Keresés

Részletes keresés

xGabi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4492
Ja,a bírói vonalra is ráférne már egy kis vérfrissítés :-) (vagy inkább :-( ?
A szombati írásom után gondolom nem is meglepő,hogy így vélem...De inkább nem sorolom a neveket,úgyis tudja minden szolnoki kikre célzok.
Előzmény: oilboys (4481)
xGabi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4491
Rostas!
Melyik igazolásokra gondolsz ?
Tudtommal egyelőre "csak" Parker az,aki nagy valószínűséggel idejön,a többi még rendkívül bizonytalan,így Lee - vel is csak a puhatolózó kapcsolatfelvétel történt meg - egyelőre.
Báder tuti nem jön ide,de szvsz nem is nagy baj.

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Törölt nick (4485)
némo Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4490

Szia sporttárs!

Sajnos egyet kell, hogy értsek veled és mindazokkal, akik úgy látják, hogy kompenzálás volt Jurgilas kiállítása. Tény, a Litván hadonászott Eddy arca előtt, sőt megis ütötte (by video), de nem szándékosan. Eddy mozdulata sajnos egyértelmű volt, bár én úgy gondolom inkább ijesztegetésnek szánta. Természetesen ezzel együtt is a kiállítás (Eddyé) jogos volt és Szabó IV. ezt is mutatta. Aki vissza tudja nézni videón a történteket az a lassításkor figyelje a játékvezetőt! Felemelt kezekkel rohan a tett színhelyére és rámutat Edmonsonra! Jurgilasra nem és ha jól emlékszem ezt nem is tette meg, talán csak a zsűriasztalnál közölte! Szóval tényleg megijedt!
Elgondolkodtató azonban ennél az esetnél az a tény, hogy vajon egy bajnoki döntőben, kiélezett szituációban, szoros eredménynél, egy percel a vége előtt ténylegesen meg kell-e hozni ezt a döntést. Ne értsetek félre, nem a hazai pálya mondatja velem én valszeg ellenkező esetben sem vállalnám fel a kiállítást és annak következményeit. Emlékezzen mindenki a Kaposvár elleni meccseikre. Nem volt olyan szitu amikor Sztojan egy fault után kidülledt szemekkel és felemelt (ütést szimuláló) kezekkel állt szemben az ellenfél játékosával? S, ha volt ilyen ezért őt kiállították-e valaha?

Természetesen sajnálom, hogy holnap megfogyatkozva kell helytállni, de ilyenkor kell az a bizonyos körmendi vagányság! Jó lenne győzni és valami azt súgja, hogy sikerül is!

Tipp:

ASE-Körmend -6 22/24

Hajrá Körmend!!!
Üdv. Zotya

Előzmény: Törölt nick (4478)
pepy Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4489
Hi All!
Én szombaton divat voltam és nem mentem el Körmendre, igaz van igazolásom, hiszen a kézicsapat zárókupáján vettem részt:) Sajna ennek köszönhetően csak a második félidőt láttam a királyin.
A kiállításhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy Vaido a szokásos "hadarós"-t játszotta és a lassítást látva annyira nem vagyok biztos benne, hogy nem érte el Eddy arcát az egyik mozdulata. Természetesen nem tűnt szándékosnak, még ha a tenyere el is érte. Meg hát akkora lapát keze van (tapasztaltam párszor:) hogy nem is csodálkoznék ha kicsit hozzáért volna. De mondom semmi szándékosság nem volt a mozdulatban.
Kedden hoznunk kell a kötelező hazait,csütörtök viszont nagyon nehéz lesz. Habár nekünk elég ha csak a hazai meccseinket nyerjük, a Körmendnek van szüksége idegenbeli diadalra.

Feribá!
Alakul a csarnok szervezése, holnapra többet tudok mondani.

Előzmény: Fishtax (4477)
oilboys Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4488
Avass!

