Avass,
Nem ugrunk el ebbe a campbe (kempbe) szombaton vagy vasárnap? Bár holnap haza kell mennem, de a hétvége valamelyik napján igazán felnézhetnénk...Mondjuk vasárnap...És majd megkeresvén Nyergest rendkívűl hasznos szakmai tanácsokkal láthatnánk el, hiszen a hozzánk hasonló éles szemű szakértőket mindenhol szívesen fogadják. :)))
Feltéve persze, hogy vasárnap is tart még a muri...Na, ha van kedved, vagy másnak van kedve, szóljon...
Egyébként valamelyest örülök is Lapov Fehérvárra szerződésének, mert így legalább úgymond objektív képet kaphatunk a bírói tevékenységről. Köztudott, hogy Lapov idegbeteggé avanzsált az utóbbi időben a szerinte sokszor alaptalan bírói ítéletek miatt. Értsd ezalatt, hogy befújtak neki mindent védekezésben, amit ő nem úgy gondolt, és támadásban is sokszor (állandóan) reklamált (hisztizett) a megtorlatlan faultok miatt. Ha ez a folyamatos idegeskedés alábbhagy Fehérvárott, az ugye két dologra lesz visszavezethető :
1. Lapovnak számomra ismeretlen okokból csak Szolnokon fújtak hülyeségeket, amit sokmindennel lehet magyarázni, mindenki tegye meg érzelmi hovatartozása szerint
2. Bojan a nyáron tudathasadásos állapotba kerülve katartikus felismerésként éli meg eddigi negatív hozzáállását, amit a jövő évi szezon kezdetétől már egyáltalán nem kíván beépíteni ars poeticájába, vagyis szelíd kisbárány (korábbi önmagához képest már mindenféle változás csak javuló tendenciát mutathat) módjára veszi tudomásul a korábban halálra szidott bírók ítéleteit...Feltéve, ha valóban hasonló számban lesznek Albásként is kétes ítéletei...
Azért nem semmi ez az ujabb story a bunkó körmendi szurkolókról. A huhogás meg a mocskos csalók szerintem nem ugyanaz a kategória! A Szolnok vajon mennyit fizethetettt ebben a szezonban?????
A Medgyessyt vagy az Orbánt nyugodtan lehet szidni szemt?l szembe, a biró-sporikat egyáltalán nem! Végülis a hibájuk mindössze a bajnoki cimet döntötte el, de még az se kiabálhatom hogy Mocskos csalók?? Ez van...
Sporttárs!
Mi a szezonban töbször is kiabáltuk a biróknak, hogy Szép volt fiúk!, de pénznyereményröl nem tudok :))))
Szevasztok Kocsmatársak!
Egy kis hír Németh Istiről.
Holnap az olasz sajtó is megismerheti a magyar bajnokság legértékesebb játékosát, akit 3 szezonra szerződtett az olasz bajnok Benetton Treviso.
Hiányozni fog nekünk, de sok sikert Isti!!!!
Sziasztok
Újra itt, az élők sorában.
OlajAzIsten, kérdésedre ("Mi van már a csapatunkkal??? ") a válasz, remélem hamarosan megválaszolódik. Mármint, azt remélem, hogy erre a bizonyos kempre (sportárs után) várnak/vártak igen tisztelt sportvezetőink, majd innen válogatunk özön légióst.
A másik lehetséges alternatíva, ami fel sem merül ötletként, hiszen annyira képtelen fikció :-))): talán nincs lóvé, vagy ötlet, hogy kit is hozzunk. Az olajjal kapcsolatban álló játékosügynök(ök) mostanában nem brillíroztak, Parker óta nem hoztak ide egy igazán kiemelkedő légióst (Bojan papát is úgymond az Albának köszönhetjük! :-))
Más. Sporttárs segíthetek? Egy meg nem nevezett, és mégkevésbé megerősített forrásból azt hallottam, hogy Báder Marcit egy fehérvári felfedezésű légióssal pótolták, aki az elmúlt két évet az "ősi ellenségnél" töltötte. (aki ebből nem találta ki, hogy kiről is lehet szó, az büntetésből gyorsan kezdjen neki az összes eddigi hozzászólás végigolvasásához!!!)
Tegnap cseréltem le a kocsimat, és amikor elhoztam, akkor mondták, hogy a kis Corsa a Zacsi feleségéé volt. Eddig is tetszett a kocsi, de most mégjobban tetszik.
Ja, és találtam benne egy '99-2000-es szezonra szóló Matáv Pécs bérletet.....
No,mivel ma nagyon ráérek, elolvastam egészen februártól a hozzászólásokat. Val.szín nem szükséges most elkezdenünk egymás f.....szop.., de igényesenek találom a topicot (remélem én sem fogom lehúzni). Szóval úgy láttam, hogy kardinális téma volt a szurkolói magatartás. Ha érdekel valakit, becopyzom ide egy korábban másik fórumon írt hozzászólásomat. Előrebocsátom, hogy teljesen egyedi esetnek tartom, messzemenő következtetéseket egyáltalán ne vonjatok le belőle! Ja, és totál szubjektív!
