Keresés

Részletes keresés

Fishtax Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5208
Kívánságod parancs, itt van a Tolnai Népújság cikke! :-) (belfera, szerepelnek benne számszerű eredmények is, jöhet az összesítés!)

fish

Előzmény: Gabci456 (5207)
Gabci456 Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5207
SZÉP VOLT FIÚK!!!

Ha valami tolnai napilapban megjelenik egy cikk, azt is föltehetnétek!

Asszem tegnap elfelejtettem kiemelni még AVASS remek koordinációját a Bagoly csapat összeállásának ügyében! Szerintem ez sem lehetett egyszerű dolog (sima és bemelegítő mez, lejutás szervezés, csapatlista, nyilatkozatok a médiumoknak...)!

Háromszoros hurrá Avassnak!!! (de mindenki ám)

U-U-U-U-U-U-U-U

Előzmény: Fishtax (5206)
Fishtax Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5206
Uraim, hölgyeim, azért ez nem semmi!!! :-)))

fish

_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.06 0 0 5205
Ahoy!

Megvan a harmadik légiósunk!Színesbőrű 4-5-ös posztra igazoltuk Finnországból.Elég jó a statisztikája.
Ha felteszik a cikket a netre akkor "becopyzom".

Pacsi

Fishtax Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5204
Mielőtt félreértések esnének meg: nekem volt a paksiak közül tán a legkevesebb közöm a szervezéshez.

fish

Előzmény: belfera (5188)
xGabi Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5203
Szevasztok!
Nagyon örülök,hogy szerény kosártudásommal részt vehettem a szombati topicbajnokságon!Ezúton szeretném én is megköszönni a paksi rendezőknek a azt a hosszas szervezőmunkát,amellyel segítették ennek a tornának a létrejöttét ; persze nem szabad megfeledkezni a vendégcsapatok vezetőiről sem (Avass!)!Bár az esti össznépi banzájon nem vettem részt,nagyon jól éreztem magam (szerintem ezzel nem vagyok egyedül),az utolsó előtti meccsen összeszedett kisebb sérülés ellenére is (az ujjam egyébként elég szépen bedagadt aznap estére,megnézettem ,de "csak" egy erősebb zúzódás,hál' Istennek nem tört el).
Szóval jövőre is,persze veletek,de hogy hol azt majd még eldöntjük! :-)))

HAJRÁ OLAJ !!!

Tomas79 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5202
Hali!
Bocs,hogy csak most jövök fel az indexre,de sajnos a bal lábszáramban egy izom megzuzodott,ugyhogy 2 hét off lesz a munkában.Na de ez is kell..:))
Belfera:jó volt a Stroh80,mi?És a bongos Vilmos?
Egézségedre!
Némo:köszi a reggeli wiskey-colát,csak az hiányzott..Felhívtad a csajszit,akinek elkérted a számát a Galaxyban?
Gabci456:kösz az érdekes beszélgetést a bongo elött...
Nagyából ennyi,és gratulálok minden résztvevőnek..
Szombaton jobb volt a Körmend,de a bajnokságban,majd visszavágunk..:))
üdv
Tomas
csaby1 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5201
Hát ezt félreértelmezted, mert én nem emlékszem ilyen jelenetre. Nem is jártam kint veletek az utcán. Föl a Bongóba a Fodor Petiékkel mentem, haza meg egyedül taxival. Téged csak a pultnál láttalak.

Simán emlékszem a kwestes jelenetre is, csak gondoltam beállítom kwestet is úgy, mintha tök részeg lett volna. Pedig ő majdnem volt csak tök részeg.

A mutatványaidról, meg az ásításról csak ma olvastam. A bokorugrássban viszont szívesen részt vettem volna.

Előzmény: belfera (5200)
belfera Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5200
Annyit mondtál, hogy csaby megjegyezte a feltápászkodásom után, hogy milyen jó a maszkom.
Előzmény: némo (5199)
némo Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5199

Mit mondtam én? És kinek?

Jézusom, te még mindíg részeg vagy!!!:-))))
Vagy én vagyok az???