Abszolút egyetértek, tényleg csalódás a 4. hely, pláne ilyen játékosállománnyal + fizukkal...:-((

Miljkoviccsal kapcsolatban kicsit disszonáns érzéseim vannak, hiszen nagyon jó edzőnek tartom, a korábbi szolnoki edzősködése idején azonban valahogy jobban fogta a CSAPATOT, égett benne a tűz- és nem csak a reklamálások idején!

Szóval szerintem - főleg a várható bírói nyomás miatt- egy kissé szerbetleníteni kellene, és valami tényleg kiemelkedő képességű légióst hozni! Hiszen pénz van szarásig, ennyi pénzért meg azért már lehetne klasszist szerződtetni!

Holnapra: HAJRÁ KÖRMEND!!

Csütörtökön meg bajnokavatás piros-feketében, piros-kék gyászlepellel..:-))

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!!

Üdv:csabesz

Előzmény: Avass (4483)
Bocai Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4487
Vuki valóban nem teljesen százas elmét bizonyított az utolsó meccsein, de azt is terheli a felelösség aki ezt hagyta. A szombati meccsen egy negyed alatt 16(!) pontot vágott, de ez így semmit nem ért az égvilágon. Kiváncsi vagyok nem rendez-e újabb csapatostul kivonulást Miljkovics? Azért két szerb meg ö valszeg távoznak Szolnokról, sok szerb egy helyen is elfér...:)
Ja, örülünk hogy végre visszatértél közénk:)
Előzmény: Avass (4484)
Tomas79 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4486
Sziasztok!
Tippelnék a holnapi meccsre.
Szóval a tippjeim:
ASE-Körmend +5 27/24

Üdv:Tomas
Hajrá ASE!

Avass Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4484
Korrekt, 100%-ig. Tökéletesen egyetértek Veled, úgy látszik még fel kell pörögnöm a topic sebességére (hiába, meglátszik az edzés hiánya).

Igen, az idényt ez jellemezte, én is azt mondom: elég a cirkuszból és a dumából, ennyi pénzért kosárlabdázni kellene inkább, ha vitatkozni akarunk, akkor szerződtessük Torgyán papát, neki ez jobban megy!

Éppen ezért a jövő szezon elé bizakodva nézek, hiszen, ha a körvonalazódni látszó játékos-, és edzőcserék létrejönnek, akkor a mostani CSAPAT erősödni fog, még ha a játékosállomány talán nem is, bár...

...ja, gratulálok a Falconak a bronzhoz, és külön Zsoldos mesternek a csapat látványos gatyába rázásához! Remélem, jövőre a fekete mellé egy másik szint választ...

A 4. hely csak úgy csalódás, ha az idény eleji formát nézzük, a végére - valljuk meg - sajnos ez lett a realitás.

Előzmény: Santoro (4482)
Avass Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4483
Sziasztok, visszatértem az élők sorába... (kipihenten)

"Sporttárs! ( mivel a múltkor írtad hogy egy meccs belülről, meg ilyenek-gondolom jv lehetsz)"

Nem az, bár rokonszakmája van - mindkettőnek objektívnek (kellene :-)) ) lennie!

...most megyek, elolvasom az utóbbi másfél hét termését, valszeg holnapra túl is leszek rajta. Azután szemorvoshoz megyek, holnap pedig újra köztetek leszek, és lereagálom azt a cirka 200 hozzászólást, amit 10 nap alatt produkált a csipet-csapat.

