Keresés

Részletes keresés

csaby1 Creative Commons License 2002.06.04 0 0 4320
Először is a tippjeim:

ASE-Körmend H8 28/21. (3-2)
Falco-Olaj H13 36 (Táncolj k...)/21

Csak azért, mert mi akarjuk beérni előbb a Honvédot a bajnoki címek számában.

Zacsi hiánya szerintem is sokat számít, de még így is van monjuk 60% esélyünk.

Körmendiek!! Ki aza fiatal külföldi irányító? A másik kettőre tippjeim vannak, de azt se mondanám biztosra.

Adja a TV a meccseket!!! Tuti. Na azért a paksiakat élőben nézem meg. Legalábbis remélem.

Jövő szombaton ünnepelni akarok....

Hajrá ASE!!

Előzmény: G_e_r_y (4319)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4319
Ezt kell megérni :))

"Ha a Váradi vezet, akkor tuti nyer a Körmend!"

Hát igen a jó öreg pécsi kedvenc eddig is mindig MTE-mezben aludt otthon, és most úgy néz ki lebukott. Annyira fújt nekünk mindig, a Red Devils is nevet kiván változtatni Váradi Fan Club-ra :))

Egyébként ha a Paksnak fújna, akkor nem hiszem hogy a kupadöntőt belekevernénk. Egyszerűen a régi ismeretségünkre fognánk :))

Tavaly például éppen Pakson volt egy heves összeszólalkodás a Váradival, mint a klub (Fodor eltiltása), mint a szurkolók részéről(emlékezetes parkolói jelenet). Emiatt fél évig nem is vezetett nekünk a kedvencünk...

Szerintem őt sehol se szeretik, talán Fehérváron.

Hoppá, Sporttárs válaszát már szinte hallom :))))

Szerintem győzzön a jobb, a birókkal előre semmi értelme foglalkozni. Meg kell próbálni az első meccset elcsipni, a Mészáros hiánya nagy gond lehet odaát.

ASE-MTE V6 24/29 1-3

Falco-Olaj H19 32/18 (Nagyobb motiváció)

Sportszerű döntőt, és jó szurkolást mindenkinek!!!

jani0625 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4318
Tippek:
FALCO-Szolnok h13 26/19
Paks- Körmend h5 25/32
Ha a Váradi vezet meccset ott tuti a körmend nyer!
Remélem meg lesz a 3. hely!HAJRÁ FALCO!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cho8 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4317
Tippek:

Paks-Körmend -6,24/27,1-3
Falco-Szolnok +7,26/19

Mindent bele szerdán! HAJRÁ KÖRMEND!

kwest Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4316
Ne keverd össze a meccs előtti nyilatkozatokkal. Természetesen mindig olvasom őket, egyébként sokan idegeskednek is errefelé a túlzott óvatosság miatt.
Ismétlem, volt itt elég kemény helyzet anyagilag. Nem is egyszer. Egyébként az aggodalmaim nem onnan származtak, hogy felhívtam a Puteszt, aki egyből mondta, hogy "Szarban vagyunk, nincs lóvé."
De ennek a vitának nem sok értelme van. Persze, hogy lesz mindig kosárlabda Körmenden (igaz, nem mindegy, hogy milyen).
Előzmény: Törölt nick (4312)
nattata Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4315
Belferának!

Meghajlok a földig szellemi nagyságod előtt!!! :-)))
De komolyan! Erre a megközelítésre az én beszűkült agyam nem gondolt!
Lacikát meg lehet szidni, de dicsérni nem... :-)
Köszi a tájékoztatást...

