Keresés

Részletes keresés

andrej11 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4897
Köszi az infókat. Végre jó híreket hallunk a csapatról. Reméljük a pályán is jók leszünk.

Hajrá Alba!

Előzmény: Törölt nick (4885)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4896
Gratulálok a Robinak, sok sikert neki!
Előzmény: Törölt nick (4884)
olajka91 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4895
Gabi!
Amit irtál ,csak részben fedi a valóságot valószinű figyelmetlen voltál.Az állitólag új szerzemény meccsenként 6.3pont és 2.5 lepattanó a tavalyi Saporta Kupa 4 meccsén volt.Az idei áttlaga 19.1 pont amivel 5.a listán ill.7.6 lepattanó amivel 3.az összesítésben.A többi rendben.Az eurobasket honlapján megtalálod jobb alsó sarokba a statisztikáknál.
Azért HAJRÁ OLAJ forever!
Nekem egy kicsit furcsa ,Hogy Tóth Zoltán nem tud róla semmit+origon kivül semmi sem írta meg!
Előzmény: xGabi (4891)
némo Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4892

Sziasztok!

Idézet a mai Vas Népéből

" Erkölcsi elégtétel a döntőért.
Az ötödik Paks-Körmend meccs ellenőre elismerte hibáját.

A kosárlabda-bajnoki döntő ötödik meccsének játékvezetői ellenőre, Szaniszló Sándor a találkozóról írt jelentésében elismerte, hibázott, amikor 70:70-es állásnál nem bírálta felül a támadóidőt újra indító 24mp kezelőt. " Sajnálom, ha ezzel a működésemmel nem segítettem megfelelően a játékvezetők és ezzel közvetve a Férfi Liga valamint az MKOSZ munkáját" zárja ellenőri jelentését Szaniszló Sándor. A 70:70-es állásnál a 40.percben történtekről a következőket írja. " A hazai csapat alapvonali bedobását követően dobási kísérlet volt. Hogy a labda érte-e a gyűrűt, vagy nem, arról is megoszlanak - hangsúlyozni szeretném, utólag is - a vélemények, de én úgy láttam, hogy nem. Aztán a földre kerülő labda piros mezes - tehát vendégcsapat játékosai között pattog, akik többször is hozzáérnek, kvázi egymásnak adogatják, a 24mp mérő kezelője pedig új támadási idő mérését kezdte el. Ezt követően hazai játékos szerezte meg a labdát, majd két átadás után sikeres hárompontos következett. Azt gondolom, abban a miliőben a pályán történtek, az időmérő és a 24mp kezelője addigi ténykedése nem indokolta a szándékos félrevezetést, és én is birtoklást érzékeltem - utólag felvétel alapján bebizonyosodott, hogy helytelenül."
Hát ennyi a jelentés, amely ha nem is változtatja meg a megváltoztathatatlant, arra talán jó, hogy erkölcsi elégtételt nyújtson a körmendi játékosok, vezetők, szurkolók számára.
Végül arról, hogy szurkolók 5. meccsen tapasztalt trágár bekiabálásai miatt a szövetség 50.000,ft-ra büntette a Marc-Körmendet."

No Comment!!!

Üdv. Zotya

xGabi Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4891
Rövid szünet után ismét jelenkezem!Először is köszönöm Csabesznak a beszámolót az új szerzeményünkről,az infóid segítségével turkáltam egy keveset a bosnyák játékos múltjáról.Lássuk hát ezt!
Az utóbbi tavaszt a bosnyák bajnokság harmadik helyezett csapatánál,a Borac Nektar Banja Lukánál játszotta végig,meccsenként 6.3 pontot dobott és 2.5 lepattanót szedett,amiből arra lehet következtetni,hogy inkább csereként számítottak rá.Az ősszel Belgiumban kosarazott a Csabesz által is említett egyletnél,de erről sajnos nincsenek bővebb információim. 2001/2002 : BKK Kumanovo,Macedónia ; meccsenként 20.5 pont és 10.5 lepattanó.Előző idényben ugyanitt 20.8 pont és 9.9 lepattanó meccsenként.Az eurobasket elemzője "mozgékony,jól dobó center" - ként jellemzi.Látatlanban jobb ha inkább semmit sem bocsátunk előre ; a vak is azt mondta,hogy majd meglátjuk - szokták volt mondani :-)) Így én is csak akkor alkotok véleményt,ha vizuális élményem volt a sráccal kapcsolatban (értsd : láttam játszani)!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: oilboys (4887)
lomu Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4890
96-86-ra kikaptunk a negyedik meccsen!
Avass Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4889
...namost. Megpróbálok egy képet beszúrni a Glisovics gyerekről (nadddon aranyos). Remélem sikerül...