Előzmény: oilboys (4481)
Santoro Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4482
Hát igen szerintem is visszább kellene szorítani a szerb vonalat.
Ha a szövegelés helyet inkább a játékra koncentráltunk volna, akkor SZVSZ nem 3-0 lesz az Atom ellen, és 3 helyet is tudtuk volna hozni.
Az egész középszakaszt végig dumáljuk emiatt kapjuk a technikaikat sorozatban, így a bírók irányunkba mutató szimpátia indexe sem túl magas.
Vannak sérelmes ítéletek -nem is kis számban- de egy profi, 6-7-8 ezer dolcsis játékosnak tul kell ezen lépni.(ha nem is könnyű). Ráadásul az idegebeli mérlegünk katasztrófális volt.
Miljkovics mester meg élen járt a dologban, nem hogy nyugtatta volna a fiúkat még Olaj volt a tűzre.
Azon gondolkodtam, hogy Alexe milyen higgadtan viselkedett az oda ill visszavágón, pedig ő sem a halvérűségéről híres játékos. Talán egy keménykezű magyar edzővel, jobban jártunk volna (vagy fogunk járni), aki pl az időkérés felét nem a zsűriasztalnál tölti, és nyilatkozataival felmenti játékosait.

A bajnokság elején én ugy gondoltam hogy ebben a csapatban benne van a döntő, ezért nekem csalódás a 4. hely, és meggyőződésem ha a játékkal törődünk többet akkor meg is lett volna.

Lehet hogy sok szolnoki lefog most hurrogni, de ha valaki másként látja nyitott vagyok a véleményére.

oilboys Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4481
Szia xGabi!

Ha esetleg félreérthető lettem volna akkor kompenzálom:

Bojan szerintem az elmúlt pár év legjobb igazolása, mind játéktudás, mint hozzáállás szempontjából, és csak azért írtam le a reklamálásairól a véleményemet, hogy most még időben lenne abbahagyni, ui. a bírók nem felejtenek! JÖVŐRE SEM!!!

Tényleg, egyes bírókat nem lehetne vízilabdás, jégkorongos mintára letiltani bizonyos csapatok derbijeiről??

Plusz nem látom bírói vonalon az utánpótlást!!

Sporttárs! ( mivel a múltkor írtad hogy egy meccs belülről, meg ilyenek-gondolom jv lehetsz)

Erről mi a véleményed??
Kissé belterjes az egész!

Na üdv: csabesz

Előzmény: xGabi (4479)
wendriner úr Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4480
szerintem Edmonson arra pipulhatott be, amikor Jurgilas talan eleg rendesen racsapott a kezere zsakolas kozben. ha jol lattam, az ominozus utolso fault is pont ott talalta el. ettol fuggetlenul a kiallitas jogos volt, jo Grebenarral es Trummerrel van eselyuk holnap is.
Előzmény: Törölt nick (4478)
xGabi Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4479
Szevasz Csabesz!
Megemlítetted,hogy nem lenne tanácsos az igazolások tekintetében folytatnunk a szerb vonalat,amivel nagyrészt egyet is értek.Azért "csak" nagyrészt és nem teljesen,mert ha nem szerb játékosokat iagazolunk/igazoltunk,akkor is előfordult már,hogy pl. Darryl négy faulttal állt a szünetben.Tehát nem biztos,hogy a játékstílus határozza meg,hogy ki mennyire "idegbeteg".Viszont én is örülnék neki,ha játékstílust váltanánk ; úgy érzem,a jelenlegi játékosaink egy részével szemben a játékvezetők és az ellenfelek is olyan negatív előítéleteket szedhettek össze az idei szezonban,amelyek hátrányosak lennének a jövőnkre nézve.
Bojannal kapcsolatban is igazat kell,hogy adjak neked,de szerintem őt ne kritizáljuk,mert idén is rengeteget tett a csapatért!
Ami azt illeti,a vége számomra is erősen savanyú ; szebben nézett volna ki,ha az idény végén azt mondhatjuk,hogy MK - győztes és bajnoki 3. csapatunk volt.Ez van,így alakult...

