Keresés

Részletes keresés

KáeFCé Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4589
Szia Avass..irhacc 3 betut is, ami kiolvasva ugyanaz.... :)))

A szabályokat en is ismerem, de a birok ilyen esetekben csak azokat a hibakat fujjak le amik amellet hogy nem iranyulnak a labda megszerzesere, meg durvak is...bár szerintem ezzel nem mondtam tul sok újat neked. :)
Marcié is azert tunt durvabbnak szerintem, mert a biro nem fujt egybol, es igy egy kicsit meg tartania kellett Istit.

Előzmény: Avass (4587)
Fishtax Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4588
"Egyébként végig következetesen fújtak..."
Maradjunk annyiban, hogy ismét következetesen hülyén.

fish

Előzmény: Avass (4587)
Avass Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4587
Szia KáeFCé (kissé nehézkes a nicked, nagyon kellett figyelnem, hogy hejjjesen írjam le :-)

"visszanézve egyik se volt olyan durva fault, hog szándékosnak kellett volna fújni"

Nos nem az a lényeg, hogy durva volt-e a fault, hanem, hogy a labda megszerzésére irányult-e a szabálytalankodó játékos mozdulata. Ebből a szemszögből nézve csak valamelyik Fodor gyerek (asszem a Marci) faultja tekinthető szándékosnak, amikor is egy bedobás után kapásból derékon kapta Istit. Ez má' eléggé a végén volt, a bírók szemet hunytak, szerintem bölcsen. Egyébként végig következetesen fújtak, alig hibázva (ezt Gulyásszpíker is megjegyezte, határozottan fejlődik, úgy látszik gyakorolt az utolsó fellépése óta...).

Előzmény: KáeFCé (4584)
Tomas79 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4586
Hi!
Tippelnék akkor én is a vasárnapi mindenteldöntő meccsre!
ASE-Körmend +7 24/21
Hajrá ASE!
Vasárnap mindent bele!
u.i.:Fish legyen igazad,hogy ne is dobjanak pontot a körmendi emberek....:)))))

Zolika. Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4585
Mai NS:

Czigler László: - Szeretnénk ott folytatni, ahol a hazai mérkőzéseinket elkezdtük. Nem értem a körmendi szurkolók hozzáállását, a csarnokban felakasztott hat zászlóhoz közöm van.

Hát a pofám leszakad...! Nem semmi ez az ember...

KáeFCé Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4584
oilboys: visszanézve egyik se volt olyan durva fault, hog szándékosnak kellett volna fújni...nyilvan egyik se volt veletlen, de ez mas teszta.
Ha visszanezed, akkor latod hogy egy, az altalad emlitett idoben faltot kapo kormendi se reklamal hogy szandekos! Azt hiszem ez mindennel tobbet jelent.
Előzmény: oilboys (4580)
Fishtax Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4583
Vasárnap:

ASE-Körmend +28, 28/0

fish

némo Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4582

Szia nick007!

Remélem nagyon messze lesz a tipped a valóságtól!

Vasárnap ismét ott leszek Pakson és azt kívánom, hogy győzzön a jobb!!! Úgyérzem (mivel mindent eldöntő 5. meccs jön) akár görcsösség is lehet a vendéglátókon és ebben az esetben bármi lehet. Amúgy hiszek a körmendi sikerben (hiszen azért megyek el), de bevallom erre most kb. 30% esélyt látok. Nem leszek busszús, ha esetleg nem sikerül, kivétel ez alól az az eset, ha végig vezetve az utolsó pillanatokban kapnánk ki.
Gratulálni azonban akkor is fogok a győztesnek és a vesztesnek is!!!!

Hajrá Körmend!!!!

Ui.: Azért egy pezsgőt viszek egy nylonZACSIba!:-)))

Előzmény: nick007 (4581)
nick007 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4581
Tipp vasárnapra:

ASE-Körmend +23 24/21

HAJRÁ ASE!

oilboys Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4580
Hi all!

Szigorúan csak egy szakmai kérdés:

Az utolsó negyed utolsó két-három percében történt paksi faultok közül lehetséges hogy egy sem volt szándékosnak ítélhető???

Ezt nehezen tudom elhinni..

+Az első negyedben is volt egy megmosolyogtató jelenet: ha jó láttam egy oldalvonalat elhagyó labdát a paksi kispadon ülő csere adott vissza, a bíró spori természetesen ezt sem látta...

