Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2002.05.26 0 0 4125
"Amúgy nyilván ennyire az Alba is képes lett volna az Atom ellen, mivel csupán a pályaelőny miatt jutott tovább az Olaj, véleményem szerint semmivel sem jobb csapat az idei Albacompnál. Ezt mintha az elődöntő igazolná. "

Nyílván igazad van,de persze ne feledd,hogy az a pályaelőny 36 meccset követően alakult ki...
Sőt ez általában a nagy párharcok (a csapatok között 1-2 helyezés van) esetében mindig igaz.Majdnem olyan ez mint a profi box-ban világbajnoki címet szerezni-sokkal jobbnak kell lenni,hogy a pályaelőnyt elvegye a "kihívó".

Előzmény: Törölt nick (4122)
Zolika. Creative Commons License 2002.05.26 0 0 4124
Ehhez a hozzászóláshoz csak gratulálni tudok...! Szánalmas vagy.
Előzmény: Törölt nick (4122)
belfera Creative Commons License 2002.05.26 0 0 4123
Jani0625!

Most értettem meg, hogy Te nem az ellenfél kórusban szidásáról beszélsz, hanem néhány hülye emberről, akik a vendégszurkolókat anyázzák/dobálják közvetlen közelről. Ezek a barmok engem is nagyon idegesítenek - lehet, hogy a következő meccs szünetében elbeszélgetek velük egy kicsit.
Az azért hozzátartozik az igazsághoz, ahogy láttam/hallotam Ti sem maradtatok adósak a köpködéssel, dobálással, anyázással - akinek nem inge, ne vegye magára.
Jó és sportszerű szurkolást!

Hajrá Körmend!

Előzmény: jani0625 (4114)
kwest Creative Commons License 2002.05.26 0 0 4121
Nagyon úgy néz ki, hogy én már nem fogok semmit látni az elődöntőből.

Hívj fel, ha vége.

az egymeccses

Előzmény: G_e_r_y (4119)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.26 0 0 4120
Nem tudom ki mennyire figyeli a feljutásért-bennmaradásért zajló rájátszást, de tegnap nagy meglepetésre Nyiregyházán gyözött a MAFC. Egy idegenlégióssal a hárommal felálló hazaik ellen nem kis teljesitmény! És hogy egy kicsit haza is beszéljek, Horváth Csabi remek, 18 pontos teljesitménye olyan rutionos centerek ellen, mint Krivacevic és Senánszky igen dicséretes. Tudom hogy sokak szemében nem túl szimpatikusak a pesti csapatok, de én már csak kilométer szempontjából is a MAFC-nak szurkolok. Meghát nincsenek túl jó emlékeim Nyiregyröl...
G_e_r_y Creative Commons License 2002.05.26 0 0 4119
Az elözö fordulóbeli gyözelem annyira a fejembe szállt, hogy nem is tippeltem a tegnapi meccsre :)))))

Bár utólag nagyon bánt a dolog, mert a párpontos vendégsiker lett volna a tippem, de most már kár rajt keseregni.

Megpróbálkozok hasonlóval a mai meccsre, remélem az is bejön!

Falco-MTE V5 19/21

Fergeteges hangerönkkel elnyomjuk a hazaiakat!!

Adam-14 Creative Commons License 2002.05.26 0 0 4118
Lukosios litván irányító volt. Nagyon okosan játszott, kiválló betöréseiről volt, Lekarauskassal együtt távoztak Zalaegerszegről, szép emléket hagyva maguk után
Előzmény: muybien (4107)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4117
ASE:
-Zacsi: az elején eladott labdák és kapkodás jellemezte,aztán nagyon összekapta magát,kosarai jókor jöttek.
-Bácsi: betartotta amit ígért...megnyerte a meccset,és bosszút állt a kupadöntőért.
-Gery:sok nem jutott neki sérülése miatt,védekezése oké volt,dobószázaléka viszont nem.
-Ernő: u.a.,mint a múltkor...harcos volt,ki is pontozódott,ma is csak mellékszerep jutott neki.
-Czigler: azt hiszem ő is nagyot alakított,s bár voltak hibái,egyértelműen sokat tett a sikerért.
-Marci:sokat nem játszott,de igen harcos volt.
-Rajkó: 7/3...nagyon kellett,jókor ugrott be.
-Vaido: Somodi néven(mezében) is odatette magát,brusztolt,valamint bemutatta a bajnokság leglassabb cipőfűzőkötését...

Olaj:
A légiósok roppant idegesek voltak,valamelyik mindig cirkuszolt...a magyarok csak időnként tudtak hozzátenni valamicskét...

