Keresés

Részletes keresés

Gabci456 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3705
Hoppá, lehagytam Avasst!

87-84 lett, de a szorosnak látszó eredmény ellenére nem volt az. Csak a 18. percig volt kétséges, hogy ki nyeri a meccset (szerinetem). Látszott, hogy Pajának és Borisznak megvan az olyan mértékű dobásbiztonsága és nyugodttsága, mely mellé ha még néhány játékos belead egy kis pluszt, akkor megvan a meccs. Ezt leginkább Csabi hozta. (Idei legjobb meccse volt. Megbontotta a védekezést a betóréseivel és remekül leosztotta, ha eléálltak, ha meg nem, akkor beverte, sőt távolról is eredményesen próbálkozott. Damont meg fogta, ahogy tudta.)
Damonnak különben kétszer megint elszállt az agya, ami mundjuk nem is csoda, ha az embert 2000 ember fikázza egyszerre.
Vukinak nem szállt el az agya, de így is összesezedett két technikait! Amúgy kaptunk vagy ötöt.

Na, inkább nézem a BL döntőt, minthogy itt koptassam az újjam hegyét!

Ja:
ALBA-OLAJ -6, 24/22 (kiszurkoljuk)
FALCO-KVÁR +9, 29/24
Dvár-ASE -14, 29/25
Debrecen-Körmend -12, 21/27

Ezzel asszem minden párharc be is fejeződik.

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

xGabi Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3704
OLAJ - Albacomp 87 - 84
A meccs minden furcsaságával együtt is a győzelem a lényeg.Megint nagyon rosszul kezdtünk,de az első negyed végére kialakult nyolcpontos fehérvári előnyben benne volt dr. Valovics munkája is,aki csak a nyitó játékrészben 2 technikait fújt az Olaj ellen (a végére 3 technikait + 2 sportszerűtlent gyűjtöttünk össze,ez mindent el is mond a játékvezetésről).A második negyedben már Pavlovics és Maljkovics feltámadásának köszönhetően már ébredezett a csapat,de igazán jó játékot,minőségi kosárlabdát a harmdikban játszottunk.Meglepetésre ekkor főként a cserepadról beszálló friss erők vitték a prímet : Trepák Zoli újfent ponerős volt,Mérész szenzációs dolgokat művelt a pályán.Az utolsó negyedben - zsebben érezve a győzelmet - túlságosan is lazán játszott a csapat,bár a különbség végig 10 körül mozgott,és csak az utolsó fél percben dobott két triplával zárkózott fel az Albacomp.

Borisz : magabiztos volt,ültek a triplái is
Pavlovics : nehezen lendült bele,de utána nem tudták megállítani
Vukicsevics : a meccs elején ponterős volt,utána faultok miatt sokat ült,majd hamar ki is pontozódott
Orosz : volt egy szép zsákolása és fontos lepattanókat szedett,de igazából nem emelkedett ki
Lapov : erőlködött,de ma sem ment neki
Trepák : most is nyerőembernek bizonyult
Mérész Csabi : beszállt,játszott és győzött ; a meccs második felében kétségkívül meghatározó szerepet vállalt.

Boros : asszem 2 hármasa volt,az utolsó percben kipontozódott
Williams : amíg a játékkal foglalkozott,nem tudtuk tartani ; a meccs vége lőtt másfél perccel ezúttal egy bérletes nézővel akaszkodott össze a lelátón(!)
Csirke : nem mutatott sok értékelhetőt,mintahogy Góbi sem
Báder volt az ellenfél legjobbja ; a cserék közül Trunics játszott jól.

HAJRÁ OLAJ !!!

Jonny boy Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3703
DK-torna ügyben:

A tervezett jún. vége, júl. eleje időpont valszeg nekem is jó lesz. Éppen addigra végzek a vizsgákkal

Feribá,
mivel akkortájt már rá fogok érni, én is szivesen kivenném a részem a szervezésből. Csak szóljatok időben, meg hogy miben kéne a segggiitség.
Amugy meg nem lesz rossz csapatunk, esetleg centerposztra igazolhatnánk vkit

