Keresés

Részletes keresés

spa4 Creative Commons License 2002.07.17 0 0 4961
freeportal.hu/ztekk

Előzmény: csaby1 (4960)
csaby1 Creative Commons License 2002.07.17 0 0 4960
Hát a Halimicset még nem sikerült pótolni a Kaposvárnak. Ő is csak a triplákat dobálta. Igaz, azzal nyertek egy bajnokságot.
Előzmény: Feribá04 (4959)
Feribá04 Creative Commons License 2002.07.17 0 0 4959
Én sem láttam a KEMPEN olyan játékost aki mondjuk Davis-t, Németh Istit, vagy Madison-t megközelítené. Sok szerb kölyök még nem is játszott felnőtteknél és tényleg volt köztük olyan is akinél a mi juniorjaink jobb játékerőt képviselnek. A legnagyobb név Tunceri volt, de őt nem lehet itt megfizetni. A Sporttárs által emlegetett Gabsys az első két meccsen tényleg nagyon állat volt (tetszett amikor Vukiról 11 kisérletből 9 hármast dobott :))), de már akkor látszott, hogy a faszi hármasdobáson kívül semmit nem tud. Az utolsó meccsen nem jöttek a dobásai és inkább csak terhére volt csapatának. A kaposváriak ennek ellenére kerülgették...
Előzmény: jani0625 (4958)
jani0625 Creative Commons License 2002.07.17 0 0 4958
Sziasztok !

Remélem mindenkinek jól tellik a nyara!
Ma reggel- mint minden reggel- olvastam a helyi újságot és titkon reméltem hogy csapatomról is írnak benne néhány szót ,esetleg egy új légiósról. És ekkor megpillantok egy nagy képet Kopaszodó Mágusunkról, gyorsan le is csaptam a cikkre! Még nem tudtam hogy teljesen feleslegesen.
Zsoldos épp azt ecsetelgette hogy milyen rossz volt a játékos- felhozatal a KEMPEN és hogy aki jó volt az meg nagyon drága.
Szerinte néhányan még a Falco kispadra se férnének be.(most tényleg szarok voltak vagy pedig a mi cseresorunk fejlődött iszonyú sokat ezalatt a néhány 7 szünet alatt?! De ha a 2. állítás igaz, akkor minek légiósok… ja , igaz cserének is kell valaki:)))))!; Álmodik a nyomor.)
És végül bejelentette hogy mind3 posztra 20-as listája van. Na ez szép-gondoltam- ,akkor mire lesz nekünk légiósunk?!Erre is válaszolt: augusztus közepe – vége.Na király.Nesze semmi fogd meg jól!

Feribá04 Creative Commons License 2002.07.17 0 0 4957
Sziasztok!

Rég jártam erre.
Csak annyit, hogy amit Avass leírt az mind igaz + tegnap kiderült, a várhatóan tömegeket megmozgató (:))augusztus harmadikai tornának az ASE csarnok fog helyszínül szolgálni. A versenykiírást Saabee készíti és ha már a héten nem is (de rajta leszünk!), de jövő héten mindenképp megjelenik a torna fő szponzorának a honlapján (innen el lehet majd érni). Magánlevélben küldhetitek a nevezési listákat, a lényeg, hogy legyen közte 3 topikos (nagyon várom a kaposvári csapat vezetőjét!!!). Úgy döntöttünk, hogy 10 helyett 12 játékos is szerepelhet egy keretben. Tervezhetitek úgy is a hétvégi programot, hogy már pénteken megérkeztek (szállás akkorra is van) és így pl. Körmend esetében megspóroltok egy hajnali ébresztőt (bár gyanítom, hogy ebben az esetben fásultabbak lesztek mintha hajnal négykor kelnétek :))).
A nevezési díj mértéke olyan 10 ezer/csapat körül lesz és ebben a szálláson és a bulibelépőn kívül egy szombati vacsora és a játékvezetői díjak vannak benne.
Szóval gyakoroljatok!
Várom a nevezési listákat magán mail-ben.

Üdv.
Feribá04

sarkat5 Creative Commons License 2002.07.17 0 0 4956
Sanni nem volt sérült!
Előzmény: Olaj az Isten (4953)
muybien Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4955
itthon a kosarlabda.com dolgozza fel hivatalosan a meccsek statisztikáit, ott találod a hivatalos összesítést...

amúgy azzal mi a baj?? ott mér nem jó?

