Keresés

Részletes keresés

belfera Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3459
Némmá, egy Kőhalmi Titi rajongó!! :-))
Előzmény: Artúr Doki (3458)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3458
Sabeeeeeee!
Vasárnap ok,a részleteket majd később...
Hogy halad az átképzés?Nő már a hajad?És a hasad?
Felejtessz már?...

Hamarosan készen lesznek a tagságik az A.B.-nál...
Majd vasárnap megdumáljuk...

Áve!
Favilla,fuck anal,fatányér...

Előzmény: Artúr Doki (3457)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3457
Nem nagyon tetszett,hogy megint kaptunk egy szatyor hármast,nekünk meg talán volt vagy 3 jó kísérlet...sok-sok kísérletből(Zacsi és Kompi meg csak tüzeltek).
Valahogy ez a zóna dolog nem megy nekünk,valaki mindíg hibázik,és már bent is a tripla...
Fodor Peti sem volt elégedett maradéktalanul,Ő is mondta,hogy több kell ennél vasárnap.

Szurkerek:
Végre érkeztek szurkolók Dombóvárról is.Úgy kábé 30 kék-fehér Ultra Fanatic sok konfettivel,hangerővel...
Az Atomic Boys a csapathoz hasonlóan nehezen pörgött fel,volt már jobb napunk is.

Ennyi mára...
ATOM OLÉ!ATOM OLÉ:...

Előzmény: Artúr Doki (3456)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3456
Csőváz!
Jó kis álmos meccsecske vót ez mai: Atom-Vasút 85-72...
Ez így első látásra nem tűnik valami nagy kunsztnak,hát nem is volt az.
Álmos kezdést követően fe-fej mellett osontak a megyei riválisok,néha még a Vasút is vezetett.
Aztán megrázta magát Bácsi és Sitku Bécivel karöltve termelték a pontokat.27-20
Félidőig még tettünk mellé 3 egységnyi előnyt,így 51-41 volt a hálftájm.
Aztán Lee gyorsan kiszállt 5.személyivel/azért volt benne vitatható is/...mi meg kezdtünk elhúzni.11 előnnyel kezdtük az utolsó 10 percet,ami felkúszott 17-re is,de a végén a cseréknek köszönhetően leugrott 7-re is.
A vége meg már sima volt...
Az ASE-ból Sitku 28 és Davis 25 ponttal remek volt,a többiek ezúttal futottak még kategória...
A vendégeknél ezúttal Jovanovics szórt legjobban,Lee közepes,Riley gyenge produktumot nyújtott.

Bírók: Szamos/Kékesi fújt néhány baromságot,összeségében elment...Váradihoz képest.

Előzmény: htibor (3454)
jani0625 Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3455
Sziasztok!
Gratula a győzteseknek!
Nagyon kemény meccsen kaptunk ki kaposváron, szerintem egyáltalán nem ment nekünk a dobás.De ez van. Szombaton nyerünk, aztán szerdán, és végül szombaton is!Oszt kész!:))))))))
Nagyon hajt a csapat és remélem meg is lesz az eredménye!

HAJRÁ FALCO!!!!!!

htibor Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3454
Valamint:
Atomerőmű-Dombóvár: 85-72

xGabi Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3453
OLAJ - Albacomp 60 - 59
Valahol megéreztem,hogy keserves lesz,és ez be is jött.Az első tizenöt percben pedig nagyon jól játszottunk (28 - 18),nem úgy nézett ki,hogy ennyire szoros lesz ; aztán feljött az Albacomp,és a kiábrándító mezőnydodó - százalékunknak köszönhetően a szünetben már két ponttal tartottunk előrébb.A harmadik negyedben méginkább visszaesett mindkét csapat,Bencze kosarainak köszönhetően hét ponttal megugrott az ellenfél,és a negyed végére is megmaradt ebből öt (42 - 47).A befejező játékrészre apait - anyait beleadott a csapat ; Pavlovics messzeségből hintett triplájával kiegyenlítettünk,majd Boros egy büntetője után hol itt,hol ott volt egy ponttal az eredmény.20 másodperccel a vége előtt éppen az Albacomp vezetett egy ponttal,amikor - megint - jött egy Ognjen Vukicsevics névre hallgató úr : addig pocsékul dobta a triplát (kb.1/7),de ezúttal emberrel együtt sem hibázta el.Kettővel mi mentünk,alapvonalról jött a Fehérvár,amikor Williams - t megelőzve Vukicsevics labdát szerzett,majd a blokkoló kezeket megkerülve feltette és bedobta!A hátralévő időben Shannon hármasa felhozta egyre az Albát,de sikerült "lenyelnünk" a labdát a végén.
Fekete lyuk : az utolsó dudaszó után kb. 4-5 másodperccel Williams berontott a győzelmet ünneplő Olaj - játékosok közé : egy mögékerülést követő bodicsekkel elrántotta Pavlovicsot,nekiugrott Maljkovicsnak,és a balhézókat szétválasztani szándékszó Orosznak is adott volna,ha nem érkeznek meg a rendőrök.A rendezők ekkor már azzal voltak elfoglalva,hogy a dühtől tomboló szolnoki B - közép pályára jutását megakadályozzák...Néha bizony Fehérváron is el kellene gondolkodni azzal kapcsolatban,hogy először jó lenne a saját portán körülnézni,és csak aztán a mi játékosaink egyes sportszerűtlen megmozdulásait kihangsúlyozni!
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

