Még nincs vége az elődöntőknek! Bár remélem szerda késő este már azt mondhatom, hogy ezen is túl vagyunk! Nem szabad sem a Körmendnek, sem a Paksnak félvállról venni a 3. találkozót, mert ez még visszaüthet. A Szolnok és a Falco is olyan társaság akik nem adják fel és biztosan mindent elkövetnek, hogy tovább folytatódjon a párharc.
Az ASE-nak játszani kell a játékát és nem szabad könnyelmüsködni, akkor meglehet a siker. Ez vonatkozik ránk is, azzal a kiegészítéssel, hogy jó lenne mindjárt az első negyedben jelentős előnyt szerezni. Ebben az esetben ugyanis a Falco szerintem feladná a meccset, még akkor is, ha az edzőjük a kispad mellett toporzékolna és hajtaná őket.
Mind a kettő meccs nehéz lesz, de hazai pályán nem buknak el az esélyesek!
Ha lesz legközelebb mérkőzés Szolnokon szívesen adok én is neked Olaj kegytárgyakat, ha onnantól kezdve nekük szurkolsz!!:-))
Az Olaj idegenbeli mérkőzéseiről kialakult véleményed egy kicsit sántít, van benne csúsztatás!
Volt olyan tét(!!!) mérkőzés amikor fehérváron 1 ponttal, Pakson 3 illetve 6 ponttal kaptunk ki. Kaposváron győztünk. Na azt hiszem erről nem azt lehet elmondani, hogy szarrá vertek bennünket, és hogy nem pörgött a csapat! Talán az sem lényegtelen, hogy benne vagyunk az első 3 legkevesebb pontot kapott csapatban, hacsak nem mi vagyunk az elsők!?
Való igaz "..ha nincs tét, kedvem setét..." (Frédi-Béni). Tét nélküli meccseken nagyon szarok voltunk, ez igaz (Fehérvár kupa, Dombovár-Nyíregyháza bajnoki)! Asszem 2 kivétel van és ez a legutóbbi Pakson vívott és a Falco elleni 2 idegenbeli, bajnoki mérkőzésünk. Ez azért nem olyan sok. De egy kicsit söprögethetnél a saját portádon mert mi 4. míg ti az 5. helyen végeztetetk a középrájátszás végén. Önkritika neked is bejönne!
Remélem sikerül ma megszakítani a régóta tartó idegenbeli nyeretlenségünket, és óriási csatába győzünk 1 ponttal. Remény hal meg utóljára....!
A Dombóvár ellen dobott. Bacsi alapvetően fakezű, de rengeteget gyakorolja a dobásokat és ha jó napja van (de csak akkor) beveri akármikor emberről, vagy ember nélkül. Sokszor elmondtuk már ezt a mondatot, de tényleg van benne valami: A múlt évi ezüstöt és kupagyőzelmet, illetve az idei aranyat (:-))) annak köszönhetjük, hogy Terrence Davis nem tud dobni. Mert ha tudna.....
Teljesen jól látod a helyzetet. Söt, március 9-én volt, hogy utoljára gyözött idegenben az Olaj, a Vadkaka ellen. Vagyis a legutóbbi 9 meccsét mind elveszítette. Pakson már két éve sem sikerült nyernünk, részben ott csúszott el a bajnoki címünk (pedig októberben volt a meccs). Na de talán éppen ezért törik most meg a sorozat, az ASE már a fiesztára készül. Egyébként dobott már négy hármast (kb. 6-ból) Davis ebben a bajnokságban?
ASE-Olaj v2, 19/25
Körmend-Falco v3, 26/41
Reggel megkaptam hogy divatszurkoló vagyok, nem megyek szurkolni amikor legngyobb szüksége van rá a csapatnak:)
Na most jól lefárasztottam a szemem a szerda ótai termés (Csak így tovább!!!) elolvasásával, de azért írok egy "kis" beszámolót a tegnapi meccsről!
A kezdés kb. 20-30 percet késett, áramkimaradás miatt(világítás volt, de az eredményjelző nem működött)! Fizessetek villanyszámlát, hejj, hejj! :-)))
Megérdemelten győztünk! Nem t'om, hogy miért nem volt otthon a Falco (by Zsoldos)! Lehet, hogy a mester a szurkolásra célzott?!:-))) (erről még később bővebben)
Egyéni teljesítmények:
Nickel:no comment, a 42 pont, ráadásul sérülten, önmagáért beszél!!
