Keresés

Részletes keresés

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4929
Avass

Koprivica esetében meg mindenki tudta, hogy miért jött ide, és hogy miként állapodott meg Zoránnal. Gondolom Te is. De ha nem szívesen megosztom veled...

HAjrá Olaj!!

Előzmény: Olaj az Isten (4928)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4928
Szia Avass!

Foster szerintem egy csupaszív játékos volt, ő valóban meghalt a pályán, rá nem igaz az, ami a négerekre általában igen, hogy megkapják a gubát de véletlenül sem teljesítik túl az elvárásokat, nem hajtják szarrá magukat a pályán. Ha pl. Adderly idejében voltál edzéseken, akkor láthattad, hogy lószart sem csinált, alibizett, akkor szedte össze magát egy kicsit jobban, mikor egy-két hétig Eliottal kellett versengenie a csapatbakerülésért. Ő tényleg nagy mellényúlás volt.

Szóval én emlékszem hogy Foster pl. végigszánkázott a pályán a hátán az egyik zsákolása után.(fél órán át a pályát nyalták a feltörlők) :))))).Én sokkal jobban szerettem meccsre járni akkor mint pl. tavaly, és szerintem ezzel Te is így vagy. Igaz, hogy csak a 6. lettünk, de akkor is élvezetesebb volt számomra. Ugyanakkor a minden szolnoki által istenített Maljkovics amikor a 3.negyed végén dobja az első hármasát az azért semmiképpen nem helyénvaló.

A bosnyák gyerekről senki nem tud semmit, viszont a Stone már fix.

Üdv.

Előzmény: Avass (4926)
némo Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4927

Mostani információim alapján a Körmend csapatában várhatóan a következő játékosok kapnak helyet:

-Samir Mujanovic
-Charles Edmonson (vele már szóban tutira megegyeztek és Eddy a repjegyét is retúrra kérte.)
-Trummer Rudolf
-Grebenár Péter
-Szlávik Mátyás
-Kutasi Gergely
-Ferencz Csaba
-Denis Toroman (mind2 fél örülne a kapcsolatnak)
-Keresztes Rafael
-Bacsa Péter (vele előrehaladott tárgyalások folynak!)

Gondolom az utóbbira kapják fel sokan a fejüket, hiszen én is ezt tettem. Ha valaki érdemi infót tud a srácról, írja meg.

Üdv. Zotya

Előzmény: kwest (4925)
Avass Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4926
Szeva Kwest
Az igaz, hogy nem kapkodjátok el a dolgokat, de aki szerződést kap Nálatok, az be is szokott válni. Arra gondolok, hogy nincsennek olyan mallőrök, mint Nálunk az utóbbi években (Foster, Koprivica, Adderly, Reggie Elliot, stb...). A tavalyi mellényúlásunk kétségkívül Vuki, az Ő szereplését is kudarcként értékelem, hiszen ennyi rengeteg lovettáért többet kellett volna nyújtani!

Pontosan ezért félek a rengeteg új légióstól. Azért reménysugár az éjszakában, és némi garancia Rasid, benne (még) bízom. Jani szavaival élve: "remélem megkérdezik!"

Csocsi!!

Előzmény: kwest (4925)
kwest Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4925
Csak annyi, hogy ilyenkor nyáron frusztrált vagyok egy kicsit, mivel nálunk nem nagyon néznek játékosok után (ugyanaz a bajom, mint Neked). Az egyik feka az Iverson volt, akit éppen vittek a rendőrök, a másik meg a Jay-Jay Okocha, de ő éppen focizott. Szóval nem kell félni, nincs a képben senki.

(talán csak Toroman, de egyelőre még ennek is kicsi a valószínűsége)

sporttárs,

Ha már arrafelé jársz, hozz nekünk egy irányítót, meg egy bedobót :)))

Előzmény: jani0625 (4919)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4924
Sportmate!

DK wishes you good luck!

Rigárc

Előzmény: Törölt nick (4922)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4923
Hát az az... Csak jó hírekkel térj vissza.

Egyébként jó utat...