HAJRÁ OLAJ !!!

isz-akos Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3452
1 pont???????
Hogy az a!!!!
Na azért még nincs minden veszve bár innen felállni nem lesz egyszerű...
Gratula a Szolnoknak de HAJRÁ ALBA!!!!!!!
Előzmény: saabee (3451)
saabee Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3451
Szolnok-Albacomp 60-59 (21-16, 7-14, 14-17, 18-12)

Nem lehetett piskóta...
Köszönhetően az m2 "rugalmatlanságának" lemaradtunk róla :((

Ehelyett fish-el csak fedettpályás egymásra nézést tudtunk
rendezni nagy csodálkozással vegyítve:(

A legszomorúbb,hogy a móri mészárlást a szenzáció éhes TV csak "A NAP HÍRE"-ként aposztrofálta...

Fishtax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3450
Legalább nem fulladnak unalomba az egymás utáni évek, az a lényeg, nehogy a csapatok megszokhassanak egy szisztémát, és a gazdasági vezetők nehogy az egyik évben kidolgozott üzleti tervet át tudják másolni egyik évről a másikra! Így bizony dolgozni kell mindenkinek, évről-évre bizonyítani! :-) (Az alább hivatkozott Somogyi Hírlap cikkben egyébként ugyanez megtalálható.)

fish

Előzmény: Avass (3449)
Avass Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3449
Hoppá! Ezt a színes kis hírt otthonról hoztam (mármint a MOL Szolnok honlapjáról):

„A minap ülésezett a Férfi Liga, amely több fontos kérdésben hozott döntést. Közülük a legfontosabb, hogy a következő bajnoki kiírásban megszűnik a középszakasz, amely az idén csapatokként plusz 14 találkozót jelentett. Visszatérnek tehát a régi bevált szisztémához, a 22. fordulós alapszakaszt követi a play-off. Ellenben nem változik a légiósok száma, továbbra is három külföldi játékos szerepelhet együttesenként egy-egy mérkőzésen. Érdekesség, hogy hölgyeknél a jövőben öt külföldi kosaras léphet majd pályára. Mindez persze pénz kérdése. Az anyagiakról annyit, még hogy a klubok nevezését csak a bankgarancia bemutatását követően fogadják el a jövőben. /VÉCSÉ/„

Fishtax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3448
Nézzük, mit írnak a lapok a tegnapi és mai fordulóról:

Tolnai Népújság
Somogyi Hirlap
Új Néplap
(Szolnok)
Hajdú-bihari Napló (meccs előtt)
Hajdú-bihari Napló (meccs után)
nyugat.hu

