Keresés

Részletes keresés

milanfan1899 Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3871
A kézisek? Igen este 19.45-kor, élőben adja a Sport1.

Elnézést az OFF miatt.

Pakson hozni kell az összes meccset és nem lehet gond. Mikor lesz az első meccs?

Előzmény: Törölt nick (3870)
htibor Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3869
Sajna 73-71 lett a vége.:((
Majd meglátjuk holnap, hogy milyen meccs is volt.
16.30-tól adja felvételről a Fehérvár TV.
milanfan1899 Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3868
Én jobban örülök a Szolnoknak, hiszen az Alba egyszer már nyert idén Pakson, a Szolnokot viszont eddig mindig megvertük, persze ez a rájátszás, senki sem mehet biztosra, erröl a kedves kaposvári szurkolók is tudnának mesélni.

Hajrá ASE!

Előzmény: Törölt nick (3866)
be-st Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3867
Üdv!
Szolnok-Albacomp 72-71, hosszabbítás után
Góbi ellen 3 mp-cel a vége előtt lépéshibát fújtak. Lehet, hogy az volt, rádión hallgattam.
Összesítésben 28-cal dobtunk többet.
Szolnokon nyerni komoly tétmeccsen nem lehet, legfeljeb hússzal. Talán a Paks jobb annyival. Bár nekik meg nem kell, elég otthon.
Szeptemberig nincs több meccs. :-(((
Üdv
Pistike
CVZ Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3865
MOL Szolnok–Albacomp-UPC 73–71 (19–15, 16–21, 13–10, 16–18, 9–7)

3:2

boran Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3864
Állítólag a bírók miatt! Nézd meg a körmendi vendégkönyvet, vagy az Alba oldalát!
Előzmény: kwest (3863)
kwest Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3863
Annyit már tudok, hogy a Szolnok győzött. Valaki bővebbet?
Előzmény: boran (3862)
boran Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3862
Szoros az Olaj-Alba meccs! Tudsz több infót is, vagy csak az eredményt?
Előzmény: belfera (3861)
belfera Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3861
Szolnok-Albacomp 37-36 a félidőben
belfera Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3860
Cho8 részletes beszámolójához nem tudok sok mindent hozzáfűzni - az általa leírtak hűen tükrözik az én véleményem is.
Előzmény: boran (3859)
boran Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3859
Belfera!
Hol marad a tudósítás! Részleteket!! Kérlek!!
Előzmény: belfera (3858)
belfera Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3858
GRATULÁLOK:
- a csapatnak a továbbjutáshoz!
- a Debrecennek a párharc szorossá tételéhez!
Külön köszönet Zvonimir Ridlnek, aki a tegnapi meccs után nagyon szimpatikusan megtapsolta a közönséget, és jelezte, hogy ezen a napon mi voltunk a jobbak!
- Zsebe Ferinek, a mérkőzés legjobbjának, a bajnokság legnagyobb küzdőjének! Még 1-2 jó év benne van a fiatalemberben! :-)
- a szurkolóknak, akik kijöttek erre a nagyon fontos mérkőzésre, végig kiálltak a csapat mellett, és egyszerűen kiszurkolták a győzelmet! Ez volt az idei szezon legmagávalragadóbb hangulata, pedig nem is volt zsúfolt ház!

SZÉP VOLT FIÚK!
Mindent bele a Falco ellen!
Élvezetes meccseket és sportszetrű szurkolást!
Hajrá Körmend!

U.I.: Remélem idén még sok megnyert csata után látom némót boldogságtól és meghatottságtól könnyes szemekkel. :-)

boran Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3857
Muybien!
Valóban nem vagyok fehérvári, de elég sokat vagyok ott, emiatt tudtam elolvasni a helyi média tudósítását. Abban tényleg egyetértek veled, hogy elég gyemgécskék a kosaras írások.
Más. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam Körmenden szurkolni a csapatnak, de nagyon örülök, hogy biztosan különösebb izgalmak nélkül nyert a csapat. Azt hiszem ez a legfontosabb! Az már biztos, hogy lesz vasi döntős, remélem a Körmend lesz, bár nagyon nehéz lesz a felpörgött Falco ellen. A másik, hogy a Falconak nincs veszteni valója az elődöntőben, mert az idei teljesítményük alapján már ez is óriási siker a számukra. Remélem megelégednek ezzel is! :-)))
Szurkolok az Olajnak is ma este, hogy balhé nélkül, a pályán dőljön el a továbbjutás.
Előzmény: muybien (3840)
xGabi Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3856
Tegnap nem voltam gépközelben,ezért a pénteki meccsel kapcsolatos szokásos beszámolóm elmaradt ; szerintem nem is baj,mert még mindig kavarognak bennem az indulatok.Rövidre fogva : Pavlovics kiállítása jogos volt,ellentétben az albakosar.hu lapot szerkesztőkkel én nem szeretném megmagyarázni a megmagyarázhatatlant,sőt bűnösből sem szeretnék áldozatot kovácsolni.Tény Predragnak elszállt az agya - ezt a mai napilapban is bevallotta.Egy igazi profinak minden helyzetben mindent el kell viselnie,és ő nem ezt tette.Sajnos.Az meg már egy másik téma,hogy Williams még mindig játszhat,egyesek szerint súlyosabb vétségek után.

