Avass!
Nem tudom felétek milyenek a lakásárak, de elég húzósak!
Itt egy vadiúj 3szobás 10.5, 5szobás kb15-16(vadiúj)!Az Audi nem új, de megér 5miskát, a fizujában lehethogy van egy kis nagyzolás, akitől hallottam.De asszem elköltözött(vagy elfog?) és láttam már virítani az Audiban.
Hát erről ennyit.
Azért kösz hogy utána számoltál!De ha szerinted ez nagyon sok,akkor a Czigler fizetésére is kiváncsi lennék, mert a Matáv Pécsben asszem 3miska/hó-t kapott!Na mára ennyi.
Mujanovics marad Körmenden.Nyilatkozata alapján Mádl csak októberben bírálja el az ilyen kérvényeket:)
Nem tudom hogyan álltok a csapat szervezeésével, de Körmendröl gond nélkül fel tudjuk tölteni a keretet, nem is rossz spilerekkel.
Mindenesetre a két dobosunk már jelezte érkezését, ök remekelhetnek a pályán. Irj mailt, vagy irj be ide, és megoldjuk a problémát. A Csák Tomival mi is beszéltünk mez ügyben, igéretet kaptunk töle.
Jó lenne minél elöbb tisztázni, hogy hány embert kell beszervezni.
Szasz Jani
Számolgattam egy kicsit. Nem tudom a sz.helyi lakásárakat, de itt szolnokon egy 150 m2-es lakás (ez az 5 szobás) - helytől függően - 20-30 milla körül van. A Dunántúlon csak drágábbak az ingatlanárak, legyen 30 (szolídan!). Az Audi árát kerekítsük 10 millára, ez együtt 40. Oszd 12-vel, és máris kijön kb. 3,3 millió forint plussz a 2,5 mellé = 5,8 milla!!! Másképpen: évente 70 millió forintot fizet ki a klubb???!!! Ez csak egyetlen játékos! Ne haragudj, de ezt nem tudom elhinni!
A tavalyi évben - az igen jól értesült Sporttárs szerint - nekünk, valamint a MAFC-nak voltak a legjobban fizetett légiósaik. Nálunk Vuki és asszem Lapov voltak azok, úgy tudom mind a ketten 8000 USD-t (bocsi:-) kb. 2 millió HUF) kerestek koponyánkínt. A kettejük fizujából vehettünk volna 125 cm Kálmánt (mondjuk fej nélkül)????
Szerintem ne higgy el mindent! Tényleg, hallottál már az új, NASA által kifejlesztett vágódeszkáról? M.O.-on kizárólagos jogom van a forgalmazásra, Csak most, csak Neked szinte ingyen eladó az egész kamionnal....:-)))
Hi All!
Múltkori hozzászolásom után is megélénkült a DK, ezért most is írok, hogy legyen mit olvasnom!:) Hallottam egy érdekes pletykát:
Állítolag Mujanovics már megkaphatta volna az állampolgárságot csak mikor a Himnuszt kérdezték, besokallt a csávó!
Szeretnék még egy új témát feldobni, ami nagyon érdekel!
Örülnék ha mindenki saját háza tájáról néhány fizetési adatot mondana, csak hogy össze lehessen hasonlítani a játékosokat és produkciójukért járó dellákat!Kezdeném…
Kicsit ledöbbentem mikor hallottam , hogy mennyiért marad itt a Kálmán:(tavaly 1.5miska per hó volt a fizuja) jelenleg 2.5miskát, 1db Audi A4-est valamint egy 5 szobás lakást kap(persze örökbe!).Hát ő már a jövőre tervez, ami nekünk jól jöhet!
Kérem a fizukat forintban egységesíteni mert nem szeretném ha a képernyőmön a dollár, euró, jen és hasonló valuták jelennének meg , mert legyünk hazafiak!:)
Hello!
Ki mondta, hogy nem lesz fehervari csapat a topikkosargalan?! En itt a Stanfordon mar szervezem. Kisse bedugult az NBA jatekospiaca, nehany spilert atcsabitok:)) Beszeltem egy ugyes hatveddel, azt mondta, tizenhat vajaskenyerert plusz egy Konta Barbara-randiert alair ket meccset. Valami Jordan Mihalykent anyakonyveztek, nem tudom milyen a csavo, de biztos befer Rostas, Sporttars meg Andrej koze:)) Ha volt ifi kosaras, akkor bocs!
Viccet felreteve: jo lenne, ha osszejonne egy albas tarsasag, de igy vagy ugy, mindenkeppen meglatogatjuk a galat!
Ha,tudsz akkor szólj vhogy a Mocának,hogy holnapra a népgyűlésre hozzá vissza (ha tudja) a Klímás kazijaimat!
