Keresés

Részletes keresés

xGabi Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4641
5.Kaposvár - a tavalyi év után biztosan nagyon nagy a csalódottság és a szomorúság,a jelek szerint már az okfejtésbe is belekezdtek.Node fekvő ellenfélbe nem illik belerúgni ; bár kíváncsi leszek,hogy alakul a jövőjük a továbbiakban.
6.Albacomp - rövid és kivételesen könnyen érthető leszek : még egy használható,és legalább a magyar átlagot megütő légióssal biztosan előrébb végeztek volna.
7.Debrecen - nagy reményekkel vágtak neki,aztán hatalmas bukfenc jött mindjárt a második körben Fehérváron ; igazán sokat az edzőcsere sem segített rajtuk.
8.Dombóvár - történelmük során először sikerült kivívniuk a bentmaradást ; jó teljesítményüket bizonyítja,hogy náluk előrébb jegyzett csapatokat (Olaj,Ase) is meg tudtak csipkedni.
9.ZTE - Darryl Parker ismét bemutatta kivételes képességeit : egy tökutolsó,mindenki által biztos kiesőként elkönyvelt csapatot Kámán Tamással vállvetve szinte ketten tartottak simán bent.
10.Soproni Ászok - megragadva az alkalmat,itt szeretnék gratulálni Walke Karcsinak és Zoránnak a felsőházba jutáshoz!
11.MAFC - egyetlen előnyük a Nyíregyházával szemben a földrajzi helyzet (és az ebből adódó utazási könnyítések :-) ) Sajnálom Rezák mestert és csapatát,szerintem jobban megérdemelték volna a bentmaradást a budaiaknál.
12.Szeged - megnyerték az osztályozót,bentmaradtak,de mégsem erről szól az egész.Molnár Csaba már Kecskeméten,Bonifert állítólag kivonul a szegedi kosárlabdából,
anyagiak híján valószínűleg a csapat nagy részét szélnek eresztik.Ki tudja,mi lesz velük...

Rövidesen jelenkezem még egyénekre lebontott értékeléssel,majd a "legekkel" is!

Jövőre is (meg aztán is) : HAJRÁ OLAJ !!!

xGabi Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4640
Véget ért hát az idei bajnokság is,következzen hát az ilyenkor megszokott értékelés az én változatomban!Ám mindenekelőtt szeretnék részemről gratulálni a paksi csapatnak!
Tehát :
1.Atomerőmű SE - nem érdemtelenül,azt hiszem idén (is) a legjobb helyre került a bajnoki arany ; alapozom ezt arra,hogy ebben a kifacsaró lebonyolítási rendszerben ők nyújtották a viszonylag legegyenletesebb teljesítményt,amíg a többi csapat azért tett mínusz huszas-harmincas,rosszabbik esetben negyvenes kirándulásokat...
2.Körmend - szerintem ezzel a játékosanyaggal és ilyen hullámzó teljesítménnyel maxmilálisan elégedettek lehetnek a második hellyel.Madison leigazolása a bajnokság közben jó húzásnak bizonyult ; ha még egy ötös centerük is lett volna,lehet most velük kezdeném az értékelést.De mint azt tudjuk,"ha" nincsen.
3.Falco - Zsoldos mester műve (vagy inkább mesterműve ?),ismét bebizonyodott,hogy egy jó edző a legmélyebb völgyben küszködő csapatból is sokat tud kihozni - ennek főrészt mi voltunk a szenvedő alanyai.
4.OLAJ,azaz mi - a bajnokság második fele nem az elképzeléseknek megfelelően alakult,ennek elsődleges okaként az idősebb játékosinkon fokozatosan jelentkező fáradtságot emlteném.Fordulópontnak tartom - továbbra is - a februári székesfehérvári meccset,ahol ha engednek győzni bennünket,talán másképpen alakultak volna a dolgok.Emlékezzünk azonban a szépre és a jóra : számomra például a kupagyőzelmet követő esti ünneplés a szakadó esőben felejthetetlen élmény marad!Köszönet érte a csapatnak!

Folyt. köv.!

saabee Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4639
Hi all!

