Keresés

Részletes keresés

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3504
Ez nem sportszerű mert mi is elszoktuk olvasni a te szubjektív hozzászólásaidat.

Előzmény: Törölt nick (3497)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3503
Sziasztok!
Szeretnék tippelni is.
Szóval:
Dombóvár-Paks -13,27/25
Debrecen-Körmend -7,21/28
Falco-Kaposvár -5,25/20
Albacomp-Szolnok +5,16/24
Belfera:ha megkérhetlek légyszives most egyszer rakd fel mindenki személyrestzabott számolási alakulást,ha nem olyan nagy meló,ugyanis én nem nagyon értem
Köszi:
Tomas
Hajrá ASE!
Éljen a tiszta kosárlabda!

Tomas79 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3502
Mol szolnok Fun!
Teljessen igazad a hétvégi szolnoki büfés sörözéssel kapcsolatban,de azt sem szabad elfelejteni,hogy a kinti részen egy paksi sem heccelt senkit,még is anyázás volt.
Szerintem a sportrndezvényekröl kikéne üzni az erőszakot,és a balhét.Valahogy egy europai rendezvényen ez nem igy van.Miért van ez Magyarországon?
Szerintem a balhézni vágyó egyéneket kikéne üzni a rendezvényekről,és ebben legjobban a saját társaik tudnának csinálni valamit.
Bocsánat,ha tul indulatossan reagáltam,de ez már kikivánkozott belölem.
Hajrá ASE!
Hajrá kosárlabda!!!
Előzmény: Mol Szolnok Fun (3488)
saabee Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3501
!!!3500!!!
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3500
Asszem bekapcsolódok én is...

Nem vagyok teljesen tisztában a szabályokkal de megpróbálok tippelni.
Ugye a két csapatból a legtöbb pontot dobó ponjaira tippelünk?!

Dombóvár-Paks -5,26/22
Debrecen-Körmend -6,22/27
Falco-Kaposvár -3,27/19
Albacomp-Szolnok +12,23/23

Előzmény: saabee (3495)
be-st Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3499
Jó, jó, pontosítok. Csak megint rövidebb akartam lenni, mert úgyis elég hosszú vagyok. Szóval, ahogy 1x x+1 hozzászólással ezelőtt már pontosítottam: komoly tétre (értsd kb. ki-ki alapon) menő meccsen nem lehet. Az a bizonyos paksi győzelem egy volt a sok alapszakaszbeliből.
Különben ez csak egy nem igazán szakmai jellegű meglátás. Csak úgy jön a többek által leírt hangulatjelentések, meg a szolnokiak viselkedése alapján. De mint mondtam, nem csatabárd-kiásás, hajrá mindenkinek a sajátja, különösen Fehérvár!
Nem lesz jövőre középszakasz. :-( Kevesebb meccset lehet látni. :-(
Üdv
Pistike
Előzmény: Feribá04 (3494)
LD Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3498
Elég autentikus forrásból kicsit máshogy hallottam a tegnapi eseményeket, mint itt páran leírták. Inkább nem írok még semmit, megvárom az esti közvetítést. Ami biztos, Williams verekedett, NG-t (minimum) megütötték (azt hiszem mindkettő szankcionálandó), illetve, hogy Sterbencz edző ruházatán elvétve lehetett tiszta részt találni a köpések özöne után. És hogy Góbinak és (a fehérvári) Tóth Attilának kellett elől mennie, hogy a csapat egyáltalán kijusson épségben a csarnokból.
saabee Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3496
"elszémoltad"

Ez egy új fogalom :)
Annyit jelent tudatosan ELCSALNI :)
Sz'al:elszámoltad

Újraszámolást!

:))

Előzmény: saabee (3495)
saabee Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3495
belfera!

Asszem elszémoltad a pontjaim!
61 helyett csak 39-et számoltál :)

Ezért még majd számolunk!

Dombóvár-Paks -7,34/27
Debrecen-Körmend -15,23/29
Falco-Kaposvár +4,31/22
Albacomp-Szolnok +9,25/19

Hajrá ASE!!!

Feribá04 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3494
NANA!!! :-))

(Alapszakasz Szolnok-ASE)

Előzmény: be-st (3487)
saabee Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3493
Nem szeretnék beleszólni az itt kialakult vitába.
Csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy ez lenne a minimum.(EURÓPA!)

"A szolnoki közönség is hamar dühbe jön kétségtelenül, de ha senki nem piszkálja fel akkor békés (mint fent írtam)."