Kösssssssz!
Egy hír:
"DÁVID NEM MEGY AZ NBA-BE
2002-07-18 - [ORIGO] Az NBA-ben kialakult pénzszűke miatt valószínűtlen, hogy Dávid Kornél, az egyik legjobb magyar kosárlabdázó a tengerentúli profiligában folytatná pályafutását. Az elmúlt szezonban a Strasbourg együttesében remeklő magyar centert olasz, spanyol és francia csapatok hívják. Dávid a magyar válogatott közelmúltban lezajlott kéthetes, új-zélandi túrájáról annyit mondott, hogy a világ végére tett "vajaskenyér-túra" egyetlen pozitívuma az volt, hogy senki sem sérült meg.
"A magyar sajtóban is napvilágot látott hírek - a fizetési plafon jelentős csökkenése - magyarázzák, hogy terveimmel ellentétben nem utaztam ki egyik amerikai nyári liga mérkőzéseire sem, és jelenleg roppant csekély annak a valószínűsége, hogy NBA-csapatban folytassam pályafutásomat" - jelentette ki Dávid Kornél, a korábban a Chicago Bulls, a Cleveland Cavaliers, a Toronto Raptors és a Detroit Pistons gárdájában szerepelt, 30 éves, 206 centis magyar klasszis. "A Toronto keretében például már nincs is hely, roppant módon beszűkült a piac, érdemes megnézni az interneten, milyen ismeretlen nevek bukkannak fel a Summer League-mérkőzéseken. Pillanatnyilag úgy tűnik, sokkal érdemesebb Európában játszani."
Dávid az elmúlt évadban kiválóan kosarazott a Strasbourg csapatában. "A Rajna-parti városból most is ostromolnak, a tavalyinál lényegesen előnyösebb feltételekkel kínálnak szerződést, de én még kivárok. Olasz- és Spanyolországból is vannak kedvező ajánlataim. A magyar bajnokság, mint lehetőség, nem jön számításba."
Dávid a közelmúltban, az új-zélandi túrán tért vissza hosszabb szünet után a válogatottba. A kiváló kosarasnak nézeteltérései voltak Varga Mátyás szövetségi kapitánnyal. A differenciákat személyes megbeszélésen tisztázták.
"Az öt mérkőzésből négyet elveszítettünk egy nem kimondottan acélos ellenféllel szemben. őszintén szólva, ezért nem volt érdemes elutaznunk a világ végére, ráadásul - mivel Czigler, Gulyás, Németh és Mészáros Zalán sérülés, illetve egyéb okok miatt most hiányzott - kizárt, hogy az őszi Eb-középdöntő mérkőzésein ebben az összeállításban kosaraznánk. Az egyetlen pozitívum az, hogy senki sem sérült meg, no meg láttunk egy olyan országot, ahová saját szakállunkra soha az életben nem utaznánk el. Ott most tél van, éjszakánként mínusz öt-tíz fokot mértek, a havas hegycsúcsok lélegzetelállító látványt nyújtottak a déli szigeten. Az új-zélandi válogatott egyébként amerikai stílusú kosárlabdát próbál játszani, az edző is amerikai, de egyelőre még messze vannak példaképeik játéktudásától."
(és egy kis enbijé,ha valakit érdekelne)
Az NBA- holtszezon legnagyobb átigazolási szenzációja, hogy Chyuncey Billups, a Minnesota Timberwolves 25 éves irányítója - aki szabadúszó, tehát szabadon igazolható - 35 millió dollárért hat évre a Detroit Pistonshoz szerződött.
A zuhanyhíradó szerint egy másik minneapolisi sztár, Wally Szczerbiak is eltávozhat a csapattól, egy hármas tranzakció keretében a New York Knickshez kerülhet, miközben a Knickstől Latrell Sprewell a Detroithoz, onnan pedig Jerry Stackhouse a Timberwolveshoz mehet.
Amúgy a játékospiac "bedugult", pontosan azért, mert nincs fölösleges pénzük a csapatoknak. "
...ja, már látom a hozzászólást. Bocsi, én csak azokat a barátaimat hívtam, akikkel együtt szoktunk játszani (+ xGabi, de Ő topicos, ráadásul még az sem biztos, hogy élőben megismer egy kosárlabdát :-)))
Hétfőn kiderül, de egy illetékes előzetesen eléggé pozitívan reagált a kérésünkre mezügyben (azt nem ígérte, hogy feliratos mezt kapunk, de valamilyen szerelésre elég nagy az esély :-)
Hát ha a többiek is akkora spílerek, mint én akkor a paksi csapat se lesz verhetetlen. Én teljesen amatőr vagyok. Egyszer jártam edzésre, az is 1 hétig tartott, és foci volt. Na meg kenuztam is egy kicsit, de addig nem jutottam el, hogy a Dunára is kimerészkedjek kenun.