Előzmény: belfera (5198)
belfera Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5198
Csaby!

Némó elmondása szerint Te is jelen voltál a tripla leszúrt Rittbergeremnél.
A kwesttel folytatott beszélgetésed - nagyjából -szó szerint:
kwest (miután hallotta tőlem, hogy Te vagy csaby1): - Óh, most hallom, hogy egy újabb ismerős! Kwest! (És nyújtja a kezét.)
csaby (azt gondolván, hogy kwest-nek hiszi beszélgetőpartnere): - Nem, nem kwest, hanem csaby1 vagyok!
Tényleg húzós estéd lehetett, ha én világosítalak fel a történésekkel kapcsolatban. :-))

Feribá!

Szerencsére nincs izomlázam, hiszen nem emeltem nehezet, csak fajsúlyosat, ráadásul azt is váltott kézzel. :-))
A nálam lévő táblát viszem a Nádasba bekeretezve a következő paksi látogatásomkor.

Előzmény: csaby1 (5197)
csaby1 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5197
Az se volt semmi, mikor kwest azt hitte, hogy én vagyok a kwest, rá fél órára meg a ttamást kérdeztem meg hogy melyikük is lenne a ttamás. Belfera már akkor kiröhögött ezerrel. Mondjuk akkor már benne volt egy pár feles a különböző pálinkafajtákból. Na én se voltam mér színjózan
Előzmény: _Bazsy_ (5196)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5196
Holnap előhívatom és remélem minél előbb felkerülnek a kaposkosárra az általunk készített fényképek.De szerintem ttamás is felteszi őket az oldalára.Ha fenntlesznek szólok nektek is!

Nekem is fáj mindenem!
Bokorugrás is volt? :o)))))))))

Előzmény: Feribá04 (5195)
Feribá04 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5195
Üdv. Mindenkinek!

Nem tudom hogy vagytok vele, én de járni alig tudok.
Belfera! Neked nincs izomlázad? :)) Úgy értem a jobb kezedben. :))

Szóval összejött...
Reméltem hogy jó hétvége lesz, de őszintén szólva ez a hangulat még engem is meglepett. A végeredmény teljesen megérdemelt, mert az a csapat nyert amelyik a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtotta. Én is a Szolnokot láttam a legerősebbnek, de nem volt igazi centerük (Avass inkább kint szeret játszani), a végjátékokat rendszerint elbukták, legjobb játékosuk rögtön a legelején lesérült és egyszerűen nem volt szerencséjük. Viszont összehoztuk velük a torna legjobb meccsét. Tipikus ASE győzelem született: A félideji -17 után a végén +1 ide!!!!
Gratulálok minden csapatnak és köszönjük a részvételt! Jövőre nem mi rendezzük, de persze nem azért mert nem leszünk bajnokok. :))
Az estéről azt hiszem nem tudok újat mondani. Kijelenthetjük, hogy egy szurkoló (hovatartozástól függetlenül) tud mulatni. A Nádasban és a Bongóban elfogyasztott cefremennyiség úgy gondolom erre utal.

Némo!
A vödörnyi whiskykólád hatására, tegnap elfogyott otthon a Cataflam.

Belfera!
Hol vannak a táblák?

Kwest!
Tényleg jók a passzaid!

Gery!
Milyen volt a literes sör?

Avass!
A DK legjobb játékosa címre szerintem még sérülten is komoly esélyeid vannak.

Ttamás!
Sajnos Jonny boy ki van kapcsolva, de amint tudjuk feltesszük a pontos eredményt.

Jövöre akárhol, de újra meg kell rendezni!

belfera Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5194
Ha valaki esetleg emléxik még az összes végeredményre, akkor feltehetné, hogy összesíthessem a tippeket. Már úőgy hiányzik egy jó kiértékelés az életemből! :-))
csaby1 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5193
Hello!!

Na akkor én is egy kicsit. Szerintem is nagyon jó volt a minden, utólag is bocs, hogy nem nagyon tudtam segíteni a szervezésben.

