Keresés

Részletes keresés

oilboys Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3800
LD!

Te légyszíves ne minősítgesd a szolnoki tábort!! Főleg ne általánosíts!! Az soha nem szokott bejönni!

Avass! Az általad eddig képviselt stílushoz szerintem nem passzol az a mondatod, hogy a szolnoki a legbunkóbb közönség. Mennyire reprezentatív vizsgálatot végeztél ezzel a témában kapcsolatban??? Szerintem az ilyen kijelentések teljesen feleslegesek, és hazugok!

Kissé kilóg a lóláb!!

Na csá:

csabesz

Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3799
Teljesen igazad van, úgyhogy én ünnepélyesen tűzszünetet kezdeményezek a vitában! Sajnos azért kell erről vitáznunk, azért szabadultak fel ismét az indulatok, mert a szövettség nem volt képes példásan és szigorúan megbüntetni MINDKÉT felet
Jó példa lett volna a szigorú ítéletre a Falco-pénztárszalag-Putesz ügy. Csak ezt kellett volna ismét alkalmazni, figyelembe véve mindkét oldal felelősségét.

Avass, alias (Green)Peace

Előzmény: muybien (3795)
saabee Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3798
+
Alba-ASE (talám még az alapszakasz)

Williams kontra Mészáros Zalán,
a meccs után D.W. még megpróbálta "megkeresni" Zalánt.

Előzmény: Avass (3788)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3797
Banánügy: tehát akkor Te is - hozzám hasonlóan - csak feltételezel. Másrészt abban azért megegyezhetünk, hogy nem csupán a közönség (mint ahogy Te is írtad) volt a bekattanás oka, kapta a mocskot egész idő alatt. Lehet, hogy nem is az eredmény (bár az első meccsen még kevesebb oka volt a balhéra, hacsak az eredményt nem említjük, vagy azt, hogy Borisz nem vitte be a vállán az öltözőbe.)
Mivel egyikünk sem tud biztosra menni, ezért javaslom, maradjunk a tényeknél: idén az Albacomp 5 alkalommal járt a Tiszaligetben, ebből háromszor Damon Williams verekedést KEZDEMÉNYEZETT. Ebből a szempontból lényegtelen, hogy a harmadik nem jött Neki össze, nem rajta múlott. Ennek biztosan vannak okai, de csak a közönség mocskolódására fogni a dolgot (mint egyesek teszik) nem reális szemléletre vall.
Előzmény: LD (3792)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3796
De mi köze van az egészhez a Nagy Gábornak???
Előzmény: belfera (3783)
muybien Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3795
kicsit elszomorodtam... most hogy végigböngésztem az utóbbi hozzászólásokat, és kicsit kisétáltam a fák közül, leesett, hogy óriási gáz van... egy kosár topicban miről kell(!) beszélnünk... most függetlenül attól hogy ki-kit ütött/nem ütött, rúgott, rohant, köpött, provokált, stb. mind1. A lényeg, hogy nem a játékról van szó. Sajna lassan már a pályán se. Továbbra is grat a szövinek. És mindenki monnyon le(de főleg Krézijenő)! Uff.
LD Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3794
Hopp, elkaptam :-)
Előzmény: Avass (3791)
saabee Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3793
Tippek:

Körmend-Debrecen +12 33/23
/Ha lesz vasárnap:/
Olaj-Alba +5 22/24

LD Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3792
Az első felvetésedre a válaszom, hogy én arra reagáltam, hogy a vereség és W. viselkedése között vontál párhuzamot. A válaszom gyakorlatilag te erősítetted meg a győztes meccsek említésével.
A korrektség megkívánja, hogy elimerjem, hogy nem láttam mikor csattant W.-en a banán, viszont egyrészt ezt többen állították, másrészt én azt láttam, hogy W. nyugodtan álldogál a körtében, majd egyszer csak bekattan és megindul. Valami előzménynek csak kellett lennie. Mivel a niggerezést, huhogást stb. stb. stb. már egész meccsen kapta, így nem hiszem, hogy az lenne a kiváltó ok.
Előzmény: Avass (3788)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3791
OK, várj dobok Neked egy virtuális banánt! :-)))
Előzmény: LD (3790)
LD Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3790
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy sehol nem írtam, hogy nem rajta múlott a balhé. Igaz azt sem, hogy rajta. Csak megcáfoltam egy valótlan tényt, miszerint kifutott a közönség közé.
Előzmény: Avass (3789)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3789
...tehát megint nem rajta múlt a balhé!
Előzmény: LD (3787)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3788
Mégegyszer elolvastalak:
1. Ez az "első eset" tulajdonképpen Szolnokon a harmadik, Fehérváron a második (Lapov ellen és valamelyik körmendivel - pedig azok győztes meccsek voltak az Albának!) Többre így hirtelenjében nem emlékszem, de elképzelhető, hogy volt több eset is.

2. Csak egy kérdés, mert nem volt számomra világos. Te konkrétan láttad, hogy miután kilökte Benőt a palánk alól, egy banán csattant rajta? Kérlek válaszolj!

Előzmény: LD (3781)
LD Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3787
W. nem futott ki a nézők közé. Ez tisztán látszott mindenhol. Próbált közelíteni a dobálóhoz, de egyrészt ott volt a palánk (nem a kosár), másrészt a bizonságiak is, illetve hárman fogták.
Előzmény: G_e_r_y (3785)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3786
Nem érzek. Időrendben az felidézett történések fordítva játszódtak le. Tehát 1. csimpazkodás-beesés-takarás-ráközelítés. A nézők + rendezők + játékosok odarohan, a balhé epicentruma a zsűriasztal felé tolódik. Ekkor villan ki a tömegből 2 ízben a földön fekvő, verekedő Damon, másodszorra egy rendező társaságában.

1. Van igazságod a "sántítással" kapcsolatban, nyilván nem CSAK a vereség ténye borította el az agyát, de a 3. meccstől eltekintve semmi komolyabbat nem kapott a közönségtől. Sokadszorra mondom, Szolnoknak van a legbunkóbb közönsége, de a tettlegességet minden esetben Williams kezdeményezte, és ez gáz...

2. A banánnal való megdobást nem láttam (nem tudtam videón visszanézni a meccset) így nyilatkozni sem tudok róla, mindenesetre hiszek Neked, és természetesen mélységesen elítélem. Mindenesetre, ha minden dobálózót meg akarnának verni a játékosok, akkor tényleg bajok lennének. Persze ez egyáltalán nem mentesíti az elkövetőt, a megoldás az lehetett volna, ha Williams odaviszi a corpus delictit a játékvezetőhöz, vagy a zsűriasztalhoz, mint ahogyan az történni szokott, még azt is el tudom képzelni, hogy az Alba - erre hivatkozva - levonul a pályáról, de Williams inkább megőrült, újra...

Előzmény: LD (3779)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3785
Kedves Sporttárs!

Tudtam hogy ezután a nevetséges itélet után is nektek áll majd feljebb belfera véleménye miatt. Egyetértek teljes mértékben a körmendi csapatvezet?vel (ugye kezd? leszek?? :)))) ), és úgy érzem még nagyon enyhén fogalmazott. Ezután meccsekre el kellene tiltani DW-t, és akkor még enyhe lenne. Maximálisan elitélem egyébként én is a szolnoki közönség magatartását, de semmilyen mértékben nem menti ez a "fehérvári ámokfutó" cselekedetét. Az se számitott hogy a 3. meccsen kifutott a nézök közé???????????? Az pedig tisztán látszott mindenhol!!!!!!!!!

Részemröl ennyi, mert nem érinti a csapatomat, van nekünk gondunk éppen elég.

Éljen az Albacomp!! Éljen a Nagy Gábor! Remélem ma este vége lesz!! Eddig teljesen semleges voltam abban a párharcban, most már az Olajnak szurkolok!

A tippemen is változtatnék ha lehet:

Albacomp-Olaj V5

Fishtax Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3784
Egy valóban nem érdektelen cikk női vonalról (összeesküvés elméletek kedvelői előnyben! :-) )

fish

belfera Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3783
Andrej11!