Ld.:MK-4esdöntő :)

Előzmény: Mol Szolnok Fun (3488)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3492
Kedves Döglégy Gergely!

Boldog névnapot!

Miből gondolod, hogy a focihoz nem kell ész?

Előzmény: doglegygeri (3486)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3491
Ez most felhívás vérbosszúra vagy csak félreértem...

Még egy észrevétel ha már itt tartunk. Fehérváron mióta felújították a csarnokot nagyon jó helyen vannak a vendégszurkolók.

Szolnokon a vendégszurkolók maradtak a csarnok tetején..., hálóval elkerítve stb...

Mi ennek az oka?

Előzmény: Gabci456 (3481)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3490
Olvasd el a 3465-öt, ott másképpen írják le a Nagy Gábornak szánt "pofont".

Damonra nincs mentség, de a Nagy Gábort ért támadásra sincs. Nem hiszem, hogy az ellenfél vezetőjének kell mérlegelnie, hogy merre közlekedik. Ez a rendezők feledata, akik ne legyenek 165 centisek...

Előzmény: Mol Szolnok Fun (3477)
Santoro Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3489
"Szolnokon szoros végjátékban nem lehet nyerni"

Ezt pont ebben az évadban a Paks cáfolta meg.

Előzmény: be-st (3487)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3488
Hello LD!

Sok mindenben igazad van, de egy közeli példa, hogy nem olyan vészes ez a szolnoki közönség. A vasárnapi kupadöntőt követően, ugyan ott várakoztunk a játékos kijárónál, ahol NG akart tegnap kimenni. Képzeld minden csapat sportvezetője és játékosa ott jött ki a tömegben, és senkit nem ért atrocitás. Kérdezd meg azokat a paksi szurkolókat akik a döntő szünetében bejöttek a büfébe, hogy érte-e atrocitás őket. Nem! Sőt együtt ittunk a szombathelyi és paksi körmendi drukkerek egy részével.

Személy szerint a paksi másodedzővel is dumáltam egy jót, akivel még 1 rövidet sörrel burkolva is bevágtunk. Pedig ő sem igazi közönség kedvenc Szolnokon.

A szolnoki közönség is hamar dühbe jön kétségtelenül, de ha senki nem piszkálja fel akkor békés (mint fent írtam).

Egyszerűen egy túlfűtött, felheccelt tömeget nem szabad még tovább heccelni.

Előzmény: LD (3482)
be-st Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3487
Üdv!

Szörnyűség, ami tegnap történt Móron. Azt hiszem, ezzel kell kezdeni. A többi apróság.
A tegnapi áldozatok részegek sem voltak, és nem kerültek "szóváltásba" senkivel az eset előtt. És már soha nem is fognak. Róluk is szóljanak a hírek!

Na, akkor a meccsről. Azért se a meccsvégi botránnyal kezdem. Nagy lelkierő kell ahhoz, hogy ezek után továbbjussunk. A csapat összekapta magát, és játszott egy szoros meccset, ahol esélye volt nyerni, de nem sikerült. Ilyenkor többnyire összeomlás szokott következni. Csak az igazán nagyok tudnak ilyenkor újítani. Reméljük, azok leszünk.
A meccs végéről: mindkét érvelésben van igazság. Abban is, hogy ilyet tenni bűncselekmény, és abban is, hogy akit hergelnek, sértegetnek, egy felspannolt állapotban nehezen tudja magát visszafogni. Sajnos Williams tényleg indulatos, és ő nem állja ezeket egykönnyen. Ez az ő hibája, amiért meg is kell kapnia a büntetését. A másik oldal az, hogy a hergelő, sértegető embereket is száműzni kellene a sportpályákról. Akár nézők, akár sportolók. (Kíváncsi leszek, meddig adja majd a felvételt a városi tévé ma este a meccs végéről. Addig igyekszem hinni a kocsmatársaknak. Bár azt még hozzá kell tenni, hogy fehérvári szemtanút még nem hallottunk. Vagy rosszul emléxem? Asszem nem.)
Az utolsó két percben nem lett volna szabad kihagyni azt a két büntetőt, és akkor más a vége.
Ugyanakkor azt is fenntartom, hogy Szolnokon szoros végjátékban nem lehet nyerni. A fiúk jövő héten rámcáfolhatnak.