Avass

Avass Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4888
Szevasz Oilboys
Hogy tudja-e, ez majd eldől, mindenesetre k*** nehéz dolga lesz, ha feledtetni akarja Bojant.
Az eddigi csapatai azért nem igazán világverő egyletek, értem ezalatt, hogy tudtommal egyik sem tartozik az ottani elittbe - ha tévednék, plíz javítsatok ki, én lennék a legboldogabb!
A másik dolog: 29 éves kora ellenére elég sok egyesületet megjárt. Ez két dolgot jelenthet:
1. Annyira kapós, hogy a klubbok egymással versengve próbálják megszerezni.
2. Odaszerződik egy egylethez, és záros határidőn belül kiderül, hogy ügyesen vágták össze a bemutatkozó videokazettáját.

Igazságtalan lennék, ha így láttatlanban lehúznám a srácot, nem is teszem, különben is: bízom Raska szakértelmében, különösen, hogy centerről van szó (remélem azért megkérdezték...).

Előzmény: oilboys (4887)
oilboys Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4887

Bosnyák centert igazolt a Szolnok

2002. július 9., kedd, 16:08

Miután nem sikerült az éremszerzés, döntő lépésre szánta el magát a Szolnok férfikosárlabda-együttese. A bajnokság végén minden légióst elbocsátott a vezetőség, helyükre elsőként, Nikola Glisovic személyében egy 209 cm magas bosnyák center érkezett a Tisza partjára.

A gyengébb bajnoki szereplést követően nemcsak Goran Miljkovic vezetőedzőtől vált meg a Szolnok férfikosárlabda-együttese, de nem hosszabbított szerződést három légiósával, Maljkoviccsal, Lapovval és Vukicseviccsel sem. A Magyar Kupa-győztes gárda előbb edzőként szerződtette az egykori aranycsapat kitűnőségét, Rasid Abeljanovot, majd megkezdte a keresést a nemzetközi piacon.
Orosz, Mérész, Szarvas, Cziczás, Trepák, Rusznák és Pavlovics szerződése nem járt le, így ők maradtak. Első légiósként egy bosnyák center, Nikola Glisovic érkezett. A 209 centiméter magas, 102 kg testsúlyú, 29 éves kosaras évekig a jugoszláv bajnokságban edződött, szerepelt a BFC Beocin, a Vojvodina és a Lovcen Cetinje együttesében is. 1999-től 2000 decemberéig a macedón Kumanovót erősítette, ekkor szerződtette a belga Telindus Leuven. Tavaly január óta Boszniában, a Borac Nektar Banja Luka gárdájában kosarazott.

Szerintetek tudja pótolni Bojant??

Üdv, és persze HAJRÁ OLAJ!

oilboys Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4886
Azért a fváriak csak nem bírták ki, hogy ne legyen egy David-jük..:-)))
sarkat5 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4883
Na, akkor mától végre publikus is, amit már napok óta sejtett fél Fehérvár:
David Moseley az Albacompban!
A srác 25 éves, a Galatasaray-ban szerepelt tavaly. 193 cm, 90 kg.
Állítólag az NBA drafton csak egy sérülés akadályozta meg a csapathoz jutását annak idején...
Minden "szakértő" azt mondja, jobb lesz, mint Damon...

Előzmény: Olaj az Isten (4882)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4882
"a hírek szerint nagyobb durranás mint DWill volt... "

Ne fenyegess...:))))

Előzmény: muybien (4881)
muybien Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4881
néger lesz... és a hírek szerint nagyobb durranás mint DWill volt... reméljük a legjobbakat:)) az előző csapata mindenesetre nem rossz:)))))))
Előzmény: Törölt nick (4879)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4880
Esküszöm fehéret akartam írni nem feketét, csak éppen egy néger lánnyal beszélgetek közben (jé, ez is ember? A banánt elfogadja azért...), de nem érti miért mondom, hogy U-U-U-U. Majd leviszem Szolnokra tájékozódni egy kicsit...:)))

Greent meg már akkor sem értettem, hogy miért vitték Fehérvárra...Ha esetleg Szolnokra került volna, én biztos, hogy túl lennék már három infarktuson az Atlanti-Óceán vihar alatti hullámzásához hasonlítható teljesítménye miatt...Különben az alsóházi rájátszásban elég jól eldobáltak Reggie "iszonyatos nagy talentum" Elliottal Szegeden, de hát ugye B-s csapatoknál a védekezés sincs ott a toppon...(ld: Walke Karcsi 25 pontjai a Sopronban...azelőtt Szolnokon meg a standard 5 pont. Ja, elfelejtettem, a környezet...:))))

Előzmény: Törölt nick (4879)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4878
Ja, azt én is hallottam, hogy Williams és a nagy visszatérő Blanks is már Szolnokon van, és előrehaladott tárgyalások folynak Shannonnal (őt a szolnoki B-közép külön kérésére szeretnének megkaparintani :)). Hallani, hogy a rasszista elemek kiszűrése érdekében a jövő szezonra beépítenek három afro-amerikai fiút is a B-közép törszgárdába ezzel mitegy biztosítva a kellő kiegyensúlyozottságot.

