nincs olyan sok nyirsegi valogatott center... az hogy ez nem ugrik be neked, eleg gaz : )
viszont ezt a dolgot en is hallottam.
akkor most tenyleg kezdjuk a pletykak halmozasat, vagy megsem? azt ugyis tudjuk, hogy a nyaron mindenki leigazol mindenkit : )
na en a magam reszerol inkabb jegelem a temat, amig van egy kis eselyunk is jelenlegi bajnoksagban barmit is elerni. mindezzel egyutt, ahogy mar korabban is irtam, nekem ez a bajnoksag mar okozott annyi oromet, hogy jol erezzem magam : ) szal pletyka suxx.. illetve hajra olaj!
te kis hülyegyerek, úgy ki lesztek söpörve, mint a te putrid még sose volt.
mindenki utál benneteket, meg a bunkó, rasszista közönségeteket
kiváncsi leszek Davisnek hány banán, meg huhogás jut.
A KUPÁT MEGVETTÉTEK (Az igazi kupagyőztes a Paks!!!)
SOSE LESZTEK BAJNOKOK!
Pontosan ezért fogok a Körmendnek szurkolni a döntőben. Már, ha nem tisztán piros-fekete finálé lesz, ennek azonban a tegnapi teljesítmény fényében minimális az esélye.
Hát Körmenden valóban nagyon úgy néz ki, hogy jövöre alább adhatjuk újra a mércét. Istinek nem jár le nyáron a szerzödése, úgyhogy nem hiszem a paksi folytatást. Viszont mások távozhatnak...
Az Isti is távozhat, de ? csak külföldre!
Majd meglátjuk mik realizálódnak, most a nagyon fontos megyei rangadóra kell koncentrálni!!!
Ennek alapján szinte bármi bejöhet, úgyhogy mindenképpen igazad lesz (egyedül a nyírségi centert tudtam beazonosítani). Úgy látom, ködösítés-órán nem hiányoztál! :-)))
Hé, spori, egyszer már eljátszottad ezt, nem emlékszel? :-) Akkor is legorombítottunk, hogy csak beírod, "hatalmas pletykát hallottam, de nem mondhatom el, mert...", hát ne csináld meg még egyszer, mert különben dühbe jövünk! :-))) (Remélem, jól emlékszem, mert különben mehetek a bocsánatkérő falhoz! :-) )
Pletykát, pletykát! (Azt már "tudjuk", hogy Németh Isti jön hozzánk, mert Körmenden nem fizetnek...)
Sportárs-Sporttárs
jugo-jugó (amúgy hány jugó, nem egyértelmű)
Győzött a jobb bár-Győzött a jobb, bár
dupla öröm hogy-dupla öröm, hogy
bajnokságba-bajnokságban
tudható hogy-tudható, hogy
jobb csapat csak-jobb csapat, csak
úri ember-úriember
Fehérvári hozzászolást kivánok-fehérvári hozzászólást kívánok
Csak amit nagyon gyorsan találtam. Bocs, de a vesztes ellenfélbe minél nagyobbat belerúgni az igazán kisstílű emberek sajátja. És ha megteszed, legalább tennéd stílussal... Gondolom, ha mondjuk nyer a Paks 3-0-ra, és páran leszólják az Olajt, te leszel a legjobban felháborodva...
Ja, még valami, majd elfelejtettem! Szolnokon hány légiós van? És hányan játszottak közülük? És mennyit? Legalább lennél képben...
Szerintem a kosár-rémhírek is ide tartoznak, nyomhatod az infót nyugodtan! Legfeljebb, aki nem akar "felizgulni" az nem olvassa el (Jelige: "Biztos forrásból tudom")
A félidei átruccanásomról muszáj leírni mindenképp,hogy majdnem "bent ragadtam" a vendég blokkban.Ugyanis,mikor fordultam volna vissza,hogy visszatérjek az enyémjeimhez :) akkor a biztonsági őr kijelentette,hogy erre nem lehet átmenni(!)."Egyen poló",hátulján nagy betűkkel:PAKS,A.B. sál a nyakamban,és nem engedtek volna ki...Szerencsére a társában feléledt a gyanú,hogy ez lehet,hogy nem szolnoki.
NO COMMENT!
Mellesleg a beszivárgó szolnokiak igen érdekes tekintettel csócsálták végig az öltözetem.Csaodálom,ha ezek után Avasst még nem közösítették ki :))
Artúr!A fentiek tekintetében elismerheted,hogy igen jól halad az "átáltozás" :)
Sportárs+Rostás!