Mindent eldöntő ötödik meccs,élet vagy halál kérdése,és Paja nélkül bravúrra lesz szükségünk a győzelemhez.Két csapat a pályán,nüanszok fognak dönteni,és remélem nem a játékvezetők.
Veletek vagyunk,győzni akarunk!

HAJRÁ OLAJ !!!

Attilio Dolcetti Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3855
Ha elkészül az Egyetemi Sportcsarnok Győrben, nem lennék meglepve, ha átcsábítanánk egy kosárcsapatot Sopronból.
A város jól járna a csapattal, mert jelenleg csak NBII-es gárda van Győrben.
A csapat jól járna a várossal, mert a közönség nem maradna el. Lásd kézi meccsek.
Avass Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3853
Muybien
„Avass, te ezt tuti tudod: az egyik szponzorotok a csóti-pati az tényleg rovarirtó cég??? mer jó nevük van:DDD”
Bizony, bizony, így van, sőt még a kosárrajongó tulajt is ismerem (kéretik nem hangosan röhögni). :-)

Rostas
„Mondom mégegyszer: mindenhol így van ez: minden klubvezetőnek szüksége van a saját legitimációjához egy-egy kellően elfogult nyelvre.
Ami akkor igazán gusztustalan és felháborító, ha ennek a folyománya közönséges hazudozás is lehet,...”
Igen, igazad van, kötelességem hozzátenni azonban, hogy ez eddig nem volt jellemző a szolnoki sportújságírókra (remélem elhiszed nekem, mint objektívnek – látszani akaró – szolnokinak :-)). Szerintem ez a cikket a valóban a klub egyes vezetői „diktálhatták” és sajnos valóban alkalmas a hangulatkeltésre, de nem jobban, mint pl. a már sokat emlegetett fehérvári kiadvány, amit én személy szerint nem tudtam végigolvasni, mert hemzsegett a hazugságoktól és a csúsztatásoktól. Ismét csak sajnos folytatódik a nyilatkozatháború a két klub között, a felek minden eszközt bevetnek! :-((

Avass Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3852
Sziasztok kosárfüggők
Régen jártam erre, így elég soká tartott elolvasni az utóbbi pár nap hozzászólásit. Azt vettem észre, hogy sok mindenben egyezik a véleményünk (főleg Rostassal és Sporttárssal), így egy furcsa hozzászólás fog következni, sok idézettel, amikkel egyetértettem (esetleg egy-egy apróbb módosításom, csak a tényszerűség kedvéért).

Rostas
„Ami fontos lehet: egyetlen trágár hang nem hallatszott, mármint "kórusban" egész meccsen, és egyetlen játlékos sem reklamált komolyan. A legnagyobb semmiből jött a balhé egy semmilyen meccs közepén.”
Ezt a mondatot az első meccs után is írhattad volna, a „közepén” szó helyett a „végént” használva. Tényleg bíztató ez, hiszen, ha leszámítjuk az 1. meccs után történteket (ahol szintén az volt a jellemző, hogy a balhé kirobbanása utáni másodpercek elmúltával a játékosok egymást nyugtatják) a két csapat BÉKÉSEN és SPORTSZERŰEN közeledik egymáshoz, semmifajta konfliktus nem volt. Ha nem lennének nézők a meccseken, a fiúk minden balhé nélkül el tudnák dönteni a továbbjutás kérdését. Egyébként nálam Pavlovics = Williams, egy apró különbséggel (kiállítás), de erről majd később…

Sporttárs
„A két csapat többi tagja viszont végig sportszerű meccset vívott, kevés reklamálással és színészkedéssel. Ez jó jel lehet vasárnap előtt, de nincsenek illúzióim, ami a várható hangulatot és légkört illeti. Nagyon jó lesz már túl lenni ezen az abnormális elemektől hemzsegő párharcon!”
Tökéletesen egyetértek!