Ja, és egy kérdés: ha két játékos összeverexik, akkor ott a bíróknak van dolguk, a biztonságiaknak, rendezőknek nincs. Nem?

Üdv
Pistike
Ui.: csak az jöjjön vasárnap Fehérvárra, aki nem akar "testi érintkezést", hanem szurkolni akar. A többiek maradjanak otthon.

doglegygeri Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3486
Teljesen igazad van LD!Meg kene ertetni mindenkivel h ez nem foci hanem kosarlabda!Ehhez a sporthoz kell esz is!Es barki barmit mond az elvezesehez es megertesehez is!Szeva
Előzmény: LD (3482)
doglegygeri Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3485
Szeva OLAJ fun!En nem mondtam h nalunk tobben vannak de nem is fogtam ezt a penzre!Azert 12e soknak tunik egy fore igaz nem hallottam az arakrol!Ja es nem kell mindent elhinni amit az ujsag ir!Szerinted mikor volt a kormendi "csarnokban" 3500 nezo?Vannak tuzvedelmi eloirasok is amit nem tartanak be de azert nem kell az orszagnak leirni!Az meg termeszetes h hazai kozonsegben nem erzed rosszul magad!Es a kormend meg nalatok is rosszabb!Na jo szurkolast szeva
Előzmény: Mol Szolnok Fun (3483)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3484
Tolnai Népújság
nyugat.hu (Kvár-Falco, de ha jól emlékszem, ez az NS tegnapi cikkének átvétele)
Hajdú-bihari Napló (Körmend-Debrecen)

Lapszemlénket láthatták…

fish

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3483
Szevasz doglegygeri!

Jaj szegény Olaj!
Látod nagybetűvel! Olaj! Olaj! Olaj!
Az 1%-al segítsed a te 3/4 házas népedet. Szerintem kiröhögnek vele. Szolnok 1500 néző Kaposvár 1000. Mint már régebben írtam a hosszú évek során csak Kaposváron éreztem magam az agresszív helybeliektől veszélyeztetve. Söprögess a saját portád előtt! Nekünk is van mit a miénken.

De sajnos hidd el a pénz is közrejátszik ha ennyi mérkőzés van! Jómagam a kupahétvégén a belépővel együtt otthagytam 12eFt.-t. Gondold el egy, hogy 2 tagú család mennyit költött, és ha velük kint volt a gyerek akkor... Szolnokon az átlagkereset az országos átlag alatt van jócskán! Másra is kell költeni nem csak a meccsre!

Amúgy jó ötlet, hogy a következő szezonban nem lesz középrájátszás, már nekem is csömöröm van.

Előzmény: doglegygeri (3479)
LD Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3482
Sajnos még nem láttam a meccs felvételét, de este majd megnézem, így egyelőre csak a leírtakra-hallottakra tudok hivatkozni. Williams tettére nincs mentség (ha tényleg úgy történt), de engedtessék meg két megjegyzés.
1. A szerb "légió" minden meccsen módszeresen "terrorizálja", apró faultok, alattomos lökések és odaszúrások a sűrűben, plusz a niggerezés, amit általában az afroamerikaiak nehezen viselnek, és nem is szoktak hozzá, mert máshol ez nem divat. Ráadásul Damon elég hirtelen haragú és öntörvényű játékos is, akinél hamar elszakad a cérna, ezért volt a provokáció is. Hangsúlyozom, nem csak tegnap, hanem minden meccsen, és még jobban kihangsúlyozom, hogy ez sem menti fel amit tett!
2. Ha pálcát törtök Damon felett, akkor gondolom hasonlóan elítéltétek-elítélitek Pavlovics dombóvári ámokfutását, illetve mikor Fehérváron ütött meg egy nézőt, valamint Ivkovics (csak a szolnoki korszakából idézve) többszöri összetűzését a rendezőkkel, illetve ütésig fajuló afférját Nagy Gáborral.
Még egy dolog. Nem tudom, mi történt pontosan tegnap NG-vel, de bármi is volt, azért elszomorító, hogy egy sportvezetőnek figyelnie kéne, melyik kijáraton távozik egy csarnokból. És ahol ezt vagy bármely más vezetőt körülvehetnek, és akármilyen kis módon is, de tettleg bántalmazhatják. Mert testi érintkezés azért volt, mint alant elismerték. Nem tudom, hogy Tóth Attilát, Goran Miljkovicsot, vagy bárki mást bármelyik másik csapatból érte-e atrocitás nálunk, pedig ott a csarnokban lévő büfén keresztül távoznak az ellenfél játékosai, vezetői, amikor ráadásul az zsúfolásig van a meccs után söröző, beszélgető emberekkel. Annak viszont többször tanúja voltam, hogy gratuláltak, elbeszélgettek az játékosokkal. Persze itt sem mindenki kedvenc, de legjobb tudomásom szerint atrocitás még nem történt. Még egy utolsó megjegyzés, és ígérem befejezem. Emberek! Ellenfelek vagyunk, nem ellenségek!!! Ezt meg kéne már érteni mindenkinek. Fehérváron is, Szolnokon is, és mindenhol máshol. Szörnyű, hogy pl. a barátnőmet nem merném-merem magammal vinni bizonyos helyekre, hiszen a saját testi épségem sem garantált, és egyszerűen nem tudok vigyázni a testi (és lelki) sértetlenségére. És akkor mit szóljon az, aki a gyerekével szeretné megismertetni azt a csodálatos sportágat? Szeretnék végre rendet és kultúrát a pályán és a lelátón is. Nekem nem ellenségem egyetlen szolnoki, körmendi vagy bárhova máshová való sem, csak mert másik csapatnak szurkol.
Gabci456 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3481
Azt hiszem ezek után mindenkinek el kell mennie vasárnap Fehérvárra!!!
Minden Szolnokit (,sőt a körmendieket is) nyomatékosan felszólítok, hogy vasárnap induljon el idegenbe is! KÖTELEZŐ!!!

