Keresés

Részletes keresés

boran Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4914
Aki esetleg nem látta volna az említett műsort, szombaton este megismétlik 22 órakor. (Az a valaki korongos gyerek egyébiránt az a Vas János volt akit 32.-ként!!!!!(2. kör 2.-ként) draftolt a Dallas Star) Azért ezt illene tudni egy sportszerető kocsmásnak! Bocs az off-ért!
De tény, hogy eléggé megilletődötten viselkedett az Isti. De majd hozzás fog szokni a nyilatkozatokhoz.
Előzmény: Olaj az Isten (4913)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4913
Csá Gabci!

Ja, beszéltem tegnap Avassal, és ugyanezt mondtam neki. Mármint hogy kiköpött Vuki! Tegnap láttátok Németh Istit a Sport1-en? Putesszal vendégszerepelt úgy 20 perc erejéig, de valami korongos gyerek is meg volt hívva, szóval jó ha feleződött a rá szánt idő. Mindenesetre mutattak frankó bejátszásokat a Trevisoról, Isti nyilatkozta, hogy nem vonzódik az NBA-hez, kicsit meg volt szeppenve véleményem szerint, nyilván nincs még olyan nagy rutinja az interjúkban...Szerencsésnek mondható az, aki jártas már a riporterkedésben, szereplésben, objektív tudósításokban ..Khm, khm...:)))

Hajrá Isti hajrá Olaj!
Már csak 79-et kell aludni,és kezdődik az alapszakasz. :))

Előzmény: Gabci456 (4912)
Gabci456 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4912
Sziasztok.

Lehet, hogy csak én látok rémeket, de ez a Glisovics gyerek kiköpött Vuki!!! Ajjajjajjajj.

Hajrá Piros-Feketék!

Előzmény: Avass (4889)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4911

Na ma már én is utána kérdezek az informátoraimnál, mert ez már nem állapot ekkora létbizonytalanságban élni...
Ha játszik fekete nálunk akkor legalább nem lesz annyi huhogás. Úgyhogy a fehérváriak is örülhetnek. Majd Lapovnak kiabáljuk, hogy Fuck you Croatian fuck you!!! :)))) (szerbül mától kezdve nem beszélünk - In memoriam Ognjen Vukicsevics)

Írjatok átigazolási infokat! Azonnal! Sokat!

Előzmény: olajka91 (4910)
olajka91 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4910
Olaj az isten!
Ő mondta nekem személyesen,1-3 posztig bevethető.A másik paliról eddig még nem is hallott.Ki lehet a hunyó?Ha tudok valami újat jelentkezem.A lett gyerekkel tárgyalnak,de még nincs semmi konkrétum.
HAJRÁ OLAJ FOREVER!
Előzmény: Olaj az Isten (4909)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4909
Olajka!

Honnan értesültél erről a fekete fiúról? Ő egyes vagy kettes? Ez az a bizonyos irányító akit Rasid is emlegetett? És akkor most mi a helyzet a centerünkkel? Van vagy nincs? Ha Tóth Zoli nem tud Róla akkor val.szín. hogy nincs, nem?...

Üdv.

Előzmény: olajka91 (4907)
sarkat5 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4908
Új légiós a Klíma-Vill-nél

Az amerikai Aaron Rich bedobóként szerepel majd

Kaposvár

Az Egyesült Államok Egyetemi bajnokságában érdekelt MSU Bobcats csapatából szerződtetett kosárlabdázót a Kaposvári Klíma-Vill KK. A 23 éves bedobó egy évre kötelezte el magát a somogyiakhoz.
Aaron Rich 1979 augusztus 13-án született, 199 cm magas, közel 100 kiló. Középiskolai pályafutása alkalmával 14 pont, hat lepattanós átlaggal büszkélkedhetett, két alkalommal választották a legértékesebb kosárlabdázónak, és állami válogatott is volt. Egyetemi éveit 1998-ban a Montana State-n kezdte. A 90-es évek egyedüli újoncaként büszkélkedhetett azzal, hogy azonnal kezdőként vették számításba az MSU Bobcats-nél. Az utolsó egyetemi bajnoki évben mind a harminc mérkőzésen szerepelt az együttesben, valahányszor kezdőként. Itt 11 pontos átlagot ért el, 51,4 százalékkal. A hárompontos kosarakat 30,1 százalékkal, a büntetőket 81 százalékkal dobta. Mérkőzésenként 4,5 lepattanót szerzett, egyszer blokkolt, volt 2,3 asszisztja és 1,5 szerzett labdája is.