Úgy látom Én vagyok az első,aki paksi részről túlélte a tegnapi napot :))
Könnyen lehet,hogy a többiek még egy yo darabig a többiek nem is jelentkeznek /"Alkohol,alkohol,alkohol...":))/

Apropó tegnapi nap!Pruzsi ha remélem a zászlóm még megvan-ha teheted-helyezd bizonságba-köszi!Ha megteszed esetleg kérhetsz majd egy számot:))

Avass!
Boccs ha esetleg Én letem volna az egyik "üveges tekintettel bámuló".Vasárnap egész nap piros-kékben láttam a világot :)) /Itt jegyezném meg: ELVIS ÉL!!! :))/

Mivel elég sok hozzászólásról lemaradtam az előző néhány napban,ezért most már inkább nem mondom meg mindenkinek a frankót :) /majd,ha esetleg újra felvetődnek a témák../ Mert így,hogy megnyertük a bajnokságot lehet,hogy nem úgy vennétek,mint ahogy szánom.

Gratulálok a körmendi csapatnak igazán nemes ellenfelek voltak!/Sajnos az RD tagságáról ez már nem volt elmondható :(( a párharc kiélezettségével egyre inkább eldurvult a helyzet/
Szintén GRATULA a 2002-es férfi kosárlabda BAJNOKCSAPAT minden tagjának.És mindazoknak,akik résztvevői voltak a sikernek /játékosok,vezetők,Atomic Boys...családtagok,kiskutya :) stb./

Hát egyelőre ennyi!

És ne feledjétek!
MI VAGYUNK!MI VAGYUNK!...

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4638
Ma ilyen napom van és kész(tegnap este nem engedett magához az asszony...:)). A Minárovits ügyet csak ellenpéldaként említettem (legjobb védekezés a támadás).

Amúgy sajna korrupt az ország jelentős része. Nekem senki ne mondja, hogy ilyen pénzeket ad egy-egy csapatnak a szponzor csak azért, hogy vállalkozásának a neve rajta legyen a csávó hátán. Na ezen röhögnöm kell. Nincs az a marketing kimutatás amely nekem be tudná bizonyítani az ilyen reklámok gazdasági megtérülését. Hacsak az egész nem egy pénzmosoda..... Pld.: ha Vukicsevics havi 8e$-t keres az egy idényben 80e$. Ez ugye 20 millió forint egy játékos 1 idényben! Atya gatya hol jön ez vissza a szponzornak? (főleg Vuki). Látod én a saját házam táján (is) söprögetek!

Ezek után nekem senki ne mondja, hogy az 1997-98-as Gáz utcai csarnok felújítása maga volt a megtestesült makulátlan gazdasági beruházás....

Az általad vázolt díjátadás ötleten én is jót nevettem. Remélem te is poénnak vetted a híreimet, ugyanis annak szántam!

Előzmény: Törölt nick (4635)
Avass Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4634
"Fashion Fans" :-)) ez jó, ennek a mintájára az OilBoyz is átkeresztelkedhetne mondjuk: "A Nemzet Lacikáit Szidalamzó Baráti Kör" névre, és a társaság formája BT (Banándobálók Társasága) lenne, a tiszaligeti csarnok pedig felvehetné a "Bagolyvár" nevet!
Előzmény: _Bazsy_ (4633)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4633
Én is a Davis-Madison duóra gondoltam mikor azt írtam,hogy "legtöbbször" és nem mindig! :o)

Ivkovicról az a véleményem,hogy a pályán összetartja és hajtja a társaságot de szerintem egyben bomlasztja is a viselkedésével!Ha nem volt kedve edzeni akkor nem edzett stb...
Az eddigi kaposvári tapasztalatok kalapján az edzőnek sajnos nem sok beleszólása lesz az igazolásokba.Lehet,hogy visszahozzák-legalábbis megpróbálják a Nunneryt és az Emirt visszaigazolni.
Pénteken mondta a Lecsó hogy alakulgat a kosártorna és természetesen benne vagyunk a buliban!Mondta,hogy Pakson lenne és eddig négy csapattal.Szerintem lehetne egy "kört" csinálni:minden városban egy fordulóval.
Péteken egyébként volt egy kis összeruccanás és létrehoztunk egy szurkolói csoportot "Fashion Fans" néven! Tudom kicsit cinikus de ha már sokan általánosítva divatszurkolóknak nevezik a kaposváriakat akkor legyen ez a nevünk! :o)
Kicsit szervezettebbé szeretnénk tenni a szurkolást és ami azzal jár.