fish

Avass Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3447
...és erre nem figyelnek a szövetségben. Hiszen, ha ilyen könnyen ki lehet deríteni, akkor nem csak Nektek megy 2 perc alatt! Pont ezért vagyok szkeptikus (vagy naív?) az összeesküvés-elméletekkel szemben. Anno azt is egy rossz krimibe illőnek találtam, hogy úgymond "az Alba akkor tudta megnyerni az 1. bajnokságát, amikor a szövetség egy halom Albacomp számítógéppel gazdagodott.". Ja, néhány évvel később szolnoki nyomozók derítettek fényt az Albacomp vezetőit érintő gazdasági bűncselekményre Tiszta kémregény! :-)))))
Előzmény: belfera (3446)
belfera Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3446
Ha valósak ezek az infok, akkor ez szvsz minimum összeférhetetlenség Váradi és egy szolnoki meccs vezetése között.
Előzmény: Fishtax (3441)
Avass Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3445
HÜPP-HÜPP :-))))
...az ilyen nagy és szoros csatában elszenvedett vereségek - tapasztalatom szerint - sokkal jobban összekovácsolják a csapatot-szurkolót-vezetőt. Én egyébként - bevalom, bár ezzel sok ellenséget szerzek :-))- a végén megtapsoltam a legyőzött ellent, hiszen a szurkolóikkal együtt szimpatikusan, sportszerűen küzdöttek. Úgyhogy most pótolom, ami ilyen-olyan okból elmaradt: Szép volt fiúk! Gratulálok az Atomnak!
Előzmény: Fishtax (3444)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3444
"minek utazunk mi esetenként 6-700 km-eket"

A katarzisért. Azért, mert alapállapotban naívak vagyunk, elhisszük, hogy a csapat... és csak a csapat, és jól esik örülni, és néha jól esik meglepődni azon, milyen érzelmeket válthat ki egy vereség... nagy nyilvánosság előtt nem részletezném, mit éreztem, mikor a döntő lefújása után a srácok odajöttek a lelátó elé, és nekünk azt "kellett" skandálni, szép volt, fiúk... magam se gondoltam volna magamról... Ha tiszta volt, ha nem, az az este akkor is olyannak marad, amilyen, mindenki túlélte, amik a meccs után történtek, az csak még szimpatikusabbá tett mindenkit a szememben... csapatot, szakvezetőt, szurkolót...

(Ehh, kicsit érzelmes lett, de most már marad.)

fish

Előzmény: Avass (3443)
Avass Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3443
No, Emír még jobb példa. Én is meléxem olyan meccsére, ahol 14 kísérletből 1 (!) tripla, a következőn pedig - szó szerint - le sem lehetett lőni, ha szorosan ott voltak, akkor Jordán-módra, lepördülve, a levegőben távolodva a gyűrűtől is bevágta. Mint a döntőben Pakson. Azt a meccset pl. szerintem Neki köszönhetitek.

A Körmendnek egyébként úgy általában nem megy kintről mostanában. Amikor - nem is olyan régen - csúcsformában voltak, meccsenként 13-14 trojkát sülyesztettek meccsenként, mostanában jó, ha megvan a 8-9. Ez éppen annyira múlik Rudin, mint pl. Istin, de tény: Rudi eset vissza a leglátványosabban ezen a területen. Ha viszont nem próbálkozik meccsről-meccsre valaki, akkor tuti, hogy nem is fog kilábalni a hullámvölgyből.

Én is mindíg bizakodó vagyok, de őszintén szólva nincs túl nagy esély a sportszerű buzdításra, legalábbis néhányszor biztos fel fog hangozni az ismert rigmus, ami f-el kezdődik és *-okkal folytatódik :-((, hiszen sokak kedvence, az Albacomp fog Szolnokon vendégeskedni. Egyébként a "legbunkóbb publikum" kétes címe, huszáros hajrával ismét a miénk (igaz, Fish?), a csaló és a "megvettétekakupát" jelzők pedig szerintem alaptalanok, más "semlegesek" és nem semlegesek szerint nem. Azt, hogy Váradi spori is állítólag többek közt azt is elismerte, hogy "ezt a meccset a Szolnoknak kellett nyerni", két dolgot jelenthet:
1. Nem szeretett volna vérző orral és szélvédő nélkül hazamenni a vadiúj kocsijával.
2. Tényleg igaz, mármint valaki rászólt valahonnan. Ha ez bebizonyosodik (amire, valjuk meg, elég kicsi az esély) akkor nagyon el leszek keseredve, és minden kosárlabda szurkoló velem búslakodhat. Ugyanis, ha ez most megtörtént, akkor már szokszor megtörtént a múltban és meg fog történni a jövőben, ergo, minek utazunk mi esetenként 6-700 km-eket, hogy buzdítsuk a csapatainkat, ha valaki előre eldönti az eredményt???!!!

