Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Az epekő http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9114422 topikban tigristomi megint elkezdte népszerűsyíteni a májtisztító kúráját..... meg offolja a topikot.....
Sziasztok, tegnap emilcímet módosítottam, azóta nem tudok bejelentkezni az adott nicken. A rendszer kiírta, hogy mindjárt kapok egy mailt egy új jelszóval, de ez nem történt meg. Szóval most mi a teendő?
Tisztelt Deibler úr! A jelek szerint ön mégiscsak moderátor. Ez esetben miért nem olyan nevet használ? Nagyon élénken emlékszem, hogy a "szklerózis multiplex"-fórumban ön reklamált, hogy valaki "nem szabványos színeket" használt. A mai napig nem kaptam választ arra a kérdésemre, hogy ez a definíció mit jelent...? Szabványos szín? Akkor miért van annyi formázási lehetőség? Vagy az Index-Fórum nem a felhasználókért van?
A kérdéses hozzászólást a MM V. 8. d. hatálya alá esett: "d.) A kifejezetten e célt szolgáló rovatokon kívűli szerkesztéssel, moderálással, a szerkesztőkkel vagy a moderátorokkal foglalkozó hozzászólások."
Heeej, most jó lenni moderátornak! Egyes szavakra is meg lehet sértődni és törölni hozzászólást. Erre mongya a költő: "Sekély e kéj". Nevet nem mondok, valószínűleg a kizárásomat kockáztatom, de "van mááásik!", meg harmadik, sőt negyedik is, szükség esetén.
Vajh' kinek a kicsiny-pici lelkivilágát sértette oly nagyon a "garázdálkodik" szó...?
A gportálos levelezőlista kívül esik a kompteneciámon.
Egy kis tévedés van. A http://gportal.hu/portal/sm_lista/ címen található weblap nem maga a levelezőlista, hanem SM betegeknek létrehozott weboldal. A levelezőlista a Yahoogroupson üzemel, de ez most lényegtelen. Ha van egy kis ideje, javaslom látogassa meg az oldalt, azt hiszem a betegek érdekében működik, legalább is remélem. :)
Az adott kérdésben egyetlen szempont volt, az összes többi eltörpült mellette:
MM V. 8. b. b.) Bármely regisztrált felhasználó valós személyes adatait (például: név, lakhely, munkahely, beosztás stb. – ún. "IRL adatokat") tartalmazó hozzászólások.
Itt található a hivatalos moderátori állásfoglalás erről. E kettő alapján csak olyan IRL adatra lehet hivatkozni, amelyet az illető nick sajátmaga a fórumban (és nem máshol, pl. nem az Iszoldában, vagy még "távolabb" az Indextől közölt, vagy megtdták, megsejtették, stb.).
Ehhez képest a "csúsztat" lényegtelen és érdektelen volt, és ezért nem is befolyásolta a döntést. Nekem nincs módom a root tiltást feloldani. A gportálos levelezőlista kívül esik a kompteneciámon.
Engedje meg, hogy én is hozzászoljak ehhez a kérdéshez. TMI megjegyzése, hogy
és "csúsztat" (ami az ő esetében számomra sem újdonság), egy kicsit erős. Alphawalker csak azt kérte, hogy elfogadható módon támassza alá javaslatait. Mint minden az egészséggel foglalkozó írásnak, nem kívánt következményei is lehetnek, ha alkalmazzák az abban leírtakat. Figyelmébe ajánlom a további bejegyzéseket. Azt hiszem én korrekt módon fogalmaztam meg fentartásaimat, és TMI részéről én is, vagy is az általam üzemeltetett honlap is személyeskedést kapott. Valóban szinte az egész napomat a számítógép előtt töltöm, de ennek az az oka, hogy SM betegek részére levelezőlistát üzemeltetek, valamint a gportálos honlapot működtetem alphawalker-rel együtt, ez pedig, ha jól akarjuk csinálni, nem kis munkával, és idővel jár.
Az igaz, hogy nem engedélyezte foglalkozása megnevezését, de nem is tiltotta.
A gépemen kicsi át kellett rendezni az állományt, néhány vírus miatt, és azóta nem tudok belépni. Mi okozza ezt? Ha megoldható emilben válaszolj. Kösz.