Előzmény: Avass (4630)
Avass Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4632
affenébe, eztetet (mármint a Davis - Madison duót) én is említeni akartam, de elfelejtettem. Attól még igaz!
Előzmény: Bocai (4629)
Santoro Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4631
Földi azert ment el, mert nem volt hajlandó a neve mögé még egy cs betűt felvenni, pedig már mindenben megegyeztek csak ez az apróság hiányzott:))))
Előzmény: Bocai (4629)
Avass Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4630
Szia Bazsy
Régen láttalak a fórumon! Örülök, hogy újra köztünk vagy.
A jugó, és volt-jugó kosárlabda kétségkívül a legjobb most európában, vagy a legeredményesebb, kinek melyik megfogalmazás tetszik jobban. Jellemző rájuk is az összetartás, mint a legtöbb külföldön összeverődött kolóniára (a magyarok is csak idegenbe szakadva tudnak összefogni). Nálunk és nálatok is elég szépen összegyűltek az idén. Kaposvár és Szolnok között ebből a szempontból csak egy nagy különbség van: Ivkovics. Ő lehet a kapocs a szerb kolónia, a magyar csapattársak, és a nézők (a város) között. Nálunk hiányzott ez a személyiség, ezért lett rossz vége a délszláv érának. Szerintem Ti nem fogtok így járni, maximum akkor, ha elfogy a pénz, (Sztojan dobbant a fél csapattal Debrecenbe) vagy Stole megint összebalhézik Finánc-al (lásd: Sopron).

Az amcsikról annyit: hozzám is közelebb állnak a csapatjátékosok, mint az egyszemélyes csapatot formáló labdazsonglőrök. Egy fekete (kezű) srác azonban elkél egy csapatban, aki képes arra, hogy a kritikus helyzetekben ne remegjen meg a keze, mindíg képes legyen a "csodára" (vagy egy egyenletesebb formát mutató Halimics is megteszi, jobb híján :-)).
Az pedig, hogy egy játékos mennyire illik bele egy csapatba, erősen edzői feladat szerintem, hiszen Ő rakja össze a csapatot... Ebből a szempontból Miljkovics nem lesz Nunnery-párti, én úgy hallottam, hogy nem szeret amcsikkal dolgozni...

Más: remélem megvan már a kaposvári csapat(ok) az augusztusi kosártornára. Ha igen, akkor jelentkezzetek Artúr Dokinál (kérte, hogy jelentkezzenek a nevezni kívánó topic-csapatok, én már megtettem).

Előzmény: _Bazsy_ (4627)
Bocai Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4629
Bazsy!
Vagyis a jövö évi Kaposvár kezdöcsapata lehet a következö: Maljkovics, Dzunics, Vukicsevics, Filipovics, Ivkovics. Edzö: Miljkovics
Még Pavlovicsot elvihetnétek cserének:)
Madison és Davis elég jól szuperáltak együtt tavaly az ASE-ban, éppen a kaposvári kupadöntö rémlik...:)
Előzmény: _Bazsy_ (4627)
Avass Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4628
Utikönyv, kalandjaim a sugárzó mag vidékén.
Látogatás a bajnokcsapat otthonában (csak akkor még nem tudtuk...)

A paksi ultrák egy prominens személyiségének köszönhetően (Pruzsi, még1x, thanx a jegyeket!!) tegnap volt szerencsém élőben megtekinteni a 2001/2002 szezon legutolsó mérkőzését. Igazából semleges voltam, arról persze nem tehetek: piros-fekete szívvel születtem.
Kb. 1 órával a mérkőzés előtt értünk a csarnok elé, szokatlan módon elég nagy tömeg fogadott. Ez - mint később kiderült - a furcsa ellenőrzésnek volt köszönhető. Kerestük a jegyüzérünket, és feltünt, hogy az Atomic Boys tagjai eléggé el vannak varázsolva - általában üveges tekintettel bámulnak ki a fejükből, és alig ismerik meg a "jó" ismerősüket, mondjuk nem volt rajtam olajos sál (ez tegnap egyébként jellemző volt, a szünetben Sporttárs döntött fel majdnem, amikor a szünetben kifelé igyekeztem friss levegőt szívni - vagy Rostas volt???). Ezt még meg is értettem, dolgozott bennük az ideg (valszeg én is furcsán viselkednék ilyenkor). Azt viszont már kevésbé, hogy a srácok (lányok) kommunista műszakban próbáltak kutatni, gyanús (körmendi érzelmű) elemeket keresve a bebocsájtásra váró népek között. Pruzsi sietett is megnyugtatni, hogy mi ne féljünk, ha gáz lesz az ellenőrzőponton, akkor majd Ő intézkedik. Nem volt időm az értetlenségemet kifejezni, mert Nick007 is felfedezett, és közölte: "Ugye tudod, hogy csak akkor engednek be, ha az igazolványodban paksi lakcím szerepel!"
"Jegyem van, az nem elég?" mondtam volna, ha komolyan veszem a figyelmeztetést. Azt, hogy nem viccelt, mindjárt tapasztalhattam is, az előttem bejutni igyekvő, jól szituált, 50-es pacákot lekapcsolták, és a következő párbeszéd zajlott le:
- Állj, mutassa az igazolványát!
- Itt a jegyem.
- Azt látom, de hol van egy igazolvány?
- A kocsimban maradt.
- Hová valósi?
- Szekszárdi vagyok!
- Na jó, menjen...

