no comment. errol beszeltem korabban, ismet egy fehervari beiras az "uri" kozonseg reszerol : ) pont emiatt utaltam meg a korabbi forumokat is. onuralom kisfijacskam, onuralom! : )
es iskola utan ne csavarogj el es edd meg a levest, hogy nagyra nolj : )
szerencsetlen...
nincs olyan sok nyirsegi valogatott center... az hogy ez nem ugrik be neked, eleg gaz : )
viszont ezt a dolgot en is hallottam.
akkor most tenyleg kezdjuk a pletykak halmozasat, vagy megsem? azt ugyis tudjuk, hogy a nyaron mindenki leigazol mindenkit : )
na en a magam reszerol inkabb jegelem a temat, amig van egy kis eselyunk is jelenlegi bajnoksagban barmit is elerni. mindezzel egyutt, ahogy mar korabban is irtam, nekem ez a bajnoksag mar okozott annyi oromet, hogy jol erezzem magam : ) szal pletyka suxx.. illetve hajra olaj!
te kis hülyegyerek, úgy ki lesztek söpörve, mint a te putrid még sose volt.
mindenki utál benneteket, meg a bunkó, rasszista közönségeteket
kiváncsi leszek Davisnek hány banán, meg huhogás jut.
A KUPÁT MEGVETTÉTEK (Az igazi kupagyőztes a Paks!!!)
SOSE LESZTEK BAJNOKOK!
Pontosan ezért fogok a Körmendnek szurkolni a döntőben. Már, ha nem tisztán piros-fekete finálé lesz, ennek azonban a tegnapi teljesítmény fényében minimális az esélye.
Hát Körmenden valóban nagyon úgy néz ki, hogy jövöre alább adhatjuk újra a mércét. Istinek nem jár le nyáron a szerzödése, úgyhogy nem hiszem a paksi folytatást. Viszont mások távozhatnak...
Az Isti is távozhat, de ? csak külföldre!
Majd meglátjuk mik realizálódnak, most a nagyon fontos megyei rangadóra kell koncentrálni!!!
Ennek alapján szinte bármi bejöhet, úgyhogy mindenképpen igazad lesz (egyedül a nyírségi centert tudtam beazonosítani). Úgy látom, ködösítés-órán nem hiányoztál! :-)))
Hé, spori, egyszer már eljátszottad ezt, nem emlékszel? :-) Akkor is legorombítottunk, hogy csak beírod, "hatalmas pletykát hallottam, de nem mondhatom el, mert...", hát ne csináld meg még egyszer, mert különben dühbe jövünk! :-))) (Remélem, jól emlékszem, mert különben mehetek a bocsánatkérő falhoz! :-) )
Pletykát, pletykát! (Azt már "tudjuk", hogy Németh Isti jön hozzánk, mert Körmenden nem fizetnek...)
Sportárs-Sporttárs
jugo-jugó (amúgy hány jugó, nem egyértelmű)
Győzött a jobb bár-Győzött a jobb, bár
dupla öröm hogy-dupla öröm, hogy
bajnokságba-bajnokságban
tudható hogy-tudható, hogy
jobb csapat csak-jobb csapat, csak
úri ember-úriember
Fehérvári hozzászolást kivánok-fehérvári hozzászólást kívánok
Csak amit nagyon gyorsan találtam. Bocs, de a vesztes ellenfélbe minél nagyobbat belerúgni az igazán kisstílű emberek sajátja. És ha megteszed, legalább tennéd stílussal... Gondolom, ha mondjuk nyer a Paks 3-0-ra, és páran leszólják az Olajt, te leszel a legjobban felháborodva...
Ja, még valami, majd elfelejtettem! Szolnokon hány légiós van? És hányan játszottak közülük? És mennyit? Legalább lennél képben...
Szerintem a kosár-rémhírek is ide tartoznak, nyomhatod az infót nyugodtan! Legfeljebb, aki nem akar "felizgulni" az nem olvassa el (Jelige: "Biztos forrásból tudom")
A félidei átruccanásomról muszáj leírni mindenképp,hogy majdnem "bent ragadtam" a vendég blokkban.Ugyanis,mikor fordultam volna vissza,hogy visszatérjek az enyémjeimhez :) akkor a biztonsági őr kijelentette,hogy erre nem lehet átmenni(!)."Egyen poló",hátulján nagy betűkkel:PAKS,A.B. sál a nyakamban,és nem engedtek volna ki...Szerencsére a társában feléledt a gyanú,hogy ez lehet,hogy nem szolnoki.
