A 10. helyet megcélozva a tippversenyben:
ASE-Körmend +18, 33/25, 2-3,
Falco-Szolnok -8, 24/21, 0-2. Vuki nélkül könnyebb dolgunk lesz...
Az igazolási pletykák (Zsoldos, Lee, Parker?) örömmel töltenek el, az olajos fiúk meg törhetik a fejüket egész nyáron hogyan szurkoljanak (egyszerüen szerbek voltunk hej, hej:)
Ne haragudj, de megint nincs meg a mobilszámod és nem tudom megy a mailed (a múltkor állt). 10 óra után nem fogtok tudni elérni, mert értekezleten vagyok, de hagyjatok üzenetet. Mindenképp indulok háromkor.
van az extra.hu-n valahol egy nemhivatalos ASE oldal, amit kb 2 éve frissítettek. Ott a háttér ilyen logókból van kirakva.
Ha jól tudom, egy piros ASE felirat a logó.
Sporttárs!
Nagyon remélem hogy csak kamu!Én amúgy meg már hetek óta hallom hogy nagyon szeret itt és maradni is kész,aminek 1 feltétele, hogy Lacika is marad ami meg már egyre biztosabbnak tűnik!
Hogy a jófrancba létezik az,hogy a (hazai) visszavágóra már megint a dr. Víghet küldték vezetni ??? Öt hazai bajnokinkból hármat biztosan ő vezet,és olyankor rendszeresen nagyokat szokott domborítani ; szerintem szombaton is kapásból három technikaival nyitunk,és akkor még véget sem ért az első negyed :-(
Szerintem igazolás terén az a biztos amikor már valaki pályára lépett,( vagy még akkor sem.:))
Volt itt egy pár eset a multban.
Pl Gémes ZTE, Pavlovics
Természetesen ott leszek a holnapi győztes körmendi meccsen!:-)))
Kwest, Sporttárs!
Szerintem még bármi megtörténhet, akár az általam írtak is és én nem is lennék annyira elkeseredve. Nálam inkább ott lóg ki a lóláb, hogy Fodor Peti edző lesz a Putesz meg szakmai igazgató! Szóval nem hinném, hogy Fodor P. "alárendelné" magát régi szeretett barátjának!:-))
Hi All!
Rég jártam felétek, de vannak tuti infóim.
Szal ami biztos: Lacika, Feribá aláírt egy-egy évre, Zalán kettőre. Remélem a pesti-paksiaknak yoo híreket tudtam átadni:)))
Fish:
yool beszéltél a rigmusokkal kapcsolatban, csakis olyat támogatok, ami nem "hasogassa" a fülem. Persze csitítani a népet nem tudom, de majd kántálják dobszóló nélkül:)
Holnap szurkolni a TV előtt is!!!
Hajrá Atom!
M I N D E N K I S Z U R K O L J O N ! ! !
Isti kölcsönadása tulajdonképpen reális, bár nem nagyon hiszem el.
A másodikról: Azt már eddig is lehetett sejteni, hogy jövőre nem a Putesz lesz az edző, de ez a megoldás nem biztos, hogy osztatlan örömet fog aratni a szurkolók körében.
Hír a kaposvár házatájáról.
Tegnapi sajtótájkoztató lényegei:
Lényegében nem volt semmi konkrétum, kevés a pénz, a Klíma-Vill-t eladták új tulajdonosnak,az meg vagy ad pénzt vagy nem:)))
Élő szerződése van: Simon, Dzunics, Ivkovics, Fülöp.
Új szerződést kötöttünk 2004-ig: Varga, Szőke.
Akikre nincs pénz többé (vagyis mehetnek,ha akarnak): Bencze, Bukva, Brown.
A Gordan meg,ha akar maradhat:)
Visszatér a kölcsönből Ágfalvi Misi N.kanizsáról.
Ennyi.
Kiszemeltek: 1 magyar center, és egy/kettő 2-es, 3-as bedobó.
Valószínüleg visszatér Emir Halimics (mivel a Ny.háza kiesett) és a Ronald Nunnery is.
Ennyi.
