Keresés

Részletes keresés

Tomas79 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3937
Hi Csabesz!
1.A Feribá beirásával kapcsolatban én is egy csomo smile-t láttam,és szerintem ez csak vicc volt,és ezen ne huzzd magad ennyire fel.
2.Sajnos nem csak a Fehérváriak anyázosok,hanem nagyon sok helyen(most nem részletezem,te is tudod).Szerintem pont ezt kellene kiüzni egy sport rendezvényről,hisz szerintem normálissan is lehet szurkolni.
Na ennyit akkartam.
Ha jösz holnap Paksra,akkor megvitathatjuk ezt egy sör melett.
Tényleg.Topictalálka?????
Senkit nem érdekel?
Üdv:Tomas
Hajrá ASE!Hajrá magyar kosárlabda!!!
Előzmény: oilboys (3935)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3936
Csabesz, az én monitoromon ott volt Feribá "verse" után egy csomó szmájli, ami nekem azt jelenti (szerintem másoknak is), hogy viccelt az idézet beírásával! Egyébként én még nem hallottam a paksi tábortól élőben ezt a rigmust, ami szintén alátámasztja az előző állításomat.
Az idételn paksi "hoolignas" banda szöveghez meg csak annyit, az a zászló nem arról szól, amit Te gondolsz róla, de ha kíváncsi vagy a történetére, szombaton keresd meg azt a "kopasz, szemüveges", kicsit vehemens szurkolónkat (a "hazudós" Lőrincz :-) ), akit a kupadöntőn is megtaláltatok, biztos Neked is elmondja szivesen, honnan is van az a drapéria.

fish

Előzmény: oilboys (3934)
oilboys Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3935
MÁS!

Az alábbi pár száz beírás közül kb. 50 % azzal foglalkozik, hogy Szolnokon ilyen, meg olyan bunkó a közönség!

No, szóval múlt hét pénteken volt szerencsém Székesfehérváron tiszteletemet tenni az ALba-OLAJ meccsen!

"Gratula" a fvári közönségnek!

A B-közép közelében állóknak köze sincs a kosárlabdához, viszont amikor fasszopózás, meg csürhézés, no meg köpködés kellett,akkor aztán beindultak. Nekiálltak mutogatni a kb 15 fős üldögélős vendégszurkolóknak, hogy menjünk ki, aztán majd megnézhetjük magunkat....

Szóval csak ennyit szerettem volna a hozzáértő, intelligens albás szurkolókról írni!
Jó tapasztalat volt részemre.

Ettől függetlenül Pavlovics mutatványát nem értem, szerintm meg van annyira fizetve, hogy elviselje a pályán kívülről érkező cukkolásokat!

Ez vonatkozik az összes többi profira!

Üdv:csabesz

oilboys Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3934
FERIBÁ04!

Jó lenne ha az idétlen paksi "hooligans" banda kitalálna már végre valami eredeti SAJÁT nótát, és nem állandóan mástól ellopottakat énekelnétek!

NEVETSÉGESEK VAGYTOK!!

Remélem "ALIBI SITKU" a következő meccseken közel olyan teljesítményt nyújt majd, mint a szolnoki egy évében!

Fishtax Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3932
Akkor kössz, de tárgytalan, a negyednégy korán van, a csütörtök meg későn és bizonytalan is, szóval marad a távszurkolás! :-)
(Hívnálak, ha megtalálánám a számodat!)

fish

Előzmény: Feribá04 (3930)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3931
Köszi! Jössz holnap?
Előzmény: Avass (3927)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3930
Negyednégykorindulokcsütörtökreggeljövökdemégnemtudomhogyautóvalehívj!
Előzmény: Fishtax (3928)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3929
Sziasztok!
Sajnos az 5. forduló-s tippekkel lemaradtam,de se baj,most tippelek.
A tippjeim:
ASE - Szolnok +5 28/25 3-1
Körmend- FALCO +8 26/25 3-2
Le?ˇs go ASE letˇs go!!!
Hajrá ASE!!!! Hajrá magyar kosárlabda!!
u.i.:Szivből kivánom,hogy a pályán a kosárlabda,a játék,és ne a birók,és szurkulói atrocitások nyerjenek.

Fishtax Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3928
Hali Feribá!

