Keresés

Részletes keresés

olajka91 Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4069
Sziasztok!
Szasza 2 évre aláírt Szolnokra!
Trepák szintén !
Hajrá olaj forever!
Előzmény: Adam-14 (4068)
Adam-14 Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4068
Sziasztok!

Eddig csak lelkes olvasója voltam fórumotoknak (nagyon tetszik a nagy forgalom, és a kultúrált stílus), de már nem hagyhatom, hogy zalaegerszegi hozzászóló nélül menjen a csevely főleg az átigazolásokról.

Ami biztos: 3+2 évre aláírt legnagyobb értékünk Kámán Tamás visszautasítva a pénzesebb csapatok invitálását. Valószínűleg marad Mészáros Ricsi, Csaplár-Nagy, Gáspár és a románból lassan magyarrá váló Vajda is.
Parker is jól érzi magát, de ő még vár más csapatok ajánlataira, s azután dönt. Csakúgy, mint az edző Nikola Lazics, aki csak abban az esetben marad, ha komolyabb csapat körvonalazódik, mint idén.
Erre minden esély meg is van, hisz Horváth Béla elnök kezébe fut minden szál, s ő nagyon lelkiismeretesen dolgozik.
A terv: meghatározó képességű magyar irányító és center igazolása, s a fennmaradó hiányposztokat légióssal pótolni.
A zuhanyhíradó szerint az 1-es posztot Csirke (Sporttárs, róla nem szóltál semmit, ez mit jelent?), vagy Mészáros Zalán oldhatná meg, de az sem elképzelhetetlen, hogy Lazics honfitársában is gondolkozik (Maljkovics ? vagy más). A 2. számú irányítóposzta fiatal kerülhet a visszavonuló Szájer helyett.

Itt Seséhez fordulok: igaz-e a Szarvas Gábor-pletyka? Érdekesnek tartom, hogy a Szolnok nem kívánja megtartani fiatal értékeit (Trepák és Szarvas). Egyáltalán Szasza érték? Nem sokat tudok róla (korosztályos válogatott volt, de nem igazán jutott még szóhoz a felnőtteknél), légyszi írj!

A többi posztra is fiatal felnőtt válogatott perememberei jöhetnek szóba, Dunántúlról. Bővebben ezt még nem akarom kifejteni.
Bencze Tamás visszatérését többen már viszont tényként kezelik, főleg azok után, hogy Kaposváron nem számítanak már az idősebb játékosokra.

Mivel a szezon már 2 hete véget ért számunkra, ezért mi már a jövő évben gondolkozunk, s bizakodunk rendületlenül, hogy újra régi fényében ragyoghat a kosárlabdacsapat, megcáfolva azt a frázist, hogy a város nem bír el 2 kiemelkedő NB I-es csapatot!

Hajrá ZTE KK!

Előzmény: be-st (4067)
be-st Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4067
Üdv!
Újabb tippek!
Szolnok-Paks -13 21/26
Falco-Körmend +12 34/23
Üdv
Pistike
_sese_ Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4066
azt nem mondtatok hogy jaccani is kell, aszittem csak iszunk .. öhehe : )
en a magam reszerol szivesen resztveszek, de a "jatekommal" nem akarom rontani a szinvonalat. elucsorgok nehany sorrel a huvosben es vegignezem a produkciokat ... na jo, elslattyogok pezsgoert is a donto elott, csakhogy valami hasznom is legyen : )
Előzmény: Avass (4065)
Avass Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4065
Nem valószínű, hogy két párhuzamos bajnokságot meg lehetne - és kellene - szervezni, a "profit" pedig jó, hogy idézőjelbe tetted!
Az indulás feltétele - bár még nincs versenyszabályzat - úgy szól, hogy minden csapatban lennie kell min. 3 topicosnak (a csapat létszáma: 5-8 fő). Ha ezt teljesítitek, akkor vagy Feribánál, vagy nálam kell jelentkezni, a részleteket (nevezési díj, szálláslehetőség) Feribá (ígérete szerint) nemsokára fel fogja ide tenni.
Szolnokról - nagy valószínűséggel - egy csapat már összejött, a várható összeállítás:
Bocai, Gabci456, xGabi(?), Sese(??), Avass + légiósok.
Előzmény: oilboys (4063)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4064
Szia Doki!