Harsányi/Király: hát nem zárták szívükbe a hazaiak őket,szinte végig tüntettek a nézők,főként Király ellen...néha jogosan.
Most legalább van sejtése a szolnokiaknak,hogy milyen érzés volt elveszíteni a kupadöntőt...ahogy elveszítettük.
De amellett a hazaiak nem voltak annyira jók,hogy ez ne zavarta volna meg őket,és nem tudták kompenzálni...

Közönség: Király sporttárs jóvoltából a vendégszurkolók most kevesebbet kaptak szóban...a vendégjátékosok megkapták Szolnokon már szokásossá vát fejadagjukat a verbális mocskolódásból....csak azt nem veszik ezek a marhák észre,hogy van aki ez egy idő után felspannol...hehehe!

A meccs után még ízelítőt vehettünk a parkolóban a szolnoki vendégszeretetből,elég meleg volt a helyzet...csak azt nem tudom,hogy akik itt csinálták a fesztivált,azok hol voltak szerdán,Pakson?
Ott miért nem próbálkoztak?
Na mindegy...
Lényeg a lényeg,hogy 2-0 ide és folyt.köv.
HAJRÁ ASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Artúr Doki (4116)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4116
Hát ez KIRÁLY volt!!!!
Szó szerint...
73-67-re győztünk Szolnokon és egyetlen lépésre vagyunk a döntőtől...
Nehézkes kezdéssel indultunk,ideges volt a csapat,nem jöttek be a dobások...
Szerencsére az Olaj nem tudott tetemes előnyt szerezni,és a faultok miatt sikerült egyre közelebb férkőzni...asszem egy pont volt az első negyedben és a félidőben is közte...
A szolnokiak becsülettel szedegették a faultokat,bár időnként vastagon fogott a síp...a szerbek pedig nagyon nehezen viselték ezt,és mindent elmond,hogy Vuki volt sokáig a legnyugottabbb...csak neki meg nem ment.
Félidőben úgy nézett ki,hogy nem vagyunk rosszak,de: Gery megsérült,Ernőnek 3 volt a neve mellett,a többieknek meg csak időnként ment...
Aztán Bácsi elkezdett pörögni,pillanatok alatt beszórt 3triplát és egyegyben fantasztikus volt...
A többiek is felpörögtek és már több ízben is vezettünk 6 ponttal a szívós hazaiak mindíg visszahozták az eredményt...
A végén viszont megremegett a kezük...
Előzmény: saabee (4115)
saabee Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4115
Sajnos ismét,csak a "messzi távolból" szorítottam a csapatnak.Helyette,hogy ne maradjak maradandó élmény nélkül kimentem a Margit-szigetre a BL-döntőre.Habár ott is csak divatkodtam,mivel jegyem nem volt,így csak kivűlről követtem nyomon az eseményeket :)

Várom a szolnoki meccs "beszámolóit"!

Remélem kedden befejezük a "söprést" :)
Habár ismét nem lehetek ot :((

A mai meccsekhez(kosár- + vizílabda) még annyit:SZÉP VOLT FIÚK!!!

jani0625 Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4114
Némo!

Nem azt mondtam hogy szidni foglak titeket "utolso vérig" hanem hogy sajnos vannak olyanok akik csak azért is alapon fognak szurkolni amit mellesleg én is elítélek. És sokan be fognak közéjük kapcsolódni.Sajna de ez van. Amúgy a legjobb reagálás nem a taps+szép volt...
hanem ha pofán röhögöd őket.Hidd el ez a legjobb és is ezt tettem néhány körmendivel:))) akik ülőhelyekről szídtak torkuk szakadtából, igaz ehhez nálam is idő kellett. ja és azonnal abbahagyták, mert nem volt reagálás.
más
Lehethogy nagyobb lesz a hangotok de minket se kell félteni!

HAJRÁ FALCO!

UI:azt hallottam hogy új szponzorotok lesz!A Piszkei papír ZSEBKENDŐ részlege!!!!:))

Előzmény: némo (4103)
xGabi Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4113
Nem 15,hanem 18 paksi fault volt,most kaptam infót a pontos jegyzőkönyvről.Na nem ködösítek többet,szevasztok...
muybien Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4112
hm... én azért szorosabb elődöntőt vártam... bár még bármi lehet, 0-2-ről fel is lehet állni... sok a rutin azért a Szolnokban is...