A Big Sky Tour januári döntőjében 12 pontot, és nyolc lepattanót ért el. Csapatában a harmadik legjobb lepattanózó, a negyedik legjobb gólpasszadó és az ötödik labdaszerző volt.

A dél-dakotai Aberdeenből származó kosárlabdázó kilencedik kerettag, tehát már csak egyetlen hely kiadó a 2002/2003-as bajnoki szezonra készülő csapatban. Egy, négyes posztos, szintén amerikai center szerződtetése várható még a jövő héten.

A csapat július 22-én kezdi a felkészülést a következő bajnoki szezonra, mivel a pontvadászat egy héttel előbb szeptember 28-án kezdődik.

olajka91 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4907
Cső Gabi!
Nemrég beszéltem Tóth Zolival és ő nem tud róla semmit,sport se ír róla.Én nagyon furcsállom az esetet, már nem tudom eldönteni ki a hülye.De viszont van helyette egy jó hirem.Leigazolta az Olaj (amerikai néger kosaras) Kip Stone-t.Ő tavaly a lett ligába játszott nem is rosszul.A ventsplis csapatával bajnok lett.Indultak még a NEBL-ben (Észak Europai Liga)ahol ő 16.5 pontos és 4.3 lepattanó+3.3 gólpassz átlagot produkált,ami nem rossz.Vannak még információim egy másik lett ligába játszó kosarasról ,de amig nem biztos nem írok róla csak annyit ,hogy tagja a lett válogatottnak.Rasid folyamatosan keresgél, remélem sikeres lesz!
Hajrá olaj forever!
Üdv:Objektiv rostásnak+sporttársnak fehérvárra!
Köszi az infokat.
Előzmény: xGabi (4906)
xGabi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4906
Köszönöm a helyreigazítást,a végén még félrevezetem itt a népet :-))
Azt hogy érted,hogy Tóth Zoli nem tud róla ? Ha valakinek akkor neki csak tudnia kellene,ki és mikor igazol hozzánk,hiszen ő és dr. Nyerges írják alá a szerződéseket...Egyébként már megírta az eurobasket is,ezért szerintem valószínűleg nem kamu.
Holnaptól kéthetes holidayt tartok,ebből kifolyólag nem várható a fel-felbukkanásom errefelé,de addig is mindenkinek jó találgatásokat és sok-sok átigazolási pletykát kívánok!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: olajka91 (4895)
Fishtax Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4905
Figyelem!
Szavazni meg itt lehet!

fish

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4903
Szasztok!

Hát azok alapján amit leírtatok, és persze ha minden klappol én meg merem kockáztatni,hogy az Albacomppal mint komoly bajnokesélyes csapatok egyikével kell számolnunk...Jesus, miket írok, hess elvetélt gondolat, mik jutnak nekem az eszembe????:)))

A Moseley statisztikái valóban kecsegtetőek, a török bajnokság tényleg nagyon erős, szóval nem tűnik rossz szerzeménynek. Bár csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Reggie Elliott nevű bedobónkat is azzal a tudattal hoztuk ide, hogy egy időben járt egyetemre bizonyos Allen Iversonnal, aki mögött(Iverson első lett) az egyik bajnoki szezonban hetedikként végzett a dobóversenyben...

Bár ha szakértők is azt mondják (sporttárs?:)), hogy jobb mint a tavalyi Williams, akkor valóban nagy igazolásnak tűnhet. Főleg, ha emberi tényezőkben is túlmutat majd rajta, amit egy percig sem kétlek.