+ SITKU "ALIBI" ERNŐ infóim szerint felvételt nyert a Színművészetire, ahol a felvételi vizsgán a Davissel és cziglerrel a tegnapi meccsen közösen bemutatott produkciójával nyerte el a zsűri tetszését :-))
Ja , minden paksi lacikájára azt mondták, hogy díszletnek jó lesz...
Davis pedig azért nem nyert felvételt, mert meglátott egy kitömött baglyot és ez olyan hatással volt rá szolnoki tapasztalatai alapján, hogy sírva elrohant...:-))

na csá:

Üdv: csabesz

csaby1 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4579
Na ezt én is így éreztem, az eredmény alakulása ellenére is elég sima körmendi győzelemnek érzem a tegnapit.
Asszem a 4. negyed közepén fordult meg a fejemben először, hogy esetleg nyerhetünk, de aztán hamar rájöttem, hogy nem.

Félreértés ne essék, nem a körülményekre hivatkozok, hanem ez jött le. A 2. negyedtől már nem is idegesketem.

Előzmény: Avass (4578)
Avass Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4578
...akkor következzen a mindent eldöntő 5. meccs! ...mint ahogyan már említettem. Lehet, hogy vissza kellene térnem a tippeléshez? Inkább nem rombolom az imageidzsemet, inkább jövőre :-)

Néztem a TV-ben a közvetítést, (Gulyás, amikor Czigler a gyűrűn pattogó labdát kipiszkálta: "Lehet, hogy leszálló ágban volt? Vagy nem?" :-)))))
Szóval röhögtem a TV előtt, és a 3. negyed után felírtam a győztes (hazai) csapat nevét egy cetlire. Érezni lehetett, a sorfordító szitukban a Körmend tovább tudott lépni (tripla, szerzett labda, támadólepattanó, egymás után többször is).
Ne értsetek félre, a Paks is veszélyes volt, különösen félelmetes voltak Zacsi (idegesítő) trinyói, hiszen kb. 8-9 méterről hajigált törött kézzel, akkor, amikor nagyon kellett. Nélküle már hamarabb is eldőlhetett volna...

Mindent összevetve: jó kis meccs volt, mindenképpen színvonalasabb, mint az előző paksi derbi. Abban igazad van Sporttárs, hogy viszonylag sok volt a hiba, de a tét miatt ez azt hiszem érthető, és azért rengeteg szép megoldást is láttunk, főleg a fekáktól (+Isti betörései triplái tetccccetttek, Rudi is jól hajigált).

Igen nagy az esélye annak, hogy a tiszteletemet teszem vasárnap Pakson, mint semleges kosárfun(remélem piros szőnyeggel, kenyérrel, sóval és szűzlányokkal vártok! :-))).

...a szívem, azért piros-fekete. Hajrá OLAJ!

boran Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4577
Artúr!
Kellene egy kis segítség nekem! Küldtem neked egy mailt, nézd meg légy szíves!!!

Üdv: Boran

Előzmény: Artúr Doki (4573)
csaby1 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4576
Sajna csak tv-ben néztem tegnap a meccset, de lehet jobban jártam. Elég gyenge meccs volt. Az első félidő egyenesen katasztrófa, a 3. negyd meg csak a Körmendnek jó. Mi kb. a 4. negyedben voltunk jók.

Gulyás szerint persze ez volt a legszínvonalasabb meccs a döntő meccsei között. Én úgy érzem azért kb. 3 meccset elé tudnék rakni.

Az elején elnézést kért a Fodor Mátyásozést, meg a Nickel leedmondzonozásáért. Sőt még azt is meghallotta, hogy Eddy-nek becézik a skacot. Aztán megint mondta a hülyeségeit.

Na mindegy, most kikaptunk, de vasárnap minden eldől. Nagyon remélem, hogy a mi javunkra.

Csabesz!!
Ha nem tetszik az Atomic Boys, akkor ne foglalkozz vele, ilyenek vagyunk, és kész. Ennyi, nekem se tetszik a szolnoki B közép, de ez van. Szerintem engem kérdeznek meg utoljára, hogy hogyan is kellene szurkolni.

Atomic Boys!!!

Ha nyerünk vasárnap, márpedig miért ne nyernénk, akkor a végén bele kellene kezdeni egy fergeteges "Így mulatunk!!!"-ba. Aztán ez lehetne a mi saját nótánk, bár ezt is úgy loptuk.

Akkor hát győzzön a jobbik, vagy ha nem, akkor az ASE!!!

Hajrá ASE!!!

Előzmény: Artúr Doki (4573)
oilboys Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4575
Hi all!

Tegnap alkalmam volt élőben megtekinteni a döntő 4. meccsét Körmenden!

A hangulat nagyon tetszett, bár ez már régen messze van az ősi bajnoki döntőkétől...:-((

Artúr Doki!

