sarkat koma... latom meg mindig nehez megemeszteni a dolgokat : )
nem latsz a duhtol, igazabol nem ertem miert. ha jobb csapatotok lesz kupat is nyerhettek, meg negybe is kerulhettek. nyugi kispajtas : )
nem kivanok a szintedre lemenni, hanyjal egyedul : )
Igazad van, a fehérvári közönség döntő része a Paksnak szurkol az elődöntőben és a döntőben is. Ez azért van, mert normális csapat, normális szurkolótáborral.
Ahogy hallom megint nem ment le a meccs balhé nélkül, pedig a Damon nem játszott...
"a szovetseg azt is nehezen viselte, hogy megnyertuk a kupat, mar az albacomp ellen vilagosan latszott, hogy legyen a szolnoknak eleg, jobb ha nem kerulunk a negybe"
Ember! Miről beszélsz???
A kupát undorító módon nektek ajándékozták, aztán éppen olyan bíráskodás mellett sikeresen négybe kerültetek!
jajj meg egy...
nem akarok en ebbol vitat kirobbantani, foleg nem a paksiakkal, csak egy kicsit ez az "egalszagu" dolog motoszkal bennem. hogy ugye az olajnak van egy bajnokija, meg egy idei kupaja, a paksnak meg egy kupaja es iden talan lesz egy aranya... szvsz ez teny szinten igazabol ugy nez ki, hogy az olajnak van magyar bajnoksagbol: 1 arany, 2 ezust, 2 bronz, magyar kupabol: 1 arany, 3 ezust. ja es talan iden lesz meg egy bajnoki bronz : )
nem tudom pontosan az ase eredmenyeit, de ha ezek tukreben is "egalszagu" a dolog, akkor sorry : )
eloszor is gratulalok a paksnak a szombati gyozelemhez. meggyozodesem, hogy kiraly gusztustalan biraskodasa nelkul is nyertek volna, eppen ezert teljesen folosleges volt ez a reszrehajlas. kiraly mentsegere legyen mondva, hogy ezt nem tudhatta elore : )
a szovetseg azt is nehezen viselte, hogy megnyertuk a kupat, mar az albacomp ellen vilagosan latszott, hogy legyen a szolnoknak eleg, jobb ha nem kerulunk a negybe. azonban akkor meg volt a csapatban tuz es elbirta a ra nehezedo terheket. ez az olaj mar nem az az olaj. szansajn filing, a tenniakaras a reklamalas szintjeig jut el, a jatekosok mar fellabbal a tengerparton vannak. latszik, hogy teljesitettek az elvarasokat, eleg volt nekik. az ase-n pont az ellenkezoje erzodik, nekik most kezdodik a bajnoksag.
mas.... nem is tudom ki irta, meg nem is tudom pontosan, azert nem rakom idezojelbe, de valami olyasmi volt, hogy vegre a szolnokiak is megtapasztaltak milyen erzes az ilyen biraskodas... mintha most eloszor lett volna ilyen mi? : ) uristen...
tovabbi kellemes hetfot mindenkinek, azert abban bizom, hogy a bronzermet megszerezzuk : )
Marci miatt én is így érzek!
A sok magyar csapattal kapcsolatban viszont nyugodtan elfelejthetitek! Ha nincs külföld, akkor marad Fehérvár!
Ja, és köszi a reklámot... :-)
Fantasztikus meccsen, fantasztikus, hazai pályát teremtő szurkolás mellett, fantasztikusan játszó sérült Nickel (42/9) és beteg Isti (22/6) vezérletével fantasztikus vendéggyőzelem.
Zsoldos mester szerint nem volt otthon a Falco. Ez főleg annak fényében érdekes, hogy a 4. negyedben végig letámadtak, amiben ugye elég vastagon benne van a fault lehetősége, és mégis tőlünk pontozódott ki 5 ember, náluk pedig "mindössze" 4. Kísértett a kupadöntő! :-))
Az utolsó percre a Mujanovics - Grebenár - Keresztes - Madison - Kutasi ötös maradt a pályán.