Nekem minden nagyon tetszett, na persze a vasárnapot kivéve. A hülye fejemmel beültem egy taxiba hazafelé menet ahelyett, hogy egy jó kis 4 km-es sétával kiszellőztettem volna a fejem. De mára semmi gond. Most érzem csak milyen jó hatással volt a sok Uncsi a gyomorbajaimra.

Hát, ha tudom, hogy bokorugró partit rendeztek, akkor maradtam volna még. Jövőre szóljatok nekem is.

Ja persze, gratulálok a győzteseknek. A jó sorsolásnak köszönhetitek.
Még valami, ha esetleg valaki felvette videóra az emberrel, faulttal együtt dobott felhőtriplámat, az ossza már meg velem, mert én még ilyet az életben nem csináltam. Még a leendő unokáimnak is megmutatnám, milyen volt a nagypapi fénykorában.

Avass meg lefoglalta az ezüstöt jövőre, mert a kiírás értelmében jövőre nem a bajnokcsapat rendezi a tornát.

Na ennyi elég belőlem. Hajrá ASE!!!

Előzmény: belfera (5190)
Fishtax Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5192
Sajnos mi fáradtságra hivatkozva kidőltünk az esti buli húzósabb része előtt, de úgy látom, felejthetetlen élményről maradtunk le! belfera ugyan csak későn érkezett szombaton, de ezexerint mély nyomokat hagyott a paksi éjszakai életben! :-) Ezért külön gratulálok neki! (Bár ahogy visszagondolok arra, milyen tempóban kezdtek "melegíteni" már Micusnál a vacsora után a Bongo-bulira, nem is értem, miért lepődtem meg az itt csak sejtetett végeredményen!? :-) )

A teljesítmények ecsetelésekor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a legjobb dobó játékos cím azért Pakson maradt Árpi csapattársunk jóvoltából, és ha részelteznem kell még az Atomic Boys (szó szerint) kiemelkedő képességeit, akkor nem szabad megfeledkeznünk Zsolt nagyszerű centerjátékáról - ha jól láttam, a vacsoránál Fodor Peti hosszasan beszélgetett vele félrehúzódva... :-)

(Azt még megemlíteném, hogy a hangulat úgy lett volna az igazi, ha a vendégjátékosokat és -szurkolókat szoros rendőri védelem alatt tudjuk tartani a meccsek alatt és között, de mivel aznap volt vmi rendőrfoci is Pakson, a kommandósok mozgósítására nem volt lehetőség. :-) )

Kössz még egyszer az ASE, a Bongo, a "Kiss Nádas" és a kollégium támogatását!

fish

Előzmény: belfera (5190)
belfera Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5191
Teljesen OFF felhívás

Gondolom mindenki értesült a magyar vízilabda válogatott kárára hozott nevetséges és vérlázító FINA-döntésről.
Én - mint nagy mozgalomindító - megkérnék minden jóérzésű magyar szurkolót, akit felháborít ezen határozat, hogy juttason el tiltakozó levelet (akár magyarul is) a döntéshozóknak. Árasszuk el e-mailekkel (akinek van kéznél vírus, az is mehet) ezeket a rohadt maffiózókat! (Én napi 5-10 e-mail küldését tervezem - persze nagyjából mindig ugyanazt.)
A döntést meghozó FINA vízilabda Világliga Intézőbizottság 2 tagjának címe a következő:

gilonzi@tin.it (Gianni Lonzi)
iored@one.gov.cu (Guillermo Martinez)

Mutassuk meg!!

belfera Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5190
Bokorugrás rulez!!! :-)))

Ami még kimaradt:
Köszönet a Zsebegyetem összes tagjának, azért, hogy sikeredzőt csináltak belőlem. Ezennel bejelentem visszavonulásom, hiszen az edzősködéssel járó stressz már nem való az én szervezetemnek, ezért a jövőben technikai igazgatóként tevékenykedek a csapat mellett.

Előzmény: némo (5189)
némo Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5189

folyt.