Hajrá Kosárlabda

Előzmény: xGabi (4111)
xGabi Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4111
OLAJ - Atomerőmű SE 67 - 73
Szeretnék gratulálni a paksiaknak a győzelemhez és a valószínű továbbjutáshoz,jelenleg pihentebb,frissebb és egységsebb csapatot alkotnak a mieinknél.Ezúttal jól kezdtünk,már nyolc ponttal is vezetettünk,de miután Pavlovics a 7. percben a harmadik,Lapov a 15. - ben a negyedik faultját kapta meg,hamar felzárkózott és kiegyenlített az Ase.A harmadik negyedre is jól jöttünk ki,a szünetbeli egyet a csapat megfejelte hatra,de ekkor Davis beindult és képtelenek voltunk egy-egyben megállítani.Nem tűnt elég fittnek és pontosnak az Olaj,elsősorban a hármaskísérleteinkben látszott ez meg ; miután a 24. minutában Maljkovics is megkapta a negyediket,átvette a játék irányítását az ellenfél.A harmadik negyedben a padon ülő Lapovot ezúttal Trepák nem tudta helyettesíteni,az utolső játékrész elején nyolc ponttal elhúzott a Paks.Innen még felzárkóztunk kettőre (65 - 67),de a végjátékban megremegtek a kezek és a szerencsésebb ellenfél megérdemelten győztek.

Játékvezetés : ne haragudjatok,de egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni a produkciójuk mellett.Nem akarok súlyos kifelyezéseket használni,maradjunk annyiban,a kupadöntő "részrehajlását" kamatostul visszakaptuk.Beszéljenek a "kedvenc" adataim :
Faultok 28,ill.15
Technikai/sportszerűtlen : 3-0
Jobb csapat az Ase annál,hogy ekkora segítségre szoruljon.Többet mutatnak/mutattak nálunk,nem értem miért kell tisztátlanná tenni a továbbjutásukat...Király sporttársnak egyébként nem ez volt az első húzása idén,emlékezettek csak a februári Alba - meccsre v. a Kaposvár elleni középrájátszás - derbire...

Szurkolás : volt hangulat,helyenként feljöttek sajnos a "velejárói" is...

Innentől szurkolhatunk az MTE - nek a döntőbe jutásért,sok sikert nekik és a Paksnak is!

HAJRÁ OLAJ !!!

urch Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4110
OLAJ-Paks 67-73 Sajna. Gratula a Paksnak!
Előzmény: muybien (4109)
muybien Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4109
köszi Palko!

minden kérdésemre bár ilyen gyorsan jönne válasz:)))
Akkor ha esetleg járnak még erre régi Zetések, akkor felfedem miért érdekelt a dolog. Az öreg Lukosius a Bundeligában edzősködik, Würzburg-ban... ---- ebben a csapatban játszott Nowitzki...

bár gondolom aki egerszegi az most végképp nem a kosárlabdával van elfoglalva:))) gratula a bajnoki címhez!!!

Előzmény: pityim palko (4108)
pityim palko Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4108
Zalaegerszegen játszott 1991 körül a Lukosius.
muybien Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4107
kocsmatársak!!
Aktuális témáktól kicsit eltérő kérdésem van: nem játszott Magyarországon valamikor egy Mindaugas Lukosius nevű játékos??? Nagyon ismerősen cseng a neve, de egyszerűen nem tudom hova kötni...ha igen, akkor írjatok már róla két sort. Előre is thnx
Adam-14 Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4106
Kaposváron a hét közepén tartanak sajtótájékoztatót, ahol már állítólag az igazolásokról is szó lesz. A zuhanyhíradó szerint Dzunicson és Ivkovicson kívül a többi idősebb játékos szerződését nem kívánják meghosszabbítani, így távozhat Bukva, Filipovics és Bencze is. Ez engem csak annyiban érdekel, hogyan alakul Bencze Tamás sorsa, aki visszatérhet nevelőegyesületébe.
Előzmény: belfera (4105)
belfera Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4105
Fishtax tippjei:
(úgy tűnik lassan már mindenkiét én teszem közzé :-))

Szolnok-Paks -7,22/25
Falco-Körmend +11,28/24

boran Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4104
Jani0625!
Érdekes módon a bíró kérdést Belferával azonos módon láttam!(Vajon miért?:-)) Lehet, hogy nem egy meccset láttunk? :-)))
Azt hiszem akik ide szoktunk irogatni, mindannyian a sportszerű, kultúrált szurkolás mellett vagyunk, és nem szeretjük, ahogy Némó is írta, elítéljük az ellenfél szidását! Szóval biztos holnap is lesznek nem sportpályára illő bekiabálások, de hangosak lesznek a körmendiek az biztos! Remélem a sporik is felnőnek a feladathoz és nem borzolják az amúgy is feszült idegeket.