Előzmény: _Bazsy_ (3439)
belfera Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3442
Köszönjük a vigasztalást, nagyon jól esett. :-)
Igazad van, Sporttárs, ezek után már senki sem veheti el tőlünk a bajnoki címet - csak ki kell kapnunk Debrecenben szombaton, és onnantól már sima liba. :-)
Ha még azt is hozzávesszük, hogy tavaly is az a csapat szerezte meg az elsőséget, amely a rájátszásnak a 2. helyről vágott neki, és a kupadöntőn kikapott a Pakstól, akkor azt hiszem, hogy a szövetség kezdheti visszautalni a pénzt Szolnokra. :-))
Egyébként megnyugtatnálak, hiszen a tiipelők 90%-a sima 3-0-t jósolt a Körmend-Debrecenre. Ilyen kevés lenne a hozzáértő? :-)

Patonayról annyit, hogy szerintem már eljárt felette az idő, nem cserél, nem nyúl bele a mérkőzésbe, csak ül a padon, és néha reklamál. Szvsz az utolsó két - komolyan értékelhető - meccsünket is elaludta.
Ráadásul úgy tűnik, hogy a játékosokra sem tud hatni (fegyelmezésről nem beszélhetünk), emellett egy edzését is szívesen megnézném Gondolom 50 gyilkossal indít a csapat, aztán 2 órán át gyakorolják a büntetőket és triplákat. vagy mégsem?

Bazsy!
Már korábban is vitatkoztam Veled, és most is megtenném. :-)
A tiszta dobóhelyzeteket egy élvonalbeli játékosnak rá kell emelni, függetlenül attól, hogy előtte hogy ment neki a dobás. Abban viszont igazad van, hogy Rudi több betörésre vállalkozhatna.
Körmenden valóban nincs igazi ötös center, de ahogy már 1x leírtam Eddynek a lepattanókkal és a védekezéssel van a legkisebb gondja. A tegnapi 16 pont, 16 pattanó asszem önmagáért beszél (Fehérváron 14,9-et nyomott), de sokat levon ezen teljesítmény értékéből a 2/8-as (!!!) büntetőzés, és Rucker 25 pontja.
Körmenden az egész csapat jó tripladobó - volt. Isti és Nickel továbbra is hinti, Eddy viszont már rá sem mer nézni a gyűrűre kintről, Mujke is félve dobja el (már ha elvállalja), Rudi pedig csak tüzel, de siralmas százalékkal.

Hajrá Körmend!
Mindent bele szombaton!
Veletek vagyunk, győzni akarunk!

Fishtax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3441
Tudom, hogy már lerágott csont, meg történelem, de akkor is, a pontosság végett!

Egy kis utánajárás utánl a következők módosítására kértek:
Az Axon kft.
- _nem_ a MOL tulajdona, hanem
- (közvetlen v. az rt-n keresztül közvetett) szponzora a szolnoki (ffi) kosárlabdacsapatnak, és
- partnere az olajvállalatnak, több száz millió Ft értékű gépeket, berendezéseket, gépjárműveket lizingel nekik.

fish

Előzmény: Fishtax (3233)
CVZ Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3440
Szerintem a körmendi csapat (közhellyel élve) fejben fáradt el!A szolnoki kupaelődöntőben is különféle bakikat követtek el :az utolsó perc végén amikor 1 ponttal ment az MTE, Isti még a paksi térfélen oda üt 9 másodperccel a vége előtt(2-t dob a Paks ami persze be is megy), ellentámadás ,Isti betörés helyett Madisonnak adja a labdát(ha betör akkor lehet , h. javára befújják a faultot,v. akár gól?!), aki majdnem az oldalvonalról dobna egy triplát ami lepattan a gyűrűről majd Czigler kezéről a labda kipattan az alapvonalra!Időkérés,0,7 sec volt hátra amikor Zsebe dobja be a labdát direkt Davis lábára(!!!!), amelyről kipattan a labda az oldalvonalon túlra,s így lett vége!!!!
Szvsz,a körmendi játékosokra most ráférne egy kis relax!!!Ettől függetlenül biztos továbbjutók(vége 3-1 lesz az MTE-nek)!
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3439
Szasz Avass!

Igazad van!Tavaly mi is így voltunk az EMIR-rel.Neki is voltak gyenge meccsei de ha egyszer betelált kintről...

Az igaz amit írtál,hogy ha jó dobó és máskor megy neki a dobás akkor próbálkozzon de szerintem ez csak akkor igaz "tisztán" ha a csapatban csak 1-2 jó kinti dobó van.De Körmenden az egész kezdő kitűnő tripladobó!Pont ez a Körmend erőssége,hogy még a "centerek" is jól dobnak kintről.

