Hát én 8 körül jöttem el a Fenyőből, és akkor semmi jele nem volt annak, hogy rendbontás lesz. A körmeniek békésen üldögéltek meg iszogattak, és beszélgettek a paksiakkal. Én is beszélgettem egy-két emberrel.
Utána nem tudom mi történt, de nem nagyon tudom elképzelni, hogy bunyó volt.
Feribá!!!
Mikor lesz megbeszélés a topictalálka ügyében??? Most már jó lenne, ha be tudnám határolni az összes paksi topicost, mégha "divatoldali" is vagyok, és ezen nem is szeretnék változtatni. Kiszurkolom magam én ott is.
A busznyi körmendi vendégszurkoló semmiféle rendbontást nem csinált abban a büfében (ezek szerint Fenyves a neve).
Örömmel vették a látogatásunkat a pultosok, kedden megint megyünk, várnak már bennünk. Valamelyik lakó hivhatta ki a rend?rséget, akik megállapitották hogy semmi nem történt. Velük is egészen normális módon elbeszélgettünk.
ASE sálakat nem égettek a magukról megfelettkezett körmendi szurkolók......?
Gratulálok a Paksnak, az utólsó negyedben jól kihasználták a Körmend "hosszúzárlatát", megérdemelten nyertek. A III. negyed utólsó 3 percére értem haza(52-51). Szörnyű volt látni, hogy ettől kezdve a vendégek csak 12 pontot dobtak. (13 perc alatt)
Az Olaj veresége várható volt, de remélem nem lesz behozhatatlan a 10 pont. Szerintem kell a 3 hely!
Szóval megvolt. Történelmünk során először vezetünk bajnoki döntőben és ez remek érzés. Sejtettem, hogy nagyon pörögnek majd a fiúk és elsősorban ez volt a döntő momentum. A Körmend is akart, de mi jobban. Megmagyarázhatatlannak találom Patonay kezdőötösét. Egy remek formában lévő Zsebe helyett egy idétlen, teljesen maga alatt lévő Trummerrel kezdett. Ha egy kicsit végiggondolta (OK. Biztos megtette :-)) volna az ASE emberfogását rögtön kiderül, hogy a hármast Fodor Marci fogja. Egy ilyen formában lévő Rudit, még Juhász Sanyi is leszedne, de ha egy dörzsölt 200 centis Baba kerül szembe egy rutintalan 190 centis játékossal....Nem tudom, de egy biztos: 10-0-al kezdtük a meccset!
Geri hatalmas volt! Remek mezőnymunka+jó távoli dobások. Mindig akar, de csak a Körmend ellen pörög ennyire. Amikor az ő kezébe került a karmesteri pálca, akkor mentünk el. Ettől függetlenül Marci nem volt rossz, de még sokkal jobb is lehet.
Zacsi könnyen lehet, hogy mégis beöltözik jövő kedden. Ha ő is hozza magát mi leszünk a bajnokok.
A szurkolás remek volt, mégha ez Szolnokon szerdainak is számít. Mi megtettünk mindent és ez így lesz szombaton is. A Devils egy kicsit csalódás. Szép számban érkeztek, voltak remek pillanataik, de sokszor érthetetlen módon "eltűntek", holott a meccs nagy része nyílt volt.
Belfera!
Mégegyszer ne haragudjatok a huhogásokért, de hát tudod parasztok vagyunk és ez ezzel jár. :-))
saabee, Te kérdezted korábban az adidas streetball idei menetrendjét? Ha még nem jártál volna arra, most itt megtalálod!
nattata, elég információt kaptál a paksi szurkolói "támadósor" felállásáról? :-)))
A BC-Körmend honlapra pedig üzenem annak a kedves szurkolótársnak, aki az Atomic Boys-ot "minősítette", hogy savanyú a szőlő! Körmenden biztosan Ti lesztek a hangosabbak, de tegnap a tévében csak elvétve lehetett hallani a 2-300 vendégszurkoló hangját, ellenbena hazai szektor kitett rendesen magáért, nem csak"15 db 40 kilós gyerek" kiabált.
A Tolnai Népújság tudósítója így látta a tegnapi meccset, a
nyugat.hu-é így (NS-replika), valamint az
Új Néplap (Szolnok) ezt írta a bronzmeccsről.
Az ide beírók közül pepy dobol, Feribá "torokból" nyomja, a többi ütőshangszert néhány, topikilag "csak" 'read-only' paksi kolléga kezeli: O. J. Zsolti, Micus, Árpi (ha jól láttam). Felismerhető volt még a közvetítés alatt nick007, Artur Doki, és aki már látta élőben, az megcsodálhatta most Pruzsi (a "hazudós Lőrincz" :-) ) barátunk kopasz kis fejét is a képernyőn.
Ha jól láttam Feribá04 nem dobolt tegnap, viszont a legnagyobb dob mögött + a legnagyobb ember (Micus) mellett PEPY ütötte a tamtamot, Őt premier pláne is lehetett látni. Én is látszottam kicsit, de csak azért ismertem meg magam, mert tudtam, hogy hol álltam.
Megvan a meccs beigizve, délután kikockázom a vitatott jeleneteket...