Jonny boy Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3702
A "főtitkár úrról" én is csak negativumokat hallottam. Állitolag egy tapló, aki elhárit minden felelősséget, és nehogy kritizáljuk őt, mert akkor mi vagyunk a köcsögök.
Gáááz ez a szövetség!
Előzmény: muybien (3701)
muybien Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3701
az MKOSZ döntésérol.. ehhh... na kb. ezt vártam, vagy még ennyit se... a pénzbüntetés mértékérol lehetne vitatkozni, miért 500 és miért 200, foleg az arányokon... de errol már volt szó. Amit viszont elfelejtettek megemlíteni, az a szövetség önmagát alulmúló impotenciája, csak szabadon idézném, a fotitkár urat (gy.k. Bodrogváry Iván) "nekem nem komptenciám az üggyel foglalkozni, az az alszövetség dolga" ehhhh. Wazze. Mivan? Má eddig is zavaros volt az egész szövi, de hogy a fotitkár nem érzi kompetensnek csak impontesnek magát egy botrány után, az undorító. Minek kell még történie? Pl. ha egy játékos pillangóval nekiugrik meccs közben az ellennek, a nézok meg vállról indítható rakétát nyomatnak a játékvezetore? Akkor már jó lesz? Hihetetlen, és szánalmas amit muvelnek. Pedig B.I.-vel már beszéltem fél mondatot, abból értelmes arcnak tunt.

Egyetértek Avassal... egyetlen elfogadható ítélet az a játékos(ok??) eltiltása, a pálya bezárása lett volna, de megspékelve pénzbüntetéssel. De az is a szövi bénázásának csúcsa, hogy a hétfoi meghallgatáson senki(!!!) nem kérte el a videofelvételeket, azzal a szöveggel hogy kirabolták a szövit. Hogy jön ez ide? Ott a bizonyíték, erre nem kell. Nevetséges. Na uff. Én beszéltem.

Sajna a mai meccsre nem tudtam elmenni, de talán sikerülhet:))
Pénteken lesz a legkeményebb!

saabee Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3700
Feribá!

Téllllllllleg,ha kell segítség számíthattók rám is!!!! /A számom tudod/

csaby1 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3699
Nem írtam be a számom: 20/4544882. Csak 7végenként vagyok Pakson, akkor tudok segíteni, a megbeszélésre hívjatok.

Tippek:

Falco-Klíma +8, 26/21 (nincs kegyelem)
Dvár-ASE -14, 22/29
Alba-Olaj +9 26/24
Debr-Körmend -18 24/27

Hajrá ASE!!!!

Előzmény: saabee (3697)
LD Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3698
Nagyon jó lenne ha me nyerni tudnánk... És ha még épeségben haza is érne mindenki...
saabee Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3697
Rendezési időpontnak yonak tűnik június utolsó hete,ill. július eleje.

1 város/több csapat ötletet támogatom-legalább nálunk a rendezés jogán :)

Remélem a paksi egyeztetésből nem hagytok majd ki.Feribá,ha megvan az időpontja értesítsél!

szlogen: "Ki nem ugrál az nem paksi :)))"

Előzmény: Feribá04 (3696)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3696
Megmondom őszintén, hogy csak 1 város/1 csapat lebonyolítási rendszerben gondolkoztam, de részemről lehet több is, csak akkor már pénteken meg kell érkeznetek, hogy másnap ne 10-kor kelljen kezdődni az első meccsnek.
Előzmény: Avass (3691)
csaby1 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3695
Hello!!!

Kosárgála. Ez a 06.29.-30.-as időpont nem rossz. Szerintem jobb a július, mert augusztus inkább a nyaralások hava. Bár most magamból indultam ki.

Feribá!! A szervezőbizottságot minél előbb meg kellene alakítani. Ha kell segítek én is. A többit majd mail-ben.

A DK-n kívüli spílerek szerintem a most hatályos 3 légiós/csapat legyen. Persze, ahol nem jönne így ki a csapat, esetleg egy két -vics-re végződő kesresztnevű "echtemagyar".

Mottónak inkább a következőt ajánlanám (Feribá után szabadon):
"Ha nem a pályán, akkor majd a Bongóban."
Ja és a mezt megis tarthatjuk, amit szerzünk??? Akkor én egy 4-est kérek.
Ja és mindenképpen az ASE-csarnokot kellene megszerezni, mivel sokan azt választották, hogy a bajnokcsapat csarnoka legyen a helyszín....