„Pavlovicsot én sokáig szimpatikusabbnak tartottam Vukicsevicsnél, de bebizonyosodott, hogy míg Vuki felvállalja a színházat, a (nem mindig sportszerű, de látványos) showt (ily módon Ivkoviccsal rokon).”
Igen, ezt már én is leírtam, nem is olyan régen, szintén egyezik a véleményünk!

Muybien
„erre p. megfogta a tökeit, felajnálotta azt nekünk fogyasztásra, és mutogatott. Erre kicsit bepaprikázódott a tömeg, ami annyiban merült ki, hogy az addigi hangerő nagyobb lett,…”
Először is, nem pavlovics, hanem Pavlovics!!! Én sem vetemedtem arra, hogy Williams nevét kis kezdőbetűvel írjam, így azt hiszem, elvárhatom Tőled is, hogy ezt a minimális tiszteletet megadd egy EMBERNEK, bármennyire is utálod…
Valóban nem volt szép Predrag levonulása (sem). Azonban az ominózus mutogatás után a nézők közül többen leköpték (és nem csak hangosabban kiabáltak), ez tisztán látszott a felvételen (persze nem a nyál, hanem a jellegzetes mozdulat) és az is, hogy sajnos Pavlovics visszaköpött.:-(

LD
„Nem tudom, miért lóg ki a lóláb, W.-t egyszer megdobták, attól szállt el az agya, de akkor sem ment ki a közönség közé (igaz úgy kellett lefogni), míg P. ezt már megcsinálta egyszer idén, igaz akkor még faultot sem kapott érte...”
Kedves LD, kérlek ne csúsztass. Először is, Williamsnek szánt banánnal nem találták el a címzettet. Éppen tegnap dicsekedett el nekem a tettes, hogy akkor dobta be a gyümölcsöt, amikor W.-nél már elszakadt a cérna, ráadásul a tettes a másik palánkhoz volt közelebb, tehát ez nem lehetett az oka W. bekattanásának (egyébként megígérte, hogy ma nem dob be semmit a pályára). Másodszor: Damonnak sajnos egyáltalán nem ez volt az első „esete”, elég csak a verekedés kirobbantását említenem (a rendező megverésével), a kupameccs utáni bunyóját már nem is említve.
Továbbra is az a véleményem, hogy igazságtalanság történt, ugyanis Williams játszhat ma, Pavlovics pedig nem, és ez a különbség, amit műveltek az egyenlő súlyú. Ha valaki félreértette volna, Paja kiállítása teljesen jogos, mint ahogy Williams eltiltása is az lett VOLNA. Itt pontosan az utolsó szón van a lényeg, mert hiszen ezért forrnak az indulatok szolnoki részről, és erről legnagyobbrészt a szövetség tehet, hiszen ha eltiltják Williamst, akárcsak egy meccsről is, akkor valamelyest megnyugodtak volna a kedélyek, így viszont – főleg Paja kiállítása után – szerintem jogosan fújnak arra, hogy Williamsnak semmiféle bántódása (értsd: a játék szempontjából) nem esett. Az a helyzet, hogy csak az Olajt sújtják, egy olyan balhésorozat végén, amit egy Albacompos játékos kezdett el. Illetve, sajnos az az érzésem, a balhésorozatnak még nincs vége :-(((