Mujke: az 1. félidő legjobbja, amit rádobott, az általában be is ment
Isti: csereként lépett pályára, betegen is az egyik legjobb tudott lenni
Eddy: ő inkább a 2. félidőben nyújtott kiemelkedőt, amúgy 14 pont, lepattanók, zsákolások
Zsebe: hamar begyűjötte a faultokat, így nem sokat játszott, de amúgy küzdött-hajtott
Rudi: nagyon gyenge volt, a 3-asok nem mentek neki, a védekezése sem volt jó, ő is hamar kipontozódott
Grebi, Matyi, Kutasi, Rafi: amit tudtak, megtettek
A Falcoban Kálmán(a pontjai nagy részét büntetőből szerezte), Wiley és Tarle volt jó, Alexe egész végig reklamált, ez nekünk jól is jött, mert: a 4. negyedben 9 pontra feljött a Falco, Alexenek 4 hibája volt, faultolt Kutasi ellen, kipontozódott, utána természetesen szövegelt, majdnem nekiment a bíróknak (úgy kellett lefogni), és emiatt technikait kapott! De mivel ez már a kipontozódása után történt, olyan volt, mintha a kispad kapta volna, szóval 2 büntető a faultért+2 a technikaiért+ még mi hozhattuk oldalról a labdát! A körmendi közönség skandálta is utána a nevét!:-)
És akkor következzen a SZURKOLÁS!!! Ha Debrecen elleni 5. meccs után azt írtam, hogy leírhatatlan, akkor most mit mondjak???? A HANGULAT óriási volt, mindenki (körmendi) szurkolt, a végén nagyon nagy ünneplés+vonatozás volt, szóval megint csak azt tudom mondnani, hogy ezt át kell élni!!! A Falco-tábor(HA-HA:-))) ) az 1. félidőben még úgy ahogy szurkolt, de amikor már 10-20 ponttal vezettünk, akkor elcsendesedtek! Csak néztek és hallgattak, még akkor sem igazán fütyültek, amikor büntetőt dobtunk!
Ha szerdán nyerünk, döntőben vagyunk!!! El sem hiszem!!!
Addig is tippelek:
ASE-Szolnok -1 (!!!) 24/22 (egyszerűen ez a megérzésem, legfeljebb nem jön be)
Körmend-Falco +12 28/23
Belferának köszi, hogy leadta az előző 2 fordulóra tippjeimet!!!
HAJRÁ KÖRMEND!!!
1. GRATULA A KÖRMENDNEK!jól játszottak mi pedig nem , hát ez van.
2.Játékvezetés kritikán aluli. De erről ennyit.
3.Szép nekünk a 4. hely is mert ha jól tudom a 3. helyért nem kell játszani!?MEGERŐSÍTÉST KÉREK!
4.Én akkor is büszkén mondhatom hogy mindent megtettünk és emelt fővel, ám de rossz játékkal búcsúztunk a hazai közönségtől, bár a remény hal meg utoljára!
5.El vagyok kicsit keseredve, de hát ez van. Azért tényleg szép a 4. hely is .
6.Talán jövőre jobb csapat leszünk és még előbbra végzünk, remélem Zsoldo Bandival!
7.Igazolásokat nem tudok de szerintem Lacika nem megy.Ha igen, nem egy körmendi bérletes nem vesz jövőre bérletet... Ezt hallottam olyanoktól akik tényleg megteszik.Bulis lenne.
8.legalább a tippeléseknél ott vagyok.
Hi Belfera!
Szerintem nem egyre gondolunk.Én azt mondom,hogy pl nekem -10 pontal kevesebbem van,ha összeadom a te általad beirt forulok alapján kapott pontokat,és ezt a dolgot sok embenél vettem észre.
Erre gondoltam...
Üdv:Tomas
A különbség a párharcok végkimenetelének eltalálásáért kapott pluszpontokból adódik, ezeket a negyeddöntők után feltettem ide (tessék visszakeresni), de amint végetérnek az elődöntők ismét megteszem.
Szia Belfera!
Bocsénat,hogy szolok,de elkezdetem összedni a tippverseny pontjaimaz,és azt vettem észre,hogy te többet számoltál,megnéztem több embernél is,és ott is hasonló következtetésre jutottam.
Kérlek szépen,hogy add össze mégegyszer.
(én csak a fordulok pontszámát adtam össze)
Így hiddjen az ember az NS-online-nak, amely szerint Kálmán 27 pontot szórt, a mai újság szerint viszont 29 egységig jutott.
Az ezek szerint javított állás a következő:
Sporttárs!
Ismét nem csalódtam benned a mellé beszélés a ködösítés az megy.Milyen alapon hasonlítod egy kiválló fehérvári kosarast egy körözött bünözőhöz.Csak nem hasonlóak?Szezonnak még nincs vége csak a tiéteknek.A Duna Tv-vel semmi bajom .Én nem utállak sőt kimondottan szeretettel olvasom +hallgatom az objektív okfejtésedet,bár néha egy kicsi tudatlanság érződik belöle.Hajrá ,hajrá albacomp.Ti vagytok a legnagyobbak hej,hej.A helyesírási hibákat meg hagyd meg "LD" kollégádnak máshoz úgy se ért.Kedden vigyél magaddal paksi zászló v.vegyél egyet.
Hajrá olaj forever!
Remény hal meg utoljára és Király!
