G_E_R_Y, Kwest & Co. !
Némoval beszéltem tegnap, szerdán tartanánk egy megbeszélést, amin a hétvégi gyakorlást is megbeszéljük a helyszín miatt! mindenképpen jelentkezzetek a Némo által megadott telefonszámon, vagy akár itt a DK-ban!!
Üdv: Boran
Hello-hallo!
Üdv a népeknek...
Gyorsan firkantok pár sort két nyaralás közt.
kedden ismét zúgott Pakson a rasszista "egyszerűen szerbek vagytok!"-kórus,mégpedig abból az apropóból,hogy óriási hangulatú Boban Markovic Orkestar koncert volt városunkban.
Néhány szurkoló még nem ünnepelte ki magát Június 16.-a óta,azóta is tart a dáridó...
Néhány szurkolónk szurkolási és egyébb továbbképzésen vett részt tegnap Siófokon a újpest-Zte Szuperkupadöntő alkalmából.
Tényleg,miért nincs szuperKupa kosárlabdában?????
A közelgő TopikKosármeetinghez minden résztvevőnek jó szorakozást és sérülésmentes időtöltést kívánok!
Ha sikerül kilábalnom egy kellemetlen vírusfertőzésből, akkor jövő kedden elutazom nyaralni, ezért már most megosztanám Veled a követendő alaptaktikát.
1. A feldobásnál elhozzuk a labdát, ebből szerzünk egy gyors kosarat, aztán már csak ki kell bekkelni a hátralévő időt. Ezzel szerintem még a szerb stílus képviselőit is meglephetjük. :-))
2. Ha ez nem jön be, akkor a lényeg, hogy mindig gólig játsszunk.
3. Ha ez sem sikerülne, akkor annyiban változik a taktika, hogy arra megyünk rá, hogy több kosarat szerezzünk az ellenfélnél.
Röviden ennyi. :-))
Éljen! Belfera ismét aktív!!!! Üdv az élők között!
Aztán vigyázz, nehogy megsérülj abban a nagy pénzkeresésben! :) Azért számítunk a szakmai tanácsaidra, amit még az elején megígértél!
Szia Isiah T.
Most akartam Neked küldeni egy emílt a tel. számommal, amikor a címedből rájöttem, hogy mi elég régen (általános isk.!) ismerjük egymást!!!! Nekem nincs meg a számod, azonnal küldöm az enyémet abba' az emilbe, amit már el akartam küldeni. Ha megkaptad, én is kérem vissza a Te számod (hívj fel)!!!
Az addig oké, hogy általában 3, de amit felsoroltál, az már négy! A tendenciában viszont egyetértünk. Valóban _sajnos_!
(Van a honlapod reklámozásának egy szolidabb módja: sokan csinálják úgy, hogy a hozzászólás végére biggyesztett aláírásukat csinálják meg olyan linknek, ami a honlapra mutat, vagy utána írják ki, és akkor mindjárt nem böki a csőrömet. Vhogy így: spa4, esetleg így: spa4 - freeportal.hu/ztekk )
Dehogy, nem kell hoznod, kapni olyat a Bongóban is! :-)
belfera, dehogy neheztelünk rád, de azért kész szerencséd, hogy nem jössz! :-))) Ha mégis jössz, akkor viszont visszahozhatnád a várostáblát! Vagy küldd el a többiekkel! :-))
Én azt hallottam hogy hollóházi porcelán tányérkészletet is kapott, a tanyérok aljára pedig ezt festették kézzel: "mé nem fújsz má???" Minden meccs elött ö mosogat otthon:-)
A döntő óta nem volt lelkierőm hozzászólni, de most már úgy érzem, hogy újra be tudok kapcsolódni a társalgásba.
Ahogy némó már jelezte, legnagyobb sajnálatomra nem tudok résztvenni az augusztus eleji dzsemborin. :-(((((((((((((((( Főleg a szombat esti rendezvény miatt vagyok szomorú.
Előre is jó mozgást és jó szórakozást minden résztvevőnek!
Arra kérek mindenkit, hogy szorgalmasan kattogtassa a fényképezőgépét -képekkel is alá lehessen támasztani az írásbeli beszámolókat.
És ha már szóbakerültek különféle italmeghívások, akkor ezúton szeretném megkérni némót, hogy fizessen a nevemben a paksi időmérőnek egy "Old Time" koktélt (4 cl Bourbon Whisky, 4 cl Dubonnet, 2 csepp Triple Sec, 2 csepp Pernod) - az sem gond, ha két kanál ricinusolaj is kerül bele. :-))
Jani0625!