Cho8 Creative Commons License 2002.05.19 0 0 3851
Körmend-Debrecen 80-65!!!
Nyertünk, továbbjutottunk és ez a lényeg!!!
Egész jól kezdtünk, de tapadt a Debrecen. Nemsokára át is vették a vezetést, a nagyszünetben 8 ponttal tartottak előbbre. Az 1. félidőben szarul mentek a triplák (mondjuk ez az egész meccsre igaz, 19 kísérletből 4(!) talált be), a védekezés sem volt valami jó, és az akarás sem látszott igazából a fiúkon. Egy kisebb közjáték is zajlott a pályán. A következő történt: mi támadtunk, és Rucker összeakaszkodott Mujanoviccsal, ezután dumált amiért technikait kapott, aztán meg majdnem nekiment Valovicsnak, úgy kellett a debrecenieknek lefogniuk őt!
De aztán következett a 2. félidő...
Rögtön egy 12-0-ás rohammal nyitottunk, amiből azért sejteni lehetett, hogy nem adtuk fel. Ezután már végig mi vezettünk, és egyre csak növeltük az előnyünket. Sz'tem ezt főként a feljavult védekezésünknek és a küzdésünknek köszönhettük, pl volt olyan, hogy egymás után 2-szer csentük el a labdát a Debrecentől. És most az egyéni teljesítmények:
Mujanovics: 9 pont, 13 lepattanó, küzdés, hajtás
Eddy: 16 pont, 11 lepattanó, jó védekezés, zsákolások
Rudi: 1 pont(!), az 1. félidőben nem ment neki a játék, igaz a 2.-ban sem, de akkor legalább hajtott
Nickel: bekötött kézzel játszott, nem nagyon vállalkozott, de a ziccereket bedobta, jól megfogta McDaniel-t
Isti: 20 pont, 6(!!!) kihagyott büntető(egyébként összesen 25-ből 10-et(!!!) dobtunk be ami azt jelenti, hogy 50% alá süllyedtünk:-((((), nem volt
kimagasló a teljesítménye, de hát nem lehet elvárni tőle, hogy minden meccsen 42-t dobjon
Grebi: nem játszott túl sokat, dobott 4 pontot, védekezésben nem volt az igazi
És akkor következzen a meccs hőse: ZSEBE FERI: 20 pont, 4 lepattanó, 4 assziszt, 26 IBM, asszem ez önmagáért beszél...
A Debrecenből Rucker és McDaniel voltak a legjobbak, 19 ill. 17 pontig jutottak.
A KÖZÖNSÉG (így, csupa nagybetűvel) egyszerűen csodálatos volt, a HANGULATOT nem lehet leírni, azt át kell élni!!! Teljes mellszélességgel a csapat mellett álltak,végig buzdították őket, (kivétel volt Rucker szidása és f*szszopó Falcózás), de főleg a 2. félidőben! Ebben a tekintetben ez volt idén a legjobb meccsünk!!! Én is eléggé berekedtem a sok kiabálástól...
Játékvezetés: tévedtek ide is, oda is,legalább 8-10 lépést nem fújtak le a debrecenieknek
Szóval összességében jó kis meccs volt, most pedig jöhet a Falco elleni elődöntő!
Bocs, hogy kicsit(nagyon) hosszú voltam, de ez kikívánkozott!!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!
muybien Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3849
ez valóban furcsa tudósítás... pavlovics első balhéját tegnap nem láttam mert pont amásik oldalon ülök (ebben LD kompetens, két sorral volt az eset felett...mondjuk LD meginterjúvolhatnád a sértett nézőt esetleg a kocsmatársaknak..) de amikor kb 20 perces hiszti után végre hajlandó volt lemenni az ötltözőbe, ahhoz már nagyon is közel ültem: jön lefelé, már viszonylag nyugodtan amikor a kijáratnál lévő szurkolók(igen ilyen is van nálunk..) nem épp esti sörözésre hívták, de ha jól emlékszem a "takarodj ki"-n kívül semmi nem volt, még picsku madre se, erre p. megfogta a tökeit, felajnálotta azt nekünk fogyasztásra, és mutogatott. Erre kicsit bepaprikázódott a tömeg, ami annyiban merült ki, hogy az addigi hangerő nagyobb lett, amjd mikor már majdnem kint volt, akkor a statisztikus háta mögül felköpött a lelátóra, és ott is próbált bunyózni, de nem tudott, mert ott már kicsit nagy volt a szintkülönbség a padló és a lelátó között. A köpésre meg akart indulni az RBD, de visszafogták őket, és emiatt kellett kiüríteni azt a szektort is.
Előzmény: belfera (3845)
LD Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3847
Ez 100% hazugság... Ott ültem. És még a felvételen is látszik, hogy Pavlovics indul meg a nézők felé.
Előzmény: belfera (3845)
belfera Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3846
A tippverseny állása a 4. forduló után:

1. némó......212/4*60/54/49/44
2. belfera...197/4*44/50/55/48
3. Bocai.....190/4*50/56/43/36
4. nick007...185/4*39/40/53/53
5. Gabci456..182/4*40/59/38/40
6. Cho8......172/4*42/47/38/40
7. be-st.....171/4*46/30/32/63
8. G_e_r_y...169/4*42/43/40/44
-. saabee....169/4*39/50/34/46
10. Fishtax...162/4*50/26/51/35
11. olajka91..137/3*30/47/47/00
12. jani0625..133/3*34/42/44/00
13. boran.....132/3*00/44/42/46
--. csaby1....132/3*20/00/62/50
15. Tomas79...130/4*34/23/43/30
16. Avass.....110/3*33/44/28/00
17. kaposvari.73/2*42/31/00/00
18. Lecsó11...70/3*00/29/08/33
19. Bazsy.....35/1*00/35/00/00

