Hát ha az igaszság kell,akkor megkaphatod : egyértelmű,h én vagyok feljebb a ranglétrán,mint topikgazda :)))) De azért a topiklakók közül ott vagy a dobogón :)))
Ismerem a jogaimat. :-)) Még nem került szembe egymással, de azér tisztázzuk. Most melyik az erősebb a kutyakötelesség vagy a topiklakó kötelesség? :-)))
A 333-at akkor is..... hm ... kérem szépen. :-) amúgyse kerek
Most tudod ám kivel szórakozzál.... :))) Topiklakó kötelességed , hogy a kerek hozzászólásokat megtartsd a topikgazdájának :))) Na jó azért jogaid is vannak , nem csak kötelességeid . Jogod van arra,hogy ki gyere a meccsre szombaton! :))))
Meg okosak, "mindigigazatmondók", és a Női nemet végtelenül tisztelőek vagyunk... :)))) Sajnos a vúdú bábát rosszul szúrkáltad, aminek én nagyon örültem. Nedved nélkül vertük meg a Margitot. Jöhet akárki , megnyerjük a BL-t , Nedveddel!
Lásd,h milyen nagyvonalú vagyok elengedem a maradék büntit! :) De akkor egyet nem értek,h miért csak így nagy nehezen akarsz meccsre jönni,ahol ennyi jó pasi van egy helyen :))))
Te milyen riportot láttál? Komáromban lelátók??????? Ne írj hülyeségeket :) Huligánok hiányoztak a női meccs összefoglalójáról,mert épp velünk voltak Móron :))) Ők betöltik a "lelátó" szélet,ami üresen tátongott a tv-ben.