Csabesz, kicsit szánalmas vagy... olvasd már el, hogy mit írtam annak idején, mikor megnyertétek (érted nyeretetek!) párharcot! Elsők között gratuláltam Nektek, és nem hánytorgattam fel semmi jv-i tévedést. Azt írtam, hogy minden körlülmény ellenére magunak köszönhetjük, hogy nem nyertünk Nálatok. Vedd már észre a hangnemet. Meg ahogy a földim írta a gerendát is. :)))
Amúgy ha ténylég mi lennénk a szövetség csapata, akkor mi a francnak köültünk milliókat játékosokra, nem értem. Simán bevisszük a juncikat, azt úgyis megnyerjük, mert nekünk fújnak, nem? Vagy, ha lenne olyan, hogy szövetség csapata, akkor vajon mitől NBII-es most a Honvéd??? Nah? Pedig a mostani főtitkár Honvédos vezető volt...biztos összevesztek mi? Ha igazán lenne ennek értelme, akkor a Honvéd nem esett volna ki. De látod, nincs ilyen. Még valami. Vezettél már valaha kosármeccset? Mert ha igen, akkor nem beszélnél olyanokról, hogy faultarány, meg csalás. Ugyanis bentről sokkal nehezebb látni a pályán. No meg kb van 5ezred másodperc dönteni...
Részemről téma zárva. Ezentúl átigazolási ügyekben szólok csak hozzá, meg amikor a bajnoknak gratulálok.
Sziasztok!
Most tippelnék,valami sajnálatos modon a hétvégén elfelejtettem...
ASE-Szolnok +20,28/23
Körmend-Falco +16,29/26
Minden fehérvári,és minden szolnoki emberkét várunk SZURKOLNI!!!!
kedves Szolnokiak(elsősorban nem az ide irogatokra gondolok) gyertek el,és mutassuk meg mindenkinek,hogy tudunk egymás melett is sportszerüen szurkolni!!!Mutasátok meg mindenkinek,hogy van igazi szolnoki szurkolás,és oszlassátok el a sok plegykát(vagy nem igazán pletykát)!!!!
Hajrá ASE!Hajrá kosárlabda!
Mindenkinek békés szurkolást kivánok!!!
Adam-14!
Orosz,Szarvas,Trepák aláírt Szolnokra ez biztos 100%.
Gratula a paksiaknak ,fejben jobban bírtátok +Davis akkor dobott kosarat amikor kelett.
Körmendi győzelemhez szintén,megmutattátok hogyan kell küzdeni.
Rostás!
Nyugodtan szurkoljatok a paksnak ha már örömötök úgy sincs saját csapatotokban.Nem tudom milyen milliókról beszélsz?Sirni csak a győztesnek szabad (ti pedig).Az albacompot a legjobb csapat csak mi rosszul látjuk.Kupába legalább 5.helyet értetek el és elmondhatjátok hogy csak a késöbbi győztes előtt kelett fejet hajtanotok.Ti vagytok a legnagyobbak hej,hej!Williams szökéséről mi a véleményed,gondolom 24.-ére szólta jegye és nem bírta elcserélni?Még volna egy észre vételem a Paksi Tv riporter miért tud normálisan minden elfogultság és gyülölet nélkül közvetíteni?
Duna TV ,Duna Tv hej, hej.
LD!
Megkérem Grétsy tanár úrat tegye ki a vesszőket egy két hibát javítson ki.Előre is köszönettel egy tisztelője!
Így most azt mondom, hogy a 3. derbire kár is elutazni, hiszen teljesen kipukkantunk a végére, semmi esély, szopunk vagy 40-el!!
(remélem ez a taktikám már beválik...:-)) )
Más!
Ha nem jutunk be a döntőbe, akkor is lesz ott egy PIROS-FEKETE csapat!!
Ha MTE-paks döntő lesz, és valamilyen megérthetetlen okból a tv is adni fogja akkor ismét láthatunk idétlenebbnél, idétlenebb reklámokat a szüntekben!
Lenne egy kérdésem a paksi húúúligansokhoz:abban a rendőrösben ugye ti is szerepeltetek?
Készül idén valami hasonlóan magas színvonalú reklám?? ( azóta is ezen mulatok itt magamban, hogy mi az istennek kell egy környezetvédelmi bombát hirdetni...!!!???)
nem engedem meg mert nem erzek kompetenciat az ugyben. en nem tilt(hat)ok meg senkinek semmit illetve nem enged(het)ek meg senkinek semmit : ) mindenkinel maganal van az ertelem es azt kezd vele amit akar... ezzel egyutt sajnalom, hogy elfajulni latszik a forum, egy-ket fehervari beszolas ismet megtette a hatasat :(
csak megnyugtatasul kozlom, ha acomp-ase parharc lenne, a szolnokiak erosen 100%-ba hajlo resze a paksnak drukkolna. ez tuti.
azert ez a fehervari karorvendes meg mindig jelzi mennyire faj nektek a kettos bukta : )
en a magam reszerol nem kivanok tobb ilyen jellegu hozzaszolasra reagalni, egyszeruen nem erdekel : )