Még valami.Tudom Te szolnoki vagy.
Remélem jó,sportszerű meccset és szurkolást látunk ma este.Ne hagyjátok,hogy pár kultúrálatlan szurkoló-mindenhol van ilyen nem csak Szolnokon-miatt rátokbélyegezzék a sportszerűtlen,csaló,"megvettékakupát",stb. csapat jelzőt!

Pacsi!

Let's Go Klíma!

Előzmény: Avass (3437)
Avass Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3437
Szasz Bazsy
Azt már sokszor megfigyeltem, hogy ha egy jó kezű játékosnak nem megy, akkor is szórja, szórja, szórja. Erre negyon jó példa Alexe, vagy Pavlovics (azért mondok szolnoki, vagy ex-szolnoki példákat, mert Őket láttam legtöbbször játszani). Ezt nem igazán értettem, aztán felvilágosítottak: az edzők és a játékos is tudja, hogy általában megy neki, most viszont valamiért nem sül a keze. Azért próbálja meg újra, mert tapasztalat: ha egyszer elindul Neki a jó sorozat, akkor extra teljesítmény is kijöhet belőle (lásd: McDanniell tegnap), de az is elképzelhető, hogy egy jó kezdés után elapadnak a trinyók. Ez a csap viszont bármikor újra kinyílhat. Ezért az edzők nem mondják ezeknek a játékosoknak, hogy "ne dobd el, fiam", hiszen, ha helyzet van akkor inkább egy ilyen adottságokkal rendelkező játékos dobjon kintről, mint egy "fakezű" (még akkor is, ha eddig semmi nem ment be Neki). Az edző ilyenkor max. annyit tehet, hogy néhány percre leülteti a srácot/leányzót, sokat azonban nem ülhet, mert az még rosszabb lehet (fuccs a bemelegítésnek).
Előzmény: _Bazsy_ (3434)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3436
Hát ez nagyon nem sikerült!

Remélem ez csak idöben érkezett pofon volt, és nem jelenti a csapat kiesését!

Elég csak a megint 10 felett kihagyott büntetöre gondolni!

Két éve ott vagyok minden meccsen, most úgy volt nem megyek el szombaton Debrecenbe, de a tegnapi vereség után muszáj ott lennünk és szurkolnunk teljes eröbedobással!

Végülis az is elöfordulhat, hogy ez lesz az utolsó idegenbeli meccsünk a szezonban...

be-st Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3435
Üdv!
Nahát!
Nem gondoltam volna, hogy ma a fél (3/4) topic a körmendieket fogja vigasztalni. Ehhez csatlakozom én is, szerintem ők fognak továbbjutni. (Bár én a Debrecent szeretném, de azért az nem reális.)
Aztán egy apróság, de érdekes. Azt se gondolták volna sokan, hogy amikor a Falco legtöbb pontot dobó játékosára tippelünk, ne Kálmánra gondoljunk. Aztán Tarle volt a legeredményesebb.
Mi lesz még ma?
Az m2 jelzés lekerült a jövő heti Szolnok-Albacomp mellől, tehát azt vsz. nem adják, sőt mást se látok bejelölve. :-(
Hajrá Fehérvár!
Üdv
Pistike
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3434
sporttárs a meccs elejét "általánosságban" gondoltam!
Az Ok hogy dobott előtte kettőt hibátlanul!De utána az általad is mondott hatból semmi azért szerintem picit sok főleg egy olyan csapatnak akinek nem volt olyan embere aki szedje a lepattanókat mert aki szedhette volna formán kívűl játszott (Edmonson).Ráadásul olyan olyan csapat ellen akiknek a centerjáték az egyik erőssége.
Igaz pont azt is lehetne mondani,hogy pont azért kellett kintről dobni mert nem volt kinek bejátszani.
Ilyenkor kell az edzőnek eldönteni,hogy tovább erőltessék a kinti dobást vagy sem.Nem hiszem,hogy a Patonay azt mondta volna a Rudinak 5 elrontott tripla után,hogy "Nem baj fiam,dobd csak el!"
Előzmény: Törölt nick (3432)
Avass Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3433
Sziasztok iszákosak
Már megint szép a termés hozzászólásban, úgyhogy mindenkinek csak távirati stílusban.

Olajka91, xGabi: Mit szólnátok egy olajos mini-topictalálkához? Ott mindent megbeszélhetnénk (Zsolnai, Fehérvár, stb.). 1/2 5-kor, a csarnok előtt, rajtam a szokásos szerkó, azaz: a nagyobbik (új) olajos sál, nyakkendőnek megkötve, kívül a régi címer.