Gratulálok a csapatnak mindenki nagyon odatette magát, és Isti mellett végre mindhárom légiósunk nagyon jól muzsikált. Szép volt fiúk!
Idén 6-0 a mérlegünk a Falco ellen, remélem szerdán meglesz a 7. győzelmünk ellenük.
Hajrá Körmend!
Egy csapat van Vas megyében, hejj, hejj! :-))
U.I.: Ha már itt vagyok, tippelek is.
Paks-Szolnok +12,28/20
Körmend-Falco +8,29/26
Falco-Körmend 99-113
Érik a Körmend-
Paks döntő,hiszen mindkét ágon 2-0az állás,ráadásul az előnyben lévők játszanak otthon legközelebb.
Azaz lezárható mindkét fejezet,bár ehhez lesz egy-két szava az uccsó szalmaszálban kapaszkodóknak is.
Gondolom a sípmestereknek izgi estéjük volt a meccs után Szolnokon,ahogy hallottam rendőri kísérettel távoztak a Tisza partjáról.
Mi egy kis szolid köpködéssel-anyázással-dobálózással-mutogatással megúsztuk a távozást.
A höbörgő szolnokiak önmagukat nem meghazudtolva elloptak egy Ase sálat és felgyújtották...a kultúra újfent verdeste a biztosítékot...
Avass és a többi tisztelt szolnoki DK tag!!!
Köszönjük a gratulációkat!
Belfera!!!
Thanx az sms-ekért...biztos nemsemmi meccs lehetett több mint 200 ponttal...
Tipikus egyik szemem sír másik nevet... Báder Marci próbajátékon Szlovéniában és Olaszországban (Krka Novo Mesto és Regio Calabria). Ha összejön neki, akkor nagy bajban leszünk, de legalább lép előre a magyar kosárlabda.
Falco-Körmend 99-113. Forrás: Nyugat.hu
ennyit tudok, valaki hitelesíthetne.
Ja, gratula a fiúknak a szolnoki győzelemhez. Kedden be kell fejezni a csatát, mielőtt magához tér az Olaj.
Na akkor Hajrá ASE!!!
Megint szívesen látjuk a fehérváriakat kedden. Na persze a szolnokiakat is.
Szerintem Körmenddel nem minden stimmel. Például Németh Isti biztosan elmegy (Benetton Treviso). Zsebe meg kizárt, hogy elmegy bárhová, nem hiszem, hogy más klub keresné... Az lehet, hogy abbahagyja, de ennyi idő után biztosan nem megy el sehova. Tuti! Ezért nem hiszem, hogy máshonnan van ajánlata. A Rafit valaki le akarja igazolni? Ez érdekesnek tűnik.
Az alábbiakat csak egy helyről, ráadásul filkóstól kaptam. Állítólag a Kálmán már aláírt a filkóhoz (hosszabított), remélem, nem igaz. Meg szóba került nálunk állítólag Lee neve is..
A második rész, még egyszer mondom, egyáltalán nem tuti.
A kaposváriakhoz meg bárkit be lehetne írni az "Akivel tárgyalnak" részbe. :)
Talán a magyar bajnokság honi kosarasainak nagy része külföldre szerződik???
Elég sokan vannak,akik a "Más csapattól van ajánlata/még nem írt alá:" kategóriában szerepelnek,míg a "Tárgyalnak:" kategória nagy általánosságban meglehetősen foghíjas. :)
Röviden megpróbáltam a fél NB I helyzetét summázni, mit írnak a fórumok, hogy állnak a pletykák. Remélem ez egy állandóan meg-megújuló rovat lesz, ha valaki valami frisset tud csapata háza tájáról, kérem jelezze. A "Biztosan marad" kategóriába kerülnek azok a nevek, melyek már sajtóban is megjelentek, tehát azok számítanak 100%-os információnak, a többi nem!