A bosnyák centert már alig várom, hogy láthassam a pályán, a mutatói nem rosszak, és én úgy tudom, hogy a csapatok sem ahol megfordult...Puding próbája az evés...Mindenesetre ha kipontozzák róla Lapovot és hogy dob 25 pontot miközben Bojan alig, akkor én már nagyon boldog leszek...Álom, álom...

na hajrá olaj
és magyar kosárlabda (még majdnem 3 hónap a startig, az nagyon sok)

Előzmény: Kis_Joe (4901)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4901
4900
csaby1 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4900
Ha ezek a fiúk ilyen királyok, mint amiket írtok, akkor egész erős lesz az Alba. Én úgy látom, hogy kellene az ASE-ba a Nickel.

Hajrá ASE!!

Ja és sok sikert Gulyás Robinak. Remélem hazajöhet a válogatottba.

Előzmény: Törölt nick (4894)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4899
Sziasztok!

rostas ez az utolsó mondat... :o)))

Nálunk is nagy a csend,igaz a pletykák azért repkednek itt is rendesen!
Arról suttognak mostanában,hogy két fehér amerikaitt szeretnénk igazolni a 2-es 3-as posztra és nagyon megoszlanak a vélemények róluk.Neveket nem tudok.A kaposváriak nagy álma,hogy újra összeáll a Halimic-Nunnery bedobókettős elég reménytelennek tűnik. :o(
De ezek is csak pletykák és még akármi lehet.A csapatnál az az elv,hogy csak akkor hoznak nyilvánosságra valamit ha már vannak szerződések.

kaposkosar.hu - ha van valami akkor itt megtalál6játok.

Pacsi

u.i:Mik a hírek a topickosárról?

Előzmény: Törölt nick (4898)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4897
Köszi az infókat. Végre jó híreket hallunk a csapatról. Reméljük a pályán is jók leszünk.

Hajrá Alba!

Előzmény: Törölt nick (4885)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4896
Gratulálok a Robinak, sok sikert neki!
Előzmény: Törölt nick (4884)
olajka91 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4895
Gabi!
Amit irtál ,csak részben fedi a valóságot valószinű figyelmetlen voltál.Az állitólag új szerzemény meccsenként 6.3pont és 2.5 lepattanó a tavalyi Saporta Kupa 4 meccsén volt.Az idei áttlaga 19.1 pont amivel 5.a listán ill.7.6 lepattanó amivel 3.az összesítésben.A többi rendben.Az eurobasket honlapján megtalálod jobb alsó sarokba a statisztikáknál.
Azért HAJRÁ OLAJ forever!
Nekem egy kicsit furcsa ,Hogy Tóth Zoltán nem tud róla semmit+origon kivül semmi sem írta meg!
Előzmény: xGabi (4891)
némo Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4892

Sziasztok!

Idézet a mai Vas Népéből

" Erkölcsi elégtétel a döntőért.
Az ötödik Paks-Körmend meccs ellenőre elismerte hibáját.

A kosárlabda-bajnoki döntő ötödik meccsének játékvezetői ellenőre, Szaniszló Sándor a találkozóról írt jelentésében elismerte, hibázott, amikor 70:70-es állásnál nem bírálta felül a támadóidőt újra indító 24mp kezelőt. " Sajnálom, ha ezzel a működésemmel nem segítettem megfelelően a játékvezetők és ezzel közvetve a Férfi Liga valamint az MKOSZ munkáját" zárja ellenőri jelentését Szaniszló Sándor. A 70:70-es állásnál a 40.percben történtekről a következőket írja. " A hazai csapat alapvonali bedobását követően dobási kísérlet volt. Hogy a labda érte-e a gyűrűt, vagy nem, arról is megoszlanak - hangsúlyozni szeretném, utólag is - a vélemények, de én úgy láttam, hogy nem. Aztán a földre kerülő labda piros mezes - tehát vendégcsapat játékosai között pattog, akik többször is hozzáérnek, kvázi egymásnak adogatják, a 24mp mérő kezelője pedig új támadási idő mérését kezdte el. Ezt követően hazai játékos szerezte meg a labdát, majd két átadás után sikeres hárompontos következett. Azt gondolom, abban a miliőben a pályán történtek, az időmérő és a 24mp kezelője addigi ténykedése nem indokolta a szándékos félrevezetést, és én is birtoklást érzékeltem - utólag felvétel alapján bebizonyosodott, hogy helytelenül."
Hát ennyi a jelentés, amely ha nem is változtatja meg a megváltoztathatatlant, arra talán jó, hogy erkölcsi elégtételt nyújtson a körmendi játékosok, vezetők, szurkolók számára.
Végül arról, hogy szurkolók 5. meccsen tapasztalt trágár bekiabálásai miatt a szövetség 50.000,ft-ra büntette a Marc-Körmendet."

