GRATULÁLOK a győztes csapatnak, és minden résztvevőnk a tisztes helytálláshoz.
Remélem, nem ez volt az utolsó ilyen megmozdulás. Jövőre is meg kell szervezni. Akárki is csinálja, a lecke fel van adva, mert a paksi srácok nagyon jól megyszerveték az egész rendezvényt...
Nekem legalábbis nagyon tetszett, még így is, hogy mindenkitől kikaptunk... ;-)))
Ja, és üzenném a srácoknak, hogy a bulit a bajnoki meccsek után folytatjuk! Remélem részetekről sincs akadálya a dolognak!
Most pedig jó pihenést mindenkinek, mert a három meccs azért elég fárasztó volt...
Mégegyszer köszönjük a paksiaknak a kitűnő rendezést, és a vendéglátást!
Csak gyorsan a végeredmény, aztán biztosan jönnek majd a hosszabb tudósítások, szerintem nagyon jól sikerült a torna!
I. index MNK-topik kosárlabda torna a Bongo kupáért:
1. Zsebegyetem - 3 győzelem
2. Atomic Boys & Girls - 2 győzelem
3. Fáradt Olaj - Szolnoki Baglyok - 1 győzelem
4. Fashion Fans - tisztes helytállás, a végén már csak 6 emberrel
Sziasztok!
Hosszú hallgatás után én is ismét jelentkezem! Igaz az oldalt most nyáron is olvastam, de nem igazán volt téma amiben hozzá tudtam volna szólni. A bajnokság sorsolásáról tudtok valamit? Megvolt már,és ha igen, akkor hol lehet megtalálni? Ma pedig Hajrá Zsebe Egyetem!!! Majd várom (gondolom nem csak én) a beszámolókat!
Mi körülbelül 3/4 7 - kor indulunk Szolnokról,ebből is látszik,mindenáron szeretnénk elkerülni egy esetleges késést.A hamarabb érkező Baglyok számára pedig annyit,hogy úgy negyed tíz körül majd figyeljenek egy kék Fiat Puntót a csarnok környékén!
Holnap találkozunk!
Mi testületileg egyszerre jelenünk meg.
Indulás 1/2 7-kor Szombathelyről! Aztán csak nyomon-nyomom!!!
Sok sikert minden csapatnak és győzzön a jobb!!
De legalább a Körmend!!!
Én is még mindenkinek egy utolsó jó edzést kívánok (, aztán este egy nagy ivászatot a holnapi találkozás örömére. Most szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy ne igyon előre a medve bőrére (legfeljebb a Bagoly tollára)!)
Mivel változott a névsor, így a a nevezési díjatokat is korrigáltam. Az új összeg 13.000 Ft.
Mostantól viszont a szervezőbizottság semmiféle változást nem fogad el.
Avassék ma érkeznek és állítólag az edzésünket is megnézik.
Holnap pontosan érkezzetek!!!
Szeretettel várunk mindenkit, sok sikert és nyerjen a legjobb!
...ez azé' durva, hogy minden normális játékost a fehérváriaknak köszönhetünk!!! Ezt már megkaptuk az Albásoktól Lapov esetében (aki most boldog, hiszen végre, hosszú száműzetés és hányadtatás után visszatérhetett az övéihez) és most itt van ez a Keep (érdekes, az eurobasket "Kip"-nek írta) Stone - nem lenne meglepő, ha ilyen előzmények után jövőre elhagyná a Bagolyvárat és arrébb szállna egy házzal, egy kék-fehér fészekbe. Majd a többi amcsi rábeszéli! :-)
Azért sajnálom ezt a Williams gyereket nem marasztaltátok. Most kit fogunk utálni? Talán az ex-szolnoki Lapovot + Góbit???
A (most már) ellenzéki javaslatodat elfogadom, cserébe Te is lebeszélheccc 1-1 fehérvárit a csetnikezésről Bojan balhémentes meccsei után. (hiszen visszaszolgáltattuk Őt) :-)))
Hát itt egyeseknek megárthatott a túlzott napozás, vagy valami más...ezek a typpelések meg egyéb beszólások legalábbis erről árulkodnak.
Én most csak a számszerű eredményekre korlátozódnék, Avassénál nagyobb blődséget ugyanis lehetetlen írni:
1. ASE
a többi helyezésről (körbeverés lévén ) gólarány dönt, de hát fontos egyáltalán? :)
Egyébként úgy készülünk, hogy maximálisan kihasználjuk a hazai pályát, mégpedig a köv. módon:
elintéztük, hogy a csarnok már esedékes tetőfelújítása csak aug. végén kezdődjék. Nomármost, szombatra a Vissy Karcsi szép kis gomolyfelhőket na meg kiadós záporokat jósolt, így ne lepődjetek meg pár tócsán, lehet, hogy vizikosárlabdázni kell majd.
