Keresés

Részletes keresés

Feribá04 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4297
Mert jobb helyen végeztetek, mint a Falco.
Előzmény: oilboys (4296)
oilboys Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4296
Kwest!
Te is lehidaltál a fantasztikus szpíker kommentárján???

Én azóta is ezen röhögök magamban,ilyen jó hétfőm régen volt!!

" Így mulatunk..!!" :-)))

Szegény Laci!!

Azért gratula a Sopronnak, nem csak az új centeren múlt.

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Ui.: Egy kérdés:

A 3. helyért Miért Szolnokon lesz az első meccs???
Sorsoltak??

Feribá04 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 4294
Avass!

Igazad van, jelenleg a döntő a lényeg, de azért már vannak konkrétumok (pl. az időpont).

Kwest!

Ez az így mulatunk tényleg nagyon súlyos volt. A szombat esti érettségitalálkozóm miatt kissé rosszul éreztem magam és Laci bácsi villanása teljesen padlóra tett.

kwest Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4293
Nna, a körmendi jövővel kapcsolatos letargikus izé egy kicsit enyhült nálam ma. Már most körvonalazni lehet (persze csak elviekben) a jövő évi csapatot; ez máskor csak az őszi harmadik forduló környékén szokott működni.

- na azért legyen szigorúan csak pletyka -

- egy olyan magasabb színesbőrű játékos valszeg szerződést hosszabbít
- előrehaladott tárgyalások folynak egy külföldi irányítóval, aki egy európai élcsapatban játszik éppen (nem kell sehol az ördögöt a falra festeni, a srác valamennyire ismerős mindenkinek)
- egy volt körmendi, most éppen a labdarúgó-vb kiemelt támogatójának (dominó rulez) csapatában játszó második (bár a döntőn első) számú irányítójával fennálló reményteljes kapcsolat kissé éppen szürkülni kezd, mivel állítólag az importáru költözési hajlandósága eléggé lecsökkent az utóbbi időben
- egy másik irányító is képben volt pletykaszinten, volt is kiabálás, hogy gyerehaza, meg ilyesmi, őróla itten nálunk a magasabb pozícióban levők jelentették ki állítólag, hogy nem illik bele az elképzelésekbe

Emellett meg a sokat emlegetett pénzügyek. Van néhány dolog, ami némi megnyugvásra adhat okot. Természetesen ez is csak pletyka...

saabee Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4292
Hi,belfera!

A döntő párharc végkimenetelének eltalálására adható +pontra javaslatom: 25 pont
/Ha lúd legyen kövér :) /

kwest Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4291
"Így mulatunk" - kiabálják a soproni szurkolók.
Gulyás László, Magyarország
:)))
Santoro Creative Commons License 2002.06.02 0 0 4290
Hát kik érték el csak ők lehettek mivel más nem ír ide:)

De legalább most már elismerjük, téma részemről lezárva.

Gabci:

Lehet hogy a "hentes" Taki elővétele nem lenne rossz dolog, bár elég kis esélye van szerintem.

Előzmény: Törölt nick (4289)
Gabci456 Creative Commons License 2002.06.01 0 0 4288
Taki visszahozására nincs esély? Lehet, hogy elkényelmesedett a B-csoportban, de szerintem meccsenként benne lenne 2-3 tripla. (Legfeljebb nem, de megpróbálni érdekes lenne.)

Szerintem mondjuk ki, hogy a szolnoki a legbunkóbb, legtirpákabb, legszemetebb közönség egész Kelet-Európában és ezzel zárjuk le ezt a témát. Gondolom a szolnoki érzelmű tékatársakat ez egyáltalán nem zavarja, a más érzelműek meg büszkék lesznek magukra, hogy ezt is elérték.
Ja, a második helyért még küzdhettek!