Albacomp
---
Biztosan marad: Boros, Góbi, Bencze, Nunez, Mihalics
Nem hosszabbítanak szerződést: Csirke, Trunics, Sanni, Shannon
Más csapattól van ajánlata/még nem írt alá: Williams, Báder
?: Matus
Tárgyalnak: -
Atomerőmű
---
Biztosan marad: Rajkó, Somodi, Lőrincz
Nem hosszabbítanak szerződést: Jurgilas, Érsek
Más csapattól van ajánlata/még nem írt alá: Sitku, Czigler, Mészáros Z., Fodor G.,M., Davis
?: -
Tárgyalnak: Lee, Báder, Trepák, Deák A.
ZTE KK
---
Biztosan marad: Kámán, Csaplár-Nagy, Gáspár, Vajda
Nem hosszabbítanak szerződést: Mavrenski, Reed, Koma
Más csapattól van ajánlata/még nem írt alá: Mészáros R., Parker
?: Nagy P., Képli, Szájer
Tárgyalnak: Csirke, Maljkovics, Szarvas, Bencze T., Pankár, magyar center, külföldi center
Marc Körmend
---
Biztosan marad: Németh I. (csak külföld), Szlávik, Trummer, Lóránt A.,G., Jarosevits
Nem hosszabbítanak szerződést: Edmonson (?)
Más csapattól van ajánlata/még nem írt alá: Mujanovics, Madison, Grebenár
?: Keresztes, Zsebe
Tárgyalnak: Kálmán, külföldi center
Kaposvár
---
Biztosan marad: Simon B, Dzunics, Ivkovics, Fülöp, Tömösvári, Beck
Nem hosszabbítanak szerződést: Filipovics
Más csapattól van ajánlata/még nem írt alá: Bukva, Bencze, Szőke, Varga R.
?: Brown
Tárgyalnak: Báder
Szolnok
---
Biztosan marad: Lapov (vagy külföld), Pavlovics, Mérész Cs.
Nem hosszabbítanak szerződést: Cziczás, Maljkovics
Más csapattól van ajánlata/még nem írt alá: Trepák, Szarvas, Orosz
?: -
Tárgyalnak: Lee, Parker, Báder
Gratulálok a Paks tegnapi győzelméhez. Ha Király nem lett volna ennyire rossz formában, akkor is győztek volna. Lehet, hogy nem hat pont előnnyel, de biztos győztesként hagyták volna el a pályát. Fejben, taktikai fegyelemben az Olaj felé tudtak nőni. Hihetetlen de mezőnybeli dobószázalékban nem...! Idegenlégiósaink, a bírókkal való, régóta tartó sorozatos vitái miatt véleményem szerint mínusz 10 pontról indítunk minden mérkőzés. Ha ehhez hozzáadjuk Czigler védekezéséből adódó -10 pontot, akkor a végeredmény tükrében még azt is mondhatnám, hogy szoros, jó mérkőzést vívtunk.
Bátran kijelenthetem, hogy Paks ma jobb csapat mint az Olaj. A B közép pedig a legsportszerűbb, bár nem túl eredeti. Nagyon aranyosak voltak tegnap az egyenszerelésben.:))
Rostás! Hogy egyen meg téged a sárga írígység...:-))))!
Király spori: Gondolkozz el a visszavonuláson!!! A többit azért nem írom le, mert azzal sérteném a DK-ban kialakult anyázás mentes övezet határait!
Hajrá Olaj!!!!! Mi leszünk, mi leszünk a harmadikok! Szent Péter mondja hajrá Olaj...
Nagyon sajnálom, hogy hetekkel a kupadöntő után is nehéz egyeseknek feldolgozni azt hogy a Szolnok a kupagyöztes. Az elmúlt tíz évben ez az egyetlen arany amit a csapat nyert. TÍZ év alatt semmi aranyérem! Azaz 20 aranyból EGY!! Ezt az egy örömöt is sajnálják a csapattól, a szurkolóktól. Néha már-már gyűlöletté fajult az írígység.