Mint kiderült ez a mérkőzés lett a torna döntője, hiszen a paksiak nagy csatában és fergeteges szurkolói buzdítás mellett 1 ponttal legyőzték az ismételten kapkodó Baglyokat, így ki-ki meccsen dőlt el a kupa sorsa.
A magunk részéről abban bíztunk, hogy ez a nagyon izgalmas ASE-Olaj mérkőzés sokat kivett a hazaiakból és mint kiderült ez a jóslatunk is bejött. Fergetegesen kezdtünk (12:0)-hiába mozgósították minden tartalékukat az Atomic Boys fiúk, hiába volt a 7m-ről dobott kétkezes(!!!) tripla, valamint a pár perc múlva 8-ról és emberről(!!!) valamint +büntetőt érő tripla - megnyertük a meccset és vele együtt a kupát is.
Örömünkbe a szélrózsa minden irányába dobáltuk magunkat, de nem éreztünk csalódottságot a másik oldalon sem!

Összességében egy nagyon jól szervezett, izgalmas azonban jó hangulatú kupán vagyunk túl, amit mindenképp hagyományosra kellene szervezni a jövőben!

Az esti buli pedig felejthetetlen volt!!!
Azt gondoltam én már mindent tudok az éjszakai életről és a bulikról, de Belfera bebizonyította, hogy nem múlhat el jó buli "bokorbaugrás" nélkül!:-))) Persze nem árt, ha okor-okor ténylegesen bokorba ugrik az ember nem csak két fűcsomóra.:-)) Mert az bizony fájdalmas is lehet!!
Apropó bokorbaugrás! Ezúton kérném meg a paksi kollégákat, ha valaki esetleg találna a kollégium melletti bokros részben egy fekete keretes sárga lencsés szemüveget, juttassa vissza Ferának. Ha mégsem lesz meg az sem baj, majd legfejjebb lövök neki egyet valamelyik falusi búcsuba!:-))

Üdv.
Zotya

Ui.: Azért egy ilyen sorrenddel kiegyeznék az NBI-es bajnokság végén is!

Előzmény: némo (5187)
belfera Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5188
Körmendolé, Körmendolé, hukk, Körmendoléoléolé, hikk! :-)))

Csak csatlakozni tudok az eddigi véleményekhez: remek volt a hétvégi rendezvény, szuper szervezéssel, kajával, piával, és egy oltári nagy bulival.
Nekem különösen a nemesbodza, a szatmári szilva, a barack, a vilmos, a becherovka és a Stroh 80 ízlett, de a paksi virágföld is kiváló minőségű, viszont az atomváros bokrai még kicsit zsengék. :-)))

Maximálisóriásimegagigahiperszuperköszönetéstisztelet (remélem, nem hagyok ki senkit):

- Jonny Boy-nak, Saabee-nak, Fishtax-nek, Feribának - és persze a többieknek - a szervezésért és a legyekért :-))
- Micusnak és csapatának a remek étkekért és itókákért - utólag is bocs a "koszolásért", de remélem a tegnapi vihar azért lemosta járdát :-)
- Pruzsinak a teljesen szakszerű és roppant gyors kiszolgálásért + azért a felejthetetlen tripláért :-)
- Tomas79-nek a nagyon korrekt szállásért, no és persze a két Stroh 80-ért - ami egyébként medvepuszik okozta sérülések orvoslására is
remek :-)
- Fodor Péternek és kedves családjának a balatoni nyaralás megszakításáért, a happeningen való aktív részvételért, no és persze a kör pezsgőért - Gyere haza, Peti! :-))
- Szendinek (tudom, hülye vagyok), Janinak (puszi a kedvesednek, vigyázz rá nagyon, mert Jonny Boy egész éjjel próbált kikezdeni vele, alig bírtam ellökdösni mellőle) és Little Jonny Boy-nak (ne hagyd, hogy Csaby valaha is rábeszéljen az alkoholfogyasztásra) a jegyzőkönyv, a statisztika és az eredményjelző teljesen korrekt kezeléséért
- Artúr Dokinak a hazakísérésünkért, a Vándor pontos szövegének ismeretéért, és a tegnapi gratuláló sms-ért
- Csaby-nak, egyik legkitartóbb ivócimborámnak a teljes tüdőből szóló, ugrálással fűszerezett "Körmendolé" felvállalásáért a buliban
- a Bongo Café tulajdonosi körének és teljes személyzetének a felejthetetlen buliért

Ha valaki esetleg megtalálná a nojnkomazekszes produkcióm közben elveszett szemüvegem a kolesz előtti rekettyésben, akkor kérném, hogy őrizze meg számomra a következő találkozásig.

