őőőőőőőőőőő, hát ennyi nem elég? erre nem jár pont? ez is tök véletlen volt soha nem jegyzek meg neveket, és ha meg is tudnám mondani az meg csak a google érdeme lenne, de utána nézek :)
most ez hogy lesz? akik otthon maradnak szilveszterkor azok itt buliznak? :D
na végre, ezt vártam, hogy végre feldobja valaki, hogy ha már nem is kell új oldal, vagy fórum, ez-az akkor lehet fejleszteni a meglévőket. a letöltéshez (amihez félek hozzá szólni- azért remélem nincs harag?) remek ötlet a meghívó, így csak olyan emberek használhatják akiket "ismerünk" egyébként ehhez a trúúúúúúú kjúros dologhoz: a szeretet megosztható. minél többet látsz, hallasz és tapasztalt az életből annál jobban fejlődik, csiszolódik a stílusod. én sem vagyok J.Lo rajongó, ennek ellenére van 2 száma amit nagyon szeretek, de ettől még nem hiszem, hogy titkolnom kellene egy ríl trúú kjóros elöl. egyrészt, mert ez az én izlésem, az én véleményem és felvállalom. másrészt, mert nem érdekel és nem célom megfelelni egy igazi cure-osnak. magamért szeretem.
na pedárda szegény bulizást!!! B.U.É.K.!! és ahogy Kapitány Főméltóságos Úrnak is mondtam: disz iz ö sztréndzs déj!
én se ismerlek, sose voltál nálunk, sose beszéltünk telefonon , sőt még a címedet sem tudom :))
Viszont üzenem Birdmadboynak, Gereblye pont egy olyan ember aki megtudná csinálni a fórumos cure honlapot, már ha erre ideje, energiája lenne és ha erre sokan megkérnék
én sem vagyok az, mert sok sok mást is szeretek, de abban igaza van a felvetőnek, hogy a csak a gyűjtés miatt betévedőket szanálni kell, mert sokan csak azért mennek ilyen helyekre, hogy legyen az adott együttesből csereanyaguk egy ritka Britney koncertért cserébe pl :D:D:D
szóval az ötlet nem rossz, de azért a megvalósítás érdekes kérdéseket vet fel... én is csak meg megjelenek itt, meg beírkálok, meg néha csinálok pár érdekességet, de tán ha egy ember ismer innen, na tán kettő is :)
Lehet,hogy rosszul fogalmaztam.Engem konkrétan nem a letöltés érdekel,meg nekem sincs különösebb bajom ezzel a fórummal,csak annyi,hogy nem a miénk. Szerintem mind a zenekar,mind mi,rajongók megérdemelnénk egy fasza honlapot.És valóban a COF tényleg abszolút naprakész,de nem magyar.És hogy ne csak folyton a Durannal példálózzak,a 69 Eyesnak is nagyon fain magyar lapja van.A depeche-mode.hu is egészen profi.Na mondjuk arról hiányolom a Fórumot.Vagy csak én nem találom? Ez a Trúú Cure dolog meg értelmetlen ma már.Én örülök,ha néha olyan emberbe botlok,aki hallotta már egyáltalán ezt a nevet. De mondjuk a régi dolgokról lehetne azért mesélni:DDD Akkor tényleg sok volt a divat.
Most megyek,és atomjaimra hullok. B.Ú.É.K mindenkinek!
Öreg vagyok, csúnya vagyok, ott voltam 89' -ben, de rengeteg más zenét is szeretek, melyben a Cure dobogós, de nem áll az első helyen..............szííívás nem lehetek "igazi" Cure -os.......
Lovecat -tel értek egyet, ez az egész úgy hülyeség, ahogy van! Nem lehet mérce semmi, aki úgy érzi, hogy szereti a zenéjüket az "Cure -os".............szerintem. Egyébként sem engedheti meg azt a luxust a magyar cure tábor, hogy szelektáljon! Jelzem ez a f@szság is "nem kívánom megnevezni" külföldi Cure forumról jött át, ahol engem is "bannoltak" mert nem illettem a képbe (nehezen dolgozták fel, hogy más zenét is hallgatok vagy nemtudom), aztán napig bombázotak az e-mail -jeikkel, hogy meggondolták magát regisztráljak újra (ezt nevezem határozottságnak)...........na azóta is regisztrálok.
Ez egy nagyon öreg és alapvetően jó fórum.................ami jó azt minek rontsuk el? Persze lehetnek más forumok is, de ne azzal a céllal, hogy innen átvándoroljanak az emberek.
nem szedem le a fejedet, csak rá akartam mutatni, hogy nem lehet megmondani ki cure-os és ki nem, mert mi lenne a döntő érv?
Ha vki nem hallott még a Cure-ról, akkor nem is menne be egy Cure buliba, mert honnét tudna róla ;) Ha pedig bemenne welcome és talán megkedveli a zenét, amit mi szeretünk...
A Klub hasonló mint ez a fórum (már ha lenne Klub), vannak törzstagok, akik ezer éve koptatják a klaviatúrát és vannak ifjú tagok, akik idetévedtek, itt ragadtak, és vannak csak olvasók, akik soha egy sort nem írtak még be, de naponta ránéznek a topicra...
Tehát a Klub is vegyes lenne: törzstagok, húzóemberek, ifjú titánok, és csendben megbúvók, akik nem szeretnének kilépni a névtelenségből, de a Cure sokat jelent nekik ...