Én nem akarok senkit megbántani de le lehetne már szállni a témáról. Szolnokon a kosárlabdán kívül nincs olyan sporttág ami nagyobb tömeget vonzana.
Persze megértem én is írígykedtem a fehérváriak aranyaira(van belőle bőven).
Vagy lehet hogy az a baj, hogy simán kivertük őket a kupából.
Egyébként én az OLAJnak szurkolok de ennek ellenére nekem is szímpatikus a Paks. De ettöl még nem fogok elmenni szurkolni nekik, ha mondjuk a Fehérvár ellen játszanak, mert én csak egy csapatnak szurkolok!
Remélem nem sértettem meg senkit.
Fish!
Való igaz,a kelleténél többet reklamáltak a mieink tegnap,de ha visszanézed vagy valahogy hozzájutsz a felvételhez,láthatod,hogy bizony a legtöbb esetben nem ok nélkül!Ha már az edzőknél tartunk,Fodor Peti is rendezett nagyjeleneteket,például asszem Sitku 4. faultjánál ; ez bele is férne (sőt,egy edző harcoljon a csapatáért,ha kell,reklamáljon is!),de valahogy ebben az évben is a mi szakvezetőnk ellen fújták a legtöbb technikait...
Fehérvárról pedig tessék nyugodtan a paksiaknak szurkolni :-)))
bekfera, kössz, hogy feldobtad a tippjeimet! (A mai is legalább annyira jöjjön be, mint a tegnapi! :-) )
Nagyszerű volt tegnap átélni, igazán nagy tétre menő meccsen is lehet Szolnokon vendégként nyerni! A bírók tevékenységéhez csak annyit tennék hozzá (természetesen szurkolói szemmel nézve!), hogy a faultarányokon ugyan nem lehet vitatkozni, de azt lássátok be, kedves és tisztelt(!) szolnoki olvasótársak, Ti voltatok az idegesebbek, a labdaelrugásért, -dobásért, hisztizésért, cirkuszolásért a technikai faultok bizony jogosak voltak, ha dr. Vígh fújt volna, még talán Miljkovicsnak is terem ilyen babér! Össze-vissza fújtak, ez nem is volt kérdés, de ha vmit elszabtak az egyik oldalon, azt azonnal lesípolták a másikon (pl. Vukicsevics 3. személyije után Vaido-nak egy betörés közbeni "simogatását").
Jobbak voltunk, fejben is, nálunk nem volt "ha most nem, akkor..." hangulat, a meccs után váltottunk pár szót Fodor Petivel, aki azért azt mondta, nem minden játékosunk kapta össze magát mindjárt az elején annyira, hogy ne legyen könnyelmű (ha emlékeztek, első kosarunkat úgy kaptuk, hogy egy saját palánk alatti labdaszerzés után Lacika magasra emelt kezei közül!!! kiütötte Lapov? a labdát), de aztán elhitték, hogy nyerhetnek, kihasználták, hogy Lapov csak a bírókkal és a közönség hergelésével(!!) foglalkozott, Czigler dupla-duplát ért el(!!!), ha kiterjesztette albatrossz méretű "szárnyait", rendre beleakadt egy labda, Davis egy tripla hijján lőtte a harmincat, Zacsinak meg megint bejött pár idegesítő hármasa, Ernő korai kiválása miatt Vaidas "Somodi" Jurgilas 7 egységig jutott (és majdnem Pavlovics segítségét kérte, hogy be tudja fűzni a cipellőjét egy hazai büntető közben :-) ).