Feribá04 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4314
Inkább az a gond, hogy ebből a helyzetből jól, csak egy tökéletes játékvezetéssel jöhet ki (bár a vesztes valszeg akkor is reklamálni fog). Ugynis, ha a Körmendnek fúj mi leszünk meggyőződve arról, hogy egy rohadt korrupt geci, ha viszont mi leszünk a "haszonélvezői" Körmenden lesznek biztosak abban, hogy a kupadöntő után ő már csak az ASE-nak fújhat.
Előzmény: Tomas79 (4313)
Tomas79 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4313
Hi!
A szövetségnél most viccelnek,hogy a szombati meccsen vezetni engedik Váradit????
Nekem amugy semmi gondom nincs vele,csak az az ominozus kupadöntő...
Na mindegy,reméljük,hogy nem a birok fogják megnyeretni egyik csapattal sem a mecseket,hanem a játék fog gyözedelmeskedni...
Szóval tippelnék is:
ASE-Körmend +5,26/26,3-2
Falco-Szolnok -6,31/25
Hajrá ASE!Hajrá Magyar kosárlabda!!
belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4311
Ahogy azt némó már előrejelezte - köszönhetően a GYSEV söpréses bajnoki címének - a döntő összes meccsét műsorára tűzte a Magyar Televízió. Íme a program kiegészítve a szürkeruhásokkal a biztosan megrendezésre kerülő meccseken.

2002. június 5. szerda
17.35 Atomerõmû SE–Marc-Körmend Harsányi, Bodnár P. (Král - Weidinger - Zsíros)

2002. június 8. szombat
16.05 Marc Körmend–Atomerõmû Váradi, Kékesi (Bacsfay - Varga J. - Král)

2002. június 11. kedd
17.50 Atomerõmû SE–Marc-Körmend Valovics dr., Király (Halmos - Földházi Gy. - Gencsev dr.)

2002. június 13. csütörtök
17.55 Marc Körmend–Atomerõmû SE

2002. június 16. vasárnap
16.30 Atomerõmû SE–Marc-Körmend

belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4310
Nagyon 1xű - azt vettem számba, hogy a Paks (Czigler, Sitku, Érsek, Fodor) és a Körmend (Zsebe, Edmonson) jelenlegi játékosai hány pontot dobtak a 96-os döntőben, tehát nem az akkori-, hanem a mostani csapatuk szerint csoportosítottam őket. Mészárost azért nem vettem figyelembe, mert ő sérülése miatt valszeg kihagyja a döntőt - nomeg az ő pontjaival nem ez lett volna az eredmény. :-))
Hidd el, én is tisztában vagyok a jelenlegi mezőny meghatározó játékosainak múltjával, tehát tudom, hogy hol szerepelt eddig Czigler, akiről azért nem mondanám, hogy nem csinál különösebb dolgot, legfeljebb az adottságaihoz képest keveset mutat.
Előzmény: nattata (4308)
saabee Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4309
pi!Tp

Falco-Szolnok +7 31/24

ASE-Körmend +4 29/33 /Zalán gyógyulj meg!!!/
pár-HARC/=a háború és a béke/: 3-2

MINDENT BELE !!!!!

nattata Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4308
"Mindjárt az első meccsen elvettük a pályaelőnyt a Honvédtól 1200 néző előtt, és ezen a találkozón az Edmonson-Zsebe duó 36-34-re "verte" a Sitku-Czigler-Érsek-Fodor négyest. A másik két győztes meccsen ugyanezen számok: 38-22 illetve 40-24.
Még annyit, hogy az akkori vesztesek közül a Paksban játszanak többen. :-))"

Bocs eztetetet meg tudnád magyarázni nekem? Az Edmonson-Zsebe duót még értem, de Sitku-Czigler-Érsek-Fodor quartettet nem. Ha jól tévedek a Körmend utolsó bajnoki aranyában részt vett (nem ellenfélként)Czigler, Érsek, meg ha jól tudom Fodor.
Ezt csak azért írom, mert nosztalgiáztok, oszt Czigler a Körmend után Pécsre ment pénzt keresni, utána meg Pakson akasztja le a lóvét, és nem csinál különösebb dolgot. Szóval a Honvédnál nem volt....