Nem igazán értem, hogy mi a gond a hozzászólásom stílusával.
Az egy "Takarodjatok!!" kivételével még csak indulatosnak sem nevezhető - ez a felszólítás pedig szvsz kijár ennek az impotens bandának.
A szövetség alelnöke pedig igenis befolyásolhatja a bizottságok döntéseit - ezt már akkor megtette, amikor a szolnoki csarnokot a felbőszült drukkereken keresztül akarta elhagyni, kiprovokálva ezzel egy újabb balhét, amellyel aztán el lehet kendőzni a játékosa ámokfutását.
Azt pedig fenntartom, hogy egy körmendi játékost már rég eltiltottak volna egy ilyen balhé után, ugyanúgy, ahogy zártkapus meccset is rendeltek már el kevesebbért nálunk.
Abban viszont igazad van, hogy aki indulatosan felszólal egy nevetséges döntés ellen, az a meccseken biztosan huhog és végig az ellent szidja.
Még1x: pályabetiltást és játékoseltiltást!
Elítélem Williams, Nagy Gábor és a szolnoki közönség viselkedését is!!

Hajrá Körmend!

Előzmény: andrej11 (3767)
belfera Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3782
Sporttárs!
A tények:
Egy szolnoki rendezőnek eltört az arccsontja (8 napon túl gyógyuló sérülés). 6 eset lehetséges:
1. hazai játékos verte meg
2. hazai szurkoló verte meg
3. egy másik rendező vagy rendőr verte meg
4. saját magának okozta a sérülést
5. törött arccsonttal ment ki a meccsre
6. a vele dulakodó Damon Williams verte meg (a dulakodást DW is elismerte)

Ha szerinted nem az utóbbi lehetőség a leghihetőbb, legkézenfekvőbb, legbiztosabb, akkor én gratulálok az objektivitásodhoz és realitásérzékedhez.

Igazad van, ami a videón nem látszik, az meg sem történt, a szemtanúk nem számítanak, mert úgyis elfogultak.

Nem tudtam, hogy Fodor Sándor tagja a fegyelmi bizottságnak, de ha ez így van, akkor neki is "gratulálok" - már amennyiben ő is ezt a döntést szorgalmazta.

Objektivitás:
Idéznék az előző döntés utáni hozzászólásomból:
"Minek kell történnie ahhoz, hogy zárt kapus meccset rendeljenek el, illetve, hogy AZONNAL eltiltsanak egy játékost???? "
Ebből talán mindenki számára világos, hogy én egyformán "utálom" az Olajt és az Albát, hiszen mindkét fél jogos megbüntetését kérem számon.

Hajrá Körmend!

Előzmény: Törölt nick (3766)
LD Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3781
1. Sajnos az Alba már jópár vereséget összeszedett idén, mégis ez volt az első eset, hogy W. verekedni kezdett, így szerintem az "összefüggés-elmélet" kicsit sántít.
2. W. attól gőzölt be a 3. meccsen, hogy megdobták banánnal. Ha megnézed a felvételt, látod, hogy végig egy irányba, nagy valószínűséggel egy embernek mutogat kifelé, és az ő irányába próbálna indulni, ha nem fognák hárman. Azt már csak én teszem hozzá, hogy azt a bátor embert a meccs után szívesen összeeresztettem volna Damon-nal, nagy valószínűséggel soha többet banánt nem vett volna a kezébe. És szintén hozzátenném, hogy nagy valószínűséggel a banán mindenképpen repült volna, akármit csinál W. és akármi az eredmény. Az ember nem szorongat egy banánt egész meccsen a kezében. Ha éhes, megeszi :-)
3. Ismét szerencse, hogy nem volt nálam a gépem tegnap este, amikor néztem a közvetítést... fuckyounigger, kukluxklan(!), cigányok, f...szopó alba stb. rigmusok 80%-ban. És, hogy egy győzelmet miért kell az utolsó két idézett kórussal, de leginkább a takarodjatok! felszólítással ünnepelni, azt már végképp nem érem fel ésszel... Hajrá Olaj, Szép volt fiúk nyomokban sem volt felfedezhető. Bocs, hogy ezt kell írnom, de boldogok a lelki szegények...
Előzmény: Avass (3777)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3780
A szakszolgálat jelenti!

