Hi All!!
Ismét egy fanatikus kaposvári Klima rajongó vagyok!!!!
Szeva Bazsy ée ttamás!!
Robi vagyok
Ja és remélem mindenki felkészült arra hogy a kupát hazafele megünnepeljük:))))))))
Hi!
Bazsy:
Igen,a hír igaz.Nektek kell hozzni hálozsákot,mert ugynézzki,hogy nem lesz szoba(sajnos a szállásunk nem készül el ídőben),de ne ess kétségbe,nem kell kempingezni.Majd megoldunk mindent...
Hajrá Atomic Boys!!!
Megint egy kupával több.....
Mindenkinek jó nyári szünetet,és készüéljetek a hétvégére!!!
Üdv:Tomas
Igen, asszem (már amennyire ilyen távlatokra vissza tudok emlékezni!).
Csak annyit akartam mondani, amit utánna ide is írtam, hogy elküldtem a már túl sokat emlegetett levelet.
Sziasztok
Igen, a bokámon jól megférnek egymás mellett az UTE és Fradi színek, jó hír viszont, hogy (kivételesen) nem szakadt szalag. Bőszen kenegetem és jegelem, arra tippelek, hogy jó leszek egy Ivkovics-"felfutásokkal" tűzdelt - finoman fogalmazva - rutinos játékra.
Más. Nos, OlajAzIsten kérését nem tekinthetem tömeges követelésnek, hogy ide kopizzam a levelet, ezért elküldöm Neked emilbe!
Srácok!!!
Láttátok volna, hogy dobja Némo a trojkákat "nyócró"!!! Az aztán nem semmi!
Mint Trummer Rudi fénykorában, sőt talán még jobban is! :)
Szóval a kupáról ne is álmodjatok!
Szerintem mi leszünk az egyetlen "cifra" csapat... Ahogy itt a vezetést ismerem, biztos nem kapunk mezt. Mindegy, végülis a célt mi is teljesítettük, bent vagyunk a legobb négy közt!!!
;-)))
Majd szerzünk fekete szalagokat, és akkor mindenféle mezre, pólóra, mindenre fel lehet tenni! Jó lesz így?
Bazsí kérdezi, hogy a kupát is a fekete szalagban vegyük át? ;-)))
Látom mindenki készül.
Feribáék! Csak azt a hálózsákos dolgot nem értem még pontosan!Akkor mit vigyünk?
Ja és még egy fontos kérdés:lesz-e tv-s felvétel vagy kisebb anyag a tornáról mert ha lesz akkor arról a leforgatott anyagról kéne egy másolat.
Ahogy itt a városban hírlik egész Kaposvár támogatását és szeretét fogjuk érezni Pakson.
Talán holnap kiderül,hogy kapunk-e a csapattól mezeket és az is,hogy milyeneket.
Ha jól tudom akkor Szolnok piros,Körmend fekete,Paks kék. (?)
Jó lenne akkor a fehér nekünk de szerintem akármilyennek örülnénk.Remélem lesz valami mert hogy néznénk ki,hogy a többi csapat a saját csapatának mezében feszít mi meg kék-zöld-lila stb pólóban játszanánk és vennénk át az első helyért járó kupát! :o)
Te lehet hogy feláldozod, pedig a kis moszkva koktél nagyban javítja a célzópontosságot.
Lövünk majd nyócró, szedni meg úgysem kell (Papáét meg Butterhand-ét legalábbis).
Ja Baglyok, a pólónk prototípusát láttuk Avasson, alig lehet járni benne:)
Küldtem egy mailt remélem megkaptad! Egy OK-t azért nyomjál vissza erre az oldalra a magam megnyugtatása kedvéért! Köszi!
ttamás!
Üdv. a fedélzeten!
Azért annyit tegyetek meg, ha nem sikerül mezt szereznetek, hogy mind2 polótokra keresztbe vastag fekete szalagot hímeztessetek!:-))
Gabci!
Azért "nyocró" mi is próbáljuk a dobásokat, legfeljebb annak eldöntésére, hogy ki a jobb majd az esti összejövetelen elvitatkozgatunk!:-)))
Asszem sajnos nem leszünk másnaposak, mert csak szombaton tudunk elmenni Paksra. Valószínű a péntek estét a Sziget oltárán áldozzuk fel!
Amorphis rulez!
Ja, kimondottan a dobogó a cél, bár így, hogy Avass megsérült kicsit össze kell húzni magunkat. Sajna 4-es, 5-ös poszton elég hiányosak leszünk. Mindegy, majd lövünk "nyócró".
Tedd már fel a szövetséges levelet, lehetséges, hogy én is meglepem őket...Mankóként talán használhatom az irást (mé nincs hosszú i?).
Aztán jobbulást a bokasérültnek, bár szerintem nem kizárt, hogy ez is a taktika része... Ugye Avass, ugye???...De figyi, az alapvető célkitűzést már teljesitettük, legyűrtük a fehérváriakat...:)))
Jobbulást a sérültnek!
Az általam a legutóbbi hívásodkor felvetett kocsi úgy néz ki,összejön,de csak szombaton reggel tudunk majd elindulni Paksra.Ha úgy marad a helyzet,hogy esetleg fel kell vennünk valaki(ke)t a csapatból,értesíts kit és hol,én meg majd próbálok tenni az ügy érdekében.
Addig is sok-sok pihenést a propagandafőnöknek!
...egyszóval beindult a propaganda gépezet Szolnokon. Már most kifogásokat keresnek, arra az esetre, ha esetleg nem Ők hozzák haza a kupát. Avass még arra is képes volt, hogy kitöresse a lábát!