Előzmény: belfera (4300)
Feribá04 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4307
Így van, inkább hátrány.
Előzmény: Zolika. (4298)
andrej11 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4306
Farkas Sanyi a legnagyobb!!!!!!
kwest Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4305
Állítólag nem kölcsönbe jönne. Nem játszik, és fizetést sem kap.
A külföldi szponzor is gondolkodik már. Az is lehet, hogy jövőre nem Converse-ben játszunk.
(szigorúan csak pletyka)

sporttárs,

Azért voltak (vannak) itt komoly gondok is anyagilag, eléggé unalmas ez a "Putesz mindig sír" szöveg. Valami újabbat.

Előzmény: belfera (4304)
belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4304
Hát, engem nem igazán sikerült megnyugtatnod.
Örülök a kedvenc magas játékosom szerződéshosszabbításának, de ezek szerint ismét nem lesz igazi centerünk.
A fiatal külföldi irányító gondolom kölcsönbe jönne - remélem sokat fejlődik az őszig, hiszen ha esetleg két kisemberünk is távozik, akkor nem lesz könnyű pótolnia őket.
A két magyar irányító közül az egyikre mindenképp szükségünk lenne, de ahogy írod, egyre kisebb az esély a leigazolásukra.
Engem inkább a jelenlegi értékeink megtartása izgat, hiszen általában ezzel szokott gondunk lenni.
Pénzügyi téren pedig csak az jelentene számomra megnyugvást, ha beszállna egy külföldi szponzor, aki már támogat egy európai élcsapatot.
Előzmény: kwest (4293)
belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4303
Ám legyen 25 pont - legalább a 3-4. helyre is Körmend-szurkolók lépnek fel. :-)))
Tippelnék is elsőként:
Paks-Körmend -4,26/26,1-3
Falco-Szolnok +8,31/21
Előzmény: saabee (4292)
belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4302
Remélem a döntő meccseit nem ő közvetíti, mert white-fülű kommentátorként Madison éltetésekor - egyik kiváló NS-es kollégájához hasonlóan - képes lesz benyögni, hogy "az amerikai játékost tréfásan csak Niggernek becézik a körmendi szurkolók". :-))))
Előzmény: kwest (4291)
belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4301
És ha azt mondom, hogy a döntőben rendezőként fogok tevékenykedni? Végülis megvan hozzá a 175 centim és 70 kilóm. :-))))
Előzmény: Törölt nick (4289)
belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4300
Rostas!
Jó volt az okfejtésed, de megtoldanám még néhány, számunkra biztató adattal.
Mindjárt az első meccsen elvettük a pályaelőnyt a Honvédtól 1200 néző előtt, és ezen a találkozón az Edmonson-Zsebe duó 36-34-re "verte" a Sitku-Czigler-Érsek-Fodor négyest. A másik két győztes meccsen ugyanezen számok: 38-22 illetve 40-24.
Még annyit, hogy az akkori vesztesek közül a Paksban játszanak többen. :-))
Ezenkívül hadd utaljak vissza sporttárs érvelésére, miszerint tavaly a Kaposvár is egy kínkeserves, 3-2-es negyeddöntő után lett bajnok, ráadásul épp a Paks ellenében.
Hajrá Körmend!
Érjük be a Csepelt, a Zalaegerszeget és az Albacompot a bajnoki címek számában!
Utána jöhet a MAFC és a BSZKRT (7 bajnokság), majd pedig a Honvéd (33 bajnokság). :-)))
Előzmény: Törölt nick (4285)
belfera Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4299
A 3. helyért Szombathelyen lesz az első meccs szerdán, mivel a kuparendszerben mindig a kedvezményezett csapat játszhat otthon a visszavágón.
Előzmény: oilboys (4296)
Zolika. Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4298
Csak az a baj, hogy nem 2 győzelemig megy a párharc, hanem kuparendszer van, és így korántsem előny a hazai kezdés...
Előzmény: Feribá04 (4297)
Feribá04 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4297
Mert jobb helyen végeztetek, mint a Falco.
Előzmény: oilboys (4296)
oilboys Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4296
Kwest!
Te is lehidaltál a fantasztikus szpíker kommentárján???