Egyébként már alig várom, hogy felkerüljenek a netre a dzsemborin készült jobbnál-jobb fényképek.

Nem írhatok mást befejezésként, mint amit - állítólag - az előttünk igazoltató paksi rendőrőknek kiabáltam kilógva az autó ablakán:
Hajrá Körmend! Hajrá Körmend! :-)))))

U.I.: Remélem senkinek sem okoztam csalódást az esti produkciómmal - akinek mégis, annak elmondanám, hogy engem, mint a körmendi csapat szakvezetőjét, köteleztek a hagyományok, és muszáj volt követnem a nagy előd által kijelölt irányt. :-))))

némo Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5187

Sziasztok!

Elolvasva az eddigi írásokat, nagyon nem tudok mit hozzátenni! Gratula!!! Gratula!!! Gratula!!!
Nem tudom lehet-e ezt a hangulatot és szervezést überelni mindenesetre, ha minden évben így sikerül a rendezvény, akkor mindenki maradéktalanul elégedett lehet. Számomra nagy öröm volt látni különböző csapatok szurkolóit egymással karöltve italozni, kötetlenül beszélgetni, poénkodni stb. Ezen a napon minden résztvevő otthon érezhette magát és ez elsősorban a szervezőknek köszönhető! Még1x köszi mindent!!!

És akkor magáról a tornáról!
Úgy látszik hiába volt a korai indulás mert csak a Szolnokiak elleni meccs előtt 20 percel értünk oda. Magyarázat a kisebb-nagyobb technikai szünet!:-)) Beérve a csarnokba, látva a profin melegítő Olajos legényeket bevallom pár pillanatra meghült bennünk a vér. Ezek után aztán meglepetés volt, hogy milyen jól tartottuk magunkat a szünetig, bár tény mindíg mi kapaszkodtunk. A 3. negyedbeni rövidzárlat miatt aztán elmentek a Baglyok 12-vel és bizony, ha nincs a jó centerjátékunk, valszeg az utolsó negyedet már nem eröltettük volna. Aztán, hogy milyen a sors, az addig nagyon jól játszó szolnoki csapat kapkodásba kezdett és az utolsó 3 percben sikerült a magunk javára fordítani a mérkőzést. Ott is elmondtam, de leírom most is, egyéni képességek alapján nálam a szolnoki csapat volt a nyerő, dehát mint tudjuk a KOSÁRLABDA csapatjáték.
Sok pihenésre nem volt idő, hiszen következett a Kaposváriak elleni mérkőzésünk. Még szerencse, hogy volt az öltözőfolyosón az a szódaautómata, (ilyet én is csináltatok a konyhába!) mert különben nem lett volna elég szufla végignyomni ezt a meccset. Tanulva az előző mérkőzésünkből, az volt a taktika, ha lehet el kell menni minnél jobban az elején, mert hátha a meccs végére oxigénhiányra hivatkozva nem marad senki a pályán.:-)) Mint utóbb kiderült, ez jó húzás volt csakúgy mint a centerjáték eröltetése.
Még azt is elbírtuk, hogy a csapatunkból a 15-ös többször is lépéshibákkal vétette magát észre!:-))
Nem ártana a gyereknek a lábmunkáján is javítani, mert Bazsy úgy verte meg ahogy akarta!!!
Végülis hoztuk a meccset, így már akkor tudtuk: Amennyiben nyerünk a hazaiak ellen is, miénk az első Topic-Index kupa!

folyt.köv.

Előzmény: _Bazsy_ (5186)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5186
Szasztok!

Köszönet mégegyszer a szervezőknek én minden résztvevőnek,szerintem minden várakozást felülmúlt a torna és az utána levő programok.

