Jól van, akkor holnap az egész meccs alatt zúghat a "mocskos csaló", hol az egyik, hol a másik oldalról, és a tévéközvetítésnek hála, ezzel a produkcióval felléphetünk ország-világ előtt! :-)
Miután a topikból az illetékes két csapatnak van a legnagyob képviseletje, igazán megejthetnénk végre vmi monstre topikrandevút a nagyszünetben (mondjuk úgy, hogy az érintett t. körmendi arcok összejönnének, és meglátogatnának minket a szektorunk kijáratánál, az talán kevésbbé fog úgy kinézni, hogy mészárlásra készülnek, mintha mi kelnénk szervezett vándorútra a túloldal felé! :-) ).
Hozdd el a pólót kedden Paksra, vagy ugorj a kamera elé, mert a korábban említett okok miatt sajna megint "divat" leszek, és otthon a kényelmes ágyamon, sörrel kezemben nézem a meccset. De ott is ugrálok. Emlékszem, a tavalyi kupadöntőt is a TV-ben néztem. Hát anyám kiakadt, mire vége lett...
Mintha ez a faszi az albitársam lenne.....
(nem paksi, csak tudja mi a jó kosárlabda, ezért szurkol nekünk. Szóval van egy szurkolónk az Alföldről. Pedig az Olajt is választhatta volna, attól pont olyan messzire lakik.)
Na szóval, engem ha engednének akkor se mennék le a bérletesek közé, mert én a korlát mögül szeretem nézni a meccset. Onnan nézem már évek óta, ezen nem változtatok és kész...
Meg aztán kinéznének, hogy ott ordítok meg ugrálok egész meccsen...
Pénteken (vagyis ma), ha lesz valami, akkor hívjatok. Igaz csak lightosan lehetek ott, mert vizsgáznom is kell hétfőn, és nem ártana tanulni. És akkor még a Barátok köztről nem is szóltam. A számom mégegyszer: 20/4544882.
ÁjmSzorry!
Nem akartam feleslegesen hangulatot kelteni ezzel a Fenyves Büfés-bunyós hírrel...valszeg kifogtam egy rosszindulatú helybélit akinek már egy Hajrá Körmend! csatakiáltás is pofonként vagy verekedésként,de főleg rendbontásként hatott!
Bocsesz a körmendiektől!
Üdv KIRRRÁLY!!!!! ISTI-ISTI!!!!!!
A szerbverő is köztünk! Na végre! Leereszkedett,ide a földi halandók közé!
Legközelebb még Rocky kutya is bejelentkezik...
Na! Váradi elvtárs-pajtás megússza a szombati partyt????
Fishtax!
Csak még mielőtt végleg kiderülne, hogy a Körmend a bírók kedvence - Harsányi kartárs tudtommal nem azonos a körmendi vendégkönyvben "folydogáló" rajongóval, hacsak civilben nem ő SzabóFír felesége. :-))
Csaby!
Ha jössz szombaton, akkor majd figyelgesd a legújabb pólómat - remélem az is elnyeri a vendégszurkolók tetszését! :-)))))
Kedden majd viszem a Vas Népét, és szemezgethetsz az ingatpiaci hirdetések között. :-))
Feribá!
Be kell vallanom férfiasan, hogy a 4. negyedet én is végighuhogtam: hú, egy újabb 0-10, hú, de régen dobtunk kosarat, hú, a Davis szenzációs, hu-hú, de ki fogunk kapni! :-)))
Mol Szolnok Fun!
Én vettem egy ASE-karkötőt - nick007 a tanúm rá - de hőképzés helyett inkább voodoo-célokra fogom felhasználni. :-)))
Némó!
Engem is zavart az üres helyek látványa - főleg, hogy a felettem lévő sorból folyamatosan potyogtak a nyakamba az emberek. A vendégszektorban legalább megvolt a körmendi csarnok fílingje. :-))
Abban egyetértünk, hogy kaphatnánk több jegyet és helyet - ezzel Artúr is megúszná az üzérkedése miatti zrikát. :-))
Király15!
Üdv a topikban - néhány megjegyzés az észrevételeidre:
2. A kényelmes elhelyezésnek szvsz a vendégszurkolókra nézve is fontos szempontnak kell lennie. Nálunk ezen a téren nincs kivételezés - mindenki ugyanolyan kényelmetlen elhelyezésben részesül. :-))
3. Ez azért nagyban függ a vendégszurkolók számától is.
4. Köszönjük az elismerést, Ti is sokat fejlődtetek az elmúlt időben. ( 5 lafaty / sec :-)))
5. Remek meglátás, mely a fórumlátogatókra is igaz - ha jól tudom a topikban jelenleg is aktív MTE-kolónia egyetlen tagja sem rendelkezik körmendi lakcímmel!!! Ha mégis, akkor az érintett tegye fel a kezét, hogy kiközösíthessük, mint helyi Körmend-szurkolót. :-))
Szombaton zúgjon az "Így mulatunk"!! :-))
Hajrá Körmend!