Köszi az érdeklődést. A kocsin 100eFt kár van. A karosszériás állítása szerint ha teljesen telibe kaptuk volna, akkor a kocsi totálkár, és lehet, hogy mi is mentünk volna a levesbe. Az őzike még egy kicsit szimulált az út szélén, aztán lehúztuk az útról, hogy legalább más ne menjen neki. Gondolom a környékbeli kóbor kutyák most hálából nekünk vonyítanak. Tényleg nagyon sajnáltuk, de már nem tudtunk mit tenni vele. Mi mindannyian rendben vagyunk.

Hidd el, én sem merem összeszámolni, hogy a hazai 100%-os és a vidéki 70%-os részvételem alatt mennyit költöttem. Asszem 1 hétig ihatna belőle az egész DK. :))

Szombaton óriási csatára számítok! Hajrá Olaj!!!!!!

Előzmény: Artúr Doki (4053)
oilboys Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4063
Hi all!

Az aug-i kosárpartin lehetne indítania a "profi" mellett egy tarcsi bajnokságot is???
Ha igen akkor az OILBOYS csapata is benevezne talán!
A legjobbak persze egy esélykiegyenlítős játékban lennénk...

Mivel a szerdai tippem besült, mint állat, így holnapra nem mondok semmit, hátha nem teszek a csapat vállára túl nagy terhet!!

Plusz a hozzáállásról csak annyit, hogy továbbra is tartom: Mo.-on túl vannak fizetve a "profi" játékosok, így aztán csak kevés %-uknak jelent motivációt az, hogy ezrek számára ők jelentik a szórakozást,sőt egy szar meccsel elb....-ák az embert hangulatát teljesen!

No, csak ennyit!

Üdv:csabesz

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

_sese_ Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4062
avass... igy elso olvasatra ok, bar en igazabol 5 percet nem latok elore itt a bolondok hazaban. mobilszammal meg ne is vicceljunk... epp eleg gaz ha meg este is ramcsorognek munkaugyben... az elmult 3-4 ev irc-es meg c6-es ismeroseirol meg ne is beszeljunk : )

szvsz a lenyeg, hogy pozitiv a hozzaallasom, de addig meg rengeteg ido van. amnugy dogoljek meg ha tudom mi az a "DK" hulyezzetek le elotte es utana, de a ketto kozt aruljatok el a megfejtest : )
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... most kezd befigyelni.... drukkerkocsma???? na mindegy ezt mar igy hagyom, legalabb rohogtok egy jot rajtam...

Előzmény: Avass (4059)
Struccka_d Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4061
Csak a tippversenyetek miatt:

Marc Körmend–Falco KC-Szhely 76–71 (25–16, 10–18, 18–16, 23–21)

A hunbasket szerint.

Előzmény: csaby1 (4050)
Avass Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4059
Szia Sese
Én pedig örülnék a cserének, hiszen Sutyi - úgy érzem - jobban szót ért a magyar játékosokkal, mint Finánc. Ráadásul tud bánni a szerbekkel is, elvégre onnan való. Plussz szolnoki múlt, ráadásként tudja, hogyan kell bajnokságot nyerni, mi kell még?

Más. Mint új szolnoki DK tagot kérdezlek. A nyáron Pakson szerveződik egy Topic Kosárlabda Torna. Több városból jönnek DK-s csapatok, köztük Szolnokról is megyünk. Nincs kedved beszállni? Az időpont már nagyjából kialakult, bár hivatalosan nem hozták nyilvánosságra a szervezők, de úgy néz ki, az Aug. 3.-4. mindenkinek megfelel.

Ha érdekel, küldd el nekem a tel. számodat, valamilyen módszerrel (akár emil, vagy ha vállalod a rajongó lányok hajnali zaklató hívását, akkor ide is beírhatod :-)) Ha emílbe nyomod, akkor kérlek szólj, hogy nézzek rá!