Telitalálatok:
- eredményre: be-st
- legjobb dobóra: Cho8 3x(!!), boran, némó 2x, Fishtax, G_e_r_y, Gabci456, nick007, saabee 1x

Top-tippelők:
1. be-st 58 (+5)
2. nick007 49 (+4)
3. csaby1 47 (+3)
4. belfera 46 (+2)
5. boran 45 (+1)
-. saabee 45 (+1)

Pontok párharcok eredményének eltalálásáért:
jani0625, olajka91 13 pont, Avass, Bocai, Cho8, Gabci456, némó 5 pont

belfera Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3845
Egy furcsa tudósítás a fehérvári meccsről a szolnoki honlapon:

"A fordulást követően megint az Albacomp kapta el a ritmust, és a 25. percben 51-42-re vezettek. Ám ekkor robbant a bomba. Az addig meglehetősen békés hangulatú mérkőzésen előbb Vukicsevicset lökték ki ziccerben az Albacomp palánkja alatt, a sípszó azonban elmaradt. A következő pillanatban csak annyit lehetett látni, hogy Váradi játékvezető jelezte, kiállítottnak nyilvánítja a Szolnok 10-es számú játékosát, azaz Pavlovicsot. Mint megtudtuk, egy oldalvonal mellett lévő néző megütötte és leköpte a piros-feketék játékosát, aki a néző felé suhintott kezével. Errefel történt a kiállítás. Az elmúlt két mérkőzésen ennél sokkal keményebb és durvább vétségek miatt sem nyúltak a kiállítás eszközéhez a sípmesterek."

Csak nem Pavlo írta? :-)

Gabci456 Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3843
Sziasztok.

Sajnos nem volt időm, hogy elolvassam az utóbbi hozzászólásokat, de gondolom szolnoki szemszögből még nem volt érdemlegesen elemzve a tegnapi Alba-OLAJ.

Szóval már megint úgy kezdtünk, mint a fos. Jöttek csőstűl a technikaik, meg az agyelborulásból fakadó fölösleges hibák (Bojan buta faltjai, illetve miért nem udjuk megtanulni az alapról bedobást?), közben meg Marci, Ricsi meg Damon termelte a pontokat. Aztán Borisz és Paja és Bojan néhány villanásával utólértük az Albát és a félidő végéig már szerintem a 6. perctől nem is volt 3 pontnál nagyobb különbség. Szeretném kihangsúlyozni, hogy az első félidőben TELJESEN BÉKÉS HANGULATBAN CSORDOGÁLT A MECCS.
Aztán a második félidőt úgy kezdtük, mint a második meccset, mikor meg végre lett volna esélyünk pontot szerezni, akkor Vuki kihagyta a ziccert és kifordult a bokája. Ja, Bencze lábára esett rá, mikor ez tudatosult a fehérvári közönségben, akkor elkezdték skandálni, hogy Bencze Zoli-Bencze Zoli... hmmmm. Gondolom emiatt és nézői cukkolás miatt borult el Paja agya. Mondjuk amit tett, arra nincs mentség, ahogy meg levonult azt én is szégyelltem némileg. (De az mondjuk nagyon érdekes, hogy Damont nem állították ki a harmadik meccsen Paját meg most igen. Pedig Damon showja hossazbb volt, mint Pajáé. Mindegy már, a bíró így látta, akkor biztosan így volt.)
Két bedobónk kiesett, így már nem is volt esélyünk és láthatóan feladtuk. Szaszának volt még néhány biztató megmozdulása, de mondjuk én Cicát nem nagyon erőltetném az A-csoportban. Az Alba meg kiszolgálta a közönségét, ahogy tudta, hisz vannak erre alkalmas játékosaik.

Azért nem bánom, hogy idén nem megyünk többet Fehérvárra! Remélem őszre sikerül végre megcsinálni az autópályát!