A paksiakhoz címzett megjegyzéseidre már néhányan reagáltak. Néhány észrevételem nekem is van.
Ezek röviden a következők:
1.A mobil lelátok az elmúlt hónapban készültek el abból a meggondolásból , hogy a kosármérkőzésre / döntőre / kilátogató szurkolók/nézők minél nagyobb számban lehessenek a helyszínen.
2. A kilátogatók kényelmes elhelyezése is nagyon fontos szempont .
3. Az ország minden csarnokában már többször volt szerencsém megfordulni és nyugodtan kijelenthetem, hogy Fehérvár után Pakson a legkulturáltabban a vendégszurkolók elhelyezése. /A szegedi-, és nyíregyházi csarnokot azért nem említem meg, mert ott még teltházas kosármeccset nem játszottak. /
4.A körmendi mérkőzések hangulata még mindig egyedi az országban. Itt több a pozitívum mint a negatívum.
5. Körmenden mérkőzésre járók közül jó esetben 1500 a ténylegesen Körmenden lakó. A többi a környező városokból /!!!/ és településekről jár!
A városotokban járva beszélgettem olyan emberekkel akik kimondottan nem szimpatizálnak a csapattal, mert - érvelésük szerint - ennek köszönhető , hogy a városban több közérzetet javító feladatot forráshiány miatt nem végeznek el a város vezetői!!
6. Paks esetében néhány tíz főre tehető azon nézők száma akik a környező településről eljönnek mérkőzésre. / Sajnos /
7. A városban ez ünnepnek számít , de többen túlságosan kényelmesek , így a TV-ben / sör mellett / nézik a döntőt.
A döntő megnyerése után valszeg ezen emberek is részesei lesznek az ünneplésnek.
Kovács Anti olimpia győzelme utáni fogadáson 4000 ember vett részt !!!!!!!
Az előttem hozzászólókhoz ennyi kiegészítést szántam.
Szombaton ott leszünk!
Kedden gyertek legalább annyian mint szerdán voltatok!!
Szívesen várunk benneteket!!!
Hi némo!
Jó gondolat,poénos.De van egy rossz hirem,ugyanis nálunk senkit nem érdekel,hogy mi van a pályán kivül,mi nyerni megyünk....
De ne keseredj el,ha mondjuk egy 20-ast megint kaptok,kedden adok neked pzs-t...:)))
Üdv:Tomas
Jó szurkolást!
u.i:Belferával meg a tippverseny állásával mi ujság??
Köszi a választ, erre megmondom őszintén nem gondoltam. Viszont volt értelme a diskurzusnak, mert megtudtam, hogy (többek között) mit nem szeretnek a játékosaitok!:-)))))
Úgy készülünk a szombati meccsre, hogy a palánk mögött magukból kifordult "halálfejek" legyenek, melyeket látva, még Czigler is elsírja magát és feltartott kézzel énekli a "Hajrá Körmed!! Hajrá Körmend!! Hej, Hej!!! rigmust!:-)))
Kedves Némo!
Na akkaratlanul is kimondom akkor:a játékosokat zavarja,ha a palánk mögött ülnek a B közép tagjai..
Megfelelő indok???
Minket sem engednek oda...
Azért nem mennek le a bérletesek helyére a körlát mögöttiek,mert a tisztelt rendezők nem engedik...
A rendöri páncélos készültség,meg igen is durva dolog,engem is zavar...
Na mindegy,ez van,a nagyok ezt határozták el...
Na, akkor mindenkinek aki megtisztelt a válaszával!
Bocs, de még mindíg nem értem!
Biztonsági okokból, mert közel kerülnénk a paksi kispadhoz. Valahogy így szólt az egyik indoklás.
Válasz: Ha az ügyben lépni szeretnének, (nem nagyon hiszem) akkor meglehetne cserélni a kispadokat! Erre volt már példa, (Szhely) igaz kellett hozzá egy fejbedobás!
Sok körmendi volt a paksiak között? Igen én is láttam, sőt gondolkodtam is, hogy lemegyek (hiszen Pakson vásárolt jegyem volt, ezúton köszönöm Dokinak), de mégis úgy gondoltam nekem ott (a Körmendiek között) van a helyem. Arról már nem is beszélek, hogy azok akik a Paksiak között voltak szintén nem voltak kevesen, tehát a "biztonságtechnika" itt nem került olyan nagyon előtérbe!!!!!!!!! Vagy azt gondolták, hogy azok az emberek majd úgysem balhéznak? OK! Most bejött és valszeg legközelebb sem lesz gond, de azért ugye egyetértetek abban, hogy (kivétel nélkül)az lenne a megoldás (bizt.techn.okokból), ha minden vendégszurkoló egy helyen lenne! És erre tökéletes a "kiszemelt" terület.