Gratulálok a 6.helyhez ,sikerült a bravúr, megismételni a tavalyi helyezést.3 amerikai + jugo játékossal különösen az.Örültem a renegeteg "objektiv" hosszászolásotoknak.Győzött a jobb bár a BÍRÓK megint elcsalták a meccset.Számomra dupla öröm hogy a kupa után a bajnokságba is kiestetek ellenünk.Bár tudható hogy az Alba a jobb csapat csak Szolnokon balkáni körülmények +a bírok mindig csalnak nem nyerhet akárki.Wiliams úri ember Pavlovics egy állat.Sajna a kiállítást VÁRADI elrontotta ,mert Vukit kellett volna kiállítani ,hogy legyen esélyetek.Mindenkinek jó szurkolást a hátra lévő meccsekre és sok objektív Fehérvári hozzászolást kivánok.Győzzön a jobb!Hajrá olaj forever!
Sajna tegnap én is ott voltam a mérkőzésen. Avass mindent leírt amivel én is egyetértek. Vuki egyszerűen paraszt volt. Lapov mintha ha csak azért ment volna fel a pályára, hogy Lacika kosarainak asszisztáljon. Paja.... ezt nem értem. Egy csupa szív játékos nem játszhat így!
Osztályos külömbség volt a két csapat között. Tiszta CIKI!!!! El sem tudom képzelni, hogy ezt a játékunkat szombaton meg tudjuk ismételni. Lehetetlen!!!!
A paksi közönség nagyon jó volt, kár, hogy nem volt teltház (Artúr Doki). Mi amúgy 80-90-en voltunk (én kaptam a 63. jegyet, 17:30-kor). Ez szerintem nem kevés. A szektorunk tele volt. Azért tűnhettünk kevésnek mert ehhez a játékhoz csak kevesen tapsoltak, vagy voltak hajlandóak szurkolni.
Mégegyszer gratula a Paksnak, kurva jók voltak!!!!!
UI: idén nem megyek Paksra, no nem az Olaj játéka miatt, hanem mert a múltkor Solton a traffi elkapott (7eFt), tegnap pedig Tiszakécskénél őzet gázoltam, a kocsim összetört. Drága kirándulások ezek, főleg úgy, hogy a látottak alapján egyik meccsen sem volt esélyünk győzni...
Szép győzelem volt, a tudósítások szerint nagyszerű meccs (nekünk :-) ), sajnálom, hogy nem láthattam (ha a tévétársaságokon és a szövetségen múlik, nem is nagyon fogok már kosárlabdát látni ebben a szezonban a képernyőn :-( ), gratulálok a fiúknak, bízom benne, hogy szombaton is hasonló tűzzel játszanak!
Azt azért nem szabad elfelejteni, a Szolnok fáradt is lehetett még az 5 meccses előző körtől - idegileg is megviselte őket, ez látszik a hisztikből -, talán nem is nagyon akarták meghajtani ezt a meccset, rápihentek a következőre! (Ne feledjük, tavaly a Kaposvárt is leléptük otthon közel 30-cal, aztán...) Abban szinte biztos vagyok, hogy szombaton nem ezt a hozzáállást fogjuk tőlük tapasztalni, kemény csata lesz, elkél a támogatás majd a lelátóról is, hujj-hujj-hajrá, fel minél többen Szolnokra! :-)
"en meg emlekszem olyan idokre, amikor a paksi meccs elott egyutt ittunk az ase-szurkolokkal a lakotelep mogotti kiskocsmaban es egyutt mentunk a meccsre, raadasul meg a micimacko ivkovicsos verziojat enkeltuk odafele : ) na ennyit a nosztalgiarol, most azonban hadban allunk : )"
Erről jut eszembe:
Szóval a meccs előtt dumáltam Feribával, Artúr Dokival és Csaby1-el, a szünetben pedig Saabee jött be a szektorunkba beszélgetni. Mondjuk furcsán néztek az egyenpólójára, mint ahogy rám is, amikor bemászálkáltam Olaj sállal a nyakamban a főbejáraton, bekukkantani a csarnokba, de semmi több.
Ja, majdnem elmaradt: Gratulálok a Paksnak, félgőzzel is simán hoztátok!