Kicsit mellé lőttél :)
De sebaj!
Feribá04 dobol ugyan,de főleg csak a buszon...
Egyébként a "Nyitva van a pálya!..." kezdetű felelgetős előadása az igazi mutatványa :)
Szvsz mindenki emlékezetében élénken él egy alapszakasz beli dombóvári kirándulás :)))
Üdvözlök mindenkit. Nem a meccsel kapcsolatban akarok írni, mert minden lényegeset leírtatok, és ez szomorú.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy néztük a TV közvetítést a kedves feleségemmel, aztán egyszer csak mutatnak egy kék-piros, vagy piros-kék szurkolót dobbal, oszt mondtam az asszonynak, EZ FERIBÁ04! Megindokoltam, azért gondolom mert valamikor mondta, dobol. Aztán a későbbi bevágásoknál láttam még vagy 5 dobot, és teljesen elbizonytalanodtam...:-(((
A lényeg, hogy a topicnak ezek után lesz még egy lelkes olvasója, de el ne áruljátok, hogy én ki vagyok!
Szerencsére bejött az előzetes jóslatom a tegnapi meccsre.Habár ezt egyáltalán nem gondoltam volna,hogy ekkora nagy zakót mérünk az ellenre.Ha Knézy tolmácsolta volna minden bizonnyal még világosabbá vált volna,hogy hihetetlen /kopirájt by Knézy/ utolsó negyedet produkátunk.Így azonban csak az deült ki,hogy némely játékos nevet változtatott,pl.: Vaidas "Czigler" Jurgilas.
Egy biztos,regnap ATOMCSAPÁS volt Pakson...
Azonban a realitásnál maradva szombaton szvsz még mindig nem Mi vagyunk az esélyesek.Nem valószínű,hogy ott is bepattanik-ol Bácccsi összes dobása az utolsó negyedben...
Remélem,hogy a tegnap talán élete legjobb formájában játszó Fodor Gery ismét nagyot alakit,vagy valaki más felnő a feladathoz,mint ahogy tette azt most Rajkó.
Szurkolás:Hejj,ha azt a hangulatot,ami a 3.negyed végén volt (Gergő sokadik trojkája után) a túloldal nem 1 évben 1x tudná produkálni "a túloldal" de szép is volna...
A palánk mögötti lelátokon ellenben elég kényelmetesek voltak a népek,mivel nagyon sokáig kérették magukat :(
Ők inkább nézzék meg az m2-n a fergeteges Gulyás "Így mulatunk!" László tolmácsolásában,ugyanis ezért felesleges jegyet váltaniuk.(Habár igaz az is,hogy: Mennyiségből lesz a minőség...)
Meg nem erősített információk szerint fény derült egy titkosszerződésre az m2 és a körmendi illetőségű Katlan-frotír Bt között.Melynek értelmében a férfi kosárlabda döntő körmendi mérkőzésienek időpontjait úgy alakítják,hogy a fentebb említett Bt ezáltal a raktáron maradt piros-fekete törölközőit árucsatolással(a belépőhöz fog járni) értékesíteni tudja.
A szerződés szellemi atyja Némo,egy sokak által ismert körmendi érzelmű személy.
Az Atomerőmű SE játékosai a hír hallatán rögtön ellenlépésre szánták el magukat és a háttérben megbúvó manipulációt kívánják szabotálni.Azzal kívánják lehűteni a döntőre kilátogatók kedélyeit,hogy megnyerik a mérkőzést.Tervük sikeres végrehajtása esetén a Katlan-frotír Bt minden bizonnyal kénytelen lesz csődöt jelenteni,ugyans nagy valószínűséggel akkor ebben szezonban már nem rendeznek több mérkőzést Körmenden!
Nem tudom, nézitek-e még néha a sportforum.hu-t, de ha nem, most tegyétek meg, és próbáljátok kitalálni, mikori képet tettek be a tegnapi meccs beszámolója mellé! :-) Nickel még fehérben nyomja, a "körmendieken" meg vmi furcsa fekete mez feszül, hasukon fehér-piros kockás mintával, egy kicsit olyan kaposváriasak... :-)
Hááát... Ha a tegnapi 4. negyedet nézzük, akkor bizony bejön. Különben is, úgy le vagyok maradva a tippvewrsenyben, hogy csak egy ilyen tippel hozhatok legalább egy picit. Némethnek ha nem megy, a Körmend feleannyit ér. Tegnap nem ment. Ha még 1x nem megy, már 2-0.
Üdv
Pistike
Most hallottam valami olyasmit,hogy a busznyi körmendi-fan a meccs után már nem annyira volt békés hangulatban és kedvben...újfent a fenyves Büfében kötöttek ki és ha igazak a hírek,akkor rendbontás is akadt...
Járókelők,helybéliek molesztálásáról,pofonokról sőt verekedésről szólnak a hírek....
az infó nem megerősített,de egy ott lakótól hallottam.
Ja és gratulálni szeretnék az M1 híradójának,igaz,hogy adta a "királyi" élőben a meccset,de egy nyúlfarknyi összefoglaló már nem fért bele a 8-as sporthírekbe...nevetséges.