Az üres helyek a bérletesek miatt lehettek?
Próbáld ezt meg Körmenden egy döntőn! Csak egy példa, tavaly amikor az alapszakasz elsőségért játszottunk a Kaposvárral 35 percel a meccs kezdése előtt a csarnokban voltam és (most figyelj!) FOGLALT volt a sok éve bérletes helyem!
Egy számomra addig soha nem látott pacák ült a helyemen és csak a rendezők által tudtam meggyőzni, hogy rossz helyen ül!
Nem mondom, hogy ez jó, de Körmenden elképzelhetetlen lenne, hogy egy bajnoki döntőn üres helyek legyenek, csak azért mert a bérletesnek van "fenntartva"!
Ebben az esetben azok akik a pl. nálatok a korlátok mögött állnak, miért nem mennek le a "nagy szurkoló" helyére?
Még mielőtt "megdobálnátok" nem okoskodni, csupán érdeklődni szerettem volna, és már bocs, de az eddigi indokokat nem tudom elfogadni. Az ugyanis mindíg bosszantott, ha valahol nem az ész diktál!
Azért a paksi "tuloldalt" nem kell annyira lenezni - mint néhany torzsszurkolo ezt teszi - mert vannak olyanok is ott(pl. én), akik nem paksiak, és megis az ASE-nak szurkolnak....egeszen egyszeruen azert, mert szeretik a szep kosarlabdat. A meccsre nem jaro berletesekkel nem lehet mit kezdeni, de tegnap a korlat folotti allohelyek is igencsak megteltek.
Na mindegy...jo meccs volt, jo kosarlabda, ezert erdemes meccsekre jarni. :)
Gratulálok a Paksnak, szerintem megérdemelten nyert. Remélem csak az utolsó meccsen döl el a bajnoki cím sorsa, mert szeretnék még magyar kosárlabdát látni a tévében.
Valószínűleg csak én vagyok tájékozatlan, de ki lehet az a svéd-magyar irányító aki most a svéd bajnokságban játszik és haza szeretne térni az Albába? Tudtok róla valamit?
Ja,akkor már tippelnék is:
Körmend-ASE -3, 29/23
Olaj-Falco +8, 24/26 Csak azért,mert...:))))
Hajrá ASE!Szombaton gyözni kell,és akkor sima a döntő...!!!!
Hi Fish!
Olyan kicsi vagyok,hogy majd eltüntem...
:))))))))
Sajnos Szombaton nem tudunk Körmenden találkozni,mert a csapatom,egy kicsit keresztbeszervezte a programot.Sajnálom...
Feribá!
Engem is érdekelne a pénteki topic találka!
Légyszi dobj egy mailt ma,vagy ha gondolod,akkor a pepynél megvan a számom(asszem neked is mondtam)
Csak azért mondom a telt,mert holnap nem dolgozok...
A teljes lelátót tuti hogy nem kaphatjátok meg, mert ebben az esetben túl közel kerülnétek a paksi cserejátékosokhoz és nem lehetne garantálni a biztonságotokat. :-)) A fele szerintem a tietek lehetne, de ezt ne akard, mert ott 100 embernél több nem fér el. Az hogy láttál olyan részt ahol nem ült senki kizárólag bérletes helyen lehetett, de ez sajnos azt hiszem érthető.
Kwest!
Ez a római kori fegyverzet engem is nagyon irritál. Teljesen igazat adok nektek, a kevesebb több lenne.
Köszönöm a felvilágosításokat. Ezután már más szemmel nézem a közvetítéseket. (Hála a GySEV-nek, (Hajrá Sopron)már nem kell más nemű bajnokságra koncentrálni a királyi TV-ben)
Feribá! "Dobojjá má!"
Hi némo!
Szerény tudásom alapján a palánk mögötti szektort nem adják ki a vendégszurkoloknak,biztonsági,és egyéb okok miatt(ezt nem részletezem,mert sértödés lenne belöle..)
Amugy meg adok egy tippet:sok körmendi szurkolo ment be civilben,és mindenhova le tudtak ülni..
Nagyon cseles, nagyon!
Tudom ám, miért akarsz Te a palánk mögötti helyre kerülni! Mer akkor pont közrefognátok Nukleo törzshelyét, és jól elbeszélgetnétek vele mindenféle városnévtáblákról!