Na de ki ez a király bedobó néger? Vagy még abszolút top-top 7pecsétes secret? Hú, de kiváncsi lettem...:)

Előzmény: Törölt nick (4877)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.09 0 0 4876
Muresan a campben?

Michael Hart Fehérváron. A "paraméterei nem rosszak", bár az osztrák bajnokság én úgy tudom nem túl acélos. Az Albacomp elégedett lehet a leigazolásával? Egyáltalán Fehérváron van már?

Előzmény: muybien (4875)
muybien Creative Commons License 2002.07.08 0 0 4875
készült pár kép a camp-en, íme az első:

nem lehetett kihagyni... ez egy román srác lába... figyeljétek a cipőt!! ez nem retro-Nike hanem frankó eredeti cucc vmikor a 80as évek közepéből... a csávó amúgy 218 magas volt de szegénynek annyira rossz fizikai adottságai voltk a játékhoz (ahogy azt a lábán is látni) hogy nem nagyon vitézkedett nameg az első meccsén rögtön lerobbant a térde...

jani0625 Creative Commons License 2002.07.08 0 0 4873
Sziasztok srácok!
Hosszú hallgatás után ismét hozzászólok.(Csak úgy teszek mint csapatom)
Egyelőre nem tudok szinte semmit, csak pletykákat hallottam hőn szeretett csapatommal kapcsolatban.Zsoldos edző lázasan keresi légiósainkat(nem mintha elvesztek volna, mert még nem is voltak) Olyat is hallottam, amire még nem volt példa nálunk , igaz én már évek óta hajtogatom(de hát mit ér az én szavam?!), hogy kiküldenék Zsoldost a gettóba hogy szedjen össze 2-esre és 4-esre egy-egy fekát, mert ugye hát mindenki reméli hogy Niksa marad.Amúgy gondoltátok volna róla hogy az amúgy nagyon hajtós , szívvel lélekkel játszó Tarlénak 18.3-as pontátlaga és legjobb lepattanó átlaga lett?amúgy IBM-ben is az első 10-ben van.De azt is hallottam, hogy esetleg Dombóvárra menne, amit nehezen tudok elképzelni, mert nagyon szeret itt, pénze is megvan és mostanában sokat járkál a Falco „székház”-hoz.De még lehethogy az Alexe is marad.Még Alexéhez: korábban valaki megrótt, hogy miért nem akarom, hogy maradjon, hát elmondom: tisztelelem, és elismerem képességeit, de… nem volt neki végig 20pontos átlaga, viselkedése néha kritikán aluli, ha komolyabb terveket szövögetünk akkor nála jobb játékos kellene, és hát a Lacával se mindig értik meg egymást , akkor aztán megy a hiszti.
De összeségében bízok Zsoldos hozzáértésében(lásd hány jó légisóst hozott ő már Mo.-ra!), hogy jó csapatunk lesz és egész évben jól szerepelünk majd és benn leszünk a 3ban.
Ja , Lacika már 3 éve Francia ajánlatokat utasít vissza a mi csapatunk kedvéért!Azért ez nem semmi, nem beszélve a magyar ajánlatokról is .

HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!!!!!!

muybien Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4872
ezer bocsánat az érintettektol... kint volt még Kmézics Zorán is no meg Saeed Armaghani és Farkas Attila is (igaz o szervezoként..) na meg Gulyás Róbert is tiszteletét tette.
Előzmény: muybien (4871)
muybien Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4871
Ma lett vége a Courtside Procamp-nek... elég érdekes emberkék jelentek meg:)) Idén is lehetett látni sok korábban a hazai bajnokságban vitézkedo arcot, de tavaly sokkal több "magyar" volt ott. A 100 játésok közül számunkra is ismerosök: Alekszics, Bosznics, Bosnjak, Sanni és Vukicsevics. Volt egy romániai magyar srác is, Szilágyi Zoli (irányító)

Az edzok közül említésre méltó még azokon kívül akiket Sporttárs megnevezett: Heinrich és Lukosius.