Hajrá OLAJ!
Bojan az ISTEN. (Főleg ha marad.)
U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U-U

Előzmény: _sese_ (4286)
_sese_ Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4287
***szetszort... az elozoekbol kihagytam pavlovicsot... remelem nem olyan baki volt, ami kesobb beigazolodik... szar lenne... na kellemes hetveget minndenkinek!
Előzmény: _sese_ (4286)
_sese_ Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4286
Santoro csako : )

szasza mint elso szamu iranyito... nem is tudom. egyik szemem sir a masik meg uveg. en a magam reszerol nagyon szeretnem, mert taki ota nem volt stabil kezdo szolnoki jatekosunk. viszont, mivel nem jatszott tul sokat, igazabol nem tudjuk mire kepes, emiatt eleg magas a kockazata a dolognak. viszont ha ugy indulunk a bajnoksagnak, hogy pl. szasza-legios-csaba-lapov-orosz, akkor nehany meccs utan kiderul hogy iranyitot vagy bedobot kell meg igazolnunk : ) na mindegy, ez most ugyis mind-mind csizio... azert ha szivemre teszem a kezem, orulnek annak ha ismet sajat nevelesu jatekos lenne az elso szamu iranyitonk.

p.s. gratulalok a dontobe jutott csapatoknak, gyozzon a jobb!

Előzmény: Santoro (4283)
belfera Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4284
Én csak annyit fűznék a Phil Jackson szavai által kirobbantott Szolnok-Fehérvár vitához, hogy nálam LD és Bocai hozzászólása belefér az ironikus kategóriába, míg a "börtöntöltelék Majmotok" és a "halott város halvérű divatszurkolói" kifejezések nem igazán.
(Most lehet, hogy megkapom a magamét a szolnokiaktól, de sebaj az utóbbi időben úgyis fehérvári részről osztott ki párszor sporttárs. :-)))
Santoro Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4283
Gyerekek ez a vita már tök unalmas hogy hol ki a bunkóbb.

Mi vagyunk a legbunkóbbak hej hej :))

Ja Avass meg a fehérváriak beépített embere:))

Remélem a bronz meg lesz.

Ja és néhány 99,9 % os szolnoki info

Orosz, Trepi, Mérész Cs.,Pavlovics, Bojan ha nincs külföldi szerződés.
Borisz és Miljkovics megy. A tervek szerint Szasza lenne az elsőszámú irányítónk. A Jugó vonal minimalizálása is előtérbe került. Tehát elképzelhető hogy délről csak Lapov és Pavlo lesz. A másik 2 légiós kérdéses.

Előzmény: Törölt nick (4282)
oilboys Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4281
be-st!

Olvasd már el kedves 35 éve meccsre járó LD barátod korábbi beírását, és utána olvasd el a tied, aztán csapj a homlokodra, és kérj bocsánatot minden szolnokitól...

Ez a minimum!!

Ja, és: :-)))

Üdv: csabesz

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Előzmény: be-st (4273)
némo Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4280

Valszeg igen és a bejáratnál mindenki kap egy piros-fekete törölközőt!:-))))
Előzmény: Artúr Doki (4278)
Avass Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4279
GRATULÁLOK A DÖNTŐBE JUTOTT CSAPATOKNAK! MEGÉRDEMELTÉK!

Valaki kérdezte: a topic-kosárlabdáról az utolsó infóm: megindult a szervezés Pakson, az időpont már szinte biztos: aug 3.-4. Feribá még nem tette fel a hivatalos programot, de érthető, most a döntővel vannak elfoglalva. A többit gondolom utána...

...most csak ennyi voltam, majd benézek (tudjátok, mint a nőgyógyász!)

Artúr Doki Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4278
16 óra Körmenden????
Szent szar,szaunabérletet is kell válltani majd?
Előzmény: némo (4277)
némo Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4277

Sziasztok!

Idézet a mai Vas Népe sportrovatából!

" A televízió közvetít(ene).

A nyitóderbi időpontja 18 óra, a kezdés csak akkor módosul, 17.45-re (m2), ha a GYESEV-PVSK női döntő három meccs alatt eldől. Folytatás nyolcadikán, szombaton Körmenden, a kezdés ekkor is vagylagos: ha a női döntő ekkorra már befejeződik, akkor az m2 16 órától élőben közvetíti, amúgy 19 óra a meccsidőpont. Egy héttel később minden egyértelmű, HISZ MINDHÁROM TALÁLKOZÓT MŰSORÁRA TŰZTE A KÖZSZOLGÁLATI KETTES CSATORNA. Kedden, 11-én Pakson 17.50-kor, csütörtökön, 13-án 17.55-kor Körmenden, vasárnap, 16-án 16.30-kor pedig ismét az atomvárosban lesz a meccs. A harmadik hely sorsa oda-visszavágós alapon, kupaszabályok szerint dől el. Június 5-én Szolnokon, 8-án Szombathelyen csap össze a Falco és a Mol gárdája. Mindkét mérkőzés hatkor kezdődik."