Én azóta is ezen röhögök magamban,ilyen jó hétfőm régen volt!!

" Így mulatunk..!!" :-)))

Szegény Laci!!

Azért gratula a Sopronnak, nem csak az új centeren múlt.

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Ui.: Egy kérdés:

A 3. helyért Miért Szolnokon lesz az első meccs???
Sorsoltak??

Feribá04 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4294
Avass!

Igazad van, jelenleg a döntő a lényeg, de azért már vannak konkrétumok (pl. az időpont).

Kwest!

Ez az így mulatunk tényleg nagyon súlyos volt. A szombat esti érettségitalálkozóm miatt kissé rosszul éreztem magam és Laci bácsi villanása teljesen padlóra tett.

kwest Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4293
Nna, a körmendi jövővel kapcsolatos letargikus izé egy kicsit enyhült nálam ma. Már most körvonalazni lehet (persze csak elviekben) a jövő évi csapatot; ez máskor csak az őszi harmadik forduló környékén szokott működni.

- na azért legyen szigorúan csak pletyka -

- egy olyan magasabb színesbőrű játékos valszeg szerződést hosszabbít
- előrehaladott tárgyalások folynak egy külföldi irányítóval, aki egy európai élcsapatban játszik éppen (nem kell sehol az ördögöt a falra festeni, a srác valamennyire ismerős mindenkinek)
- egy volt körmendi, most éppen a labdarúgó-vb kiemelt támogatójának (dominó rulez) csapatában játszó második (bár a döntőn első) számú irányítójával fennálló reményteljes kapcsolat kissé éppen szürkülni kezd, mivel állítólag az importáru költözési hajlandósága eléggé lecsökkent az utóbbi időben
- egy másik irányító is képben volt pletykaszinten, volt is kiabálás, hogy gyerehaza, meg ilyesmi, őróla itten nálunk a magasabb pozícióban levők jelentették ki állítólag, hogy nem illik bele az elképzelésekbe

Emellett meg a sokat emlegetett pénzügyek. Van néhány dolog, ami némi megnyugvásra adhat okot. Természetesen ez is csak pletyka...

saabee Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4292
Hi,belfera!

A döntő párharc végkimenetelének eltalálására adható +pontra javaslatom: 25 pont
/Ha lúd legyen kövér :) /

kwest Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4291
"Így mulatunk" - kiabálják a soproni szurkolók.
Gulyás László, Magyarország
:)))
Santoro Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4290
Hát kik érték el csak ők lehettek mivel más nem ír ide:)

De legalább most már elismerjük, téma részemről lezárva.

Gabci:

Lehet hogy a "hentes" Taki elővétele nem lenne rossz dolog, bár elég kis esélye van szerintem.

Előzmény: Törölt nick (4289)
Gabci456 Creative Commons License 2002.06.01 0 0 4288
Taki visszahozására nincs esély? Lehet, hogy elkényelmesedett a B-csoportban, de szerintem meccsenként benne lenne 2-3 tripla. (Legfeljebb nem, de megpróbálni érdekes lenne.)

Szerintem mondjuk ki, hogy a szolnoki a legbunkóbb, legtirpákabb, legszemetebb közönség egész Kelet-Európában és ezzel zárjuk le ezt a témát. Gondolom a szolnoki érzelmű tékatársakat ez egyáltalán nem zavarja, a más érzelműek meg büszkék lesznek magukra, hogy ezt is elérték.
Ja, a második helyért még küzdhettek!

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN. (Főleg ha marad.)
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

Előzmény: _sese_ (4286)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!