Előzmény: Lecsó11 (4954)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4954
Üdv!

A minap én is "ellátogattam" az oldalra,azért a az a kép a címlapon a Sitkuról... ez mikori? vmi kadettos kép?:-)
Egyébként nem tud vki olyan oldalt,ahol a meglehet találni az idei szezon statisztikáit??? /a kosarlabda.com-on kívül/

Topickosár:
Ezek szerint most már biztos,hogy lesz a "torna".
Szuper!

Bazsy!
A szerb stílus adott lesz nálunk. Sok verekedéssel. Főleg én, a hihetetlen testsúlyommal:-)

Na yo nyarat!

Előzmény: Avass (4951)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4953
Vukicsevics a Limoges-ban? Az azért gyémántkemény lenne...

Rostás!

Még csak annyit a korábbikhoz, hogy szerintem Körmenden annak idején a fiatalok szerepeltetése kényszerstratégia volt, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem volt gempa. Ha lett volna, nyilván drága légiósokat vettek volna, és akkor Istiék sem tarthatnának ott ahol most tartanak.
Nem akarom itt az Albát favorizálni, de ha Sanni nem sérül le, sosem kap lehetőséget Sterbenztől Bencze Zoli, és negyedennyit sem fejlődik...
A két légiós megoldás nekem em tetszik, de a nőkből kiindulva nyilván nem a számunkra kedvező tendencia fog érvényesülni. Na akkor fogok elfordulni a kosárlabdától, ha a kezdő ötös így fog majd kinézni:

Mcdaniel, Davis, Madison, Mujanovics, Lapov

Csere: Malkovics, Filipovics, Halimics, Rucker, Ricks....

A lelátón: Grebenár, Mészáros R., Fodor M., Keresztes...

Mondom én, szolnoki, ahol már idén az volt a felállás, hogy MAjlk, Pavlo, Vuki, OROSZ (!!!!), Lapov

Ria-Ria-Hungária!!!
Hajrá magyarok!!!

Előzmény: Gabci456 (4952)
Gabci456 Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4952
Én vagyok hülye, vagy a franciák???

Vukit leigazolta a CSP Limoges!
Miért ne.

Fel Paksra augusztusban!
U-U-U-U-U

Avass Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4951
Elindult!

...mármint a Hungary oldal az Eurobasketen!
Ezt írd be a címsávba: http://www.eurobasket.com/hun/hun.asp

Kedvcsinálónak két kép a friss igazolásokról:

David Moseley

valamint:

Aaron Rich

Avass Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4950
Nem ér, Te lestél! :-))
Előzmény: _Bazsy_ (4949)
_Bazsy_ Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4949
Ahoy Avass!

Köszi az infókat mert pont most akartam beírni,hogy mi a helyzet a kosárral!

Azt tudom,hogy mi a szerb stílus jegyében fogunk játszani.Szigorú védekezés és pozíciós játék! ;o)
Fúúúú! De jól hangzott! :o)))))

Várom a tuti infókat!

Pacsi!

Előzmény: Avass (4947)
Avass Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4948
...csak a pontosság kedvéért:

- a kaja asszem egy vacsorát jelent!

- a csapatok létszámát 10 főben maximálták, min. 3 topictagnak kell lennie, és ha a játékszabályok (kipontozódások) engedik min. 1-nek a pályán kell tartózkodnia.

- A meccsek rendes játékidővel, nagypályán kerülnek megrendezésre (az utolsó két-két percet kivéve, valszeg futó órával).

Előzmény: Avass (4947)
Avass Creative Commons License 2002.07.16 0 0 4947
Szia Némó + minden érintett!
Én sem bírtam már tovább a bizonytalanságot, és tegnap felhívtam az egyik fő szervezőt, azaz Feribát, aki megígérte: "még ma beszél a többiekkel", és felteszik ide azt a linket, ahol majd a versenykiírás lesz olvasható (remélem hamarosan). Azért nem ide írják a szabályokat, mert az emlegetett link a névadó szponzor honlapjára mutat, ott lehet majd megtekinteni a részleteket.

Az alábbiakat már sikerült kihúznom Feribából:

- a részvételi díj 1000-2000 HUF/fő (szigorúan csak becsült összeg, csak a nagyságrend miatt írtam ide!!!!). Ez tartalmazza a szállást (ami ngyenes: -)) a kaját (!) és egy belépőt a kupa névadó-diszkóba is.