Mikor indulsz és mikor jössz vissza?

fish

Előzmény: Feribá04 (3926)
Avass Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3927
Szia Feribá04

Holnap elküldöm Neked emílbe az összesített időpont-táblázatot. A lényege: úgy néz ki, egyetlen időpont van, amelyik MINDEN FELHVÁSRA VÁLASZOLÓ kocsmatársnak megfelel, ez pedig az általad is javasolt AUGUSZTUS 3.-4. HÉTVÉGE.

Szóval holnap tanulmányozhatod, addig is:

U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U :-)))))

Előzmény: Feribá04 (3926)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3926
Tisztelt Kocsmások!

Aki szeretne még szervező lenni a nyári kosár mítingen jelentkezzen, mert hétvégén leülünk megbeszélni a dolgokat. Eddig Tomas79, Csaby1 és saabee jelentkezett.
Csaby!
Dobj egy mélcímet!

Aki jönni akar holnap Paksra minél hamarabb jelentkezzen, mert a kocsiban csak négy hely van.

"Kiverjük a Szolnokot, mint b..i a f....t,
mert kosárban mi uraljuk szép magyar hazát!
Győzni is csak mi tudunk, mert nálunk van az ész
és a szívűnk piros-kék!" :-))))))))

Bocs Oil-osok, de gondolom ti is szeretitek ezt a dalt. :-))))))))

Feribá04

Avass Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3925
Szép volt fiúk, megint belelendültetek.

Sorjában, tehát utoljára a hétvégi játékvezetésről. Értékelésem szerint a kupadöntőn jobban ott volt a jóindulat, és az sem volt csalás (ezt már egyszer lejátszottuk, nincs kedvem mégegyszer újra kezdeni, aki nem emlékszik, kéretik visszalapozni!)

LD
Az általad felsorolt eseteket tekintve a Bencze belemenéssel értek Veled egyet (ez strigula volt). A többi nálam legalábbis erősen véleményes, azt írtam is, hogy a bírók engedték a kemény védekezést, mindkét oldalon, és ez inkább nekünk kedvezett. A Borisz kilépésről csak annyit: én ugyanabból a szögből láttam az esetet, mint Szabó IV., csak közelebb ülök bérletileg. Nos, valóban kilépett, előtte azonban egészen biztosan kapott faultot, mindkét Albástól, aki körbekapta. Williamsét fújta be a bajuszkirály (Bognár takarásban volt, nem láthatta).
Egyébként azért siettem hangsúlyozni az ominózus 13-15-öt, mert elejét kívántam venni a más fórumokon megjelent vélemény kialakulásának, nevezetesen, hogy megint megkérdőjelezik a bíráskodás tisztaságát. Ezzel még nem is lenne különösebb baj, ha teszem azt, az Alba mondjuk 2x annyi faultot kapott volna, mint mi. Úgy látszik, az a korrekt bíráskodás, ha a 25. percben már legalább 2 kipontozódás van az Olajnál. Nagyjából egyenlő faultaránynál már a Szolnok javára csalják el a mérkőzést!
Az utolsó negyedben 3 fault a Szolnoknak?! Na és???! Csak azt ne mondd, hogy ez még soha egyik csapattal sem történt meg (nem akarok messzire menni: Falco-Alba 1. negyed faultarány 8-1!!!)

Be kívánom fejezni ezt a bírókról és az elcsalt mérkőzésekről szóló áldatlan vitát, ezentúl nem valószínű, hogy reagálni fogok a vádakra, beszéljenek inkább az eredmények (nnna, már megint felhúztam magam egy kicsit).

Sarkat5
Ha jók az infóim: 8000 USD/hó (mármint Vuki fizuja) Eleinte nagyon úgy nézett ki, hogy nagyobb mellényúlás, mint a Ti 4 légiósotok együttvéve. Cirkuszolt, nem bírt magával egy ellene megítélt szimpla fault után sem, a betöréseinél simán kikapták a labdát a kezéből és a triplakisérletei...! Mára azonban nagyon megszerettem, ugyanis egyrészt megnyugodott, és kiderült róla, hogy egy csupaszív, gyors játékos, aki szerintem az egyik legjobb védő a magyar mezőnyben. Persze megvan a színház (á lá Sztojan), de legalább annyit is vállal, mint a honfitárs fénykorában.