Néhány átigazolási pletyka:
Forrás: Fejér Megyei Hírlap
Boross, Bencze, Góbi, Mihalics, Nunez "biztos pont" a'la Nagy Gábor. Szóval ne aggódjatok az Alba miatt, a kezdő ötös már meg van!:-))

Remélem nákunk is meg lesz!!!

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!

Előzmény: jani0625 (4093)
némo Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4103

Szia Jani0625!

"Nem tudom, hogy mit vársz a vasárnapi meccstől, de a szidásokat visszakapjátok".

Ahogy gondolod! Azt azonban tudnod kell, hogy én is (belferával együtt) elitélem az ellenfél szidását. Legyen az körmendi, vagy falcos, vagy bármely szurkolótábor részéről. Sőt! Tovább megyek, én a magam részéről még az ötletedet sem tartom jó húzásnak, ugyanis nem hiszem, hogy szidásra szidás lenne a válasz! Talán, ha nem vennék fel az ellenfél szurkolói az őket ért megjegyzéseket, vagy pl. "szép volt fiúk" + taps kiabálással tudatnák, hogy erre nem vevők, akkor a másik is előbb abbahagyja! Persze tudom, hogy egy kiélezett meccsen kiélezett hangulatban (kidagadt nyaki erekkel) nehéz megállni fentieket, de szerintem azért vagyunk emberek, hogy ezen úrrá tudjunk lenni.
Amúgy meg nem biztos, hogy az általatok kiabált ritmusokat meghalljuk, hiszen valszeg MI leszünk a hangosabbak. ("10-en vagytok,10-en vagytok, hej-hej!!":-)))) De, ha mégis akkor meg biztosan rázendít a B-közép a következőre: (itt egy oda nem illő szó helyett használom inkább a Falcosok szót) "Nincs hangotok!!! Falcosok nincs hangotok!! Nincs hangooootóók!!! Falcosok nincs hangootóóóók!!!):-))))

Jó szurkolást!! Győzzön a jobb!! De legalább a Körmend!!!

Üdv.némo

muybien Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4102
Nah ez kemény dobás volt sporttátrs!!
mennyi lé kell ahhoz hogy R.L. debrecenbe költözzön???? Ez nagyon durva húzás lenne, én semmi realitását nem bírok felfedezni, mert tavaly is szóba hozták egy alföldi női csapattal, aztán semmi se lett belőle, na meg ő kijelentette évekkel ezelőtt, hogy a Boston Celtics edzője akar lenni...

Kosárlabda.com... a hír igaz statisztikákért ide másszatok. Bár még csak a női szakág készült el teljesen, ott is csak az alapszakasz, de a szájt készítői igyekeznek, és napokon belül meglesz a férfi alapszakasz és középszakasz is, amihez csupán a csapatok együttműködése szükséges.

Talán vicces lesz, hogy fehérváriként beleugatok a szolnoki átigazolásokba, de a szolnoki cimborám infói szerint Szarvas valóban Zegre tart, mivel az ominózus barátnő a klub egyik vezetőjének a lánya... Cziczásról meg valami B csoportos csapatot említtek nekem.

Csirke Ferit nagyon sajnálom, sajnos régóta nyílt titok, hogy nem marad az Albában, nagyon hasznos játékosnak tartom, aki betöltött egy fontos szerepet, mégpedig nálam olyam Halm Rolli utód volt a stílusában, ami ellenfélként nyilván visszatetsző, de minden csapat kell egy ilyen "tököscsávó" :)))

Előzmény: Törölt nick (4060)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.25 0 0 4101
Belfera!!!
Úgy gondolom,hogy a dombóvári kommandóra gondoltál...Sean Riley&Coach
A virágokat és az egyéb nyereményeket a postafiókom címére kérném...
Egyébként Fodor Peti dumált egy sörital mellett az uccsó dombóvári meccsünkön kollégájával....akkor még nem volt döntés az ügyben, de ahogy mondani szokták lehet benne valami.,..

Úgy nézem zajlik az élet és igazolási susmusok is vannak bőven...és még ennek a bajnokságnak is odébb vana a vége.
Azért egy-két helyről aggasztó hírek érkeznek,legfőképpen anyagi viszonylatú negatívumokról hallani.
Ha valaki véletlenül vissza akar lépni,akkor Felsőmocsolád benevezne helyettük és átveszi az egész kosárcsapatot.