- 4 csapat lesz (Paksról is csak 1 indul). A csapatok körmérkőzéses formában döntik el a helyezések sorsát (tehát 3 meccs/csapat). Mindez szombaton lezajlik. Este muri, aztán vasárnap tűz haza...

...remélem napokon belül olvashatjuk a hivatalos kiírást is (addig csak szövegelek itt össze-vissza a kedélyek megnyugtatása végett!)

Előzmény: némo (4946)
némo Creative Commons License 2002.07.15 0 0 4946

Szisztok!

Nézegetem a hatáidőnaplómat és aug.3-4-re "Topic-kosárgála Pakson" bejegyzést látok!
Viszont semmi részletet még nem tudok!
Tényleg!? Lesz kosárgála?

csaby1 Creative Commons License 2002.07.15 0 0 4945
Hát az Ural Great-ben szerzett tapasztalata nem túl meggyőző a srácnak. Gondolom nem magától tért vissza a Dakota Wizardsba. De ki tudja, tavaly alapember volt, vagy kezdő????

Ha már a Nickel nem marad Körmenden, akkor csak le kellene igazolnunk.

Hajrá ASE!!!!

Előzmény: Lecsó11 (4942)
pityim palko Creative Commons License 2002.07.13 0 0 4944
Parker tényleg Szolnokon fog játszani jövöre?
Valahol azt olvastam hogy a Sopron leigazolta.
kwest Creative Commons License 2002.07.13 0 0 4943
Ha a fiatalok tudnak teljesíteni, akkor végtelen a türelem, de attól félek, hogy ez a garnitúra nem olyan erős, mint a pár évvel ezelőtti. Ráadásul abban a csapatban, ahova az a korosztály beépült, minden poszton volt olyan játékos, akik ott voltak a kezdőcsapatban, de nem lehetett velük hosszú ideig számolni (vagy kiöregedőfélben, vagy légiós), tehát volt valami perspektíva a fiatalok előtt. Most viszont más a helyzet, több játéklehetőséget kaphatnak, de például ilyen lyukas kettes poszttal nem nagyon szabadna nekivágni (meg aztán még az se biztos, hogy lesz olyan irányítónk, aki megüti a szintet). Nekem is a két légiós lenne a szimpatikus, de már nem kell sokat várni arra, hogy a táncoslányokat, meg a jegyszedőket is úgy importáljuk :((

boran,

Délután három körül lesz valami, ha jól tudom. Ott a strandfoci környékén.

Előzmény: Törölt nick (4941)
Lecsó11 Creative Commons License 2002.07.13 0 0 4942
Nem tudom,hogy mi lesz a vége idén a debreceni erősítésnek,de lehet,hogy jövőre már tényleg számolni kell majd velük:

"Amerikai óriás érkezhet Debrecenbe

2002-07-12 - [ORIGO] Augusztus ötödikén kezdi meg felkészülését a a 2002/2003-as szezonra a Debreceni Vadkakasok élvonalbeli férfikosárlabda-együttese. A csapat légiósai közül eddig a Dombóvárról érkezett Patrick Lee szerződtetése biztos, de az észt bajnokcsapatból érkezhet egy 216 cm magas center, Seth Sundberg.

A tavalyi esztendő hetedik helyezettje, a Debrecen férfikosárlabda-együttese a szezon végén megvált légiósaitól, távozott Sterbencz Tamás edző, és a válogatott Halm Rolland is. Ráthonyi Tamás, a klub új trénere a továbbiakban is számíthat Ádám, Lakatos, Boldizsár, Tóth Gábor, Simon és Takács szereplésére, míg első külföldiként a Dombóvártól érkezett Patrick Lee lehet hasznos tagja az együttesnek. A válogatott center, Gémes Levente is mindin bizonnyal marad, bár vele még folynak a tárgyalások. Paksról Fodor Márton érkezett.

A többi légiós helyre Magyarországon ismert nevek merültek fel, a Hajdú-bihari Napló szerint a klub olyan játékosokkal állnak tárgyalásban, mint Madison, Halimics, vagy Bukva, de az sem kizárt, hogy visszatér a cívisvárosba a szurkolók egyik kedvence, Guy Rucker is.