Úgy látszik, mi szimpatikusabbak lehettünk, mert nem akartak igazoltatni...
Kérdésem a paksiakhoz: GYEREKEK, MI SZÜKSÉG VAN ERRE? Muszály nektek a fehérvári példát követni??
Egyébként maximálisan megértettem volna a körmendieket, ha megpróbálnak "belógni" a hazaiak közé. Elnézve a vendégszektorban uralkodó állapotokat, szerencsétlen heringek jutottak eszembe. Több ízben is előfordult, hogy valaki eltüszzentette magát a felső sorban, alul pedig lepotyogott 2-3 ember. Az asszony - aki egészségügyi vonalon ápol - már a mentőkért akart telefonálni, mondván: tuti, hogy előbb-utóbb szükség lesz rájuk, néhány MTE hívő ellátásához. (amelyik paksi le meri szólni a szolnoki vendégszektort, az rögtön be is kopizhatja magának ezt a részt).

Szóval bejutottunk. Egy darabig tébláboltunk, ülőhelyet keresve, (mindegyikre "foglalt" tábla volt téve) amikor ismerősök (Csaby1-ék) integettek a karzatról. Mi is felmentünk, volt is (áló)hely mellettük. Sajnos voltunk annyira rutintalanok, hogy őrszemre bíztuk a helyünket 2-3 percre, és egy "félrenézés" következtében máris elveszett a szabad kilátásunk.:-(( Mondjuk, ez csak az oldalbordának jelentett problémát (én egy emelettel magasabban tartózkodom). Ő próbálkozott szép szóval ("legyetek szívesek, szorítsatok már egy kis helyet, csak egy fél lépést kellene arrébb mennetek, hiszen eléggé szellősen álltok!") - válaszra sem méltatták. Ravaszkodott, de megint pórul járt (40-es úriember: "Engedjé má' a helyemre, he!"). Ígyhát feladta, de megoldotta a dolgot egy kis helyezkedéssel és állandó lábmunkával. Ezután persze minden körmendi kosarat megtapsolt, de a körülöttünk állók becsületére legyen mondva, nem akartak megverni, csak gyilkos pillantásokat kaptunk.

Szóval, ismerkedtünk a helyiek kedvességével, miközben megjelent Nukleo, és Dévényi Tibi bácsi-féle akcióba kezdett (aki legjobban tapsol, annak dobok csokikát!).

...ennyit a furcsaságokról, a hangulat nem volt rossz, helyenként kifejezetten nagy volt a decibel-érték (a csarnok 90 %-a tapsolt), azért olyan jelzőket én nem használnék, hogy "frenetikus", meg "elementáris" (mondjuk egy fehérvári meccshez hasonlítjuk, azt mindenképpen verte...). Tetszett az Atomic-fiúk szervezettsége, az ötletes zászlók és táblák, + persze az állandó sallangmentes (értsd:trágárkodás) szurkolás is. A körmendiek csak helyenként jutottak szóhoz, de nem is nagyon erőltették az állandó kiabálást.

A meccset szerintem minden jelenlévő látta, így csak annyi: érdekes módon az a csapat nyert, ahol kevesebb olyan ember volt a végjátékban, aki továbbtolta a szekeret (már olyan sokat írtam, hogy ezt csak megfelelő számú kérdés esetén magyarázom meg).

