Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3431
Isten éltessen minden Gergelyt, szurkolót és játékost egyaránt!

Gratulálok a debrecennek, de nem nagyon szeretném, ha ők jutnának tovább (elnézést a hajdúsági olvasóktól, ha vannak egyátalán!), mert a következő körben már nem tudnának ekkora ellenállást tanusítani, abban biztos vagyok, és akkor egy kipihent csapatot kapnánk a döntőben (feltételezve, h. eljutunk egyátalán odáig... :-) ). Bár, ha a Falco meg túllépne a Kaposváron...

Tegnap kicsit visszaolvastam a topik kezdeti szakaszaiba, nagyon érdekes volt látni, mit tippelt 2000 ősszel az akkor még elég kis létszámú szurkolósereg pl. a tavalyi bajnokságra és kupára! :-)

fish

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3430
Szerintem nem kell temetni a körmendi csapatot nincs még semmi veszve!
A botlás benne van a játékban-ettől rájátszás a rájátszás!
Tavaly mi is majdnem botlottunk a Zalaegerszeg ellen!Ha nem hozzuk a 3.meccset 8-perccel a vége előtt még 20-szal vezetett a Zete-akkor nagy bajban lettünk volna.Szerencsére nyertünk...és bajnokok lettünk...

Patonay-ról már régebben is leírtam,hogy kitűnő edző!De!pl.Miért nem lehet már elmagyarázni a Trummernak,hogy ha nem jönnek be az elején a triplák akkor közelebb is lehet vinni a lasztit.Ebből legtöbb esetben vagy kosár vagy büntető lenne.De nem!Fehérváron is csak dobott és dobott... az eredmény meg vereség.
A másik már korábbi véleményem pedig még mindig az,hogy Körmenden nincs igazi 5-ös center aki szedné a rossz dobásokat,vagy legalább jelenlátével "beljebbhúzná" az ellenfél centereit.

Gratulálok a Debrecennek biztos jól játszottak!
De Körmenden semmi ok az aggodalomra ez csak egy meccs volt a sok közül,lehet még javítani!

Pacsi!

Let's Go Klíma!

Előzmény: Törölt nick (3428)
kaposvari Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3429
Nagyon nyögvenyelősre sikeredett a Falco elleni győzelem, komolyan sokáig azt hittük, hogy meg se lesz. A Zsoldos megtanította védekezni a sárgákat, persze a mieink is rohadt gyengén dobáltak, meg ugye Dzunics nem is játszott. Nem is fog még vagy két hétig. A Falcoban Kálmánnak messze nem volt az igazi a dobóformája, de taktikusan jól játszott. A bírókat én tényleg nem szoktam szidni, de Szabó IV siralmasan rosszul vezetett tegnap. Mindkét fél szerint. Most azt mondom, lehet hogy mi se abszolváljuk három nullal a párharcot, de azért bízok benne.
Nadehát ami Körmenden lehetett...:-)
nattata Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3427
Én is írhatok hülyeséget....
Az idézet pontosan: "...Végül elhagyta a családot..." :-))))
Előzmény: Avass (3401)
nattata Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3426
Az általad berakott idézet nem HBB, hanem Bill Gyula első szólólemezéről van, szóval a válasz nem helyes. :-)))
(Bocs, hogy belepofáztam)
Előzmény: Avass (3401)
belfera Creative Commons License 2002.05.09 0 0 3425
Még csak 3 kiegészítés:
- Gratulálok a Debrecennek!
- Teljesen hazai pályán játszottunk.
- Nagy II ismét bizonyította alkalmatlanságát: belesípolt egy futó és Eddy-zsákkal végződő akcióba, mert szerinte 5 másodperccel korábban kint volt a labda (végül mi hozhattuk a labdát, de a kosarat nem adták meg - ezen múlt a meccs :-)), a 3. negyedet pedig alapvonali bedobással akarta kezdetni (talán már az NBA-ben érzi magát). Bravó, bravó, bravó!
belfera Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3424
Körmend - Debrecen 80 - 81

SZÉGYEN!!!!!