Be-st
úgy látom, haladsz a visszamenőleges hozzászólás-olvasással.
Külön Neked, egy gyors összefoglaló a párharcunkról. Az 1. meccs után történtek nagyban meghatározták e csata hangulatát, és itt most legfőképpen a nézőtéri hangulatra gondolok, a pályán ugyanis - szerencsére, és érdekes módon - végig békés légkör uralkodott a két csapat közt. Úgy látom nem mindíg figyeltél, többször elhangzott, szolnoki részről is, hogy a korrekt ítélet az lett volna: ZÁRTKAPUS szolnoki meccs + ELTILTÁS W.-nek. Mivel egyik sem történt meg, nagyrészt ennek köszönhetőek a 3. és 4. meccsen történtek. Ezért féltem az 5. meccstől, még rosszabbra számítottam, mint az előző szolnoki háború (az volt egyébként a mélypont "szurkolás" tekintetében). Nos, kellemesen csalódtam, a mocsokszint meg sem közelítette az előzményekből következtetettet, átlagosnak mondanám. Azt meg, hogy minden helyszínen vannak (nálunk sajnos az országos átlagot némileg meghaladó számban) akik mutogatnak, nos én már idegenben sem vagyok hajlandó észrevenni, pedig lenne mit. Ha már így felemlegettétek a rigmusokat, a sokat dícsért fehérvári publikum is eltanulta tőlünk a legszebb darabokat - de ezt inkább töröljétek, mintha nem is említettem volna, Sportárs már sajnálkozva említette ezt a tényt.

Előzmény: be-st (3922)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3923
Úgysem voltam pár napig, lássuk, ma írtak-e vmit a megyei kanászkürtök!

Új Néplap (Szolnok)
Hajdú-bihari Napló
nyugat.hu
(Körmend)
nyugat.hu (Szombathely)

fish

be-st Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3922
Tapasztalatom szerint aki már a 80-as években is meccsre járt, azok közül ennyi idő elteltével jó, ha 10-ből 1 marad meg f***pózónak, a többi lenyugszik. Megnyugtató, hogy a jelenlegi "tábor" nagy része néhány éven belül más szórakozást fog találni magának. Bár lehet, hogy rosszabb jön? Amilyen a világ! A 80-as években én se gondoltam volna, hogy ilyet fogok látni kosármeccsen. Milyet fogok még? (Úgy látom, a korábbi körmendi kemény mag is javult már sokat, remélem Szolnokon is így lesz az évek múlásával.)
Üdv
Pistike

Előzmény: Mastino Napoletano_d (3920)
be-st Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3921
Nyugi, már az utolsó 40-en belül vagyok!

"fehévári meccsen egy játékos ment fel a nézők közé... és mégsem lett bunyó belőle... érzed azért a különbséget???"
Na erről szoktam írni én is, csak sokkal hosszabban sikerül. Ugyanazért a bűnért ugyanaz a büntetés járna, de az se ártana, ha ugyanaz a nézőtéri viselkedés is társulna hozzá.

Még mielőtt elmaradna: gratuláció a 4 közé jutottaknak, és a kiesett "kiscsapatoknak" is, hiszen alaposan megizzasztották az első két helyezettet. Nem is olyan kiscsapatok. Remélem maradnak is ilyenek, és egyre jobb, egyre izgalmasabb lesz a bajnokság. Legfeljebb az nem baj, ha mi egy kicsit jobbak leszünk a többieknél. :-))

Üdv
Pistike

Előzmény: muybien (3899)
Mastino Napoletano_d Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3920
be-st !

Amirol Te beszelsz az elkepzelhetetlen Szolnokon, mivel az iazi hangadoak akik mar a 80-as evekben is kijartak kosarmeccsre (pedig meg akkor egyaltalan nem volt ekkora divat Szolnokon kosar meccset latogatni) azoknak az embereknek a nagy resze mindig kint lesz a csarnokban meg akkor is ha nem lesz ennyire sikeres a csapat mint mostanaban. Ezek az arcok ma mar kisebb csoportokban vannak szetszorodva a tribunon de a razosabb meccseken es idegenben rendszerint megmutatjak magukat es a hangjukat. A taborban is van nehany oregebb tag de nagy atlagban roppant fiatalok akiknek nagy resze valoszinuleg par even belul mas szorakozast fog maganak talalni. Szoval a Te ohajod valoszinu egy orok alom marad.

Sempre Szolnok!