Előzmény: némo (3685)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3694
Mivel a DTH aug. 4-én, vasárnap este lép fel a Szigeten, nekem mégis jó az a hétvége is, gondolom, aznap délre, kora délutánra befejezünk mindent, átvesszük a győztesnek járó salátástálat, mindenki mehet isten hírivel, én pl. vissza Pestre... :-)

Szintén a fővárosból szurkolva, ráadásul nem is tősgyökeres paksiként én leginkább csak az erkölcsi támogatásomat és a rendezvényen való megjelenésemet tudom felajánlani a szervezéshez. :-(

A kaposváriak közül azért ne felejtsük el kaposvarit, bár mostanában ritkábban ír ide, de biztosan érdekli őt is! Így már ott is van 3 ember, nem hiszem, hogy emiatt közösködniük kellene az "ősellenség" fehérváriakkal. Még a végén jól kijönnének egymással... :-)

fish

Előzmény: Avass (3688)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3693
Akkor hát Hajrá, mindent bele! Nem lenne semmi, ha megcsinálnátok. Én egyébként nem a szombathelyi rokonszenv (ott voltam katona), vagy a kaposvári ellenszenv, hanem Zsoldos András miatt szurkolok nagyn nektek.
Előzmény: jani0625 (3690)
némo Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3692
Szia Avass!

Ok! Vettem! Akkor most már a paksi kocsmatársakon a sor! Azért annyi már most érződik, ha létrejön ez a torna és Feribá által emlegetett (Helyi rádió, média stb) dolgok is realizálódnak az világraszóló cselekedet lesz!

Más!

Nem irigylem az Albásokat a mai nap miatt. Remélem nem lesz botrány! Persze lehet, hogy ez a múltkori "közjáték" inkább őket doppingolja!:-))

Előzmény: Avass (3688)
Avass Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3691
Szerintem korrekt a 3 topicfő/csapat. Lehet, hogy a kaposváriak is össze tudják szedni (Lecsó11, Bazsy, ?).
Időpont: A 08. 3-4. is jó (legfeljebb Fish nem megy koncertre...)
Azt vedd figyelembe, hogy elvileg elképzelhető egy város/2csapat (pl. Nálatok, hisz a legtöbb indextopicos paksi). A lebonyolítás rendje erősen függ a csapatok számától (lehet csoportban, vagy körmérkőzés+rájátszás formában is), de ezt egyrészt én nem szavaztatnám meg (döntse el a szervezőgárda) másrészt még várjunk vele, amíg kiderül, hány csapat is lesz....(hajrá, koordinátorok, vegyétek fel a kapcsolatot Feribával!)
Előzmény: Feribá04 (3687)
jani0625 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3690
Sziasztok!

ARTÚR DOKI: Köszi hogy támogattok minket és ígérem hogy ha rajtam és a szurkolókon múlik akkor az utolsó hangomat is a CSAPAT (tök jó leírni ezt mert ilyenről rég lehetett itt beszéln) oltárán feláldozom.KÖSZI A TÁMOGATÁST

A Kaposvár jó csapat de most úgy érzem hogy mi jobbak vagyunk.De még nem dőlt el ! Csüti este aztán zúgjon a :

HAJRÁ SZOMBATHELY!

Némo !
örülök hogy végre sokan lesznek de mégis jobb lenne ha csak az a 700-800 ember lenne kint aki eddig is.Ők mindig ott voltak és nem csak az izgalmak miatt jönnek ki.De ha már ott lesztek légyszi szurkoljatok nekünk.

HAJRÁ FALCO!!!!!!!

némo Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3689

Részemről elfogadva az érvelésed! Felőlem jó az aug. első hétvégéje is.
Előzmény: Feribá04 (3687)
Avass Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3688
Hello Némó
Az időpont tekintetében a végső szót a paksi rendezőgárda fogja kimondani (mint ahogy azt már írtam is). Csak azért kértem infókat mindenkitől, hogy segítsük a munkájukat, hogy olyan időpontot tudjanak választani, ami relatíve a legtöbb topicosnak megfelel, annak érdekében, hogy minél többen tudjunk megjelenni.

Mindenki (főleg Feribá04)
Próbáltam összesíteni az eddig beérkezett infókat. Ennek alapján úgy tűnik, hogy 06. 29-30., valamint 07. 13-14. lenne a legmegfelelőbb időpont.

Feribá04 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3687
Igen, én is keveslem az egy főt. Avass azért javasolta, hogy a kaposváriak is jönni tudjanak, így viszont...
Legyen inkább minimum 3 fő a DK-sok száma és a Kaposvár a régi Tungsram-Honvéd mintájára indíthasson közös csapatot az Albásokkal (de így sem fognak nyerni).

Az időpont jobb lenne, ha június és augusztus közé esne, mert ekkor nincs sztrítból. Nekem a lakásom felújítása miatt egyértelműen augusztus első hétvégéje felelne meg a legjobban (ekkor sincs street). Elnézést, ha kicsit önző vagyok :-))

Végezetül javaslom, hogy a körmendiek játszák a délelőtti második meccset, mert nekik kell a legtöbbet utazni.