Jövőre, Veletek, ugyanitt... Hajrá OLAJ!

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4627
Szasz Avass!

Tényleg úgy tűnik,hogy most nálunk lesz nagyon sok délszláv játékos-nem mintha eddig nem lett volna...
Én örülök neki mert sokkal jobban szeretem a délszlávokat mint az ugribugri fekákat.Egy csapatban legfeljebb csak egyet tudok elképzelni.Ha kettő van ott már legtöbbször halott a csapatjáték főleg ha wgy poszton vannak.Nálunk egy amerikait tudok mondani akit szerettem az a Nunnery.Volt itt Davis(nem a paksi)Covington,Allison,Brown,Slone de egyik sem illett bele a csapatba.
A Puskás Artúr szerintem is egy király irányító!!!El bírnám viselni ha a Simi mellett itt lenne...

Pacsi

Gratulálok a Paksnak az első bajnoki címhez!Megérdemelték!
Gratulálok a Körmendnek mert ettől a csapattól ez volt a maximum!

Előzmény: Avass (4623)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4626
Objektív hír hegyek!

1.; Williems bár többször fontolóra vette mégsem enged a szolnoki Olaj KK csábításának. Shannon sem. Piaci hírek szerint tengerentúli befektetők "Afrika" néven déli gyümölcs boltot nyitnak a Tiszaligeti csarnok szomszédságában.

2.; Váradi lemondta a szolnoki házibíró címet, visszadta a helyi illetőségű Axon Lizing Rt.-nek a kocsiját. Szeptembertől Alba Volán busszal közlekedik.

3.; Király jv. sporttárs a következő jv. testületi ülésen kezdeményezni fogja, hogy tegyék kötelezővé a sportcsarnokokban a köpőcsésze használatát, de legalább vezessék be a nyál és egyéb orrváladék álló jv. ruha viseletét.

4.; A Somos ikreknek a Szolnoki VTV szerződést ajánlott a helyi kosárlabda mnérkőzések közvetítésére, melyet meg nem erősített hírek szerint el is fogadtak a Fehérvár TV Sport "Objektív" műsorából elhíresült újságírók.

5.; Szolnokon megalakult a szerbek haza nevű mozgalom.

6.; A rettegett szolnoki "B" közép nyári szurkolási továbbképzésen vesz részt Fehérváron, ahol a helyi ultrák előadást tartanak a mérsékletes sörivás és diszkrét taps tudományából. A továbbképzés címe: Hogyan váljunk divatszurkolóvá?!

7.; A mai utólsó hír: Hosszas kutatások eredménye képen megállapítható, hogy még senki nem tudja ki lesz jövőre a bajnok.

Avass Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4625
Úgy emlékszem, valami sajtótermékben olvastam (lehet, hogy Rostas írta? :-)))
Előzmény: Mol Szolnok Fun (4624)
Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4624
Avasskám!

Légyszi Avass be engem is, honnan a fenéből veszed, hogy Maljkovics bosnyák? Olyan szerb mint ide Montenegró!:)

UI: Ma nagyon harapós kedvemben vagyok...:(. Úgyhogy ma én szállítom az objektív híreket és kész!:)

Hírek: 1 hét múlva csiszolják a Tiszaligeti csarnok parkettjét, gyönyörű új lesz! Még mielőtt valaki megtámadna, hogy nem sikerült az előző csiszolás és lakkozás azt most tájékoztatom, hogy de, csak az 10 éve volt. A tavaszi átadás előtt már nem volt idő megcsinálni... (az álnok fehérvári kőműves bojkottja miatt:))

..Mi leszünk, mi leszünk a bajnokok...! (eccer:))

Hajrá Olaj!

Előzmény: Avass (4623)
Avass Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4623
Végigolvasva az utóbbi pár nap termését, távirati stílusban válaszolnék:

xGabi: Maljkovics nem szerb, hanem bosnyák.