Előzmény: be-st (3916)
belfera Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3919
A férfi elődöntők műsora:

2002. május 22. szerda
18.00 Atomerőmű SE–MOL Szolnok

2002. május 23. csütörtök
20.00 Marc Körmend–Falco KC-Szhely

2002. május 25. szombat
18.00 MOL Szolnok–Atomerőmű SE

2002. május 26. vasárnap
20.00 Falco KC-Szhely–Marc Körmend

2002. május 28. kedd

2002. május 29. szerda

2002. május 30. csütörtök
18.00 MOL Szolnok–Atomerőmű SE

2002. május 31. péntek
17.35 Falco KC-Szhely–Marc Körmend (TV: m2)

2002. június 1. szombat

2002. június 2. vasárnap

be-st Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3918
Üdv, már megint!
Valóban, Williamset is el kellett volna tiltani. (Érdekes ez ma még? Asszem sajnos már nem. Csak én vagyok lemaradva.)
És valóban, a játékosok nem hinném, hogy csak tizedannyira gyűlölnék egymást, mint egyes szurkolók. Fel kéne már erről világosítani őket. (Nem a játékosokat.)
Üdv
Pistike

Előzmény: Avass (3852)
be-st Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3917
Üdv!
Nekem se hiányoztak. Ha eddig nem volt kedvük kosármeccsre járni, a balhészag miatt nem kell. A szolnokihoz hasonló stílusú "szurkolás" pedig szintén nem kell. Inkább maradok szalonközönség, mint leszek bunkó cigányozó.
Üdv
Pistike
Előzmény: NiNiKe (3807)
be-st Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3916
Üdv!
Erről van szó. Elítélek minden verekedést játékos részről, de azt sem árt felismerni, hogy itt mélyebb okok vannak. A közeg ingerlő. (Ez nem felmentés!)
Azon kívül, hogy mi jutunk tovább, még egy dolog miatt örültem volna a Szolnok kiesésének. (Bocs minden jóérzésű szolnoki szurkolótól, de ebben látok némi reményt a javulásra, főleg ilyen impotens szövetségi hozzáállás mellett.)
Szóval az lenne a remény, hogy Szolnokon néhány évre visszaesik a kosárlabda népszerűsége, elmaradnak azok az emberként nem túl gyakran megmutatkozó elemek, akik ma sajnos hangadóak, és néhány év múlva egy sokkal kulturáltabb közegben hadd emelkedjen újra magasra a szolnoki kosárlabda. Mert nem Szolnokkal van baj, és nem a szolnokiakkal, hanem azokkal az emberekkel, akik ezt a magatartást tanúsítják, és a jobbérzésű szolnokiak (ezen a fórumon is) szégyenkezni kénytelenek miattuk. Tkp. van még egy olyan idealista elképzelésem is, hogy hátha van a játékosokban a pénz mellett valami más érték is, és mi lenne, ha ilyen közegbe nem akarna igazolni senki. Tudom, ez túl idealista, mert a pénz nagy (nagyon nagy) úr ebben a világban, és vsz. sértő is a szolnokiak számára, de kérem még 1x, hogy ne a fórumon jelen lévő topictársak vegyék magukra, és ne szolnokellenes megnyilvánulásként értékeljék, hanem akinek van hozzá lehetősége, próbálja a szakosztály vezetésénél elérni, hogy normalizálódjanak a viszonyok a szurkolótáboron belül. Magyarul egyszerűen és nyersen: takarodjanak még a csarnok környékéről is az olyan (gondolom, tudja mindenki, milyen) elemek.

Emléxik még valaki erre:
"A béke vagy, te sport!"

Üdv
Pistike
Ja, még valami: ne csak Szolnokról takarodjanak a csarnok környékéről az ilyen elemek, hanem mindenhonnan. Záhonytól Hegyeshalomig mindenhonnan. Fehérvárról is! (Sértődések elkerülése végett.)