Valahol el kell kezdeni megismerni a Cure-t, ha erre egy Klub, egy fórum ösztökéli az embert, mert jó volt a társaság, jó volt a zene akkor legyen ;)
Ne szedd le a fejemet, lécci! :( Úgy értettem, hogy úgy nem ismeri, hogy a zenekar történetét nagyjából, vagy a tagcseréket, szóval még csak névről sem ismerős neki az említett személy, szóval csak hallott róluk, de semmi több. Őrültség az alapján eldönteni, hogy hányszor volt koncerten, vagy mennyi reklikviája/a CURE-hoz fűződő akármilyen tárgya van, ugyanis ez -szerintem- anyagi lehetőségekhez van kötve. Sajnos én sem tehetem meg, hogy akárhány százezrekért repülőjegyet vegyek a világ másik oldalára, mert aktualite ott fognak koncertezni. Ha volna rá akárcsak egy minimális keretem, megtenném boldogan, de mivel nincs, így nem tudom. Hozzáteszem '89 én még a világon se voltam, tehát a bp.-i koncertehez nem tudok hozzászólni ilyen tekintetben. Elnézést, ha az előbbi véleményemmel megsértettem v.-kit, nem volt szándékos. én azt írtam le, amit gondoltam.
Ki dönti el ki trúú Cure-os? Mi a mérce? Egy kérdőív? A gyűjteménye nagysága? Életkora? Kinézete? Esetleg az, hogy mennyi koncerten vett részt? Vagy volt e a 89-es bp-i koncerten? Van e gyereke? stb....
Nem elég az, hogy szereti a Cure-t? hogy ismeri, meghallgatja? Cure klub meg egy zenés-táncos hely, ahol hallgatja az ember a zenét és bulizik, emberekkel ismerkedik, akiknek hasonló az érdeklődési köre.
Igen, én is így gondoltam, hogy csak olyanok, akik echte CURE rajongók (ilyen emberkék nem csak Budapesten vannak). Annak nincs sok értelme, ha úgy megy be v.-ki egy CURE klubba, hogy igazán nem ismeri az együttest, csak pár számát, és belecsöppen egy olyan környezetbe, ahol kenik-vágják a témát de rendesen, szóval csak kavarodás lesz a fejében mert fogalma sincs, miről folyik a beszélgetés. Ez felemásra sikeredett, de remélem értitek, mit akartam leírni. :)
gondolhatod, hogy én is azok táborát gyarapítanám akik inkább feltöltenek, mint le...
fórum lehetne jobb, szebb, de úgyse fofunk elmenni innét ;)) vagy mi is beírjuk ,hogy ne ezt használd, hanem a másikat ?
Cure klub - neten olvastam és a fő szempont az volt, hogy trúú cure-osok legyenek, mert nem csak attól Cure-os, mert ismeri őket, mert az semmi. CSAK Cure-osoknak és nem olyanoknak akik "meghallgatják", csak Cure-os arcokat keresnek,igazi személyiségeket...
Szerintem az a vidék, ahol egy kanyi ház sincs, csak szántóföldek meg bokrok meg fák meg mindenféle madarak (fácán, gólya, estébé), nem a falvak, vagy a kis/nagyvárosok, tanyák, pici települések, akármicsodák. Ez a 100% CURE club igazán ütős ötlet, megspékelném azzal, hogy több ún. "vidéki" leányklubbal (szintén CURE klubbok, csak kisebbek) is kapcsolatban állna ez a főklub, ami Budapesten lenne. Tudom, halál sok pénz kell hozzá, meg hely meg idő meg idegzet, meg igény (de az szerintem bőven van), és persze kapcsolatok, hogy a v.-ki ismer v.-kit, aki nagy góré, és x meg y dologban tud támogatást meg egyéb dolgokat nyújtani. Azért szerintem nem olyan döglött ötlet, nem?
Jó pár oldal létezik,de egyik sem az igazi sajnos.Remélem senkitsem sértek meg ezzel.A letöltés pedig ilyen.Egyesek felraknak,mások levesznek.Én személy szerint többet töltenék fel,mint le,de nem zavarna.És ha lenne egy jó fórum,akkor ezt kevesen használnák.Azért lehetne ennél jobb fórumot is csinálni,ahol nem kéne folyamatosan a mondandó eléírni,hogy "OFF". Hogy jön ide ez a Budapest-Vidék ellentét?Ez hülyeség...
a fórumról nem fogunk átmenni szvsz, már volt ilyen próbálkozás és rendre behaltak.
letöltés weboldalról - ilyen próbálkozás is volt smsweb fizetős brrr - szerencsére hamar véget ért
ide is felszoktunk pakolni linket, csak az a gond, hogy ez megint egyoldalú lenne, 2-3 felpakolna 25 másik leszedné és utána mehetne a miért nem flac, miért mp3, milyen a minősége, milyen a borító, nem tudsz jobbat, stb....
esetleg budapest központú rajongói club, csak trúú cure-osoknak, ilyet is olvastam már....
Ma már jöhet,hogy ki mit kíván jövőre,igaz? Rengeteg jó lemez fog megjelenni 2007-ben,talán Cure is,úgyhogy ebbe most nem is mennék bele. Az egyéni céljaim senkit nem érdekelnek,ezt is mellőzném most. Viszont,talán nem egyedül reménykedem abban,hogy végre sikerül létrehozni,egy fasza MAGYAR Cure honlapot.Fórummal,aktuális hírekkel,letöltésekkel.A Duranosoké akár etalon is lehet.Én maximum anyagilag,meg koncertfelvételekkel tudom támogatni a dolgot,de azt nagyon szívesen.Aki ért az ilyesmihez,és hasonlóan érez,az iwiwen,mailen,telefonon elér.