Elképesztő, szánalmas, visszataszító! És még huhognak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az imént kaptuk a hírt az MTI-től:
"A csapatkapitány sérülése - véletlen, vagy szabotázs???
Egy felkészülési mérkőzésen bokasérülést szenvedett a szolnoki csapat meghatározó (hmmmm)játékosa, és csapatkapitánya, Avass.
- Igen, csúnyán aláfordult a bokám, betörés közben alámléptek, én pedig pontosan a srác lábán fogtam talajt. - nyilatkozta a szenvedő fél.
A csapatorvost kérdeztük:
- Mennyire komoly a sérülés?
- Ezt még így az orvosi vizsgálatok előtt nem tudom megmondani, az mindenesetre biztos, hogy a tornáig már nemigen edzhet a játékos, a többit majd meglátjuk.
- Úgy hallottuk, hogy felmerült az is, hogy nem volt véletlen az ügy.
- Nem hallottam róla, és nem is tudom elképzelni. Egyébként is, mindenféle bizonyíték nélkül nem is tudom, ki állíthat ilyet.
(figyelitek a cím és a tartalom közötti eltérést? ettől tudok a falra mászni az újságok cikkeinél is!!!)"
Nem tudom még mmilyen mezben leszünk, ez attól függ a technikai vezetőnk milyent tud adni. Vagy akar-e egyeltalán, mert ez egy más kérdeés, de még folyamatban van a dolog.
Ha nem is kapunk mezet, akkor is viszünk két féle pólót, hogy ne legyen gond a színekkel...
Sziasztok iszákosok!
Úgy látom, itt a távollétemben egyesek poénkodtak a káromra (nem is volt rossz :-))) Lassan olyan hírem lesz, mint Koprivicának anno! Csak jól sikerült az a demo-videó (köszi Spielberg Pista!)
Egyenlőre semmit nem tennék hozzá az átigazolási hírekről, talán csak azt az örök igazságot tenném közhírré, amire nyílván magatoktól sohasem jönnétek rá /:-))/ szval, csak annyi: majd kiderül az első meccseken, hogy a sok frissen leigazolt, NBA szintű légiós mennyire tud kosárlabdázni.
Más. A szervezők kérésének eleget téve (Fish) írtam egy szívhez szóló levelet a szövetségnek, kíváncsian várom a reakciót (mondjuk tippem van erre, és ez erősen tart a 0-hoz - mármint az illetékeksek reakcióját tekintve...) Ha tömegével érkeznek ide a beírások, hogy tegyem közhírré a szöveget, akkor talán tehetek valamit az ügy érdekében (már ha romantikus tipusok vagytok, és könnyezni akartok) :-)....
Kicsit más. Én is szereztem a csapattól mezt, PIROS (mondjuk kevésbé meglepő, tekintve, hogy a körmendi színtestvérek a feketét már lefoglalták). SZóval z ügyben érintett paksi egyletnek üzenem: Nektek max. a kék maradt gyerekek!!! Hacsak nem készültök egy hazai, azaz világos szereléssel, ahogy illik! :-))
Most más nem jut eszembe, úgyhogy ennyi.
Reszkess Paks, mert jövünk!!!
Én pozítív értelemben gondoltam!Átlag napi 10-12 hozzászólás ebben az időszakban szerintem akkor is jó,ha meg sem közelíti a bajnokság közben tapasztalt számokat.Köszi a kiegészítést!
Szia xGabi!
Csak a Falcoról írt soraidhoz szeretnék néhány gondolatot hozzátenni:Zsoldos valszeg mind3 légióshelyre új embert akar hozni.Wiley tuti megy, Tarle jobb ajánlatot keres(de benn van a pakliban), Alexe is benn van a pakliban, de helyette lehethogy más lesz.Igaz sok újat nem mondtam.Már reszket a kezem, lábam , szívem egy jó kis légiósért akit 2 hét múlva a felkészülés kezdetén már lehet stírülni hogy mit tud és mit nem.
1 7ig nyaralok ha jó idő lesz.Ha vmi híre van valakinek a Falcoról, akkor írjatok!
köszi
Ne zsörtölődj a pangás miatt! Legalább hamarabb végig tudtad olvasni a hozzászólásokat!
Körmendről még annyit, hogy állítólag Trummer is marad, szerintem nagy esélye van a csapatkapitányságra is, hacsak nem valami légiós kapja ezt a kitüntető címet. Ha valakinek van esetleg ezzel kapcsolatban jobb tippje, esetleg infója, kérem ossza meg velünk!
... és az utolsó fejezet!
ZTE : McClendon már biztos,szó van Madisonról is.Parkerral mi is felvettük a kapcsolatot,de az a leginkább valószínű,hogy Egerszegen sem marad és az Olajba sem jön.A rutinos Bencze sem lesz hátrányára a csapatnak.
Sopron : Zorán elég rendesen maga köré gyűjtötte az általunk még meg nem ismert jugókat ; "szépen " játszani biztosan nem fognak,az eredményt illetően nekem például fogalmam sincs,hová futhatnak be.Gyengéjük,hogy elég szűkös a magyar keretük : Walke Karcsi sem fiatal már,Djure Stan méginkább nem,a többiek pedig talán túl fiatalok.
MAFC : az itteni hírek szerint Borisz Maljkoviccsal erősítenek,aminek az lehet az alapja,hogy Borisz családja már évek óta Budapesten él.Ezenkívül semmi konkrétum - még!
Szeged : sikerült szponzort találniuk,és elindulnak - egyelőre ez a legbiztosabb,amit megtudtam az ottani történésekről.
Zárom hosszúrqa sikeredett soraimat ; aki bármilyen kiegészítést tud tenni a fentiekhez,ne szégyellje!