Nem merek sokat írni, mert abból csak valami ordenáré tirpákság sülne csupán ki és az is megsértődne Fehérváron, aki nem szolgált rá semmire.

Alba-OLAJ -15 19/22
Debrecen-Körmend -7 24/31
Falco-Kvár +12 37/21
Dvár-ASE +4 28/27

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

olajka91 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3480
Azért igy is 1,5x annyian voltunk mint ti.Ennek szerintem nincs jelentősége.
Előzmény: doglegygeri (3479)
doglegygeri Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3479
Szevasztok!Ez a williams egy agressziv allat!A sitten lenne a helye!En nem lattam a meccset de bunyozni mar igen!Takarodjon haza!Azert voltam mar szolnokon es nem hiaba h ott sok a balhe!Ehez lehet nem volt semmi kozuk de repult mar be korso sor!Nem egy kellemes hely!Azert a penzre fogni a nezoszamot durva!Azert jo gyujtogetest es nektek adom az 1%omat!Jaj szegeny olaj!Klima a legnagyobb
Gabci456 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3478
Ember, te hülye vagy!!!

Ott voltál, láttad a meccset, tudsz olvasni?!?!

Előzmény: champions (3464)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3477
Sziasztok!

Az Olaj-Alba mérkőzés iszonyatosan alacsony színvonalú volt. Ezt a dobott pontok száma és a dobószázalék (Olaj:42%, ALba: 34%(!))is bizonyítja. A mérkőzést a bírók nem fújták szét, szerintem egyik csapat sem játszott agresszíven (büntetők: Olaj 12, Alba 16). Ez rohadt alacsony.
Komolyan mondom ilyen nyugodtnak még nem láttam a szerbeket és Williemset játszani. Ezért nem értem milyen külső körülményekre hivatkoznak egyesek.

Williems tettére nincs magyarázat. A földön fekvő rendezőt úgy ütötte 3X ököllel fejbe, hogy közben fogta a fejét, nehogy eltévessze a célt. A rendező tényleg csak a játékosok közé futott be. A rendező paraméterei: 55 év. 165 cm. kb 65-70 kilo. Nem hiszi ugye senki, hogy nekiment Williemsnek... Amúgy tegnap éjfélig megnéztük vagy 10X azt az amatőr videofelvételt melyet a bunyóról készítettek. Ha a srác hajlandó lesz ideadni 1 napra a kazit felteszem a netre.

Nagy Gábor esete:

A mérkőzés után a játékos kijárónál lévő büfénél kb. 100 dühös drukker áldogált. Nagy Gábor még 5-6 helyen kimehetett volna a csarnokból, úgy, hogy kéri a rendezők segítségét. Mit gondoltok merre indult? Igen a büfé felé.. Direkt, kiséret nélkül. Akkor két barátommal megállítottuk, hogy beszéljünk vele a Williems esetről. Ekkor sajna több hangosabb drukker is odajött. Az egyik srác kérdezni akart vmt. a háttal álló NG-től, és finoman (hangsúlyozom mert velem szemben állt NG!) megütögette a jobb felkarját az ujja végével. Szerintem bepánikolt - mert akkor már sokan voltak körülötte - és összesett, hogy a rendőrök is beavatkozzanak. Hangsúlyozom, hogy nem volt NG verés Szolnokon, csak egy rossz irányba induló sportvezető pánik jelenetéről.