Abeljanov, miután abbahagyta az aktív játékot, egy fél idényt töltött Szolnokon edzőként. Én úgy tudom, azért kellett mennie, mert a hajdani csapattársai nem akartak már megszakadni a munkában, és akkoriban nem lustálkodó játékost zavarták el, hanem az edzőt (már akkor sem tetszett ez a döntés, Rasid a pályán is a kedvenceim közé tartozott).
Azután, azt hiszem hozzátok (Fehérvár) került, majd, ha jól emléxem a Paksban tünt fel, majd el. Mostanában egy észt csapatnál dolgozott, legutóbb pedig az észt ifjúsági válogatottat irányította. Hogy Sporttársnak is válaszoljak: szerintem a magyar játékosok biztosan hallgatni fognak egy Európa bajnok exSzovjet válogatottra, a légiósok meg néha a saját anyjukra sem (W?).

Adam-14: Pletykaszinten azt hallottam, hogy Miljkovics Kaposvárra megy edzőnek, és viszi Maljkovicsot és esetleg Vukit is (de ez szigorúan csak pletyó). Lapovról én is azt hallottam, hogy terminátorozik az Albába (visszatérek...).

Jani0625: Nem értem, miért fújsz Alexére. Szerintem az egyik legmegbízhatóbb légiós M.O.-on. Ha megfigyeled, minden meccsen megdobja a maga 20 pontját, a'lá Dzunics, és még rájátszás-betegsége sincs (a'lá Dzunics). Nem csak a keze jó, de esze is van a játékhoz, csúcs asszisztjai vannak. Erre egyébként akkor jöttem rá, amikor Parker jött az olajba, addig a román csak dobott és dobott, hiszen addig Ő volt az egyetlen, aki gólerős volt. Mihejst megjött Daril, nem játszotta a sértődött sztárt, hanem maximálisan kiszolgálta a jobb egyéni képességekkel rendelkező csapattársat.
Tudom, Ő sem lesz fiatalabb, de szerintem legalábbis másodvirágzását éli a Falcoban, és Zsoldos edző szerintem tud vele bánni. Én azt mondom, jobban jártok egy biztos Alexével, mint egy lutri fekával.

...és akkor az átigazolásainkról. Az idény vége felé már nagyon látszott a nemzetiségi széthúzás a csapaton belül, a délszlávok nemigen keveredtek a magyar csapattársaikkal. Az edzőnek nem volt tekintéje, Lapovék elküldték a sunyiba, a magyar játékosok viszont már azért nem foglalkoztak vele, mert egyszer sem dícsért, mindíg csak szapulta őket. Ezen kívül nagyon hiányzott a csapatból egy feka varázsló, aki a betöréseivel megkavarhatja a kártyákat és az ellen védelmét. A bajnokság végére mindenki kiismerte a támadójátékunkat, és mivel a külső emberek nem tudták megbontani a védelmet, Lapovnak sem volt esélye a palánk alatt, mindíg megvolt rá a besegítő ember (ezért is dobált a vége felé 5-6 pontokat).
Most - úgy néz ki - vége a szerb korszaknak és a cirkuszoknak. A tervezett igazolásokat nézve két nagy kérdés van.
1. Lapovot kivel tudjuk pótolni, hiszen egy igazán jó 5. centert találni elég nehéz még a nemzetközi piacon is, M.O.-on szerintem jelenleg Bojan messze a legjobb.
2. Úgy tudom, nem akarunk irányítót igazolni, hanem a tervek szerint Szasza és Czicza oldaná meg ezt a feladatot. Hát nem is tudom. Akkor tudtam volna ezt elképzelni jó megoldásként, ha Zsoldos lett volna a vezetőedző, azt gondolom, mint ex-irányító, Ő alkalmas lett volna arra a feladatra, hogy Szarvas Gabiból egy standard kezdőt faragjon. Így viszont jó lenne, ha kiderülne: hogy mondjuk egy Puskás szintű kosarast, vagy egy Balogh Zolikát igazolunk Szasza mellé. Erre a posztra luxus légiós helyet pazarolni, hiszen fiatal magyar játékosokkal is meg lehet oldani ezt a feladatot, de azért több meccsrutinnal kellene, hogy rendelkezzenek, mint a tervezett irányítóink.

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4622
Sporttárs!

A kőműves informátorodat cseréld le, mert visszaolvasva a régebbi értesüléseidet, elég csekély %-ban bizonyultak igaznak! Keress biztosabb forrást...

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4621
Kedves Rostás barátom!