Az az igazság,hogy hagytunk mindenkit győzni ellenünk!Na mindegy majd jövőre megmutatjuk mit is tudunk valójában és talán már megszűnik ez a q' kaposvári átok amitől mindig mindenki megsérül! :o)
Köszönet a körmendieknek,hogy rögtön a helyszínen elsősegélyben részesítették és megmentették a lábam egy bizonyos görcs nevű betegségtől.
Jó volt megismerni titeket és olyan arcokat akiket legfeljebb egy másik szektorból láthattam.
Sőt!A Pruzsival rögtön találkoztam szombat reggel és megállapítottuk,hogy decemberben miután bemászott a szektorunkba elborult arccal üvöltötte a képembe,hogy ..... kaposvári .....! :o))))

Reménykedtem,hogy gyengébb csapatokkal érkeztek,idézem Avass-t: "szándékosan butítottam a csapaton"... Erre a szolnokiak kijönnek és zsákolgatni kezdenek... :o))))
Na mondom...mi lesz velünk!Végül is jobb helyen végeztünk mint a Klíma!

Zotya sikerült este lepattanót szedni?Mert mikor elmentünk láttam helyezkedtél! :o)))
Gabci köszi a "Jaffát" mégegyszer,remélem megjegyezted,hogy Somogyországban nagyvadásznak hívják! :o)

A "Mi és Fodor Peti a Klímás sállal" című fénykép nem lesz semmi...igazi csemege a kosárlabda rajongóknak!Kellemesen csalódtam benne-jó arc!

Remélem ha csapataink találkoznak akkor még tartunk pár összeruccanást!

Pacsi!

U.i:Belfera színeset ásított! Külön Pacsi!

hihiii

Avass Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5185
Nahát, ezt nem hiszem el, egy kicsit sem marasztaltok????? Na egye fene, megduplázom a zsoldotokat!!!!
Előzmény: Gabci456 (5183)
Avass Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5184
Még mindíg a topickosárgála

Szeretnék csatlakozni a többiekhez, én is gratulálok a szervezéshez, minden vérprofi volt, ezt nehéz lesz túlszárnyalnunk jövőre, de azért megpróbáljuk! (ja, aki nem tudná: a kupa évente kerül megrendezésre, a bajnokcsapat otthonában - már ha a paksiak és a fehérváriak el mernek jönni :-)))

Én személy szerint nagyon jól éreztem magam (Micus, nagyon korrekt volt a pörkölt!) Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, hogy tápos voltam, és nem tudtam sokáig rontani a levegőt, pedig szerettünk volna egy jót bulizni veletek, de a család legifjabb tagjának nem volt hozzá kedve.
Bocsi, ez van, majd jövőre...

Végezetül csak annyi: J-Allah jimsi - Sisiri!!!! (figyelem, fonetikus írásmódot alkalmaztam)

Gabci456 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5183
Lemondás elfogadva, kártérítést követelünk!!! :))))

Előzmény: Avass (5182)
Avass Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5182
Elszálltak a Baglyok! - a csk. levonta a tanulságot

Esélyesként érkeztek, mégis csak a harmadik hely jutott a szolnoki csapatnak. Hogyan történhetett ez? Kérdeztük a szolnoki csapat önjelölt kapitányát:

Avass:
- Igen, a három mérkőzésből csak egyet tudtunk megnyerni, a ZsebeEgyetem ellen 5, Az Atomic Boys ellen mindössze 1(!) ponttal kaptunk ki, ráadásul úgy, hogy mindkét gárda ellen szinte végig vezettünk, az utolsó pillanatokban fordult meg az állás.

Krézy Jenő:
- Ez nagyon úgy hangzik, mintha kondícionális probléma lett volna a csapattal! Vagy másban látja a kudarc okát?

A: - Szerintem a kondícióval nem volt probléma. A Gabci-Bocai duó például rendszeresen a Gellért hegyen tartott futóedzéseket méghozzá úgy, hogy felváltva cipelték egymást, hegynek fel!!! Inkább fejben nem bírtuk a terhelést, ráadásul én is sok hibát követtem el...

