Nagyon roszul játszottunk! Azt hiszem a Paks nem mutatott semmi különlegeset, csak játszották a szokásos játékukat. Kivételt talán a Fodor Geri játéka képez, hiszen nagyon, extra jól játszott! (Ezért volt az egyik kedvencem annak idején!!! :-)) Hát remélem gyorsan elfelejtik a játékosok a mai vereséget és szombaton egyenlítünk, aztán kezdődhet minden előlről!
84-63 ide, a Körmend "elfelejtett kijönni" az utolsó negyedre, nekünk meg minden bejött!
A szurkolás kintről is jónak tűnt, végig nyomták a fiúk, sokmindenkit láttam a tévében a topikos srácok közül, most egy kicsit a "nyugdíjas oldal" is aktívabb volt, csak azt sajnáltam, h. nem lehetek ott. Na, majd szombaton... :-)
A bajnoki évet értékelve Földi Sándor edző és a Kaposvári Klíma-Vill Kosárlabda Klub további szerződésben nem tudott megegyezni. Mindkét fél sikeresnek értékelte az elmúlt két évet. A klub további sok sikert kíván Földi Sándor edzői munkájához."
Ezek után a vezetőség következő célja,hogy a bajnokcsapat tagjai után a bajnokcsapat szurkolóit is leváltja:)))))))
Nos kérem,ha már ilyen gyenge csapatunk lesz -mint,amilyen vszinűleg jövőre lesz- akkor miért nem lehetett legalább egy jó edzőt megtartani,aki kihozná a legjobbat belőlük!
Persze a logika sose volt jellemző a vezetőkre!
Új edző vszínűleg: Simon Károly (Balázs apja), már megint... Nevetséges!
A másik véglet,ami szerintem irreális: Rátgéber,az Isten...de ennek nem tudom,mi a realitásalapja!
Más hír. Magyar centert kívánunk igazolni,minden valószínűség szerint -információim:)) szerint- Gémes Lecsó lesz az. Újra,de jövőre már,mint kezdőjátékos.
A 10. helyet megcélozva a tippversenyben:
ASE-Körmend +18, 33/25, 2-3,
Falco-Szolnok -8, 24/21, 0-2. Vuki nélkül könnyebb dolgunk lesz...
Az igazolási pletykák (Zsoldos, Lee, Parker?) örömmel töltenek el, az olajos fiúk meg törhetik a fejüket egész nyáron hogyan szurkoljanak (egyszerüen szerbek voltunk hej, hej:)
Ne haragudj, de megint nincs meg a mobilszámod és nem tudom megy a mailed (a múltkor állt). 10 óra után nem fogtok tudni elérni, mert értekezleten vagyok, de hagyjatok üzenetet. Mindenképp indulok háromkor.
van az extra.hu-n valahol egy nemhivatalos ASE oldal, amit kb 2 éve frissítettek. Ott a háttér ilyen logókból van kirakva.
Ha jól tudom, egy piros ASE felirat a logó.
Sporttárs!
Nagyon remélem hogy csak kamu!Én amúgy meg már hetek óta hallom hogy nagyon szeret itt és maradni is kész,aminek 1 feltétele, hogy Lacika is marad ami meg már egyre biztosabbnak tűnik!
Hogy a jófrancba létezik az,hogy a (hazai) visszavágóra már megint a dr. Víghet küldték vezetni ??? Öt hazai bajnokinkból hármat biztosan ő vezet,és olyankor rendszeresen nagyokat szokott domborítani ; szerintem szombaton is kapásból három technikaival nyitunk,és akkor még véget sem ért az első negyed :-(
Szerintem igazolás terén az a biztos amikor már valaki pályára lépett,( vagy még akkor sem.:))
Volt itt egy pár eset a multban.
Pl Gémes ZTE, Pavlovics
Természetesen ott leszek a holnapi győztes körmendi meccsen!:-)))
Kwest, Sporttárs!
Szerintem még bármi megtörténhet, akár az általam írtak is és én nem is lennék annyira elkeseredve. Nálam inkább ott lóg ki a lóláb, hogy Fodor Peti edző lesz a Putesz meg szakmai igazgató! Szóval nem hinném, hogy Fodor P. "alárendelné" magát régi szeretett barátjának!:-))
Hi All!
Rég jártam felétek, de vannak tuti infóim.
Szal ami biztos: Lacika, Feribá aláírt egy-egy évre, Zalán kettőre. Remélem a pesti-paksiaknak yoo híreket tudtam átadni:)))
Fish:
yool beszéltél a rigmusokkal kapcsolatban, csakis olyat támogatok, ami nem "hasogassa" a fülem. Persze csitítani a népet nem tudom, de majd kántálják dobszóló nélkül:)
Holnap szurkolni a TV előtt is!!!
Hajrá Atom!
M I N D E N K I S Z U R K O L J O N ! ! !
Isti kölcsönadása tulajdonképpen reális, bár nem nagyon hiszem el.
A másodikról: Azt már eddig is lehetett sejteni, hogy jövőre nem a Putesz lesz az edző, de ez a megoldás nem biztos, hogy osztatlan örömet fog aratni a szurkolók körében.
Hír a kaposvár házatájáról.
Tegnapi sajtótájkoztató lényegei:
Lényegében nem volt semmi konkrétum, kevés a pénz, a Klíma-Vill-t eladták új tulajdonosnak,az meg vagy ad pénzt vagy nem:)))
Élő szerződése van: Simon, Dzunics, Ivkovics, Fülöp.
Új szerződést kötöttünk 2004-ig: Varga, Szőke.
Akikre nincs pénz többé (vagyis mehetnek,ha akarnak): Bencze, Bukva, Brown.
A Gordan meg,ha akar maradhat:)
Visszatér a kölcsönből Ágfalvi Misi N.kanizsáról.
Ennyi.
Kiszemeltek: 1 magyar center, és egy/kettő 2-es, 3-as bedobó.
Valószínüleg visszatér Emir Halimics (mivel a Ny.háza kiesett) és a Ronald Nunnery is.
Ennyi.