Te sportújságíró vagy! Mielőtt leírsz ilyen hülyeségeket előbb jól gondold át mert ezzel azt árulod el, hogy te sem vagy több egy közönséges kosárszurkolónál, csak néha beengednek a mikrofon mögé. Maljkovics és Vukicsevics szerb! Lapov horvát! Pavlovics nem ősmagyar!

Sporttárs!

Lövésem sincs honnan veszed a korrupcióról szóló híreidet!? Hacsak nem egy jószemű fehérvári kőművestől szerzed az infóidat, aki látta amint Nyergesnek a kezébe adják a pénzt. Szerintem valóban a saját házatok táján kellene söprögetni ("... a börtön ablakába, soha nem süt be a nap...")A galambdúcról szóló véleményedet kikérem magamnak, hiszen többed magammal volt alkalmam a fehérvári plexi ketrecben izzadni anno. Az elhelyezés szerintem teljesen korrekt, minden elvárásnak megfelelő. Legalább 10 éve itt van a vendég szektor, és most jut eszetekbe kritizálni?
Ugyan ilyen ülésen ülnek a bérletesek is, ugyan ilyen magasságban. Pakson is ilyen az új mobil lelátó.

Tudjátok mit!? Ne is válaszoljatok, csak egyen meg benneteket a csarnokunk miatt érzett írigységetek!

G R A T U L Á L O K AZ ÚJ MAGYAR BAJNOKNAK!

Hajrá Olaj

Előzmény: Törölt nick (4597)
Avass Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4619
Sziasztok
Először is, hiszen tegnap a legfontosabb kérdés is eldőlt: GRATULÁLOK A MAGYAR BAJNOK, ASE CSAPATÁNAK!
...valamint a Körmendnek, aki méltó ellenfél volt (bármennyire is lehúzta Őket Belfera, szerintem kihozták magukból a maximumot, hogy ennek ellenére sem sikerült...).

Andrej11:
Sajnos igazad van, nekem is vannak visszás érzéseim a csarnokfelújítással kapcsolatban. Én valami olyasmire számítottam, mint nálatok, hiszen ott történt a legnagyobb fejlődés a csarnok konfortfokozatát illetően, különös tekintettel a vendégszektorra (azért volt honnan fejlődni, a régi csarnok vendégszektorának legendás plexi elválasztó falát azóta sem tudta senki felülmúlni!)

...nemsokára jövök az uti-beszámolómmal (barangolások egzotikus tájakon címmel :-)

Előzmény: andrej11 (4618)
andrej11 Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4618
Ha jól emlékszem Fehérváron jó helyen szurkolhatnak a vendégszurkolók. Nem úgy Szolnokon, ahol mögöttük 3 méter szakadék van..., hálóval vannak elkerítve, olyan mintha kalitkában lennének.

A PAKSNAK GRATULÁLOK A BAJNOKI GYŐZELMÉHEZ. Az egész idényt nézve megérdemelten nyerték meg minden idők valószínűleg leghosszabb bajnokságát. Nekem, és szerintem a magyar kosárlabdának is hiányozni fog ez a meccs-szám.

Előzmény: xGabi (4600)
kwest Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4617
Gratulálok.
Most csak ennyi, elvonulok pár napra, aztán majd utána valamit.
Szűk esztendők következnek, de pár év múlva újra ot leszünk. Én meg addig is mindenhol.

(Baba edzősége még korántsem biztos)

belfera Creative Commons License 2002.06.17 0 0 4616
Most kaptam a híreket, hogy többezer ünneplő ember várta a csapatot Körmenden.
Patonay Imre a könnyeivel küszködve bejelentette a lemondását, és azt, hogy a következő szezontól Zsebe Feri lesz a csapat edzője.
Köszönjük az eddigi szép sikereket, Putesz! Sok sikert az edzői pályán is, Baba!
Cho8 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 4615
Gratula a Paksnak, Belferával teljes mértékben egyetértek!
Szép volt fiúk! Jövőre újra megpróbáljuk, csak hát ki tudja, hogy lesz -e megint ilyen lehetőségünk ?! De azért MINDÖRÖKKÉ MTE!!!
NB2 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 4614
Gratulálok női kosárszurkerként én is a Paksnak. Én a Körmednek szurkoltam és azt kell, hogy mondjam nyerhetett volna ha az utolsó 5 percben nem dobják ilyen rosszul a büntiket. 6 maradt ki. Kár érte. Majd legközelebb.
Én kívülállóként ugy gondolom, hogy ma játszott a Körmend a döntő 3 paksi meccén a legjobban, de sajna ez most kevés volt.