A nagy fogás Seth Sundberg lenne, aki 216 cm-es magasságával és 116 kg súlyával kiemelkedhetne a magyar mezőnyből is. A huszonhét esztendős amerikai center hét év alatt nagyon változatos életet élt, játszott a Hawaii University (1995-97), a finn Piiloset Basket Turku (1998-99), a kínai Notheast Tigers Jilin (1999-2000), a Puerto Rico-i Gallitos de Isabella csapatában. 2000 őszén a két olimpiai bajnok, Szergej Bjelov és Valdemaras Chomicius edzette orosz Ural Great Permben szerepelt, de csak novemberig, ekkor hazatért a Dakota Wizardshoz. Az előző szezonban az észt BC Kalev Tallint erősítette, s segítette bajnoki címhez. "

kwest Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4940
Hát, sokkal többet nem tudtam meg, állítólag nem lesz semmi komoly, megajándékozzuk az Istit, aztán annyi (utána talán megiszik velünk egy-két sört). Pontos időpontot se tudok még.

Bacsa? Háát, szóval izé...ha jön, jön (valami értelmesebb igazolást is el tudtam volna képzelni)

Előzmény: boran (4938)
spa4 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4939
http://freeportal.hu/ztekk
Előzmény: boran (4938)
boran Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4938
Kwest!
Mi van a szombati bulival?! Elfelejtettél, vagy te sem tudsz semmit még? Lesz egyáltalán?
Jó lenne ha írnál valamit!!!!
Kösz, előre is!
Boran
spa4 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4936
freeportal.hu/ztekk
Előzmény: Olaj az Isten (4935)
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4935
Szemben ülsz a cserepaddal? Akkor mi tök közel vagyunk egymáshoz...NA majd nyomon követem a szurkolói tevékenységedet...Úgy szurkojjjá!!!(fapapucs, stb.)

Légiósok igazoltatása terén egy nagy nulla a produkciónk. Parker, aztán meg senki, pedig tényleg jó lóvé állt rendelkezésre, de úgy látszik, hogy a büdzsé növekedésével egyenes arányban kerültek előtérbe más általam nem ismert érdekek, amik talán már nem biztos, hogy a kosárlabdáról szólnak sajna. Különben azt veszem észre, hogy általában véve egyre gyengébb minőségű kosarasok érkeznek Mo-ra. Mert jó Davis, Lapov, Williams?, Nickel, Ivko?, Lee, de rajtuk kívül sok a magyarok elől veszi el a lehetőséget, ami teljesen egészségtelen ránk szurkolókra is nézve, hiszen mi is mennyivel szívesebben szorítunk egy magyarért mint egy külföldiért, aki jövőre már lehetséges, hogy az ősellenségnél játszik...Ez így nem jó

Itt van pl. ez a kaposvári szerzemény, Aaron Rich?. Hát ez egy kezdő! A francnak kellett idehozni? NEm is tudnak még róla semmit...de hát persze biztosan beválik...Helytelen, hogy a csapatok bázisát nem a magyarok adják, hanem mindig attól függ egy csapat helyezése, hogy mennyire válnak be a légiósai, vagyis bejön e a zsákbamacska. Nem lenne egyszerűbb hosszú távra alapozva az utánpótlással foglalkozni ezzel mintegy biztosítva a folytonosságot?...

A honosítások. Semmi értelme. Eltöröltetném, (még akkor is ha tudom, hogy Paja hogy gondolkodik Mo-ról...). Max két légiós. A többi legyen magyar...Remélem nem lesz tendencia a gyengébb minőségű légiósok térhódítása, mert az semmiképpen sem lenne kifizetődő...Na persze mindaddig míg emberek (klubvezetők) a kosárlabdára nem mint hivatásra néznek, és érzelmi ügy helyett komoly pénzkereseti lehetőségként kezelik (magyar foci effektus) addig se színvonal-növekedést, se megfelelő bázison nyugvó utánpótlást ne reméljünk. Joggal várjunk viszont középszerű légiósokkal hígitott kiszámíthatatlan "nemzeti" (szerb?, amerikai?) harmad negyedrangú bajnokságot, tele korrupcióval és pénzügyi manipulációkkal (ld. Koprivica)...

