Keresés

Részletes keresés

beton123 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4038
És a másik, a silányabb minőségű :-)

2.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
beton123 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4037
Csaby1!
Elkészültek a fotók, remélem sikerül feltenni.
Üdv
K.

Topictalálka éjszakája (Szolnok) 1.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
boran Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4036
Sziasztok!
Sajnos nem lesz tévés meccs a mai Körmend-Falco összecsapás. Ez várható is volt az esti 8 órás kezdés miatt. Helyette lesz viszont női kézilabda a javából, Győr-Fradi rangadó. Kár pedig láthatná ország-világ megint a Putesz Egyetem egyik előadását! :-))))
Vagy legalábbis bízok benne!!!

Belfera!
Tudsz jönni? ha igen akkor a szokott helyen!
Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!!

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4035
Te értelmiségi(sic!) Williems92!

Olajka91 pont azt jelenti, hogy mi már voltunk 91'-ben bajnokok. Az ASE még 1X-sem! Nem hinném, hogy Davist is érné hasonló provokáció mint W-t, hiszen D kosárlabdás és nem pankrátor. Szolnokon nagyon nagyra tartják D-t!!!!!!!!

Pletykák: Szolnokon marad a magyar mag. Vuki megy (egyik szemem sír a másik nevet). Maljkovics asszem Debrecenbe megy (bajnok csapat??). Lapov ha nem kap olasz szerződést marad Szolnokon. (lehet, hogy nem kapta meg és ezért játszott tegnap olyan kedvtelenül) Talán tárgyalunk Lee-vel, Parkerrel és 1 ismeretlen amcsival, aki tavaly azért nem jött Szolnokra mert nem engedték ki az USA területéről (állítólag nem fizette a gyerektartást).

Szombaton győzünk!!!! De sajnos ezzel még nem jutottunk tovább....

Hajrá Olaj!!!!!!!!

Előzmény: Williams92 (4018)
Bocai Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4034
Lemaradtam, ezt jól elszúrtam, nem számítottam rá hogy Gabci elsö útja a számítógéphez vezet a déli ébredés után. Ez Szolnok!
Előzmény: Bocai (4033)
Bocai Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4033
"Az én kisfiam" Nagykállóról származik, az tényleg valahol Szabolcsban van.
En nemcsak söpörni megyek haza hanem még fel is locsolom a döngölt padlót:-) Mivel Gabcit macskajaj kínozza jelenleg, idéznék töle:"u-u-u-u-u-u":-)
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4032
Gabci, Te csak ne szövegelj, nem láttad a tegnapi borzalmat (most már jogosan dumálok, egyszer sikerült eljutnom idegenbe is). Divatszurkoló!!!!

Egyébként igazad van, még koránt sincs vége. Nem is nekrológot írtam lentebb, inkább azért, hátha olvassa valaki a csapat környékéről, és hátha felrázza egy kissé!

Hajrá OLAJ!!!

Előzmény: Gabci456 (4029)
andrej11 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4031
A hírek sok mindenről szólnak, de kérdés mi fog realizálódni...

Adja a tévé a mai elődöntőt? Én úgy tudom, hogy sajnos nem.

Előzmény: Törölt nick (4005)
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4030
engemisengemis!!!

RE: ui. akkor legalább biztosan tudhatjuk, hogy Sporttárstól kaptad az infót. :-)))

Előzmény: saabee (4027)
Gabci456 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4029
Mindegy, egyenlőre ritkán ír be.

Minden szolnokinak felhívnám arra a figyelmét, hogy még elég korai temetni a csapatot. Lehet, hogy volt egy-két átmulatott éjszaka, meg hasonlók. A vasárnapi meccs után megérdemelték. Megaztán nem az első meccset kell megnyerni, hiszen akkor még könnyen "visszabrékelhetne" az ellen, ha a harmadik, vagy az utolsó meccset nyerjük meg, akkor már nem olyan egyszerű a tolnai fakezű gyerekek helyzete. (Ez a jelző a tegnapi meccs után egy szolnoki hozzászólásban elég nevetsséges.)

DE
Szombaton mindenki kifele a csarnokba oszt SZURKOLÁS, MINT A ÁLLAT!!! Ha a csapat magát nem tudja, akkor nekünk (3000 szolnokinak) kell kirángatnunk őket az apátiából.

H(aj)ajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN.
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

Előzmény: _sese_ (4025)
LD Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4028
Szerintem a pletykák egy részének elejét vehetné, ha mindeki leírná a BIZTOS infókat, tehát, hogy melyik csapatnál kinek van biztos szerződése, és kinek jár le.
saabee Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4027
Hi,sporttárs!

Ha "Személyesen bármit...",akkor dobj meg egy e-mail-el!

ui.:Aztán majd Én becopyzom az infókat :)Mint,ha Tőlem származna. :))

Előzmény: Törölt nick (4016)
LD Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4026
Beugrott! De rég is volt, mikor a fél nb1 a tehetséges nyíregyházi centerre pályázott, aztán szokás szerint a honvéd tudta megkaparintani...
_sese_ Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4025
Williams92

no comment. errol beszeltem korabban, ismet egy fehervari beiras az "uri" kozonseg reszerol : ) pont emiatt utaltam meg a korabbi forumokat is. onuralom kisfijacskam, onuralom! : )
es iskola utan ne csavarogj el es edd meg a levest, hogy nagyra nolj : )
szerencsetlen...

Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4023
Még valami. Sporttárs szavaival élve: sikeresen annuláltad az Olajka91 által adott erkölcsi előnyötöket.
_sese_ Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4022
LD...

nincs olyan sok nyirsegi valogatott center... az hogy ez nem ugrik be neked, eleg gaz : )
viszont ezt a dolgot en is hallottam.
akkor most tenyleg kezdjuk a pletykak halmozasat, vagy megsem? azt ugyis tudjuk, hogy a nyaron mindenki leigazol mindenkit : )
na en a magam reszerol inkabb jegelem a temat, amig van egy kis eselyunk is jelenlegi bajnoksagban barmit is elerni. mindezzel egyutt, ahogy mar korabban is irtam, nekem ez a bajnoksag mar okozott annyi oromet, hogy jol erezzem magam : ) szal pletyka suxx.. illetve hajra olaj!

Előzmény: LD (4017)
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4021
...egyébként ha Te utálsz minket, annak csak örülök. Inkább, mint hogy a barátomnak kellene nevezzelek.
Mentem söprögetni!

Ja, U-U-U-U-U-U-U-U Csak a miheztartás végett!

(FIGYELEM, ez kizárólag csak Williams92-nek szólt, különben is Gabci456-féle huhogás volt!! :-)

Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4020
GRATULÁLOK! Jó a névválasztás (is).
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4019
Én úgy tudom, hogy DanonErnő arról a környékről származik. Vagy nem (lehet, hogy má' megint keverek valamit!)
Előzmény: LD (4017)
Williams92 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4018
oilka91!

te kis hülyegyerek, úgy ki lesztek söpörve, mint a te putrid még sose volt.
mindenki utál benneteket, meg a bunkó, rasszista közönségeteket
kiváncsi leszek Davisnek hány banán, meg huhogás jut.
A KUPÁT MEGVETTÉTEK (Az igazi kupagyőztes a Paks!!!)
SOSE LESZTEK BAJNOKOK!

Előzmény: olajka91 (4000)
LD Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4017
Nyírségi válogatott center??? Ennyire hülye nem lehetek, de ez most nem ugrik be...
Előzmény: Avass (4013)
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4015
Pontosan ezért fogok a Körmendnek szurkolni a döntőben. Már, ha nem tisztán piros-fekete finálé lesz, ennek azonban a tegnapi teljesítmény fényében minimális az esélye.
Előzmény: G_e_r_y (4014)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4014
Hát Körmenden valóban nagyon úgy néz ki, hogy jövöre alább adhatjuk újra a mércét. Istinek nem jár le nyáron a szerzödése, úgyhogy nem hiszem a paksi folytatást. Viszont mások távozhatnak...
Az Isti is távozhat, de ? csak külföldre!

Majd meglátjuk mik realizálódnak, most a nagyon fontos megyei rangadóra kell koncentrálni!!!

Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4013
Ennek alapján szinte bármi bejöhet, úgyhogy mindenképpen igazad lesz (egyedül a nyírségi centert tudtam beazonosítani). Úgy látom, ködösítés-órán nem hiányoztál! :-)))
Előzmény: Törölt nick (4011)
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4012
"mert különben dühbe jövünk!" és Rád uszítjuk Olajka91-et! :-)
Előzmény: Fishtax (4010)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4010
Hé, spori, egyszer már eljátszottad ezt, nem emlékszel? :-) Akkor is legorombítottunk, hogy csak beírod, "hatalmas pletykát hallottam, de nem mondhatom el, mert...", hát ne csináld meg még egyszer, mert különben dühbe jövünk! :-))) (Remélem, jól emlékszem, mert különben mehetek a bocsánatkérő falhoz! :-) )
Pletykát, pletykát! (Azt már "tudjuk", hogy Németh Isti jön hozzánk, mert Körmenden nem fizetnek...)

fish

LD Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4009
Híreket, pletykákat, ide, sokat!!!
LD Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4008
Sportárs-Sporttárs
jugo-jugó (amúgy hány jugó, nem egyértelmű)
Győzött a jobb bár-Győzött a jobb, bár
dupla öröm hogy-dupla öröm, hogy
bajnokságba-bajnokságban
tudható hogy-tudható, hogy
jobb csapat csak-jobb csapat, csak
úri ember-úriember
Fehérvári hozzászolást kivánok-fehérvári hozzászólást kívánok

Csak amit nagyon gyorsan találtam. Bocs, de a vesztes ellenfélbe minél nagyobbat belerúgni az igazán kisstílű emberek sajátja. És ha megteszed, legalább tennéd stílussal... Gondolom, ha mondjuk nyer a Paks 3-0-ra, és páran leszólják az Olajt, te leszel a legjobban felháborodva...
Ja, még valami, majd elfelejtettem! Szolnokon hány légiós van? És hányan játszottak közülük? És mennyit? Legalább lennél képben...

Előzmény: olajka91 (4000)
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4007
Szerintem a kosár-rémhírek is ide tartoznak, nyomhatod az infót nyugodtan! Legfeljebb, aki nem akar "felizgulni" az nem olvassa el (Jelige: "Biztos forrásból tudom")
isz-akos Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4006
mesélj milyen pletykákat hallottál:-)

(Esetleg ami minket is érint?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!