Igazad van, jelenleg a döntő a lényeg, de azért már vannak konkrétumok (pl. az időpont).
Kwest!
Ez az így mulatunk tényleg nagyon súlyos volt. A szombat esti érettségitalálkozóm miatt kissé rosszul éreztem magam és Laci bácsi villanása teljesen padlóra tett.
Nna, a körmendi jövővel kapcsolatos letargikus izé egy kicsit enyhült nálam ma. Már most körvonalazni lehet (persze csak elviekben) a jövő évi csapatot; ez máskor csak az őszi harmadik forduló környékén szokott működni.
- na azért legyen szigorúan csak pletyka -
- egy olyan magasabb színesbőrű játékos valszeg szerződést hosszabbít
- előrehaladott tárgyalások folynak egy külföldi irányítóval, aki egy európai élcsapatban játszik éppen (nem kell sehol az ördögöt a falra festeni, a srác valamennyire ismerős mindenkinek)
- egy volt körmendi, most éppen a labdarúgó-vb kiemelt támogatójának (dominó rulez) csapatában játszó második (bár a döntőn első) számú irányítójával fennálló reményteljes kapcsolat kissé éppen szürkülni kezd, mivel állítólag az importáru költözési hajlandósága eléggé lecsökkent az utóbbi időben
- egy másik irányító is képben volt pletykaszinten, volt is kiabálás, hogy gyerehaza, meg ilyesmi, őróla itten nálunk a magasabb pozícióban levők jelentették ki állítólag, hogy nem illik bele az elképzelésekbe
Emellett meg a sokat emlegetett pénzügyek. Van néhány dolog, ami némi megnyugvásra adhat okot. Természetesen ez is csak pletyka...
Taki visszahozására nincs esély? Lehet, hogy elkényelmesedett a B-csoportban, de szerintem meccsenként benne lenne 2-3 tripla. (Legfeljebb nem, de megpróbálni érdekes lenne.)
Szerintem mondjuk ki, hogy a szolnoki a legbunkóbb, legtirpákabb, legszemetebb közönség egész Kelet-Európában és ezzel zárjuk le ezt a témát. Gondolom a szolnoki érzelmű tékatársakat ez egyáltalán nem zavarja, a más érzelműek meg büszkék lesznek magukra, hogy ezt is elérték.
Ja, a második helyért még küzdhettek!
Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN. (Főleg ha marad.)
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U
***szetszort... az elozoekbol kihagytam pavlovicsot... remelem nem olyan baki volt, ami kesobb beigazolodik... szar lenne... na kellemes hetveget minndenkinek!
szasza mint elso szamu iranyito... nem is tudom. egyik szemem sir a masik meg uveg. en a magam reszerol nagyon szeretnem, mert taki ota nem volt stabil kezdo szolnoki jatekosunk. viszont, mivel nem jatszott tul sokat, igazabol nem tudjuk mire kepes, emiatt eleg magas a kockazata a dolognak. viszont ha ugy indulunk a bajnoksagnak, hogy pl. szasza-legios-csaba-lapov-orosz, akkor nehany meccs utan kiderul hogy iranyitot vagy bedobot kell meg igazolnunk : ) na mindegy, ez most ugyis mind-mind csizio... azert ha szivemre teszem a kezem, orulnek annak ha ismet sajat nevelesu jatekos lenne az elso szamu iranyitonk.
p.s. gratulalok a dontobe jutott csapatoknak, gyozzon a jobb!
Én csak annyit fűznék a Phil Jackson szavai által kirobbantott Szolnok-Fehérvár vitához, hogy nálam LD és Bocai hozzászólása belefér az ironikus kategóriába, míg a "börtöntöltelék Majmotok" és a "halott város halvérű divatszurkolói" kifejezések nem igazán.
(Most lehet, hogy megkapom a magamét a szolnokiaktól, de sebaj az utóbbi időben úgyis fehérvári részről osztott ki párszor sporttárs. :-)))
Gyerekek ez a vita már tök unalmas hogy hol ki a bunkóbb.