Ezek a jelzők jutottak eszembe 10 perc játékidő után, a tegnapi paksi mérkőzésen. Valamint Némó kolléga is felrémlett emlékeimben, mármint a jóslata, ami teljes mértékben beigazolódni látszik. Ezennel le is borulok a lábai elé. Ilyet még nem láttam, hogy a teljes csapat egyszerre betlizzen…
Az első negyed röviden így alakult. Támadunk: Vukihoz, vagy Pajához kerül a labda, előkészítés nélküli betörés, tehát az egész hazai csapat ott tömörül a palánk alatt. Az előbbi játékos vagy belemenést követ el, vagy egyszerűen kilopják a kezéből a labdát – gyors indítás, Feribá zsákol. Paja általában tempókkal kísérletezik, 0 sikerrel. Orosz Benő néha próbálkozik centerben, még Ő a legeredményesebb: 2 dupla, vagy 7 percig ennyi a csapat összpontszáma. Ráadásul azon kívül, hogy 30% körül mozgott a dobószázalékunk, minden második támadásunk labdaeladással ér véget.
A paksi támadások viszont tetszetősek, nyugodtan kijátszák a figurákat, megvannak az elzárások, aztán vagy Czigler, esetleg Davis fejezi be közelről/betörésből, vagy Zacsi dob triplát, teljesen tiszta helyzetekből, a közelébe sem jutunk.
A 7. percben Vuki ámokfut. Előbb a ziccerben lévő Davisnek üt oda (3. fault), majd amikor lefújják, leveszi a mezét (!) és odarohan a bíróhoz reklamálni. Feltűnő, hogy senki nem próbálja megállítani a mieink közül, csak apatikusan sétálgatunk. Persze megkapja a jogos tecnikaiját, ülhet le a padra. Egyébként azt lehetett érezni, hogy szinte az egész csapat oda kívánkozik. Biztosan a fáradtság is belejátszik a dologba, védekezésben csak szemmel tudtuk követni Zacsit és Davist (mondjuk Vele szemben a „pihent” Paja is kapitulált).
Lapovot meg egyszerűen nem értem. Az nem kifejezés, hogy indiszponált volt, egyszerűen, mintha nem is lett volna a pályán. Czigler Lacit fogta, illetve dehogy fogta. Lacika szépen komótosan csinálgatta a sarkazásait, forgolódott, Bojan pedig közvetlen közelről nézte, hogy mire jut. Hát általában a labda jutott a gyűrűbe. Egy normálisan játszó Lapov ellen ezt nem lehet megcsinálni, főleg Lacika sebességgel!! Támadásban pedig... Ennyi labdaeladása, még ifista korában sem volt a főfő centerünknek.
Az edző? Egy rossz megoldás után magából kikelve ordít a magyar játékosokkal, Vukira, meg a többi jugóra rá sem szól! Nem vagyok túlzottan nacionalista (ellentétben vele) de azt mondom: magyar edzőt a kispadra!!!
Tegnap a helyszínre autózó szolnoki szurkolók láthatták az igazi „profi” szemléletet. Zsebben a pénz, teljesítettük a szponzori elvárást, a többi nem érdekes. 5 perc után nyugodtan fel lehet adni a meccset, a csapat szimpatizánsai meg tehetnek egy szivességet! Mert ki lehet kapni, akár 30 ponttal is a jobbtól, de nem ilyen lélektelen, szar játékkal!!! Lehet, hogy a többi szurkoló sejtett valamit, azért is voltunk ott olyan kevesen, idealisták.
Sajnos tudom, hogy hiába tépem a számat, mert a húzóembereink mind külföldiek, és nem olvasgatják a fórumot. A magyar csapattársaikkal meg talán nem is beszélnek…
A fentebb leírtak nem vonatkoznak Maljkovicsra és Oroszra. Nekik sem ment a játék, de becsülendő, hogy egy pillanatig sem adták fel, legalább próbálkoztak. A honi csereembereink sem hozták jó formájukat, és egy kicsit átragadt rájuk az apátia, (fáradtság?) de egy fokkal jobban teljesítettek a kezdőcsapatnál.