A szolnoki szurkolást már nem is említem, kutyából nem lesz szalonna, néha elég volt szegény Avass kezei közé temetett fejét nézni, amikor a honi nehézlovasság belekezdett egy-egy kíméletesnek nem mondható jellemábrázolásba. A meccs után még megtudhattuk egy amúgy disztingváltnak kinéző hölgytől, hogy tíz éve még azt sem ismerték Pakson, mi fán terem a kosárlabda (T. asszonyom, azért annyira nagyra mégsem kellene lenni, Önöknek van egy bajnokijuk és egy idei kupájuk, nekünk van egy tavalyi kupánk és talán lesz egy idei bajnokink, azért ez elég "egálszagú"!), és hogy meneküljünk haza az iskolabuszunkkal - csak közben azt felejtették el, ezzel az iskolabusszal mi oktatni mentünk! :-) A keddi meccstől azért kicsit fázom, nehogy véletlen belefussunk egy váratlan vereségbe, mert az esetleges következő hazai meccsére az Olaj biztosan felspannolná magát, és a fene se akarna egy ötmeccses sorozattal a háta mögött nekifutni a döntőnek!
Nem értem miért kellett Rostás hozzászólásán kiakadni. Teljesen normális hangnemben írta... Fehréváron valóban inkább a Paksnak szorítanak sokan (én is), nekem az a fajta stílusú játék jobban tetszik, sőt, őket meg is tudtuk verni Pakson is. Azon viszont semmi értelme filózni, hogy az Alba jobb lenne a Paks ellen, vagy ezt mi is tudnánk hozni. Az alapszakaszban és a rájátszásban is sokszor kezünkben volt a döntés. Nem éltünk vele. Kész. Marad az, hogy elugrunk Paksra nézni meccseket, esetleg a döntőt, mint tavaly. Ja, tavaly. Ha má itt vagyunk. Fehévárrról elég sokan jártak tavaly a paksi döntőbeli meccseken, annyira, hogy pl. egy Halimic relikvia máig fehérvári kezekben van. Érdekes nem...?? Ha valakit esetleg érdekel...
"Amúgy nyilván ennyire az Alba is képes lett volna az Atom ellen, mivel csupán a pályaelőny miatt jutott tovább az Olaj, véleményem szerint semmivel sem jobb csapat az idei Albacompnál. Ezt mintha az elődöntő igazolná. "
Nyílván igazad van,de persze ne feledd,hogy az a pályaelőny 36 meccset követően alakult ki...
Sőt ez általában a nagy párharcok (a csapatok között 1-2 helyezés van) esetében mindig igaz.Majdnem olyan ez mint a profi box-ban világbajnoki címet szerezni-sokkal jobbnak kell lenni,hogy a pályaelőnyt elvegye a "kihívó".
Most értettem meg, hogy Te nem az ellenfél kórusban szidásáról beszélsz, hanem néhány hülye emberről, akik a vendégszurkolókat anyázzák/dobálják közvetlen közelről. Ezek a barmok engem is nagyon idegesítenek - lehet, hogy a következő meccs szünetében elbeszélgetek velük egy kicsit.
Az azért hozzátartozik az igazsághoz, ahogy láttam/hallotam Ti sem maradtatok adósak a köpködéssel, dobálással, anyázással - akinek nem inge, ne vegye magára.
Jó és sportszerű szurkolást!
Nem tudom ki mennyire figyeli a feljutásért-bennmaradásért zajló rájátszást, de tegnap nagy meglepetésre Nyiregyházán gyözött a MAFC. Egy idegenlégióssal a hárommal felálló hazaik ellen nem kis teljesitmény! És hogy egy kicsit haza is beszéljek, Horváth Csabi remek, 18 pontos teljesitménye olyan rutionos centerek ellen, mint Krivacevic és Senánszky igen dicséretes. Tudom hogy sokak szemében nem túl szimpatikusak a pesti csapatok, de én már csak kilométer szempontjából is a MAFC-nak szurkolok. Meghát nincsenek túl jó emlékeim Nyiregyröl...