KJ - Igen, ezt örömmel hallom! Milyen hibákra gondol?

A - Sokáig sorolhatnám, pl.: a köztudottan igen jó tripladobó jugoszláv légiósunknak, Todicsnak későn adtunk sört, így csak az Atomic ellen tudott brillírozni, vagy említhetném azt is, hogy nem bíztam eléggé a taktikailag jól felkészült és kirobbanó formában lévő Bocaiban, akit egyébként nagyon megviselt a kudarc. Ráadásul sérüléstünk is volt...:-(

KJ: - Tehát kudarcként értékeli az eredményt?!

A: - Igen, levontam a konzekvenciát, a csapatnak már be is jelenettem a lemondásomat...

KJ: - Nahát, nahát, nagyon sajnálom, bár őszintén szólva csodálkoztam volna, ha ezek után a helyén marad, nekem is az a véleményem, hogy...... (az interjú többi része érdektelen, már csak Jenci ecseteli a magánvéleményét, kb. 3 oldalon keresztül).

Gabci456 Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5181
Szasztok tesók!

Minden paksi csákónak gratulálok a szervezéshez! Tényleg nagyon magasra tettétek a mércét a jövőbeni kpaszervezők számára.

Komolyan mondom én nagyon vártam ezt az összeröffenést, de ez jobb volt, mint ahogy én legmerészebb gondolataimban elképzeltem. Király volt már maga a torna is, de utánna az esti vegyespörkölttel ízesített baráti társalgás, illetve (főleg) a Bongo tényleg nagyon nagy királyság volt.
Ha belfera eszembe jut még mindig röhögnöm kell.

Hihetetlen baráti beszégetés paksi fiatalokkal; tequila nemoval; dance minenkivel; közös éneklés, illetve huhogás csabyval, belferával; jaffa bazsynak, hazakóválygás hatkor. Volt itt minden, de fel munkára, majd leírjátok ti.

Ui: A lányok fenekére a sugár úgy látszik jó hatással van! :)))

U-U-U-U-U-U-U

Avass Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5180
Szia Sporttárs
Látod, látod, elviccelünk itt egymás mellett (a végén nálam is kinnt volt gyel).
Te valóban nem írtál ilyet, mármint sem Bojanról, sem másról, de elhangzott ez a mondat fehérvári részről, és most Te "bűnhődtél meg" érte.

Egyébként én fogtam a humort, remélem Te is... (viccelj csak nyugodtan).

ÜdvAvass

Előzmény: Törölt nick (5176)
Artúr Doki Creative Commons License 2002.08.05 0 0 5179
Na akkor így a Sziget kirándulás előtt néhány szót a tegnapi gáláról.
Azt hiszem nagyon jó hangulatú és nagyon jól sikerült rendezvényt tudhatunk magunk mögött...hovatartozástól függetlenül mindenki csak jókat mondott az est végén a tornáról.
Azt elmondhatjuk,hogy a vasi vendégek megérdemelten nyerték a tornát és kárpótolták magukat az elvesztett bajnoki döntő után.
A huhogósok is két nagyon kemény és izgi meccset nyomtak,s bár hasonlóképpen pechesen el is vesztették azokat látszott hogy tisztességesen felkészültek.
A Fashion srácok Kaposvárról is tisztes helytállást produkáltak,ám őket is utolérte a somogyi átok,azaz a sérüléshullám,így a végére alig maradt harcképes játékos.
Köszönet a vendéglátás részért Micusnak és a Nádas Bűntanya személyzetének...szerintem itt is igen-igen jól érezte magát minden résztvevő...
Nem is beszélve az est végét jelentő Bongo Cafe partyról,ahol együtt mulatott körmendi,szolnoki,kaposvári szurkoló a hazai stábbal...
Köszönet a résztvevő csapatoknak és játékosoknak és zárszóként csak annyit: jövőre folyt.köv.!

Vízlát!
Mentem Sziget-elni...
Ja Hajrá ASE!( bővült a keretünk: a Smafc-ból érkezett Pojbics 1-2-es posztra.)

Előzmény: ttamás_ (5178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!