Előzmény: Törölt nick (4922)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4921
Gondolom az van Körmenden, hogy szegény hányattatott sorsú ezüstérmes (:)) szurkolókat még nem informálták, hogy mivel Isti úgyis kiszorította Edneyt, így őt kölcsönadnák a Körmendnek jövőre.
Előzmény: jani0625 (4919)
Fishtax Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4920
Gyerekek, amit itt az átigazolásokról hallok...! Kezdek félni, olyan jelzők röpködnek különféle játékosokról, hogy nagy tételben nem mernék most fogadni a következő bajnokság kimenetelére. Ha az itt elhangzottakra támaszkodom, akkor az biztos, a végelszámolásnál számolni kell jövőre a Körmenddel, Fehérvárral, Szolnokkal, Kaposvárral... és természetesen a babérjain csendesen ülő Pakssal - de mit ne mondjak, beszartam! :-)

fish

jani0625 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4919
Kwest ! most mi van azzal a 2 fekával? Légy szíves érthetően írj!köszi

A FALCOnál továbbra sincs semmi hír légiósokról. Vezetőségi haverom nyugtatgat hogy még sok idő van a bajnokságig, de mikor látom hogy a többi csapat már szerelkezik fel légiósokkal,akkor majdnem falramászok hogy mi miért nem.Félek hogy csak gagyi légiósaink lesznek,igaz ott van Zsoldos és ő tudja a dolgát, ha egyáltalán megkérdezik.Na sok sikert a többi csapatnak is és persze HAJRÁ FALCO!!!!!!!!!!!

Apus Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4918
Menjetek szavazni NagyAndira, mert csúnyán lemaradt!
Hajrá Magyarok!

http://foxsports.lycos.com/content/view?contentId=527835

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4917
" A valami korongos gyerek" kifejezést semmiképpen sem sértésként szántam, csak hát off, egyébként tényleg szép eredmény amit Vas J. elért. Annak ellenére hogy a jégkorong nem érdekel megnéztem az interjút és a Stanley kupáért folyó playoff csata utolsó meccseit is. Csak az off miatt bátorkodtam a fenti megközelítést használni, de ezért most feltétlen megkövetlek...

Előzmény: boran (4914)
kwest Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4916
Végre visszatértem hosszú száműzetésemből. Itt volt, aki átigazolási dolgokról kérdezett. Jelenthetem, hogy Körmenden szenzáció van kilátásban. A látókörünkbe került két kiváló képességű amerikai játékos, akik nem semmi produkcióval kápráztattak el minket a bemutatkozó anyagban. Mintegy fél órán keresztül csodáltuk a játékukat, aztán...átkapcsoltunk egy másik csatornára. Utána azon vitatkoztunk, hogy a Szlávik Matyi átlagban húsz, vagy huszonöt percet fog játszani jövőre.
.
.
.
.
Harmincat.
xGabi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4915
Gondoltam benézek,hátha van már valamilyen fejlemény az ügyünkben a bosnyák centerrel kapcsolatban ; mindenesetre ha valaki megtud valamit,legkésőbb holnap délig tegye már fel legyen szíves,hogy még megtudhassam a fixeket.Előre is köszi,jó pihenést kívánok mindenkinek!

HAJRÁ OLAJ !!!

boran Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4914
Aki esetleg nem látta volna az említett műsort, szombaton este megismétlik 22 órakor. (Az a valaki korongos gyerek egyébiránt az a Vas János volt akit 32.-ként!!!!!(2. kör 2.-ként) draftolt a Dallas Star) Azért ezt illene tudni egy sportszerető kocsmásnak! Bocs az off-ért!
De tény, hogy eléggé megilletődötten viselkedett az Isti. De majd hozzás fog szokni a nyilatkozatokhoz.
Előzmény: Olaj az Isten (4913)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4913
Csá Gabci!

Ja, beszéltem tegnap Avassal, és ugyanezt mondtam neki. Mármint hogy kiköpött Vuki! Tegnap láttátok Németh Istit a Sport1-en? Putesszal vendégszerepelt úgy 20 perc erejéig, de valami korongos gyerek is meg volt hívva, szóval jó ha feleződött a rá szánt idő. Mindenesetre mutattak frankó bejátszásokat a Trevisoról, Isti nyilatkozta, hogy nem vonzódik az NBA-hez, kicsit meg volt szeppenve véleményem szerint, nyilván nincs még olyan nagy rutinja az interjúkban...Szerencsésnek mondható az, aki jártas már a riporterkedésben, szereplésben, objektív tudósításokban ..Khm, khm...:)))

Hajrá Isti hajrá Olaj!
Már csak 79-et kell aludni,és kezdődik az alapszakasz. :))

Előzmény: Gabci456 (4912)
Gabci456 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4912
Sziasztok.