?????????? Mivan?? Csak nem személycserék voltak a Magyar Televíziónál?:-)))

Üdv.Zotya

muybien Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4276
kedves Fish, megpróbálok válszolni a kérdéseidre... hátha sikerül na nézzük:

2ZS= kétpontos közeli (z=ziccer)dobás, sikeres
2ZK= -"-, kísérlet
2Z%= kétpontos közeli, százalék
2KS= kétponots, középtávoli, sikeres
2KK= -"-, kísérlet
2K%= -"-, százalék
3PS= 3pontos, sikeres
3PK= -"-, kísérlet
3P%= -"-, százalék
BDS= büntető dobás sikeres
BDK= -"-, kísérlet
BD%= -"-, százalék
KF= kiharcolt hiba
BI= blokkolt dobás
H= képzetlenségi hiba (ez nem releváns szentem mert a legtöbb csarnokban nem is használják)
EI= eladott labda

na remélem sikerült tisztázni:)))
amúgy a kosar@kosarlabda.com címre írhatsz, ha valami kérdéses van, a szájto ez a cím van megadva...

sport új szájt... király, legalábbis ahhoz képest, ami eddig volt:))
Sz= szerzett labda

Előzmény: Fishtax (4275)
Fishtax Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4275
Megpróbáltam értelmezni a kosarlabda.comon a statisztikákat, de néhány rövidítéssel nem vagyok tisztában a táblázat fejlécéből, kérlek, segítsetek! Kössz!

M.= hányszor szerepelt
K.= kezdőként hányszor szerepelt
Pt.= pontátlag
Idő= átlagos játékidő meccsenként
2ZS= ?
2ZK= ?
2Z%= ?
2KS= ?
2KK= ?
2K%=?
3PS= ?
3PK= ?
3P%= ?
BDS= ?
BDK= ?
BD%= ?
Tám= támadlepattanók átlaga meccsenként
Véd= védőlepattanók átlaga meccsenként
ÖL= összes lepattanó átlaga meccsenként
F= személyhibák átlaga meccsenként
KF= ?
BI= ?
H= ?
EI= ?
Sz= ?
Gp= gólpassz
IBM= IBM-pontátlag

fish

Fishtax Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4274
(Mától él az NS új honlapja. Körülbelül másfél órás küzdésbe tellett, mire többszöri viszalépés, frissítés, újratöltés után sikerült előcsalogatnom rajta a Körmendről szóló cikket. Média, oh... :-(

fish)

be-st Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4273
Üdv!
Mondjuk ennyit mondok: holnap meg fogsz halni. Majd hozzáteszem: hehe, csak vicceltem. Viccesnek találod?
Üdv
Pistike
Előzmény: oilboys (4272)
oilboys Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4272
Akinek nem inge...

És természetesen nekem is ott volt a smile..:-)))

Ha valaki ezen megsértődött....??!!??

