Nemtom.......engem ez a három fogott meg, eredetiek és eltérnek a többi "tucat" videótól. Jelzem más együttesnél is hasonlóan finnyás vagyok erre...............jó ha a dalszöveg nem gagyi és a videóklip visszatükröz valamit a dalszöveg mondanivalójából. Nahh a Bloodflowers dalszövegeihez eltudnék képzelni néhány eredeti ötletet.......szívás, hogy pont ehhez nem készült egyetlen videóklip sem.
Javíts ki, ha hülyeséget írok, de a Gone! videójában van az a részlet, amikor Robert drága énekel, és 3 vagy 4 lány hirtelen visongva össze-vissza ölelgeti, és a biztonságiak hámozzák le a csajokat Robról? Nekem v.-mi ilyesmi rémlik.
Igen, a mixből csinálták a videót, én is így emléxem. Tetszik benne Robert inge (virágmintásba nyomja, de jól áll neki!), meg Simon gatyája (jesszom az a pasi is de jó bőr!). Az egész olyan szórakoztató, Boris kedvest ezúttal előnytelenül mutatta a kamera. Előfordul az ilyen.
Nekem a Jumping Someone Else's Train klipje az örök kedvencem,de magát a számot is imádom.A legmulatságosabb pedig a Closer mix:D Borisnak mekkora orra van abban a klipben:D
Egyébként javítsatok ki nyugodtan,ha nem a Closer mixből készült a klip.Ezekkel mindig hadilábon álltam,de lusta vagyok utánanézni.Röstellem,de ez van.
Nem azért mondtam, csak leírtam a gondolataimat. Szerintem egyénfüggő, hogy mennyire tetszene a mindenkiknek egy új Cure-Pope videó, a rajongók nagyon nagy részének biztosan bejönne! Aki meg eddig sem értette/szerette sem a Cure zenéjét, sem a videoklipjeiket, annak meg -szerintem- halál mindegy.
Én neten néztem meg az Alt.end videóját. Nagyon jó, de a Taking Off és a The End Of The World képvilágilag hozzám közelebb áll. De az igazán jó videóik akkor születtek, amikor Pope-pal forgattak. Szerintem. Egyébként a VIVA ritkán ad értelmes videókat, egyedül a MegaWattot szeretem, mert az még nagyjából nézhető dolgokat nyom.
Ez a Why Can't I Be You? videójából van! Nekem egyik kedvencem az a videó, nálam ez, meg a hómaci-jelmez dobbantott nagyot. Nektek melyik a kedvenc CURE klippetek? (Nekem szinte mindegyik, de a fentebb említett, meg a Lullaby, meg a Close To Me a "kiugróbb" kedvencem).
Hello, valaki nem tud, egy olyan oldalt, ahol össze van foglalva, hogy Robert, eddig milyen gitárokat használt? A mostanit azt tudom, de a régebbi fajtákra is kíváncsi lennék. Köszi :)