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: oilboys (4475)
Fishtax Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4477
Nem nagyon vagyok otthon még a kiállítások koreográfiájában, de a kiállítás jelzése nem a két magasba emelt, ökölbe szorított kéz? (Azaz egy ember kiállítása esetén is mindkét kéz a magasban?) A 3. Paks-Szolnok meccsen Vukicsevics kiállításánál is így jelezte a bíró, pedig ott szó sem volt két emberről!
Tisztelt körmendi barátaink! Addig ne ítéljétek el a meccs végi "szándékos" hibáinkat míg Ti nem kerültök hasonló helyzetbe! Nekem ez a taktika azt "mondta", a csapat nem adta fel, megtett mindent, amit a bírók megengedtek, azért, hogy elkerülje a minél nagyobb arányú vereséget. Nekem ez szimpatikusabb hozzáállás, mint 15-nél feladni, és kikapni 20-szal, 21-gyel! :-)
Jurgilas az én szememben természetesen nem alattomos, hanem egy jó értelemben vett "hülyegyerek" :-), aki ha nem is fejlesztette olyan tökélyre az ellenfél idegesítését, mint Ivkovics, azért rendre hozza a stiklijeit: maratoni cipőfűzés és a labda "ellenőrzése" az ellenfél büntetői alatt, " cséphadarózás" az ellenfél orra előtt, stb. Valószínűleg kicsit hiperaktív gyerek lehetett, ez lerí a mozdulataiból, a mimikájából, a gesztusaiból, de hogy alattomos lenne, azt nem ismerem el! A faultokat mindenki megcsinálná az ő helyében, ezt lássátok be. A konkrét helyzetnél pedig határozottan nem csinált mást, csak ki akarta harcolni a személyit, ebben szerintem nem ment a megengedett értékek fölé (a vendégszektor előtti részen történt az eset, elég közelről láttuk), épp ezért érthetetlen, h. Eddy-nek mitől szállt el az agya! Aztán már a hazai kispad kezdett el "cirkuszolni", élén a mesterrel, közülünk többeknek is az volt a véleménye, Szabó IV igazából a felé induló Patonaytól "ijedt meg", azért mutatott másodjára is kiállítást - ezúttal Vaido-nak.
Fátylat rá, nem volt szép jelenet, de tény, az elkerülhető rosszból még mindig mi jöttünk ki jobban, ha már így alakult, élni kell vele, még ha utána meg is kapjuk érte a magunkét!

... és tudatom nindenkivel, hogy P. Balázs először nem akart megkínálni vbk-val, de aztán mégis megtette, mert rájött, ha nem, akkor bizony ez az elszomorító hozzáállása meg fog jelenni a neten, mindenki legnagyobb megdöbbenését kiváltva! :-)))

fish

Előzmény: boran (4476)
boran Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4476
Spori!
Szabó IV. nem a rárohanó reklamálóktól ijedt meg, mert rögtön mindkét ökkölbe szorított kezét felemelte, jelezvén, hogy mindkét felet bünteti, ahogy már szombaton is írtam, szerintem nagyon elhamarkodott ítélet volt mindkettő, hisz Eddy nem ütötte me Jurgilast, de azért litván "barátunkat" sem kell félteni egy kis alattomosság miatt. A súlyosabb gond az, hogy amíg a Jurgilas csak egy csere, (sajnos az én szememben egyre inkább csak verőember, mert nem mindig a játék a fontos, de lehet, hogy csak én találom a védekezését túl keménynek!?) addig nálunk Eddy kulcsember!!! (Legalábbis annak kellene legyen! :-(() A végén viszont eléggé antikosárlabdát játszott a Paks és valóban több szabálytalanság súrolta a sportszerütlen hiba határait. Nagyon nehéz meccs lesz holnap, de nem adjuk fel, küzdeni fog a csapat, mi pedig szurkolni!!!!

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!!!

Előzmény: Törölt nick (4472)
oilboys Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4475
Hi all!

Először is gratula a falkónak, még akkor is ha nagyon nem szeretem őket, megérdemelten lettek bronzérmesek!

A jövőre nézve pedig talán nem kellene Szolnokon erőltetni az ilyen szintű szerb vonalat, Bojant is idegbeteggé tették ebben a szezonban! SAjnos!

Egy profinak nem hisztizni kéne, mint egy szűzkislánynak, hanem nemesebb választ adva szórni vagy 30 pontot, és megszerezni a bronzérmet!