Remélem a mai szolnoki kirándulásunk jól fog sikerülni(mondjuk,mint az alapszakaszban),bár ehhez nyilván a hazaiaknak is lesz egy-két szava...
HAJRÁ ATOMVÁROS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: belfera (4100)
belfera Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4100
Én is megosztanék veletek néhány átigazolási "infot", csak hogy legyen egy hatos sorozatom. :-)))
A legfontosabbat és legbiztosabbat némó már leírta - az összeget majd személyesen sporttársnak. :-))
Emellett Patonay várhatóan szünetet tart, helyét egy körmendi kötődésű edző veszi át, aki jelenleg egy dunántúli csapatnál tevékenykedik, és valszeg hozza magával két játékosát is, akik közül az egyik már játszott piros-feketében. Remélem elég homályosan fogalmaztam. :-))
belfera Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4099
Még mielőtt mindenki elkezdene szörnyülködni, hogy mekkora tapló vagyok, elárulom, hogy a rejtvény megfejtése a saját telefonszámom, és nem némóé.
Azért jó poén volt, nem igaz? :-)))
Előzmény: belfera (4095)
belfera Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4098
Cho8 tippjei:

Szolnok-ASE +11 23/24
Falco-Körmend -5 25/26

belfera Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4097
Szolnok-Paks -3 21/27
Falco-Körmend -2 29/27
belfera Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4096
A tippverseny állása az 6. forduló után:

1. némó......257/6*60/54/49/44/29/06
2. belfera...248/6*44/50/55/48/19/22
3. Bocai.....246/6*50/56/43/36/45/11
4. G_e_r_y...239/6*42/43/40/44/31/29
5. nick007...238/6*39/40/53/53/23/20
6. Gabci456..235/6*40/59/38/40/35/18
7. Cho8......231/6*42/47/38/40/25/24
8. saabee....230/6*39/50/34/46/33/18
9. be-st.....218/6*46/30/32/63/18/29
10. Fishtax...196/6*50/26/51/35/13/11
11. boran.....176/5*00/44/42/46/26/18
12. jani0625..164/4*34/42/44/00/00/15
13. csaby1....157/4*20/00/62/50/00/15
14. Tomas79...156/5*34/23/43/30/00/16
15. olajka91..143/3*30/47/47/00/00/00
16. Avass.....120/3*33/44/28/00/00/00
17. kaposvari.73/2*42/31/00/00/00/00
18. Lecsó11...70/3*00/29/08/33/00/00
19. Bazsy.....35/1*00/35/00/00/00/00

Telitalálatok:
- eredményre: - (pedig tegnap este még úgy tudtam, hogy én leszek a szerencsés, de Váradi máshogy gondolta, és ezzel ellopott tőlem 4 pontot :-()
- legjobb dobóra: saabee

Top-tippelők:
1. G_e_r_y 24 (+5)
-. be-st 24 (+5)
2. Cho8 20 (+4)
3. belfera 19 (+3)
4. nick007 18 (+2)
5. boran 17 (+1)
-. Gabci456 17 (+1)
-. saabee 17 (+1)

belfera Creative Commons License 2002.05.24 0 0 4095
Pont ugyanezeket akartam említeni Kékesivel kapcsolatban, amiket a kollégájáról írtál, csak fordított előjellel. :-))
Amúgy Zsebének faultot fújtak az ominózus esetnél. Tarle pedig talán felismerte a meccsen jelenlévő Király Gabit, és őt akarta tesztelni a közönség közé bikázott labdával. :-) (Zárójelben jegyzem meg, hogy az előző meccsünkön a játékvezetőt majdnem felöklelő Rucker sem részesült semmiféle retorzióban. Lehet, hogy újabban az a felfogás, hogy amíg nincs ütés, addig nincs kiállítás?)
Nem éreztem, hogy túl sokat kaptatok volna a közönségtől - csak a szokásos adagot (f.sz. Falco, romániázás), ami viszont sajnos épp elég. Elnézést érte - sajnos nem látok túl sok esélyt az eddigi rosszszomszédi viszony megváltozására. :-(
Én egyébként azt várom a vasárnapi meccstől, hogy ismét mi leszünk a hangosabbak. :-))
Esetleg dumálhatnánk a meccs előtt/alatt/után, már ha egymás közelébe engednek minket a biztonságiak. :-(
Megadom némó számát, csörögj rá, ha van kedved a meetinghez. :-))
Tehát a szám - némileg rejtjelezve, hogy a perverz zaklatók dolgát megnehezítsem:
4-es számú játékosotok életkora - jövőre ennyi idős lesz 11-es játékosotok - irányítószámod 2. és 3.számjegye - legjobb bajnoki helyezésetek - 15-ös számú játékosotok születési éve
Jó fejtegetést! :-))

Hajrá Körmend!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!