De lelkes vagyok, mint állat.
Rostás, hamar szervezz egy csapatot, aztán gyertek.
Én is bátorítanám a fehérvári kollégákat az indulásra, nem tudom, miért terjedt el, hogy vmelyik csapat is ifi játékosokkal akarna erősíteni, szerintem Pakson sincs ilyen szándék. (Én persze messze lakom Pakstól, lehet, hogy csak nekem nem szóltak! :-) ) Azt tudom, hogy a mi tervezett csapatunkból néhányan játszanak a városi bajnokságban, de nem hiszem, hogy ez annyira eltántorító erővel bírna! A nevezési határidő lehetséges módosításáról meg majd a szervezők nyilatkoznak.
Szóval csak semmi kishitűség! Én azért ma elmegyek gyakorolni... :-)
...ajaj, úgy látszik nem butítottam eleget a csapaton, a kosaras baráti társaságunkban két exifista is található, dehát mit tegyünk, Ők is beletartoznak a Gabci-Bocai-Tódi-Papa...stb. -féle társaságba, így szoktunk kosárlabdázgatni... Azért nem arról híresek, hogy foggal-körömmel küzdenének a győzelemért, főleg egy péntek esti érkezést követően :-))) (ja, xGabi - mint a neve is mutatja - lesz az "idegen" vele még csak telefonon értekeztem, nemhogy játszani láttam volna.
A mi kedves csapatkapitányunkat kérdezem, hogy nekünk lesz valami Olajtól kölcsönkapott mezünk?
A múltkor csak valami vasalt pólóról beszéltél. Elég sóher a vezérkar, úgyhogy nem hiszem, hogy adnának nekünk valamit.
DE HA MÉGIS, akkor stipi-stopp Rusznák Zsolti meze! Aztán majd letépjük a döntő után valamelyik körmendi tesóról Isti mezét ereklyének.
Bazsy!
Azt hiszed én nem pojjjjénkodtam, amikor azt írtam amit!? Szóval bevallom férfiasan, hogy most délelőtt beszéltem belferával aki a csapatkapitányi feladatokat áthárította rám, mondván: nem tud jönni, mivel pár kilóméterrel odébb jól fizető hétvégi munkát talált.:-(( Így gyorsan nekem kellene kitalálni valamit. Valszeg a mi csapatunk is teljesen amatőr, de kosárlabdát kedvelő játékosokból fog állni, de igazi Körmend hívekhez hasonlóan helyén lesz a szívünk és egy pillanatra nem adjuk fel! Engem spéci az sem zavar majd, ha valamely ellenfél vérmesen komolyan veszi a meccseket és abban bízik, ha mindíg 40 pontot dob, talán leigazolja valamelyik NB-s csapat!:-))) Sőt! Azt is bevallom, hogy nekünk ez az egész pálya is nagyon furcsa lesz, mivel kisebb pályákhoz szoktunk. Legalábbis a többség. Nagyon várom még kwest, Gery és Gringo jelentkezését akiknek, ha minden igaz belfera megküldte mailben a tel.számomat. Hívjatok!!!
Ja! Most beszéltem Fodor Sándorral a Marc-Körmend elnökével és holnapra igért választ mez-ügyben. Szerintem menni fog és ha tudom a színét abban a pillanatban közzé teszem. A nagycsapat meze biztosan nem kerülhet szóba, mert eltünt.....!!
Rostas!
Elnézve az eddigi beírásokat, bizony még lenne lehetőségetek egy csapatot szervezni akik valszeg amatőr mivoltukkal nem lógnának ki a többiek (Körmend, Szolnok, Kaposvár) közül. ?????????
Talán még nem késő a nevezéshez! (bár ebben a döntő szót a paksiak mondják ki).
Üdv.
Zotya
U.i.: A névsort sajnos csak legelőbb a jövő héten tudom közzé tenni, mert akkor dől el, hogy Edmonson és Muki tud-e jönni!:-))))))
Ahhoz, hogy Európa élvonalába kerüljünk, mindenképpen részt kell vennünk az európai kosárlabda vérkeringésében.
Szerintem a válogatott is egyre erősebb lesz (már négy válogatott is külföldi csapatnál van).
Ha minden évben elindulna négy magyar csapat előbb-utóbb - már csak a nagy számok törvénye alapján is - feltudnánk mutatni valami kiugró eredményt, amire Európa is felkapná a fejét.
Mint ahogy tavaly a Paks és a Kaposvár is megmutatta, hogy bármilyen csapattal szemben helyt tudunk állni.