A KUPAGYŐZELEM CSODÁLATOS DOLOG , bár az év vége egy kissé más megvilágításba helyezi a dolgot...:-((

A paksiak korábbi beírásaira:

infóim szerint véresre verték azt a 6-8 filkós szurkolót a parkolóban a szolnoki vadállatok, meg felgyújtották a kocsijukat! A híradásokba csak azért nem került be, mert nem látta senki....

Csakazértis:KUPAGYŐZTES!!!

HAJRÁ OLAJ! FOREVER OIL BOYS!

Üdv:csabesz

Feribá04 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4474
Sziasztok!

A meccsről túl sokat nem írok, mert látta mindenki. Jobb volt a Körmend, megérdemelten nyert, így gratulálok nekik.
A kiállítás teljesen jogos volt még akkor is, ha Eddy nem akarta eltalálni a litvánt. Érteni értem, hogy miért lett ebből páros, de amit Szabó mondott az nem magyarázat.

Nincs gond én bízom a csapatban, mert tartása Körmenden is volt.
Németh Isti SMS-e poénos volt, de sajnos így megtudtuk a tel. számát és zaklatni fogjuk egyfolytában. :-))

Ja és a lényeg!

A jövő hét végéig várjuk a csapatok jelentkezését az I. szurkolói kosártornára. Versenykiírást csak nevezések után adunk közre, de a lényeg az hogy csapatonként 3 topikos jelenléte muszály és ha a faultok engedik egyszerre egynek pályán is kell lennie.

Egyenlőre ennyi.

Több meccset Pakson nem vesztünk el, vagyis...:-)))

Üdv.
Feribá04

Fishtax Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4473
A Tolnai Népújság ezt írt a szombati meccsről,
A nyugat.hu meg ezt. (deja vu NS)
Vélemény a nyugat.hu-n a Falco 3. helyéről,
ugyanez más szemszögből az Új Néplapban (Szolnok).

fish

Mol Szolnok Fun Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4471
saabee!

Ez egy ingyenes reklám újság, nem szaklap! Vuki az isten! Asszem neki sikerült egyedül még eddig, hogy 2 egymást követő mérkőzésen is kiállítsák! Hab a tortán, hogy amikor a zuhany után visszajött a lelátóra, még provokálta Dr Vígh jv-t, aki 10 percet adott, hogy ürítsük a csarnokot, mert külömben lefújja a meccset. Dr Vígh szerencsére ebben a döntésében sem volt következetes csak úgy mint a pályán szokott. Nagy kegyesen tovább engedte 10 perc állás után a mérkőzést, ha Vuki nem jön ki a lelátóra. Ezzel nem csak magát járatta le, de esélyt sem adott nekünk arra, hogy félbeszakadt mérkőzésen kapjunk ki, aminek okait jobban meg lehetett volna magyarázni:) Így gyalázatos vereség lett a vége, szép idényzáró helyett:( Felhívom a kedves Fehérvár szimpatikusok figyelmét, hogy úgy is lehet valaki 2 helyezéssel a másik előtt, hogy az utólsó 5 mérkőzésén nem nyer:), :(....

Artur Doki! Szolnokon annyira vadállat a közönség, hogy nem is értem miért ültek nyugodtan a sz.helyi szurkolók a helyi nézők között, úgy hogy a sárga pólujukat senki sem lopta le róluk, és a sálukat sem égették el... Wiley sem kapta meg az Afrika rigmust!

Szomorúan de gratulálok a Falcónak, aki az idény végére úgy jött fel mint nyáron a higany a hőmérőben.

Szevasztok! Nyári pihenőre mentem, de azért néha beugrok ide, mert érdekelnek a pletykák!

Hajrá Olaj! Vuki az Isten! (sic!)

andrej11 Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4470
Gratula a Körmendnek, megérdemelten nyert.

Szerintetek a Jurgilast miért állították ki?