Véleményeket akarok !!!

Feribá04

Avass Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3686
Szasz Feribá04

"Versenykiírástervezetet megpróbálok még a hétre kreálni, de azt előre bocsájtom, hogy az egy törzsdékás jelenléte számomra kevésnek tűnik."

Csak azért vettetem fel (Neked is telcsibe) mert úgy nézett ki: Kaposvárról csak Bazsy-t érdekelte a dolog és nem akartam 3-ra redukálni a résztvevő városok számát. Szerencsére közben megérkezett Lecsó11 és ott is megmozdult a dolog, így nem kell ragaszkodnunk az ötlethez.

Jelentem Szolnokon megkezdődött a csapatszervezés: várom xGabi, Olajka91 (mint törzsgárda-topictagok) jelentkezését telefonon, vagy mélbe (küldjetek telszámot), meg még akit kihagytam...

Előzmény: Feribá04 (3684)
némo Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3685
Sziasztok!

A nyári kosárgála időpontját illetően nekem valszeg minden időpont megfelel. Én is ott tudom hagyni a Balatont egy hétvégére! Azért, ha lehet ezen a topicos "pályán kell lennie" figurán gondolkozzunk még, ugyanis én keveslem az 1 főt.
Így nem lehet majd a győztes kellően nagyképű!:-))
Talán egy gyors szavazást ez még megérdemelne!
Amúgy az időpontot illetően valaki felvetette, hogy ki kellene írni egy fix időpontot és akinek jó annak jó akinek nem annak nem. Szerény véleményem szerint lehetne ez az időpont pl. 06.29-30.
Tudom, hogy ez még az esetleges csarnok szabad, nem szabad dologtól is függ, de úgy gondolom, hogy most már legalább az időpontot rövidre kéne zárni. Mi a véleményetek?

Lecsó!

Ne legyél elkeseredve, még nem estetek ki, bár nagyon úgy tűnik, hogy most már inkább a Falcon múlik a dolog! Amúgy itt Szombathelyen nagyon sok kosárbaráttal találkoztam és mindenki (még a Körmend szurkolók is) örültek a Falco sikerének, de még senki sem biztos a végső sikerben! A csütörtöki meccsre garantált a telt ház, tehát nem lesz könnyű dolgotok, de a remény hal meg utoljára! Mivel nem megyek a csapat után Debrecenbe én is látogatást teszek a Sugár úton. Tuti izgalomra van kilátás!!!

Hajrá Körmend!
Üdv.némo

Feribá04 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3684
Lecsó11!

Ezen a Dzunics-os írásodon nem kicsit lepődtem meg. Undorító amit csinál, de muszály hogy játszon, mert a hátsó alakzatotok nélküle igencsak gyenge.

Paksiak!

Bizonyára olvastátok, hogy hőn szeretett városunkat kérték fel az első indexes DK kosártorna megszervezésére. A kihívástól nem szabad megfutamodnunk!!!!

Az én problémám az, hogy bár szívesen felvállalnám egyedül is a szervezést (korábban már csináltam ilyeneket), de mint többen tudjátok Budapesten élek, így egyrészről emiatt, másrészről pedig a nyári lakásvásárlás+költözés+felújítás is elveszi az időmet. Természetesen nem fogom magam kihúzni, de szükségem lenne olyanokra akik ebben - az egyébként nem túl időigényes - munkában aktív szerepet vállanának. Kérlek hívjatok telefonon (20/955-88-49, 1/457-49-77), vagy írjatok az ímél címemere. Amint hazamegyek Paksra szervezünk egy gyors meetinget és konkrétan átbeszéljük az egyes feladatokat.

Mire gondolok?
Első körben az alábbi problémák merülnek föl és ezeket kellene konkretizálni:

Helyszín biztosítása (Prioritás szerint: 1. ASE csarnok, 2. ESZI csarnok, 3. "Kettes")

Játékvezetők biztosítása (A városiban szereplő sípmesterekre szerintem nyugodtan számíthatunk, de a amennyiben a vendégcsapatok igényt tartanak rá, hozhatnak sporikat és a lóvét megbeszéljük).

Szállás biztosítása a vendégcsapatok részére (TomasXX már jelezte, hogy van ötlete. Van nekem is és szerinem ugyanaz. Jelentkezz Tomóka!!!)

