Ez nagyon szép volt Némo. Remélem a többi "ördög" is így gondolja, bár illúzióim nincsenek. Ha csak olyan légkör uralkodna, mint az idei összes ASE-Körmenden (a bajnokság első meccsét leszámítva), én már elégedett lennék. Egy biztos: Ezeken a meccseken voltak a legszebb jelenetek idén és a múlt évben is.
Sokmindent lehetne mondani egy ilyen döntő elött, hiszen van miről beszélni. Én azonban most csak egy dolgot szeretnék közölni és remélem, hogy ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül.
Fantasztikusan jó meccseket, sportszerü szurkolást és természetesen körmendi győzelmet várok. Azonban számomra mindennél fontosabb az, hogy olyan mérkőzéseken szurkolhatok, ahol minden perc, minden megmozdulás a kosárlabda ünnepét jelenti. Javaslom tehát, hogy mind körmendi mind paksi részről keretezzék be ezeket a napokat és ünnepeljenek! Ünnepeljék csapatukat, játékosaikat, az ellenfél játékosait és szurkolóit, egy picit saját magukat is, és természetesen a kosárlabdát is!
Mennék én szívesen, hidd el, ha nekem is kötetlen munkaidőm lenne, mint Neked, de most sajnos nem tehetem, ellenben szombattól ott leszek minden meccsen, jövő hétre szabadságot vettem ki (remélem, csak a keddi, hazai ünneplésig kell kitartani! :-)) )
Viszont ha mész le holnap, lehet, hogy szerzek neked útitarsat, ha nincs ellenedre! Mikor indulsz?
Hát igen a jó öreg pécsi kedvenc eddig is mindig MTE-mezben aludt otthon, és most úgy néz ki lebukott. Annyira fújt nekünk mindig, a Red Devils is nevet kiván változtatni Váradi Fan Club-ra :))
Egyébként ha a Paksnak fújna, akkor nem hiszem hogy a kupadöntőt belekevernénk. Egyszerűen a régi ismeretségünkre fognánk :))
Tavaly például éppen Pakson volt egy heves összeszólalkodás a Váradival, mint a klub (Fodor eltiltása), mint a szurkolók részéről(emlékezetes parkolói jelenet). Emiatt fél évig nem is vezetett nekünk a kedvencünk...
Szerintem őt sehol se szeretik, talán Fehérváron.
Hoppá, Sporttárs válaszát már szinte hallom :))))
Szerintem győzzön a jobb, a birókkal előre semmi értelme foglalkozni. Meg kell próbálni az első meccset elcsipni, a Mészáros hiánya nagy gond lehet odaát.
ASE-MTE V6 24/29 1-3
Falco-Olaj H19 32/18 (Nagyobb motiváció)
Sportszerű döntőt, és jó szurkolást mindenkinek!!!
Tippek:
FALCO-Szolnok h13 26/19
Paks- Körmend h5 25/32
Ha a Váradi vezet meccset ott tuti a körmend nyer!
Remélem meg lesz a 3. hely!HAJRÁ FALCO!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne keverd össze a meccs előtti nyilatkozatokkal. Természetesen mindig olvasom őket, egyébként sokan idegeskednek is errefelé a túlzott óvatosság miatt.
Ismétlem, volt itt elég kemény helyzet anyagilag. Nem is egyszer. Egyébként az aggodalmaim nem onnan származtak, hogy felhívtam a Puteszt, aki egyből mondta, hogy "Szarban vagyunk, nincs lóvé."
De ennek a vitának nem sok értelme van. Persze, hogy lesz mindig kosárlabda Körmenden (igaz, nem mindegy, hogy milyen).
Meghajlok a földig szellemi nagyságod előtt!!! :-)))
De komolyan! Erre a megközelítésre az én beszűkült agyam nem gondolt!
Lacikát meg lehet szidni, de dicsérni nem... :-)
Köszi a tájékoztatást...
Inkább az a gond, hogy ebből a helyzetből jól, csak egy tökéletes játékvezetéssel jöhet ki (bár a vesztes valszeg akkor is reklamálni fog). Ugynis, ha a Körmendnek fúj mi leszünk meggyőződve arról, hogy egy rohadt korrupt geci, ha viszont mi leszünk a "haszonélvezői" Körmenden lesznek biztosak abban, hogy a kupadöntő után ő már csak az ASE-nak fújhat.
Hi!
A szövetségnél most viccelnek,hogy a szombati meccsen vezetni engedik Váradit????
Nekem amugy semmi gondom nincs vele,csak az az ominozus kupadöntő...
Na mindegy,reméljük,hogy nem a birok fogják megnyeretni egyik csapattal sem a mecseket,hanem a játék fog gyözedelmeskedni...
Szóval tippelnék is:
ASE-Körmend +5,26/26,3-2
Falco-Szolnok -6,31/25
Hajrá ASE!Hajrá Magyar kosárlabda!!
Ahogy azt némó már előrejelezte - köszönhetően a GYSEV söpréses bajnoki címének - a döntő összes meccsét műsorára tűzte a Magyar Televízió. Íme a program kiegészítve a szürkeruhásokkal a biztosan megrendezésre kerülő meccseken.