TIPP
OLAJ-ALBA +6 24/26 (Vuki játszani fog,100%)
Körmend-Kakas +14 31/27

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

muybien Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3842
nem LD, nem ismersz:)) de én Téged igen... mer ugye aki egy országos sugárzású televízió műveltségi vetélkedőjében szerpel, azt ismeri a fél ország! :)))
Előzmény: LD (3841)
LD Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3841
A bátyja volt, bár én abszolút nem értettem az egészet. Valami beszólás lehetett az ok, bár én nem hallottam (pedig két sorral ültem feljebb). Ez azt jelenti, hogy P.-nak nagyon jó a hallása, illetve, hogy finoman is szólva idegbeteg. Tényleg kíváncsi lennék mi lenne, ha ezek a stabil idegrendszerű szerb játékosok kapnának egyszer olyan szintű mocskot, mint mondjuk W. Szolnokon. A 2. percben kirohannának elégtételt venni? Nem tudom, miért lóg ki a lóláb, W.-t egyszer megdobták, attól szállt el az agya, de akkor sem ment ki a közönség közé (igaz úgy kellett lefogni), míg P. ezt már megcsinálta egyszer idén, igaz akkor még faultot sem kapott érte... Azt hitte most is megtehet bármit büntetlenül. Utána mikor levonuláskor leköpte a közönséget, az már csak őt minősíti. Tényleg jellemző volt, hogy pl. Maljkovics fogta a fejét, és P.-csal perelt, tudták mekkora hülyeséget csinált. Ha kiesik a Szolnok, remélem elküldik, és nem lesz más csapata sem, legalább nem foglalja a magyarok helyét. Bocs, hogy ilyen sarkosan fogalmazok, de ez nem csak miatta van, ez a 40 éves szerbek honosítása dolog már régóta szúrja a szemem. Most legalább egyenlőek lesznek az esélyek :-) Bár én a W.-en kívüli 3 légiósunkat szó nélkül lecserélném Vuki-ra.
Muybien! Ismerlek? Az írásod alapján ez lehetséges :-) Dobj egy mailt ha itt nem akarod leírni.
Előzmény: muybien (3821)
muybien Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3840
ehhh a Fejérmegyeit ne is mondd... az nem cikk. Az vicc. Lassan csak azért olvasom el hogy röhögjek. A meccsrőlnem ír semmit, kb ilyen a stílus:"hopp még vezet az ellen, majd hopp fordít az alba, és hopp vége" A nyolc éves unokaöcsém jobbat írna...

amúgy mellékesen Boran, te honnan szerzed be???mer mintha nem fehlrvári lennél.. és tudtommal nincs netes változat.. vagy van:

Előzmény: boran (3839)
boran Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3839
Hát szomorú, hogy megint botrány volt Fehérváron.
Nem tudtam olvasni a DK-t, így a Sport ill. a helyi Fejér megyei újság "objektív" tudósításábólértesültem a történésekről, de naggyon kilóg a lóláb!!! Legalábbis így érzem. Mármint a kiállítás miatt. Félreértés ne essék nem a jogosságát akarom megkérdőjelezni, eszemben sincs. Csak furcsának tartom, hogy Pavlovicsot rögtön kiállították, amíg DW-t mégcsak nem is dorgálták meg. Szóval ez több mint érdekes.
Ennek fényében is bízom benne, hogy a Szolnok le tudja győzni az Albát!
A tippjeim: Olaj-Alba +5 25/28
MA pedig zúgjon a Hajrá Körmend! Lehet, hogy mégis sikerül elmennem, Belfera, akkor a szünetben a szokott helyen!
Előzmény: nick007 (3836)
muybien Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3837
nick007, belfera meg a többiek... a próféta beszéljen belőletek! remélem vasárnap igazatok lesz!!!!!!! :)))))
Előzmény: nick007 (3836)
nick007 Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3836
HI!
A tegnapi meccs fényében módosítanám a tippemet ha lehet. Tehát:

Szolnok-Alba -3 24/27

Jó szurkolást!

Előzmény: nick007 (3809)
Klima-vill Creative Commons License 2002.05.18 0 0 3835
Jani!!
(5)En azt mondtam, hogy ez egy nagy huzas volt a Zsoldos reszerol. Nagyon jol csinaltak a "fiatalok".A csutortoki meccset en igy lattam de tenyleg ne vitazzunk. En azt sem irtam, jobbak voltunk (meg hogy nyertunk volna ha nem igy fujnak)csupan azt, hogy a Bírók ellenunk fújtak.
SOk sikert a cspatodnak!!
Előzmény: jani0625 (3834)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!