Előzmény: andrej11 (3775)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3915
Tényleg nem a legrosszabb játékos, de rettentően hisztis és nem mentes némi alattomosságtól sem.
Ne csináljunk (vagy legalábbis ne mi) belőle istent egy olyan tripla miatt, ami a mi játékosaink butasága miatt eshetett a gyűrűbe!
Az ára azért engem is érdekelne, mert biztosan nem klasszisokkal drágább a mi fantasztikus Damon-on kívüli légiósainknál...
Előzmény: LD (3914)
LD Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3914
Igazán megszellőztethetné egy szolnoki kolléga, hogy mennyire drága légiós Vukicsevics...
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3913
Ma megtörténik. Sajnos az első negyed nincs meg, de ott még nem volt olyan gázos.
Számolok! :-)
Előzmény: Avass (3908)
LD Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3911
Egy idézet az Index cikkéből:
"Dávid amúgy a bajnokság pontversenyének összesítésében a negyedik helyen végzett, több mint tizennyolc pontos átlaggal. Mindössze három amerikai előzi meg." Gratula! És csattanós válasz a fanyalgóknak. Az olimpiai ezüstérmes ország bajnokságáról van szó...
Nem akartam a bírókról írni, deaz előzőek alapján nem tudom megállni. Lehet, hogy a tévedések aránya 13-15, nem számoltam, de hogy a sorsdöntő pillanatokban kivétel nélkül ellenünk tévedtek, az biztos. Néhány példa:
Bencze zsákol-támadó, kérdéses ez is, de a kosár miért nem jó?;Bencze kipontozódik-támadó, több, mint kérdéses;Borost faultolják dobás közben az utolsó percben, oldalbedobás, miért?; az Olajnak az utolsó negyedben összesen 3 faultja volt, egy ilyen meccsen, érdekes, nem?; hosszabbítás, utolsó perc, 20 mp van hátra, 70-70, Maljkovics kilép a lepattanóval a max. 1 méterre álló Bognár az Albának adja a labdát, a kamera látószögén is kívül eső Szabó IV. (minimum 8-10 méterre az esettől) némi késéssel faultot fúj, így az Olaj dobhat kettőt; a meccs végi Góbi dobásról nem is írok, már korábban kifejtettem, hogy ilyenért soha nem fújnak a hazai csapat ellen. Még kb. 5 ilyen sorsdöntőnek nevezhető hiba volt. Az első félidőt rendben lefújták, de a másodikban már erősen lejtett a pálya. Mint korábban is írtam, az eredmény közös felelősség, nem is akartam a bírókkal foglalkozni, de ezt úgy beállítani, mint korrekt játékvezetést???
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3910
Olvasd el rendesen amit írtam! De még1X hangsúlyozom, W a pályán nagyon profit alakított!!!!!! Aztán a pályán kívül...., de megértem.

Extasee! A kép nagyon jó! Paja kiállítása jogos volt! De ez a mutogatás legyen a világon a legnagyobb sportszerűtlenség, ha a szitkozódó, köpködő ellenfél B közepe előtt kell levonulnia az ellenfél játékosának. Meg ne kérdezzétek, hogy miért ott vonult le!? (lásd NG Szolnokon) Mert ott a játékos kijáró! A kép viszont azt is elárulja, hogy 1 rendező sem próbálta megvédeni.

Várom véleményedet, hogy Pajának mit kellett volna tennie, vagy te mit tettél volna a helyében!?

Hajrá Olaj! Reszkess ASE add meg magad, repülj te lángoló, Olaj szín zászló, vezess az NB1-en át....

UI: Nagyon kemény lesz.....
UI2: Avass! Fogadjunk most borogatják az ujjaidat (túlmelegedett), annyit írtál!

Előzmény: Törölt nick (3906)
be-st Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3909
Üdv!
Bocs, hogy nem leszek mindig aktuális, de úgy gondoltam, hogy most végigolvasom, amit csütörtök óta írtatok, és amikor olyat látok, amire reagálni szeretnék, akkor fogok. Lehet, hogy ezt már mások is megtették, de így megpróbálom a saját véleményemet mondani. (Vasárnap este ugyan írtam pár sort, de nem olvastam semmit, olyankor egy sima modemes kapcsolattal nem lehet internetezni tartósan.)

sabee!
1. Tény, hogy sok a meccs a középszakasszal, de nem lehetne kicsit széjjelhúzni a bajnokságot, és nem olyan későn kezdeni? Esetleg tovább játszani? Akkor már nem lenne olyan sok. Kevesebb nyári szünet nem lenne elég? Tudom, össze kell állítani az új csapatot, kell egy kis szabadság is, stb., de azért most középszakasszal együtt az van, hogy május közepén vége a bajnokságnak a csapatok nagy részének, és talán szeptember végén elkezdődik a következő. Szükség van négy és fél hónap pihenésre? (A döntőbe jutottaknak minden sportágban kevesebb a pihenési lehetőség.)

2. Nekem azért nem tud csömöröm lenni egy rangadótól.

3. A mezőny két fele között pedig nem volt olyan nagy szakadék. (És ez már kicsit a bajnokság értékeléséhez is tartozik.) Igaz, nem úgy nézett ki, hogy az 1-8. és a 2-7. párharc is ilyen kemény lesz, de még az is az volt. Sima 3-0-val senki sem tudott továbbjutni. És ha belegondolok, hogy a Dombóvár és a Debrecen is hajszállal jutott a 8-ba, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy legalább 10 csapat volt, akiket a történtek után nem volt szabad leírni. (Egyébként max. tisztelet ezek után a "kicsiknek".)

