte felnyársalták néha a bírókat,a technikaik meg nem igazán repkedtek. Miért? Mert akkor a Paks már a 3. negyed végén elvesztette volna a fejét és a pontok helyett a kipontozódásra játszott volna, mint tette azt a végén.
GRATULÁLOK EZ AZTÁN SZÉP VOLT, MEGMUTATTÁTOK HOGYAN KELL "VESZTENI FELEMELT FEJJEL", A FIATALOK IS SOKAT TANULHATTAK AZ ESETBŐL. A SZOLNOKRÓL MEG NE IS BESZÉLJÜNK: VUKICSEVIVS, LAPOV TAKARODJATOK HAZA, VAGY VISELKIEDJETEK FELNÖTT EMBER MÓDJÁRA, MERT EZ A HISZTI NEM KELL!!!!

AKI MOST AKART RÁKAPNI A KOSÁRLABDÁRA A FOCI HELYETT AZ A KÖZVETÍTÉS UTÁN VALÓSZÍNŰLEG ELMENT A KEDVE - SAJNÁLHATJUK ÉS KÖSZÖNHETJÜK A KÉT CSAPATNAK.

Tomas79 Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3279
Én is szeretnék csatlakozni Fishtax-hoz!
Szóval:
TISZTELT CZIGLER LACI!
Én is nagyon szépen köszönöm,hogy igy tudtál küzdeni,és megmutattad,hogy igy tudsz játszani!Szeretnék elnézést kérni azért az sms-árt amit a netről kaptál,és a válaszban meg is irtad,hogy hajtani fogsz,és megmutattod,hogy mit tudsz!MEG IS MUTATTAD!
CSAK IGY TOVÁBB!!!!
Szerély szerint nekem is nagyon jól esett,hogy szombaton odaültetek hozzánk!
Hajrá ASE!
Bajnokságot megfogjuk nyerni!!!(feltéva ha nem a birokon mulik)

Fishtax Creative Commons License 2002.05.06 0 0 3278
(Ha vki emlékszik az "előzmény"-re, sejtheti, mi jön.)

Tisztelt Czigler Laci!
Akkor nagyon ki voltunk/am rád bukva. Azóta sok minden történt, volt néhány meccs, tudom, hogy beszélgettél paksi szurkolókkal, ők is beszélgettek Veled, volt néhány sms-váltás, magyarázat, magyarázkodás... és aztán volt _teljesítmény_ is! Ha nem is azonnal, de az utolsó bajnoki és főleg kupameccseken azt láttuk/am, amit láttunk már korábban és amit szerettünk volna ismét látni Tőled! Hajtás, küzdés, lepattanók, zsákolás, brusztolás... kosárlabda! Látszott, hogy betartottad a magadnak és nekünk tett fogadalmadat, köszönöm! Az pedig nekem külön szimpatikus volt (ismerve, hogy a szurkolóktól kaptál meleget-hideget egyszerre), ahogy az elődöntőt követően Ernővel együtt fölültetek közénk!!

Szeretném elnézésedet és bocsánatodat kérni, ha megbántottalak a hozzászólásommal - és ezzel együtt remélem, az itt leírtaknak is szerep volt abban, hogy ki tudtál szállni a gödörből!

(Kérem a T. topiktársakat, ezt az üzenetet tekintsék személyes jellegűnek, és ne próbálják meg nagyon szétszedni a saját nézőpontjuk szerint! Ami nekik szól: nagyon jópofa volt, ahogy tegnap éjszaka a Zalánék "szegény" Jurgilast cukkolták a búfelejtő buliban: kórusban és vigyorogva üvöltötték neki, hogy "litván cigány"! Persze az érintettel együtt is mindenki röhögött! :-) )

Üdvözlettel:

fish

Előzmény: Fishtax (2839)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!