2002. június 5. szerda
17.35 Atomerõmû SE–Marc-Körmend Harsányi, Bodnár P. (Král - Weidinger - Zsíros)
2002. június 8. szombat
16.05 Marc Körmend–Atomerõmû Váradi, Kékesi (Bacsfay - Varga J. - Král)
2002. június 11. kedd
17.50 Atomerõmû SE–Marc-Körmend Valovics dr., Király (Halmos - Földházi Gy. - Gencsev dr.)
2002. június 13. csütörtök
17.55 Marc Körmend–Atomerõmû SE
2002. június 16. vasárnap
16.30 Atomerõmû SE–Marc-Körmend
Nagyon 1xű - azt vettem számba, hogy a Paks (Czigler, Sitku, Érsek, Fodor) és a Körmend (Zsebe, Edmonson) jelenlegi játékosai hány pontot dobtak a 96-os döntőben, tehát nem az akkori-, hanem a mostani csapatuk szerint csoportosítottam őket. Mészárost azért nem vettem figyelembe, mert ő sérülése miatt valszeg kihagyja a döntőt - nomeg az ő pontjaival nem ez lett volna az eredmény. :-))
Hidd el, én is tisztában vagyok a jelenlegi mezőny meghatározó játékosainak múltjával, tehát tudom, hogy hol szerepelt eddig Czigler, akiről azért nem mondanám, hogy nem csinál különösebb dolgot, legfeljebb az adottságaihoz képest keveset mutat.
"Mindjárt az első meccsen elvettük a pályaelőnyt a Honvédtól 1200 néző előtt, és ezen a találkozón az Edmonson-Zsebe duó 36-34-re "verte" a Sitku-Czigler-Érsek-Fodor négyest. A másik két győztes meccsen ugyanezen számok: 38-22 illetve 40-24.
Még annyit, hogy az akkori vesztesek közül a Paksban játszanak többen. :-))"
Bocs eztetetet meg tudnád magyarázni nekem? Az Edmonson-Zsebe duót még értem, de Sitku-Czigler-Érsek-Fodor quartettet nem. Ha jól tévedek a Körmend utolsó bajnoki aranyában részt vett (nem ellenfélként)Czigler, Érsek, meg ha jól tudom Fodor.
Ezt csak azért írom, mert nosztalgiáztok, oszt Czigler a Körmend után Pécsre ment pénzt keresni, utána meg Pakson akasztja le a lóvét, és nem csinál különösebb dolgot. Szóval a Honvédnál nem volt....
Állítólag nem kölcsönbe jönne. Nem játszik, és fizetést sem kap.
A külföldi szponzor is gondolkodik már. Az is lehet, hogy jövőre nem Converse-ben játszunk.
(szigorúan csak pletyka)
sporttárs,
Azért voltak (vannak) itt komoly gondok is anyagilag, eléggé unalmas ez a "Putesz mindig sír" szöveg. Valami újabbat.
Hát, engem nem igazán sikerült megnyugtatnod.
Örülök a kedvenc magas játékosom szerződéshosszabbításának, de ezek szerint ismét nem lesz igazi centerünk.
A fiatal külföldi irányító gondolom kölcsönbe jönne - remélem sokat fejlődik az őszig, hiszen ha esetleg két kisemberünk is távozik, akkor nem lesz könnyű pótolnia őket.
A két magyar irányító közül az egyikre mindenképp szükségünk lenne, de ahogy írod, egyre kisebb az esély a leigazolásukra.
Engem inkább a jelenlegi értékeink megtartása izgat, hiszen általában ezzel szokott gondunk lenni.
Pénzügyi téren pedig csak az jelentene számomra megnyugvást, ha beszállna egy külföldi szponzor, aki már támogat egy európai élcsapatot.
Ám legyen 25 pont - legalább a 3-4. helyre is Körmend-szurkolók lépnek fel. :-)))
Tippelnék is elsőként:
Paks-Körmend -4,26/26,1-3
Falco-Szolnok +8,31/21
Remélem a döntő meccseit nem ő közvetíti, mert white-fülű kommentátorként Madison éltetésekor - egyik kiváló NS-es kollégájához hasonlóan - képes lesz benyögni, hogy "az amerikai játékost tréfásan csak Niggernek becézik a körmendi szurkolók". :-))))
Rostas!
Jó volt az okfejtésed, de megtoldanám még néhány, számunkra biztató adattal.
Mindjárt az első meccsen elvettük a pályaelőnyt a Honvédtól 1200 néző előtt, és ezen a találkozón az Edmonson-Zsebe duó 36-34-re "verte" a Sitku-Czigler-Érsek-Fodor négyest. A másik két győztes meccsen ugyanezen számok: 38-22 illetve 40-24.
Még annyit, hogy az akkori vesztesek közül a Paksban játszanak többen. :-))
Ezenkívül hadd utaljak vissza sporttárs érvelésére, miszerint tavaly a Kaposvár is egy kínkeserves, 3-2-es negyeddöntő után lett bajnok, ráadásul épp a Paks ellenében.
Hajrá Körmend!
Érjük be a Csepelt, a Zalaegerszeget és az Albacompot a bajnoki címek számában!
Utána jöhet a MAFC és a BSZKRT (7 bajnokság), majd pedig a Honvéd (33 bajnokság). :-)))