Ha szombaton is így játszunk, akkor csak azt kívánom, hogy minél előbb legyen vége ennek a szenvedésnek. Ezért kár volt kiszurkolnunk a négybe kerülést.
eloszor is gratula a paksnak. ugy latszik a pavlovics-vukicsevics duo 1 pontja dontonek bizonyult. annyit azert senki ne felejtsen el, hogy az olaj "hosszu tavu csapat". ertem ez alatt azt, hogy az albacomp is boven nyert ellenunk ketszer, mi meg 1-2-3 pontos gyozelmeket arattunk. azt is tudom hogy az ase nem egy fehervar, joval profibb es jatekintelligenciaban is boven felulmulja az albacompot. egyetlen dologtol ovok minenkit, nevezetesen attol, hogy tulzott kovetkezteteseket vonjon le egyetlen merkozesbol. azt is tudom, hogy a rajatszas egy masik mufaj, de nem szabad elfelejteni az alap es kozepszakasz-beli szoros meccseinket. foleg a harompontos paksi ase gyozelmet, amin ha jol emlekszem maljkovics nem jatszott.
mindezek ellenere, csak hogy sajat magamnak is ellent mondjak : ) egy ket "ha" esetet felvazolnek, mert mert...
szvsz ha itthon nyerunk szombaton, meggyozodesem hogy az jut a dontobe, aki a kovetkezo paksi meccset nyeri.
ami a paksi szurkolok szolnoki vendegszerepleset illeti nyugodt szivvel allithatom, hogy semmi atrocitas nem keszul ellenuk, hacsak egy-ket ujsutetu ultra nem keveredik kozejuk a botrany kedveert. en meg emlekszem olyan idokre, amikor a paksi meccs elott egyutt ittunk az ase-szurkolokkal a lakotelep mogotti kiskocsmaban es egyutt mentunk a meccsre, raadasul meg a micimacko ivkovicsos verziojat enkeltuk odafele : ) na ennyit a nosztalgiarol, most azonban hadban allunk : ) gyozzon a jobb. abban is biztos vagyok, hogy szombat este az olaj hozzaallasat latva joval okosabbak leszunk... van nemi averziom a hozzaallasunkkal kapcsolatban, de nem akarok veszmadarkodni.
kellemes vasi-csatat az erintetteknek. ha jol tevedek tv-s meccs.
bocs ha hosszan irtam a semmirol, de munkakezdes elotti lenduletvesztesre gyurok : )
Folyamatosan szidjátok a bérleteseket. Ma direkt néztem, végig tapsoltak, és mindig van egy pár "fanatic" is köztük. Én is azon az oldalon vagyok mindig a kanyar környékén. Viszont a jobbotokon, és a balotokon lévő "szektorok" szerintem nem tették oda magukat szurkolásügyileg. Tessék rájukszólni, mert ha az az oldal folyamatosan jól nyomja, szerintem nem nagyon marad le majd a "divatoldal" sem.
Mellékesek:
Azt hiszem jó hangulat volt,a szolnokiak csendességét értem....
Amúgy nem értem a dolgot: ma sem voltak sokan,hiszen sokkal többet ígértek vendégszurkolóból(nem mint,ha nem lett volna elég)
láttam a 4. fehérvári meccset...ott sem volt egy csúcslétszám piros-fekete részről...
Mondjuk ez a szolnokiak belügye...
Nálunk ma elég jó hangulat volt,és még viszonylag a bérletes oldal is kivette a részét a szurkolásból....
A meccs előtt a szurkolótábor "keblére ölelte" kedvenceit és viszont...polókat ajándékoztunk a srácoknak,viszonzásképpen ők egy szekérderéknyi videokazettát adtak nekünk(tavalyi bajnokság összefoglalója-Kosárvarázs)...
Szóval oké volt a hangulat: kiírás a cspatnak,konfetti hegyek és jó kis szurkolás...
A két spori nagyjából jól vezette a meccset,egy két bakijuk volt,de az elment...
Viszont egy-két szolnoki megint csinálta a fesztivált...Vuki többszörös Oscar tulajdonos lehetne,Pavlovics is idióta volt(nem tűnt túl pihentnek)és Lapov is elvesztette időnként a cérnát.Kész csoda hogy ennyivel megúszták...egy újabb kiállításon se csodálkoztam volna...
Na de mind1...
Remélem mindkét csapat formája kitart a köv. két meccsre...azért szombaton átkozott nehéz lesz...
De mi győzni megyünk...
A pokol vár ránk(már nem először)...itt ugyan a kutya nem bántotta a szolnoki szurkolókat,se szóban se tettleg...
Gondolom Szolnokon azért nem ússzuk meg ennyivel...
Pá mindenkinek...
Holnapra is jó szurkolást a vasi népeknek...
HAJRÁ ATOM!!!!!!!