Mi vagyunk a legbunkóbbak hej hej :))
Ja Avass meg a fehérváriak beépített embere:))
Remélem a bronz meg lesz.
Ja és néhány 99,9 % os szolnoki info
Orosz, Trepi, Mérész Cs.,Pavlovics, Bojan ha nincs külföldi szerződés.
Borisz és Miljkovics megy. A tervek szerint Szasza lenne az elsőszámú irányítónk. A Jugó vonal minimalizálása is előtérbe került. Tehát elképzelhető hogy délről csak Lapov és Pavlo lesz. A másik 2 légiós kérdéses.
Olvasd már el kedves 35 éve meccsre járó LD barátod korábbi beírását, és utána olvasd el a tied, aztán csapj a homlokodra, és kérj bocsánatot minden szolnokitól...
GRATULÁLOK A DÖNTŐBE JUTOTT CSAPATOKNAK! MEGÉRDEMELTÉK!
Valaki kérdezte: a topic-kosárlabdáról az utolsó infóm: megindult a szervezés Pakson, az időpont már szinte biztos: aug 3.-4. Feribá még nem tette fel a hivatalos programot, de érthető, most a döntővel vannak elfoglalva. A többit gondolom utána...
...most csak ennyi voltam, majd benézek (tudjátok, mint a nőgyógyász!)
A nyitóderbi időpontja 18 óra, a kezdés csak akkor módosul, 17.45-re (m2), ha a GYESEV-PVSK női döntő három meccs alatt eldől. Folytatás nyolcadikán, szombaton Körmenden, a kezdés ekkor is vagylagos: ha a női döntő ekkorra már befejeződik, akkor az m2 16 órától élőben közvetíti, amúgy 19 óra a meccsidőpont. Egy héttel később minden egyértelmű, HISZ MINDHÁROM TALÁLKOZÓT MŰSORÁRA TŰZTE A KÖZSZOLGÁLATI KETTES CSATORNA. Kedden, 11-én Pakson 17.50-kor, csütörtökön, 13-án 17.55-kor Körmenden, vasárnap, 16-án 16.30-kor pedig ismét az atomvárosban lesz a meccs. A harmadik hely sorsa oda-visszavágós alapon, kupaszabályok szerint dől el. Június 5-én Szolnokon, 8-án Szombathelyen csap össze a Falco és a Mol gárdája. Mindkét mérkőzés hatkor kezdődik."
?????????? Mivan?? Csak nem személycserék voltak a Magyar Televíziónál?:-)))
kedves Fish, megpróbálok válszolni a kérdéseidre... hátha sikerül na nézzük:
2ZS= kétpontos közeli (z=ziccer)dobás, sikeres
2ZK= -"-, kísérlet
2Z%= kétpontos közeli, százalék
2KS= kétponots, középtávoli, sikeres
2KK= -"-, kísérlet
2K%= -"-, százalék
3PS= 3pontos, sikeres
3PK= -"-, kísérlet
3P%= -"-, százalék
BDS= büntető dobás sikeres
BDK= -"-, kísérlet
BD%= -"-, százalék
KF= kiharcolt hiba
BI= blokkolt dobás
H= képzetlenségi hiba (ez nem releváns szentem mert a legtöbb csarnokban nem is használják)
EI= eladott labda
na remélem sikerült tisztázni:)))
amúgy a kosar@kosarlabda.com címre írhatsz, ha valami kérdéses van, a szájto ez a cím van megadva...
sport új szájt... király, legalábbis ahhoz képest, ami eddig volt:))
Sz= szerzett labda
Megpróbáltam értelmezni a kosarlabda.comon a statisztikákat, de néhány rövidítéssel nem vagyok tisztában a táblázat fejlécéből, kérlek, segítsetek! Kössz!
(Mától él az NS új honlapja. Körülbelül másfél órás küzdésbe tellett, mire többszöri viszalépés, frissítés, újratöltés után sikerült előcsalogatnom rajta a Körmendről szóló cikket. Média, oh... :-(
Üdv!