(a fenti felhívás minden szolnoki DK-ra is vonatkozik, xGabi, nem felejtettelek el, nemsokára rád csörgök!)

Hello, hajrá OLAJ!

Előzmény: _sese_ (4056)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4058
Báder Marci vagy Fehérváron marad, vagy Paksra igazol, más alternatíva nincs!
A Paksra igazolásának is feltételei vannak. Nem szívesen játszana ugyanis Czigler és Sitku mögött, mint harmadik számú.
Ha Sitku elmenne Debrecenbe, vagy (mert ezt is hallottuk szerdán a Duna-partján) Czigler játszana jövőre máshol, akkor jöhetne csak képbe a távozása Fehérvárról.
Szomorúan hallom, hogy Mészáros Zalán Szfvárra hozása meghiúsulni látszik, mert Borisszal párban nem voltak rosszak annak idején sem!
Marcit, vagy őt mindenképpen meg kell szereznünk ahhoz, hogy bajnoki címre esélyes csapatunk legyen!
Én személyszerint továbbra is sajnálom, hogy nálunk nincs (?) edzőkérdés, mert kapitális taktikai hibák történtek a szezon folyamán...
Előzmény: _sese_ (4056)
Avass Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4057
Szasz Doki
Én sem gondolom lefutottnak, úgy viszont nem játszhatunk, mint szerdán, mert akkor itthon is kikapunk. Kabalából kiszáltam a tippelésből, de el tudok képzelni egy 5. meccset is...

Hajrá OLAJ!!!

_sese_ Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4056
hi,

ugy latom hogy badert es leet mar mindenki leigazolta ... de ahogy hallottam deak(szeged) is legalabb harom-negy csapatban fog jovore jatszani : )

sutyi szolnokon?? jajj... azert ez sziven utott. nem igazan tartanam szerencses cserenek miljkoviccsal : ( talan csak nem amiatt menekul goran, mert amerikai jatekost akarunk hozni? akkor jovore nem lesz "huhogos" csapatunk? ehhh... tiszta letargia ez a reggel : )

boran Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4055
Némo!
6 db jegy kellene nekem! És ahogy megbeszéltük 14 óra körül felhívlak, hogy be kell-e mennem értük!
csaby1 Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4054
Tippelek egyet, mert addig már nem leszek netközelben:

Szolnok-ASE -8 17/22
Falco-Körmend +6 28/25

Újabb pletyi:

Most olvastam a Kaposkosar-on, hogy Földi megy (esetleg Szolnokra), és a helyén Miljkovics valószínű.

Hajrá ASE!!!

Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4053
Mol Szolnok Fun!!!!
Mi lett az őzzel? Kocsival? Veled?
A kupadöntő előtt mi is megszponzoráltuk a rendőrséget 12 ezressel...úgyhogy az nem a mi napunk volt...
Megterhelő szezon az idei a pénztárcák számára...főleg aki szinte minden meccsen ott van....

Avass!!!
Azért nem hinném,hogy lefutott lenne a párharc,sőt szombaton azért a hazai pálya jócskán mellettetek szól...
Remélem balhémentes meccs lesz,bár ez csak reménykedés egyenlőre...

Úgy nézem a másik párharcban nagy bruszt lehetett Körmenden...nem csodálkoznék egy Olaj-Alba 3-2-hez hasonló csatározásban...

Ja és készüljetek egy-két éven belül új fellegvár várható a magyar kosárlabdában: FELSŐMOCSOLÁD!!!!
Hamarosan 500 milkából sportcsarnok épül a pár száz lelket számláló településen.Éljen a Fidesz!

Na ennyit mára...
HAJRÁ ATOM!!!!!!!!

Előzmény: Artúr Doki (4052)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4052
Néhány "reagáció"....