Nézőszám: nem tudom másra fogni csak szolnoki emberek anyagi helyzetére, és arra, hogy sok fiatalnak most volt szerenádja a városban.

Bevallom nekem sem tetszik már ez az Olaj-Alba ellenségeskedés, de egy sportvezetőnek nem kellene még fokoznia ezt a rossz viszonyt ilyen hülye jelenetekkel.

Felhívom a szolnoki és fehérvári sportvezetőket, hogy a legközelebbi mérkőzés előtt nyílvánosan, és együtt álljanak ki a pályán és a pályán kívüli erőszak ellen.

Előzmény: andrej11 (3470)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3476
Mindenki vitatkozik a tegnapi meccsen!

Nincs min vitatkozni!Ha egy játékos eltöri az arccsontját egy rendezőnek arra nincs mentség!Lehet az okokat vitatni de az ilyen viselkedésre nincs mentség!Az olyan játékost meg kell büntetni aki nem képes uralkodni magán.Teljesen mindegy milyen színekben játszik de most már az illetékeseknek el kellene gondolkodni azon,hogyan lehetne az ilyen eseteket a jövőben elkerülni!Mert nem ez volt az első komolyabb eset.

Te jó ég és még csak a négy közé kerülésért játszunk!Mi lesz később mikor még nagyobb lesz a tét!!!!!???? hajjaj...

Let's Go Klíma!

Fishtax Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3475
Számoljon utána a halál, már tippelni is épp elég bonyolult volt! :-) Egyébként hogy lesz? Aki nem találta el a párharcok végeredményét (sokan buktak a Körmend-Debrecen pároson!), az az elődöntőre már nem is tippelhet?

Dombóvár-Paks -11,24/23
Debrecen-Körmend -7,21/28
Falco-Kaposvár -3,27/24
Albacomp-Szolnok +5,18/22

fish

Előzmény: belfera (3472)
olajka91 Creative Commons License 2002.05.10 0 0 3474
Kedves mindenki+Ákos és Zoli!
A tegnapi meccsről írnék egy keveset.Sajnos a kupagyőzelem után nem volt telt ház ennek nem tudom mi lehet az oka.(TV,v.Fehérvár sem igazi vonz erő már, pénz?)Úgy láttam az újságokba ,hogy máshol se lehetett kitenni a megtelt táblát, bár ez engem nem vigasztal.A hangulat az elején kicsit gyenge volt.Az utóbbi idők legbékésebb meccsének indult az egész.Alig volt szabálytalanság ,ha pedig volt a játékosok felsegítették egymást, elnézést kértek a másiktól.Azt hittem rosszul látok az edddigi meccsek után.A dobó százalék nagyon gyenge volt mind két oldalon,nem mentek be a kinti dobások.Ahogy közeledett a vége úgy nőtt a feszültség a közönség is érezte ,hogy baj lehet ezért nagyobb hangerőre váltott.Volt egy vitatott itélet, lejárt támadó időnél ahelyett ,hogy mi támadtunk volna először nekünk adta a labdát később feldobásra változtatta itéletét a játékvezető.Két perc múlva úgyan ez 2x megismétlödött a másik oldalon nem volt feldobás.
a végjátékot az újságokból + az előttem leírtakból már ismeritek.

Ákos +Zoli nézzétek meg TV-n az utolsó negyedben Williams teljesítményét és rájöttök miért kaptatok ki,most nem kell pártatlannak lennek 7/1 kisérlet önmagáért bszél,0,6 tized másodpercel a mérkőzés vége előtti tettére nincs mentség.Ezen a meccsen nem hergelte senki, önkét cselekedett.Persze lehet írni megint a Szolnoki közönség volta bunkó.
Nagy Gábor akit nem csak Szolnokon utálnak pedig ,mint a ki jól végezte dolgát kisétált a jogosan feldühödött közönség közé.
A rendezőnek beszakadt a füle (összekellet varni)+szilánkos arc csonttörés. No coment!
Hajrá olaj forever!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!