4. Lehet, hogy én le vagyok nézve, mert 1xű bérletes vagyok, de a bérletem nem hinném, hogy olcsóbb lesz jövőre azért, mert kevesebb meccs lesz. Tehát relatíve a kevesebb meccs megterhelőbb anyagilag. (Nálunk, ha valaki 2 éve azt akarta, hogy biztosan meccsre jusson, kénytelen volt bérletet venni, hacsak nem akart hajnaltól sorban állni jegyért. Én nem akartam. Protekcióm meg nincs, mezei kosárbarát vagyok. Kénytelen voltam rohadt drágán 5 évre előre széket venni, így évente biztosan jutok belépőhöz bérlet formájában. Bár most is olyan tolongás lenne a jegyekért, de ki tudja ezt előre! Aztán meg jövőre lesz még itt tolongás megint! - ez az optimista szemlélet a kiesés után)

Üdv
Pistike

Előzmény: saabee (3721)
Avass Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3908
Továbbra is fenntartom a 13-15-öt. Esetleg együtt kellene megnéznünk a meccset, és elemezni a történéseket. Egyébként - félreértések elkerülése végett - ebben minden benne van. Pl. az is, amikor Boros lábáról kigurult a labda, és a bedobást az Albának adták, rögtön utánna viszont befújtak Marcinak (vagy Benczének?) egy lépéshibát, aminek köze sem volt a szabálytalansághoz. Ez nálam 1-1 strigula volt.
Légyszi, így tekintsd meg még 1x....
Előzmény: Törölt nick (3906)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3907
Gratulálok a Szolnoknak a továbbjutáshoz! Sok sikert a továbbiakban!

Úgy gondolom, hogy mi is becsülettel álltunk helyt, és csak a lehető legkisebb különbséggel estünk ki. Azt is megmerem kockáztatni, hogy most a jobb formában lévő csapat esett ki. Nem sok kellett a 3 szolnoki derbin a győzelemhez, sajnos nem sikerült.

Ezt az évet szerintem az alapszakaszban szúrtuk el. Utána már hiába állt össze a csapat, nem tudtuk ledolgozni az előnyt, a rájátszásban pedig sokat számít a hazai pálya.

Van azonban egy hatalmas fegyvertény: tulajdonképpen 1 külföldi játékossal értük el ezt az eredményt. Ez pedig nem semmi.

Ezt a csapatot kellene megtartani, és a Damonon kívül igazolni még 2 jó külföldit. Akkor jövőre bármi lehet.

Hajrá Alba! Mikor lehet megvenni az új bérleteket?

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3906
Az az összeszámolt 13-15-öd eléggé durva...
Én tegnap megnéztem még egyszer (bár nem volt könnyű...), de Szolnok elleni tévedésből 3-nál többet nem láttam...
Ez a kupadöntő-szindróma volt, talán még annál is durvább formában!
Egyébként annak ellenére, hogy csak 10-zel voltunk jobbak és ez Szolnokon kevés, ha nem játszunk bután, talán megnyerhettük volna a meccset.
A taktika az volt, hogy +3-nál faultolunk, az max. két pont és miénk a labda. A játékosok azt mondják, azért nem tartották be az edzői utasítást, mert 100%-ig biztosak voltak abban, hogy Szabó4 sportszerűtlent fog fújni, bármilyen apró, jelentéktelen is lesz az a bizonyos szabálytalanság... Eztán jött a tripla... :-(
A 85 éves bácsi szünetben fenyegetett a botjával... :-(
Mol Szolnok fan! A 80-100 szolnoki miért álldogállt a fehérvári buszok körül? Gratulálni akartak Damonnak?
És miért repült majom, banán, stb.?

Előzmény: extasee (3905)
extasee Creative Commons License 2002.05.21 0 0 3905
És akkor már javitanám is magam...

"....Azaz nem CSAK a szurkolással, hanem az ellenfél..."

Szóval SZURKOLTAK IS A SZOLNOKIAK... nem is rosszul és az nagyon tetszett, hogy a 85éves öreg bácsi is a botjávol ott volt és nyomta! Ez a része BRÁVÓ!

Természetesen sokkal több dolog maradt meg nekem erröl a két meccsröl, de ezek voltak a legfontosabbak most (igy hirtelen) !

Előzmény: extasee (3904)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!