A tornát a litván csapat (Jaguars) nyerte, nekik volt az edzojük Mindaugas Lukosius. Abban a csapatban játszott az említett Gabsys is aki az egyik meccsen 9/11 a másikon 6/8-as mutatókkal szerénykedett 3asból...a döntoben már kicsit rossz napja volt: 1/8 :)) A torna legjobbjának Klemensas Patiejunsas-t válaszották meg, 186 magas irányító, akit jó lenne magyar pályán látni, nagyon képzett és sokoldalú játékos. Az egyik meccsen trpila-duplát csinált: 12p, 11rbd, 10ass, 9kiharcolt hiba, 6stl... nem rossz... a mai meccsen meg: 19pts, 3rbd, 10 stl, 9kih., 8ass. Beszélgettek is vele boszen az ügynökök:)

Számomra amúgy a torna meglepetésembere Jarvis Kelley-Sanni volt. Ha most látom eloször, akkor elájulok tole. Meg is jegyezte az egyik jv. hogy ez a srác miért nem játszott ilyen jól az Albacompban... hát még azon a körmendi meccsen, ahol Sanni nagyon kitett magáért még ott sem jutott el ilyen magasságokba mint a hétvégén. O csinálta legtöbb IBM-emet a 3 meccs alatt (103 -- míg az MVP Patiejunsas "csak" 99-et), második legjobb pattanózó volt (35), negyedik legjobb dobó (59) szóval nagyon el akarta adni magát.

na egyelore ennyi mert látom már hosszú vagyok..

Előzmény: Törölt nick (4863)
kwest Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4870
Még nem nagyon tudok róla semmit, amjd talán hétközben.
Előzmény: boran (4869)
boran Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4869
Kwest!
Írhatnál kicsit bővebben az Isti búcsúztatóval kapcsolatban!
Köszi!
Előzmény: kwest (4866)
kezil Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4868
Dzunics játszhatna a Magyar válogatotba, ha akarna?
Előzmény: Törölt nick (4867)
kwest Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4866
Na, még egyszer nekirugaszkokdok, mert éppppppen szarakodik aindeksz.
Üdvözlet nyúzílandi honfitársainknak, várjuk a részletes beszámolókat :))
Az iménti (meg nem jelent) hozzászólásban uborkaszezonról beszéltem (életemben először használom ezt a kifejezést, a villám b@*z*@ vóna agyon, aki kitalálta), ez nagyjából azt jelenti, hogy mindenhol kialakul a csapat, kivéve Körmenden. Hogy naprakészek legyünk, ezentúl minen vasárnap tájékoztatni fogom a topicot az aktuális körmendi kezdőcsapatról (pletykák kizárva).
Szóval a jelenlegi:
Szlávik-Kutasi-Trummer-Mujanovics-Edmonson

Gery,
Szombaton Isti-búcsúztató a Rába-parton. Lizi értesített?

Bátky Dr Creative Commons License 2002.07.07 0 0 4865
Ott voltam a 2. tesztmeccsen Palmerston North-ban, királyok voltak a fiúk! Jó volt a hangulat, a kb. 20 fős magyar szurkolótábor is mindent megtett. remélem, a többi meccs is ilyen jól sikerül.
Előzmény: lomu (4862)
figu Creative Commons License 2002.07.06 0 0 4864
Nem tudja valaki az ůj ŕtigazolŕsokat,pontosabban az egész jŕtékos mozgŕs érdekelne.Ha valaki tud arrol infot hogy a Halimics hol folytatja akkor irjon!
lomu Creative Commons License 2002.07.06 0 0 4862
110-99 a masodik tesztmeccsen vegre sikerult gyozni a TALL BLACKS ellen.Tegnap nem sikerult kiszurkolni a gyozelmet,pedig mindent megtettunk ezert!

HAJRA MAGYAROK!!!

G_e_r_y Creative Commons License 2002.07.05 0 0 4861
Kedves andrej!

Eddig se kérdöjelezte meg senki azt, hogy Dávid Kornél befér -e a válogatottba...

A tudása egyértelmü...

andrej11 Creative Commons License 2002.07.05 0 0 4860
Lehet, hogy befér a vállogatottba a Dávid???
Előzmény: G_e_r_y (4859)
G_e_r_y Creative Commons License 2002.07.05 0 0 4859
Nagy csatában tényleg kikapott a magyar csapat.

Legjobb dobók: Dávid 15, Sitku, Fodor G., Báder és Simon B. 13-13.

10 ponttal vezettünk a második félidöben, de aztán nyertek a hazaiak, holnap újra meccs.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!