Tolnai Népújság
Somogyi Hírlap
Új Néplap
(Szolnok - mintha ez lett volna tegnap is)
Hajdú-bihari Napló
nyugat.hu
(Falco)
nyugat.hu (Körmend - az NS-ben is megjelent cikk)

fish

LD Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3779
„Damon Williams, aki - többször látszódik - a földön fekszik és VEREKSZIK. Egy ízben mellette a földön látható egy rikító sárga kabátos ember (rendező). W. ekkor is VEREKSZIK.”

„Egyrészt W. csak addig látszódik a képernyőn, amíg Borisz hátán csimpaszkodva beesnek a szolnoki játékosok közé, pontosabban csak W., mert Borisz kiszabadulva a szorításból elszalad.
Ekkor a kamera ráközelít a bojra, csak a felsőtestek látszódnak (ráadásul takarják egymást, W.-ből egy négyzetmillimétert sem lehet látni)”

Nem érzel kis ellentmondást?

Előzmény: Avass (3770)
Bocai Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3778
Nem a provokáció miatt akad ki valszeg a DW, hanem a vereség tényét nem tudja elviselni, ahogy ezt már Avass kifejtette korábban. Mindkét meccsen ez volt a szitu. Tényleg szimpatikusabb a Blanks-Shannon féle reakció és akkor a rendezöt is megismeri otthon az asszony a meccs után. Ha DW azt nem veszi észre hogy péppé ver valakit -ugyanis a rendezö nem Trepákot jelentette fel, hanem DW-t - akkor a szitokáradatot is elengedhetné a füle mellett, ezzel csapatának is sokat használna. Persze ezzel együtt szánalmas a mocskolódás, a bizonyítványt kiállította magáról a csürhe.
Találkozunk ma, baglyos pólóm nincs, de medvés igen, délutánig megtanítom huhogni egy kis mézért cserébe hajlandó lesz rá:-)
Előzmény: Törölt nick (3773)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3777
Nagyon nem örülök, hogy nem olvasod figyelmesen a hozzászólásaimat. Már többször elnézést kértem mindenkitől a közönségünk magatartása miatt. Most mégegyszer megteszem: Sorry, Albacomp, különösképpen Damon Williams a rasszista megnyilvánulásokért és a mocskolódásért.
Azt is megemlítettem már, hogy megérdemeltük volna a pályabetiltást.

Tudom, hogy nem érdekel, de azért leírom: némi köze azért Williamsnek is volt ahhoz, hogy (mégegyszer és utóljára: nem emberhez méltóan és maximálisan elitélendő módon) úgymond "foglalkozzon vele" a közönség. Az első meccsen senki nem tette ezt, mégis mi lett a vége? A második szolnoki meccsen szidták, Williams részéről ua. a reakció. A két meccs között szukolói mocskolódás szempontjából ég és föld a különbség, a közös bennük az, hogy mindkétszer kikapott az Alba és Williams mindkétszer balhézott. Tudom, csak feltételezés, de én összefüggést látok e két tény között. Biztosan nagyon elfogult vagyok, de azért objektíven próbáltam szemlélni a viselkedését, még valami olyasmit is írtam, hogy "az elején nagyon nyugodtan és szimpatikusan viselkedett, pedig jobban szidták. Akkor kezdett bedurvulni, amikor nyilvánvalóvá vált: kikap a csapata." Ezen kár vitatkozni, mert ez tény. Az tényleg az én "kitalációm", hogy a két meccs alapján netalántán összefüggés lehet ezek a dolgok között, ezt mindenki eldöntheti magában, én nem fogok erről többet vitatkozni...

Természetesen az is a privát véleményem (és nem összeesküvés-elmélet), hogy mi történhet az 5. meccsen. Ezt Williams (előbb taglalt) szolnoki szerepléseiből szűrtem le, nem is szólva az alapszakaszbeli balhéjáról. Több, mint 10 éve járok kosárlabda mérkőzésekre, láttam már sok kemény dolgot, de ennyire fegyelmezettlen, ideggyenge játékossal még nem találkoztam.