No Comment!!!

Üdv. Zotya

xGabi Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4891
Rövid szünet után ismét jelenkezem!Először is köszönöm Csabesznak a beszámolót az új szerzeményünkről,az infóid segítségével turkáltam egy keveset a bosnyák játékos múltjáról.Lássuk hát ezt!
Az utóbbi tavaszt a bosnyák bajnokság harmadik helyezett csapatánál,a Borac Nektar Banja Lukánál játszotta végig,meccsenként 6.3 pontot dobott és 2.5 lepattanót szedett,amiből arra lehet következtetni,hogy inkább csereként számítottak rá.Az ősszel Belgiumban kosarazott a Csabesz által is említett egyletnél,de erről sajnos nincsenek bővebb információim. 2001/2002 : BKK Kumanovo,Macedónia ; meccsenként 20.5 pont és 10.5 lepattanó.Előző idényben ugyanitt 20.8 pont és 9.9 lepattanó meccsenként.Az eurobasket elemzője "mozgékony,jól dobó center" - ként jellemzi.Látatlanban jobb ha inkább semmit sem bocsátunk előre ; a vak is azt mondta,hogy majd meglátjuk - szokták volt mondani :-)) Így én is csak akkor alkotok véleményt,ha vizuális élményem volt a sráccal kapcsolatban (értsd : láttam játszani)!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: oilboys (4887)
lomu Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4890
96-86-ra kikaptunk a negyedik meccsen!
Avass Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4889
...namost. Megpróbálok egy képet beszúrni a Glisovics gyerekről (nadddon aranyos). Remélem sikerül...

Avass

Avass Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4888
Szevasz Oilboys
Hogy tudja-e, ez majd eldől, mindenesetre k*** nehéz dolga lesz, ha feledtetni akarja Bojant.
Az eddigi csapatai azért nem igazán világverő egyletek, értem ezalatt, hogy tudtommal egyik sem tartozik az ottani elittbe - ha tévednék, plíz javítsatok ki, én lennék a legboldogabb!
A másik dolog: 29 éves kora ellenére elég sok egyesületet megjárt. Ez két dolgot jelenthet:
1. Annyira kapós, hogy a klubbok egymással versengve próbálják megszerezni.
2. Odaszerződik egy egylethez, és záros határidőn belül kiderül, hogy ügyesen vágták össze a bemutatkozó videokazettáját.

Igazságtalan lennék, ha így láttatlanban lehúznám a srácot, nem is teszem, különben is: bízom Raska szakértelmében, különösen, hogy centerről van szó (remélem azért megkérdezték...).

Előzmény: oilboys (4887)
oilboys Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4887

Bosnyák centert igazolt a Szolnok

2002. július 9., kedd, 16:08

Miután nem sikerült az éremszerzés, döntő lépésre szánta el magát a Szolnok férfikosárlabda-együttese. A bajnokság végén minden légióst elbocsátott a vezetőség, helyükre elsőként, Nikola Glisovic személyében egy 209 cm magas bosnyák center érkezett a Tisza partjára.