A nagy mellénnyel, elképzelés nélkül, lelkesedés nélkül, védekezés nélkül, edző nélkül játszó Körmend elvesztette 21 mérkőzés óta tartó hazai veretlenségét, miután kikapott a lelkesen, nagy akarattal küzdő, extra teljesítményt nyújtó légiósai vezette Debrecentől. Attól a csapattól, amely a bajnokság során lejátszott 18 idegenbeli mérkőzésén talán ha 2x nyerni tudott.
Az utolsó 2 hazai meccsen megismert remek kezdés (értsd 10-15 pont hátrány gyors összehozása) ma egészen a félidőig kitartott. Közben McDaniel dobott 7 triplát tisztán, Rucker pedig kábé ugyanezt produkálta duplában és lepattanóban. A 2. félidőben aztán 2 perc alatt kiegyenlített a csapat, az utolsó negyedre pedig 7 pontos előnyre tett szert, amit aztán a kupaelődöntőn látott forgatókönyv szerint sikerült elbukni, és ismét kikapni 1 ponttal. Néhány adat a 2. játékrészből:
- hazai cserék száma a "remekebbnél-remekebb" egyéni teljesítmények ellenére: ZÉRÓ
- megkísérelt betörések, kikényszerített faultok száma azon 4 db debreceni játékos ellen, akik az utolsó 2 percnek 4 faulttal vágtak neki: ZÉRÓ
- dobási kísérletek száma az utolsó 20 másodpercben, amikor végig nálunk volt a labda: ZÉRÓ
- az 1. és a 4. negyedben ütött faultjaink száma, melyekkel megpróbáltuk megfékezni a lendületben lévő ellenfelet: EGY-EGY (utóbbi kosárjó+büntetővel nyerte a Debrecen a mérkőzést)

Ezzel a vereséggel a következőket érte el a csapat:
- teljesen felpörög az ellenfél
- 5 nap alatt 2x kell elutazni a szomszédos Debrecenbe
- most már az összes riválisunk elhiszi, hogy nyerhet nálunk
- rajtunk röhög a fél ország

Kérném a csapatot és a vezetőséget, hogy nyilvánosan kérjenek elnézést szurkolóiktól, akik a hétvégén és ma is végsőkig kitartottak mellettük, ennek ellenére mindkétszer becsapták őket. A mai vereség/játék után visszamenőleg teljesen elfogadhatatlan a bronzmeccs feladása.

Végül néhány kérdés a szakmai stábhoz:
- mivel magyarázható, hogy a bajnokság kezdetekor oly biztoskezű Rudi, Mujke és Eddy teljesen elfelejtett távolról dobni, sőt teljesen elfelejtett játszani?
- mivel magyarázható, hogy egy remek képességű, jó dobótechnikájú játékos 50% alatt dobja a büntetőket?
- nem lehetne előbbi két problémán komoly edzésmunkával, rengeteg gyakorlással, vagy végső esetben pénzbüntetéssel változtatni?
- mekkora a vezetőedző tekintélye, ha a játékosok állandóan vitatkoznak vele a pályáról?
- milyen figurákat ismer és alkalmaz a csapat? (Isti és Nickel egy-egyezései nem figurák)
- miért kell a cserékkel, időkérésekkel, védekezésváltásokkal addig várni, amíg elhúz az ellenfél, vagy eldől a meccs?
- mi volt a megbeszélt taktika a mai mérkőzés utolsó támadására? "Oldd meg valahogy, Isti!"?
- miért kell már előre valami külső körülménnyel (feszített menetrend, rossz kezdési időpont, nem megfelelő fényviszonyok) magyarázni a biznyítványt - az ellenfelet ezen tényezők talán nem sújtják ugyanúgy?

Úgy gondolom, hogy az utóbbi 3 mérkőzés történéseit,a hatalmas presztízsveszteséget csak csupaszív, odaadó játékkal, hatalmas hozzáállás- és teljesítménybeli javulással és egy bajnoki címmel lehet helyrehozni - elfeledtetni viszont semmivel.

Hajrá Körmend!
Veletek vagyunk, győzni akarunk!

csaby1 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3423
Először is a szavazás:

1. IGEN
2. Ha ráérek, akkor IGEN
3. Bajnokcsapat, csak 2 km-re lakom a csarnoktól
4. egészpálya, én leginkább csak a gyors indításokban vagyok hasznos
5. terem, vagyis csarnok, hogy a szurkolók is elférjenek.