Lehet, hogy csak én látok rémeket, de ez a Glisovics gyerek kiköpött Vuki!!! Ajjajjajjajj.

Hajrá Piros-Feketék!

Előzmény: Avass (4889)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4911

Na ma már én is utána kérdezek az informátoraimnál, mert ez már nem állapot ekkora létbizonytalanságban élni...
Ha játszik fekete nálunk akkor legalább nem lesz annyi huhogás. Úgyhogy a fehérváriak is örülhetnek. Majd Lapovnak kiabáljuk, hogy Fuck you Croatian fuck you!!! :)))) (szerbül mától kezdve nem beszélünk - In memoriam Ognjen Vukicsevics)

Írjatok átigazolási infokat! Azonnal! Sokat!

Előzmény: olajka91 (4910)
olajka91 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4910
Olaj az isten!
Ő mondta nekem személyesen,1-3 posztig bevethető.A másik paliról eddig még nem is hallott.Ki lehet a hunyó?Ha tudok valami újat jelentkezem.A lett gyerekkel tárgyalnak,de még nincs semmi konkrétum.
HAJRÁ OLAJ FOREVER!
Előzmény: Olaj az Isten (4909)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4909
Olajka!

Honnan értesültél erről a fekete fiúról? Ő egyes vagy kettes? Ez az a bizonyos irányító akit Rasid is emlegetett? És akkor most mi a helyzet a centerünkkel? Van vagy nincs? Ha Tóth Zoli nem tud Róla akkor val.szín. hogy nincs, nem?...

Üdv.

Előzmény: olajka91 (4907)
sarkat5 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4908
Új légiós a Klíma-Vill-nél

Az amerikai Aaron Rich bedobóként szerepel majd

Kaposvár

Az Egyesült Államok Egyetemi bajnokságában érdekelt MSU Bobcats csapatából szerződtetett kosárlabdázót a Kaposvári Klíma-Vill KK. A 23 éves bedobó egy évre kötelezte el magát a somogyiakhoz.
Aaron Rich 1979 augusztus 13-án született, 199 cm magas, közel 100 kiló. Középiskolai pályafutása alkalmával 14 pont, hat lepattanós átlaggal büszkélkedhetett, két alkalommal választották a legértékesebb kosárlabdázónak, és állami válogatott is volt. Egyetemi éveit 1998-ban a Montana State-n kezdte. A 90-es évek egyedüli újoncaként büszkélkedhetett azzal, hogy azonnal kezdőként vették számításba az MSU Bobcats-nél. Az utolsó egyetemi bajnoki évben mind a harminc mérkőzésen szerepelt az együttesben, valahányszor kezdőként. Itt 11 pontos átlagot ért el, 51,4 százalékkal. A hárompontos kosarakat 30,1 százalékkal, a büntetőket 81 százalékkal dobta. Mérkőzésenként 4,5 lepattanót szerzett, egyszer blokkolt, volt 2,3 asszisztja és 1,5 szerzett labdája is.

A Big Sky Tour januári döntőjében 12 pontot, és nyolc lepattanót ért el. Csapatában a harmadik legjobb lepattanózó, a negyedik legjobb gólpasszadó és az ötödik labdaszerző volt.

A dél-dakotai Aberdeenből származó kosárlabdázó kilencedik kerettag, tehát már csak egyetlen hely kiadó a 2002/2003-as bajnoki szezonra készülő csapatban. Egy, négyes posztos, szintén amerikai center szerződtetése várható még a jövő héten.

A csapat július 22-én kezdi a felkészülést a következő bajnoki szezonra, mivel a pontvadászat egy héttel előbb szeptember 28-án kezdődik.