Mi viszont már egész héten speciális csúszásgátló cipőkben edzünk, miközben teszteljük a jól fellocsolt terepet. Reméljük ez majd meghozza gyümölcsét. :))
Amúgy, mint a szerv.bizottság tagja, mindenkit biztosítok, hogy az előkészületek a legnagyobb rendben zajlanak, márcsak a két spori vadiúj Mercijének a lízingelését kell elintézni, de ez már bagatell :)
Hát akkor további jó készülést mindenkinek (bár most már ne nagyon törjétek össze magatokat-ld.Avass).
Szasztok!
Én sem estem hanyatt az európai kupák sorsolásától.
"Ismerd meg Nagyoroszoroszág utódállamait" című játék nekem sincs ínyemre,szerintem a csapatnak sem...
Akár vehetnénk egy repülőgépet is...ennyi útra.Csak ne ruszki vagy ukrán gép legyen...lásd lvovi bemutató!
Úgy fest nagy mulatság van kinézőben szombatra...topikgála képében.
Asszem én is ízelítőt adok kivételes kosártudásomból...csak be ne szarjatok a röhögéstől...
Szombaton várunk mindenkit!
Addig is jó gyakorlást...
HAJRÁ ATOM!!!
Látom,már minden csapatnál elkezdődött a nagyüzemi méretű készülődés "a" szombatra!Ennyi hülyét egy helyen,komolyan mondom még mindig szédelgek a röhögéstől! :-))
És akkor most ismerkedjünk meg a már az újságok által is megszellőztetett litván légiósjelöltjeink egyikével!Tehát Rytis Vaisvila :
valóban részt vett a '96 - os olimpián,de igazán csak az 1997/98 - as bajnokságban vált meghatározó taggá akkori csapatában,az Alita - Savyban,amikor is meccsenként 20.9 pontot szórt,4.1 lepattanót szedett és adott kereken öt asszisztot.Így nem csoda,hogy a már említett egylet marasztalta ; a következő bajnokságban 19.6 pont,3.9 pattanó és 4.8 assziszt.Teljesítményét értékelve beválasztották a bajnokság All Star - csapatába!Egy évre rá egy helsinki csapathoz igazolt,de egy súlyos térdsérülés miatt a teljes idényt ki kellett hagynia.Ilyen előzmények után ment az orosz Ural Great Permhez,ahol 2000/2001 - ben 8.9 pontot,1.8 lepattanót és 2.2 asszisztot jegyzett,valamint megnyerte csapatával az akkor még önálló NEBL - ligát valamint az Orosz Kupát.Elmúlt évben idény közben igazolt a Dinamo Moszkvához,de hogy itt mit mutatott,arról sajnos nincs információm.
A másik litván játékosról nem szeretnék már előre negatív képet festeni,de szerintem a féléves kihagyása után nem fog szerződést kapni nálunk.
Hát ennyi.
Hali!
Van egy jó hírem!
Kialkudtam a szállást a 4.emeletre anyámmal.Csak a szépnek van egy egy kisnyoldala is,mégpeddig,hogy lehet hogy nem lesz a szinten áram,ugyanis a villamos hálozat javítása nem lesz még kész.
A szállást meg aki akkarja,az használhatja délutánig.
Remélem nagy buli lesz,és mindenki jól fogja érezni magát
Hajrá ASE!Hajrá Atomic Boys!
Üdv:Tomas
Megkérem azokat a nevezőket, akik szeretnének péntekre is szállást, hogy jelezzék nekem, illetve Bazsyt, hogy holnapig véglegesítse a listát és adjon választ a vasárnap hajnali hazautazásra. Tomas kicsit izgul az elhelyezés miatt és jó lenne véglegesen tudni, hogy az egyes napokon hány emberre kell számolni.
A jelenlegi nevezési díjak a következők:
Szolnok: 15.000 Ft
Körmend: 14.000 Ft
Kaposvár:15.000 Ft
Paks: 16.000 Ft
Ebben a bírói és jegyzőkönyvírói (számítógépkezelői) díjakon kívül benne van a vacsora és egy kisebb összeg a díjazásra. A serleg, a discobelépő, a csarnok és a szállás szponzoraink és lelkes szervezőink (Tomas79) ajándéka.
_
Hihiiiiiii
_
Avass ilyen mellékhatásai vannak a bokakezelésnek?
Ez kész... :o)
"Jugó stílusú meccs" és ez a jelvénycsere...! :o)))))))))))))
Különben van egy ASE jelvényem-még kb.5éve játszottunk egy előkészületi kosártornán az ASE ifivel és ott kaptuk tőlük a kitűzőket.Asszem még megvan...
Legközelebb elviszem Paksra és kiteszem-talán így belopom magam az ASE szurkolók szívébe. :o)