Kikapott a Körmend. Ez gáz. Mindent bele fiúk, mert meg kell akadályoznook azt, hogy a Kaposvár öntőbe jusson. Szerintem megemberelik magukat, és 3-1 lesz a vége.
Valószínűleg még a szombat este miatti fáradtság miatt alakult így.
A Kaposvár nem nagyon verte a Falco-t. Ez tetszett, remélem otthon győz a Falco.
Na meg mi is holnap. Sajna nem leszek holnap, de vasárnap valószínűleg irány Dombóvár.
Hajrá ASE!!!

Nemsokára itt lesz a szép és látványos ASE-Körmend döntő, persze paksi győzelemmel. Nehogymá' sokat kelljen utaznom a Masters os The Topic-ra.

Előzmény: Artúr Doki (3421)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3422
Sabee!
Ha érdekel nekem van egy oldszkúl Puma,de fekete...úgy 85-ből! atomsirály! asszem legközelebb abban fogok villantani,ha neked nem kell...
Növessz sörhasat,meg bundeszligás lóhajat!
A rigmusokat már úgyis kívülről fújod...
Csak valszeg az IQ-ból kéne leadnod,mert azzal kilógnál...

Holnap megnézzük a dombóvári kommandót,mit alkotnak. Kötelező a győzelem,de mindíg ez a legnehezebb...azért az embereink fel vannak spannolva,hát kell is...
HAjrá ATom!

Előzmény: Artúr Doki (3421)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3421
Döbbenettel olvastam az smsben a debreceni győzelmet.Ezt azért nem gondoltam volna...
Épp városi bajnokságban döntő volt,mikor kaptam.
Hát így már meleg lesz a pite körmendi részről...tán nem heverték ki egyesek a szolnoki bulizást?
Más:Kollégák,többek közt Feribá remekül jellemezték a "szerb-iskolát" és az "amcsi-style"-t...
Jó példa erre Feribá névadója,Davis...fantasztikus egyegyező,de megfigyelhető,hogy rendszeresen védekezésben pihen.Néha meg állandóan besegítene,és ezt használja ki az Ő embere...
Sajnos adottságai és főként keze" nem elég az enbíéhez".(mondjuk ez a mi szerencsénk).
Viszont amúgy fantasztikus figura,ezt mindenki elismeri úgy hiszem...
Ma pl. focizni láttam...futott mint a bolondok,de kábé 3x ért labdához 15 perc alatt,abból 2x a tetőn landolt a golyó...úszni sem szeret.
Viszont a folytatásra brutalitást ígért a paksi szurkolóknak....
Előzmény: boran (3420)
boran Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3420
Sajnos a hír igaz! Kikapott a Körmend! Mivel Belfera még hazafele tart, megpróbálom röviden összefoglalni mi is történt.
A kezdés körmendi oldalról nézve az utóbbi meccseken megszokott volt. Katasztrófálisan gyenge támadójáték, és nulla védekezés! Ehhez jött még az, hogy a Rucker és a Mcdaniel szenzációs napot fogott ki. Mcdaniel ha jól számoltam zsinórban 6-ből 6 triplát vágott, akár emberrel együtt is. Rucker meg azt csinált a palánk alatt amit akart. Nekünk persze semmi nem ment be, teljesen dekoncentráltan játszott az egész csapat, talán Nickelnél láttam vmiféle küzdést, a többieken még azt sem!!! A védekezésünkről csak annyit, hogy az 1 negyedben 1 azaz egy darab személyit jegyeztünk, de nem azért mert ennyire lejtett a hazai pálya, hanem mert nem volt védekezés. Volt, hogy 13-al is vezetett a Debrecen. A szünet után pár percig úgy tűnt helyre áll a rend egy 12-0 futam után megnyugodni látszott a csapat, de nem tudtunk komolyabban ellépni és kezdődütt minden előlről. Értsd lélektelen elképzelés nélküli játék. Természetesen sok hiba itt is ott is, aztán a végjátékban 80-78-as körmendi vezetésnél talán Ridl betört, bedobta és fault miatt dobahtott mégegyet, az is bent volt, 80-81 oda, és volt 20 mp-ünk. Sajnos szerintem ekkor is túlságosan kényelmesen hoztuk fel a labdát(Isti), és természetesen próbáltak faultra játszani, de egész egyszerűen nem sikerült dobóhelyzetbe sem kerülni, azt meg már a bírók lelkén szárad, hogy a faultot az Istinek nem fújták ben a végén. Nem pontosan emlékszem mindenre, mert sík ideg voltam, remélem Belfera majd korrigálja a tévedéseimet. Még egy mondatot a végére: teljesen megérdemeltük ezt a vereséget!!! És még talán annyit, nem a Debrecen volt ennyire jó, hanem mi voltunk illetve csak alig voltunk a pályán!
Remélem tanul majd mindenki ebből a meccsből és többet nem kell ilyet mégegyszer megélnünk!
Előzmény: saabee (3419)
saabee Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3419
forrás:www.hunbasket.hu