olajka91 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4907
Cső Gabi!
Nemrég beszéltem Tóth Zolival és ő nem tud róla semmit,sport se ír róla.Én nagyon furcsállom az esetet, már nem tudom eldönteni ki a hülye.De viszont van helyette egy jó hirem.Leigazolta az Olaj (amerikai néger kosaras) Kip Stone-t.Ő tavaly a lett ligába játszott nem is rosszul.A ventsplis csapatával bajnok lett.Indultak még a NEBL-ben (Észak Europai Liga)ahol ő 16.5 pontos és 4.3 lepattanó+3.3 gólpassz átlagot produkált,ami nem rossz.Vannak még információim egy másik lett ligába játszó kosarasról ,de amig nem biztos nem írok róla csak annyit ,hogy tagja a lett válogatottnak.Rasid folyamatosan keresgél, remélem sikeres lesz!
Hajrá olaj forever!
Üdv:Objektiv rostásnak+sporttársnak fehérvárra!
Köszi az infokat.
Előzmény: xGabi (4906)
xGabi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4906
Köszönöm a helyreigazítást,a végén még félrevezetem itt a népet :-))
Azt hogy érted,hogy Tóth Zoli nem tud róla ? Ha valakinek akkor neki csak tudnia kellene,ki és mikor igazol hozzánk,hiszen ő és dr. Nyerges írják alá a szerződéseket...Egyébként már megírta az eurobasket is,ezért szerintem valószínűleg nem kamu.
Holnaptól kéthetes holidayt tartok,ebből kifolyólag nem várható a fel-felbukkanásom errefelé,de addig is mindenkinek jó találgatásokat és sok-sok átigazolási pletykát kívánok!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: olajka91 (4895)
Fishtax Creative Commons License 2002.07.11 0 0 4905
Figyelem!
Szavazni meg itt lehet!

fish

Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4903
Szasztok!

Hát azok alapján amit leírtatok, és persze ha minden klappol én meg merem kockáztatni,hogy az Albacomppal mint komoly bajnokesélyes csapatok egyikével kell számolnunk...Jesus, miket írok, hess elvetélt gondolat, mik jutnak nekem az eszembe????:)))

A Moseley statisztikái valóban kecsegtetőek, a török bajnokság tényleg nagyon erős, szóval nem tűnik rossz szerzeménynek. Bár csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Reggie Elliott nevű bedobónkat is azzal a tudattal hoztuk ide, hogy egy időben járt egyetemre bizonyos Allen Iversonnal, aki mögött(Iverson első lett) az egyik bajnoki szezonban hetedikként végzett a dobóversenyben...

Bár ha szakértők is azt mondják (sporttárs?:)), hogy jobb mint a tavalyi Williams, akkor valóban nagy igazolásnak tűnhet. Főleg, ha emberi tényezőkben is túlmutat majd rajta, amit egy percig sem kétlek.

A bosnyák centert már alig várom, hogy láthassam a pályán, a mutatói nem rosszak, és én úgy tudom, hogy a csapatok sem ahol megfordult...Puding próbája az evés...Mindenesetre ha kipontozzák róla Lapovot és hogy dob 25 pontot miközben Bojan alig, akkor én már nagyon boldog leszek...Álom, álom...

na hajrá olaj
és magyar kosárlabda (még majdnem 3 hónap a startig, az nagyon sok)

Előzmény: Kis_Joe (4901)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4901
4900
csaby1 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4900
Ha ezek a fiúk ilyen királyok, mint amiket írtok, akkor egész erős lesz az Alba. Én úgy látom, hogy kellene az ASE-ba a Nickel.

Hajrá ASE!!

Ja és sok sikert Gulyás Robinak. Remélem hazajöhet a válogatottba.

Előzmény: Törölt nick (4894)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4899
Sziasztok!

rostas ez az utolsó mondat... :o)))

Nálunk is nagy a csend,igaz a pletykák azért repkednek itt is rendesen!
Arról suttognak mostanában,hogy két fehér amerikaitt szeretnénk igazolni a 2-es 3-as posztra és nagyon megoszlanak a vélemények róluk.Neveket nem tudok.A kaposváriak nagy álma,hogy újra összeáll a Halimic-Nunnery bedobókettős elég reménytelennek tűnik. :o(
De ezek is csak pletykák és még akármi lehet.A csapatnál az az elv,hogy csak akkor hoznak nyilvánosságra valamit ha már vannak szerződések.

kaposkosar.hu - ha van valami akkor itt megtalál6játok.

Pacsi

u.i:Mik a hírek a topickosárról?

Előzmény: Törölt nick (4898)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4897
Köszi az infókat. Végre jó híreket hallunk a csapatról. Reméljük a pályán is jók leszünk.

Hajrá Alba!

Előzmény: Törölt nick (4885)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.10 0 0 4896
Gratulálok a Robinak, sok sikert neki!
Előzmény: Törölt nick (4884)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!