Maljkovics 1000 százalék hogy nem jön Paksra,se magyarként,se üzbégként...egyszer már elég zűrösen távozott(paksiak tudják mire gondolok),úgyhogy itt nem fog játszani...
Nem hinném,hogy a közeljövőben itt egyetlenegy szerb származású játékos neve szóba kerülne...esetleg ha Pedja Sztojakovicsnak hívják.

itt is mennek a pletyik ezerrel,az Erőmű az egyik fő gócpont...a sok jólértesült unatkozik és gyártja a hűlyébbnél hülyébb híreket.
Már eladták a fél csapatot(ha nem az egészet)és idehozták a fél első ligát....
Szerintem a kezdő5 marad,és csak a cseresorban lesz(ott viszont jelentős) változás....
Én beszéltem Bácsival: valszeg marad,mert akar...és nincs konkrét külföldi ajánlata,legalább is nem tud róla...egy tuti,itthon csak Paks!
Vannak hírek újabb körmendiek érkezéséről:Isti...hát nem tudom,inkább menjen Trevisoba...már így is orrolnak ránk Körmenden.
Trummer: ezt kötve hiszem...gyenge mint a harmat.
Szó van center pótlásról:Bencze-Báder-Trepák trióból egy vagy két emberke...
Ja és Nick...őt akarják is,meg jönne is...

Előzmény: csaby1 (4050)
csaby1 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4051
Én is megdícsértem a Baba játékát, ő meg erre megkérdezte, hogy melyik meccset néztem. És persze rájött, hogy ASE drukker vagyok.
Isti meg a Hajrá ASE! felszólalásomra azt mondta, hogy: "Nem nyertek ma se." Frappáns, de nem gondoltam, hogy van igazságtartalma is.
Körmendiek! Semmi beszámoló????

Hajrá ASE!!

Előzmény: Bocai (4044)
csaby1 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4050
Körmend-Falco: 76-70

Kicsit szorosabb, mint gondoltam....

Beton!!

Köszi a képeket, jók. Csak sajna nem látszik, hogy Medisonnak hívták a helyet, ami előtt pózoltunk. Kiabáltuk is egy kicsit,hogy "Nickel, Nickel".

Pletyik:

Sitku ebrecini ajánlatáról én is hallottam, de valszeg marad, ahogy a többiek is. +Madison. Terribának van külföldi ajánlata, azt mondta csak akkor marad, ha jön Nickel.
Hallottam még Báder nevét, de ha jól tudom aláírt Fehérvárra.
Esetleg Lee, ha nem marad Davis.
Érsek és Vaido valszeg megy.

Ezek "biztos forrásból" származnak.

Szombaton felveszem a divatformám, és nem megyek Szolnokra.
Bocai: ja akkor még reménykedtünk, de nem ettől volt ilyen emelkedett a hangulat, legalábbis nálam.

Hajrá ASE!!!

Előzmény: Tomas79 (4049)
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4049
Hülye vagyok!!!!!!!!!!
Körmend - Falco 35 : 34
Látszik,hogy fáradok!!!!
Tomas79 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4048
Körmend - Alba 35 : 34 a félidöben
boran Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4047
OK!
Akkor a szünetben találkozunk! Elmesélheted miről maradtam le a múlt szombaton!!!
Előzmény: némo (4046)
némo Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4046

Sziasztok!

Irigylem azokat a csapatokat, ahol már konkrétan tudják kik mennek és kik maradnak. Nálunk ez (mint mindig) csak a jövő bajnokság előtt 2 héttel derül ki. Legalábbis az, hogy ki jön! Istivel kapcsolatban sok a találgatás, az biztos amit Gery is írt, nevezetesen még 1 éves szerződése van. Persze azt már tavaly is tudtuk, hogy ez a + 1 év elsősorban azért van, hogy a klub valamilyen hasznot húzzon az eladásából! Valszeg ez realizálódni is fog, hiszen a legutóbbi infók alapján már sokan biztosra veszik, hogy Isti a Benettonban folytatja.
Én már árat is hallottam belferától, viszont ezt önző módon nem osztjuk meg veletek! BÖ-BŐ!!:-)))
Ha Isti elmegy, kell a helyére egy irányító és már erről is terjengenek a pletykák. Sokan egy ex körmendi játékost emlegetnek, aki mellesleg szintén válogatott!! Gyengébbek kedvéért még azt is leírom, hogy jelenleg sem kosarazik messze Körmendtől...! (Bocs, de térképet nem fogok mellékelni!:-))) Aztán hallani még Fodor Marci hazatéréséről is (hozhatná a bátyját is!).
Edző? Hát ezt még nem tudjuk, minden döntés(!!!) Putesz kezében van!:-)))))
Ja igen! Csak reménykedek abban, hogy Zsebe Feri is ráveszi magát a folytatásra! Szükség van rá!