Jó lenne ha objektíven értékelnél, ahogy ezt ti paksi intelligens hooligans-ok már kialakítottátok magatokról!
Mondjuk szerintem érdekes egy igazi szurkoló számára pl. a sportszerű tapsikálásotok.

EGYETLEN SAJÁT DALOTOK SINCS!!!( tudod ez idegesít, hogy erre veritek magatokat) Így dob, meg úgy sál, meg egyenintelligencia...MEG FAPAPUCS!!! ( Szolnokon azért nem a B-középben használják, és nem az adja a fő hangulatot)

Bocs, ha kissé elszálltam, de még bennem van a meccs hangulata...

Üdv: Vasárnap GYőzni Kell!

HAJRÁ KÖRMEND!!!

csabesz

Bocai Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4574
Gratula a Körmendnek, vasárnap már jobban fogja bénitani a tét a paksiakat.
Zsoldos tegnap a mérközés közvetítése után burkoltan célzott arra hogy nem marad Szombathelyen. De úgy tünik több kéröje is van, lehet hogy Fehérvárott köt ki. Csakúgy mint Lapov, akit már elkönyveltünk hogy tutira marad Szolnokon, lehet hogy mégis visszatér az Albába:( Kopter (Levett) megszerzésére állítólag nagyon elkötelezett a vezetés és már tettek is lépéseket az idehozatalára. Szóval semmi sem biztos:)
Előzmény: xGabi (4570)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4573
No akkor néhány keresetlen szó a 4. mjáccsról.
Hiányzott a plussz,amivel hozhattuk volna a győzelmet...tulajdonképpen megérdemelten nyerta a Körmend.Ennyi.

Inkább a körítésről fecserésznék egy keveset.
Gusztustalan volt.Az hogy a vendégszurkolókat dobálják és köpködik a karzatról az már teljesen mindenapos és gyakorlatilag fel sem tűnik a gyakorlott idelátogatóknak.
De hogy a játékosok hozzátartozóit köpdösik és ütlegelik?????Ez kultúrált?
Aztán a bűbájgombóc hazai szurkolók egy csoportja rátámad a meccs után a szurkolóik biztatását megköszönni igyekvő vendégjátékosokra...lökdösődés,köpködés ezúttal is.Bravó!
Azt hogy kint ismét támadni próbált a Devils egy csoportja,már meg sem említem...mondjuk a rendőröknek köszönhetően elmaradt a pankráció nagyobbik fele...
Érdekes: Pakson nem köpik le,nem inzultálják a vendégszurkolót,ha esetleg kellemetlensége akad,akkor azt javarészt önmagának köszönheti.
Ma azt akarták rajtunk számonkérni(leverni a port),hogy Pakson a rendőrök valakit(valakiket)elkalapáltak...általában ezt ki is kell érdemelni valamivel.
Azt hiszem jóval nagyobb balhé lett volna,ha nyerünk és megpróbálunk ünnepelni(esetleg pályára rohanni???...pezsgőt locsolni!?...húúú....levágni a hálót???...atyaisten!miket gondolok!)...majd inkább otthon.
Mindenesetre van olyan érzésem,hogy jókora botrány lóg a levegőben a vasárnapi meccsel kapcsolatban!Remélem nem valósul meg...

Hát ennyi így első nekifutásra...
HAJRÁ ASE!!!!

Előzmény: Artúr Doki (4572)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.06.14 0 0 4572
Csabesz!
Istállóról te jobb ha nem beszélsz,a ti kakasülőtökkel...jobban is fel lehetett volna újjítani ennyi léből...
Körítés:nem tudom mi jön át a tv közvetítésből,mert azt nem hinném hogy helyszíni tapasztalataid volnának.
Dobóverseny eddig mindíg volt(Körmenden és Pakson is)...
Egyébként elárulom Neked,hogy fapapucs(ha már ennyit lovagolsz a témán) nálatok is van...legalább 3-at láttam a legutóbbi igen jól sikerült szolnoki kirándulásunk alkalmával!
Pá!
Előzmény: oilboys (4564)
Adam-14 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4571
Pankár - ZTE ?????
Előzmény: jani0625 (4565)
xGabi Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4570
A "Kopter" - állítólag a nemsemmi súlypontja miatt - becenévre hallgató amerikai srácról terjengenek külöbféle pletykák a városban ; új igazolás ? Netalán már tudsz is valamit a közeljövő Olajáról ? :-)
Előzmény: Bocai (4558)
xGabi Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4568
"Némi pénzért nekik is lehetett volna orrcsonttörésük..."
Hogy azzal vádolod meg a játékosainkat,hogy a saját egyesületük rendezőit verik,az még hagyján,de a fenti mondat mindent el is árul rólad és a gondolkodásodról.No comment.