NO COMMENT!
Mellesleg a beszivárgó szolnokiak igen érdekes tekintettel csócsálták végig az öltözetem.Csaodálom,ha ezek után Avasst még nem közösítették ki :))
Artúr!A fentiek tekintetében elismerheted,hogy igen jól halad az "átáltozás" :)
Sportárs+Rostás!
Gratulálok a 6.helyhez ,sikerült a bravúr, megismételni a tavalyi helyezést.3 amerikai + jugo játékossal különösen az.Örültem a renegeteg "objektiv" hosszászolásotoknak.Győzött a jobb bár a BÍRÓK megint elcsalták a meccset.Számomra dupla öröm hogy a kupa után a bajnokságba is kiestetek ellenünk.Bár tudható hogy az Alba a jobb csapat csak Szolnokon balkáni körülmények +a bírok mindig csalnak nem nyerhet akárki.Wiliams úri ember Pavlovics egy állat.Sajna a kiállítást VÁRADI elrontotta ,mert Vukit kellett volna kiállítani ,hogy legyen esélyetek.Mindenkinek jó szurkolást a hátra lévő meccsekre és sok objektív Fehérvári hozzászolást kivánok.Győzzön a jobb!Hajrá olaj forever!
Sajna tegnap én is ott voltam a mérkőzésen. Avass mindent leírt amivel én is egyetértek. Vuki egyszerűen paraszt volt. Lapov mintha ha csak azért ment volna fel a pályára, hogy Lacika kosarainak asszisztáljon. Paja.... ezt nem értem. Egy csupa szív játékos nem játszhat így!
Osztályos külömbség volt a két csapat között. Tiszta CIKI!!!! El sem tudom képzelni, hogy ezt a játékunkat szombaton meg tudjuk ismételni. Lehetetlen!!!!
A paksi közönség nagyon jó volt, kár, hogy nem volt teltház (Artúr Doki). Mi amúgy 80-90-en voltunk (én kaptam a 63. jegyet, 17:30-kor). Ez szerintem nem kevés. A szektorunk tele volt. Azért tűnhettünk kevésnek mert ehhez a játékhoz csak kevesen tapsoltak, vagy voltak hajlandóak szurkolni.
Mégegyszer gratula a Paksnak, kurva jók voltak!!!!!
UI: idén nem megyek Paksra, no nem az Olaj játéka miatt, hanem mert a múltkor Solton a traffi elkapott (7eFt), tegnap pedig Tiszakécskénél őzet gázoltam, a kocsim összetört. Drága kirándulások ezek, főleg úgy, hogy a látottak alapján egyik meccsen sem volt esélyünk győzni...
Szép győzelem volt, a tudósítások szerint nagyszerű meccs (nekünk :-) ), sajnálom, hogy nem láthattam (ha a tévétársaságokon és a szövetségen múlik, nem is nagyon fogok már kosárlabdát látni ebben a szezonban a képernyőn :-( ), gratulálok a fiúknak, bízom benne, hogy szombaton is hasonló tűzzel játszanak!
Azt azért nem szabad elfelejteni, a Szolnok fáradt is lehetett még az 5 meccses előző körtől - idegileg is megviselte őket, ez látszik a hisztikből -, talán nem is nagyon akarták meghajtani ezt a meccset, rápihentek a következőre! (Ne feledjük, tavaly a Kaposvárt is leléptük otthon közel 30-cal, aztán...) Abban szinte biztos vagyok, hogy szombaton nem ezt a hozzáállást fogjuk tőlük tapasztalni, kemény csata lesz, elkél a támogatás majd a lelátóról is, hujj-hujj-hajrá, fel minél többen Szolnokra! :-)
"en meg emlekszem olyan idokre, amikor a paksi meccs elott egyutt ittunk az ase-szurkolokkal a lakotelep mogotti kiskocsmaban es egyutt mentunk a meccsre, raadasul meg a micimacko ivkovicsos verziojat enkeltuk odafele : ) na ennyit a nosztalgiarol, most azonban hadban allunk : )"
Erről jut eszembe:
Szóval a meccs előtt dumáltam Feribával, Artúr Dokival és Csaby1-el, a szünetben pedig Saabee jött be a szektorunkba beszélgetni. Mondjuk furcsán néztek az egyenpólójára, mint ahogy rám is, amikor bemászálkáltam Olaj sállal a nyakamban a főbejáraton, bekukkantani a csarnokba, de semmi több.