Persze, hogy nem. Szépen eldumcsizgattunk egy buszni Körmend fannal a fenyőben. Senkinek eszébe se jutott, hogy: "a francba is, hát nem verekedni szokás???"
Ez kell, és nem egymás szidása. Nagyon jó hangulat + egy-két mocskos csalók meg buziczigler, de ez bőven belefért. Pedig nagyon sokan voltak Körmendről.
Először is gratula a Paksnak, megérdemelten győztek!
Bár ehhez kellett a körmendiek nagyon rossz dobóteljesítménye + a lerohanást nem tudták megakadályozni...
Davis továbbra is rohadtul szimpatikus játékos a szememben, jó lenne már végre Szolnokon is egy hasonló szintű légiós!!!
A hangulat a TV-n keresztül eléggé "szerdai" volt!
Túl sok változatosság nem volt benne, de sajna ez országos viszonylatban is általános, erről külön lehetne vitázni egyet, miért változott meg a mérkőzések hangulata az elmúlt pár évben negatív irányban!
Gratulalok a ket dontobe jutott csapatnak elvezetes meccset jatszottak.
Lecsó: Nekem is az egyik kedvenc jatekosom a Halimics de ha visszahoznank akkor szerinted ki ulne le a cserepadra O vagy a Dzunics?Szoval ez abszurdum a Nunnery viszont beleferne az elkepzelesbe. En a Gemesnek orulnek a neved alapjan te is.Hajrá kaposvár!!
Annak ellenére, hogy Harsányi kartárs kötődését ismerjük a Körmend honlapjáról, nem is volt annyira vészes! Igaz, az első félidőben fújt néhány állatságot, de objektíven nézve döntő hibát nem fújt (a közvetítés hevében azért én sem egészen így gondoltam... vagy csak a győzelem homályosítja el bennem a tényeket? :-) ).
A tévében többször lement az ismétlés, így azt mondhatom, Geri könyöke valóban elérte Istit, ez látszott is a Fodor-fiú reakciójából (azonnal ment oda, és az érdekelte, lett-e vmi baja Némethnek, nem az, hogy reklamáljon a bírónál), de szándékosságról szó sem eshet.
Az egész meccs alatt a leggyengébb láncszem Gulyás volt, többszörösen is szerencsések azok, akik a helyszínen élvezhették a találkozót, és nem kellett ezt a dilettáns amatőrt hallgatnotok! :-)))
Örülök, hogy Marci sem váltotta valóra félelmeinket, sőt, lehet hogy valóban az ilyen beugrásoknál tud igazán teljesíteni?! Csak így tovább!
Hajrá ASE, Körmenden nehéz lesz, de nem lehetetlen!
Na egy gyors firkantás...
Mivel nincs túlzottan sok időm,és akit érdekelt az úgyis látta(élőben vagy tívín..),így az értékeléstől el is tekintenék....
fantasztikus hangulat remek meccs,eltekintve a 3. negyed elején látott bakiparádétól...
Félidőig számoltam: 4 olyan eset volt,amikor kosárratörő,vagy kosarat dobó paksi játékos után rúgtak,aláálltak,meglökték...
mégis Isti jött ki a legjobban az ilyenből,mikor hasonlóan járt Geri által...kapott is hideget-meleget érte!
Asszem összességében jól játszottunk(kisebb hullámvölgyekkel) a vége meg kimondottan parádés lett.győzelmünk megérdemelt,még akkor is,ha 50-50-nél nem tettem volna nagy összeget a sikerünkre.
És ha még a büntetők is mentek volna....
A Harsányi/Bodnár párossal nem voltam igazán megelégedve....4 vagy 5 faultot fújtak az első 20 percben a vendégeknek!
Patonay mégis kis hijján nekikment a szünetben.
Állítólag Váradi lekerülhet a szombati terítékről...mondjuk nem tudom,melyik elmekárosult baromnak volt az ötlete,hogy ő vezesse?!
A hangulat remek volt,mind2 tábor elég jót produkált,bár a körmendiek a végére érthető okoból elhallkultak(de lehet,hogy csak én nem az ő hangjukat önkívületi állapotom miatt).
Szombaton folyt.köv.
Győzni megyünk a katlanba!
HAJRÁ ASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon roszul játszottunk! Azt hiszem a Paks nem mutatott semmi különlegeset, csak játszották a szokásos játékukat. Kivételt talán a Fodor Geri játéka képez, hiszen nagyon, extra jól játszott! (Ezért volt az egyik kedvencem annak idején!!! :-)) Hát remélem gyorsan elfelejtik a játékosok a mai vereséget és szombaton egyenlítünk, aztán kezdődhet minden előlről!
84-63 ide, a Körmend "elfelejtett kijönni" az utolsó negyedre, nekünk meg minden bejött!
A szurkolás kintről is jónak tűnt, végig nyomták a fiúk, sokmindenkit láttam a tévében a topikos srácok közül, most egy kicsit a "nyugdíjas oldal" is aktívabb volt, csak azt sajnáltam, h. nem lehetek ott. Na, majd szombaton... :-)