Gratulálok a Körmendnek az újabb egyenlítéshez!
Az ötödik meccsen ott kéne lenni Pakson :-))

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: Törölt nick (4550)
Tomas79 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4567
Sziasztok!
Én is tippelnék,az utolsó meccsre(maira!!!)
Körmend-ASE -3, 23/24
Üdv:Tomas
Hajrá ASE!!!
Akkor este megint kell menni a Bongóba!!!
Szurkoljatok helyettem is!!!
csaby1 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4566
Némó, ahogy gondolod.

Csak már látom mekkora búfelejtő bulit csináltok majd a sok pezsgőből, amit vasárnap nem bontotok fel.

Másik megoldás, hogy féláron eladod az összeset egy ASE drukkernek, aki majd véglocsolja a parkettet amúgy schumacheresen...

Hajrá ASE!!

Előzmény: némo (4562)
jani0625 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4565
Sziasztok!
tipp:
Körmend – Ase h4 25/24
Szerintem valszeg az Ase nyer.Nem látom valószínűnek hogy a Körmend feltámad idegenben.
Hírek:
Valszeg Albába megy a Zsoldos Bandi.Sajnos. Ugyanis a felesége Bp-n egy nagy cég vezetője és ezt nem akarja feladni, és így közelebb lesz hozzá. Annak ellenére hogy nagyon jól érezi magát és szívesen maradna.
Lacika:marad,Pankár:lehethogy Zte?,Alexe:lehethogy marad,sajna mert jobb lenne egy néger állat!,többiről még semmit se tudok.Úgy néz ki hogy egy 8 támogatóból álló csoport szívesen invesztálna óriási pénzeket a csapatba, igaz ez még csak pletyka.(Lehethogy csak álmodik a nyomor? )Na mára ennyit. sziasztok

HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oilboys Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4564
Artúr Doki!

Hát eltartott egy ideig...

No szóval komolyan, kissé hiányolom Pakson a döntőhöz méltó körítést - az istállótokról már nem is beszélve, bár ha nagyobb lenne,akkor meg ciki lenne a félház...-

A körítésen értem például dobóverseny, táncoslányok, pom-pom, meg ilyenek -Elismerem a FAPAPUCS az megvan nálatok, kár hogy idétlen...

ha megsértettelek, akkor bocs , tényleg csak érdeklődtem ezügyben..??!!

Üdv:csabesz

Előzmény: Artúr Doki (4548)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4563
Szasztok!

Megint lemaradtam pár hetet de hát a munka...

A tippem:
Körmend-ASE -7 20/26

Úgy láttam,hogy a paksiak kedden jobban akarták a győzelmet-igaz,hogy mindenképpen győzniük kellett...Nagyon ott kell lenni az Istiéknek ha ma nyerni akarnak!

Alakulgat itt Kaposváron egy szervezett szurkolói csoport ami már nagyon hiányzott.Holnap tartunk egy kisebb "összeröffenést" a Plaza-ban.Valószínű,hogy nevet is fogunk válaztani magunknak és megpróbáljuk szervezettebbé tenni a szurkolást és a meccsrejárást.A csapat vezetői is úgy döntöttek,hogy a jövőben komolyabban fogják a szurkolókkal tartani a kapcsolatot.

Alakulgat a csapat is csak még nagyon "fű alatt".Még mindenki csak találgat de nem tud senki semmi biztosat.De az biztos,hogy a Sutyi távozásával nagy veszteség érte a csapatot.
Ezúton is sok sikert neki!

Ennyit az itteni eseményekről-ha érdekelt valakit... :)

Pacsi

némo Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4562

Szia Csaby1!

Ha akarod én szívesen viszek neked Vas Népét, ugyanis mindenképpen kell vennem újságokat, hogy a kocsimban ne zörögjenek a körmendi csapatnak szánt pezsgős üvegek!:-))))

Előzmény: csaby1 (4560)
némo Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4561

Tippek:

Körmend-ASE +17 26/22

Paks-Körmend -6 24/29

Előzmény: belfera (4557)
csaby1 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4560
Hát ez nem fog segíteni. Nyugodtan gyere, majd megvédünk, ha atrocitás érne.

Meg különben is, mi lesz a Vas Népével, amit nekem hozol????

Ja igen, tudomásom szerint, ha ma nyerünk, akkor a dátum, vagyis június 13-a jövő évtől piros betűs ünnep. Sőt, hogy stílszerű legyek: vörös betűs.

Hajrá ASE!!!!

boran Creative Commons License 2002.06.13 0 0 4559
A tippek a mai meccsre:
Körmend-ASE +10 32/21

Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! Hejj! Hejj!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!