Büfé biztosítása (Jánoskáék szerintem benne lennének, ám ha mégsem.....:-))Úgy gondolom, hogy ez Pakson nem probléma)

Étkezés biztosítása (Szombati ebéd és vacsora. Itt sem hiszem, hogy problémába fogunk ütközni)

Szponzorok fellelése (Kedvenc témám, de szerintem ezzel sem lesz gond. Van jópár ötletem)

Média bevonása (Városi TV, Fortuna Rádió első körben, Sporttárs van ötleted?)

Várható bevételek és kiadások felmérése, illetve a nevezési díj értékének meghatározása (az utóbbi ráér, de sajnos ez a legkényesebb és legfontosabb téma).

Plusz még lenne egy ötletem: Minden csapat szerezzen az egyesületétől mezeket, hisz itt is igazi Klímások, Oil-osok, MTE-sek és ASE-sek fognak farkaszszemet nézni egymással.
A szombati záróbulin minden résztvevőnek kötelessége megjelenni, különben csapatának eredményeit törli a versenybizottság.
Versenykiírástervezetet megpróbálok még a hétre kreálni, de azt előre bocsájtom, hogy az egy törzsdékás jelenléte számomra kevésnek tűnik.

Várható időpont: Augusztus első hétvégéje
Szlogen: "Ha nem a pályán, majd a lelátón..."

Ötleteket mindenkitől várok, de kérlek küldjétek privátba, mert nem mindig van időm a fórumot végigolvasni.

Üdvözlettel:
Feribá04

Hajrá ASE és MAGYAR KOSÁRLABDA!

be-st Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3683
Üdv!
Sőt, a holnapi Pécs-S. Postás mellett van m2 jelzés, vagyis vsz. a mai meccs mellett is lenne, ha közvetítenék.
Bár igaz, hogy az a biztos náluk, ami már lement.
Üdv
Pistike
Előzmény: Fishtax (3682)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3682
Én is hallottam azt a híresztelést, hogy a mai meccset közvetíti a tv, de a mkosz honlapján még mindig nincs semmilyen jelzés a kiírás mellett.

fish

Előzmény: Avass (3681)
Avass Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3681
A kosárlabda mérkőzések TV közvetítésével kapcsolatban csak az a biztos, ami már elmúlt. Többször előfordult ugyanis, hogy töröltek meccseket pár nappal előtte. Pistike még az első páros mérkőzésünk előtt megemlítette, hogy valamelyik honlapon lekerült az "m2" jelzés a mai meccs mellől. Ha biztosra akarsz menni, mindenesetre azt ajánlom, hogy hívj fel a meccs kezdete előtt kb. 20 perccel, akkor meg tudom mondani, hogy látok-e TV kamerákat a csarnokban (tehát lesz-e közv.).
Előzmény: Lecsó11 (3680)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3680
Csak a ráfaragásom elkerülése miatt kérdezem:
akkor ma BIZTOS,hogy lesz az Olaj meccse a tévében??
Jé ma lesz a bek-döntő is.
szupi.
Lecsó11 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3679
Holnap útban szombathelyre "lerendezzük" a dolgokat Bazsyval. Aztán akkor majd válszolok a dolgokat meg az izéket illetően:)

Addig itt az én számom,ha van valami (végül is ehem lehet,hogy én "koordinátor"):

30/318-1470

Előzmény: Avass (3677)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3678
Sziasztok!
A 4.fordulóra a tippjeim:
Falco-Klíma -5, 29/25
Dvár-ASE -19, 24/31
Alba-Olaj +11 26/24
Debr-Körmend -14 21/32
u.i:Saabee már régen beszélgettünk,ma is fennvagyok,gyere!

Avass Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3677
Üdvözöllek a szervezőbizottságban! :-)

Köszi, vettem a segítséged felajánlását. Rögtön igénybe is venném. Arra kérnélek, beszélj Bazsy-val, hogy egyrészt tudja-e vállalni a koordinátor szerepét, és ha vállalja akár segíthetsz is Neki a szervezésben a kaposvári különítményt (csapatokat) illetően (ha esetleg nem vállalja, akkor felkérnélek Téged erre a feladatra).
Ezen kívül, kérlek benneteket, figyeljétek a fórumot, valamint a koordinátor küldje el nekem a telefonszámát, emilben, vagy SMS-ben.

Az én számom: 70/311-3438

Köszi

Előzmény: Lecsó11 (3675)
saabee Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3676
Falco-Klíma +3, 29/25
Dvár-ASE -13, 24/26
Alba-Olaj +11 27/22
Debr-Körmend -14 21/32

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!