"Nagyon régen szurkolok az Olajnak, és a fehérváriak nagyon régen csűrhéznek minket a nem megfelelő szurkolói attitűd miatt. Igen, előfordulhat, hogy bizonyos játékosokat (pl. idén Williamset -aki nem messze tőlem- szánt szándékkal direkt leütött egy rendezőt,mivel nem bírta tovább cérnával a meccs végén) kiszúrnak maguknak a szurkolóink, és az kap hideget és meleget, mégis ha a csűrhe kifejezést használjuk, akkor ez eszembe juttatja a Manchester Un. szurkolócsapatát, akik a nem is olyan rég még futballhulliganizmustól rettegő Angliában hosszasan skandálták a "mother fucker" rigmust valamely jogtalannak vélt bírói ítélet vagy inkorrekt szabálytalankodás után. A Man. Un. pár éve BL-t nyert, ami legrangosabb kupák egyike, szóval nyugodtan nevezhetjük a sport(ág)ban most is meglévő jelenségnek az ellenfél játékosának szidalmazását vagy a bíró pocskondiázását. Vagy elég csak az NBA-t említeni, ahol pl. a tegnapi Sacramento - L.A. meccsen amikor egy Lakers játékos a nézők közé esett, rögtön a fülébe ordítoztak-gondolom nem azt mondták, hogy így tovább Kobe vagy így tovább Shaw. Bérletes helyen ülök, ott ültem az ötödik mindent eldöntő Olaj-Albacomp meccsen is, pont a fehérvári szurkolók alatt. Megint a csűrhézés jut eszembe, de van itt valami, ami mellet nem tudok elmenni szó nélkül: a meccs végefelé, az utolsó negyedben egyre feszültebb lett a hangulat. Én nem nagyon szoktam ugrálni, általában ülve szurkolom végig a meccseket, és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami placcsan a hátamon. Megfordultam, és akkor már a homlokomra meg az arcomra érkezett a méretes köpet. Ez a fehérvári akció csak erősödött a meccs végéig, a mellettem ülők is kaptak rendesen. A vereséget nem könnyű elviselni, de akkor még éppen ti álltatok nyerésre."
Tényleg, 9es mezben játszik?? Vagy 18-asban?
Esetleg 27,36,45,...
Vukin csak azért csodálkoztam, mert világosan megmondta, hogy ő többet szerény kis országunk határait át nem lépi még egyszer...Bár nem ez volt az egyetlen csúsztatása
Ezen a campen nem csak magyarországi csapatról ábrándozók szereplenke. S?t.. Európa managereinek nagy része itt van, ?k els?sorban Ny-Európába szeretnének menni. Egyébként tudtommal bárki ingyen megnézheti a meccseket!
Más:
Nem tudom ki vette észre, de ma Kornél napja van.
Innen a messzi távolból kivánok az "isteni" Kofinak Boldog Névnapot! Megkérdezném t?le, milyen felvenni a magyar válogatott mezét.
Avass, Szasza mégsem lesz kezdő az első tíz meccsen, ő maga mondta, úgyhogy a volt barátnőjének majd jól beépítem az arcát :))))
Viszont Rusznák helyet kapott a kezdő ötösben, Rasid hallatlan nagy tehetségnek tartja, különösen a mozgáskordinációs képessége ragadta meg. Állítólag Antione Walkert is visszautasították miatta, aki Zsolti mögött viszont már nem akart cserepados lenni...Pedig Walker jött volna :0000000000000))))))))))))
Mi van már a csapatunkkal??? 3 hét múlva kezdődnek az edzések, de én még semmit nem hallottam, holott a többi csapat már javában építkezik...
Igazabol en nem vagyok valami nagy kosarlabdaszurkolo,mondjuk a szabalyokat nagyjabol tudom,de aki jobban szereti az a neten termeszetesen tudja kovetni az otthoni esemenyeket.Azt sem tudom,hogy az uj-zelandiak milyen szinten vannak,de csak sikerul gyoznunk!?
A kaposvári szerint meg 80-as,meg szerintem is:-)
Mindegy, ezen nem veszünk össze!
Egyébként ma (tegnap?) elutazott a magyar "válogatott" Új-Zélandra edzőtáborozni!
Az eddigi igazolásoknak (Bencze, Polster) megfelelően újra ismerős arc fogja várhatóan betölteni a center posztot a ZTE-ben, a 2 jelölt: Sejo Bukva, akivel a hírek szerint a Debrecen csapata is tárgyal; valamint a jugoszláv bajnok Buducsnoszt Podgorica Euroligás játékosa, a 2 évvel ezelőtti bajnokság egyik legjobb légiós centere Dragan Cseranics, aki egyébként igen kapós a nemzetközi piacon is.
Az edző Nikola Lazics marad, fiatal magyarok is érkezhetnek még.