" 2002. május 7., szerda >
EnterNet Internet Férfi Liga Play-off 1–8. hely:
BC Marc-Körmend–D. Vadkakasok 80–81 (20–24, 18–24, 26–13, 16–20) (0–1)
Kvári Klíma-Vill–Falco KC-Szhely 83–76 (22–21, 18–15, 18–23, 25–17) (1–0)"

belfera!

Magyarázatot!!!!!!!!

Előzmény: Avass (3418)
Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3418
MICSODA???!!! JÓL LÁTOK? Kikapott a Körmend otthon?! A körmendi honlap élő közvetítésében azt írják, hogy 80-81!!
Jonny boy Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3417
Tehát a válaszom a nyári kosárhétvégével kapcs.:

1.Igen
2.Igen
3.Bajnokcsapat otthona
4.Egészpálya
5.Teremben

Gyerekek, izzik a fórum!
Néha lassítsatok egy kicsit! :))

Előzmény: Avass (3397)
xGabi Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3416
A nyári indexes kosárhétvégével kapcsolatban :
1.igen
2.ha megrendezésre kerül,akkor mindenképpen
3.bajnokcsapat
4.terem
5.egész pálya

MÁS : holnapi meccsre a csütörtök ellenére aki csak teheti,jöjjön ki ; nehéz ügyre számítok,jó lenne,ha minél többen tudnánk szurkolni.Főleg így,hogy már úgyis megvettük :-))

HAJRÁ OLAJ !!!

Avass vasárnap mész - e Fehérvárra (én 99%) ?

Gabci456 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3415
Sziasztok.

Szegény Váradi sporinak jó sok mindent a szájába adtatok már.

1, IGEN
2, IGEN
3, A bajnoki aranyat is idegenben fogjuk valószínűleg megszerezni, úgyhogy illendő lenne ezt is valahol máshol megnyerni. Mondjuk PAKSon, bár ott csak az elődöntőben fogunk nyeregetni.
4, Egészpályán nyerjük meg a bajnokságot és ezt is.
5, No meg persze teremben.

Szerintem -ismerve a szolnoki téka tagokat (Avass, Bocai, szerénységem)- keresni kellene egy másik sportágat, hiszen "egészpályásterembaszket"-ben verhetetlenek leszünk éa a torna unalomba fog fulladni!!!
Kérem az ellenvéleményeket!

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

saabee Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3414
"Szerintem ki kellene terjeszteni más kosárlabda topicokra is mert úgy is sokan vagyunk olyanok akik más oldalakra is írnak.Akkor talán "légiósokra" sem lenne szükség. "

Szvsz ez nem feltétlenül a legjobb ötlet: ld.: pl.: a sportfórumos hozzászólások stílusát :(

Meg különben is,itt már lassan mindenki ismer mindenkit :) + a regisztráció miatt itt az egyes nevek mögött mindig ugyanaz a személy található /ugye?.../

Előzmény: _Bazsy_ (3403)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3413
Én csak amolyan "víkendszekszárdi" vagyok, egyébként Pesten lakom és dolgozom, a hétvégékre járok haza (szülőkhöz). És ezért is szeretném, ha a Szolnok-Alba párharcból a Fehérvár jutna tovább (meg persze a Paks-Dombóvárból mi), így az esetleges hétközi fehérvári meccs(ek)re is jobban le tudnék menni.

fish

Előzmény: Tomas79 (3411)
Bocai Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3412
A szavazás:
1. igen
2. igen
3. bajnokcsapat
4. egészpálya
5. terem
Tippek:
Körmend-Debrecen h28, 28/18, 3-0
ASE-Dombóvár h19, 25/21, 3-1
Kaposvár-Falco h8, 27/35, 3-2
Olaj-Alba h5, 19/29, 3-1

Tomas79 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3411
Hi Fishtax!
Sajnálom.Te nem szekszárdi vagy?
Lehet,hogy vasárnap nem találkozzunk,mert nekünk edzásünk lesz délelött,és nem tudom meddig tart,de azért megprobálok elmenni.
Nagyon szivessen mondtam el,hisz azért vagyok itt.
Csütörtökön küldöm saabee-nak az eredményeket,nem maradtok le semmiről.
Üdv:Tomas
Hajrá ASE!
Előzmény: Fishtax (3407)
be-st Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3410
saabee!