Tudomásom szerint Czigler Lacika 40 millát keresett az előző szezonban.
Kálmán Lacival kapcsolatban pedig havi 7000 dollárról (1,75 milla / hó) csiripeltek a verebek.
1 érdekes info a bckormend.hu vendégkönyvéből:
"A mai Gazetta dello Sportban olvastuk Signor Gherardinitöl, hogy terveükben áll esetlgesen a Körmend jelenlegi trénere, Zsebe Feri másodedzõk egyikeként történõ alkalmazása, mivel az új edzõ ismeri Babát még a régi magyar válogatottból, és Zsebe gondolkodása nagyon hasonlít az Õ és a Benetton kosárlabdáról alkotott filozófiájára. Zsebe egyébként néhány szót beszél olaszul, de addig is az angolt, mint az olasz profi kosárlabdában bevett közös nyelvet használják. Zsbe szerzõdtetése tovább erõsítené a két klub egyre szorosabb kapcsolatát..."
U.I.: Paksi cimbik! Remélem már nem nehezteltek rám a legutóbbi összeesküvés-elméletem miatt.
Fish!
Úgy van! Bacardi volt! Vigyek magammal, vagy lehet ilyen italt Pakson is kapni?:-))
Jani!
Szerintem is túlzóak az infóid! Tudomásom szerint az Audit nem ingyen, hanem engedménnyel kapta Lacika +még a felesége Polóját (reméljük azért nem maradt félmeztelen!:-) ) is leadta érte.
Ez a ZTE valóban erősnek tűnik! Legalábis a kezdő5. A cserék viszont a II.osztály szintjét súrolják! És akkor finoman fogalmaztam!
Mindenesetre nagyon elszomorít, hogy nem nekünk sikerült megszerezni Chadet. Biztos vagyok abban, ha Körmendről megkeresik, ide jön! Még esetleg kevesebb tollért is! Persze az is igaz, ha Muki után Charles is marad (ahogy igérte) nem 4-es, 5-ös posztra kell ember. Azon persze el lehetne vitatkozni, hogy melyik játékos a jobb! Edmonson vagy McClendon?
Örömmel tudatom a DK-s tagokkal, hogy a körmendi különítménynek megvan a paksi tornára a meze!
A színe: FEKETE !!!!! Tehát ez a szín STOP a mienk!
Gery!
Kösz, hogy jelentkeztél! Természetesen szükség van még játékosokra, de ennek megbeszélését személyesen kellene intézni. Megadom a telefonszámom, hívj fel! Tehát: 30/9-799-330
Jelenlegi állás szerint a fórumról Boran és talán Chrys Clay érkezése tűnik biztosnak, persze rajtad és rajtam kívül. Mi van kwesttel?
Légiós ügyben is intézkedtem, de ezt(és a többit)majd telefonon.
ha idegesitő volt akko bocs és máscsapatnál is általában 3 légiós van SAJNOS és nem sokára 5 lesz de akkor a magyar kosárlabdának vége(szerintem,de sokan egyetértenek vele)
Szomorú, hogy így kell kinézni egy _magyar_ csapat kezdőötösének, de legalább írtál vmit, nem csak a honlapodat próbálod reklámozni, mert az már kezdett idegesítő lenni! :-)
G_e_r_y!
Nézd meg az emiled, és hívd fel Zotyát!!! jövő szerda estére terveztünk egy megbeszélést, és a hétvégére egy edzássel is számoltunk! Jelentkezz mindenképp!
Üdv: Boran
Azt nem mondogatják véletlenül Egerszegen, hogy Parker Szolnokra jön? El tudnám viselni Kip mellet! Meg aztán hallottam is olyan híreket, hogy megkörnyékeztük.
Rasid hozna még az Urál-mellékről egy "kettőtizenötös-Lacikapüfölőt" és már le sem kellene játszani a bajnokságot.
Avass!
Nem tudom felétek milyenek a lakásárak, de elég húzósak!
Itt egy vadiúj 3szobás 10.5, 5szobás kb15-16(vadiúj)!Az Audi nem új, de megér 5miskát, a fizujában lehethogy van egy kis nagyzolás, akitől hallottam.De asszem elköltözött(vagy elfog?) és láttam már virítani az Audiban.
Hát erről ennyit.
Azért kösz hogy utána számoltál!De ha szerinted ez nagyon sok,akkor a Czigler fizetésére is kiváncsi lennék, mert a Matáv Pécsben asszem 3miska/hó-t kapott!Na mára ennyi.
Mujanovics marad Körmenden.Nyilatkozata alapján Mádl csak októberben bírálja el az ilyen kérvényeket:)