belfera Creative Commons License 2002.06.16 0 0 4613
Gratulálok a Paks megérdemelt bajnoki címéhez, jobbak voltak a fináléban!
Igaz, hogy a mindent eldöntő Mészáros-tripla a támadóidő lejárta után született, de ettől függetlenül nem érdemeltünk győzelmet.
Az a csapat, amelyik idegenben nem képes extra produkcióra, nem érdemel bajnoki címet.
A mai meccset kicsit jobb összpontosítással 10 ponttal kellet volna nyernünk.
Gratula az egész éves teljesítményhez, az ezüst is szépen csillog, de a mai meccs után nem tudok örülni neki.
Jövőre is: Hajrá Körmend!
belfera Creative Commons License 2002.06.16 0 0 4611
A tippverseny állása a 12. forduló után:
(a két * között a párharcok eltalálásért eddig kapott pontok)

1. némó......389/12*37*60/54/49/44/29/06/34/18/19/24/08/07
2. belfera...363/12*10*44/50/55/48/19/22/30/13/27/19/10/16
3. Cho8......338/12*15*42/47/38/40/25/24/13/25/20/21/10/18
4. nick007...336/12*10*39/40/53/53/23/20/20/13/29/10/21/05
5. Bocai.....332/12*05*50/56/43/36/45/11/08/20/16/21/01/20
6. saabee....298/12*10*39/50/34/46/33/18/26/09/04/05/21/03
7. Fishtax...297/12*10*50/26/51/35/13/11/26/09/24/13/24/05
8. boran.....296/11*--*00/44/42/46/26/18/15/11/31/37/10/16
-. G_e_r_y...296/10*10*42/43/40/44/31/29/04/10/16/27/00/00
10. Gabci456..288/11*05*40/59/38/40/35/18/10/20/18/00/03/02
11. csaby1....268/11*20*20/00/62/50/00/15/24/15/22/11/24/05
12. be-st.....257/9*00*46/30/32/63/18/29/16/10/13/00/00/00
13. jani0625..256/9*29*34/42/44/00/00/15/22/13/20/17/00/20
14. Tomas79...217/11*10*34/23/43/30/00/16/00/15/10/00/19/09
15. olajka91..143/3*19*30/47/47/00/00/00/00/00/00/00/00/00
16. Avass.....120/3*15*33/44/28/00/00/00/00/00/00/00/00/00
17. Lecsó11...86/4*--*00/29/08/33/00/00/00/00/00/00/00/16
18. kaposvari.73/2*00*42/31/00/00/00/00/00/00/00/00/00/00
19. Bazsy.....45/3*--*00/35/00/00/00/00/00/03/00/00/00/07

Telitalálatok:
- eredményre: -, belfera, jani0625, Lecsó11 12-12 pont
- legjobb dobóra: -

Top-tippelők:
1. Bocai 15 (+5)
-. jani0625 15 (+5)
2. Cho8 14 (+4)
3. belfera 13 (+3)
-. boran 13 (+3)
-. Lecsó11 13 (+3)
4. Tomas79 7 (+2)
5. Bazsy 6 (+1)
-. némó 6 (+1)

Cho8 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 4610
Paks-Körmend -9,23/22
boran Creative Commons License 2002.06.16 0 0 4609
A tippek mielőtt indolok Paksra:

ASE-Körmend -3 21/25

Korrekt játékvezetést, jó szurkolást mindenkinek, győzzön a jobb, de legalább a Körmend! (a'la Némo! :-)))

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!

kwest Creative Commons License 2002.06.15 0 0 4608
ja, Lapov meg Fehérvárra
Szeptember végén jövök a körmendi erősítési tervekkel :)))
Előzmény: kwest (4607)
kwest Creative Commons License 2002.06.15 0 0 4607
Annyit tudok, hogy a szegediek fele Kecskemétre megy edzővel együtt.
A paksiaknál most Madison a nyílt titok, bár szerintem ezzel még várhatnának egy kicsit...
Lehet, hogy a kaposváriak tudnának mesélni valamit a szerb légió egyes tagjainak feltételezett következő állomáshelyéről (bár ez igencsak pletykaízű megint).
Előzmény: Adam-14 (4606)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!