Vállveregetés!

Előzmény: saabee (3402)
olajka91 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3409
Sziasztok!
Tippjeim:
Kapos-Falco v5 20/32 1-3
MTE-KAKASOK H15 23/27 3-2
PAKS-DOMBÓVÁR H10 25/32 3-1
OLAJ-ALBA H19 24/19 3-1
Váradi tudja a dolgát4
Hajrá olaj forever!
Avass!
Nyáron Siófokon lesz ez a Zsolnai kosártábor,beszélni kellene velük hátha egy napot bengednek a csarnokba.Még lehet hogy bírót is adnak.jun23-aug3-ig.Ha érdekel a dolog holnapi meccsen ott lesz az a haverom aki Zsolnai hugának a barátja.Többit holnap.
HAJRÁ OLAJ FOREVER!
Előzmény: be-st (3393)
jani0625 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3408
Kaposvá-FALCO V3 23/28 1-3
Körmend-Debrecen h12 31/26 3-2
Paks-Dombovár h8 23/34 3-1
Szolnok- Alba h6 20/37 3-2
Fishtax Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3407
Inkább majd vasárnap, csütörtökön saabeeval és Jonny boyjal az Albának szurkolunk a tévé előtt Pestről! :-) És kösssz a kiegészítést!

fish

Előzmény: Tomas79 (3406)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3406
Hi Fish!
Szeretném akkor elmondani.
Na szóval:mint tudod mi is megálltunk a csapattal Kecskemétn a Mc-ben kajálni,mikor mentünk be,mondták,hogy itt van a Váradi.Senki nem nyult hozzá,senki nem anyázta,stb.Mikor ászrevete,hogy megjöttünk,kiment azzal az emberkével,akivel volt.Én csak a végére értem oda,amikor is a Zsacsi beszélgetett vele,és a kérdésünkre magyározkodásként szószerint idézem:
"Elismerek minden hibámat,ezt a meccset a Szolnoknak kelett nyernie,és tudom,hogy néha hülyeségeket fujtam,de nem én voltam a pályán egyedüli biró.Beismerem az összes elfujásomat."
Ennyi.
Ez történt,de ha gondolod,akkor csütörtökön elmesélem neked még ami történt,meg a Tisza-pati esetünket is a Szolnokiakkal.
Üdv:Tomas
Hajrá ASE!
Előzmény: Fishtax (3369)
Santoro Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3405
Oké
Fejet hajtok:)
Előzmény: saabee (3395)
Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3404
...én is elszámoltam: jogos az örömködés az apuka részéről.

Bazsy: köszi, jegyeztem az egyenruhás ismerettségedet! Ha szükség lesz rá, szólunk.

Előzmény: saabee (3402)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3403
Akkor a válaszaim a következők:

1. Igen
2. Igen
3. Ha megfelelő akkor mind1
4. Egészpálya
5. Teremben

Szerintem ki kellene terjeszteni más kosárlabda topicokra is mert úgy is sokan vagyunk olyanok akik más oldalakra is írnak.Akkor talán "légiósokra" sem lenne szükség.
Ha játékvezetőre van szükség akkor tudok olyan arcot ill. arcokat akik vizsgázott MKOSZ játékvezetők!
De a Nagy II-nek is szólhatok! Bocsi...hülye vicc... :o)

saabee Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3402
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee számútam!!

A yo megoldás: az anyukában

:-)

Előzmény: saabee (3398)
Avass Creative Commons License 2002.05.08 0 0 3401
"....Rég elhagyta a családot! Rossz vér, rossz vééér..." /HBB, Bill Kapitány/

(remélem jól számoltam: a gyerek kb. 3 hónap múlva kap majd egy tortát 7 db gyertyával)

Előzmény: be-st (3396)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!