Ja, majdnem elmaradt: Gratulálok a Paksnak, félgőzzel is simán hoztátok!
Ezek a jelzők jutottak eszembe 10 perc játékidő után, a tegnapi paksi mérkőzésen. Valamint Némó kolléga is felrémlett emlékeimben, mármint a jóslata, ami teljes mértékben beigazolódni látszik. Ezennel le is borulok a lábai elé. Ilyet még nem láttam, hogy a teljes csapat egyszerre betlizzen…
Az első negyed röviden így alakult. Támadunk: Vukihoz, vagy Pajához kerül a labda, előkészítés nélküli betörés, tehát az egész hazai csapat ott tömörül a palánk alatt. Az előbbi játékos vagy belemenést követ el, vagy egyszerűen kilopják a kezéből a labdát – gyors indítás, Feribá zsákol. Paja általában tempókkal kísérletezik, 0 sikerrel. Orosz Benő néha próbálkozik centerben, még Ő a legeredményesebb: 2 dupla, vagy 7 percig ennyi a csapat összpontszáma. Ráadásul azon kívül, hogy 30% körül mozgott a dobószázalékunk, minden második támadásunk labdaeladással ér véget.
A paksi támadások viszont tetszetősek, nyugodtan kijátszák a figurákat, megvannak az elzárások, aztán vagy Czigler, esetleg Davis fejezi be közelről/betörésből, vagy Zacsi dob triplát, teljesen tiszta helyzetekből, a közelébe sem jutunk.
A 7. percben Vuki ámokfut. Előbb a ziccerben lévő Davisnek üt oda (3. fault), majd amikor lefújják, leveszi a mezét (!) és odarohan a bíróhoz reklamálni. Feltűnő, hogy senki nem próbálja megállítani a mieink közül, csak apatikusan sétálgatunk. Persze megkapja a jogos tecnikaiját, ülhet le a padra. Egyébként azt lehetett érezni, hogy szinte az egész csapat oda kívánkozik. Biztosan a fáradtság is belejátszik a dologba, védekezésben csak szemmel tudtuk követni Zacsit és Davist (mondjuk Vele szemben a „pihent” Paja is kapitulált).
Lapovot meg egyszerűen nem értem. Az nem kifejezés, hogy indiszponált volt, egyszerűen, mintha nem is lett volna a pályán. Czigler Lacit fogta, illetve dehogy fogta. Lacika szépen komótosan csinálgatta a sarkazásait, forgolódott, Bojan pedig közvetlen közelről nézte, hogy mire jut. Hát általában a labda jutott a gyűrűbe. Egy normálisan játszó Lapov ellen ezt nem lehet megcsinálni, főleg Lacika sebességgel!! Támadásban pedig... Ennyi labdaeladása, még ifista korában sem volt a főfő centerünknek.
Az edző? Egy rossz megoldás után magából kikelve ordít a magyar játékosokkal, Vukira, meg a többi jugóra rá sem szól! Nem vagyok túlzottan nacionalista (ellentétben vele) de azt mondom: magyar edzőt a kispadra!!!
Tegnap a helyszínre autózó szolnoki szurkolók láthatták az igazi „profi” szemléletet. Zsebben a pénz, teljesítettük a szponzori elvárást, a többi nem érdekes. 5 perc után nyugodtan fel lehet adni a meccset, a csapat szimpatizánsai meg tehetnek egy szivességet! Mert ki lehet kapni, akár 30 ponttal is a jobbtól, de nem ilyen lélektelen, szar játékkal!!! Lehet, hogy a többi szurkoló sejtett valamit, azért is voltunk ott olyan kevesen, idealisták.
Sajnos tudom, hogy hiába tépem a számat, mert a húzóembereink mind külföldiek, és nem olvasgatják a fórumot. A magyar csapattársaikkal meg talán nem is beszélnek…
A fentebb leírtak nem vonatkoznak Maljkovicsra és Oroszra. Nekik sem ment a játék, de becsülendő, hogy egy pillanatig sem adták fel, legalább próbálkoztak. A honi csereembereink sem hozták jó formájukat, és egy kicsit átragadt rájuk az apátia, (fáradtság?) de egy fokkal jobban teljesítettek a kezdőcsapatnál.
Ha szombaton is így játszunk, akkor csak azt kívánom, hogy minél előbb legyen vége ennek a szenvedésnek. Ezért kár volt kiszurkolnunk a négybe kerülést.