UFF
Akkor is Olaj az Isten

Előzmény: Olaj az Isten (4933)
Attilio Dolcetti Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4934
Szavazzatok a Nagy Andira (aki szintén kosárlabdázó) a Fox sport által indított legszebb sportolónő választáson!!!
Olaj az Isten Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4933
Abban igazad van, hogy sokat köszönhetünk neki. ÉS abban is, hogy az irányító elsődleges feladata nem a pontgyártás (ld: Iverson, Kidd, Bibby :)))) Jó, nyilván velük nem lehet összehasonlítani Boriszt, de az utóbbi időben meglátásom szerint nagyon "leült" a játéka. Fejben sem fogta össze úgy a csapatot mint régen, sokkal kevesebbet vállalt, kevés assziszt. Jeleskedett viszont Trepi állandó baszogatásában.

Összességében sem értem egyébként, hiszen egyáltalán nem öreg játékos még,(Paja 63as, ő 69 talán). Val.szín befásult, szemléletbeli változásokra lenne szüksége, de az már nála sosem fog bekövetkezni. Ha nem is a pontszerzésért felelős egy irányító, volt azért olyan eset, mikor az Alba ellen /18-at dobott...Viszont azóta folyamatosan visszafele fejlődött

Igazad van abban is (merek én Veled ellenkezni??:))), hogy nagy küzdő, óriási intenzitással pörgi végig az edzéseket, meccseken is hajt, valami már mégis hiányzott a játékából, ami már val.szín nem is jön vissza, úgyhogy én is sajnálom, de a csapat szempontjából talán előremutató lehet a távozása, főleg az új néger fényében...KELL egy jó légiós hármas posztra + center, és akkor ott leszünk...

Pls. confirm

Előzmény: Avass (4930)
spa4 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4932
http://freeportal.hu/ztekk
Előzmény: Avass (4931)
Avass Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4931
Nem tudom biztosan, mi az igazság. Persze én is halottam pletykákat, állampolgárságról a porontyának, lóvé leadásról az edző felé, de hogy mennyi valóságtartalmuk van, arról lövésem sincs... Mindenesetre, ha ez igaz, ez nem kevésbé felhábórító, mintha egyszerűen csak nem veszi észre Zorán + a vezetőség, hogy kerekesszékkel tolják a pálya szélére.
Előzmény: Olaj az Isten (4929)
Avass Creative Commons License 2002.07.12 0 0 4930
Igazad van Foster lelkesedésével kapcsolatban, valóban jobban tűzbe tudta hozni a közönséget, mint pl. DanonErnő (azért én Őt is bírtam...). A mellényúlást az Ő esetében nem is erre értettem, hanem inkább a tudására (bár úgy láttam, hogy sérülésből lábadozott, vagy valami ilyesmi).
Igazából Parker óta (és előtte sem) nem tudtunk egy épkézláb feka varázslót igazolni, mondjuk egy Lee, Nickel, vagy Davis esetleg W. színvonalon. Ez azért elgondolkodtató... Mint örök optimista, azt mondom, hogy Stonnal megszakadhat a sorozat De ezt tényleg csak az idealizmusom mondatja velem, amíg nem látom a pályán, addig fehér folt számomra, bármennyire is furcsa ez egy fekete srác esetében :-)

Egyébként Maljkovicsot én is komáltam, hiszen:
1. Egy irányítónál nem elsődleges a pontgyártás.
2. Igaz, sokszor előfordult, hogy önző volt, mondjuk nem az utóbbi időben, hisz mostanában csak akkor cipelte, ha tényleg senki sem akart ránézni a gyűrűre.
3. Ő is "Foster" szívű, ráadásul sokkal hajtósabb is, sokszor előfordult, hogy csak Ő volt dicsérhető, és nem biztos, hogy jól játszott, de legalább akart (pl.: ASE ellen, döntőbe jutásért, 1. meccs).
Én egyébként pont szemben ülök a cserepadunkkal, ha nem ment neki, vagy ha már a fülén vette a levegő, (érezte, hogy gáz van) cserét kért, és annyira látszott rajta, hogy Őt bántja a legjobban... Lapovon például soha nem tudtam ezt megfigyelni.
4. Sok olyan meccset hozott, amit nélküle lehet, hogy elbuktunk volna, hiszen általában Ő volt az, aki, megszerezte azokat a bizonyos fontos, apró kosarakat, amikor nagyon kellett.

UFF

Előzmény: Olaj az Isten (4928)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!