:-)
Nem árt óvatosnak lenni ezzel az "ennél rosszabbul már nem játszhatunk" szöveggel, mással nem akarok példálózni, elég, ha eszedbe jut a tavalyi döntő!
"van annyira nagy ünnep, hogy a város lakói személyesen látogassanak ki a csarnokba."
Jogos. (Bár éppen én sem voltam ott.) Van még mit (és kitől!) tanulnunk... (Kezdem tisztára paksinak érezni magam. :-) )
Igen, a palánk mögötti lelátó. A meccs előtt már tartottunk erről egy rögtönzött vitafórumot az első sorban. Az tényleg jó lenne. Ráadásul már tegnap is elég sok körmendi volt ott.
Ja, egy valamit nem értek. A kommandósokat a bazi nagy pajzsaikkal. Erre semmi szükség. Ott volt a saját rendezőgárdánk, meg a paksiak is. Oké, legyen rendőr, de ne aknavetővel, meg taktikai atomfegyverekkel (hú, atomfegyver, most veszem észre, hogy mekkora poén:))) jelenjenek meg.
Először is gratula a Paksnak a tegnapi győzelemért! Tényleg jobbak voltak, megérdemelten nyertek. Szombatig érezhetitek, milyen vezetni egy bajnoki döntőben, úgyhogy használjátok ki!:-))
Kedden már mi fogunk örülni(?), hogy aztán csütörtökön lezárjuk a forgalmat a 8-ason!:-))))
saabee!
A szombati meccsen nem lesz szükség mégsem a törölközőre, egyrészt azért mert nem lesz olyan meleg, másrészt mert nem kell megizzadnunk a győzelemért. Lesz viszont egy meglepi a vendégszurkolóknak, akiknek fejenként kiosztanak egy 100-as papírzsepit...............a szünetig!:-)))))) Félidőben repeta a vendégbejáró melletti szotyiárusnál!:-)))))))
be-st!
Bár fent pojjjénkodok, elismerem a tegnapi 4. negyed nem sok jóval kecsegtet. Szerintem azonban még1x nem játszhatunk úgy, hogy gyakorlatilag csak egy embert nem lehet kritizálni (Muja). Biztos vagyok abban, hogy Isti és Nickel is összekapja magát és akkor nem maradhat el a körmendi siker. De mivel említetted, hogy a tippversenyben javítani akarsz felajánlom vezető pozíciómat a Körmend bajnoki aranyáért cserébe!:-)))
Paksiak!
Van itt egy dolog amin nem tudok úgy túllépni, hogy ne említsem meg. Valszeg soha nem tenném szóvá az alábbiakat, ha mélységesen nem döbbentene meg.
Én mindíg úgy gondoltam, hogy egy kosárlabda döntő, akár közvetíti a TV akár nem, van annyira nagy ünnep, hogy a város lakói személyesen látogassanak ki a csarnokba. Tegnap szomorúan vettem tudomásul, hogy a körmendi szektor és a paksi B-közepes rész kivételével bizony elég szellősen foglaltak helyet a nézők!
Vagy én láttam rosszul?
Tennék egy javaslatot a paksi rendezőknek is, talán valaki közületek kapcsolatban áll a "közeggel" és nyitott fülekre talál a kérés. Persze bízok abban, hogy nem csak az én agyam szüleménye ez a kérés így, ha Gery, Kwest, Belfera egyetértetek velem erősítsétek meg légyszi.
Nem tudom mi lenne az akadálya, ha pl. a vendégszektortól balra lévő palánk mögötti részt kapnánk meg!? Az biztos, hogy nagyobb a mostani szektornál, tehát kényelmesebben elférünk és talán még a most félig meddig jogosan kritizált szurkolásunk sem kaphat kritikát. Mentségére legyen mondva a körmendi szurkolóknak, hogy tényleg nagyon sokan voltunk kis helyen, és bár ahogy a mondás is mondja sok jó ember kis helyen is elfér, de talán a palánk mögötti részen tapsolni is tudnánk, nem csak egymás vállát, vagy a korlátot fogni.... Ha jól láttam ráadásul ott (a palánk mögött) nincsenek bérletes helyek és a bejárás is megoldható úgy, hogy nem zavarjuk a hazaiakat. Ha ez megoldható lenne, a mostani vendégszektor felszabadulna és oda tudnának átjönni az eddig a palánk mögött helyetfoglalók!
Ha esetleg ez a rész kisebb, mint a javasolt szektor, akkor sincs baj, legfeljebb az eddig három ember helyén pöffeszkedő bérletesek is összehúznák magukat és ezzel tényleg garantált lenne a telt ház!