olajka91 Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4271
Jonny fiú!
A (4250 )ld beírást olvasd el elöbb és döntsd el ki piszkál kit.
Előzmény: Jonny boy (4269)
be-st Creative Commons License 2002.05.31 0 0 4270
Üdv!
Mint fehérvári, aki szereti a városát is itt él születése óta, kikérem magamnak a halott város jelzőt. (Minimum egy bocs elvárható, azt hiszem.)
A másik kettőért nem jár bocsánatkérés, csak szeretném, ha a másként viselkedőket nem ócsárolnád: az, hogy nem üvöltök gyűlölettől eltorzult arccal végig egy meccset, nem azt jelenti, hogy halvérű vagyok. Sok mást jelent, ha akarod kitérek rá, de hosszú lenne.
Az, hogy divatszurkoló, nem egyenlő a csöndes(ebb)en viselkedővel. Én pl. tényleg nem kiabálok meccsen (se), de 23 éve járok a csarnokba. És sok ismerős arcot látok, akik szintén sok éve vannak így. Ez szerinted divat? Szerintem sokkal divatabb az, aki pár évig ott ugrál a B-középben, aztán amikor már nem buli, elfelejti az egészet, és meccsekre sem jár. Na de pár sorral feljebb azt írtam, hogy nem kezdek elemezgetni, úgyhogy viszlát!
Üdv
Pistike -szerintem hagyni kéne már ezt a divatszurkoló minősítést, aki ide jár, szerintem egy se az
Ja, még valami: halottakról jót, vagy semmit -> többet egy rossz szót se Fehérvárról! :-)))
Előzmény: oilboys (4263)
Jonny boy Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4269
Úgy látom egyesek elég nehezen emésztik meg a kiesést, /itt két fanatic Oil-rajongóra gondolok/, és kínjukban más csapatok szurkolóit piszkálják.
Srácok, nem kéne itt a tüzet szítani, elvégre ez a fórum mindig is a normális hangnemről szólt.
Menjetek és szépen drukkoljatok a bronzmeccsen!

Bocai Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4266
Tegnap sikerült megnéznem a MAFC-Nyíregy második félidejét, a hazaiak szinte teljesen centermentes játékkal verték az ellent. Mondjuk a vendégeknél is Sena brusztolt 130 kilójával a palánk alatt. Lehet hogy Halimics sokat dobott, de a végén nagyon megkönnyítette a Nyíregy a MAFC dolgát azzal, hogy mindent kizárólag Emirrel akart megoldani. De többnyire nem estek be a labdái, söt egy ízben el is adta a labdát.
Rezák szerintem fölöslgesen hivatkozik a versenykiírás hátrányaira, éppen azzal szerezték meg a pályaelönyt -amit nem tudtak kihasználni- hogy több meccset nyertek eddig mint a MAFC. Ja, illusztris társaságban sikerült szurkolni, Bojan, Borisz és Mérész Cs. mellett Gabcival.
andrej11 Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4265
"halott város"? Ez érdekes megfogalmazás... Ha szabadna érdeklődnöm mit értesz ezen?

Egyébként tudod mit nem érdekel mit gondolsz. Én büszke vagyok a városomra, a történelmére, a jelenére, a gazdasági erejére, a kulturájára, a sportéletére stb. További jó gyűlölködést.

oilboys Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4264
A tegnapihoz hatalmas GRATULA a Körmendnek!!!

Legalább lesz egy piros-fekete csapat a döntőben!

Azt állíthatom, hogy az összes szolnoki nektek szurkol majd!!!

Ha minden igaz, akkor v.melyik meccsen tiszteletét teszi az OILBOYS!!

HAJRÁ PIROS FEKETÉK!!!

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!!

Üdv:csabesz

oilboys Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4263
LD!

Ha Phil Jackson elmenne f.várra egy meccsre, akkor meg azt mondaná:

" Úristen! Itt ennyire fantasztikus a hangulat?
Mindig??Minden meccsen??? Itt ilyen szakértő és művelt a közönség?( f.szopó Szolnok, Jugoszlávia,csürhe)...

Jövőre idejövök edzőnek, mert imádom a halott városok, halvérű divatszurkolóit..."

Ja, és persze: :-)) :-))

Na csá:

csabesz

Előzmény: LD (4251)
Feribá04 Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4262
Ezt nem én találtam ki, csak levontam konzekvenciaként a tegnapi meccsből. Senki ne várja azt, hogy nem lesznek szurkolók, edzők, játékosok akik nem kommentálnak egyes ítéleteket, de tegnap bár feltűnően szarul fújtak és a tét is qrva nagy volt, de Divac-on kívül (Jé! Ő is szerb :)) senki nem reklamált komolyan az egyes ítéleteknél. Az persze igaz, hogy odaát a játékvezetők tudásának színvonala simán megegyezik a játék színvonalával.
Előzmény: Törölt nick (4261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!