Nattata: OK. felteszem a kezem, teljesen igazad van. (Mostanában olyan bizonytalan vagyok, vagy nem?)

Belfera: Egy újabb hozzászolás-gyöngyszem, elteszem a gyűjteménybe. Veszélyes vagy, ha haragszol, inkább légy vidám, ennek érdekében hajrá Körmend! Húzzatok bele, hogy nézne ki, ha a hurkásokkal kéne vívnunk a döntőt? :-)

Sporttárs: Szvsz (végre kikövetkeztettem, mit is jelenthet) Szóval szerintem, itt senki sem ért a kosárlabdához, csak a különbség, hogy Te be is vallod! :-) Ma találkoz(hat)unk (Rostas, Be-st-Pistike?)?

Fishtax: Te vagy az egyetlen Atomos, aki arra mer gondolni, hogy idén nem hozzátok kerül a trófea! Szegény Csaby1, pl. költözhet Szolnokra, ha továbbra is 2 km-re akar lakni a bajnokcsapat otthonától :-))))

Csaby1: Emlékezz, a topictalálkán is már be akartad írni a következő 2. kupahelyezésünket... Gondolj arra, mi van, ha a bajnoki címet is megvettük! :-)

Előzmény: Fishtax (3431)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3431
Isten éltessen minden Gergelyt, szurkolót és játékost egyaránt!

Gratulálok a debrecennek, de nem nagyon szeretném, ha ők jutnának tovább (elnézést a hajdúsági olvasóktól, ha vannak egyátalán!), mert a következő körben már nem tudnának ekkora ellenállást tanusítani, abban biztos vagyok, és akkor egy kipihent csapatot kapnánk a döntőben (feltételezve, h. eljutunk egyátalán odáig... :-) ). Bár, ha a Falco meg túllépne a Kaposváron...

Tegnap kicsit visszaolvastam a topik kezdeti szakaszaiba, nagyon érdekes volt látni, mit tippelt 2000 ősszel az akkor még elég kis létszámú szurkolósereg pl. a tavalyi bajnokságra és kupára! :-)

fish

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3430
Szerintem nem kell temetni a körmendi csapatot nincs még semmi veszve!
A botlás benne van a játékban-ettől rájátszás a rájátszás!
Tavaly mi is majdnem botlottunk a Zalaegerszeg ellen!Ha nem hozzuk a 3.meccset 8-perccel a vége előtt még 20-szal vezetett a Zete-akkor nagy bajban lettünk volna.Szerencsére nyertünk...és bajnokok lettünk...

Patonay-ról már régebben is leírtam,hogy kitűnő edző!De!pl.Miért nem lehet már elmagyarázni a Trummernak,hogy ha nem jönnek be az elején a triplák akkor közelebb is lehet vinni a lasztit.Ebből legtöbb esetben vagy kosár vagy büntető lenne.De nem!Fehérváron is csak dobott és dobott... az eredmény meg vereség.
A másik már korábbi véleményem pedig még mindig az,hogy Körmenden nincs igazi 5-ös center aki szedné a rossz dobásokat,vagy legalább jelenlátével "beljebbhúzná" az ellenfél centereit.

Gratulálok a Debrecennek biztos jól játszottak!
De Körmenden semmi ok az aggodalomra ez csak egy meccs volt a sok közül,lehet még javítani!

Pacsi!

Let's Go Klíma!

Előzmény: Törölt nick (3428)
kaposvari Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3429
Nagyon nyögvenyelősre sikeredett a Falco elleni győzelem, komolyan sokáig azt hittük, hogy meg se lesz. A Zsoldos megtanította védekezni a sárgákat, persze a mieink is rohadt gyengén dobáltak, meg ugye Dzunics nem is játszott. Nem is fog még vagy két hétig. A Falcoban Kálmánnak messze nem volt az igazi a dobóformája, de taktikusan jól játszott. A bírókat én tényleg nem szoktam szidni, de Szabó IV siralmasan rosszul vezetett tegnap. Mindkét fél szerint. Most azt mondom, lehet hogy mi se abszolváljuk három nullal a párharcot, de azért bízok benne.
Nadehát ami Körmenden lehetett...:-)
nattata Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3427
Én is írhatok hülyeséget....
Az idézet pontosan: "...Végül elhagyta a családot..." :-))))
Előzmény: Avass (3401)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!