A gyengébb bajnoki szereplést követően nemcsak Goran Miljkovic vezetőedzőtől vált meg a Szolnok férfikosárlabda-együttese, de nem hosszabbított szerződést három légiósával, Maljkoviccsal, Lapovval és Vukicseviccsel sem. A Magyar Kupa-győztes gárda előbb edzőként szerződtette az egykori aranycsapat kitűnőségét, Rasid Abeljanovot, majd megkezdte a keresést a nemzetközi piacon.
Orosz, Mérész, Szarvas, Cziczás, Trepák, Rusznák és Pavlovics szerződése nem járt le, így ők maradtak. Első légiósként egy bosnyák center, Nikola Glisovic érkezett. A 209 centiméter magas, 102 kg testsúlyú, 29 éves kosaras évekig a jugoszláv bajnokságban edződött, szerepelt a BFC Beocin, a Vojvodina és a Lovcen Cetinje együttesében is. 1999-től 2000 decemberéig a macedón Kumanovót erősítette, ekkor szerződtette a belga Telindus Leuven. Tavaly január óta Boszniában, a Borac Nektar Banja Luka gárdájában kosarazott.

Szerintetek tudja pótolni Bojant??

Üdv, és persze HAJRÁ OLAJ!

oilboys Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4886
Azért a fváriak csak nem bírták ki, hogy ne legyen egy David-jük..:-)))
sarkat5 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4883
Na, akkor mától végre publikus is, amit már napok óta sejtett fél Fehérvár:
David Moseley az Albacompban!
A srác 25 éves, a Galatasaray-ban szerepelt tavaly. 193 cm, 90 kg.
Állítólag az NBA drafton csak egy sérülés akadályozta meg a csapathoz jutását annak idején...
Minden "szakértő" azt mondja, jobb lesz, mint Damon...

Előzmény: Olaj az Isten (4882)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4882
"a hírek szerint nagyobb durranás mint DWill volt... "

Ne fenyegess...:))))

Előzmény: muybien (4881)
muybien Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4881
néger lesz... és a hírek szerint nagyobb durranás mint DWill volt... reméljük a legjobbakat:)) az előző csapata mindenesetre nem rossz:)))))))
Előzmény: Törölt nick (4879)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4880
Esküszöm fehéret akartam írni nem feketét, csak éppen egy néger lánnyal beszélgetek közben (jé, ez is ember? A banánt elfogadja azért...), de nem érti miért mondom, hogy U-U-U-U. Majd leviszem Szolnokra tájékozódni egy kicsit...:)))

Greent meg már akkor sem értettem, hogy miért vitték Fehérvárra...Ha esetleg Szolnokra került volna, én biztos, hogy túl lennék már három infarktuson az Atlanti-Óceán vihar alatti hullámzásához hasonlítható teljesítménye miatt...Különben az alsóházi rájátszásban elég jól eldobáltak Reggie "iszonyatos nagy talentum" Elliottal Szegeden, de hát ugye B-s csapatoknál a védekezés sincs ott a toppon...(ld: Walke Karcsi 25 pontjai a Sopronban...azelőtt Szolnokon meg a standard 5 pont. Ja, elfelejtettem, a környezet...:))))

Előzmény: Törölt nick (4879)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4878
Ja, azt én is hallottam, hogy Williams és a nagy visszatérő Blanks is már Szolnokon van, és előrehaladott tárgyalások folynak Shannonnal (őt a szolnoki B-közép külön kérésére szeretnének megkaparintani :)). Hallani, hogy a rasszista elemek kiszűrése érdekében a jövő szezonra beépítenek három afro-amerikai fiút is a B-közép törszgárdába ezzel mitegy biztosítva a kellő kiegyensúlyozottságot.

Na de ki ez a király bedobó néger? Vagy még abszolút top-top 7pecsétes secret? Hú, de kiváncsi lettem...:)

Előzmény: Törölt nick (4877)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4876
Muresan a campben?

Michael Hart Fehérváron. A "paraméterei nem rosszak", bár az osztrák bajnokság én úgy tudom nem túl acélos. Az Albacomp elégedett lehet a leigazolásával? Egyáltalán Fehérváron van már?

Előzmény: muybien (4875)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!