Mint fehérvári, aki szereti a városát is itt él születése óta, kikérem magamnak a halott város jelzőt. (Minimum egy bocs elvárható, azt hiszem.)
A másik kettőért nem jár bocsánatkérés, csak szeretném, ha a másként viselkedőket nem ócsárolnád: az, hogy nem üvöltök gyűlölettől eltorzult arccal végig egy meccset, nem azt jelenti, hogy halvérű vagyok. Sok mást jelent, ha akarod kitérek rá, de hosszú lenne.
Az, hogy divatszurkoló, nem egyenlő a csöndes(ebb)en viselkedővel. Én pl. tényleg nem kiabálok meccsen (se), de 23 éve járok a csarnokba. És sok ismerős arcot látok, akik szintén sok éve vannak így. Ez szerinted divat? Szerintem sokkal divatabb az, aki pár évig ott ugrál a B-középben, aztán amikor már nem buli, elfelejti az egészet, és meccsekre sem jár. Na de pár sorral feljebb azt írtam, hogy nem kezdek elemezgetni, úgyhogy viszlát!
Üdv
Pistike -szerintem hagyni kéne már ezt a divatszurkoló minősítést, aki ide jár, szerintem egy se az
Ja, még valami: halottakról jót, vagy semmit -> többet egy rossz szót se Fehérvárról! :-)))
Úgy látom egyesek elég nehezen emésztik meg a kiesést, /itt két fanatic Oil-rajongóra gondolok/, és kínjukban más csapatok szurkolóit piszkálják.
Srácok, nem kéne itt a tüzet szítani, elvégre ez a fórum mindig is a normális hangnemről szólt.
Menjetek és szépen drukkoljatok a bronzmeccsen!
Tegnap sikerült megnéznem a MAFC-Nyíregy második félidejét, a hazaiak szinte teljesen centermentes játékkal verték az ellent. Mondjuk a vendégeknél is Sena brusztolt 130 kilójával a palánk alatt. Lehet hogy Halimics sokat dobott, de a végén nagyon megkönnyítette a Nyíregy a MAFC dolgát azzal, hogy mindent kizárólag Emirrel akart megoldani. De többnyire nem estek be a labdái, söt egy ízben el is adta a labdát.
Rezák szerintem fölöslgesen hivatkozik a versenykiírás hátrányaira, éppen azzal szerezték meg a pályaelönyt -amit nem tudtak kihasználni- hogy több meccset nyertek eddig mint a MAFC. Ja, illusztris társaságban sikerült szurkolni, Bojan, Borisz és Mérész Cs. mellett Gabcival.
"halott város"? Ez érdekes megfogalmazás... Ha szabadna érdeklődnöm mit értesz ezen?
Egyébként tudod mit nem érdekel mit gondolsz. Én büszke vagyok a városomra, a történelmére, a jelenére, a gazdasági erejére, a kulturájára, a sportéletére stb. További jó gyűlölködést.
Ha Phil Jackson elmenne f.várra egy meccsre, akkor meg azt mondaná:
" Úristen! Itt ennyire fantasztikus a hangulat?
Mindig??Minden meccsen??? Itt ilyen szakértő és művelt a közönség?( f.szopó Szolnok, Jugoszlávia,csürhe)...
Jövőre idejövök edzőnek, mert imádom a halott városok, halvérű divatszurkolóit..."
Ezt nem én találtam ki, csak levontam konzekvenciaként a tegnapi meccsből. Senki ne várja azt, hogy nem lesznek szurkolók, edzők, játékosok akik nem kommentálnak egyes ítéleteket, de tegnap bár feltűnően szarul fújtak és a tét is qrva nagy volt, de Divac-on kívül (Jé! Ő is szerb :)) senki nem reklamált komolyan az egyes ítéleteknél. Az persze igaz, hogy odaát a játékvezetők tudásának színvonala simán megegyezik a játék színvonalával.