Kaptam két elég érdekes átigazolási információt. Meglepődtem, de átgondolva a dolgokat lehet valóságalapja is, márcsak azért is mert a másodikat egy körmendi csapathoz közelálló egyéntől kaptam.
Tehát:
1. Németh Isti valóban aláírt az Olaszoknak, de álítólag 1 évre kölcsönadják Körmendre!!!!!!
2. Patonay Imre a jövő szezontól inkább szakmai igazgatói feladatokat vállalna, az edző pedig Fodor Péter lenne aki hozná magával 2 fiát is....!
"Kedves Paksi "Hooligans" :-) ( csak a Lőrinc miatt...:-)) ) "
Szerencsétlen Viktorról már igazán leszálhatnátok!
"A tv- közvetítés végett ország-világ láthatja-hallhatja a szurkolásotokat!!"
Semmi gond.Azonban ne feledkezz meg róla,hogy nem ez lesz az 1. TV közvetítés Paksról.Arról ellenben nem tehetünk,hogy nálunk ilyen halvér a közönség.
"Tessék megmutatni hogyan szurkol egy szakértő lelkes,intelligens közönség! "
Szvsz az utóbbi évek egyik legjobb döntői fognak következni.Mind a játék,mind a szurkolás,mind pedig a sportszerűség szempontjából.
Mellesleg ha láttad volna az idei 5 egymás elleni meccsünket egyikre sem volt jellemző az acsarkodás.
Kivételt képez persze a szolnoki MK-döntő elődöntője,ahol a megérkező magasszárú PUMA-cipősök :) /már csak Zsuszi kedvéért is :) / bőszen próbálták velünk felvenni a kontaktust-persze sikertelenül.
Sőt a nagy barátként számontartott Körmend szurkolók sem haraptak rá erre-mármint,hogy minket szidjanak.
"Nehogy elhangozzék akár csak egy trágár kórus is!:-))) "
Ne aggódj!Szakértőink összes szabadidejüket az Olaj-Alba párharc tanulmányozásával töltik.Holnap már kora reggeltől kezdve beindítják a "Amit tilos kiabálni a döntőben" című továbbképző kurzusokat.
A női döntőben hallott "Így mulatunk!" kórus körül alakult ki egyelőre a legtőbb vita :)
"Direkt vásároltam egy projektort, hatalmas hangfalakkal, meg egy k...va jó videót, és ezen fogok élvezkedni... :-))"
O.K.,hogy azon fogsz élvezkedni,de ha kiélvezkedted magad,akkor majd nézd meg az idei férfi döntő összecsapásait is.-Szvsz lesz mit tanulni!
Komolyra fordítva:Yo szurkolást MINDENKInek a hátralévő meccsekre!
Ez nagyon szép volt Némo. Remélem a többi "ördög" is így gondolja, bár illúzióim nincsenek. Ha csak olyan légkör uralkodna, mint az idei összes ASE-Körmenden (a bajnokság első meccsét leszámítva), én már elégedett lennék. Egy biztos: Ezeken a meccseken voltak a legszebb jelenetek idén és a múlt évben is.
Sokmindent lehetne mondani egy ilyen döntő elött, hiszen van miről beszélni. Én azonban most csak egy dolgot szeretnék közölni és remélem, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül.
Fantasztikusan jó meccseket, sportszerü szurkolást és természetesen körmendi győzelmet várok. Azonban számomra mindennél fontosabb az, hogy olyan mérkőzéseken szurkolhatok, ahol minden perc, minden megmozdulás a kosárlabda ünnepét jelenti. Javaslom tehát, hogy mind körmendi mind paksi részről keretezzék be ezeket a napokat és ünnepeljenek! Ünnepeljék csapatukat, játékosaikat, az ellenfél játékosait és szurkolóit, egy picit saját magukat is, és természetesen a kosárlabdát is!
Mennék én szívesen, hidd el, ha nekem is kötetlen munkaidőm lenne, mint Neked, de most sajnos nem tehetem, ellenben szombattól ott leszek minden meccsen, jövő hétre szabadságot vettem ki (remélem, csak a keddi, hazai ünneplésig kell kitartani! :-)) )
Viszont ha mész le holnap, lehet, hogy szerzek neked útitarsat, ha nincs ellenedre! Mikor indulsz?