A körmendi közönség megint kitett magáért, nem mindig pozitív értelemben...

Előzmény: saabee (4456)
muybien Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4469
jogos... én már írtam is nekik:) kiváncsi vagyok egyákltalán lesz-e válasz, legalább vmi auto-relpy..?
Előzmény: belfera (4464)
G. Peti Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4468
Csak Kiss Lenke ne legyen mégegyszer szakkomentátor!
Előzmény: borishun (4466)
saabee Creative Commons License 2002.06.10 0 0 4467
Csatlakoztam,az erő velünk van! :)
borishun Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4466
Nekünk is hasonló volt a véleményünk a női bajnoki döntővel kapcsolatban, szóval ott is harmatosan gyenge volt Mr. Gulyás :-))
Ehhez képest a kezdő Zelinka Ildikó is sokkal jobb volt, aki a női magyar kupa döntőt kommentálta (és ez volt az első élő közvetítése). :))

HAJRÁ PVSK!

saabee Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4465
tippikusan nehéz meccs várható

ASE-Körmend +7 27/22

Mert,CSAK!
ÓÓÓéé,
ÓÓÓéé,
ÓÓÓéé,
ÓÓÓéé,
ÓÓÓÓééé,
Hajrá ASE!!!
Hajrá ASE!!!
Hajrá ASE!!!
ÉÉÉóóÉÉ!!!

belfera Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4464
Olvasgatva a különböző fórumokat, úgy látom, hogy nem én vagyok az egyedüli, akit zavar Gulyás "Ígymulatunk" László "szakértő" közvetítése. Ennek megfelelően a következő kérést juttattam el a Telesport szerkesztőségéhez:

"Tisztelt Telesport Szerkesztőség!

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok Önökhöz, hogy Gulyás Lászlót AZONNALI HATÁLLYAL vegyék le a kosárlabdamérkőzések közvetítéséről. Fent nevezett úriember állandó névtévesztéseivel, az események/szabályok félremagyarázásával, és azzal, hogy nincs tisztában a honi kosárlabda elmúlt éveinek történéseivel teljesen élvezhetetlenné teszi a férfiak döntőjét a hozzáértő tévénézők számára.
Mivel a kosárközvetítések hazai atyamestere, a mélyentisztelt Knézy Jenő jelenleg épp a helyszínről közvetíti a labdarúgó világbajnokságot, ezért javasolnám, hogy a középszakasz Falco-Körmend mérkőzésén remek benyomást keltő Méhes Gábor kommentálja a férfi döntő még hátralévő mérkőzéseit."

Arra kérek mindenkit, akit szintén irritál "Cunderlaci" eddigi teljesítménye, hogy írja meg véleményét az info@telesport.hu címre.

belfera Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4463
Csirke Ferenc 1 évre aláírt a Soproni Ászok csapatához.
Az eddigi játékosok közül marad:
Bogdán, Sajni, Walke 1-1 év
Körtélyesi, Jávorszki 2-2 év
Előzmény: Adam-14 (4462)
Adam-14 Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4462
Pár szót az átigazolásokhoz:

A szombati Zalai Hírlap szerint közel van a megállapodáshoz Bencze Tamás és a ZTE. A zuhanyhíradó szerint Vas megyéből válogatott szintű bedobó, a visszalépő Szegedből pedig fiatal játékos érkezhet.
Konkrétumok jövő héten sajtótájékoztató keretében.

Előzmény: saabee (4461)
saabee Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4461
Feribá!!!!!

A keddi hazaútra beszerveztem egy körmendi "tagot" :) Feltéve persze,ha van hely az autóba.
Ha majd megvan az indulás ideje,akkor tájékoztass!Részemről a szerdai "megálló" tökéletesen megfelel.

saabee Creative Commons License 2002.06.09 0 0 4460
Azért sikerült a szövegbe belecsempésznem pár gépelési hibát,azért bocs!
Előzmény: saabee (4459)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!