Abban viszont igazad van, hogy lehet intelligensebben is elintézni. Én is szemtanú voltam az általad említett Shannon-Blanks-Olajfunok esetnek, ma sem tudom megállni mosolygás nélkül. Jól megkaptuk! :-))
Ezzel, azt hiszem válaszoltam is a feltételezésedre, ami egyáltalán nem esett jól :-(( ("Mert többek között te, a kultúrált és intelligens Olaj-drukker is leszednéd róla alighanem a keresztvizet...").

Végezetül, nem találkozunk, nem mintha nem szeretnék, de sajnos még Fehérvár közelébe sem jutok ma el, nemhogy a csarnokba. :-((

Előzmény: Törölt nick (3773)
oilboys Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3776
Üdv mindenkinek!

Egy kérdés: fváron lesz jegy kb a meccs előtt egy órával?? Sajnos nem szolnokról mennék, így el vagyok szigetelve információlag!

Aki tud valami infót akkor írja be...

Előre is köszi!!

Üdv: csabesz

andrej11 Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3775
A baj csak az, hogy a szolnoki tévé közvetítése alatt végig hallható a közönség "szurkolása". Ott nem 8-10 B-közepessel van csak baj... Ilyet én még nem hallottam, pedig 20 éve járok foci meccsre is... . A Fradi közönsége elbújhat. Ez természetesen nem menti Damont, de szerintem ez a stílus, hangvétel nem megengedhető...ja és a sport halála.
Előzmény: csaby1 (3774)
csaby1 Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3774
Hát ezt az ügyet asszem úgy zárnám le, hogy a bajnokság végeztével Fehérváron kinyitnám a csarnok ajtaját, hogy hadd sétáljon ki a skac. Szolnokon meg kivennék kb. 3-4, max. 10 tirpákot a B-középből, és eltiltanám a kosárlabázásból. Valamint a bírókat elküldeném egy nyári, intenzív (napi 8 óra) továbbképzésre, amin jó sokat videóznának, és a kis fejükbe sulykolnák, hogy mikor színészkedik, mikor provokál, és mikor balhézik, mikor ámokfut.
Ezekért a köv. bajnokság elején szigorúan befújni a sportszerűtleneket. Majd csak megszűnne a dolog.

Tudom, hogy ez csak ábránd, de nem nagyon látok más kiutat.

Ja, még mielőtt rám förmenétek, nem csak Szolnokon, meg Fehérváron van baj, szinte mindenhol láthatóak már a jelei.

Belfera, körmeniek!!
Nickelnek mekkora a sérülése? Játszik szombaton??
Hajrá ASE!!!

Előzmény: Avass (3769)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3772
Tényleg, mi van Pepy-vel? Kijött már a kórházból?
Előzmény: Fishtax (3771)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3771
Csak szítom csendben az indulatokat, úgyis csak egy "gyüttment" vagyok! :-)))
pepy
nek meg jobbulást!

fish

Előzmény: Artúr Doki (3759)
Avass Creative Commons License 2002.05.17 0 0 3770
Szia Andrej11

"Amit én láttam, abból az derül ki, hogy ütütt a Damon, és az is látszik, hogy őt is ütötték, lökdösték és rugdosták, éppen a szolnoki kispadról..."

A lökdösést és főleg a rugdosást honnan veszed? Egyrészt W. csak addig látszódik a képernyőn, amíg Borisz hátán csimpaszkodva beesnek a szolnoki játékosok közé, pontosabban csak W., mert Borisz kiszabadulva a szorításból elszalad.
Ekkor a kamera ráközelít a bojra, csak a felsőtestek látszódnak (ráadásul takarják egymást, W.-ből egy négyzetmillimétert sem lehet látni), ha Te innen meg tudod állapítani, hogy rugdosódás volt, akkor gratulálok, azt ajánlom menj el kosárlabda játékvezetőnek, legalább lesz egy sasszemű is közöttük!

Előzmény: andrej11 (3767)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!