Hát, majd meglássuk! A vak is azt mondta!

Boran!

Én ott leszek meccsen, ha van kedved gyere oda a szünetben.

Üdv. némo

olajka91 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4045
Szerintem Sitkura gondoltak!
Előzmény: LD (4017)
Bocai Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4044
Szeva beton,
köszi a képet, ez hüen tükrözi a paksi és szolnoki különítmény közötti viszonyt. De persze ez még a kupadöntö elötti éjszaka készült, amíg reménykedtek Csabyék:-) Ja, a fotó után sikerült a magába roskadó Zsebe Ferinek is gratulálni a kupa elödöntöbeli teljesítményéért, de froclizásnak vélte és paksinak titulált:-)
Előzmény: beton123 (4038)
_sese_ Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4043
na jo... meggyoztetek. akkor pletyka ezerketszazzal...
orosz... ket evet alairt
lapov... meg akarjuk tartani, de nem biztos hogy sikerul
pavlovics... marad
vukicsevics... megy
maljkovics... megy vagy abbahagyja, paksra magyarkent, vagy debrecenbe
trepak... 3-4 csapat le akarja igazolni, es nem biztos hogy meg akarjuk tartani
szasza... talan zalaegerszeg
csaba... marad

az olajjal osszefuggesbe hozott nevek: kalman, bader, lee, parker... na es persze egy ismeretlen megvalto : )

edzo... egyik nap arrol van szo, hogy alairt, masik nap pedig hogy 4 kulfoldi edzovel targyalunk.

persze ez mind-mind pletyka : )

Tomas79 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4042
Szeva V. haver!(ez csak szimbolikus)
Tudod ezen a forumon mi elitéljük az ilyen tipusu hozzászolásokat,és megkérnélek(szerintem elég sokan gondolják igy),hogy légyszives menj egy másik forumra,vagy tartsd meg a véleményedet magadnak,mert igy egyáltalán nem szokás szidni a másik csapat szurkoloit,ugyanis itt normális emberek vannak.
Üdv:Tomas
U.i:Sajnos nem tudok menni szombaton szolnokra,mert egy országos verseny aktiv részvevője leszek,és sajnos nem tudok odérni 6-ra.
Hajrá ASE!Hajrá Magyar kosárlabda!
Mindenkinek kellemes és sportszerü szurkolást kivánok!
Előzmény: Williams92 (4018)
Gabci456 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4041
Az ismeretlen amcsi asszem a KOPTER becenevet érdemelte ki Szolnoknak városában a rugói miatt.
Előzmény: Mol Szolnok Fun (4035)
Avass Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4040
Szasz Fun

Szerintem W92 fehérvári - nem mintha érdekelne, kérem az érintettet NE válaszoljon - legalábbis semmiképpen a jubiláló hozzászólásának stílusában!

Ha már a szignóknál tartunk: én úgy tudom, ha jön (akárcsak egy) amcsi Szolnokra, akkor Miljkovics azzal a lendülettel megy. Mit tudsz erről?

Előzmény: Mol Szolnok Fun (4035)
Gabci456 Creative Commons License 2002.05.23 0 0 4039
Hát ezt csak egy nagy "U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U"-val lehet üdvözölni!
Azt a Paks feliratot viszont nem kell komolyan venni, elég kellemetlen a dolog, lehet, hogy emiatt még sokat kell Bocaival magyarázkodnunk. Ezért lehuhogom magunkat:U-U-U-U-U-U-U-U!

Továbbá AVASSt is le kell huhognom egy korábbi jelző miatt, amivel engem illetett! U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U.

Na berekedtem ebben a nagy huhogásba, úgyhogy megyek is haza.

Előzmény: beton123 (4037)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!